eitaa logo
آشپزی اسلامی
3.5هزار دنبال‌کننده
88 عکس
89 ویدیو
6 فایل
اینجا یاد میگیری چطور غذای سالم بپزی😍 تبادل نداریم. فقط تبلیغ😊 ای دی نظرات و انتقادات و سفارشات 👇 @tebbeasmani سایت فروش محصولات👇 https://tayebat-bahar.ir/ کانال محصولات ارگانیک بهار 👇 @tayebat_bahar کانال چکیده طب اسلامی👇 @chekideteb
مشاهده در ایتا
دانلود
✳️مزاج سبزیجات 💠 تره: خیلی گرم و کمی خشک 💠 کلم برگ: گرم و خشک 💠 گل کلم: گرم و خشک 💠ریحان: کمی گرم و خشک 💠 جعفری: خیلی گرم و خشک 💠 شنبلیله: گرم و خشک 💠 گشنیز: سرد و خشک 💠ریواس: سرد و کمی خشک 💠 مارچوبه: گرم و تر 💠 قارچ: سرد و تر 💠 لوبیا سبز: سرد و تر ❌خرفه: خیلی سرد ❌ تربچه: گرم و خشک ❌پیازچه: گرم و خشک ❌ نعناع:نسبتا گرم و خشک ❌ ترخون:خیلی گرم و خشک ❌ مرزه: نسبتا گرم و خشک ❌ پونه: گرم و خشک ❌شاهی: گرم و نسبتا خشک ❌ شوید: گرم و خشک ❌ اسفناج: کمی سرد و تر ❌ کرفس: گرم و خشک کانال آشپزی اسلامی https://eitaa.com/joinchat/3157721094Cc338390b93
♦️ﭘﻴﺎﻣﺒﺮ ﺧﺪﺍ ﺻﻠﻰ ﺍﻟﻠﻪ ﻋﻠﻴﻪ ﻭ ﺁﻟﻪ: ﺑﺮ ﺷﻤﺎ ﺑﺎﺩ ﻛﺮﻓﺲ ؛ ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﺧﻮﺭﺍﻙ ﺍِﻟﻴﺎﺱ، ﻳَﺴَﻊ ﻭ ﻳﻮﺷﻊ ﺑﻦ ﻧﻮﻥ ﺑﻮﺩﻩ ﺍﺳﺖ. فواید کرفس در روایات: 1⃣عقل را زیاد می کند،ففی طب النبی صلی الله علیه و آله المستغفري :علیکم بالکرفس، فإنه لو کان شی ء یزید فی العقل فهو هو 2⃣حافظه را تقویت می کند. 3⃣هوش را زیاد می کند 4⃣پیشگیری از جنون است 5⃣پیشگیری از جذام 6⃣پیشگیری از پیسی است، کانال آشپزی اسلامی https://eitaa.com/joinchat/3157721094Cc338390b93
هدایت شده از چکیده طب اسلامی
✅درمان تهوع و : ✍🏻 جهت رفع تهوع و استفراغ سماق را با زیره و آب سرد مخلوط کرده و مصرف نمایید، سریعاً خوب میشوید. کانال چکیده طب اسلامی https://eitaa.com/joinchat/772734978Cec618ea4c7
💠در طول سال باید چه مقدار بادنجان بخوریم⁉️ طبق روایت زیر مقدار مصرف بادنجان در طول سال باید بیشتر از پیاز باشد. ⚡️الکافی به نقل از عبد الرحمان هاشمى:امام هادی علیه السلام به يكى از وابستگان خود فرمود:«براى ما پياز كمتر و بادمجان بيشتر بياور» ⚡️او پرسش‏كنان گفت : بادمجان😳❓ امام فرمودند : «آرى .بادمجان🍆، 1⃣دربردارنده همه مزه‏ ها ، 2⃣بدون ضرر ، 3⃣سازگار با طبع ، 4⃣معتدل در ميان گونه‏ هاى خويش ، 5⃣مناسب براى پير و جوان ، 6⃣ميانه در گرما و سرما ، 7⃣و گرم است در جایی که بدن احتیاج به گرما دارد و سرد در جایی که بدن احتیاج به سرما دارد» . قالَ عليه ‏السلام لِبَعضِ مَواليهِ : أقلِل لَنا مِنَ البَصَلِ وأكثِر لَنا مِنَ الباذَنجانِ .  فَقالَ لَهُ مُستَفهِما : الباذَنجانِ؟ قالَ عليه ‏السلام : نَعَم ، الباذَنجانُ جامِعُ الطَّعمِ ، مَنفِيُّ الدّاءِ ، صالِحٌ لِلطَّبيعَةِ ، مُنصِفٌ في أحوالِهِ ، صالِحٌ لِلشَّيخِ وَالشّابِّ ، مُعتَدِلٌ في حَرارَتِهِ وبُرودَتِهِ ، حارٌّ في مَكانِ الحَرارَةِ وبارِدٌ في مَكانِ البُرودَةِ . 📚الكافي،جلد 6،صفحه 373،حديث3📚 کانال آشپزی اسلامی https://eitaa.com/joinchat/3157721094Cc338390b93
♻️ ✴️ آرد برنج ✅این حلوا بسیار مقوی برای کودکانی که دارند مناسب است. 🔹مواد لازم: 🔸آرد برنج.......................یک پیمانه 🔸روغن حیوانی...............چهار قاشق 🔸شکر سرخ.................یک پیمانه 🔸آب.........................یک پیمانه 🔸گلاب......................یک چهارم پیمانه 🔸زعفران.....................دو قاشق غذاخوری(از یک سالگی) 🔹طرز تهیه: 🔸شکر رو با آب حل میکنیم و روی حرارت میزاریم تا یک جوش بزند. بعد گلاب و زعفرون رو اضافه میکنیم. ✅در یک ماهیتابه آرد برنج رو با شعله ملایم تفت میدیم تا فقط بوی خامیش گرفته بشه اما رنگش عوض نشه. بعد روغن را اضافه میکنیم و دوباره کمی تفت میدیم. حالا شربت رو به آرد اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا شربت کاملا جذب آرد بشه. اگه مایع حلوا شل بود باز هم میزاریم رو حرارت باشه تا غلیظ بشه. ✅حالا تو ظرف مورد نظرمون میریزیم و تزئینش میکنیم کانال آشپزی اسلامی https://eitaa.com/joinchat/3157721094Cc338390b93
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🧑‍🍳آشپزی خشیل ( یک نوع کاچی خونگی ) غذای محلی مخصوص آذری ها ( برای چهار نفر) 🟣 خشیل رو حتما باید با شیره یا عسل و کره مصرف کرد چون بدون شیره یا عسل 🍯 بی مزه میشه. 🟣 برای صبحانه بخصوص در روزهای سرد زمستانی و 🟣 همچنین برای تقویت بنیه و خونسازی بسیار مناسب است. 🟣 بیشتر برای دوران پریودی و 🟣خانم هایی که نوزاد دارن خوبه. 🔰مواد لازم: آب جوش چهار لیوان آرد حدود یک لیوان سرخالی نمک خیلی کم بزرک( تخم کتان) سابیده شده نصف لیوان طرز تهیه بزرک سابیده شده: بزرک رو قبلا تمیز کرده و می شوریم. بلافاصله بعد از شستن داخل تابه ای روی حرارت زیاد می گذاریم تا آبش خشک بشه. آبش که خشکید حرارت رو کم می کنیم و برشته می کنیم و یه دونه یا بیشترو تو دهان مون امتحان می کنیم😊 اگه خشک بود و برای سابیدن خوب بود فوری خاموش می کنیم وگرنه تلخ می شود. بعدش آسیاب می کنیم. آب و زردچوبه و نمک و بزرک را در قابلمه می ریزیم و هم می زنیم. سپس آرد رو اضافه می کنیم و تا زمانی که مواد یک دست شود هم می زنیم. بعدش روی حرارت می گذاریم و تا وقتی که بجوش بیاید هم می زنیم. وقتی قُل قُل کرد😅 درش رو می گذاریم و درجه حرارت رو کم می کنیم. بعد از بیست دقیقه خشیل مون آماده نوش جان😋 است. کانال آشپزی اسلامی https://eitaa.com/joinchat/3157721094Cc338390b93
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مربای به🍃🍏 … برای درست کردن مربای به اول به ها رو خورد کنید به ازای هر یک کیلو به چهار لیوان آب بهش اضافه کنید درب قابلمه رو بذارید تا ده دقیقه روی حرارت بمونه بعد از ده دقیقه شکر سرخ یا قهوه ای رو بهش اضافه کنید ( به ازای هر یک کیلو به ۷۵۰_۸۰۰ گرم شکر) بازم در قابلمه رو بذارید تا بجوشه و به تغییر رنگ بده حدود چهار پنج ساعت که گذشت و دیدید به تغییر رنگ داده دمکنی بذارید و بازم بذارید بجوشه و سرخ و‌ غلیظ بشه در آخر وقتی غلیظ و خوش رنگ شد نصف استکان آبلیموی تازه بهش اضافه کنید و بذارید دو دقیقه روی حرارت بمونه و بعد مربای شما آمادست 🍏♥️ *دقت کنید نذارید خیلی غلیظ بشه چون بعد از پخت وقتی تو یخچال میذارید بازم غلیظ و سفت میشه *بهتره از به اصفهان برای مربا استفاده کنید *اگه تو‌قابلمه مسی درستش کنید بدون شک یه مربای خوش رنگی تحویل میگیرید😍 *دانه های به رو جدا کنید و‌ برای دمنوش سرفه و‌گلودرد استفاده کنید *تایم پخت مربا به نوع به بستگی داره کانال آشپزی اسلامی https://eitaa.com/joinchat/3157721094Cc338390b93
🛑 کدام ترشی را با کدام غذا نباید خورد؟ 🥦 از خوردن‌ترشی کلم و گل کلم و هفت‌بیجار که همه این موارد به خودی خود نفخ ایجاد می‌کنند، همراه با غذاهای نفاخ از جمله خوراک لوبیا و دیزی آبگوشت پرهیز کنید چون همراهی این ترشیجات با این‌گونه غذاها مراتب نفخ معده و روده را فراهم می‌آورند. 🍆 از خوردن‌ترشی بادنجان (لیته) همراه با غذاهای بطیءالهضم و دیرهضم باید پرهیز کرد؛ از جمله این غذاها می‌توان کباب جگر سیاه، ماهی🐟، تخم‌مرغ نیمرو🍳 و سایر غذاهای دیرهضم و کثیف صالح الکیموس یا ردی الکیموس را نام برد. 🥣 در خورشت فسنجان از اضافه کردن شکر سفید به آن که واقعاً یک اشتباه آشپزی است، پرهیز کرده و از رب انار به‌عنوان مصلحش استفاده کنید؛ در چنین حالتی هضم و جذب و گوارش فسنجان بیشتر و بیشتر خواهد شد. 🛑 از خوردن هر نوع ترشی به‌جز رب نارنج یا آب نارنج همراه با ماهی پرهیز شود؛ خوردن ترشیجات با ماهی 🐟 باعث: ضعف کبد و سوء مزاج کبدی شده و شرایط را برای بیماری‌های سیستم ایمنی از جمله MS، ویتیلیگو (برص)، گیلن باره و... فراهم می‌آورد. 🛑 عوارض زیاده روی در مصرف ترشیجات 🔺 در مردان باعث: کاهش توان جنسی و ضعیف شدن اسپرم‌ها 🔺 در زنان باعث: دردهای شدید ایام پریود و قاعدگی‌های نامنظم و دردناک می‌شود. 🛑 مصرف زیادترشی ها در سنین بالا باعث تشدید آرتروز می‌شود. 🛑 یکی از مهم‌ترین عوامل حواس‌پرتی و کندی حافظه و حتی آلزایمر در ایران، مصرف زیاده از حد ترشیجات است چون ترشیجات طبعشان سرد و خشک است و باعث سردی مغز می‌شوند؛ از قدیم گفتند "ترشی نخوری یه چیزی میشی" در واقع ترشی‌ها به اعصاب آسیب می‌رساند غیر از آب نارنج که به اعصاب سالم آسیبی وارد نمی‌کند ولی به اعصاب ناسالم آسیب وارد می‌کند. آب نارنج را نباید صاف کرد و باید همراه با پالپ مصرف شود. 🛑 بیماری‌های اعصاب و روان مانند افسردگی ناشی از غلبه سردی و خشکی بر مغز است. لذا انواع مواد غذایی ترش مانند سرکه، آبلیمو، آبغوره، تمر و لواشک، لیموترش تازه، میوه‌های ترش و انواع ترشی به دلیل مزاج سرد و خشکی که دارند وضعیت این افراد را بدتر می‌کنند. اضافه کردن کمی چاشنی ترش به غذا در حد طعم دار کردن آن اشکالی ندارد به شکلی که هرکسی غذا را مصرف کرد نگوید غذا ترش است. 🛑 افراد کم‌خون باید از مصرف زیاد ترشی‌ها بپرهیزند چرا که ترشی‌ها خون‌سازی را کم می‌کنند. 🛑 همچنین ترشی‌ها موجب آسیب به معده و پیری زودرس می‌شوند. کانال آشپزی اسلامی https://eitaa.com/joinchat/3157721094Cc338390b93
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 📝برنامه ی جامع تغذیه‌ای و سبک زندگی مدیریت کانال، 👌توصیه شده برای همگان👍 قسمت اول ناشتا: 1. بیست و یک دانه مویز قرمز (هسته دار) 2. یک ق.م عسل همراه ۷ عدد سیاهدانه 3. یک عدد سیب رسیده 4. فالوده ی سیب‌ و عسل 5. یک خوشه کوچک انگور (حدود ۴ ساعت قبل از اذان ظهر): 1. یک لیوان شیر طبیعی گاو بهمراه هفت عدد خرما یا کمی عسل 2. یک قاشق غذاخوری مخلوط سه شیره (انگور، خرما، توت) 3. یک استکان دمکرده ی دارچین یا آویشن یا اسطوخدوس 4. دو ق سویق گندم، جو، سنجد، سیب،نخود یا یکی از آنها بصورت خشک یا همراه روغن زیتون (برای کودک بهمراه شکر قهوه ای بلامانع است) 5. یک ق.چ شکر قهوه ای 6. یک قاشق مرباخوری عسل چندگیاه 7. یک عدد شلغم آب پز 8. نان سبوسدار با مربای هویج زرد یا بِه 9. نصف نان سنگک با روغن زردگاوی 10. حلیم با طریقه پخت اسلامی 11. آش حبوبات، آش برنج، آش سبزی همراه با مصلحات 12. یک کاسه نخود پخته یا باقلای طبیعی پخته (باقلا جز برای فاویسم) 13. ۷ عدد خرما با کمی ارده 14. آب پرتقال یا آب سیب یا خربزه و... 15. تخم مرغ محلی در روغن زیتون و پیاز عسلی : در آداب اسلامی این وعده وجود ندارد و بجای آن باید صبحانه ی کامل خورد و شام بلافاصله بعد از نماز عشاء باشد برای رژیم غذایی به اشتباه در طب غربی وعده شام حذف میشود. در طول روز: 1. شربت خاکشیر و عسل 2. شربت عسل لیمو یا عسل زعفران 3. چند عدد میوه مانند لیموشیرین، انار، هویج، زردآلو، گلابی، به، خرما، انجیر 4. کاهو همراه با سکنجبین 5. سه قاشق از انواع سویق 6. نیم نان سنگک با روغن زرد یا روغن ارده ی کنجد 7. جویدن کندر 8. فالوده عسل سیب 9. شلغم یا نخود یا بلال یا آب آنها 10. داروی تصفیه خون یا مواد آن : 🔸لیست سنگین: 1. قورمه سبزی 2. قیمه (همراه کدو یا بادمجان یا بدون آنها) 3. ماهی کباب هفته ای یکبار 4. جوجه کباب (مرغ خانگی یا بوقلمون یا بلدرچین) دو هفته یکبار 5. خورشت (یکی از کدو، بادمجان، بامیه یا لوبیا نخود) مخلوط با گوشت یا بدون گوشت 6. دمپخت حبوبات مخلوط با گوشت یا بدون گوشت 7. کلم پلو، لوبیا پلو، عدس پلو، سبزی پلو (همراه با مصلحات) 8. کوفته 9. کوبیده با سبزیجات و سماق 10. انواع ته چین 11. فسنجان با پنیر (بعلت وجود گردو در فسنجان با پنیر استفاده شود) 12. بریانی یا هر نوع گوشت کبابی 13. شوید پلو با ماست و زنیان 14. خورشت کدو مسمّی یا حلوایی با پوست 🔸لیست سبک: 1. نان سبوسدار بهمراه پنیر و گردو (همراه ماء الجبن (آب پنیر) طبق دستورالعمل کانال) 2. انواع آش همراه مصلحات 3. انواع سوپ تقویتی همراه مصلحات 4. تخم مرغ سرخ شده با روغن زیتون و پیاز عسلی (همراه عسل خورده شود) 5. انواع کوکو (مثلا کوکوی تره ی بی نمک با روغن زیتون) و کباب تابه ای 6. خوراک بادمجان یا خوراک لوبیا 7. نان سبوسدار و هلیم اسلامی (بدون آرد سفید) 8. خوراک کدوبا‌دمجان وپیاز در روغن زیتون سفره: 1. انواع سبزی بخصوص تره، خرفه، ریحان، کرفس (شاهی و گشنیز از سبزی مصرفی حذف شود) 2. کاهو، پیاز، کلم پخته 3. برگ‌ کاسنی، برگ چغندر 4. انواع سویق (گندم، جو، سیب، عدس، کنجد و ...) 5. یک قاشق مربا خوری روغن زیتون و نمک دریا و لیمو 6. مصلحات غذاهای سرد مانند (عسل، خرما، سیاه دانه، زیره، آویشن، گلپر و شوید) و مصلحات غذاهای گرم مانند (لیمو و سرکه خانگی) 7. یک ‌قاشق آبغوره ی طبیعی (نجوشیده و بی ‌نمک) همراه غذا 8. خوردن هاضوم قبل و بعد از غذا (ترکیب مساوی سیاهدانه و آسیاب شده آویشن و زنیان) برای غذاهای سنگین 9-در خورشتها کمی ادویه گرم یا زنجبیل بخصوص برای سردمزاجان قرار نیست همه رو با هم بخورید فقط یک مورد الی دو مورد از هر کدام با توجه به مزاج😊 کانال آشپزی اسلامی https://eitaa.com/joinchat/3157721094Cc338390b93
هدایت شده از طیبات بهار
🌾 سویق عدس 🌾 💪مقوی 💥قطع کننده عطش 💫تقویت کننده معده 👌صفرا را خاموش و درون را خنک می کند 🩸هیجان خون را ساکن می کند 🩸خونریزی زنان بجز خون قاعدگی را قطع می کند ✍️نحوه مصرف: سویق را می‌توان به‌صورت خشک و خالی یا در ترکیب با شکر سرخ یا قهوه‌ای و همراه با اندکی گلاب مصرف کرد. سویق را به همراه شیر هم می‌توان مصرف کرد. خوردن سویق به‌صورت کاچی یا حلوا نیز بسیار مفید است. استفاده در انواع غذاها مثل کتلت یا شامی و غیر نیز توصیه می‌شود کانال محصولات ارگانیک https://eitaa.com/joinchat/4101242888Ce99aec832a