eitaa logo
آشپزی خاص
95.5هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
40.9هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
برای طعم دار کردن ورقه های سینه مرغ از هر ادویه بنا به سلیقه خودتون میتونید استفاده کنید. سس ووستشایر(که در ایران به اشتباه بهش گاهی سس وُرچِستِر گفته میشه و از هایپرمارکتهای معتبر میتونید تهیه کنید)+کمی سس خردل+نمک و فلفل و سیر ورقه شده(از پودر سیر هم میشه استفاده کرد ولی چون موقع گریل یا سرخ کردن ممکنه بسوزه من سیر ورقه شده رو ترجیح میدم) سس ووستشایر برای مزه دار کردن انواع گوشت کبابی و گریل و گاهی برای طعم دار کردن آبزیان استفاده میشه و یکی از اجزای اصلی طعم دهنده سس سزار هم هست. برای سبزیجات سالاد هم از هر ترکیبی که دوست دارید میشه استفاده کرد. من از فلفل دلمه رنگی،خیار،ذرت،گوجه گیلاسی و کاهو به عنوان پایه اصلی سالاد استفاده کردم... اضافه کردن مقداری پیاز قرمز حلقه شده و زیتون سیاه هم سالاد رو محشر میکنه نونهای کرانچی سالاد هم خمیر یوفکای سرخ شده هست. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. 🔷مواد لازم 🔹4 گوجه فرنگي 🔹4 تست 🔹3 تخم مرغ 🔹4 قاشق غذاخوري پنير چدار 🔹4 قاشق غذاخوري پنير موزاريلا 🔹2 قاشق غذاخوري روغن زيتون 🔹نمك / فلفل 🔹ريحان پودر شده ♨️طرز تهيه سيني فر را با روغن بماليد و توست را درون آن بچينيد و برعكس كنيد. گوجه فرنگيتان را خالي كنيد. در آن چند قطره روغن زيتون و نمك و فلفل بريزيد. سپس پنير چدار بگذاريد. تخم مرغ را هم بزنيد و آن را با ريحان و نمك و فلفل مخلوط كنيد و روي گوجه فرنگي بريزيد. پنير موزاريلا بريزيد و 35-40 دقيقه در فر قرار دهيد. و وقتي پنير پف ميكند و ترك هاي نازكي روي گوجه فرنگي ميافتد نشان دهنده پخته شدن آن است. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این کتلت یکی از غذاهای محبوب آلمانی است وبین خودشون خیلی پرطرفداره.معمولا با نان باگت وسیب زمینی سرو میشه. 🔷مواد لازم 🔹گوشت چرخ کرده 500گرم 🔹باگت از طول 10سانت برش داده بشه 🔹خردل 1ق چ 🔹نمک وفلفل به میزان لازم 🔹تخم مرغ1عدد 🔹پیاز 1عدد بزرگ ریزخردشده 🔹پودرپاپریکا 1ق چ 🔹سیر 1حبه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ابتدا باگت رو داخل ظرفی قرار داده وروش یک لیوان آب بریزید وبزارید نیم ساعت خیس بخوره .بعد با دست فشار داده تا آب اضافی آن خارج بشه .پیاز وسیر رو با 1ق غ کره تفت بدید تاکمی نرم شود وباقی مواد رو بهش اضافه وبا دست خوب مخلوط کرده و ورز دهید. تو ماهیتابه مقداری روغن ریخته واز مواد بردارید وداخل دست گرد کنید وتو تابه باحرارت ملایم سرخ کنید. توضیح در مورد سیب زمینی دورچین این غذا👇👇 این سیب زمینی سرخ شده آلمانی است وکنار غذاهای گوشتی سرو میشه.پودر مخصوص برای مزه دار کردن آن مخلوطی از ادویه هاست. 🔷مواد لازم 🔹سیب زمینی 800گرم 🔹روغن 4ق غ 🔹فلفل سیاه مقداری 🔹پیازبزرگ 1عدد 🔹جعفری خردشده 2ق غ درصورت تمایل 🔹ادویه زیره.جوزهندی.پودرسیر 🔹سیب زمینی ها رو با پوست حدود 10تا 15دقیقه تو آب بپزید(نباید له شود با چاقو تست کنید ) بعد از نیم پز شدن سیب زمینی اونها رو پوست بگیرید وبه قطر نیم سانت حلقه حلقه کنید وبگذارید سرد بشه پیاز رو خرد کرده وتو روغن تفت بدید پیاز نباید سرخ بشه وطلایی رنگ بشه سپس سیب زمینی ها رو اضافه کنید وتفت بدید تا حدی که سیب زمینی ها طلایی شه ودر اواسط کار نمک وادویه ها رو اضافه کنید وکمی هم زردچوبه برای خوشرنگ شدنش اضافه کنید وسرو کنید. امیدوارم درست کنید واز خوردنش لذت ببرید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷موادلازم: 🔹اردسنگک ۴پیمانه پلوپز 🔹شکر ۴پیمانه پلوپز 🔹اب ۵پیمانه 🔹روغن ۱پیمانه 🔹کره ۱۰۰گرم 🔹زعفرون ساییده یک قاشق چایخوری 🔹گلاب نصف پیمانه 🔹هل ساییده یک قاشق مرباخوری ♨️طرزتهیه: ابتدا شکرواب میزاریم تاجوش بیاد زعفرون اضافه کرده(یکی ودوقل زدخاموش میکنیم)ومیزاریم کنار. حالا روغن وکره درظرف ریخته وارد والک کرده به روغن داغ اضافه وروی شعله ملایم گذاشته هم میزنیم تابه رنگ دلخواهتون برسه(من خودم رنگ تیره دوست دارم😊) بعد از روی اجاق برداشته ومقدار کمی شکروهل مخلوط شده میریزیم(برای زبر شدن حلوا)وحالاشربت وداخل ارد تفت شده ریخته تند وسریع هم میزنیم خوب مخلوط شد روی اجاق گذاشته وهم میزنیم(چقدرهم میزنیم🙈) تازمانیکه حلوا به ظرف نچسبه. حالاحلوا روداخل ظرف تکون میدیم تاحلوابراق شده واگر روغن داره پس بده(به این عمل قنداق کردن میگن) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
11.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
عزیزان خودتون اندازه قالبتونو میدونید اندازه ها رو یا دوبرابر کنید یا نصف کنید وقتی میخواید دوبرابر یا نصف کنید باید کل مواد داشته شده باشه یک بسته پودر ژله قرمز رنگ(انار یا توت فرنگی ) رو با یک ونیم لیوان آب جوش حل کنید وخوب بزنید تا روان ویکدست بشه تو ظرف پیرکس یا قالب نایلون فریزیر بندازید وژله رو توش بریزید وبزارید یخچال تا ببنده 🔷مواد لازم 🔹شیر دو لیوان ونیم 🔹نصف لیوان شکر 🔹یک ونیم قاشق غذاخوری پودر ژلاتین 🔹نصف لیوان آب 🔹نصف بسته خامه صبحانه(پاکت صورتی) 🔹یک چهارم قاشق چایخوری وانیل ♨️طرز تهیه پودر ژلاتین رو روی نصف لیوان آب میپاشیم تا اسفنجی شه سپس به صورت بن ماری(بخار کتری) روان میکنیم خامه رو تو کاسه قابلمه می ریزیم وبا همزن میزنیم تا کمی باز شه سپس دونه دونه مواد رو بهش اضافه میکنم ومیزاریم رو گاز با شعله متوسط ومرتب میزنیم حدود ده دقیقه پودر ژلاتین که روان شده بهش اضافه میکنیم وقتی به نقطه جوش رسید وانیل اضافه کنید گاز رو خاموش کنید نباید جوش بزنه تست کنید آگه شیرینیش کم بود شکر رو اضافه کنید به نظر من شیرینیش کافیه وبزارید خنک خنک شه عزیزان خامه صبحانه دوست ندارید خامه قنادی بزنید منتهی شکر کمتر بزنید چون خامه قنادی شیرینه عزیزان آگه باناکوتا تا زمان آماده شدن داره کمی سفت میشه رو بخار کتری بزارید یکی دو دقیقه روان میشه داغ نشه قالب رو با چند قطره روغن مایع چرب کنید ژله رو با قالب قلب بزرگ قالب بزنید وکف قالب بچینید با قاشق مقداری پاناکوتا روش میریزیم تا نصف ژله بیاد ومیزاریم یخچال تا نیم بند بشه سپس دوباره پاناکوتا میریزیم تا روی ژله رو بگیره ودوباره میزاریم یخچال تا نیم بند بشه بقیه ژله رو قالب قلب کوچک میزنیم ودورتادور قالب میچینیم وباز تا نصف ژله پاناکوتا میریزیم ومیزاریم یخچال تا نیم بند بشه وقتی نیم بند شد بقیه پاناکوتا میریزیم ومیزاریم یخچال یک شب بمونه یا به مدت ۸الی ده ساعت سپس برمیگردونیم تو ظرف مورد نظر ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷مواد لازم 🔹3 سيب زميني 🔹1 قاشق غذاخوري كره 🔹نمك 🔹1 تخم مرغ 🔹5 قاشق غذاخوري پنير شدر رنده شده 🔹1 قاشق بكينگ پودر 🔹3 قاشق غذاخوري پيازچه 🔹2 تا 3 ليوان برنج پخته شده 🔹1 قاشق غذاخوري آرد 🔷ماده مياني : پنير موزاريلا ( ميتوانيد گوشت چرخ كرده يا مرغ جايگزين كنيد ) ♨️طرز تهيه 👈🏻 سيب زميني ها را آبپز كنيد ، سپس آن ها را پوست بگيريد و له كنيد. سيب زميني ها را با كره مخلوط كنيد. نمك ، تخم مرغ ، پنير رنده شده ، بكينگ پودر و پيازچه را اضافه كنيد. برنج پخته شده را به تدريج به سيب زميني اضافه كنيد و مخلوط كنيد ، و آرد را بريزيد. آن را با دستتان شكل دهيد و پنير موزاريلا را ميان آن بگذاريد. در ماهيتابه سرخ كنيد تا وقتي كه رنگ طلايي بگيرد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛