eitaa logo
آشپزی خاص
95.5هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
41هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک بسته پودر ژله بلوبری رو با دو لیوان آب جوش مخلوط کنید .وبزارید یخچال تا کمی خودشو بگیره سفت نشه تا ژله آماده میشه پاناکوتا وانیلی رو آماده کنید شیر دولیوان خامه 300 گرم من از خامه قنادی استفاده کردم چون شیرین بود شکر نزدم اگر از خامه صبحانه استفاده میکنی یک چهار لیوان شکر بریزید پودر ژلاتین ساده دوقاشق مرباخوری آب یک چهارم لیوان وانیل کمی ابتدا خامه رو بزنید تا باز بشه و میزاریم روگاز حرارت خیلی کم گاز ( زیاد باشه خامه میبره) خامه که گرم شد ولی نجوشه شیر رو کم کم میریزیم پودر ژلاتین وشیر وانیل رو باهم مخلوط میکنیم وبه خامه اضافه میکنیم وخوب با هم زن دستی میزنیم تا کاملا باهم مخلوط شه وقتی به درجه جوش رسید گاز رو خاموش میکنیم وتو قالب مورد نظر میریزیم من قالب تک نفره ریختم چرب کردن نمیخواد چون خامه چرب زود از قالب جدا میشه وتو یخچال میزاریم تا ببنده ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کمی شکر رو رو گاز میزاریم تا کارامل شه مواظب باشید نسوزه البته تو دستور از شیره هلو استفاده کرده بود من شیره هلو نداشتم از شکر کاراملی بجاش استفاده کردم خیلی هم عالی بود از این پاناکوتا هم برای قسمت ابری ژله استفاده کردم ژله که کمی خودشو گرفته با قاشق کمی بزنید. وچند قاشق بریزید تو لیوان دسر خوری سپس مقداری پاناکوتا به همین روال تا لیوان پر سه سپس بزارید یخچال تا خودشو بگیره پاناکوتا رو بریزید کناره لیوان تا مشخص باشه توجه کنید ژله وپاناکوتا نباید رقیق ویا زیاد سفت باشن رقیق باشه مخلوط میشن سفت باشد شکل قشنگی پیدا نمیکنه تکه تکه به نظر میاد اگر از خامه صبحانه استفاده میکنید یک چهارم لیوان شکر به خانه اضافه کرده هم بزنید تا شکر تو خانه حل بشه سپس شیر رو کم کم اضافه کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه🔻 ابتدا بادمجونو عمودی برش بزنید و به دو قسمت تقسیم کنید بعد هرکدوم از اون دو قسمتو باز به صورت عمودی برش بزنید و نهایتا بادمجوناتون میشه چهار قسمت بعد هرکدوم رو مثل فیلم کمی پایین تر از سر بادمجونابرش بزنید طوری که جدا نشه و پاره نشه از هم بعد لابلای لایه هارو آرد بپاشید،حالا داخل یک کاسه ۲/۳پیمانه آب سرد بریزید و یک عدد تخم مرغ اضافه کنید و نمک و کمی با چنگال بزنید بعد ۱/۲ پیمانه آرد رو کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه بعد روغنو بزارید تاداغ بشه و بادمجونارو داخل این مخلوط بزنید و بزارید سرخ بشن حین سرخ شدن از مایعتون روی لایه ها بریزید تا بهش بچسبه و پفکی بشه بعد از چند دقیقه که سرخ و ترد شد از روغن دربیارید و کمی بزارید روی دستمال تا روغن اضافش بره و سرو کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 ۱ بسته پاستای لوله ای گوشت چرخکرده به میزان لازم پنیر پیتزا به میزان لازم نمک و فلفل و ادویه های دلخواه ۱ عدد پیاز نگینی چند حبه سیر خورد شده یا پودر سیر طرز تهیه🔻 ابتدا پاستای لوله ای رو داخل آبجوش و نمک ریخته و بجوشونید و آبکش کنید،بعد از آبکش کردن مقداری روغن روش بریزید و هم بزنید تا به هم نچسبندو بزارید سرد بشه،گوشت چرخکرده رو با پیاز و سیر و پنیر پیتزا و ادویه های دلخواه و نمک مخلوط کنید،تو این مرحله میتونید انواع مواد دیگه مثل هویج پخته و خورد شده و ذرت یا قارچ و فلفل دلمه هم به مواد گوشتیتون اضافه کنید و گوشت کمتری بریزید و همینطور میتونید موادتونو یه تفت بدین و بعد داخل پاستاهارو با مواد گوشتی به وسیله قیف یا یک کیسه پلاستیکی مثل فیلم پر کنید،بعد از اینکه پر کردین داخل یخچال بزارید نیم ساعتی بمونن و در بیارید و ابتدا در آرد سپس در تخم مرغ زده شد و نهایتا در پودر سوخاری بزنید و در روغن داغ سرخشون کنید و سرو کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک هویج کاراملی عزیزان این کیک هم تو فر هم بدون فر هم تو ماهی تابه رژیمی هرسه حالت عالی میشه گاز رو با شعله کم روشن کرده قابلمه رو بزارید روش تا گرم بشه بارها گفتم قابلمه نه آب میخواد نه میسوزه هویج رو با رنده ریز رنده کنید. آرد وپکینگ پودر رو مخلوط والک کنید تخم مرغ ۴ عدد هویج یک ونیم لیوان روغن مایع نصف لیوان ارد یک ونیم لیوان یک ذره بیشتر شکر یک لیوان سر خالی وانیل یک هشتم قاشق چایخوری پکینگ پودر یک قاشق مرباخوری تخم مرغ وشکر ووانیل را مخلوط کرده وبا سرعت تند همزن ۴ الی ۵ دقیقه بزنید تا کرم رنگ وکشدار بشه سپس روغن اضافه در حد مخلوط کردن میزنیم مخلوط آرد وپکینگ پودر رو در سه مرحله اضافه کرده مرحله آخر چند ثانیه با دور کند همزن میزنیم تا مخلوط بشه توجه کنید فقط چند ثانیه بیشتر پفش میخوابه سپس هویج رنده شده رو اضافه ودورانی مخلوط میکنیم ومیریزیم تو قالب از قبل چرب شده قالب ۲۰در ۳۰ کافیه ،میزاریم تو قابلمه از قبل گرم شده به مدت ۴۰ تاو۴۵ دقیقه میخواید تو فر بزارید با دماید۱۸۰ درجه تا کیک میپزه کارامل رو آماده میکنیم شکر یک لیوان سر خالی اب یک لیوان سر خالی کره ۶۰ گرم شکر رو در ظرفی مناسب ریخته میزاریم رو گاز با شعله خیلی کم تا شکر کم کم آب بشه و قهوه ای رنگ بشه به محض اینکه شکر آب شد آب گرم بریزید وبزارید ذرات شکر تو آب حل بشه کمی قوام بیاد کره رو اضافه کرده میزاریم تا کره آب بشه وچند دقیقه باهاش جوش بزنه گاز رو خاموش میکنیم سس خیلی رقیق نباشه حال که کیک پخته شده میزاریم تا از داغی بیفته برش میزنیم وکارامل ولرم رو روش میریزیم هر دو ولرم باشن وقتی که کارامل روش ریختیم بزارید سرد بشه وکارامل جذب کیک سپس نوش جان کنید حتما برای داخل قابلمه از رینگ ویا سه پایه ویا هر چیز فلزی که بتونه قالب کیک روش بزارید استفاده کنید این کار باعث میشه زیر کیک زود نسوزه اگر قابلمه درش کیپ نیست دم کنی بزارید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
6_5 عدد سیب زمینی 2_1 عدد پیاز 1 ق غ رب گوجه فرنگی 1 ق م رب فلفل نمک ، فلفل سیاه برای مواد مرغی: 1 تکه سینه مرغ 1 پیاله گردوی خرد شده 1 پیاله ماست چکیده کمی جعفری سیر نمک ابتدا سیب زمینی ها را آبپز کنید و سپس آبکش کرده کنار بذارید خنک شود. پیاز را نگینی خرد کنید و داخل روغن سرخ کنید.رب و ادویه ها را اضافه کنید و هم بزنید. سیب زمینی ها را پوست بکنید و رنده کنید و یا با چنگال له کنید و به پیاز اضافه کنید و خوب هم بزنید.سینه مرغ آب پز شده را ریز خرد کنید گردو ،ماست ، جعفری ، سیر رنده شده و نمک را به مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید. از سیب زمینی مقداری بردارید و شکل کاسه بدید و با مخلوط مرغ پر کنید. در آخر فلفل قرمز را داخل کره تفت بدید و روی مواد مرغی بریزید و سرو کنید.برای مواد داخل هر چیز دیگری میتوانید بذارید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با لوبیا سبز خوراک های زیادی میشه درست کرد این مدلشو تو شهر من بیشتر میپزن خیلیم خوشمزه میشه کنار ماست و سیر و نان تازه والا ما اگه هر روزم باشه میخوریم. این مقدار که تو کلیپ هست رو برا دو نفر سرو کردم. میتونین لوبیاهارو درشت خرد کنین اما ریز بهتره. بهتره لوبیاها خوب سرخ بشن اگه خوشمزه تر میخوایین روغنش رو بیشتر کنین کلا رژیمی نباشه خوشمزه تره. بعد از ریختن گوجه فرنگی درشو بزارین تا کامل بپزه وآب گوجه کشیده بشه معمولا گوجه فرنگی رو باچاقو خرد میکنن اما من اینجا پوره کردم به نظرم نجیبتر شد. لوبیاها رو خرد میکنیم و میپزیم و آبکش میکنیم آبش که کامل رفت داخل روغن سرخ میکنیم. یه پیاز بزرگ رو خردکرده وتفت میدیم با لوبیاسرخ شده و پیاز داغ رو مخلوط کرده وچندتا گوجه فرنگی خرد شده با فلفل سبز میریزیم نمک و زردچوبه میزنیم و میزاریم غذا بپزه وآب گوجه ها کشیده بشه به روغن که اوفتاد چندتا تخم مرغ داخلش میشکینم و هم میزنیم وبه خوبی تفت میدیم. غذای ما آمادس کنار ماست چکیده وسیر و نون تازه نوش جان کنین. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥗 کیک هویج یخچالی مواد لازم: هویج حدود 500 گرم نشاسه ذرت 3 قاشق پودر ژلاتین 1 قاشق شکر 1 پیمانه گلاب 1/4 پیمانه زعفران دم کرده بیسکویت پتی‌بور 1 بسته طرز تهیه: ابتدا هویچ ها را بپزید و با بلندر پوره کنید روی حرارت بگذارید سپس شکر را اضافه کنید و نشاسه ذرت را با نصف لیوان آب حل کنید و اضافه کنید. تند تند هم بزنید تا مواد غلیظ شود. پودر ژلاتین را با چند قاشق آب حل کنید احتیاجی به بن ماری کردن نیست داخل مواد روی حرارت بریزید. گلاب و زعفران را اضافه کنید اجازه دهید چند قل بزند و مواد کمی سفت شود و آب داخل مواد تبخیر شود. از مواد داخل قالب مورد نظر بریزید لایه به لایه بیسکویت بگذارید. اجازه بدهید از حرارت بیفتد و خنک شود سپس در یخچال چند ساعت استراحت بدهید تا خودش را بگیرد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‌ مواد لازم بادمجان کبابی 4 عدد بزرگ ساطوری شده ریحان تازه ساطوری 3 قاشق غذا خوری (میشه از نعنا و سبزیجات معطر دیگر هم استفاده کرد) سیر تازه ساطوری شده 5 حبه غوره تازه آب گرفته شده دو لیوان فلفل قرمز یا تند سبز نمک همه مواد رو با هم ترکیب کنید و آبغوره بریزید تا غلظت ترشی به اندازه ترشی لیته برسه ❗آبغوره ماندگاری نداره و این ترشی رو باید تازه تهیه کرد و هر بار برای ۲ هفته داخل یخچال میشه نگهداری کرد . ❗میشه از سرکه برای ماندگاری بیشتر استفاده کرد یا ترکیب سرکه و آبغوره ❗ این ترشی به صورت فوری حاضر میشه و نیاز به استراحت نداره اما بعد یک روز موندن مواد به خورد هم میره و طعم بهتری میگیره ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛