eitaa logo
آشپزی خاص
95هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
41.1هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
مگنولیا دو رنگ مواد لازم: 1 لیتر شیر (با لیوان 200 میلی 5 لیوان ، با لیوان دسته دار فرانسه 4 لیوان) 2 عدد زرده تخم مرغ 1 لیوان شکر 4 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت (نشاسته گندم هم میشه) 1 پنس نمک (مقدار خیلی کم ، نوک قاشق چای خوری) 1 قاشق غذاخوری سرپر کره 1 قوطی خامه صبحانه (200 میلی) 1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا یک چهارم قاشق چای خوری وانیل ایرانی) 160 گرم مخلوط شکلات تلخ و شیری برای نصف مگنولیا طرز تهیه: شیر را داخل قابلمه ای بریزید نشاسته ، زرده تخم مرغ ، شکر و نمک را به شیر اضافه کنید و با همزن دستی خوب هم بزنید سپس روی اجاق در حالیکه مدام با همزن دستی هم میزنید بپزید. وقتی جوشید اجاق را خاموش کنید در این مرحله چون گرم است کمی آبکی است ولی وقتی در یخچال گذاشته میشود غلیظ تر میشود و به قوام میرسد. بعد از اینکه از روی اجاق برداشتید کره و وانیل را اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا کره آب شود سپس خامه را اضافه کنید و هم بزنید. سپس مگنولیا را به دو قسمت تقسیم کنید به یکی شکلات اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات حل شود(میتوانید بدون اضافه کردن شکلات و تک رنگ درست کنید و یا میتوانید تمام مگنولیا را شکلاتی درست کنید) بیسکوییت لیدی فینگر را در شیر خیس کنید و کف لیوان بذارید داخل هر لیوان یک بیسکوییت که نصف کردید بذارید (میتوانید از تکه های کیک یا بیسکوییت هم استفاده کنید) سپس مگنولیا سفید و شکلاتی را به صورت دو لایه داخل لیوان ها بریزید میتوانید بین دو لایه هم بیسکوییت لیدی فینگر بذارید. روی مگنولیا را با شکلات تزیین کنید و در یخچال بذارید و بعد از 1 ساعت میتوانید سرو کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کره رو روی حرارت آب کردم و زردچوبه رو اضافه و سریع شعله رو خاموش کردم. کمی پیاز رنده شده و زعفران و هویج تکه تکه شده و فلفل دلمه تکه شده و آبلیمو و چند حلقه لیمو ترش (این بار موجود توی خونه نداشتم ) رو داخل ظرف ریختم و قطعات مرغ رو داخلش گذاشتم و توی یخچال قرار دادم . بهتر هست هفت ، هشت ساعت بمونه . بعد از این مدت مرغها رو از مواد داخلش خارج وفقط مرغ خالی رو با روغن تفت دادم . بعد کمی رب گوجه رو کمی تفت دادم و مقداری آب ریختم و نمک و زردچوبه و قطعات مرغ رو اصافه کردم و کمی زعفران ریختم . بعد از اون موادی که مرغ رو توش خوابونده بودم ،هویج و فلفل دلمه رو برداشتم و داخلش ریختم و گذاشتم بپزه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای تهیه قهوه اسپرسو با قهوه ساز موکاپات احتیاج به قهوه آسیاب شده و موکاپات داریم دانه های قهوه رو با دستگاه آسیاب،آسیاب کنید میتونید از پودر قهوه آماده هم استفاده کنید سبد موکاپات رو از پودر قهوه پر کنید باید پر باشه با پشت قاشق کمی فشار دهید زیاد نه که فشرده بشه مخزن پایینی موکاپات رو تا زیر سوپاپ از آب خنک پر کنید سبد قهوه رو‌ جای خود بزارید ومخزن بالای روش محکم کنید. موکاپات رو گاز بزارید با شعله متوسط تا بجوش بیاد وقهوه دم بیاد و عصاره گیری بشه حدود پنج الی شش دقیقه طول میکشه قهوه رو بریزید تو فنجان قهوه تلخ دوست دارید بدون شیر و شکلات وشکر نوش جان کنید من برای شیرین کردن قهوه از شیر استفاده کردم شما میتونید از یک قاشق شکر ویا یک قاشق عسل استفاده کنید ویا با شکلات شیرین بنوشید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر_ترکیه_ای_یلدا سلام سلام😊 بچه هااامن اومدم بایه دسریلداایی ترکیه ای یه سوته😜 حتماامتحانش کنید 😍😋 ترجمه شده ازپیجyesilsalata مواد لازم برای فرنی: 2 لیوان شیر 4 لیوان آب (میتونید بجای آب شیرهم بریزید) 1 لیوان نشاسته ذرت 1 لیوان شکر ۵ گرم وانیل توت فرنگی یاانار دون شده به مقدار لازم طرز تهیه: ابتدای کار توت فرنگی ها(یاانار و..) را تمیز کرده و بشورید و به قطعات دلخواه برش دهید. قالب را با آب خیس داده و توت فرنگی ها را مثل ویدئو بچینید. تمامی مواد را داخل یک ظرف ریخته و هم بزنید. فرنی تا زمانی که به حد دلخواه برسد، روی شعله کم حرارت دهید وهمش بزنید تابه غلظت فیلم برسد. مواد را روی توت فرنگی با دقت اضافه کنید. بعد از اینکه کمی ولرم شد، حداقل 3 ساعت و یا حتی یک شب در یخچال استراحت دهید. نوش جان😍😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بادمجون،سیب زمینی،نان لواش خورد شده،ماست،جعفری،نمک و فلفل و سماق و آبلیمو مواد تشکیل دهنده این غذای آسون ولی خوشمزه س ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⠀ بادمجون‌ سوخاری آسون و خوشمزه ⠀🍆 ⠀ 👇مواد لازم:⠀ 🍆بادمجون‌⠀ آرد + نمک به میزان لازم⠀ تخم‌مرغ دو عدد(به تعداد لازم)⠀ آرد /پودر سوخاری⠀ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 سه شنبه تون زیبا 🍃 یه روز رویایی 🌸 یه عالمه آرزوهای زیبا 🍃 واین گلای قشنگ هدیه ی دلاتون 🌸 الهی 🍃 روزگارتون سرشار از سلامتی و آرامش 🌸 و زندگی تون پراز عشق و محبت باشه
عدس پلو رو میشه با گوشت چرخکرده،کوفته قلقلی،گوشت تکه ای و یا مرغ سرو کرد... ترکیب مرغ زعفرونی با عدس پلو هم خیلی خوشمزه ست. اول در تابه یک عدد پیاز درشت رنده شده رو به همراه مقداری روغن تفت بدید تا طلایی بشه. حدود 300 گرم گوشت چرخکرده را به پیاز طلایی اضافه و با پشت قاشق خوب هم بزنید تا گوشت کاملا باز و یکدست بشه. بعد که رنگ گوشت کمی تغییر کرد مقداری زردچوبه+فلفل+نمک+ادویه دلخواهتون رو اضافه کنید. (من از کمی پودر تخم گشنیز استفاده کردم که طعم بینظیری به گوشت میده👌) بعد از اضافه کردن ادویه ها دوباره کمی گوشت رو تقت بدید تا کامل سرخ و پخته بشه . بعد حدود 3 پیمانه پلوپز برنج رو چند ساعت با نمک خیسکردم. حدود 1 پیمانه پلوپز عدس رو با کمی آب و نمک پختم. 👈میزان عدس برای عدس پلو به سلیقه شما بستگی داره...من دوست دارم پرعدس باشه. مواظب باشید اگه عدس رو با آب زیاد بپزید پوستش جدا میشه و ممکنه له بشه و ظاهر عدس پلو رو خراب میکنه...پس بهتره آب رو در حدی بریزید که روی عدس رو بگیره و حرارت هم متوسط باشه تا آروم عدس پخته بشه...بعد هر موقع آب عدس تمام شد امتحان کنید اگه پخته بود حرارت رو خاموش کنید در غیر اینصورت دوباره کمی آب بریزید و صبر کنید تا کامل بپزه. در قابلمه ای که گنجایش مقدار برنجتون رو داشته باشه آب ،روغن و نمک بریزید و صبر کنید تا جوش بیاد و بعد برنج خیس شده رو بدون آب در قابلمه بریزید. 👈برای اینکه برنج عدس پلو خیلی سفید نباشه میتونید کمی زردچوبه داخل آب بریزید و هم بزنید. وقتی برنج قد کشید و آماده آبکشی شد(بزنج رو میتونید بین انگشتتون امتحان کنید اگر مغزش یکم خام بود و بیرونش نرم بود آماده آبکشیه)،عدس پخته را هم اضافه و هم بزنید و بلافاصله آبکشی کنید. در قابلمه روغن و یکم زردچوبه بریزید و تهدیگ مورد نظرتون (من از سیب زمینی استفاده کردم و چندتاشو واسه خوشگلی کاتر زدم)رو بچینید و حالا برنج رو روی ته دیگ بریزید و چدتا سوراخ روی برنج ایجاد کنید که خوب دم بکشه درش رو بذلرید و اول باش شعله زیاد و بعد از بخار کردن با شعله کم بذارید دم بکشه 👈میتونید لابه لای برنج از کمی ادویه پلویی استفاده کنید (جزء اصلی ادویه پلو دارچین و زیره ست که طعم بینظیری به پلو میده) در پایان وقتی عدس پلو دم کشید مقداری از اون رو با زعفران دمکرده مخلوط کنید و بقیه رو در دیس بکشید و با برنج زعفرانی،کشمش تفت داده شده،مواد گوشتی و پیاز داغ تزیین کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام ب همگی . بچه ها این فینگر فود خیلی مجلسی و خوشمزه اس و خوبیش اینه ک بخاطر وجود تخم مرغ اصلا روغن جذب نمیکنه. مواد لازم🔻 سیب زمینی 4 عدد متوسط شوید خرد شده ۳ قاشق غذا خوری(من شوید خشک استفاده کردم) تخم مرغ ۲ عدد نمک و فلفل و زردچوبه و کاری به مقدار لازم پودر سوخاری ب مقدار لازم تن ماهی یک عدد طرز تهیه🔻 ۴ تا سیب زمینی و آبپز کنید تا حسابی مغزپخت بشن بعد پوستشون رو بگیرید و با گوشت کوب حسابی لهشون کنید و بهش تن ماهی ،شوید و نمک ،فلفل و زردچوبه(میتونید کاری هم بزنید)اضافه کنید حالا حسابی مخلوطشون کنید و بعد تخم مرغ هاتون رو حسابی با چنگال بزنید و سیب زمینی رو هر شکلی دوست دارید فرم بدید و اول داخل تخم و بعد پودر سوخاری بزنید و اینکارو یکبار دیگه تکرار کنید و کروکت هاتون و به مدت ۲۰ دقیقه داخل فیریزر بذارید و بعد داخل حمام داغ(روغن کاملا داغ و شناور)سرخ کنید. ⬅️⬅️اگه میخواید سالم تر باشه میتونید از مرغ یا گوشت پخته و مزه دار شده ریش ریش،به جای تن ماهی استفاده کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛