فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⠀
بادمجون سوخاری آسون و خوشمزه ⠀🍆
⠀
👇مواد لازم:⠀
🍆بادمجون⠀
آرد + نمک به میزان لازم⠀
تخممرغ دو عدد(به تعداد لازم)⠀
آرد /پودر سوخاری⠀
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 سه شنبه تون زیبا
🍃 یه روز رویایی
🌸 یه عالمه آرزوهای زیبا
🍃 واین گلای قشنگ هدیه ی دلاتون
🌸 الهی
🍃 روزگارتون سرشار از سلامتی و آرامش
🌸 و زندگی تون پراز عشق و محبت باشه
عدس پلو رو میشه با گوشت چرخکرده،کوفته قلقلی،گوشت تکه ای و یا مرغ سرو کرد... ترکیب مرغ زعفرونی با عدس پلو هم خیلی خوشمزه ست.
اول در تابه یک عدد پیاز درشت رنده شده رو به همراه مقداری روغن تفت بدید تا طلایی بشه.
حدود 300 گرم گوشت چرخکرده را به پیاز طلایی اضافه و با پشت قاشق خوب هم بزنید تا گوشت کاملا باز و یکدست بشه.
بعد که رنگ گوشت کمی تغییر کرد مقداری زردچوبه+فلفل+نمک+ادویه دلخواهتون رو اضافه کنید.
(من از کمی پودر تخم گشنیز استفاده کردم که طعم بینظیری به گوشت میده👌)
بعد از اضافه کردن ادویه ها دوباره کمی گوشت رو تقت بدید تا کامل سرخ و پخته بشه .
بعد حدود 3 پیمانه پلوپز برنج رو چند ساعت با نمک خیسکردم.
حدود 1 پیمانه پلوپز عدس رو با کمی آب و نمک پختم.
👈میزان عدس برای عدس پلو به سلیقه شما بستگی داره...من دوست دارم پرعدس باشه.
مواظب باشید اگه عدس رو با آب زیاد بپزید پوستش جدا میشه و ممکنه له بشه و ظاهر عدس پلو رو خراب میکنه...پس بهتره آب رو در حدی بریزید که روی عدس رو بگیره و حرارت هم متوسط باشه تا آروم عدس پخته بشه...بعد هر موقع آب عدس تمام شد امتحان کنید اگه پخته بود حرارت رو خاموش کنید در غیر اینصورت دوباره کمی آب بریزید و صبر کنید تا کامل بپزه.
در قابلمه ای که گنجایش مقدار برنجتون رو داشته باشه آب ،روغن و نمک بریزید و صبر کنید تا جوش بیاد و بعد برنج خیس شده رو بدون آب در قابلمه بریزید.
👈برای اینکه برنج عدس پلو خیلی سفید نباشه میتونید کمی زردچوبه داخل آب بریزید و هم بزنید.
وقتی برنج قد کشید و آماده آبکشی شد(بزنج رو میتونید بین انگشتتون امتحان کنید اگر مغزش یکم خام بود و بیرونش نرم بود آماده آبکشیه)،عدس پخته را هم اضافه و هم بزنید و بلافاصله آبکشی کنید.
در قابلمه روغن و یکم زردچوبه بریزید و تهدیگ مورد نظرتون (من از سیب زمینی استفاده کردم و چندتاشو واسه خوشگلی کاتر زدم)رو بچینید و حالا برنج رو روی ته دیگ بریزید و چدتا سوراخ روی برنج ایجاد کنید که خوب دم بکشه درش رو بذلرید و اول باش شعله زیاد و بعد از بخار کردن با شعله کم بذارید دم بکشه
👈میتونید لابه لای برنج از کمی ادویه پلویی استفاده کنید (جزء اصلی ادویه پلو دارچین و زیره ست که طعم بینظیری به پلو میده)
در پایان وقتی عدس پلو دم کشید مقداری از اون رو با زعفران دمکرده مخلوط کنید و بقیه رو در دیس بکشید و با برنج زعفرانی،کشمش تفت داده شده،مواد گوشتی و پیاز داغ تزیین کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام ب همگی . بچه ها این فینگر فود خیلی مجلسی و خوشمزه اس و خوبیش اینه ک بخاطر وجود تخم مرغ اصلا روغن جذب نمیکنه.
مواد لازم🔻
سیب زمینی 4 عدد متوسط
شوید خرد شده ۳ قاشق غذا خوری(من شوید خشک استفاده کردم)
تخم مرغ ۲ عدد
نمک و فلفل و زردچوبه و کاری به مقدار لازم
پودر سوخاری ب مقدار لازم
تن ماهی یک عدد
طرز تهیه🔻
۴ تا سیب زمینی و آبپز کنید تا حسابی مغزپخت بشن بعد پوستشون رو بگیرید و با گوشت کوب حسابی لهشون کنید و بهش تن ماهی ،شوید و نمک ،فلفل و زردچوبه(میتونید کاری هم بزنید)اضافه کنید
حالا حسابی مخلوطشون کنید و بعد تخم مرغ هاتون رو حسابی با چنگال بزنید و سیب زمینی رو هر شکلی دوست دارید فرم بدید و اول داخل تخم و بعد پودر سوخاری بزنید و اینکارو یکبار دیگه تکرار کنید و کروکت هاتون و به مدت ۲۰ دقیقه داخل فیریزر بذارید و بعد داخل حمام داغ(روغن کاملا داغ و شناور)سرخ کنید.
⬅️⬅️اگه میخواید سالم تر باشه میتونید از مرغ یا گوشت پخته و مزه دار شده ریش ریش،به جای تن ماهی استفاده کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پیتزا_سس_جدید
دوستان این نوع پیتزا بسیار ساده است ولی سسی که استفاده شده بسیار طعم خوشایند ودلچسبی را به پیتزا میده واسه مواد روی پیتزا دستتون بازه فقط نباید اصلا سنگین بشه درحد دوقاشق مواد رویه بریزید وتا گرم سرو کتید
مواد لازم سس
کره 25گرم
اردفرقی نداره سفید یاگندم دوقاشق غذاخوری
شیرولرم یک لیوان پر
اورگانو اگر در دسترس بود بک قاشق چ
پنیر خامه ای دوقاشق غذاخوری
فلفل سیاه ونمک به مقدار دلخواه
پنیر پارمزان دوقاشق غذاخوری
طرز تهیه..... این سس همون سس بشامل است فقط با ترکیب مواد خوش طعم ترشده حتما امتحان کنید
ارد را با کره وپوره سیر تفت مختصری بدین تا بوی خامی ارد گرفته بشه با حرارت کم بعد یک لیوان شیر ولرم را اضافه وبهم بزنید تا ارد صاف بشه وگلوله نشه اگر سرد بریزید گلوله می شه ارد بعد پنیر خامه ای را اضافه ومخلوط کنید نمک وفلفل بریزید و در اخر پنیر پارمزان واورگانو اضافه ومخلوط کنید سس یه کم حالت کشدار بخودش پیدا می کنه که کافیه وار روی حرارت بردارید
خمیر که اماده شد به جهار قسمت تقسیم کنید وحدود ربع ساعت استراحت بدین بعد هر قسمت را کمی باز کنید نیازی نیست خمیر را نازک کنید اول سس بزنید بعد پنیر پیتزا بریزید بعد مواددلخواه بریزید در حد دوقاشق نه بیشتر من فقط فلفل دلمه رنگی ریختم وبعد پنیر پارمزان بریزید اگر خواستید بدون فر باشه توی تابه ای که چهار پایه گذاشتید وشعله پخش هم یادتون نره ظرف پیتزا را بذارید تا زمانیکه زیر خمیر طلایی بشه واگر توی فر خواستید درست کنید در فر 200درجه از قبل گرم شده طبقه وسط تا زیر خمیر طلایی بشه ودراخر گریل کنیدتا روی پیتزا هم طلایی بشه یه کاسه اب گرم هم کف فر بذارید تا خمیرتون خشک نشه 😊
حتما درست کنید وتا گرم است سرو کنید وببینید چه طعم دلچسبی داره 👌
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای این کار ۱فنجان و۱/۳فنجان عسل نیاز دارید،به اون ۱فنجان شکر اضافه کنید،،به مدت ۳۰دقیقه روی حرارت کم قرار بدید،
دراین مدت دائم به هم زدن ادامه بدید.
۲عدد سفیده تخم مرغ،مقداری نمک رو باهم زن خوب هم بزنید،
به طوری که به قوام مورد نظر برسه.
مخلوط عسل وشکر ذوب شده رو دوباره روی حرارت قرار بدید،سفیده تخم مرغ ها رو به تدریج بهش اضافه کنید،،هم بزنید تا باهمدیگه خوب مخلوط بشن.
شما برای پخت به۴۰دقیقه زمان نیاز دارید،که بعد از گذشت ۲۰دقیقه از آن، به مواد ۱قاشق مربا خوری وانیل، اضافه کنید،همبزنید.
در این مدت به هم زدن ادامه بدید.
۱فنجان از پسته،فندوق،بادام،رو روی حرارت تفت بدید.
زمانیکه مواد به غلظت مناسب رسید،مقداری از اون رو داخل آب سرد امتحان کنید،مطابق ویدئو.
آجیل ها رو به مواد اضافه کنید،هم بزنید،
قالب رو با کاغذ روغنی بپوشونید،مواد رو درون قالب بریزید،این کار رو به سرعت انجام بدید.
به مدت۴ساعت درون یخچال قرار بدید.
گز شما آمادس
روی سطح کار مقداری نشاسته بریزید تا هنگام برش به مشکل برنخورید.
میتونید گزها رو به شکل دلخواه برش بزنید.
حتما این گزهای خوشمزه رو برای عزیزانتون آماده کنید.و از خوردن اونها در کنار چایی لذت ببرید
نوش جان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
مرغ ۱ کیلو
۲۵۰ گرم قارچ
۵ قاشق غذاخوری خامه
۴ عدد پیاز
۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی
نمک به مقدار لازم
نیم قاشق چایخوری چاشنی مرغ
فلفل سیاه_ زردچوبه _کاری به مقدار لازم
مرغ را از پوست جدا کرده و از دو طرف آن را در روغن سرخ کنید. سپس در همان روغن پیاز را سرخ کنید. سپس خامه و ادویه ها را اضافه کنید. آنرا هم بزنید و مرغ را به ماهیتابه برگردانید. روی حرارت ملایم بپزید تا مرغ نرم شود.
برای سیب زمینی به مواد زیر نیاز داریم🔻
۱/۵ کیلوگرم سیب زمینی
مقداری روغن
نمک به مقدار لازم
۱ قاشق چای خوری پاپریکا
۱قاشق چای خوری کاری
سیب زمینی ها را پوست بگیرید و به صورت دلخواه برش دهید. نمک ، ادویه ، روغن را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. داخل ظرف مورد نظر به مدت 40 دقیقه داخل فر در دمای 180-190 درجه بپزید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دلمه_فلفل
یکی از غذاهای نونی که خودم خیلی غداهای نونی من من جمله دلمه ها رو خیلی دوست دارم
گوشت چرخ کرده ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
برنج نصف پیمانه
لپه نصف پیمانه
سبزی معطر خشک ۲ تا ۳ ق غ (سبزی تازه هم میشه )( مرزه ، پیازچه ،تره ، جعفری ، ترخون و...)
رب گوجه ۲ ق غ
فلفل دلمه ای ۴ تا ۶ عدد (فلفل دلمه ای هایی که وفشون ۳ تا برجستگی داره مناسبه)
نمک و فلفل و زردچوبه به میران لازم
آب لیمو یا سرکه
شکر یا شیره
زرشک
لپه رو از قبل خیس کردم و آبش رو تعویض کردم و گذاشتم بپزه . برنج رو هم خیس کردم و با کمی نمک گذاشتم بپزه. کمی دون برداشته بشه .
پیاز رو خرد کردم و داخل تابه با کمی روغن تفت دادم .گوشت چرخ کرده رو هم اضافه کردم و تفت دادم . نمک و فلفل و زردچوبه ریختم . برنج و لپه رو هم اضافه کردم .رب گوجه رو هم ریختم و تفت دادم . آخر کار سبزی رو اضافه کردم و مخلوط کردم و ازحرارت برداشتم .
فلفل دلمه ای ها رو از سر برش دادم و جدا کردم داخلش رو خالی کردم .فلفل دلمه ای هایی که مناسب پخت پز هست در اصطلاح نر هستند اون هایی که کفشون سه تا برجستگی داره مناسبه . داخلش رو با مواد دلمه پر کردم . خیلی زیاد هم تا سر پر نکردم جا بمونه کمی .
برای تهیه سس : یه پیاز رو خرد کردم و تفت دادم . زردچوبه و فلفل و رب گوجه ریختم و تفت دادم آب اضافه کردم . بسته به ذایقه من از آب لیمو و کمی شیره استفاده کردم یک عده سرکه شیره می ریزن .یک عده شکر و اب لیمو 🙂 . کمی نمک هم ریختم . فلفل ها رو داخل قابلنه کنار هم چیدم .آب هم تا نصف ارتفاع فلفل ها باشه . حتما کنار هم باشه تا واژگون نشه و گذاشتم بپزه . حدودا یک و نیم ،دو ساعتی زمان می بره .وسط پخت از سس داخل دلمه ها ریختم تا خوشمزه تر بشه . مواظب باشید زیاد هم نپزه تا له نشه .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک هندوانه تابه ای (قالب مناسب این هر رنگ کیک قالب گرد به قطر پانزده تا بیست سانت)
مواد لازم🔻
تخم مرغ چهار عدد
آرد دو و نیم لیوان
آب یا شیر یک لیوان سرخالی
روغن مایع نصف لیوان
وانیل نوک ق چ
شکر یک لیوان
بکینگ پودر دو و نیم ق چ
جوش شیرین نصف ق چ(جوش شیرین برای حفظ رنگکیک قرمز رنگ بسیار تاثیر گذار بدون جوش شیرین ممکن کیک قرمز بعد پخت قهوه ای یا کم رنگ بشه)
رنگ خوراکی ژله ای سبز (یک ق چ)
رنگ خوراکی ژله ای قرمز یک ق غ (من رنگ ژله ای مارک خط زرد استفاده کردم )
طرز تهیه🔻
ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل رو مخلوط به همزن دستی پنج دقیقه میزنیم بعد روغن رو اضافه میکنیم مخلوط میکنیم بعد هم شیر یا آب رو مخلوط میکنیم در آخر هم مخلوط آرد و بکینگ پودر و جوش شیرین رو الک میکنیم و اضافه میکنیم و هم میزنیم تا گلوله های آرد باز بشه. حالا مایه کیک رو به دو قسمت تقسیم میکنیم به یک قسمت رنگ سبز و به یک قسمت رنگ قرمز رو اضافه میکنیم
به قسمت قرمز رنگ من دو ق غ شکلات چیپسی هم اضافه کردم برای اینکه شکل دانه های هندوانه بشه
حالا دو تا تابه یک اندازه رو چرب و آردپاشی کنید و مایه کیک هر رنگ رو داخل هر تابه جداگانه بریزید و به روش زیر هر کدوم رو بزاربد بپزه
روش پخت روی گاز .شعله پخش کن با حرارت ملایم روی شعله متوسط میزلریم داغ بشه بعد تابه رو روش قرار بدین در و دمکنی میزاریم چهل و پنج دقیقه زمان میبره تا آماده بشه بعد با سیخ چوبی داخلش بزنید اگر تمیز بیرون اومد
روش پخت داخل فر .فر رو با حرارت صد و هفتاد درجه میزاریم یک ربع داغ بشه بعد قالب رو داخلش میزلریم و مدت چهل و پنج دقیقه زمان میبره تا آماده بشه بعد با سیخ چوبی داخلش بزنید اگر تمیز بیرون اومد آماده است
بعد پخت وقتی کیکها از داغی افتاد از قالب خارج کنید بزارید خوب خنک بشه یکم روی کیک که حالت برآمدگی داره رو برش بدین تا کاملا صاف بشه صاف بشه بعد بینش خامه یا هر نوع کرم خواستین بزنید من خامه فرم گرفته ای که با خامه صبحانه یاد دادم زدم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
عدس پلو رو میشه با گوشت چرخکرده،کوفته قلقلی،گوشت تکه ای و یا مرغ سرو کرد... ترکیب مرغ زعفرونی با عدس پلو هم خیلی خوشمزه ست.
اول در تابه یک عدد پیاز درشت رنده شده رو به همراه مقداری روغن تفت بدید تا طلایی بشه.
حدود 300 گرم گوشت چرخکرده را به پیاز طلایی اضافه و با پشت قاشق خوب هم بزنید تا گوشت کاملا باز و یکدست بشه.
بعد که رنگ گوشت کمی تغییر کرد مقداری زردچوبه+فلفل+نمک+ادویه دلخواهتون رو اضافه کنید.
(من از کمی پودر تخم گشنیز استفاده کردم که طعم بینظیری به گوشت میده👌)
بعد از اضافه کردن ادویه ها دوباره کمی گوشت رو تقت بدید تا کامل سرخ و پخته بشه .
بعد حدود 3 پیمانه پلوپز برنج رو چند ساعت با نمک خیسکردم.
حدود 1 پیمانه پلوپز عدس رو با کمی آب و نمک پختم.
👈میزان عدس برای عدس پلو به سلیقه شما بستگی داره...من دوست دارم پرعدس باشه.
مواظب باشید اگه عدس رو با آب زیاد بپزید پوستش جدا میشه و ممکنه له بشه و ظاهر عدس پلو رو خراب میکنه...پس بهتره آب رو در حدی بریزید که روی عدس رو بگیره و حرارت هم متوسط باشه تا آروم عدس پخته بشه...بعد هر موقع آب عدس تمام شد امتحان کنید اگه پخته بود حرارت رو خاموش کنید در غیر اینصورت دوباره کمی آب بریزید و صبر کنید تا کامل بپزه.
در قابلمه ای که گنجایش مقدار برنجتون رو داشته باشه آب ،روغن و نمک بریزید و صبر کنید تا جوش بیاد و بعد برنج خیس شده رو بدون آب در قابلمه بریزید.
👈برای اینکه برنج عدس پلو خیلی سفید نباشه میتونید کمی زردچوبه داخل آب بریزید و هم بزنید.
وقتی برنج قد کشید و آماده آبکشی شد(بزنج رو میتونید بین انگشتتون امتحان کنید اگر مغزش یکم خام بود و بیرونش نرم بود آماده آبکشیه)،عدس پخته را هم اضافه و هم بزنید و بلافاصله آبکشی کنید.
در قابلمه روغن و یکم زردچوبه بریزید و تهدیگ مورد نظرتون (من از سیب زمینی استفاده کردم و چندتاشو واسه خوشگلی کاتر زدم)رو بچینید و حالا برنج رو روی ته دیگ بریزید و چدتا سوراخ روی برنج ایجاد کنید که خوب دم بکشه درش رو بذلرید و اول باش شعله زیاد و بعد از بخار کردن با شعله کم بذارید دم بکشه
👈میتونید لابه لای برنج از کمی ادویه پلویی استفاده کنید (جزء اصلی ادویه پلو دارچین و زیره ست که طعم بینظیری به پلو میده)
در پایان وقتی عدس پلو دم کشید مقداری از اون رو با زعفران دمکرده مخلوط کنید و بقیه رو در دیس بکشید و با برنج زعفرانی،کشمش تفت داده شده،مواد گوشتی و پیاز داغ تزیین کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکی_انار_و_شکلات
دوستان عزیز باز هم ایده یلدایی یه کوکی بسیار نرم و لطیف و خوشمزه🤗😊 .
شما می تونید داخلش از کشمش و گردو و هر چی بخواید استفاده کنید اگر این ها رو دوست ندارین . خود بافت کوکیش بی نهایت عالی و این کوکی خوش خوراکه .
برای ۱۷ عدد کوکی متوسط
کره ۷۵ گرم
زرده تخم مرغ ۱ عدد
شکر ۶۰ گرم (۱/۴ لیوان یا ۴ ق غ)
آرد سفید ۷۵ گرم (نصف لیوان)
پودر کاکائو ۱ ق غ
شکلات چیپسی ۱ ق غ
انار دون شده ۵۰ گرم (۳ ق غ)
بیکینگ پودر ۲ گرم (۱/۲ ق چ)
وانیل ۱/۴ ق چ
مواد از نیم ساعت قبل به دمای محیط برسه .
کره نرم و شکر رو ۵ دقیقه با همزن زدم . زرده تخم نرغ و بعد وانیل رو ریختم و یه دقیقه ام زدم .
آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکائو رو مخلوط و الک کردم و داخل مواد ریختم و مخلوط کردم .
انار و شکلات چیپسی رو هم اضافه کردم . هر چی بخواید گردو و کشمش هم می تونید بریزید .
از مواد با قاشق برداشتم از گردو کوچیکتر گوله کردم و داخل سینی فر چیدم با فاصله باشه حتما توی فر پهن میشه .
فر از یه ربع قبل روشن کردم و در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه قرار دادم .
بدون فر هم توی فر دست ساز میشه .
بعد از پخت حتما خنک بشه و بعد از سینی فر جدا کنید .
خیلی کوکی نرم و لطیفی هست بعد اینکه کاملا خنک شد توی ظرف درب بسته محیط خنک بزارید .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای قسمت سبز🔻
ژله سبز ۱ بسته (هر طعمی دوست دارین، مثل کیوی)
برای قسمت سفید🔻
شیر ۱ لیتر
آرد ۳ ق غ
نشاسته ذرت ۲ ق غ
شکر ۱ فنجان چایخوری
پنیر لبنه ۱۰۰ گرم
پودر وانیل نوک ق چ
برای قسمت قرمز🔻
ژله قرمز ۲ بسته (مثل انار، آلبالو یا هرچی که دوست دارین)
انار دون شده به مقدار لازم
دراژه شکلاتی یا چیپس شکلات برای تزیین
طرز تهیه🔻
ژله سبز رو بر اساس دستور پشت بسته درست کنید و به اندازه ۱ بند انگشت بریزین داخل فنجان یا قالب های مورد نظرتون. بذارین تو یخچال تا خنک شه و ببنده.
برای قسمت سفید (کاسترد) همه ی مواد رو به جز وانیل و پنیر لبنه با هم مخلوط کرده روی حرارت بذارین تا غلیظ شه.
وقتی از داغی افتاد بهش پنیر لبنه و وانیل رو اضافه کنید. بعد به اندازه ۲ بند انگشت بریزین روی لایه ی سبز و بذارین توی یخچال تا خنک شه.
ژله قرمز رو هم بر اساس دستوری که پشتش نوشته درست کنید، وقتی یکم خنک شد داخلش دونه انار بریزین، به اندازه ۳ بند انگشت بریزین روی لایه قبلی. بذارین توی یخچال تا ببنده.
بعد میتونین با دراژه یا چیپس شکلات تزیین و سرو کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅شیر برنج 😋
✍ مواد لازم:
یک پیمانه برنج
پنجاه گرم کره
صد گرم خامه صبحانه
هل چند عدد
گلاب
نصف لیوان
شیر حدود ۶لیوان
نمک نوک قاشق چای خوری
شکر دو پیمانه
🍲 طرز تهیه:
ابتدا برنج و از چند ساعت قبل خیس میکنیم دوتا دونه هل و سه قاشق گلاب هم میریزیم تا عطر بگیره بعد از پخت دونه های هل و خارج میکنیم ، بعد که خیس خورد با دو لیوان آب و دو لیوان شیر و نوک قاشق چای خوری نمک میزاریم روی حرارت کم برنج که خوب پخت و شکفته شد کره رو اضافه کنید اگر خواستین شیرین باشه دوبرابر برنج باید شکر بریزید هر وقت که آب برنج کشیده شد شیر اضافه کنید تا ته نگیره چند تا هل و بکوبید داخل آب داغ بریزید و درش و بزارید تا عرق هل خارج بشه بعد داخل شیر برنج بریزید در آخر که برنج خوب پخته شد و جا افتاد خامه صبحانه روهم بزنید بعد به شیر برنج اضافه کنید و هم بزنید و بعدش گلاب و اضافه کنید و خاموش کنید و دم کنی بزارید نیم ساعت بمونه تا دم بکشه بعد داخل ظرف ها بریزید و تزیین کنید
برنج حتما ایرانی باشه نیمدونه یا معمولی فرق نمیکنه
میتونید شکر و حذف کنید و با مربا و عسل و شیره نوش جان کنید .
#شیر_برنج
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ژله_هندوانه
لایه زیرین کیویه با ژله آلورا. چون کیوی نمی ذاره ژله ببنده باید قبل درست کردن یک مقدار کم کیوی رو بجوشانید. یا از میوه دیگه و یا ژله سبزرنگ استفاده کنید.لایه سفید هم بستنی و ژله آلورا است.تزیین روش هم هندوانه اس که با قاشق توپی به این شکل دراومده.
توجه داشته باشید باید مرحله به مرحله پیش برید و بذارید ژله اول تا حدی ببنده و چسبناک بشه بعد دومی و... دانه های هندونه هم شکلات چیپسی یا همون شکلات هایی هستن که بهشون شکل دادن و در لوازم قنادی ها می تونید پیدا کنید. حواستون باشه وقتی ژله سرد شد اونها رو بریزید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅کوکوی مرغ 🍘 😋
یک عدد سینه مرغ رو با پیاز و نمک و زردچوبه و یک هویج متوسط پختم .
مرغ رو ریش ریش کردم . هویج رو له کردم . سه عدد سیب زمینی متوسط رو پختم و له کردم .دو عدد تخم مرغ ، سه قاشق غذاخوری پر آرد سوخاری ، نمک ، فلفل ، دو قاشق غذاخوری پر جعفری خرد شده . همه مواد رو خوب مخلوط کردم و توی یخچال گذاشتم . موقع سرخ کردن ، کمی دست رو مرطوب کردم و توی دست شکل دادم .اجازه بدین یه طرف کوکو کاملا سرخ بشه ، بعد برگردونین .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرز تهیه کامل فلافل 👆🏻👆🏻👆🏻
(میتونین برای پف کردنش، قبل از سرخ کردن مقداری جوش شیرین هم اضافه کنین.)
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ترشی بندری
دو عدد هویج نگینی شده
۶ شاخه کرفس
۲ عدد بادمجون مکعبی خرد شده
دوتا خیار درشت
گل کلم متوسط ۱ عدد
فلفل تند ربع کیلو
قارچ نیم کیلو ( استفاده اختیاری)
زیتون با هسته و یا بی هسته ربع کیلو (اختیاری)
سیر ۱ بوته بزرگ
فلفل دلمه ای ریز خرد شده ۱ عدد بزرگ
پوره گوجه فرنگی دو لیوان
نمک ۱ قاشق غذاخوری
پودر تخم گشنیر ۱ قاشق مرباخوری
فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری
سیاه دونه ۱ قاشق غذاخوری
مرزه خشک ۲ قاشق
سبزی معطر ۱ پیمانه پلوپز ( من از سبزی دلمه استفاده کردم)
رب انار نصف لیوان
رب گوجه ۴_۵ قاشق غذاخوری پر
تمرهند ۱ بسته
سرکه ۲ لیتر
اول از همه تمرهند رو ب همراه سرکه خیس میکنیم و بعد چنگ میزنم و از صافی رد میکنیم. بعد پوره گوجه فرنگی رو روی حرارت قرار میدیم تا آب اضافی آن کشیده بشه. بعد سرکه رو اضافه کرده و ب ترتیب موادی ک سفت تره رو توی سرکه و پوره گوجه اضافه میکنیم. ابتدا گل کلم زمان میدیم تا سرکه جوش بیاد بعد رب گوجه رو اضافه میکنیم بعد هویج بعد کرفس و بادمجان و خیار و فلفل و سیر و در آخر قارچ و زیتون. در این مرحله ادویه ها و سبزی ها و رب انار رو ترکیب میکنیم تا موادمون ب خورد هم برن. در آخر خاموش کرده و تمرهند رو اضافه میکنیم. میزاریم کامل از دما بیفته و بعد از سه روز اماده اس، اما من ترجیح میدم بعد یک هفته استفاده کنیم😁 برای تشخیص اینکه کی ترشیمون رو از حرارت برداریم تغییر رنگ خیار کمک بزرگی بمون میکنه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#قند_هندوانه_ای
.
مواد لازم:
⬅️رنگ خوراکی به مقدار لازم
⬅️سفیده تخم مرغ زده شده ۴ قاشق چای خوری👇🏼
برای رنگ سبز و سفید هرکدوم ۱ق.چ سرپر
برای رنگ قرمز ۲ق.چ سرپر
⬅️شکر 👇🏼
برای رنگ سفید و سبز هرکدوم نصف فنجون
برای رنگ قرمز حدودا دو سوم فنجون
(قرمز باید بیشتر باشه )
طرز تهیه:
اول از همه شکر هاتون رو داخل ظرف بریزین .. و مقدار کمی رنگ خوراکی بهش اضافه کنین و حسابی ترکیب کنید تا رنگی بشن(رنگ سفید نیازی به رنگ نداره)
حالا به ترتیب رنگ داخل فیلم سفیده هارو به شکر رنگی هاتون اضافه کنید و بهم بزنین تا موادمون تقریبا شبیه ماسه خیس بشه
(سفیده تخم مرغ رو زیاد تر نزنید )
بعد کف یه سینی فلزی کاغذ روغنی بندازید و مثل فیلم به ترتیب لایه های شکرتون رو بریزید و برای مرتب تر شدن کنارهاش از کارد بزرگ استفاده کنید
سه لایه رو که ریختید خیلی خیلی با احتیاط مثل من اندازه قند برش بزنید (موقع برش زیاد تکونش ندید که خورد شه )
اخر هم میتونید قند هارو ۱۰دقیقه داخل فر بذارید تا سفت بشه یا مثل من روی بخاری بذارید خیلی راحت تره حدودا ده دقیقه ای کاملا سفت و عالی میشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛