eitaa logo
آشپزی خاص
96.8هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.2هزار ویدیو
67 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
8 عدد گوجه رنده شده درشت+ دو حبه سیر ودویست گرم ریحون(من ریحون نداشتم جاش از یکم فلفل دلمه استفاده کردم😋) درشت خرد شده رو بزارید تا بجوشه و آبش کمی کشیده بشه.دوقاشق روغن بریزید.300 گرم قارچ رو بزارید ابش کشیده بشه یک قاشق آبلیمو بریزید تا رنگ قارچ سفید بمونه دوقاشق روغن بریزید کمی تفت بدیدبعد به گوجه های درحال پخت اصافه کنید.نمک و فلفل و آویشن و زنجبیل و دو قاشق ابلیمو اضافه کنید.بعد از اینکه غلیظ شد خاموش کنید 200 گرم گوشت چرخ شده رو با یک عدد پیاز رنده شده و دو قاشق جعفری و ریحون خرد شده مقداری آویشن نمک و فلفل وکمی پودر گشنیز کاملا ورز بدید من یک حبه سیر هم روی گوشت رنده کردم چون طعم‌ بسیار خوبی رو به گوشت میده ، داخل تابه کمی روغن بریزید و گوشت مزه دار شده رو بشکل قلقلی های کوچک فرم بدید و سرخ کنید اولش کمی آب میندازه نگران نشید بزارید آبش کشیده بشه.ازاین سسی که اماده کردیم سه قاشق روی گوشت بریزید تا کمی با سس بپزه ومزه دار بشه.درِ تابه رو بزارید و شعله رو روی کم کم تنظیم کنید . داخل قابلمه آب بریزید و یک قاشق نمک و کمی زردچوبه بریزید، وقتی جوش اومد پاستا ها رو داخلش بریزید تا کاملا بپزه. (چون نمیخوایم دم کنیم) یک دونه ازش بردارید وبخورید اگه مغز خام نداشت آماده هست.آبکش کنید و سس گوجه ای که آماده کردین با این پاستا مخلوط کنید.تا مواد بخورد پاستا بره.داخل ظرف بکشید بعد قلقلی هارو روش بریزید. اگه تمایل داشتید کمی پنیر پارمزان روش بریزید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 شکر :150 گرم یا 3/4پیمانه روغن: 150 میلی لیتر یا 3/4پیمانه شیر: 150 میلی لیتر یا 3/4پیمانه شکر :1 ق غ بکین پودر: نصف ق غ پودر کاکائو: 2ق غ آرد: 180 گرم یا یک ونیم پیمانه تخم مرغ درشت: 3عدد مواد روی کیک🔻 انار: یک عدد خامه قنادی یا کرم وانیلی یا کرم پنیری :به مقدار لازم برای روی کیک برای ژله روی کیک میتونید مثل فیلم با اب میوه وژلاتین درست کنید ویا از پودر ژله استفاده کنید ژله انار: یا طعم دلخواه یک بسته یا آب میوه 2 لیوان ژلاتین 30 گرم طرز تهیه🔻 تخم مرغ وشکر ووانیل با همزن مخلوط کنید تا کاملا کرم وحجمش بیشتر شود شیر وروغن بهش اضاف کنید و2تا 3 دقیقه مخلوط کنید آرد وبکین پودر وپودر کاکائو الک کنید وبه مواد اضاف کنید ودر اخر با همزن در حد مخلوط شدن همه مواد هم بزنید خیلی طولانی نشه مواد در قالب بریزید ودر فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 25 تا 35 دقیقه قرار دهید بعد از 25 دقیقه با خلال دندون چک کنید بعد از پخت بزارید تو فر بمونه تا کاملا سرد بشه. خامه قنادی را فرم دهید وژله را اماده کنید اگر از ژله اماده استفاده میکنید که درست کردنش همه بلدید اگر با آب میوه درست میکنید اگر لازم بود چند قاشق شکر اضاف کنید آب میوه وژلاتین با هم مخلوط کنید وروی حرارت کم بزاریدومرتب هم بزنید تا به نقطه جوش برسه وبعد از جوشیدن از روی حرارت بردارید وبزارید تا کاملا سرد شود. بعد از سردشدن کیک برای تزیین باید از قالب رینگی یا کمربندی استفاده کنید ویا کیک را در ظرف شیشه ایی بزارید وتزیین کنید. روی کیک را با شیر سرد کاملا خیس کنید مخصوصا کناره های کیک را خوب شیر بریزید وروی کیک خامه بریزید به جای خامه میتونید از هر نوع کرم وانیلی دلخواه استفاده کنید روی خامه انار بریزید ودر یخچال بزارید ونیم ساعت بعد ژله آماده که کاملا سرد شده به آرامی روی خامه بریزید ودر یخچال بزارید بهتره 4تا 6 ساعت در یخچال بمونه وبعد از قالب خارج کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 بیکینگ پودر 1 ق غ وانیل‏ 1 ق چ ماست‏ نصف لیوان شیر نصف لیوان آرد سفید 2 لیوان روغن 1/2 لیوان کره 50 گرم شکر 1 لیوان تخم مرغ 4 عدد طرز تهیه🔻 1. تخم مرغ را با وانیل و شکر مخلوط کرده حداقل سه دقیقه با همزن بزنید سپس کره ، روغن ، ماست و شیر را اضافه و مجدد مخلوط کنید تا یکدست و نرم شود. 2. آرد و بیکینگ پودر 3 بار الک شده و طی سه مرحله به مخلوط تخم مرغی اضافه کنید و با لیسک یا قاشق آرام و یکنواخت مخلوط نمائید. 3. وقتی مایه کیک یکدست شد، به سه قسمت تقسیمش کنید.(بهتر است در سه ظرف یک شکل بریزید یک قسمت بیشتر باشد و یک قسمت کمتر و آن قسمت سوم مابین این دو) 4. رنگ ژله ای قرمز به قسمت بیشتر و رنگ ژله ای خوراکی سبز به قسمت کمتر بزنید مراقب باشید هیچ کدوم از 2 ظرف رو بیش از حد هم نزنید که پف کیک میخوابه. 5. کف تابه یا قابلمه ای به قطر 25 یا 30 سانت رو با روغن چرب کنید اوا مایه کیک سبز رو در وسط قالب بریزید، بعد سفید و در آخر قرمز. 6. سی الی چهل دقیقه با حرارت متوسط(حتما شعله پخش کن زیر ظرف باشه) و در ظرف دمکنی بزارید تا کیک خمیر نشه‌. 7. اصلا لازم نیست قالب رو تکون بدید یا تلاش کنید مایه کیک رو پخش کنید چون خودش به صورت اتوماتیک پهن میشه و قالب رو پر میکنه. مقدار کیک نباید از 3/4 (سه چهارم) قالب بیشتر باشد. من از ظرف قطر 30 سانت استفاده کردم. 8. 20 دقیقه اول به هیچ وجه درشو باز نکنید. 9. بعد از 30 دقیقه با خلال دندون وسط کیک بزنید. اگه خلال دندون تمیز بیرون بیاد یعنی کیک پخته. 10. تا وقتی گرم هست با شکلات اشکی تزیین کنید که لوازم قنادی ها دارن البته من خودم تو خونه شکلات تخته ای ذوب شده رو با قیف یکبار مصرف روی کاغذ روغنی به شکل اشک ریختم بعد از سفت شدن از کاغذ جدا کردم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کباب لاپلو مواد لازم :👇 🔴گوشت چرخ کرده حدود 200 الی 300 گرم 🔴پیاز 2 عدد 🔴نمک فلفل زردچوبه روغن به میزان لازم 🔴سماق قرمز و گرد غوره به میزان لازم 🔴برنج 3 الی 4 پیمانه . دستور تهیه :👇 ابتدا پیاز را رنده کردن یا در غذاساز میکس کنید با گوشت چرخ کرده نمک و فلفل و زردچوبه کاملاً ورز دهید و آن را به شکل کباب های کوچک و گرد حالت دهید و کنار بگذارید برنج را همراه با آب کم نمک و روغن به صورت کته روی حرارت زیاد گذاشته وقتی آب برنج کامل تبخیر شد زیر گاز را کم کرده و یک لایه برنج در قابلمه بریزید و گوشت ها را روی آن بچینید کمی سماق قرمز و گرد غوره بپاشید و لابلای این کار را تکرار کنید تا لایه آخر برنج باشد در صورت دلخواه کمی زعفران دم کرده روی کل برنج بدهید و با حرارت ملایم بگذارید تا خوب دم کشیده و بپزد اگر برنج خوب دم بکشد با این روش کاملاً کباب ها نیز پخته می شود نگران نباشید. . نکات :👇 🔴می توانید از سماق یا گرد غوره به تنهایی استفاده کنید ولی ترکیب این دو خوش طعم تر است البته حتماً سماق مرغوب و قرمز باشد و گرد غوره هم من به صورت خانگی از کسی خریداری می کنم شما می توانید از بسته بندی آماده که در فروشگاهها موجود هست استفاده کنید. 🔴از برنج مرغوب استفاده شود برنجی که شسته میشود مناسب این روش نیست و حتماً آب برنج را کم بگیرید و اصطلاحاً دان باشد 🔴گوشت هارا کوچک و نازک درست کنید که کاملا بپزد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 سینه مرغ چرخ شده 1 کیلو نان تست خرد و ریز شده 8 عدد نمک 1 ق چ پاپریکا 1 ق چ فلفل سیاه 1 ق چ سیر له شده 1 ق چ زنجبیل له شده 1 ق چ سس سویا 1 ق غ سس گوجه فرنگی تند به دلخواه روغن ‌ وقتی مواد رو توی سینی چرب شده پهن کردید و روش روغن زدید، بذارید داخل فریزر تا خودشو یکم بگیره و بشه برش زد. ‌ مواد سوخاری برای روش🔻 تخم مرغ 2 عدد + شیر یک چهارم پیمانه + کمی نمک و فلفل سیاه آرد پودر سوخاری ‌ بعد از غلتاندن ناگت ها داخل آرد، مخلوط تخم مرغ و پودر سوخاری، به مدت نیم ساعت بذارین داخل فریزر و بعد توی روغن داغ سرخشون کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 500 گرم سیب زمینی (نیم کیلو) 7 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت 1تکه پنیر چدار یا پنیر دلخواه (80گرم) نمک یا عصاره گوشت و ادویه دلخواه به میزان لازم پودر اورگانو یا آویشن( اختیاری) میتونیداز پودر پیاز / کرفس هم استفاده کنید. طرز تهیه🔻 سیب زمینی را شسته و پوست بگیرید و آبپز کنید ،باید تقریباً پخت کامل انجام نشده باشه ،بعد از آب بگیرید و تا گرم هست پوره کنید ویا طبق ویدیو از الک رد کنید تا پوره یکدست شود سپس نشاسته ذرت و پنیر و اورگانو و ادویه دلخواه را اضافه ومخلوط کنید . مواد را در یک کیسه فریزر ریخته وشکل کتاب یکدست باز کنید وبزارید فریزر تا کمی سفت شود(در دستور فریزر گذاشته نشده وهمون موقع هم میتونید برش بزنید) وبعد کیسه را جدا کرده و به اندازه ضخامت بند انگشت برش بزنید ودر روغن داغ شناور سرخ کنید وبا سس دلخواه سرو کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دوستان من تو کلیپ مواد رو دو برابر کردم😊 مواد لازم🔻 نصف بسته ماكاراني شكل دار خام ٤ يا ٥ تخم مرغ قارچ خام ورقه شده ٢٥٠ گرم سوسيس( هات داگ )يك يا دو عدد خرد شده فلفل دلمه رنگي يا سبز نگيني شده 1 عدد نمك،زردچوبه و فلفل (ميزان سوسيس و قارچ مي تونيد زياد كنيد ولي كمترنه ) . پنیر پیتزا به مقدار لازم .. طرز تهیه🔻 ماكاراني ابكش كرده تا حدي مي جوشونيم تا نرم و پخته بشه . اجازه ميديم ماكاروني سرد بشه بعد تخم مرغ زده شده و مابقي مواد اضافه مي كنيم و يكدست داخل تابه ميريزيم . هرچي اين كوكو بيشتر سرخ بشه و تردتر بشه لذيذتره ... نوش جان . 👈 اگه نخواستيد از سوسيس استفاده كنيد فيله يا سينه مرغ هاي خيلي كوچك خرد كنيد و سرخ كنيد و نمك و كمي زردچوبه بزنيد و پودرسير بهش زياد بزنيد تا مزه سوسيس و كالباس بگيره😉 و سرد شده و توي مواد كوكو مخلوط كنيد اما اين كوكو با سوسيس خوشمزه تره🙃 👈روغن خوب داغ شود و بعد مواد كوكو رو پهن كنيد تا خوب سرخ و برشته شود و برگردونيد تا ازهم نپاشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
گوشت بوقلمون کالری کم و چربی کمی داره و به علت پروتئین بالا برای افراد رژیمی بسیار مناسب میباشد و حس سیری طولانی مدتی میده. همراه با سالاد میل کنید. مواد لازم🔻 500 گرم سینه بوقلمون 1 مشت جعفری نصف پیاز 1/5عدد نان تست ( خشک شده یا برشته شده) یا نان سوخاری 1 عدد تخم مرغ نمک، ادویه کمی روغن زیتون ⚠️نکته: اگر سینه بوقلمون را چند ساعت قبل داخل فریزر بگذارید بهتر و راحت تر داخل غذاساز چرخ میشه. طرز تهیه🔻 سینه بوقلمون و نان تست را جدا جدا داخل غذاساز ریز کنید، پیازو جعفری را ریز خرد کنید،تمام مواد را مخلوط کنید، به سایزی که 11 عدد کوفته داشته باشید ، تقسیم کنید و حالت بدید.داخل ظرف پیرکس بچینیدکمی روغن بزنید و داخل فر با دمای 180 درجه سانتی گراد بپزید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: 5 فنجان آرد 1 قاشق غذاخوری مخمر خشک یا مخمر تازه 1 قاشق غذاخوری شکر دانه ریز 1 قاشق چایخوری نمک 2 لیوان شیر 3 قاشق غذاخوری روغن اب و نمک و شکر و مخمر رو شیر رو باهم مخلوط‌کنید ۱۰ دقیقه درش رو ببندیدن و جای تاریک‌بزارید بعد به ارد اضافه‌کنید و روغن بزنید بهش خو ب مخلوط کنید و بزارید یکساعت یه جای تاریک و نسبتا گرم‌تا ور بیاد. درش بیارید و چونه هایی درست کنید و طبق تصویر نواریکنید و دور لیوان بزنیدو بهم‌بچسبونید داخل اب و نمک ۱۰ دقیقه جوش بحوره و عصاره وانیل بزنید و کنجد بزمید فر‌۱۸۰ درجه بپزه برا جوشاندن: 1.5 لیتر آب 1 قاشق چایخوری نمک برای سطحش: عصاره وانیل و کنجد بزنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: (برای 4 نفر)🔻 4 لیوان شیر 4 ق‌غ نشاسته 8ق‌غ شکر برای روی محلبی🔻 250 گرم توت فرنگی 1/4 لیوان آب 2 قاشق غذاخوری شکر 1 قاشق مرباخوری سرصاف نشاسته (نشاسته گندم یا ذرت فرق نمیکند) طرز تهیه🔻 برای محلبی تمام مواد را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی هم بزنید سپس روی اجاق تا وقتیکه که بجوشد و غلیظ شود مدام هم بزنید و بپزید و داخل ظرفهای مورد نظر بریزید. برای روی محلبی توت فرنگی ها را ریز ریز خرد کنید و داخل ماهیتابه بریزید. شکر را روی توت فرنگی ها بریزید و تا وقتیکه توت فرنگی ها نرم شود گاهی هم بزنید و بپزید. نشاسته را در 1/4 لیوان آب حل کنید و به توت فرنگی اضافه کنید و هم بزنید. وقتی غلیظ شد و قوام گرفت از روی اجاق بردارید. و داخل ظرف های سرو روی محلبی بریزید و وقتی سرد شد سرو کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نشاسته دو لیوان آب دو لیوان شکر نصف لیوان پودر هل و وانیل یک ق چ گلاب یک چهارم لیوان کره یا روغن مایع یک قاشق غذاخوری گردو به مقدار لازم پودر نارگیل به مقدار لازم در ابتدا نشاسته و آب و شکر رو مخلوط کنید و روی حرارت ملایم گاز قرارداد دهید و کنارش باشید و هی هم بزنید تا ته نگیره بعد چند دقیقه هل و گلاب رو اضافه کنید و هم بزنید تا خامی نشاسته از بین بره و حالت خمیری سفت بشه و در این مرحله کره یا روغن مایع رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و از رو حرارت بردارید و کنار بگذارید تا ولرم بشه بعد به اندازه گردو بردارید و تو پودر نارگیل به غلتونید و روش گردو بگذارید ودر ظرف در دآر مناسب بچینید و دو ساعت در یخچال قرار بدین. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنج لیوان شیر دو قاشق غذاخوری آرد دو قاشق غذاخوری نشاسته ذرت یک لیوان شکر نصف قاشق چ وانیل 3 قاشق غذاخوری کاکائو دو قاشق غذاخوری کره ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیر یک لیتر(4 لیوان) شکر 120 گرم (نصف لیوان) پودر کاپوچینو 2 بسته پودر ژلاتین 40 گرم ( 4 ق غ) خامه صبحانه یا قنادی 150 گرم پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه ای 100 گرم نصف لیوان شیر سرد رو روش پودر ژلاتین می پاشیدم و روی حرارت غیر مستقیم ( روش بن ماری) قرار دادم تا ذراتش خوب حل بشه . توی قابلمه دیگه ای مابقی شیر که سه و نیم میشه رو داخلش ریختم و کاپوچینو رو بهش اضافه کردم و بعد شکر رو ریختم و روی حرارت قرار دادم تا شکرش حل بشه فقط در همین حد دیگه نیازی نداره بجوشه و ... . و بعد روی حرار بهش ژلاتین حل شده رو اضافه کردم و مخلوط کردم و از حرارت برداشتم و گذاشتم کنار تا از دما بیفته . خامه قنادی رو یک کم با همزن زدم نیازی نداره که خوب فرم بگیره یک کم کافیه و بعد پنیر رو بهش اضافه کردم و مخلوط کردم تا خوب مخلوط بشه . یک کم از مواد دسر داخلش ریختم و مخلوط کردم و بعد کل مواد رو ریختم تا خوب یکدست و صاف مخلوط بشه . اگر مثل من دورنگ خواستید . من مواد رو دو قسمت کردم به یک قسمت یک قاشق کاکائو رو که با یک کم آب جوش جل کردم داخلش ریختم . داخل قالب ( جنس قالب من پلاستیکی) رو اگر بخواید راحت باشید هر چند خامه داره و چربی داره و راحت تره . اما من خیلی جزیی با روغن مایع چرب کردم . اول نصف مواد کاکائویی رو ریختم و گذاشتم تا نیم بند بشه یک کوچولو از نیم بند سفت تر و بعد نصف اون یکی مواد رو ریختم و همین رو تکرار کردم سری بعد . آخر کار هم یک شب تا صبح داخل یخچال موند تا خوب بسته بشه . بعد از اون دورش رو با چاقو آزاد کردم و دیدم که خوب آزاد شده روش یک دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم . نکات : پودر ژلاتین جاش پودر ژله نمیشه . میزان شکر کاملا بسته به ذایقه و سلیقه شماست می تونین کم و زیاد کنین فقط توجه کنید اگر خامه قنادی بریزید چون شیرینه زیاد شکر نریزید خود کاپوچینو هم شیرینی در ضمن داره . ترجیحا پنیرماسکارپونه داخلش بریزید ، چون این پنیر پناسب این جور دسرهاست و اصلا نمک نداره کیفیت خیلی با این پنیر نسبت به پنیر خامه ای فرق داره . پنیر رو هم ترجیحا حذف نکنید چون کرم خیلی لطیف و خوشمزه میشه . خامه هم همین طور بودنش باعث خوشمزگی دسر و راحت خارج شدن از قالب میشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پودینگ عزیزان پودینگ زرده تخم مرغ داره ولی اگر کسی دوست نداره یا منع مصرف زرده داره می تونه زرده راکمتر کنه یا کلا حذفش کنه، دستور دنت هم دقیقا همینه بدون زرده وبیسکوییت و موز وخییلی نباید غلیظ بشه، دنت برای پودینگ بین دسر بیسکوییت و موز خردشده بریزید طعم عالی تری خواهد داشت درکل دسر خوشمزه ایه امتحان کنید بخصوص همین زعفرانیش 👇 این میزان مواد همین تعداد لیوان سرو متوسط در عکس خواهد شد، شیرسرد 2لیوان نشاسته ذرت ( نشاسته گل هم می تونید بریزید ولی نشاسته ذرت بهتره ) 2ق غ پر(برای هر لیوان شیر یک ق غ نشاسته) شکر 4 ق غ پر (برای هر لیوان شیر 2ق غ سرپر،البته شیرینی دسر بستگی به ذائقه خودتون داره و می تونید شکر را کمتر بیشتر کنید) زرده تخم مرغ 2عدد (برای هر لیوان شیر یک زرده،البته میشه زرده را کمتر زد یا حذف کرد) وانیل کمی(زیاد نریزین طعم دسر به تلخی بزنه، به اندازه نوک چاقو کافیه) گلاب 2ق غ زعفران دم کرده به مقدار دلخواه خامه صبحانه 2ق غ پر(ازخامه قنادی هم میشه استفاده کرد فقط حواستون به شیرینی دسر باشه وشکر راکمترکنید) بیسکوییت پتی بور و موز به دلخواه برای مابین دسر 💓زرده تخم مرغ، وانیل وشکر را باهمزن برقی یا دستی بزنید تا حدی که کرم رنگ شود ،شیر سرد رابا نشاسته خوب حل کنید سپس به زرده اضافه ویکدست کنید ،ظرف را روی حرارت کم گاز بگذارید، حرارت کم باشد مدااام هم بزنید تا شیر داغ شود دراین مرحله خامه رقیق شده (اگر خامه سفت هست خامه را با مقداری شیر مخلوط ویکدست کنید تا روان بشه) را اضافه کنیدو هم بزنید تا پودینگ کم کم غلیظ شود وبه غلظت فرنی برسد(حرارت کم باشد وبا حوصله و مرتب هم بزنید تا هم شیر گوله نشه وهم طعم خامی نشاسته گرفته بشه وزرده پخته) درنهایت گلاب وزعفران رااضافه کنید وهم بزنید وپس از کمی غلظت گرفتن دسر، شعله راخاموش کنید ودرون لیوانهای سرو بریزید وبعد از سرد شدن میل کنید( غلظت دسر درحد فرنی مناسبه ،می تونید غلظت دسر را به دلخواه بیشتر کنید ولی پس از سرد شدن سفت تر نیز خواهد شد) بین دسر می توان برای خوشمزه تر شدن از بیسکوییت و موز خردشده استفاده کنید، 👈پودینگ را بصورت ساده وشکلاتی نیز می توان تهیه کرد، ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛