پودینگ
عزیزان پودینگ زرده تخم مرغ داره ولی اگر کسی دوست نداره یا منع مصرف زرده داره می تونه زرده راکمتر کنه یا کلا حذفش کنه،
دستور دنت هم دقیقا همینه بدون زرده وبیسکوییت و موز وخییلی نباید غلیظ بشه،
دنت
برای پودینگ بین دسر بیسکوییت و موز خردشده بریزید طعم عالی تری خواهد داشت درکل دسر خوشمزه ایه امتحان کنید بخصوص همین زعفرانیش 👇
این میزان مواد همین تعداد لیوان سرو متوسط در عکس خواهد شد،
شیرسرد 2لیوان
نشاسته ذرت ( نشاسته گل هم می تونید بریزید ولی نشاسته ذرت بهتره ) 2ق غ پر(برای هر لیوان شیر یک ق غ نشاسته)
شکر 4 ق غ پر (برای هر لیوان شیر 2ق غ سرپر،البته شیرینی دسر بستگی به ذائقه خودتون داره و می تونید شکر را کمتر بیشتر کنید)
زرده تخم مرغ 2عدد (برای هر لیوان شیر یک زرده،البته میشه زرده را کمتر زد یا حذف کرد)
وانیل کمی(زیاد نریزین طعم دسر به تلخی بزنه، به اندازه نوک چاقو کافیه)
گلاب 2ق غ
زعفران دم کرده به مقدار دلخواه
خامه صبحانه 2ق غ پر(ازخامه قنادی هم میشه استفاده کرد فقط حواستون به شیرینی دسر باشه وشکر راکمترکنید)
بیسکوییت پتی بور و موز به دلخواه برای مابین دسر
💓زرده تخم مرغ، وانیل وشکر را باهمزن برقی یا دستی بزنید تا حدی که کرم رنگ شود ،شیر سرد رابا نشاسته خوب حل کنید سپس به زرده اضافه ویکدست کنید ،ظرف را روی حرارت کم گاز بگذارید،
حرارت کم باشد مدااام هم بزنید تا شیر داغ شود دراین مرحله خامه رقیق شده (اگر خامه سفت هست خامه را با مقداری شیر مخلوط ویکدست کنید تا روان بشه) را اضافه کنیدو هم بزنید تا پودینگ کم کم غلیظ شود وبه غلظت فرنی برسد(حرارت کم باشد وبا حوصله و مرتب هم بزنید تا هم شیر گوله نشه وهم طعم خامی نشاسته گرفته بشه وزرده پخته)
درنهایت گلاب وزعفران رااضافه کنید وهم بزنید وپس از کمی غلظت گرفتن دسر، شعله راخاموش کنید ودرون لیوانهای سرو بریزید وبعد از سرد شدن میل کنید( غلظت دسر درحد فرنی مناسبه ،می تونید غلظت دسر را به دلخواه بیشتر کنید ولی پس از سرد شدن سفت تر نیز خواهد شد)
بین دسر می توان برای خوشمزه تر شدن از بیسکوییت و موز خردشده استفاده کنید،
👈پودینگ را بصورت ساده وشکلاتی نیز می توان تهیه کرد،
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کرپ_مرغ_قارچ
🌸مواد لازم برای 8 عدد کرپ
3 عدد تخم مرغ درشت
پودر سیر و نمک به میزان دلخواه
روغن مایع 1 قاشق غذاخوری
شیر 1/2 پیمانه
آب 1/2 پیمانه
آرد 3/4 پیمانه
🌸مواد میانی کرپ
سینه مرغ 400 گرم
قارچ 300 تا 400 گرم
آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
پیاز 1 عدد متوسط
نمک و فلفل و ادویه دلخواه
نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری
خامه صبحانه 100 گرم
جعفری ساطوری 2 قاشق غذاخوری
.
برای کرپ ابتدا تخم مرغ ها را به همراه کمی نمک و پودر سیر هم بزنید تا یکدست شوند.
سپس روغن+شیر+آب را اضافه کنید.
آرد را به تدریج با الک اضافه و هم بزنید تا یکدست شود.
در انتها مواد کرپ را از صافی رد کنید.
کف تابه را کمی چرب کرده و هر بار به اندازه یک ملاقه کوچک از مواد در تابه ریخته و تابه را بچرخانید تا مواد یکنواخت پخش شود.
صبر کنید تا حباب بزند بعد برگردانید تا طرف دیگر هم پخته و کمی طلایی شود.
◀تابه را فقط باب اول چرب کنید و برای دفعات بعدی نیاز به چرب کردن تابه نیست.
◀کرپهای آماده را در بشقاب روی هم قرار داده و در انتها روی آنها را با کیسه فریزر بپوشانید تا نرم بمانند.
.
برای مواد میانی ابتدا سینه مرغ را خورد کنید و با سیر ورقه یا پودر سیر و نمک و فلفل و ادویه دلخواه مزه دار کرده و 1 ساعت در یخچال استراحت دهید.
◀من از ترکیب سس ووستشایر+کمی سس خردل ملایم+سیر ورقه و نمک و فلفل برای طعم دار کردن مرغ استفاده کردم.
پیاز را نگینی خورد کرده و تفت دهید تا سبک و شفاف شود و بعد مرغ مزه دار شده را اضافه و با حرارت ملایم تفت دهید تا مرغ بپزد.
سپس قارچ ورقه به همراه 1 قاشق آبلیمو اضافه و تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود.
نمک و آرا ذرت اضافه کنید.
◀آرد ذرت برای قوام دادن به آبی که از قارچ و مرغ خارج میشود اضافه شده و آنرا به صورت سس غلیظ در می آورد.
در انتها خامه و جعفری ساطوری افزوده و حرارت را خاموش کنید.
هربار از مواد مرغ و قارچ مقداری روی کرپ قرار داده به صورت مربع یا لوله ای بپیچید.
کرپها را در ظرف فر کنار هم بچینید.
کمی سس سفید(سس بشامل) برای جلوگیری از خشک شدن کرپها روی آنها ریخته.
مقداری پنیر پیتزا بریزید.
در فر 180 درجه قرار دهید تا پنیر ذوب شود.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
"سوهان عسلی دارچینی"
شکر 1 پیمانه
کره 30 گرم میتونین به جاش از همین مقدار روغن جامد یا کره گیاهی استفاده کنین
عسل 1 قاشق غذاخوری کامل
کاغذ روغنی
بعضی ها زعفران هم اضافه میکنین که من به شخصه توی این شیرینی هیچوقت نمیریزم و به نظرم طعم خودش خوشایند تره ولی اگر خواستین بریزین
زعفران دم کرده 1 قاشق غذاخوری میتونین برای این مقدار مواد استفاده کنین
دارچین و یا مغزیجات خلالی دلخواه به میزانی که تمایل دارین
اگر دوست داشتین کنجد یا مغز بریزین هم مراحل دقیقا به همین ترتیبه
خب حالا یه تابه با لبه های بلند بردارین شکر و روغن و عسل و اگر خواستین زعفران را بریزین داخل تابه رو حرارت ملایم تا کم کم آب شه بهتره تا آب نشده زیاد همش نزنین فقط تابه را تکان بدین
برای هم زدنش بهتره از لیسک سیلیکونی نسوز استفاده کنین یا قاشق چوبی استفاده کنین
وقتی رنگش کاراملی روشن شد دارچین و یا مغزیجات رو اضافه کنین و مرتب هم بزنین همه جاش یکنواخت پخش شه و مغزیجات هم کمی طلایی شن اولش کمی سفت میشه و مجدد دوباره روون میشه ولی اگر فقط دارچین اضافه کنین این سختی هارو نداره
تو این شیرینی سرعت عمل خیلی مهمه پس اگر بار اولتونه
شعله کاملا ملایم باشه چون زود میسوزه و درضمن چون مواد مذابه مواظب باشین نسوزین
دوستان یه راهی میخوام یادتون بدم برای اینکه بفهمین سوهانتون حاضر شده یا نه
یه لیوان آب یخ دستتون باشه یه قطره از سوهان بریزین تو آب یخ اگر قطره حل شد و پخش شد هنوز حاضر نیست باید رو حرارت بمونه ولی
اگر ریختین تو آب تیکه ای بسته شد و کف آب موند و پخش نشد
میتونین سریعا از رو حرارت برش دارین
و روی یک کاغذ روغنی با قاشق بریزین و بزارین 20 دقیقه بمونه تا خنک شه و به راحتی از کاغذ روغنی جدا میشه
میتونین یکم پودر قند پاشی کنین که تو ظرف بهم نچسبه و در ظرف در بسته نگهش دارین نیاز به یخچال نداره فقط نور و رطوبت و گرما نبینه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_ترکی
#شیرینی_بدون_فر
شکلات تلخ بنماری شده 30 گرم (شکلات تخته ای را خرد کنید وروی بخار آب کتری هم بزنید تا روان شود تقریبا به حجم و اندازه یک قوطی کبریت)
نوتلا یا شکلات صبحانه 70 گرم (از کرم کاکائو های مارک ایرانی هم میشه استفاده کرد)
شیر عسلی 60 گرم (هم می تونید اماده بخرید هم براحتی خودتون تهیه کنید ،دستورش را قبلا گذاشتم)
پودر گردو 1ق غ
پودر بیسکوییت ساده یا کاکائویی فرق نداره (من پتی بور شکلاتی پودر کردم) حدود دو سه قاشق کم کم ریخته میشه تا خمیر منسجم بشه
مواد رویه:
کره بادام زمینی 2ق غ(اینم میخواستم دستورش را براتون بگذارم که خونگی تهیه کنید چون اسونه ولی خردکنم سوخته بود دستگاه نداشتم🙈)
پودر قند یا شیر عسلی 2 ق غ
گردو وشکلات به دلخواه برای تزیین
این مقدار مواد 10 عدد شیرینی به سایز همین کپسولهای داخل فیلم میده 😋شکلات ذوب شده+نوتلا یا شکلات صبحانه را مخلوط کنید
(شکلاتم شکلات تخته ای مارک پارمیدا هست وشکلات صبحانه هم از کرم کاکائو مارک باراکا استفاده کردم)
سپس شیر عسلی را اضافه کنید خوب مخلوط کنید چون وقتی شیر عسلی اضافه بشه مواد شروع به جمع شدن میکنه
درنهایت پودر یا خرده های گردو و پودر بیسکوییت را اضافه کنید پودر بیسکوییت را قاشق قاشق اضافه کنید تا خمیر جمع بشه،
خمیر را داخل کپسول یا قالبهای سیلیکونی دلخواه فشرده کنید داخل فریزر منتقل کنید تا منسجم شوند،
سپس خارج کنید ومواد رویه بزنید وبه دلخواه تزیین کنید،
برای مواد رویه هم:کره بادام زمینی +پودر قند مخلوط ویکدست شود
این شیرینی درون ظرف دربسته و یخچال نگهداری شود تا قسمت زیرین کاملا منسجم شود
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_کرمدار
تخم مرغ 1 عدد
نمک 1 قاشق چ
شکر 40 گرم(حدود 1/4 پیمانه)
روغن مایع 40 گرم(یک پنجم پیمانه)
آب ولرم 1 پیمانه سرخالی
خمیر مایه 1 قاشق غ
آرد حدود 400 گرم(آرد سفید سه صفر)
آرد3 بار الک شود
تخم مرغ+شکر+نمک+روغن مایع را در کاسه با چنگال هم بزنید تا یکدست شود.
خمیر مایه فوری+1قاشق چایخوری شکر+آب ولرم را مخلوط و روی ظرف را بپوشانید و 5 دقیقه صبر کنید تا عمل بیاید
خمیر مایه عمل آمده را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید
آرد را کم کم اضافه و با قاشق چوبی هم بزنید تا خمیرجمع شود
روی سطح کار کمی آرد پاشیده و خمیر را 10 دقیقه ورز دهید تا چسبندگیش برطرف شود(اگر چسبندگی زیاد بود کم کم آرد اضافه و خوب ورز دهید)
میزان آردکاملا تقریبی ست و ممکن است کمتر مصرف شود بنابراین آرد زیاد به خمیر اضافه نکنید وچسبندگی خمیر را با ورز دادن بگیرید
خمیر نهایی نباید خشک و سفت باشد و باید کاملا لطیف بوده در عین حال به دست نچسبد
خمیر را در کاسه چرب قرار داده و یک دور در کاسه بچرخانید تا اطراف آن چرب شود و بعد با کارد روی آن خط ایجاد کرده و سلفون بکشید و 1 تا 1/5 ساعت در جای گرم استراحت دهید تا حجمش 2 برابر شود
کرم:
زرده تخم مرغ 4 عدد
شکر 100 گرم(نصف پیمانه)
آرد 40 گرم(2 قاشق سوپخوری پُر)
کره 30 گرم+وانیل کمی
شیر 2 پیمانه سرخالی
زرده تخم مرغ+نصف شکر را با دور تند همزن بزنید تا کرم رنگ شود
سپس آرد را اضافه و با همزن مخلوط کنید
بقیه شکر +شیر را روی حرارت ملایم قرار دهیدتاشکر حل شود وبعد کم کم به مخلوط زرده اضافه و هم بزنید
مخلوط را درقابلمه روی حرارت ملایم مدام هم زده و وقتی غلیظ شدکره ووانیل رااضافه وحرارت راخاموش کنیدو روی سطحش نایلون بندازید تا نبنددوخنک شود
پف خمیر رابخوابانید واز خمیر گلوله کوچکی برداشته پهن کنیدو1قاشق مرباخوری کرم وسط آن گذاشته و دور خمیر را جمع کرده و آرام توپی کنید و با فاصله در ظرف فر قرار دهید
ظرف 30×40 یا 20×30
روی نانها را پوشانده و دوباره استراحت دهید تا حجمشان2برابر شود
رومال:
با مخلوط1عدد زرده+2قاشق چایخوری خامه رومال کنید
در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه برای 20 تا 25 دقیقه بپزید و در آخر چند لحظه گریل بزنید تا روی نان طلایی شود
از فر در آورده وبا شربت بار رومال کنید و پودر نارگیل بپاشید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سمبوسه درست کنید اسفناج به خورد بچه هاتون بدید بدون اینکه خودشون متوجه بشن😍
پنیر اختیاریه دوست ندارید نریزید
رژیمی با همین روش ببپچید وبزارید اسنک ساز تا برشته بشه ویا تو فر ولی اونکی تو روغن سرخ میشه با این زمین تا آسمون فرق داره،😁 سیب زمینی رو با پوست بپزید
بزارید از داغی بیفته وبا رنده ریز رنده کنید
یک عدد پیاز بزرگ وچند حبه سیر (سیر اختیاریه) رو خرد کنید وبا چند قاشق روغن تفت بدید زیاد روغن نریزید چون بعدش سرخ میشه پیاز که تفت داده شد اسفناج شسته وخرد شده اضافه میکنیم وباهاش تفت میدیم شعله کم باشه آب اسفناج که کشیده شد سیب زمینی پخته ورنده شده یک عدد فلفل دلمه ای سبز ویا قرمز نمک وفلفل سیاه وقرمز وزردچوبه میزنیم همه رو با هم تفت میدیم وخوب مخلوط کنید و کنار میزاریم
نان لواش رو به عرض 8 الی ده سانت برش میزنیم اگه نون لواش خشکه با اسپری آب پاش آب بپاشید لای سفره بزارید تا نرم بشه .
از مایه سیب زمینی یک قاشق پر برداشته رو روی نان میزاریم اینجا دوست داشتید کمی پنیر پیتزا هم بریزید وطبق فیلم ببپچید سمبوسه ها رو تو روغن داغ سرخ کرده رو پارچه تمیز بزارید تا روغن اضافیش کشید بشه وبا سس نوووش جان کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
پیاز بزرگ 1 عدد
آبغوره :1/2 پیمانه
لوبیا قرمز یا چیتی 200 گرم
روغن مایع به میزان کافی
سبزی خورشتی 500 گرم
گوشت خورشتی 400 گرم
زعفران : 2 ق غ
نمک ، فلفل و زردچوبه به میزان دلخواه
طرز تهیه🔻
● ابتدا از شب قبل لوبیا رو تو یک کاسه آب بخیسونید و دو یا سه بار آبش رو عوض کنید. این کار علاوه بر اینکه نفخ لوبیا رو میگیره باعث میشه لوبیا سریعتر پخته بشه.
● برای شروع کار پیاز رو پوست میگیریم و ریز خرد میکنیم. یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار میدیم و مقداری روغن داخلش میریزیم. بعد از اینکه روغن داغ شد پیاز رو کمی تفت میدیم تا پیاز نرم بشه.
● گوشت رو بعد از شستشو و برش زدن به پیاز اضافه می کنیم. تفت دادن رو ادامه میدیم تا رنگ گوشت تغییر کنه و تقریبا سرخ بشه( حدود 15 دقیقه) .
● حالا لوبیا قرمز رو آبکشی کرده و به مخلوط گوشت و پیاز اضافه میکنیم . چند لیوان آب جوش به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه میدیم گوشت و لوبیا با حرارت بسیار ملایم بپزن.
● سبزی خورشت رو به صورت جداگونه با مقداری روغن تو یه تابه مناسب میریزیم و تفت میدیم تا سبزی کاملا سرخ بشه. (هرچی رنگ سبزی پر رنگتر بشه در پایان کار خورش سیاه تر میشه)
● سبزی رو به قابلمه خورشت اضافه میکنیم.
بعداز اینکه گوشت نیم پز شد نمک رو بهش اضافه کنید و آبغوره رو هم اضافه کنید
● حالا باید اجازه بدیم تا خورش جا بیفته. هرچی حرارت کمتر باشه و بیشتر صبر کنیم خورش بهتر جا میوفته.
دوستان آبغوره طعم خورشت رو نسبت به لیمو عمانی خوشمزه تر میکنه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک مخملی ژله ای
مواد لازم ...... تخم مرغ ....دوعدد
ژله توت فرنگی..... دوبسته
آب داغ..... نصف پیمانه
روغن مایع..... نصف پیمانه
شکر ... نصف پیمانه
شیرهم دمای محیط.....نصف پیمانه
آرد....یک ونیم لیوان
بیکینگ پودر.....یک قاشق غذاخوری
نمک.... ی پنس
وانیل.... نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه..... ابتدای دوبسته ژله را با اب داغ بزنید تا ژله حل بشه در حالیکه همزن کار میکنه روغن را کم کم اضافه کنید مخلوط که شد شیر را اضافه کنید بعد شکر را اضافه کرده ومخلوط کنید ودراخر وانیل ونمک را اضافه ومخلوط کنید
ادامه کار..... از این سس شش ملاقه کوچک برمیداریم برای سس روی کیک نرید از ملاقه بزرگ استفاده کنید حواستون باشه حتما
به بقیه سس دوتا تخم مرغ اضافه کرده ومیزنیم تا مخلوط بشه بعد ارد وبیکینگ پودررا روی مایه کیک الک کرده ومخلوط می کنیم قالب که بهتره ساده وبدون طرح باشه مثلا مربع یامستطیل حتی میتونید از ظرفهای پیرکس ساده استفاده کنید قالب را با روغن جامد چرب وارد پاشی کنید اضافه ارد را بگیرید مایه کیک را توی قالب بریزید چند ضربه به سطح کار بزنید ودر فر یا توستری که از قبل با دمای 170درجه گرم شده بذارید بمدت تقریبی 30تا 40دقیقه حتما چک کنید اگر پخته بود چند دقیقه روی کیک را گریل کنید بعد بذارید کیک سرد بشه
سس.... شش ملاقه از سس را که برداشته بودیم روی حرارت ملایم گذاشته ومرتب بهم زده حرارت را زیاد کنید سر میره صبر کنید تا سس به قوامی برسه که از ظرف لیز بخوره وجدا بشه به غلظتی که توی فیلم نشون دادم زیادی سفت نشه شل هم نباشه از حرارت بردارید ولرم که شد روی کیک خنک بریزید وسطحش را صاف کنید وحدوددوساعت توی یخچال بذارید تا بسته بشه بعد چاقو را کمی چرب کنید وبه اندازه دلخواه برش بزنید ژله بعد بستن مثل مسقطی وکشدار می شه وبسیار خوشمزس
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دونات_مرغ
مواد لازم
سينه مرغ پخته چرخ شده ۱ عدد نان تست ۴ تا ۵ دونه
سيب زميني آب پز ۱ عدد بزرگ
تخم مرغ ۱ عدد
شوید و گشنیز خشک یا تازه ۱ تا ۲ ق غ ( من سبزی خشک زدم ، تازه بهتره )
شير نصف لیوان نمك، فلفل، آويشن و ادويه
پودر سیر ۱ ق چ یا سیر رنده شده ۲ حبه
آرد سوخاري نصف لیوان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
38.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه سوهان کنجدی👆🏻👆🏻
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام 😊✋
بہ پنجشنبہ ۲۰ آذر خوش آمدید☕😊🌸
یڪ سلام گرم
یڪ آرزوےزیبا
یڪ دعاےقشنگ
تقدیم شمامهربانان
الهےشادیاتون زیاد
غم هاتون کم
عاقبتتون بخیر
زندگیتون پر از عشق
و امروزتون سرشار از آرامش باشہ🙏
#صبح_آخر_هفتهتون_بخیروخوشی🌹🍃
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سالاد_انار
سینه مرغ نصف عدد
پاستا فرمی نصف بسته
انار دون شده نصف لیوان
زیتون خرد شده 3 ق غ
شوید یا (جعفری و گشنیز ) 3 تا 4 ق غ
ماست چکیده 3 تا 4 ق غ
پودر سیر و نمک و فلفل سیاه به میزان لازم .
مرغ رو پختم . من با یه پیاز و کمی نمک و فلفل و زردچوبه مرغ رو پختم و بعد از پخت خرد و تیکه و یا ریش ریش کردم .
پاستا رو هم داخل آب جوش همراه با نمک و کمی روغن گذاشتم بپزه و بعد آبکش کردم .
داخل یه ظرفی پاستا و مرغ و زیتون و شوید ( من توی خونه دیدم جعفری و یا گشنیز ندارم جاش شوید ریختم ☺😉) و انار و پودر سیر و نمک و فلفل اضافه کردم و مخلوط کردم .
بعد بهش ماست اضافه کردم و مخلوط کردم و یکی دو ساعتی بخچال گذاشتم و بعد آماده سرو هست .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دسر هندوانه ای🍉🍉🍉
مواد لازم:
آب هندوانه 500 میلی لیتر
ژلاتین. 12گرم
خامه دوبل(خامه قنادی) 200 گرم
شکلات چیپسی سبز
شکلات سفید 50 گرم
کیک اسفنجی به ضخامت 1 سانت
شکلات چیپسی 50 گرم
شکر 75 گرم
آب گرم. 50 گرم
12 گرم ژلاتین حل شده در 50 میلی لیتر آب گرم
رنده پوست لیمو
طرز تهیه:
شکلات سفید را آب کرده و روی قالب با شکلات سفید چند خط می کشیم.
شکلات چیپسی سبز را هم ذوب کرده وداخل قالب را با آن پوشش می دهیم و داخل فریزر می گذاریم تا سفت شود.
آب گرم وژلاتین حل شده در آنرا به آب هندوانه اضافه کنید و نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید.
خامه و شکر را با هم مخلوط می کنیم سپس ژلاتین حل شده در آب و رنده پوست لیمو را به آن اضافه کرده و داخل یخچال قرار می دهیم.سپسآنرا از یخچال بیرون می آوریم و داخل قالب می ریزیم .و دوباره داخل یخچال قرار می دهیم.
ژله هندوانه را که کمی بست از یخچال بیرون آورده و شکلات چیپسی را به آن اضافه می کنیم.
و داخل قالب می ریزیم.
کیک اسفنجی را روی آن قرار می دهیم و 3 ساعت داخل یخچال قرار می دهیم. .
#خامه_دوبل:
1 پیمانه خامه غلیظ + 1 قاشق غذاخوری باترمیلک
#خامه_غلیظ:
کافیست 2/3 پیمانه شیر را با 1/3 پیمانه کره مخلوط کنید.
ابتدا کره را به روش بن ماری ذوب می کنیم .
شیر را باید از مدتی قبل در دمای اتاق قرار دهید. بگذارید کره هم بعد از ذوب شدن خنک شود. در این مرحله کره را به شیر اضافه کنید و هم بزنید. معمولا برای سرعت ملایم همزن، حدود 3 دقیقه هم زدن توصیه شده است. بنابراین مخلوط را بیش از حد هم نزنید.
خامه آماده است. خامه را در یک ظرف در دار به مدت 1 تا 2 روز میتوان در یخچال نگاه داشت.
#باترمیلک:
ابتدا داخل یک لیوان شیر ساده، 1 ق غذاخوری آبلیمو یا سرکه سفید بریزید.لیوان را حدود 10 تا 15 دقیقه بدون حرکت در دمای اتاق نگه دارید. بعد از این مدت زمان، شما کمکم بریدهشدن شیر را خواهید دید.حالا شیر را هم بزنید، میبینید که شیر به مرور به غلظت میرسد. این مایع سفید رنگ غلیظ همان باترمیلک است
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کاپ کیک گوشت
مواد لازم مایه میانی :
پنیر ریکوتا یا پنیر پارمزان :یک پیمانه (اصلاح شده فیلم )
نمک و فلفل :هرکدام 1/2ق غ
جوز هندی:1/4ق غ
جعفری خوردشده :2ق غ
پنیر پارمزان :1/2 پیمانه 🌶️🌶️🌶️
مواد لازم مایع گوشتی :
گوشت چرخ کرده :نیم کیلو
تخم مرغ :2 عدد
آرد سوخاری :2/3پیمانه
سیر له شده:3حبه
جعفری خورد شده:1/4پیمانه
سس گوجه:1ق غ
نمک و فلفل :هرکدام 1ق غ
ورق پاستا و لازانیا
پنیر موزارلا 🌶️🌶️🌶️مواد لازم برای روی کاپ:
سس گوجه :1/2پ
ورقه پنیر موزارلا
حالا طبق فیلم آموزشی :
برای تهیه مایه میانی :پنیر ریکوتا رو با نمک و فلفل و جوز هندی و جعفری و پنیر پارمزان مخلوط کرده و میزاریم کنار
بعد برای تهیه مایه گوشتی ،
گوشت چرخ کرده رو با تخم مرغ و آرد سوخاری و سیر و جعفری و سس گوجه و نمک و فلفل خوب مخلوط کرده و ورز میدهیم تا یکدست شود بعد طبق فیلم خیلی خوشگل قالب بزنید کف اش رو یک ورق پاستا یا لازانیا پخته شده و سپس مایه میانی که درست کردیم و بعد یک ورق پنیر موزارلا و بعد مایه میانی و بعد دوباره یک ورق لازانیا و روش پنیر موزارلا و درنهایت با یک لایه گوشت روشو ببندید ،😋
کف سینی فر که کاغذ روغنی پهن کردید بچینید و در فر با دمای 180درجه سانتیگراد یا 350درجه فارنهایت به مدت 30دقیقه بزارید تا بپزه،بعد بیارید بیرون و روش سس گوجه مالیده و دو ورق پنیر موزارلا بزارید و دوباره بزارید تو فر با همون درجه بالا رو حالت گریل دودقیقه بمونه و در آخر روش جعفری خورد شده بپاشید 😍😍😍
به نظر خیلی خوشمزه میااااد
حالا چند تا نکته:
پنیر ریکوتا کاله موجود هست ولی جایگزین ریکوتا معمولا پنیر خامه ای هست ،
جوز هندی حتما برای طعم دهی گوشت استفاده کنید فوق العاده میشه
اگر طبق دستور بخواهید درست کنید ورق پاستا باید استفاده کنید ولی جایگزینش ورق لازانیا هست 🍨🍨من سعی میکنم معمولا تو این دستور غذاهای ملل مختلف و فرنگی جایگزین های بعضی مواد رو هم براتون بگم تا ما هم بتونیم این تنوع طعم و غذا رو زندگی و وعده های غذایی مون تجربه کنیم و درعین حال خیلی درگیر مواد اولیه نشیم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛