eitaa logo
آشپزی خاص
99.5هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
کوفته ترکی مواد لازم(برای 5-6 نفر): برای کوفته: بلغور کوفته ای3.5 لیوان (بلغور گندم ریز) آب گرم2 لیوان آرد نصف لیوان رب گوجه فرنگی1 ق غ تخم مرغ1 عدد فلفل سیاه فلفل قرمز نمک نعناع در مرحله ورز دادن آب گرم1 لیوان برای سس: روغن مایع1 استکان(استکان کمرباریک ترک ‌) رب گوجه فرنگی2 ق غ سیر1 حبه نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز پرک شده آب نصف لیوان برای روش: ماست سیردار1 کاسه طرز تهیه: بلغور را با آب داغ خیس کنید در آن را ببندید 10 دقیقه صبر کنید. آرد ، رب ، تخم مرغ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز ، نمک و نعناع را بریزید و ورز بدید. کم کم آب بریزید دستتان را خیس کنید و نیم ساعت ورز بدید.(آب را به اندازه ای بریزید که مواد قابل شکل دادن شود) دستتان را خیس کنید از مواد کوفته اندازه فندق بردارید و کف دست گرد کنید وسط کوفته را با انگشت کوچک کمی فشار بدید گود شود. کوفته ها را داخل آب جوش بریزید و بپزید (حدود 10 دقیقه). فراموش نکنید که داخل آب ، نمک بریزید. بعد از 10 دقیقه کوفته های پخته شده را آب کشی کرده بردارید. برای سس رب گوجه فرنگی را داخل روغن تفت بدید سیر را رنده کنید ادویه را هم بریزید آب اضافه کنید. یک قل بجوشانید کوفته ها را به سس اضافه کنید و هم بزنید. سپس داخل بشقاب سرو بریزید روی آن ماست سیردار و جعفری اضافه کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آش گوجه🍲🍅 . مواد لازم: سبزی آش: 0.5 کیلوگرم گوجه فرنگی: 2 کیلوگرم سیب زمینی: 2 عدد سیر: 2 بوته پیاز: 1 عدد برنج نیم دانه: 1.5 لیوان نخود: 3/4 لیوان لوبیاچیتی: 2/3 لیوان عدس: 1/2 لیوان بلغورجو: 1/3 لیوان ترشی آلوجنگلی: 1 قاشق غذاخوری نعناع: 1 قاشق غذاخوری فلفل سیاه: 1 قاشق مرباخوری زردچوبه: 1 قاشق مرباخوری نمک‌ به مقدار لازم طرز تهیه: نخود و لوبیاچیتی را از روز قبل داخل آب می ریزیم. سیب زمینی ها را نگینی کوچک ریز می کنیم.نخود و لوبیاچیتی را جداگانه با چند لیوان آب می پزیم.داخل قابلمه، سبزی آش، بلغورجو، برنج، سیب زمینی و عدس را همراه با مقداری آب حدود یک ساعت می پزیم، بعد پخت مواد، لوبیاچیتی و نخود پخته شده را اضافه و هم می زنیم.گوجه فرنگی ها را برای دقایقی ابتدا داخل آب جوش و بعد داخل آب یخ می ریزیم و پوست گوجه ها را می گیریم و نگینی ریز می کنیم و داخل آش به همراه آب جوش می ریزیم، بعد از حدود دو‌ ساعت و جا افتادن آش، ترشی آلو و نمک را اضافه می کنیم.پیاز را نگینی ریز کرده و به همراه مقداری روغن تفت می دهیم، پس از کمی طلایی شدن پیازها سیر را اضافه و به همراه پیاز سرخ می کنیم، فلفل سیاه، زردچوبه و نعناع را ریخته و تفت می دهیم و به آش اضافه می کنیم. نکات: مواد این آش برای هشت تا ده نفر کافی هست. به جای ترشی آلوجنگلی از آبغوره می توانید استفاده کنید. سبزی آش شامل جعفری، گشنیز، جعفری و اسفناج هست که به جای اسفناج از برگ چغندر هم می توانید استفاده کنید. آش گوجه به علت داشتن بلغورجو و برنج لعاب زیادی می دهد و سفت می شود، به همین دلیل بعد له شدن گوجه ها به مقدار کافی آب جوش اضافه کنید.طعم آش گوجه به سیرداغ، پیازداغ و نعناع داغ آن هست در ریختن این مواد خساست به خرج ندهید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان هویج 🍔مواد لازم: آرد 300 گرم (2.4 فنجان) مخمر خشک 7 گرم نمک نصف قاشق چایخوری شکر 20 گرم (0.1 فنجان) روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری هویج 3 عدد آب 90 میلی لیتر (0.38 فنجان) 🍔روش تهیه: 150 گرم هویج را نیم پز کنید و سپس با 110 میلی لیتر آب را در مخلوط کن بزنید. 300 گرم آرد بریزید ، 1 قاشق چایخوری مخمر اضافه کنید. ½ قاشق چایخوری نمک ، 25 گرم شکر و 30 گرم روغن زیتون ، و سپس پوره هویج را بریزید ، خوب مخلوط کنید و خمیر را ورز دهید. بگذارید 30 دقیقه استراحت کند. خمیر را هم بزنید، روی آن را با پارچه بپوشانید و اجازه دهید 30 دقیقه استراحت کند. دوباره همین کار را تکرار کنید. خمیر را به 12 قسمت تقسیم کرده و چانه بگیرید. بگذارید به مدت 45 دقیقه استراحت کند. سپس به مدت 20 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد در فر بپزید. قبل از اینکه در فر بگذارید می توانید مانند ویدئو نانها را با پودر قند تزیین کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خانگی در فر نیم کیلو گوشت چرخی 1 عدد پیاز رنده شده 1 پر سیر رنده شده 4 قاشق غذاخوری ارد سوخاری 1 قاشق غذاخوری روغن 1 قاشق غذاخوری شیر 1 قاشق غذاخوری آب نمک، فلفل سیاه وسفید، فلفل قرمزپرک شده، زیره، آویشن ادویه کباب سیخ چوبی طرزتهیه : ابتدا سیخ های چوبی رادرآب گذاشته تا خیس ومرطوب شوند. تمام مواد +ادویه جات رادرکاسه ریخته وخوب مخلوط میکنیم تا حالت چسبندگی پیداکند. روی موادراپوشانده و نیم ساعت استراحت میدهیم. 🤓 کناردستمان مقداری اب گذاشته وبرای به سیخ کشیدن گوشت کمی دستمان را خیس میکنیم وطبق فیلم گوشتها رابه سیخ میکشیم ودرسینی فر که کاغذ روغنی انداخته ایم گذاشته وبافرچه کمی روغن یاکره روی کبابها کشیده ودرفر200 گذاشته تا کبابها پخته شوند. برای کنارکباب میتونید از سیب زمینی کبابی استفاده کنید. 😋 سیب زمینی رابانمک وفلفل سیاه وپاپریکا وکمی رزماری یا اورگانو وروغن زیتون مزه دارکنید ودر فر بزارید تا کبابی شود. 👌 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
قیمه نثار برای 3 تا4 نفر گوشت گوساله یا گوسفندی 250 تا 300 گرم برنج 3 پیمانه پیاز 1 عدد پیاز داغ 2 تا 3 ق غ پودر هل 1 ق چ گلاب 1 ق غ دارچین 1 ق چ آب لیمو 1 ق م نمک و زردچوبه و فلفل سیاه به میزان لازم رب گوجه 1 تا 2 ق غ زرشک 3 تا 4 ق غ خلال پسته 2 ق غ خلال بادام 2 ق غ خلال پرتقال 2 تا 3 ق غ کره یا روغن به میزان لازم یه پیاز رو خرد کردم داخل قابلمه پیاز رو همراه با گوشت و زردچوبه و فلفل 10 تا 15 دقیقه تفت دادم . بعد رب رو اضافه کردم و مقداری تفت دادم و آب در حد یک و نیم لیوان ریختم و درش رو گذاشتم تا بپزه . بسته به نوع گوشت و اینکه از کدوم قسمت استفاده بشه تایم پخت فرق می کنه . آب هم زیاد ریخته نشه اگر دیدین موقع پخت آبش کمه می تونید بهش اب اضافه کنید فقط آب جوش باشه . وقتی که گوشت پخت پیاز داغ، نمک ، دارچین، آب لیمو خیلی کم ، گلاب، پودر هل ، زعفران غلیظ اضافه کردم و 10 دقیقه بمونه روی حرارت کافیه . برای تهیه خلال ها خلال پرتقال رو 5 الی 6 بار جوشوندم . هر بار با مقداری آب سرد روی حرارت گذاشتم و بعد از جوشیدن ابش رو خارج و مجددا آب اضافه کردم تا تلخیش گرفته بشه . دفعه آخر دیگه گذاشتم بپزه وآخر شکر اضافه کردم . خلال بادام و پسته رو هم از قبل خیسوندم و بعد ابش رو خارج کردم و خشک بشه، می تونید با گلاب هم خیس کنید . زرشک رو هم می شوریم میزاریم خشک بشه . توی تابه کمی کره یا روغن، زرشک،خلال پرتقال،خلال بادام ،خلال پسته( و در صورت تمایل می تونید شکر بریزین .) ریختم و روی حرارت مقداری تفت دادم . برنج رو هم که کته یا دمی هر طور دوست دارید من کته پختم . بعد از پخت مقداری رو با زعفران مخلوط کردم و با خلال ها مخلوط کردم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
51.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه میگو پفکی👆🏻👆🏻👆🏻 (‌روشی عالی و خوشمزه برای طبخ میگو) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋🥛🍪 شیر: ۳ لیوان خامه: ۲۵۰ میلی لیتر بیسکویت پتی بور: ۱ بسته کرم کارامل: ۱ بسته پودرنسکافه: ۲ قاشق غذاخوری پودرژلاتین: ۲ قاشق غذاخوری شکر: ۱/۴ لیوان وانیل: ۱/۲ قاشق چایخوری ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ماکارونی با بوقلمون (یا مرغ) مواد لازم: نصف پاکت ماکارونی 400_350 گرم بوقلمون و یا مرغ 1 عدد پیاز 1 عدد فلفل سبز 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 3_2 قاشق غذاخوری پوره گوجه فرنگی نصف استکان روغن مایع (استکان کمر باریک ترک ، 40 گرم ، روغن زیتون هم میشه) 1 حبه سیر نمک ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز پرک شده آب داغ طرز تهیه: گوشت بوقلمون یا سینه مرغ را مکعبی ریز خرد کنید. روغن را داخل قابلمه بریزید و روی اجاق بذارید پیاز و فلفل ریز خرد شده را اضافه کنید و تا وقتی که نرم شوند تفت بدید گوشت بوقلمون را اضافه کنید و تفت بدید سپس در قابلمه را بذارید و 5 دقیقه صبر کنید تا گوشت بوقلمون پخته شود. سیر رنده شده را اضافه کنید و 1 ، 2 دقیقه تفت بدید. رب گوجه فرنگی و پوره گوجه فرنگی را اضافه کنید و هم بزنید و 5_4 دقیقه به این شکل تفت بدید. ماکارونی را اضافه کنید و هم بزنید. آب داغ را به اندازه ای که تا یک ، دو بند انگشت روی ماکارونی برسد بریزید. نمک ، فلفل سیاه و فلفل قرمز پرک شده را اضافه کنید و با در بسته و حرارت کم بپزید. زمان سرو روی ماکارونی جعفری بپاشید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این مقدار مواد حدودا برای 15 تا 20 نفر کافیه البته بستگی داره که قراره به صورت غذای اصلی سرو بشه یا در مهمانی و کنار غذاهای دیگه ... ابتدا 2 عدد پیاز رو ریز نگینی یا رنده کنید و کمی در روغن تفت بدید تا سبک بشه. سپس نیم کیلو گوشت گردن را اضافه و کمی تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کنه و بعد فلفل+زردچوبه اضافه کنید. بهتره برای کشدار شدن و طعم بهتر حلیم بامجان از گوشت گردن گوسفند استفاده بشه. میتونید به دلخواه یکی دو حبه سیر هم برای عطر بهتر گوشت به اون اضافه کنید. آب اضافه کرده و صبر کنید تا گوشت بپزد. در اواخر پخت نمک اضافه کنید اگه نمک رو از ابتدا بریزید گوشت دیر پز میشه. بعد از اینکه گوشت پخت اونو ریش ریش کنید و کنار بذارید. در قابلمه دیگه ای حدود 2 لیوان سرخالی خرده برنج معطر ایرانی که از قبل اونو شستید به همراه مقداری آب گوشت اضافه و صبر کنید تا برنج خوب بپزه و کامل له بشه. به هیچ عنوان در طی مرحله پخت برنج اونو هم نزنید وگرنه ته میگیره و مجبورید مدام قاشق به دست پای گاز بایستید😉😅 . بعد از اینکه برنج خوب پخت و نرم شده حدود 3 کیلو بادمجان که از قبل سرخ کردید رو بهش اضافه و مقداری آب گوشت هم اضافه و صبر کنید تا بادمجان هم خوب بپزه و بعد با گوشت کوب خوب اونو نرم کنید تا یکدست بشه. به جای آب گوشت میتونید از آب معمولی هم استفاده کنید ولی با آب گوشت حلیم بادمجان لذیذ تر میشه حالا گوشت پخته و ریش شده را هم اضافه و دوباره با گوشت کوب بکوبید تا همه مواد داخل حلیم یکدست و کشدار بشه. در انتها کشک اضافه کنید(من حدود 2 لیوان کشک پاستوریزه استفاده کردم ...ولی میزان کشک به سلیقه شما بستگی داره)و صبر کنید تا خوب جا بیفته. در این بین در تابه پیاز داغ بگیرید و کمی فلفل و زردچوبه اضافه کنید تا خوشطعم تر بشه به همراه چند حبه سیر ریز نگینی شده کمی تفت بدید تا عطر سیر خارج بشه و بعد یکی دو قاشق پودر نعناع اضافه و هم بزنید و بلافاصله حرارت رو خاموش کنید چون اگه نعناع زیاد روی حرارت بمونه تلخ میشه. حالا چند قاشق از مخلوط نعناع داغ+سیرداغ+پیازداغ رو به مواد حلیم بادمجان اضافه و هم بزنید و حرارت رو ملایم کنید تا مرحله نهایی جا افتادن انجام و حلیم بادمجان آماده سرو بشه دقت داشته باشید که حلیم بادمجان بعد از سرد شدن سفت تر میشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای 3 نفر تکه های مرغ یا نصف عدد سینه مرغ کنسرو ذرت 1 لیوان پیاز 1 عدد شیر 2 تا 3 لیوان آرد ذرت یا آرد سفید 3 ق غ قارچ به دلخواه 5 تا 6 عدد هویج 1 عدد جعفری خرد شده 3 ق غ (به میزان دلخواه) نمک و فلفل به میزان لازم مرغ رو با پیاز و کمی و نمک و فلفل و کمی زردچوبه پختم و بعد از پخت مرع رو ریش ریش کردم . از اب مرغ هم نگه دارید حدودا 2 تا 3 لیوان لازم داریم . یک عدد پیاز رو خرد کردم و با کمی روعن یا کره تفت دادم و بعد قارچ های ورقه شده رو اصافه کردم و تفت دادم و بعد ارد ذرت رو اصافه کردم و مقداری با هم تفت دادم . آب مرغ صاف شده رو بهش به تدریج اصافه کردم و هم زدم . هویج رو رنده کردم و مرغ ریش ریش شده رو هم اضافه کردم و گذاشتم کمی بپزه . شیر رو که در دمای محیط بود به تدریج به سوپم اصافه کردم و بعد ذرت رو اصافه کردم چون ذرت کنسروی بود و زود می پزه و له نشه اخر کار اضافه کردم . نمک غذا رو هم میزان کردم . اخر هم جعفری خرد شده رو اضافه کردم . بعد از اینکه شیر رو اضافه کردین تایم پخت زیاد نشه حدودا یه ربع تا نیم ساعت . در قابلمه رو هم نیمه بزارین تا سر ریز نشه . در صورت دلخواه و تمایل خواستین خامه هم می تونین بریزین . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷مواد لازم:👇 🔹کیوی1 کیلوگرم 🔹شیرین کننده رژیمی کاموَر 1 پیمانه 🔹جوهر لیمو 1 قاشق سوپ‌خوری 🔹وانیل نصف قاشق چای‌خوری 🔆طرز تهیه : 🔅کیوی‌ها را شسته و پوست آن را به صورت نازک با چاقو بکنید و سر و ته آن را نیز بزنید. سپس هرکدام را به قطر یک سانتی‌متر حلقه حلقه کنید. در یک قابلمه استیل یا لعابی، حدود یک استکان آب بریزید و مقدار 1 پیمانه شیرین کننده را اضافه کنید و روی حرارت ملایم اجاق‌گاز قرار دهید و مرتب هم بزنید تا شکر در آب حل شود. پس از حل‌شدن شکر، حرارت‌دادن را ادامه دهید تا شیره جوشیده و قوام آید. کیوی‌های حلقه‌حلقه‌شده را داخل شیره بریزید و کمی حرارت دهید. سپس جوهرلیمو را به همراه وانیل به آن اضافه کنید. توجه داشته باشید که این مربا نباید زیاد بجوشد زیرا بافت کیوی نرم بوده و به سرعت له می‌شود. بنابراین با اولین جوش، زیر اجاق‌گاز را خاموش کنید و پس از سردشدن، داخل شیشه بریزید. به‌دلیل آنکه کیوی پس از جوشیدن، رنگ اصلی خود را از دست می‌دهد، می‌توانید از رنگ سبز خوراکی مخصوص غذا استفاده کنید. این رنگ به صورت محلول در آب بوده یا به صورت پودری است که می‌توانید مقدار خیلی کمی از آن را در یک قاشق سوپ‌خوری آب حل کرده و سپس به مربا اضافه کنید. باتوجه به اینکه رنگ مخصوص غذا معمولا خیلی غلیظ است، ابتدا یکی دو قطره از آن را در مربا بریزید و هم بزنید، اگر کافی نبود، دوباره کمی دیگر اضافه کنید تا رنگ مربا به صورت دلخواه درآید. به جای وانیل از هل یا کمی گلاب نیز می‌توانید استفاده کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان رولی مغزدار مواد لازم برای خمیر: 1 لیوان شیر ولرم نصف استکان کره ی آب شده نصف استکان روغن مایع 1 تخم مرغ 1 قاشق غذاخوری شکر 1 قاشق غذاخوری مخمر خشک 3.5 الی 4 لیوان آرد 1 قاشق مربا خوری نمک طرز تهیه خمیر، همه ی مواد بجز ارد و نمک رو کاملا با هم مخلوط میکنیم ، بعد ارد و نمک را هم افزوده و ورز میدهیم تا خمیرمان اماده شود ، نیم ساعت در ظرف در بسته اجازه میدهیم خمیرمان خودش را بگیرد . مواد لازم برای داخلش جعفری خورد شده پنیر سوسیس پنیر چدار (هر دوی این مواد را با قسمت ریز رنده کنید) طرز تهیه مواد داخل: جعفری و پنیر معمولی را باهم و سوسیس و پنیر چذار را باهم قاطی کرده و کنار میگذاریم. زرده تخم مرغ (برای روی خمیر) کره (برای داخلش) خمیر استراحت داده شده را به دو نیم نصف کردم و اندازه سینی با وردنه باز میکنیم. یک لایه خمیر را کاملا با موادمان پوشش میدهیم و بعد لایه دوم خمیر را روی آنها کاملا کاور میکنیم. به اندازه دو الی سه سانتی متر خمیرمان را برش داده و رول میکنیم. خمیرمان را داخل سینی فر چیده و با برس زرده تخم مرغ رویشان میزنیم. 15 دقیقه استراحت میدهیم. فر را از قبل در دمای 180 درجه داغ کرده و نان ها را تا وقتی رویشان کاملا طلایی شد میپزیم. نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
چوروس شیرینی معروف کشور اسپانیاس که معمولا با سس شکلات سرو میشه ولی من اینو با یه رسپی آلمانی درست کردم، خیلی ترد و خوشمزه س حتما امتحانش کنین👌 مواد لازم🔻 موز کوچیک : 3 عدد. آب : 1 لیوان دسته دار فرانسوی. نمک : 1 پنس. شکر : 30 گرم. کره : 20 گرم. آرد : 130 گرم. تخم مرغ : 2 عدد دستور تهیه🔻 ابتدا شکر، کره و آب رو داخل تابه ای نچسب به جوش می آوریم، سپس آرد و نمک رو اضافه و با قاشق چوبی هم میزنیم تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند و خمیر در تابه جمع شود. حالا حرارت رو خاموش کرده اجازه می‌دهیم تا خمیر خنک شود. تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه و با مواد مخلوط میکنیم اگه براتون سخته میتونین با همزن برقی هم بزنین ولی من با همون قاشق چوبی مخلوطشون کردم. خوب حالا مواد رو داخل قیف با ماسوره ی ستاره میریزیم. موزها رو پوست کنده از وسط نصف میکنیم و از قسمت برش خورده چوب بستنی ها رو داخل موزها فرو میکنیم مطابق فیلم. موادی رو که توی قیف ریخته بودیم رو دور تا دور موز ماسوره میزنیم و سپس در روغن داغ و شناور با حرارت ملایم سرخ میکنیم. سپس در مخلوط شکر و دارچین می غلتانیم، دارچین سلیقه ایه اگه دوست ندارین میتونین حذفش کنین. برای درست کردن سس هم 50 گرم شکلات رو با 100 میلی لیتر شیر داغ مخلوط میکنیم، کمی داخل یخچال میذاریم تا سس کمی غلیظ شه سپس با چوروس های خوشمزه مون میل میکنیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛