eitaa logo
آشپزی خاص
99.5هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
دسر کافی میکس یه دسر خوشمزه و عالی . مخصوصا کسایی که طعم نسکافه و قهوه رو دوست دارن . شیر دو و نیم لیوان کافی میکس 2 بسته شکر 3 تا 4 ق غ خامه صبحانه یا قنادی 2 ق غ پودر ژلاتین دو و نیم ق غ وانیل نوک قاشق پودر ژلاتین رو با نصف لیوان شیر مخلوط و روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا ذرات ژلاتین حل بشه . شیر و شکر و کافی میکس رو توی یه ظرفی ریختم و روی حرارت قرار دادم تا شکر حل بشه . نیاز نیست بجوشه . بعد ژلاتین حل شده رو بهش اصافه کردم و هم زدم و کمی وانیل ریختم . خامه رو هم یه کم روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم کمی گرم بشه و بعد داخلش ریختم و یا می تونین مواد رو از روی حرارت بردارین بزارین کمی توی محیط خنک شد خامه رو بهش اضافه کنین و خوب مخلوط کنین . اگه خامه قنادی خواستین استفاده کنین در ریختن شکر هم توجه کنین چون این خامه شیرینه پس کمتر نیاز به شکر هستش ولی خوب شیرینی چیزی سلیقه ای هستش و براساس ذایقه خودتون تنظیم کنین . من یه قسمت مقدار کم جدا کردم کمی پودر کاکائو رو با آب جوش خیلی کم حل کردم و داخل اون قسمت کم ریختم . داخل قالب ، قالب من پلاستیکی هستش نیاز به چرب کردن نداره چون خامه داره . دسرهایی که خامه دارن نیاز به چرب کردن قالب نیستش . اول قسمت کاکایو رو ریختم و گذاشتم یخچال وقتی کمی از نیم بند سفت شد ، بقیه مواد رو که توی محیط خنک شده بود ریختم و کلا یه شب تا صبح زمان دادم تا ببنده . بعد هم چون خامه داره خیلی راحت دورش رو با چاقو ازاد کردم و بعد کشیدم دیدم آزاد شده روش یه دیس گذاشتم و برگردوندم . پ.ن : کافی میکس یه عده به اسم نسکافه میگن ، یا پودر مخلوط قهوه فوری از این بسته ها . از هر چی قهوه و نسکافه و از این قبلی هم می تونین استفاده کنین .😊 ردش هم شکلات چیپسی برای تزیین چیدم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تیرامیسو لیوانی مواد لازم برای کیک: 4 عدد تخم مرغ 1 استکان شکر(70 گرم) 1 استکان آرد(50 گرم) نصف استکان نشاسته(گندم حدود 40 گرم) 3 قاشق غذاخوری آب داغ 1 پاکت پودر کاکائو(2 قاشق غذاخوری) 1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) 1 قاشق چای خوری بکینگ پودر 1 پنس نمک برای خیس کردن کیک: 1 قاشق غذاخوری پر قهوه(و یا نسکافه) 1 لیوان آب داغ قهوه را در آب حل کنید برای کرم: 1 قوطی پنیر لبنه(200 میلی) 1 قوطی خامه صبحانه(200 میلی) 1 قوطی پودر کرم شانتی(یا پودر خامه 150 گرم) 2 قاشق غذاخوری پودر قند تمام مواد را در ظرفی ریخته تا وقتی که غلیظ شود و فرم بگیرد هم بزنید. پودر کاکائو برای روی تیرامیسو طرز تهیه: برای کیک اسفنجی زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید. زرده تخم مرغ و شکر را تا وقتی که رنگش روشن شود هم بزنید. آب جوش را اضافه کرده و مواد خشک را الک کرده بریزید و کمی هم بزنید. سپس سفیده تخم مرغ را تا وقتی که کف کند و وقتی که ظرف را برمیگردانید نریزر هم بزنید سفیده تخم مرغ را کم کم به بقیه مواد اضافه کنید و بدون اینکه هوای مایه کیک را بگیرید هم بزنید. کانال غذای ترکیه ، داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختید بریزید و در فر 180 درجه تا وقتی که خلال چوبی تمیز بیرون بیاد بپزید. کیک من در 10 دقیقه پخت. هر چقدر ضخامت کیک کم باشد مدت زمان پخت کم میشود با کنترل بپزید. با لیوانی که استفاده میکنید کیک را برش بزنید. یک لایه کیک داخل لیوان بذارید و با قهوه فراوان خیس کنید. و از کرم با قیف روی کیک بزنید. و مجدد کیک بذارید و خیس کنید و کرم بزنید و پودر کاکائو فراوان بپاشید. بعد از خنک شدن سرو کنید. ❣کرم شانتی در واقع همان پودر خامه هست که هم شیرین شده هست و هم بهش اسانس اضافه شده است. و با شیر هم زده میشود و برای تزیین انواع کیک و دسر استفاده میشود . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد رو میتونید نصف کنید. برای اینکه کالباس حالت خشک وشکننده نداشته باشه حتما از مخلوط سینه وران استفاده کنید اگر از بوی سیر خوشتون نمیاد به جای سیر پودر سیر بزنید مخلوط سینه وران یک کیلو (بدون استخوان) زرده تخم مرغ سه عدد سیر سه حبه آرد سفید قنادی یک قاشق شیر خشک مخصوص قنادیه یک قاشق نداشتید به جاش ارد سفید رو دوبرابر کنید روغن مایع چهار قاشق سوپ خوری هویج نیم پز یک عدد متوسط پسته 20 گرم نمک یک قاشق مرباخوری زنجبیل تازه یک تکه کوچک نداشتید از پودر زنجبیل استفاده کنید یک چهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه یک دوم قاشق چایخوری آویشن یک دوم قاشق چایخوری دارچین یک دوم فاشق چایخوری هل یک دوم قاشق چایخوری تخم گشنیژ سائیده شده یک قاشق چایخوری عزیزان چرخ کردن مرغ خیلی مهمه تو بافت کالباس اگه از چرخ گوشت استفاده میکنید باید سه الی چهار دفعه چرخ کنید اگر از غذا ساز استفاده میکنید باید اینقدر بزنید تا خمیری بشه تو فیلم نشون دادم که به چه شکلی باشه مرغ را با زنجبیل تازه وسیر چهار بار چرخ کنید سپس جز هویج و پسته کل مواد رو بریزید حدود ده الی دوازده دقیقه با دست بزنید تا منسجم وچسپناک بشه هویج نیم پز رو نگینی خرد کرده همراه پسته میریزیم ومخلوط میکنیم فقط در حد مخلوط کردن وکیوم مخصوص کالباس( لوازم قنادیا دارن) یک سرشو با نخ محکم ببنید مواد کالباس رو با قاشق یا قیف بریزید تو وکیوم و فشار دهید تا هوای موجود خارج بشه سرش دیگش هم محکم ببنید تو قابلمه آب بریزید و کالباس رو بزارید یکساعت با حرارت ملایم بپزه سپس از آب خارج کرده بزارید یک شب بمونه سپس استفاده کنید این کالباس هم به صورت خام هم به صورت سرخ کرده مصرف میشه من کمی رو سرخ کردم بچه ها خام رو بیشتر دوست داشتن عزیزان حتما از زرده استفاده کنید تا کالباس لطیفتر باشه سفیده بزنید بعد از پخت دونه های سفیده توی کالباس مشخصه عزیزان برای خوش رنگ شدن کمی آب لبو ریختم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای پودینگ سفید🔻 1 لیوان چای خوری شکر نشاسته ذرت 1 لیوان چای خوری 6 لیوان چای خوری شیر نوک ق چ وانیل برای پودینگ پرتقالی🔻 موادلازم: 1 لیوان چای خوری شکر نشاسته ذرت 1 لیوان چای خوری 6 لیوان چای خوری آب پرتقال تازه (از صافی رد کنید) نوک ق چ وانیل طرز تهیه🔻 برای پودینگ شیر در یک قابلمه بزرگ تهیه می شود. شیر ، شکر ، نشاسته و وانیل مخلوط می شود بزارید روی حرارت مدام هم بزنید تا غلیظ بشه... سپس در یک قابلمه دیگر ؛ آب پرتقال ، شکر ، نشاسته و وانیل را هم بزنید بزارید روی حرارت مدام هم بزنید تا غلیظ بشه ... کاسه یا لیوان رو با اب خیس کنید ابتدا پودینگ شیر و سپس پودینگ پرتقال. ... بعد از خنک شدن داخل یخچال قرار می گیرد ... بعد از 2 ساعت استراحت ، پودینگ را با بیرون آورده با پودرنارگیل و پسته تریین میکنیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یه کیک خوشمزه و بیسکويیت پتی بور 2بسته و نیم کره 125گرم آب شده شیر یک لیوان پودر کاکائو 4ق غ خ موز دوعدد ارده یک سوم لیوان(اختیاری) شکلات چیپسی یک سوم لیوان موادلازم برای گاناش 80گرم شکلات آب شده 80گرم خامه (یک سوم‌لیوان) خامه رو به صورت بنماری آب کنید و‌شکلات رو اضافه کنید و مخلوط کنید... درست کردنش هم خیلی راحته،فیلم رو ببینیند،فقط کافیه مواد رو توی کاسه ی بزرگی‌بریزید‌و‌با هم مخلوط کنید و بعد توی قالب مورد نظر بریزید و انقدری فشار بدید تا منسجم بشه و گاناش رو روش بریزید و تزیینش کنید.... بعد اینکه تو قالب ریختید،چند ساعتی تو یخچال استراحت بدید و از قالب در بیاریدو‌سرو‌کنید.... ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کولیره ناسکی دستور تهیه :👇 قبل از هرچیزی باید خمیر مایه رو درست کنید (دستور خمیر مایه پست قبلی) که من شب این کارو کردم. یک قاشق مرباخوری خمیر مایه رو با نصف لیوان آب ولرم ویک قاشق شکر مخلوط کردم و چند دقیقه گذاشتم تا پف کنه. سپس مقداری آرد حدود یک لیوان بهش اضافه کردم وبا قاشق هم زدم. این خمیر باید شل باشه یعنی به دست بچسپه .این رو کنار میزاریم 5 الی 6 ساعت( باید در دمای محیط بمونه وجاش هم گرم باشه تا ترش شه وبالا بیاد وگرنه کولیره پف نمیکنه ونرم ولطیف نمیشه). . وقتی خمیر مایه آماده شد، مقداری دو لیوان شکر(شیرینیش بستگی به ذایقه خودتون داره) و یک لیوان پر آب رو مخلوط ومیزاریم رو گاز تا مواد به جوش آید. یک لیوان روغن هم‌گرم کرده ،نمکیک قاشق مرباخوری ،آرد حدود یک ونیم کیلو ،داخل کاسه ای بزرگ میریزیم (عزیزان من اینارو تقریبی میگم راستش وزن نکردم همه رو چشمی میریزم) همه مواد رو با هم مخلوط و. خوب ورز میدیم تا خمیر صاف یکدستی بدست آید خمیر نباید زیاد شل باشه روشو میپوشونیم واون و تو یه جای گرمی حدو سه ساعت میزاریم واستراحت میدیم.حال که خمیر آماده شد چونه های به اندازه نارنگی میگیریم وبا وردنه یا نوک انگشتان باز میکنیم وبا مخلوط تخم مرغ و زعفران رو مال میکنیم وکمی سیاه دانه یا کنجد روش میپاشیم ومیزاریم تو کوره مخصوص یا تو فر از قبل گرم شده من مواد رو چند‌ برابر کردم بعد از سرد شدن بسته بندی میکنم فریزیر میزارم عزیزان از مخلوط روغن جامد و مایع هم میتونید استفاده کنید من از مایع استفاده کردم نکته :👇 عزیزان چه از کوره چه از فر استفاده کنید حتمآ باید بیشت دقیقه قبل گرم بشه فر با دمای دویست درجه کوره مخصوص کولیره رو سه پایه گاز تک شعله میزاریم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای حدودا 20 تا 22 عدد به این شکل تخم مرغ 3 عدد روغن مایع 175 گرم (3/4 لیوان) ماست 150 گرم (3/4 لیوان) شکر 200 گرم (یک لیوان) آرد سفید 300گرم (2 لیوان) بیکینگ پودر 4 گرم (1 ق چ) جوش شیرین حدودا 1/4 ق چ ( یا نمک میوه) پودر هل 1 ق چ گلاب 1 ق غ( درصورت تمایل) عسل 1 ق غ ( در صورت تمایل) تخم مرغ و شکر رو با همزن حدود 5 دقیقه خوب زدم تا کشدار و کرم رنگ بشه ، می تونین یک قاشق عسل هم اینجا اصافه کنید بابت خوش رنگ شدن کیک یزدی . روغن مایع و بعد ماست رو هم اضافه کردم و هم زدم . اگر دوست دارین این موقع میتونین یه قاشق غذاخوری گلاب داخلش بریزین . آرد و بیکینگ پودر و جوش شیرین و هل رو با هم سه بار الک کردم . مواد آردی رو کم کم ریختم و مخلوط کردم . داخل قالب های کیک یزدی کپسول انداختم و توی سینی چیدم . از موادم داخل این کپسول ها تا دوسوم ریختم . روی موادم رو با یه کارد که روغن زدم ، علامت + روش کشیدم ، تا روش حالت گنبدی بشه .کنجد هم پاشیدم. فر رو از یک ربع قبل با دمای 200 درجه روشن کردم . سینی رو در طبقه وسط فر قرار دادم .یک ربع گداشتم با دمای 200 درجه بمونه و بعد از این زمان دما رو به 180 درجه رسوندم و گذاشتم یک ربع دیگه هم با این زمان بپزه . یعنی یک ربع اول با دمای 200 درجه ، یک ربع دوم با دمای 180 درجه . در کل نیم ساعت . باز هم میگم دمای فرها متفاوته ، خودتون باز چک کنین . کیک یزدی رو بدون فر خودم تا حالا درست نکردم ، قطعا توی فر دست ساز روی گاز میشه اما پفش به شکل در بیاد نمی دونم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭐️ کافیه مواد رو به 3 قسمت تقسیم کنید در رنگهای مختلف😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موادلازم آرد سفید ۱ پیمانه شکر ۱ پیمانه شیر ۲ پیمانه و نیم عرق هل نصف پیمانه(من بجاش از پودر هل استفاده کردم) روغن (مخلوط کره،روغن جامد،روغن مایع)نصف پیمانه زعفران به میزان لازم ارد را به اندازه ای که تغییر رنگ بده تفت داده و بعد روغن رو بهش اضافه کنید شیر و شکر و عرق هل رو بزارید رو حرارت که دونه های شکر آب شه و شیر به جوش بیاد بزارید اروم قل بزنه و بعد به آرد اضافه کنید و تند هم بزنید تا کاملا مخلوط بشن ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ تهیه با سبزیجات معطر نخندین دیگه😆 میدونم اکثریتتون استادید، این کلیپ رو برای دوستای گلی که این غذاهای راااحت رو با کلیپ ازم خواسته بودن میذارم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک کوکوستار تک پرسی مواد لازم برای کیک: 4 عدد تخم مرغ 1 لیوان شکر(لیوان 200 میلی ، یا پنج ششم لیوان دسته دار فرانسه یا پیمانه قنادی) 1 لیوان آب 1 لیوان روغن مایع 3 قاشق غذاخوری پودرکاکائو 1پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) 1 پاکت بکینگ پودر(10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری) 2.5 لیوان آرد برای خیس کردن کیک: 1 الی 1.5 لیوان شیر برای قسمت کوکوستار: 1 پاکت پودر کرم شانتی(75 گرم همان پودر خامه است که بهش اسانس اضافه شده، میتوانید پودر خامه را از لوازم قنادی بخرید و استفاده کنید) 1 استکان شیر سرد(استکان کمرباریک ترک،100 گرم) 1 قاشق غذاخوری پودرقند 1 قاشق غذاخوری کره آب شده و سرد شده(15 گرم) 1 لیوان پودر نارگیل برای سس شکلاتی: 1 پاکت خامه صبحانه(200 میلی) 160 گرم شکلات(من 110 گرم شکلات تلخ و 50 گرم شکلات شیری استفاده کردم) طرز تهیه کیک: شکر و تخم مرغ را تا وقتی که کف کند خوب هم بزنید روغن و آب را اضافه کنید و یک دو ثانیه هم بزنید. مواد خشک را هم با الک کردن اضافه کنید و با دور کند همزن برقی هم بزنید. من در دستور ظرف پیرکس کوچک استفاده کردم، کاسه سوتلاچ یا داخل کاسه هایی شبیه کاسه سوفله که در مقابل گرما مقاوم باشند میتوانید درست کنید. کمتر از نصف کاسه های چرب شده را با مایه کیک پر کنید و داخل فر 175درجه حرارت بالا و پایین از قبل گرم شده بپزید. چون ظرف ها کوچک است زود میپزد کیک های کاکائویی را از روی رنگ نمیشود تشخیص داد که پخته یا نه با خلال چوبی پخت کیک را تست کنید و کیک را زیاد خشک نکنید. بعد از اینکه کیک ها کمی سرد شدند از کاسه خارج کرده با سلفون بپوشانید و دوباره داخل کاسه ها بذارید. روی کیک ها شیر بریزید.من کلا 1.5 لیوان شیر ریختم(میتونید کمتر بریزید) برای قسمت کوکوستار: پودر کرم شانتی و شیر سرد را با همزن برقی هم بزنید تا سفت شود. سپس پودرقند، کره و پودرنارگیل را اضافه کرده و با دور کند همزن برقی هم بزنید. از مواد کوکوستار روی کیک ها بریزید و با قاشق فشار بدید و صاف کنید تا کاملا شکل کاسه را بگیرد. سپس یک ، دو ساعت داخل یخچال بذارید خودش را بگیرد. برای سس شکلاتی، خامه را بدون جوشاندن گرم کنید و سپس از روی اجاق بردارید و شکلاتها را به خامه اضافه کرده هم بزنید. ابتدا سس رقیق است اما وقتی 1 ساعت در دمای اتاق بماند قوام میگیرد(میتوانید داخل یخچال بذارید)وقتی به قوام عسل رسید روی کیکها بریزید.من با پودر پسته و چوب شکلات تزئین کردم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سیب زمینی ترد ورستورانی خوشمزه😋 موادلازم: 3 عدد سیب زمینی پاپریکا آرد ذرت یک فنجان سیب زمینی رو می شوریم و پوست می کنیم. اگه دقت کنید روی سیب زمینی قسمتای سبز رنگی هست که حتما باید اونارو از بین ببرید چون معمولا این قسمت ها برای بدن ضرر داره و می گن سرطان زاست! سیب زمینی ها رو حلقه کنید، سعی کنید حلقه ها یک سایز باشه چون اندازه های مختلف توی پخت تاثیر می ذاره. بعدش شروع کنید به خلال کردن. همین که مشغول کار هستید آب رو بذارید بجوشه. وقتی جوش اومد، توش 1 قاشق نمک بریزید. البته بستگی به مقدار سیب زمینی تون داره. سیب زمینی های خلال شده رو داخل آب بریزید و بذارید 5 دقیقه در حال جوش بمونه. نه بیشتر؛ چون ما سیب زمینی پخته نمی خوایم، ما سیب زمینی نیمه پخته می خوایم. سیب زمینی ها رو توی یه صافی می ریزیم و بعد روی دستمال پهن می کنیم تا آبش گرفته بشه. اگه دقت کنید می بینید سیب زمینی کاملا فرمشو حفظ کرده و وقتی می خوایم با دست از وسط نصفش کنیم راحت نمی شکنه. اگه راحت شکست یعنی زیاد پخته؛ سیب زمینی نباید زیاد بپزه و له بشه و بعد بهش پاپریکا و آرد ذرت اضافه میکنیم روغن رو توی ماهی تابه داغ می کنیم. شعله رو هم کم نمی کنیم چون تو این روش سیب زمینی زود باید سرخ بشه. بعد از سرخ کردن، سیب زمینی ها رو روی دستمال کاغذی تمیز می ریزیم تا روغن اضافیش گرفته بشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. . این هم کلیپ شامی بادمجان 😊. یه شامی بسیار خوشمزه و نرم و لطیف . واقعا لذت بخش هستش . حدودا برای 3 الی 4 نفر بادمجان 4 عدد گوشت چرخ کرده 250 گرم پیاز 1 عدد سیر 2 حبه برنج پخته شده یک سوم پیمانه تخم مرغ 1 عدد جعفری خرد شده 1 تا 2 ق غ نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم بادمجون ها رو پوست کندم و تکه کردم و کمی روش نمک پاشیدم و جلوی آفتاب چند ساعتی قرار دادم و بعد از اون در مقدار خیلی کم روعن کمی سرخ کردم . برای اینکه روعن کم استفاده بشه در تابه رو بزارین این طوری روغن کم مصرف میشه خیلی هم عالی سرخ میشه چه نیازی به ریختن روغن فراوان هستش . داخل غذاساز (میکسر) بادمجون ها رو ریختم و میکس کردم . می تونین از هر چی گوشت کوب و ... استفاده کنید و بعد گوشت چرخ کرده و برنج پخته شده و سیر و پیاز رنده شده و جعفری و تخم مرع و نمک و فلفل و زردچوبه همه رو داخلش ریختم و میکس کردم . اگه بعد از میکس شدن مایه شامی شل بود می تونین یکی دو قاشق ارد نخودچی هم اضافه کنین . بعد به هر شکلی که خواستین می تونین گرد کنین و وسطش سوراخ ایجاد کنین و سرخ کنین و یا مثل من توی تابه قالب رو قرار دادم کمی که گرم شد مایه رو ریختم و وسطش سوراخ ایجاد کردم و سرخ کردم . این شامی بسیار نرم و لطیف هستش و حواستون باشه موقع سرخ شدن خیلی نرمه نشکنه اگه این مشکل پیش اومد کمی ارد نخودچی داخل مایه اش بریزین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
چیپس میوه "چیپس پرتقال خشک" پرتقال بهتره پوست نازک باشه مثل پرتقال خونی پودر قند به میزان خیلی کم برای پاشیدن روی میوه کاغذ روغنی برای تهیه چیپس میوه دو روش هست میتونین به جای پودر قند شهد شربتی درست کنین و یا به شیوه زیر عمل کنین خب حالا پرتقال هارو بشورین خوب خشک کنین کف سینی فرتون کاغذ روغنی پهن کنین پرتقال هارو نازک و یک دست برش بدین فرتون رو از قبل روی پایین ترین دما بزارین فر من پایین ترین دماش 120 هست اگر شما پایین تر هم درجه داشتین بزارین مثلا 110 بزارین خوب فرتون گرم شه چیپس های میوه رو بعد از برش بچینین رو کاغذ روغنی حالا اگر خواستین به روش شهد میوه خشک کنین یک پیمانه شکر رو با سه چهارم پیمانه آب رو روی حرارت بزارین و خوب هم بزنین تا شکر حل شه کامل حدود 5 دقیقه بجوشه حالا زیرشو خاموش کنین میوه هارو بزنین تو شربت و شربت اضافشو بچکونین که تو فر نسوزه و بعد بچینین رو کاغذ روغنی و یالا...😁 حتما میوه هارو با فاصله مناسب کنار هم بچینین اصلا روی هم قرار نگیرند چون به درستی خشک نمیشن حالا اگر از شربت استفاده نکردین پرتقال هارو بچینین مقداری خیلی کم پودر قند روشون الک کنین خیلییی کم مثل شکل حالا سینی فر رو داخل فر بزارین حدودا 1 تا 3 ساعت زمان میبره خشک شدنشون سینی رو طبقه بالا و یا وسط رو به بالا بزارین ترجیحا و فقط شعله پایینی رو روشن کنین بعد از 1 ساعت تا 2 ساعت که یک طرفشون خشک شد در فر رو باز کنین و با انبر پرتقال هارو برگردونین که طرف دیگشون هم خشک شه مجدد بزارین 1 ساعت بمونه هروقت چک کردین و خشک بود از فر خارج کنین بزاین تو محیط خوب خنک شه به راحتی از کاغذ روغنی جدا میشن و باید تو ظرف در بسته تو یخچال و یا جای خشک و خنگ نگهشون دارین و میل کنین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛