eitaa logo
آشپزی خاص
96.7هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.6هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم👇 سوسیس ۱ عدد زرده تخم مرغ ۲ عدد کره ۴۰ گرم نمک فلفل پیازچه یا جعفری تازه برای تزیین طرز تهیه 👈 سوسیس را از طول به دو قسمت تقسیم کنید و مطابق فیلم برش بزنید. برش ها را خیلی سطحی بزنید تا وقت حلقه کردن سوسیس جدا نشود. تابه را چرب کنید و دو طرف سوسیس را سرخ کنید. وسط هر سوسیس یک زرده انداخته و ادویه و نمک کنید. نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سه شنبه 9🌺دی ماه تون شاد ☘امروز برایتان 🌼اینگونه آرزو میکنم 🌺ان شاءالله 🌸خدا در خونه تک تک تون بزنه 🌷بگه امروز نوبت خواسته ها و 🌼آرزوهای شماست و ☘توشه ای پرازخیر و برکت 🌼شوق زندگی 🌺حس خوشبختی 🌸روزگار آرام و 🌷عاقبت بخیری بیاره ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این سوپ فوق العاده‌ای خوش خوراک وخوشمزس حتما امتحان کنید این اندازه این مقدار سوپه تو قابلمه😊 از بال وگردن مرغ هم میتونید استفاده کنید هم از سینه مرغ استخوان رو که جدا کردم مقداری گوشت باهاش جا مونده بود با مقداری آب و یک پیاز چهار قاچ پختم گوشتها رو جدا کردم و همراه ابش واسه سوپ ازش استفاده کردم سیب زمینی متوسط دو عدد نگینی خرد شده هویج متوسط سه عدد نگینی خرد شده ورمیشل (رشته سوپ)یک پیاله متوسط رب گوجه فرنگی دو قاشق سرخالی جعفری خرد شده یک پیاله کوچک روغن ،نمک،فلفل،زردچوبه،اب لیمو به اندزه لازم روش من برای درست کردن سوپ ورمیشل یا همون سوپ رشته خودمون ورمیشل کمی باکلاسش کرده😆 ورمیشل همون رشته سوپه یک عدد پیاز رو ریز خرد کرده وبا یکی دو قاشق روغن تفت میدیم زردچوبه وفلفل میزنیم هویج رو پوست کنده ونگینی خرد میکنیم وبه پیاز سرخ شده اضافه میکنیم آب به اندازه کافی میریزیم مرغ ریش ریش شده هم اضافه کرده درشو میزاریم تا هویج ها نیم پز بشه .نیم پز که شدن سیب زمینی نگینی خرد شده +جعفری خرد شده+رب تفت داده شده+نمک اضافه میکنیم . سیب زمینی زود میپزم مواظب باشید له نشه .ده دقیقه آخر ورمیشل(رشته سوپ) بهش اضافه کرده تا بپزه وسوپ جا بیقته اواخر پخت آب لیمو میریزیم آگه میخواید سوپ زود آماده بشه وکنار بزارید این سوپ باید رقیق باشه وگاز رو خاموش کنید چون وقتی داره سرد میشه به دلیل داشتن رشته سفت میشه این رو حتما در نظر بگیرید این سوپ با قارچ هم خوشمزس روغن زیاد نریزید سوپ چرب خوشمزه نیست عزیزان اگه دیدید اواسط پخت سوپ کم آبه،اب جوش بریزید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای کرپ🔻 آرد سفید - 2 کا‌پ تخم‌مرغ - 2 عدد شیر - یک کاپ آب - یک کاپ کره (ذوب شده) - 4 قاشق غذاخوری نمک - یک قاشق چای‌خوری مواد لازم برای فیلینگ🔻 گوشت - 300 گرم پیاز ‌(خلال شده) - یک کاپ سیر (رنده شده) - یک قاشق چای‌خوری زنجبیل (رنده شده) - یک قاشق غذاخوری آب‌ لیمو ترش - یک قاشق غذاخوری زردچوبه - ½ قاشق چای‌خوری نمک - به مقدار لازم فلفل سیاه - به مقدار لازم روغن برای سرخ کردن طرز تهیه🔻 1) گوشت را داخل زودپز گذاشته و به آن سیر، زنجبیل، زردچوبه، آب‌لیمو، نمک و فلفل اضافه کنید. بعد از پخته شدن آن را ریش‌ریش کنید. 2) برای تهیه کرپ آرد، تخم‌مرغ، شیر، آب، کره و نمک را با هم مخلوط کنید. 3) یک تابه کوچک؛ را بر روی شعله قرار دهید و آن را چرب کنید تا مقداری گرم شود. تابه را از شعله برداشته و مقدار کمی از مواد کرپ را روی ریخته و بچرخانید تا لایه نازکی تمام سطح تابه را بپوشاند. نیاز نیست کرپ کاملا پخته شود. مایه خودش را بگیرد کافی است. بقیه کرپ‌ها را به همین روش بپزید. مقداری از مواد را برای چسباندن کنار بگذارید. 4) یکی از کرپ‌ها را روی سطح صافی قرار دهید و مقداری از مواد را‌ وسط آن بگذارید. ابتدا سمت چپ و راست را تا کرده و چسب بزنید، سپس دو طرف بالا و پایین را تا زده و چسب بزنید. 5) در یک تابه بزرگ، روغن کمی را گرم کنید و کرپ‌های گوشت را داخل آن قرار دهید تا هر دو طرف آن پخته و طلایی شود. روی ظرفی دستمال کاغذی گذاشته و کرپ گوشت روی آن قرار دهید تا روغنش گرفته شود. نکته: اگر مایع چسباننده شل بود و نمی‌چسبید مقداری آرد به آن اضافه کنید تا سنگین‌تر شود. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مقداری لپه رو خیس کنید وبزارید چند جوش بزنه کفشو بگیرید وحدود ده الی پانزده دقیقه بپزه کافیه آبش کاملا کشیده شه وبا گوشت کوب یا غذا ساز کاملا له کنید بعضی از خانوما برنج رو هم میپزن ولی من فقط خیس کردم نپختم از برنج نیم دانه ایرانی استفاده کردم برنج رو یکی دوساعت خیس کردم بعدا آبکش کردم برنج لپه پوره شده یک عدد تخم مرغ یک عدد پیاز رنده واب گرفته شده مقداری سبزی ترخون وریحون ومزره ونعنا وشوید وتره وجعفری آگه سبزی تازه بود ریز خورد کرده وبهش اضافه کتید من از سبزی خشک استفاده کردم نمک وفلفل وزردچوبه همه رو به چرخ کرده اضافه من از چرخ کرده گوساله استفاده کردم با هم مخلوط کنید وخوب خوب ورز بدید چند بار بلند کنید ومحکم بکوبید تو کاسه تا انسجام پیدا کنه سپس به اندازه یک پرتقال بردارید وکف دست گود کنید وتوش کمی گردوی خرد شده کمی پیاز داغ وزرشک ویک عدد الو بزارید وببنید دستتون رو کمی خیس کنید تا خوب درز ها خوب به هم بچسپن وموقع پخت باز نشه وقتی کوفته آماده شد بزارید یخچال وسس رو آماده کنید یک عدد پیاز رو خرد کرده و با مقداری روغن سرخ کنید ویکی دو قاشق رب وکمی زردچوبه بهش اضافه کنید ویه تفت بدید وبه مقدار کافی آب بریزید من کمی لپه هم زدم وقتی به جوش اومد کوفته ها را به آرامی میزاریم داخل سس ودرشو کیپ نکنید تا یک ربع که کوفته ها وا نرن بعدا شعله رو کم کنید وبزارید بپزه چند نکته در مورد کوفته آگه لپه دوست ندارید، بریزید ؛تو کوفته میتونید از آرد نخود چی استفاده کنید واسه سس کوفته به جای آب آگه از آب قلم استفاده کنید خیلی خوشمزه میشه 😋 وقتی سس جوش اومد کوفته رو به آرامی توش بزارید وصبر کنید دوباره بجوش بیاد ودر قابلمه رو بزارید. همیشه به اندازه ای آب بریزید که روی کوفته ها رو بگیره دوباره مجبور نشید آب بریزید آگه دیدید آبش داره تموم میشه وکوفته هنوز نپخته هست آب جوش بریزید روش پخت کوفته سه ساعت طول میکشه با شعله متوسط عزیزان مخلوط گوشت گوسفند وگوساله برای کوفته عالیه👌 من همیشه اندازه ها رو چشمی میزنم برای حدود چهارصد گرم گوشت چرخ کرده نیم پیمانه لپه ونیم پیمانه برنج کافیه عزیزان من این دفعه کوفته ها را کوچکتر درست کردم ومیانشون هیچی نزاشتم فقط مواد کوفته هستش ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای 8 عدد ته چین قالبی به سایز فیلم🔻 برنج 1پیمانه تخم مرغ 1عدد ماست 2قاشق غذاخوری کره نرم شده 1قاشق سوپخوری روغن مایع 2قاشق سوپخوری زعفران دم کرده به میزان لازم سینه مرغ پخته شده 100گرم زرشک و خلال پسته برای تزیین نمک به میزان لازم طرز تهیه🔻 1_ابتدا قالب سیلیکونی را با کره چرب کرده درون فریزر قرار دهید. 2_تخم مرغ،ماست،کره،روغن مایع،زعفران،نمک و برنج آبکش شده را با یکدیگر مخلوط کنید. *برنج را زمانی آبکش کنید که وقتی دانه برنج را از وسط نصف میکنین اندازه یه نقطه سفید و خام باشد* *توجه کنید برنج آبکش شده سرد باشد وگرنه مواد ته چین آب میاندازد* *برای نرم شدن ته چین از زرده تخم مرغ و برای ترد شدن آن از سفیده استفاده میکنن،برای این دستور یک عدد تخم مرغ کافیست* 3_قالب سیلیکونی را از فریزر خارج کرده مقداری برنج کف قالب ریخته و با پشت قاشق صاف و فشرده کنید. 4_مقداری سینه مرغ پخته و ریش ریش شده وسط قالب قرار دهید. 5_دوباره مقداری برنج روی مرغ ها ریخته و با پشت قاشق صاف و فشرده کنید. 6_روی قالب را با فویل پوشانده و روی فویل چند سوراخ ایجاد کنید. 7_قالب را درون سینی فر قرار داده و درون فر با حرارت 180درجه سانتی گراد بگذارید. 8_30 تا 45 دقیقه صبر کنید تا ته چین ها بپزد،در این میان به ته چین ها سر بزنید که یه وقت نسوزد😱 9_قالب را از فر خارج کنید، ته چین ها به راحتی از قالب خارج میشوند نگران نباشید😉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛