خوراک بادمجان و پلوی قالبی
مواد لازم:
بادمجان 5 عدد(قلمی و کشیده)
پیاز 1 عدد
روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
فلفل چارلستون 2 عدد
فلفل پاپریکا 2 عدد
گوشت گوساله 250 گرم
سیر 2 حبه
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی 2 عدد
آب داغ 1 لیوان
نمک 1 قاشق چای خوری
فلفل سیاه 1 قاشق چای خوری
برنج 2 لیوان
روغن مایع به مقدار لازم
جعفری تازه بمقدار دلخواه
.
طرز تهیه:
.بادمجان ها را شسته و خشک می کنیم و اگر پوست سالم و ظریفی دارد، نیازی نیست پوست آن ها را جدا کنیم. بادمجان ها را برش های طولی نازک می زنیم و درصورت دلخواه به آن ها نمک زده و اجازه می دهیم تلخی آن ها گرفته شود سپس بادمجان ها را آبکشی کرده و خشک می کنیم و در مقدار کمی روغن مایع ، دو طرف برش های بادمجان را سرخ می کنیم. پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن_زیتون کمی تفت می دهیم سپس فلفل چارلستون و فلفل پاپریکا را نگینی خرد کرده و به پیاز اضافه می کنیم و تفت می دهیم سپس سیر له شده را اضافه می کنیم. گوشت قیمه ای را به سبزیجات اضافه کرده و همه ی مواد را به خوبی با هم مخلوط کرده و تفت می دهیم تا آب گوشت کشیده شود سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم و در آخر گوجه فرنگی های رنده شده یا پوره شده را به همراه نمک و فلفل سیاه به مخلوط گوشت اضافه کرده و اجازه می دهیم همه ی مواد به آرامی با هم بپزد. در ظرف دیگری برنج را نیم پز می کنیم. در یک قالب کمربندی برش های بادمجان سرخ شده را روی دیواره ی قالب طوری کنار هم می چینیم که قسمتی از طول بادمجان کف قالب را بپوشاند و قسمت انتهایی آن نیز از لبه ی قالب بیرون بماند برای پوشاندن روی خوراک و کف قالب را نیز با برش های بادمجان می پوشانیم. مخلوط گوشت را درون قالب می ریزیم و آن را کف قالب پهن و یکدست می کنیم سپس برنجِ نیم پز شده را روی مخلوط گوشت ریخته و کمی فشار داده و روی آن را صاف و یکدست می کنیم، یک لیوان آب داغ را روی تمام سطح خوراک می ریزیم و با انتهای برش های بادمجان و باقی مانده ی بادمجان ها، روی برنج را کاملا می پوشانیم. قالب را درون فری که از قبل با دمای 190 درجه ی سانتی گراد روشن کرده ایم، قرار می دهیم تا روی خوراک طلایی شود سپس از فر خارج کرده و اجازه می دهیم حدود 15 دقیقه استراحت کند سپس در ظرف مورد نظر برمی گردانیم و با جعفری تازه روی آن را تزیین کرده و سرو می کنیم.
.نکات:
- به جای گوشت می توانیم از گوشت چرخ کرده استفاده کرد.
- این غذا را میتونید در قابلمه نچسب و روی اجاق تهیه کرد
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکی_شکلاتی
شما میتونید این کوکی را توی فر هم درست کنید با دمای 180درجه حدود ده دقیقه حتما چک کنید
مواد لازم .......
شکلات صبحانه 200گرم یا سه چهارم لیوان که من از مارک ایرانی فرمند استفاده کردم نوتلا هم می شه ولی خیلی گرون شده
ارد کیک پزی 150گرم یا یک لیوان وربع
تخم مرغ یک عدد
طرز تهیه............
شکلات وتخم مرغ را خوب مخلوط کنید تا بکدست بشه ارد را کم کم اضافه ومخلوط کنید تا خمیری لطیف ونسبتا نرم بدست بیاد من 150گرم ارد را کامل استفاده کردم ممکنه چون ری اردها فرق داره واسه شما کمی کمتر یا بیشتر بشه که البته بعید میدونم خمیر که یکدست شد اصلا نیاز به استراحت نداره
تابه را دولایه کاغذ روغنی بیندازید واشر تابه را در بیاریدو سایز خمیر دست خودتان است که دوست داشته باشید کوکی کوچک یا بزرگ باشه در دست خوب گرد کنید وبا فاصله توی تابه بچینید وبا هر وسیله ای که دارید یا انگشت اشاره حفره ای وسط شیرینی ایجاد کنید روی گاز شعله پخش کن بذارید با حرارت ملایم توی فیلم نشون دادم میزان حرارت را حدود ده دقیقه که گذشت در تابه را باز وشیرینی را چک کنید ممکنه حفره ها بخاطر پف کوکی کمی محو بشه اشکالی نداره بازم کمی توی حفره را فشار بدین تا گود بشه با احتیاط گوشه یکی از کوکی ها را بلند کنید کمی طلایی شده کافیه کوکی ها تا داغ است کاملا نرمه وصبر کنید تا خنک بشه وسفت تر بشه بعد توی حفره ها را با شکلات یا مربا یا بریلو وهر چیزی دوست دارین پر کنبد حتی میتونید ساده باشه کلا سلیقه ایه
کوکی را توی ظرف دردار نگهداری کنید تا یکماه هم قابل نگهداریه
با سایز متوسط کوکی را درست کنید حدود 18تا کوکی بشما می دهد
نکته ..... این کوکی ها کاملا طعم شکلات میده وبسیار خوشمزه اس
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_اسفناج
برگ اسفناج خام(بدون ساقه) 170 گرم
آرد 2 لیوان
تخم مرغ 4 عدد
شکر 250 گرم
بکینگ پودر یک و نیم ق چ
روغن مایع 2/3 لیوان
شیر 1/3 لیوان
رنده پوست پرتقال 1/2 ق چ
طرز تهیه
آرد و بکینگ پودر رو مخلوط و سه بار الک کنید.
کف قالب 25 در 35 کاغذ روغنی بنددزید.
من چون میخوام به عنوان پایه چیز کیک استفاده کنم و داخل این قالب درست کردم.
در غیر اینصورت میتونید تو قالب گرد 23 سانتی یا قالب میان تهی به قطر 28 سانت درست کنید.
اسفناج رو که پاک شده و ساقه ش رو جدا کردید بشورید و بزارید خشک بشه.
برگ اسفناج، روغن مایع و شیر رو داخل مخلوط کن بریزید و پوره کنید بطوریکه هیچ اثری از برگ اسفناج نباشه.
تخم مرغ، شکر، وانیل و رنده پوست پرتقال رو با دور تند هم بزنید تا کرمی و کشدار بشه(حدود 5 دقیقه)
مخلوط اسفناج رو اضافه کنید و ور حد مخلوط شدن هم بزنید.
مخلوط آرد و بکینگ پودر رو اضافه کنید، چند ثانیه با همزن خاموش و بعد با دور کند هم بزنید تا مایه کیک یکدست بشه.
مایه کیک رو داخل قالب بریزید و در فر گرم شده با دمای 180 درجه مدت حدود 40 دقیقه بزارید بپزه. با خلال دندون چک کنید اگه تمیز بیرون اومد یعنی کیک آماده ست.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به طور کامل تو ویدیو توضیح دادم. فقط یه سری نکات اینجا مینویسم براتون.
پودر مخمر اگه بعد یک ربع پف نکرد یعنی خرابه و اصلا نباید استفاده کنید. چون نون بد درمیاد.
اگه میخواید نونتون شیرین باشه، موقع درست کردن خمیر، پنج شش قاشق شکر اضافه کنید.
بعد درست کردن خمیر. یک ساعت تا یک ساعت و نیم روی خمیر بپوشونید و جای گرم بذارید تا خوب پف کنه و بعد استفاده کنید. موقع پهن کردن خمیر و آماده کردنش، آرد زیاد نریزید تا خمیرتون سفت نشه. حتما باید خمیر نرم و لطیف باشه تا کروسان ها خوشمزه و نرم بشن.
کف ظرف فر روغن بمالید. اگه کاغذ روغنی دارید بذارید و کروسان هارو بچینید. یه ربع استراحت بدید تا پف کنن. بعد رومال کنید.
با همین طرز تهیه میتونید نون خونگی در هر شکلی که میخواید درست کنید. خیلی خوشمزه میشه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#چلو_گردن
گوشت گردن گوسفندی +پیاز دو عدد+سیر 4حبه+رب گوجه فرنگی 1/5قاشق غذاخوری +چوب دارچین 2تکه+زعفران دم کرده مقداری+زردچوبه وفلفل ونمک
گوشت گردن رو تمیز بشورید کمی زعفران وفلفل سیاه با برس به تمام نقاط گوشت میمالیم. پیاز رو نگینی خرد کرده وبه همراه مقداری روغن تفت میدهیم تا پیاز نرم شود مقداری زردچوبه به پیاز میزنیم گوشت آغشته به زعفران وفلفل سیاه به قابلمه اضافه وهمراه با پیاز خوب تفت میدهیم. آب به اندازه کافی میریزیم تا سطح گوشت رو بگیره (من از آب جوش استفاده کردم)دوتکه چوب دارچین وچهار حبه سیر بهش اضافه میکنیم وقتی جوش آومد در قابلمه رو میزاریم وشعله را کم تا آرام بپزه حدود چهار تا پنج ساعت زمان میبره عزیزان آگه عجله دارید تو زود پز بپزید توجه کنید وقتی تو زود پز میپزید آب کمتری نیاز دارد .یکساعت آخر پخت رب رو با کمی روغن تفت میدهیم فلفل قرمز ونصف لیوان آب به رب اضافه میکنیم ومیزاریم چند جوش بزنه وسس غلیظی بدست بیادوهمراه نمک به گوشت اضافه میکنیم دوباره درشو میزاریم تا بپزه وجا بیفته سس گوشت زیاد آبکی ورقیق نباشه، اواخر پخت چوب دارچین وسیر رو از قابلمه بیرون میاریم وهمراه چلو نوووووش جان بفرمایید 😊
عزیزان میتونید اوایل پخت رب را اضافه با گوشت تفت بدید .من جداگانه رب را تفت میدیم و اواسط پخت اضافه میکنم با این روش رنگ خورش تیره نمیشه همراه سیر وچوب دارچین چند عدد برگ بو اضافه کنید عالی میشه
آگه رب دوست ندارید نزنید با زعفران هم عاااالی میشه
چلو_گردن هم با باقالی پلو هم با چلو سرو میشه در کنارش سبزی خوردن یا پیاز ترشی یا کلم ترشی نوش جان...
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کلاف_مرغ
یه پیش غذا و در واقع فینگر فود عالی و خوشمزه
برای 10 عدد
سینه مرغ 1 عدد
پیاز 1 عدد
سیر 2 حبه
جعفری خرد شده 1 ق غ
پنیر پیتزا 2 ق غ (یا پنیر گودا)
نمک و فلفل و پاپریکا به میزان لازم
مواد خمیر
پودر خمیر مایه 1 ق چ
آب ولرم 1/3 لیوان
نمک نصف ق چ
شکر 1 ق چ
آرد سفید یا ارد گندم تقریبا یک لیوان
روغن مایع 2 ق غ
سینه مرغ رو با چرخ گوشت چرخ کردم . یه پیاز رو رنده ریز کردم و ابش رو گرفتم . سیر رو ام رنده کردم
گوشت چرخ شده مرع و پیاز و سیر و جعفری خرد شده و پنیر پیتزا و نمک و فلفل و پاپریکا رو خوب با هم مخلوط کردم می تونین داخل میکسر بریزین .
بعداز مواد گوله هایی برداشتم و گرد کردم و داخل یخچال نیم ساعت قرار دادم .
توی این فرصت رفتم سراغ درست کردم خمیر .
اگر پودر خمیر مایه تون فوری هستش و صد در صد مطمین هستین که سالمه بله می تونین داخل مواد بریزین و به عمل نیارین اما نه اگه شک دارین برای احتیاط خیلی بهتره به عمل بیارین . من قبلا هم گفتم نهایتا ما توی خونه هفته ای یکی دو بار بخوایم از پودرخمیر مایه استفاده کنیم . پس اگه به عمل اوردیم و دیدیم سالمه با خیال راحت می تونیم کار رو شروع کنیم .
داخل اب ولرم مقدار جزیی شکر ریختم شکر یا اردبرای به عمل اومدن موثره . و بعد پودر خمیر مایه رو ریختم و در ظرف رو قرار دادم تا 10 دقیقه تا به عمل بیاد .
روغن و نمک و خمیر مایه به عمل اومده رو داخل ظرفی ریختم و بعد ارد الک شده رو به تدریج اصافه کردم تا جایی اصافه کردم که خمیر به دست نچسبه و ورز دادم .
خمیر نیاز به استراحت کردن نداره .
بعد روی صفحه کار با وردنه تقریبا نازک خیلی هم نازک نشه باز کردم .
بعد برش هایی به درازا ایجاد کردم .
گوله های مرع رو از یخچال بیرون اوردم و از این برش های خمیر مثل کلاف کاموا که چه طور دورش می پیچیم اون شکلی پیچیدم و داخل سینی فر قرار دادم .
برای رومال خمیر هم زرده تخم مرغ و کره آب شده رو مخلوط و رومال زدم .
در فر 180 درجه به مدت 25 الی 30 دقیقه قرار دادم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#باسلق_ترکیه
#راحت_الحقوم
آرد ذرت 110گرم(سه چهارم پیمانه) زرد کم رنگ است لوازم قنادیا دارن
شکر 450 گرم (دو پیمانه)
پودر ژلاتین 45 گرم(یک چهارم پیمانه)
گلوکز سه قاشق سوپ خوری لوازم قنادیا دارن
آب 2 ویک چهارم پیمانه
گلاب 3 قاشق سوپ خوری
رنگ مجاز خوراکی چند قطره
پودر شکر و نشاسته ذرت برای غلتاندن باسلق چند قاشق نشاسته ذرت نداشتید مشکلی نیست از پودر شکر استفاده کنید پودر شکر همان پودر قند است
نصف لیوان از آب داده شده تو دستور جدا کنید وپودر ژلاتین رو روش بپاشید تا اسفنجی بشه سپس رو بخار کتری بزارید تا روان بشه(بن ماری)
نصف آب رو جدا کنید وهمراه شکر بزارید رو شعله متوسط تا بجوش بیاد 5 دقیقه جوش بزنه تا غلیظ بشه در این فاصله
در ظرف دیگری بقیه آب و آرد ذرت رو مخلوط کرده و رو حرارت بزارید تا غلیظ بشه مدام بزنید تا تهش نسوزه
شربت که غلیظ شد گلوکز رو اضافه کنید وهم بزنید تا گلوکز با شربت مخلوط ویکدست بشه ژلاتین روان شده و آرد ذرت غلیظ شده هم اضافه کنید تند تند با هم زن دستی بزنید تا یکدست بشه وقتی یکدست شد همزن دستی رو کنار بزارید وبا قاشق چوبی یا سیلیکونی بزنید تا ته نگیره حدود ده تا دوازده دقیقه بزارید با شعله متوسط بجوشه گلاب اضافه کرده ،وقتی غلیظ شد تو فیلم نشون دادم گاز رو خاموش کنید رنگ خوراکی بزنید وبریزید تو قالب از قبل چرب شده وبزارید یخچال به مدت سه الی چهار ساعت تا ببنده به سلیقه خودتون برش بزنید وتو مخلوط نشاسته ذرت وپودر قند بغلتونید ودر ظرف دربسته در یخچال نگه داری کنید تا پانزده روز دوام داره
عزیزان نزارید رو گاز زیادی غلیظ بشه وگرنه باسلوق بعد از سرد شدن خیلی سفت میشه
بجای پودر ژلاتین از پودر ژله استفاده نکنید حتما پودر ژلاتین باشه همه لوازم قنادیا دارن
این باسلق کشدار وطعمش عالیه بزارید لای دو بیسکویت بسیار خوشمزس
نسبت پودر قند و نشاسته ذرت برای غلتیدن شیرینی مساوی باشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دسر مالاگا
مواد لازم
يك ليوان شير
يك ليوان روغن مايع
نصف ليوان شكر
سه عدد تخم مرغ
دونيم ليوان آرد
يك ق م خوري وانيل
يك ق غ خوري بكينگ پودر
بايد كيك رواول اماده كنيد كافيه شكر وروغن وشير روباهمزن بزنيد تا يكدست بشه بعد تخم مرغ ها رواضافه كنيد وبازهم بزنيد تا كمي روشن بشه حالا مواد خشك رو كم كم اضافه كنيد وبا دور كم همزن بزنيد تا مخلوط بشه مواد كيك روتوقالب بريزين وبا دماي ١٧٥درجه بپزييد
مواد لازم كرم روي كيك
چهار ق غ خوري پودر نشاسته گل
چهارق غ خوري آرد
مقداركمي نمك
يك ق م خوري وانيل
سه عدد زرده تخم مرغ
يك سوم ليوان شكر
چهارليوان شير
تمام مواد گفته شده رو داخل قابلمه بريزيد ومخلوط كنيد بعد روي حرارت بزاريد تا پخته بشه وسفت بشه بعد كه ازروي حرارت برداشتين پودر خامه بهش كمي اصافه كنيد وبا همزن بادرجه تندش بزنيد تا فرم بگيره اگر پودر خامه نريزين شل ميشه كرم،حالا اين كرم رو روي كيك خنك شده بريزيد ويكدست كنيد، سپس موزها رو مثل تصوير روي كرم بزاريد وسس شكلاتي رو روش بريزيد براي درست كردن سس شكلاتي هم كافيه ٢٠٠گرم شكلات تخته اي تلخ رو با ٢٠٠گرم خامه صبحانه ويك چهارم ليوان شير روي حرارت غيرمستقيم باهم مخلوط كنيد ازكمي فندوق يا پسته خرد شده هم مي تونيد داخلش استفاده كنيد حالا اين سس رو كه ريختين روي موزها مي تونيد نيم ساعت تويخچال بزارين بعد سروكنيد اگر سس شكلاتي شما سفت بود كمي شير مي تونيد بهش اضافه كنيد
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک شکلاتی
مواد لازم:
تخم مرغ:4عدد درشت (اگه کوچیک بود 5عدد)
وانیل:یک چهارم قاشق چایخوری
شکر:1وسه چهارم پیمانه
شیر:1پیمانه
روغن مایع:سه چهارم پیمانه
آرد سفید مخصوص کیک:2ویک دوم پیمانه(5قاشق غذاخوری از آرد کم کنید به جاش 5قاشق غذاخوری پودر کاکائو اضافه کنید)
بکینگ پودر:1قاشق غذاخوری(15گرم)
طرزتهیه:
اول تخم مرغ +وانیل چند ثانیه بزنید تا تخم مرغ از لختگی خارج بشه بعد شکر اضافه کنید و هفت الی هشت دقیقه خوب خوب با دور تند همزن برقی بزنید تا حجیم بشه(حوصله به خرج بدید و خوب هم بزنید که تو پف کیکتون تاثیر داره)بعد شیر اضافه کنید و با دور کند همزن خیلی کم هم بزنید(زیاد هم نزنید)روغن را اضافه کنید باز در حد مخلوط شدن هم بزنید(زباد هم نزنید)در آخر آردو بکینگ پودر و پودرکاکائو را که از قبل سه بار باهم الک کردید رو کم کم اضافه کنید و با لیسک هم بزنید در آخر در حد چند ثانیه حتما با دور کند همزن هم بزنید تا گلوله ای از موادخشک داخلش باقی نمونده باشه بعدمواد کیکو داخل قالبی که از قبل با روغن جدا کننده چرب کردید و در یخچال گذاشتید(تا روغن به قالب بچسبه)بریزید وداخل فر 170درجه گازی یا 160درجه برقی به مدت حدودا 50دقیقه بپزید
نکات: به جای روغن جداکننده میتونید از روش چرب و آرد پاشی کردن قالب استفاده کنید
اگر تخم مرغ سرد بود شیر هم سرد باشه واگر تخم مرغ به دمای محیط رسیده بود شیر هم به دمای محیط برسه
کسایی که میگن کیکشون پف نمیکنه و سنگین میشه اولا تخم مرغو به اندازه ای که گفتم و درفیلم میبینید هم نمیزنن دوما از بکینگ پودر درجه یک استفاده نمیکنن حتمابه تاریخ انقصا بکینگ پودر توجه کنید
آرد باید آرد مخصوص کیک باشه از سوپر مارکت یا فروشگاه های لوازم قنادی بخرید
برای اندازه گیری مواد حتما از پیمانه ها و قاشق های مخصوص اندازه گیری استفاده کنید
دلیل تیره بودن کیک من پودر کاکائو ترک هست که به صورت بسته بندی فقط از فروشگاه لوازم قنادی میتونید تهیه کنید
توی انتخاب قالبتون دقت کنید حداقل تا نصف قالب و حداکتر دو سوم قالبو پرکنید اگر کمتر بریزید کیکتون کم پف میکنه بیشتر بریزید از قالب سرریز میشه
اون قالب های کوچیک آبی رنگ هم قالب های لوف سرامیکی هستن اونارو چرب کردم چون فکر میکردم شاید مواد کیکم زیاد باشه و کامل توی قالب جا نشه ولی تمام مواد داخلش جا شد و دیگه به قالب های لوف نیاز نداشتم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
چیز برگر لقمه ای🍔🍔😋
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده..... چهارصد و پنجاه گرم
پیاز (خرد شده)..... یک عدد
سویا سس..... یک قاشق سوپ خوری
پودر سیر..... یک قاشق سوپ خوری
پنیر چدار (رنده شده)..... یک پیمانه
نمک..... یک قاشق چای خوری
روغن..... به مقدار لازم
_مواد لازم خمیر:
شیر..... یک دوم پیمانه
آرد..... یک دوم پیمانه
بیکینگ پودر..... یک و یک دوم قاشق چای خوری
نمک..... یک دوم قاشق چای خوری
کره (ذوب شده)..... یک قاشق سوپ خوری
تخم مرغ..... دو عدد
طرز تهیه:
برای تهیه خمیر، آرد، بیکینگ پودر، نمک، کره ذوب شده، شیر و تخم مرغ را در ظرف مناسبی به خوبی با هم مخلوط کنید تا صاف و یکدست شوند. خمیر به دست آمده را کنار بگذارید.
روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. پیاز و گوشت چرخ کرده را در روغن به خوبی تفت دهید تا گوشت پخته و برشته شود. ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا مواد خنک شود. سپس سویا سس، پودر سیر، نمک و پنیر چدار رنده شده را اضافه کرده و به خوبی مواد را مخلوط کنید.
مقداری از خمیر را در حفرههای قالب کاپ کیک بریزید و سپس مقداری مخلوط گوشت اضافه کنید و روی آن دوباره خمیر بریزید.
قالب را حدود 25 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد (400 درجه فارنهایت) قرار دهید تا مینی چیزبرگرها برشته شوند. سپس آنها را از قالب جدا کرده و به همراه سس کچاپ، سس خردل، گوجه فرنگی و خیار شور سرو کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
محلبی(دسر) دو رنگ
مواد لازم
برای قسمت شیری وانیلی
شیر4/5 لیوان
آرد1 لیوان
شکر1 لیوان
وانیل 1 پاکت(5گرم یا مقدار کمی وانیل شکری)
کره یا مارگارین1 ق غ
شیر ،آرد ،شکر را در یک قابلمه ریخته و روی گاز گذلشته و مداوم هم بزنید و بپزید هنگامی که جوش آمد و قوام و غلظت گرفت زیر گاز را خاموش کنید و کره و وانیل را به محلبی افزوده و با همزن دستی به خوبی هم بزنید تا صاف و یکدست شود .استکان ها را به جایی تکیه داده به طوری که نیفتند و محلبی سفید را به طور مساوی بین آنها تقسیم کنید.استکانها کج باشند و صبر کنید تا محلبی ها سرد شود.میتوانید محلبی ها را به همین شکل کج در یخچال بگذارید تا سریع تر بسته شوند .(خودشان را بگیرند)
اکر میخواهید پودینگ شکلاتی حاضری درست کنید و روی محلبی ها را بریزید و اگر میخواهید با این دستور محلبی شکلاتی درست کنید و روی آنها بریزید.
شیر 2/5 لیوان
آرد 1 ق غ پر
نشاسته 1 ق غ(ذرت)
نصف لیوان شکر
وانیل 1 پاکت(5گرم یا مقدار کمی وانیل شکری)
کاکائو 3ذق غ
کره 1 ق غ
به جز کره همه مواد را در یک قابلمه ریخته روی گاز مداوم هم بزنید و بپزید تا قوام بگیرد و غلیظ شود.
در آخر کره را هم اضافه کرده و به هم بزنید تا صاف و یکدست شود و در استکانها روی محلبی سفید به مقدار مساوی تقسیم کنید و بریزید.بعد از اینکه سرد شد روی آنها را با موز یا هر چیز دلخواهتون تزیین کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خاگینه
تخم مرغ یک عدد
ماست شیرین نصف لیوان حتما شیرین باشه
روغن مایع دو قاشق
بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری
آرد خاگینه تقریبیه باید به اندازه ای آرد بزنید تا خمیر نرم ولطیفی بدست بیاد زیاد ارد به خوردش ندید وگرنه خاگینه خشک میشه آبخوری آردها با هم فرق داره
تخم مرغ رو میزنیم تا کف کنه ماست وبیکینگ پودر و روغن رو اضافه میکنیم وهم میزنیم آرد رو کم کم اضافه کرده وبا دست ورز میدیم زیاد آرد به خوردش ندید. با آرد پاشی چسپندگی خمیر رو بگیرید .خمیر که آماده شد سلفون ویا نایلون فریزیر روش بکشید وروشو بپوشونید به مدت یک الی یک ساعت ونیم.
خمیر که آماده شد با وردنه باز کنید به قطر نیم سانت نواری برش بزنید. طبق فیلم پیش برید.هر شکلی که میخواید درست کنید .شکل پاییون هم بسیار زیبای
تو روغن داغ سرخ کنید وقتی دو طرفش سرخ شد تا داغه شربت ولرم روش بریزید وبعد از سرد شدن نوش جان 😉
شکر یک لیوان
آب نصف لیوان
گلاب یک چهارم لیوان
جوهر لیمو یک چهارم قاشق چایخوری نداشتید دو قاشق آب لیمو طبیعی بزنید سعی کنید جوهر لیمو بزنید تضمینی شکرک نمیزنه
زعفران به مقدار لازم
آب رو بزارید جوش بزنه جوهر لیمو اضافه کنید وقتی جوش زد شکر رو اضافه کنید هم نزنید تا شکر تو آب حل بشه (شعله متوسط باشه )وقتی حل شد زعفران وگلاب اضافه کنید فرقی نداره زعفران پودری یا دم کرده شعله رو کم کنید تا قوام بیاد حدود دوازده تا پانزده دقیقه باید طول بکشه تا قوام بیاد اگر کمتر از ده دقیقه قوام بیاد با شعله زیاد قوام اومده وبعدا شکرک میزنه
کمی تو نعلبکی یا قاشق بریزید وبصورت چرخشی سرد کنید آگه کند حرکت کرد
یا بین دو انگشت تست کنید وقتی حالت چسبندگی دوسه دقیقه آخر یک قاشق گلوکز بزنید من نزدم
گلوکز لوازم قنادیا دارن
توووووجه کنید شربت به اندازه کافی قوام نیاد خاگینه نرم میشه زیادی هم قوام بیاد شکرک میزنه
شهد بهتره تو دمای محیط سرد بشه
عزیزان اگر شهد اضافه اومد یخچال ویا فریزیر بزارید تا چند ماه هم بمونه هیچیش نمیشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛