eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
نان شیر شکلاتی مواد لازم: 1 پیمانه شیر گرم (230 میلی لیتر) کره ذوب شده 60 گرم تخم مرغ:1عدد مایه خمیر فوری:2قاشق چایخوری(اگر از مایه خمیر تازه استفاده میکنید نصف یک بسته) 3 قاشق غذاخوری شکر 1 قاشق چایخوری نمک تقریبا 3تا سه ونیم پیمانه آرد (450-500 گرم) برای داخل نان: شکلات صبحانه (نوتلا) میتونید از هر شکلات صبحانه ای استفاده کنید برای رومال: 1 زرده تخم مرغ 1 قاشق غذاخوری شیر (پیشنهاد میکنم یکم وانیل هم اضافه کنید تا روی نون معطر بشه) طرز تهیه: همه مواد به جز نمک و آرد را در یک کاسه بریزید و مخلوط کنید. کم کم نمک و آرد اضافه کنید تا خمیر نرمی بدست آید که کمی به دست بچسبد.(دقت کنید اگر زیاد آرد بزنید خمیرتون لطیف نمیشه و نون در نهایت سفت میشه) اگر خمیر بیش از حد چسبنده است ، کمی روغن روی آن اضافه کرده و آن را گرد کنید و داخل کاسه بذارید حتما فراموش نکنید خمیرو ورز بدین روی آن را بپوشانید و بگذارید 1 ساعت استراحت کنه پس از استراحت، به 9تا10 چونه تقسیم کنید. سپس با اولین چونه که درست کردید شروع کنید ، آن را با کمک کمی آرد با وردنه مطابق ویدئو باز کنید ، روی خمیر کمی شکلات بزنید ، کناره ها را کمی تا کنید و بغلتانید و بچرخانید و روی یک سینی قرار دهید. روی آن را بپوشانید و اجازه دهید دوباره برای مدت 45-60 دقیقه استراحت کند(بچه ها استراحت دوم حتما چک کنید همین که حجیم شد کافیه این زمان تقریبیه اگر خمیر بیش از حد استراحت کنه بوی ترشیدگی میگیره خمیرای من در استراحت دوم معمولا بعد از 30دقیقه حجیم میشن) زرده و شیر را مخلوط کرده و روی آن بمالید. ودر فر که از قبل گرم کردید با دمای 200 درجه بپزید تا اطراف و روی نان قهوه ای شود. (18-20 دقیقه تایم پخت تقریبی هست بستگی به فر شما دارد شاید برای شما بیشتر زمان لازم باشد اگر فرتون گازیه و فن نداره در نهایت میتونید کمی فر بالارو روشن کنید تا نان ها رنگ بگیرند حواستون باشه حرارت فر بالا زیاده و باعث سوختن نان ها نشه) به محض بیرون آمدن از فر ، آن را با یک پارچه تمیز بپوشانید تا بیشتر نرم شود. بعداً می توانید آن را سرو کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آش ترخینه مخصوص مناطق غربی کشوره که در فصل های سرد طرفدارای زیادی داره طبق نتایج بررسی‌های دانشگاهی ، این باور که ترخینه ضد سرماخوردگیه 60 تا 70 درصد ثابت شده این آش خوشمزه به دلیل کلسیم زیادی که داره برای پیشگیری از پوکی استخوان نقشم چشم گیری داره و بخاطر اسیدی بودن اون باعث از بین رفتن باکتری های مضر دستگاه گوارش میشه ، حتما این آش رو توی فصل های سردی که پیش رو داریم جزو وعده های غذاییتون قرار بدین مواد لازم برای دو نفر🔻 ترخینه 100 گرم آب : 3 و نیم لیوان پیاز ، نعنا ، زرچوبه و روغن حیوانی به میران دلخواه نکته مهم : در پخت اولیه درب قابلمه رو نیمه باز بزارید که آب سر نره. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 زرده تخم مرغ : دو عدد شکر : سه قاشق غذاخوری وانیل : نوک قاشق چای خوری جوز هندی : به میران لازم شیر سرد : دو لیوان نشاسته ذرت : دو قاشق غذاخوری آرد گندم : یک قاشق غذاخوری زعفرون : به میزان لازم خامه : چهار قاشق غذاخوری بیسکوییت، موز، سس شکلاتی و شکلات چیپسی : برای تزئین طرز تهیه🔻 زرده تخم مرغ، شکر، وانیل و جوز هندی همبزنید تا رنگش کرمی بشه. بعد شیر سرد، نشاسته، آرد گندم و زعفرون همبزنید.حتما شیر سرد باشه که نشاسته و آرد خوب حل بشن و گلوله نشن. قابلمه بردارید و همه رو با هم مخلوط کنید. بعدش بذارید رو شعله و مدام همبزنید. کمی گرم شد خامه اضافه کنید و باز همبزنید تا وقتی که غلیظ بشه. اگه خامه صبحانه استفاده کردید. نصف لیوان شکر بریزید. اگه از خامه قنادی استفاده کردید، سه قاشق شکر کافیه. بعد از رو شعله بردارید و لایه به لایه بیسکوییت و موز و پودینگ بریزید. به مدت پنج ساعت بذارید یخچال تا خوب ببنده. بعد به هر شکلی که دوست دارید تزئین و نوش جان کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای 21 کتلت🔻 1 کیلو گوشت چرخ کرده 2 عدد پیاز رنده شده 1_2 عدد سیب‌زمینی رنده شده 4 عدد تخم مرغ 2 ق غ آردسمولینا یا آرد ذرت 3 ق غ آرد 100تا 150 گرم‌ پنیر نمک فلفل طرز تهیه🔻 در یک کاسه گوشت، پیاز و سیب زمینی رنده شده ، تخم مرغ،آرد سمولینا، نمک، فلفل و آرد را بریزید و همگی را خوب مخلوط تا کامل با هم ترکیب شوند ،پنیر را به شکل تکه های مکعبی برش بزنیدمقداری از مواد گوشتی روبردارید و یک تکه از پنیر را وسط مواد گوشت گذاشته و شکل دهید،روغن را در ماهیتابه ریخته و گرم کنید و کتلت ها را در روغن داغ سرخ کنیدبا سس دلخواهتون سرو کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
"سمبوسه با خمیر خونگی" مواد خمیر آرد 4 پیمانه تخم مرغ 1 عدد ماست 1 قاشق غذاخوری نمک 1 قاشق چایخوری آب گرم به میزان لازم میزان نداره بستگی به مواد و جنس آرد داره قاشق قاشق تو خمیر اضافه میشه تا خمیر جمع شه و به دست نچسبه سرکه 1 قاشق غذاخوری مواد داخل سمبوسه گوشت چرخکرده نیم کیلو متونین از مقداری سویا هم استفاده کنین پیاز بزرگ 1 عدد رنده شده ادویه جات فلفل دلمه ای و قارچ به دلخواه رب گوجه فرنگی به میزان دلخواه برای مواد میانیی دوستان من فقط مقدار گوشت رو دادم که بدونین برای این مقدار خمیر چقدر مواد لازمه ولی شما مواد میانیشو به دلخواه خودتون میتونین سیب زمینی ، سبزیجات یا هر چیزی که دوست دارین بزارین مواد رو از قبل خوب سرخ کنین بزارین کنار و درضمن سعی کنین موادتون خیلی چرب و چیلی نباشه و روغن اضافی موادتونو بگیرین که تو خمیر سمبوستون پس نده حالا آرد ، تخم مرغ ، نمک ، ماست و سرکه رو مخلوط کنین و کم کم آب اضافه کنین و با دست مخلوط کنین تا کم کم خمیر منسجم و جمع شه آب رو یکدفعه اضافه نکنینا😁 فقط در حدی که خمیر لطیف و خوبی به دست بیاد ممکنه حدودا یک پیمانه یا بیشتر و یا کمتر آب ببره بستگی به جنس آرد داره حسابی ورز بدین که مواد خوب مخلوط شه و چسبنده نباشه حالا روی خمیر رو سلیفون بکشین و حوله بندازین بزارین نیم ساعت در جای گرم استراحت کنه بعد از این مدت خمیر رو به گلوله های دلخواه جدا کنین آرد پاشی کنین و با وردنه پهن کنین از مواد میانی یک لایه نازک پهن کنین روی نصف خمیر و نصفه دیگه رو روش ببندین و خمیر اضافه دورش رو با چاقو برش بدین حالا تو روغن داغ با حرارت ملایم سرخ کنین نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه.... شما با هر نوع ماهی که دوست دارید میتونید درست کنید ماهی شمال وجنوب نداره من خودم همیشه با هامور درست می کنم اینبار با ماهی کوپه درست کردم طعم اصلی این خوراک با سس ان است طرز تهیه سس...... دوقاشق رب گوجه و دوقاشق روغن مایع یا زیتون با اب یک لیموی تازه و زردچوبه وادویه ماهی اگر نبود ادویه مخلوط و نصف قاشق چایخوری پودر زیره و یک قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز و فلفل قرمز و رنده پوست لیمو وپودر سیر وپودر پیاز و زعفران دم کرده همه را خوب مخلوط کنید ادامه کار..... ظرف مناسب فر را کمی چرب کنید کف ظرف را پیاز حلقه شده بچنید بعد فلفل دلمه سبز حلقه شده روی پیاز بچنید وبعد گوجه حلقه شده وبعد سیب زمینی حلقه شده را اول به سس آغشته کنید وبعد روی گوجه بچنید طبق فیلم در اینجا اگر دوست دارید یک عصاره سبزیجات را روی هر لایه مواد رنده کنید هر دفعه کمی از عصاره البته دلخواه است ودر اخر ماهی را هم به کاملا به سس آغشته کنید وروی سیب زمینی بذارید وحدود نصف لیوان اب جای ظرف سس بزنید و یه گوشه ظرف بریزید و اگر ظرف شما در دار است که هیچ وگرنه فویل بکشید وجند تا سوراخ ریز روی فویل ایجاد کنید ودر طبقه دوم فر از پایین بمدت حدود 2ساعت با دمای 200درجه البته شما اگر فرتون زیاد داغ می کنه 180بذارید وبعد چک کنید با چنگال اگر مواد پخته اماده است میتونید بعد پخت روی ماهی را با شعله بالا گریل کنید تا طلایی وبرشته بشه البته من اینکارو نکردم وبه نظر من نیازی نداره بازم دلخواه است نکته..... شما میتونید این خوراک را روی گاز درست کتید بازم خیلی عالی می شه اگر نمک به سس زدید عصاره را حذف کنید یا بر عکس ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیتزا تابه ای در 🔟 دقیقه🍕🍕🍕 مواد لازم برای خمیر 2 عدد تخم مرغ 6 قاشق غذا خوری روغن 6 قاشق غذاخوری ماست یک قاشق چای خوری سر خالی نمک 1 قاشق چای خوری مخمر 3 فنجان آرد برای تهیه سس؛ 1 قاشق چای خوری رب گوجه 1 قاشق چای خوری سس کچاپ 1 قاشق چایخوری آویشن 1 حبه سیر له شده.. به دلخواه اگه سیر میزنید حدود یک قاشق هک روغن زیتون اضافه کنید . برای روی پیتزا پنیر چدار یا موزارلا سوسیس زیتون قارچ فلفل ذرت و .. . طرز تهیه: مواد خمیر شامل، ماست، مخمر، نمک، روغن، تخم مرغ را خوب با هر مخلوط کنید به مایع بدست اومده آرد رو‌ اضافه کنید و به خوبی ترکیب کنید تا خمیر یکدست بدست بیاد به خمیر مهلت استراحت بدید تا خمیر پف کنه خمیر رو بسته به سایز تابتون تقسیم کنید و اون رو‌ کف تابه ای که روغن ریختید پهن کنید به روی خمیر سسی که از ترکیب مواد ذکر شده بدست اومده رو بزنید و سپس سوسیس ، زیتون، قارچ ، فلفل و .. و در نهایت پنیر رنده شده چدار یا موزارلا رو روی مواد بریزید و درب تابه رو بگذارید. هراز گاهی با کفگیر یا ابزار مناسب خمیر رو تکون بدید و چک کنید همین که خمیر پخته شد و کف اون طلایی شد پیتزای شما آماده است. پیشنهاد میکنم مواد خام روی پیتزا رو‌ از قبل یک‌ مرحله پخته باشید.. مطمئنا خوش طعم تر خواهد شد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کلوچه کشمشی برای 10 عدد تخم مرغ 1 عدد شکر 120 گرم (تقریبا نصف لیوان) کره 100 گرم ماست 80 گرم (3 تا 4 ق غ) آرد سفید 300 گرم (2 لیوان) بیکینگ پودر 5 گرم (1 ق م) وانیل 1/4 ق چ کشمش 3 تا 4 ق غ همه مواد به دمای محیط برسه . کره و شکر رو با همزن خوب زدم . تخم مرغ رو اصافه کردم و با همزن خوب زدم . وانیل هم ریختم . ماست رو اضافه کردم یک دقیقه با همزن زدم . آرد و بیکینگ پودر رو الک کردم و داخل مواد ریختم و مخلوط کردم . با دست خمیر رو جمع کردم ورز دادن نمی خواد ممکنه کمی چسبنده باشه ایراد نداره آرد زیاد نریزید . کشمش رو هم با آرد مخلوط کردم و داخلش ریختم . اگر دیدین کمی چسبنده است یک ربع تا نیم ساعت یخچال خمیر رو بزارین بهتر میشه . از خمیر گوله هایی برداشتم و کف دستم کمی پهن کردم و داخل سینی چیدم . اگر دیدین نمی تونین کار کنین و چسبنده است کمی دستتون رو آغشته به روغن کنین و توی دستتون راحت کار کنین که من این کار رو نکردم . فر هم از یک ربع قبل روشن کردم . سینی رو در طبقه وسط فر با دمای 170 درجه 20 الی 25 دقیقه قرار دادم . حتما خودتون چک کنین . آخر کار هم یکی دو دقیقه گریل بالا رو روشن کردم تا روی کلوچه کمی تغییر رنگ بده. نکات : بدون فر هم توی فر دست ساز که روشش توی استوری هایلایت هست می تونین ببینین و همچنین توی تابه دو طرفه روی گاز میشه. و طبق معمول با ابزارهای دیگه کار نکردم و اطلاع ندارم 🙈. در مورد جایگزینی همیشه خیلی خوبه طبق دستور بریم . اما جای کره ، روعن مایع میشه و ترجیحا خییییلی خوبه ماست جایگزین ش شیر نشه . جای کشمش ، گردو ، شکلات چیپسی و هر چی بخواید هم میشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موادلازم: گوشت گوسفندی ۴۰۰گرم پیاز ۳عدد لپه یک پیمانه سیب زمینی ۳عدد نمک،فلفل،زردچوبه به میزان لازم زعفرون ابکرده به میزان کافی گردلیمو یاابلیمو به میزان لازم رب گوجه یک قاشق غذاخوری طرزتهیه: ابتدا پیازهاروریزکرده در روغن سرخ کرده کمی زردچوبه زده وگوشتهای تکه ای رادرداخلش تفت میدیم تاوقتیکه رنگ گوشت تغییر کنه سپس لپه شسته شده اضافه وتفت داده میشه، حالایک قاشق رب میزنیم وخوب مخلوط میکنیم اگه مایلید کمی فلفل سیاه هم بزنید خوشمزه ترمیشه.خوب چهار پیمونه اب اضافه کرده میزاریم روی شعله ملایم تاخوب بپزه.لپه وگوشت که پخت نمک وگردلیمو یاابلیمو میزنیم وشعله روکم کرده میزاریم یکساعتی تاکامل جابیفته. سیب زمینی هاهم پوست کنده وخلالی کردم وشسته وحسابی که خشک شد درماهیتابه ای که داغ شده روغن ریختم و سیب زمینی هارو سرخ کردم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ سیبزمینی 👨‍🍳 مواد لازم : سینه مرغ ۳۰۰ گرم آب ۳۰۰ میلی لیتر نمک ۲ ق چ روغن‌ یک و نیم ق غ پاپریکا ۱ ق چ فلفل سیاه ۱ ق چ سیر ۲ حبه روزماری ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ نمکی برای یه شام خو‌شمزه👨‍🍳 مواد لازم : مرغ دو عدد کوچیک سیر خورد شده ۱ حبه آب لیمو ۱ عدد فلفل سیاه روزماری نمک ۱ کیلو گرم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دلمه برگ مو ‌ترکی مواد داخل: 2 عدد پیاز 2 قاشق غذا خوری روغن زیتون 2 لیوان برنج 2 لیوان آب جوش 1 و نیم قاشق غذا خوری کشمش ریز پلویی (نداشتین میتونین خورد کنین کشمش‌هاتون رو) 1 قاشق مرباخوری شکر 1 قاشق مرباخوری نمک 1 قاشق چایخوری ادویه یِنی بهار ) 1 قاشق چایخوری دارچین 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه 1 قاشق مرباخوری آب لیمو 300 گرم برگ‌مو (کمی بیش‌تر) 1 عدد لیمو 2 قاشق غذا خوری روغن زیتون (کمی بیش‌تر)‌‌ ‌‌ پیاز رو رنده یا خیلی ریز کرده تو روغن تفت بدین، برنج رو‌ اضافه کرده یک 5 دقیقه دیگه تفت بدین بقیه مواد رو مثل تصویر اضافه کرده هم بزنین و 15 دقیقه با در بسته بذارین دم بکشه بذارین کمی خنک بشه و مثل تصویر بپیچین‌‌ این روش یک روش راحت و سریع برای کسانی هست که سختشونه با دست بپیچن ولی با دست هم خیلی آسونه کافیه که 4-3 تا بپیچین دستتون سریع را میوفته‌‌ (فقط دقت کنین که خیلی شُل نپیچین که تو پخت باز نشه) کف ظرف رو کمی برگ چیده که دلمه‌ها مستقیم به کف قابلمه نچسبن دلمه‌ها رو با سلیقه چیده چند قاچ لیمو اطرافش بچینین، آب و روغن زیتون رو اضافه کنین و یک ظرف نشکن روش بگذارین که رویی ها از آب بیرون نمونن... بذارین رو شعله کم نیم‌ساعت بپزه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پوچای رولی برای خمیر: 1 لیوان شیر ولرم (180 میلی‌لیتر) نصف استکان کره آب شده (40 گرم) نصف استکان روغن مایع (40 میلی‌گرم) 1 تخم مرغ 1 پاکت خمیر مایه خشک (10 گرم) 1 قاشق مربا خوری نمک 1 قاشق غذا خوری شکر 3-4 لیوان آرد (700-500 گرم) مخلفات: 1 کاسه سوسیس رنده شده 1 کاسه پنیر پیتزای رنده شده 1 کاسه جعفری خورد شده برای روی رول‌ها: کمی کره نرم 1 کاسه شیر 1 کاسه کنجد بو داده (خودتون هم میتونین سریع تو تابه روی شعله کم تفت بدین) 1 عدد زرده تخم‌مرغ طرز تهيه: شیر رو با خمير مايه، شكر و ٢ قاشق از آردمون مخلوط كنين و براي ٥ دقيقه بذارين كنار تا خمير مايه احيا بشه... بعدش اين مخلوط رو با بقيه مواد خمير (تو يك كأسه بزرگ)مخلوط كنين، آرد رو اول دو لیوان و نیم اضافه کنین و کمی ورز بدین اگر لازم بود دوباره کم‌کم آرد اضافه کنین تا یک خمیر نرم و قشنگ بدست بیاد. کلاً خمیر با ورز دادن کم‌کم خودش رو جمع میکنه پس دقت کنین زیادی آرد نریزین بعدش براي نیم ساعت كنار بذارين تا ور بياد. (روش رو حتماً با يك دستمال يكم مرطوب بپوشونين) خوب که ور اومد روش رو‌ بردارین و به 2 قسمت تقسیمش کنین، روي ميز يكم آرد بپاشين دستتون رو يكم خيس يا چرب كنين چون اين خمير چسبناكه. مثل تصویر خمیر رو باز کنین روش کمی کره بمالین نصفش رو مخلوط سبزی و پنیر بریزین نصفش رو سوسیس و پنیر. تیکه دوم خمیر رو باز کرده و روی لایه قبل بذارین و مثل تصویر رول کنین و ببرین. دور رول‌ها رو کمی توی شیر خیس کنین و توی کنجد بغلتونین و توی سینی فر قرار بدین. روی رول‌ها رو کمی زرده تخم مرغ زده شده بمالین که بعد از پخت خوشرنگ و طلایی بشه و در فر که از قبل روی 2٢0-٢٠٠ درجه گرم کردین بپزین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یه کیک فوق العاده عالی و خوشمزه و بافتی عالی . تخم مرغ 3 عدد کره ذوب شده 100 گرم (بهتره کره باشه هم کیک خوشمزه تره و هم نرم و لطیف ، می تونین روغن مایع هم استفاده کنین در این صورت نصف لیوان همون معادل 100 گرم) شیر عسلی یه قوطی (400 گرم) آرد سفید قنادی 225 گرم معادل 1.5 لیوان وانیل 1/4 ق چ پودر دارچین 1 ق چ پودر کاکائو 1 ق غ( تا 2 ق غ می تونین بریزین چون کاکائو بنده تیره هست رنگش یک قاشق ریختم دوست داشتم خیلی کیکم تیره نشه رنگش این بار)) بیکینگ پودر 1 ق م تخم مرغ رو با همزن دستی کمی زدم تا تخم مرغ ها از لختگی در بیاد . بعد کره ذوب شده رو ریختم و بعد شیر عسلی و وانیل رو کمی هم زدم . آرد رو از قبل الک کردم . مواد خشک رو با هم مخلوط و داخل مواد تخم مرغی الک کردم و با لیسک هم زدم . خیلی زیاد بعد از اضافه کردن آرد هم نزنین پف کیک می خوابه با این کار . قالبم رو با روغن جدا کننده چرب کردم (روغن جدا کننده : 50 گرم کره یا روغن جامد +50 گرم روغن مایع +50 گرم آرد سفید با همزن برقی 5 تا 6 دقیقه بزنید ، این میشه روغن جدا کننده . توی ظرف درب بسته توی یخچال نگه داری بشه هر وقت خواستین مقداری بردارین و به قالب بزنین .) مواد کیکم رو داخل قالب (قطر بین 20 تا 23 سانت) ریختم . فر از یه ربع قبل گرم بشه . بعد در طبقه وسط با درجه 170 درجه به مدت 40 دقیقه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛