پوچای رولی
برای خمیر:
1 لیوان شیر ولرم (180 میلیلیتر)
نصف استکان کره آب شده (40 گرم)
نصف استکان روغن مایع (40 میلیگرم)
1 تخم مرغ
1 پاکت خمیر مایه خشک (10 گرم)
1 قاشق مربا خوری نمک
1 قاشق غذا خوری شکر
3-4 لیوان آرد (700-500 گرم)
مخلفات:
1 کاسه سوسیس رنده شده
1 کاسه پنیر پیتزای رنده شده
1 کاسه جعفری خورد شده
برای روی رولها:
کمی کره نرم
1 کاسه شیر
1 کاسه کنجد بو داده (خودتون هم میتونین سریع تو تابه روی شعله کم تفت بدین)
1 عدد زرده تخممرغ
طرز تهيه:
شیر رو با خمير مايه، شكر و ٢ قاشق از آردمون مخلوط كنين و براي ٥ دقيقه بذارين كنار تا خمير مايه احيا بشه... بعدش اين مخلوط رو با بقيه مواد خمير (تو يك كأسه بزرگ)مخلوط كنين، آرد رو اول دو لیوان و نیم اضافه کنین و کمی ورز بدین اگر لازم بود دوباره کمکم آرد اضافه کنین تا یک خمیر نرم و قشنگ بدست بیاد. کلاً خمیر با ورز دادن کمکم خودش رو جمع میکنه پس دقت کنین زیادی آرد نریزین بعدش براي نیم ساعت كنار بذارين تا ور بياد. (روش رو حتماً با يك دستمال يكم مرطوب بپوشونين)
خوب که ور اومد روش رو بردارین و به 2 قسمت تقسیمش کنین، روي ميز يكم آرد بپاشين دستتون رو يكم خيس يا چرب كنين چون اين خمير چسبناكه. مثل تصویر خمیر رو باز کنین روش کمی کره بمالین نصفش رو مخلوط سبزی و پنیر بریزین نصفش رو سوسیس و پنیر. تیکه دوم خمیر رو باز کرده و روی لایه قبل بذارین و مثل تصویر رول کنین و ببرین. دور رولها رو کمی توی شیر خیس کنین و توی کنجد بغلتونین و توی سینی فر قرار بدین. روی رولها رو کمی زرده تخم مرغ زده شده بمالین که بعد از پخت خوشرنگ و طلایی بشه و در فر که از قبل روی 2٢0-٢٠٠ درجه گرم کردین بپزین
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_شیر_عسلی
یه کیک فوق العاده عالی و خوشمزه و بافتی عالی .
تخم مرغ 3 عدد
کره ذوب شده 100 گرم (بهتره کره باشه هم کیک خوشمزه تره و هم نرم و لطیف ، می تونین روغن مایع هم استفاده کنین در این صورت نصف لیوان همون معادل 100 گرم)
شیر عسلی یه قوطی (400 گرم)
آرد سفید قنادی 225 گرم معادل 1.5 لیوان
وانیل 1/4 ق چ
پودر دارچین 1 ق چ
پودر کاکائو 1 ق غ( تا 2 ق غ می تونین بریزین چون کاکائو بنده تیره هست رنگش یک قاشق ریختم دوست داشتم خیلی کیکم تیره نشه رنگش این بار))
بیکینگ پودر 1 ق م
تخم مرغ رو با همزن دستی کمی زدم تا تخم مرغ ها از لختگی در بیاد . بعد کره ذوب شده رو ریختم و بعد شیر عسلی و وانیل رو کمی هم زدم . آرد رو از قبل الک کردم . مواد خشک رو با هم مخلوط و داخل مواد تخم مرغی الک کردم و با لیسک هم زدم . خیلی زیاد بعد از اضافه کردن آرد هم نزنین پف کیک می خوابه با این کار .
قالبم رو با روغن جدا کننده چرب کردم (روغن جدا کننده : 50 گرم کره یا روغن جامد +50 گرم روغن مایع +50 گرم آرد سفید با همزن برقی 5 تا 6 دقیقه بزنید ، این میشه روغن جدا کننده . توی ظرف درب بسته توی یخچال نگه داری بشه هر وقت خواستین مقداری بردارین و به قالب بزنین .) مواد کیکم رو داخل قالب (قطر بین 20 تا 23 سانت) ریختم .
فر از یه ربع قبل گرم بشه . بعد در طبقه وسط با درجه 170 درجه به مدت 40 دقیقه .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک تابه ای 🍰😋
مواد لازم:
تخم مرغ چهار عدد
شکر یک پیمانه
روغن یک پیمانه
شیر یک پیمانه
پودر کاکائو دو و یک دوم قاشق سوپ خودی
آرد دو و یک دوم پیمانه
بیکینگ پودر یک قاشق سوپ خوری
وانیل یک قاشق چای خوری
مواد لازم گاناش:
خامه..... دویست میلی لیتر
شکلات..... هشتاد گرم
طرز تهیه:
تخم مرغها و شکر را با هم به خوبی مخلوط کنید، سپس بقیه مواد را اضافه و مخلوط کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود.
خمیر به دست آمده را در تابه چرب شده با کره بریزید و حدود 30 الی 40 دقیقه روی حرارت ملایم شعله گاز قرار دهید. در تابه را بگذارید تا کیک بپزد و تا پایان زمان پخت در ظرف را برندارید. برای حصول اطمینان از پخت کیک خلالی چوبی در آن فرو کنید، در صورتی که تمیز بیرون آید یعنی کیک پخته است.
برای تهیه گاناش، خامه را روی حرارت ملایم گرم کرده و شکلات را به آن اضافه کنید. ظرف را از روی حرارت بردارید و مواد را هم برنید تا شکلات ذوب شود. سپس گاناش را روی کیک بریزید و پس از خنک شدن، کیک را سرو کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_دانمارکی
دوستان شیرینی دانمارکی با دونوع خمیر درست می شه یکی خمیر هزار لا است که کار سختیه ووقت زیادی می گیره وممکنه نتونید درست کتید ولی خمیر دوم که خونگی است کار بهاش راحت ونتیجه هم بسیار عالی است
مواد لازم
شیر ولرم یک لیوان ومایه خمیر یک ونیم قاشق غذاخوری
روغن مایع نصف لیوان
تخم مرغ دوعدد
شکر نصف لیوان
وانیل نصف قاشق جایخوری
زعفران یک قاشق غذاخوری دلخواه
آرد حدود 4تا پنج لیوان الک شده
کرم وانیلی وشهد که دستور وکلیپش در پست بعد وکنجد
طرز تهیه
نصف از یک لیوان شیر را ولرم باشه با یک قاشق از شکر ومایه خمیر مخلوط وربع ساعت استراحت دهید تا پف کنه .
بقیه شیر وروغن وشکر وتخم مرغ ووانیل را مخلوط کنید ودر صورت تمایل زعفران وبعد ارد را کم کم اضافه کتید ومخلوط کنید تا خمیری لطیف ونرم بدون چسبندگی بدست بیاد میزان ارد بستگی به حجم تخم مرغ وری ارر داره بعد خمیر را استراحت دهید بمدت 45دقیقه تا 1ساعت تا حجمش دوبرابر بشه بعد خمیر رل دوقسمت کنید وسطح کار را کمی ارد پاشی وخمیر را به قطر نیم سانت باز اطرافش را مرتب کنید واز کرم لبه خمیر ریخته وبرشهای به اندازه دلخواه بزنید یا مثلثی یا پنجه ای یا رولی که همه توی فیلم نشون دادم وتوی سینی کاغذ روغنی بذارید نیاز به چرب کردن نداره با فاصله شیرینی را بچینید ومجددا بیست دقیقه استراحت دهید وبعد یه زرده ودو قاشق شیر وژعفران را مخلوط وروی شیرینی بمالید وکنجد یا پودر پسته بپاشید ودر فری که از قبل با دمای 180درجه گرم شده بمدت 20 دقیقه همینکه زیر شیرینی طلایی شد کافیه بیشتر بمونه می سوزه و بعد چند دقیقه روی شیرینی را گریل کتید تا طلایی بشه ودر اخر شیرینی داغ وشهد سرد یا برعکس روی شیرینی بریزید خیلی بهتره تا رومال کنید البته دلخواه است وسرد که شد توی ظرف منتقل کنید
نکته...... میتونید نصف مواد درست کنید اگر شیرینی شما زیاد بود فریز کتیدوقبل مصرف بیرون بیارید انگار تازه از فر درامده 😊نوش جان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پف_پفى_هندوانه_ای
مارشمالو_هندوانه_ای
سلام بچه ها
پف پفی یه کِیس آسون و جذاب برای مهمونی های شب یلداست ،در عین حالی که خیلی سریع آماده میشه تو سفره یا میز شب یلدا خیلی چشمگیر و زیبا به نظر میاد
مواد لازم
دوبسته ژله قرمز، ترجیحا هندوانه + دو قاشق غذا خوری سرساف گلوکز + دوسوم پیمانه آب سرد
یک بسته ژله سبز + یک قاشق غذاخوری سرصاف گلوکز + یک سوم پیمانه آب
پودر نارگیل مقداری
آب رو دقیق اندازه بزنید چون خیلی مهمه
از عسل هم میتونید بجای گلوکز استفاده کنید ولی گلوکز بافتشو بهتر میکنه
ژله قرمز و آب رو مخلوط کنید و روی حرارت بنماری مدام هم بزنید تا زمانی که شفاف بشه حدود ده دقیقه طول میکشه، حالا گلوکز رو باهاش خوب مخلوط کنید و از حرارت بردارید و با همزن بزنید تا زمانی که بافتش پفکی بشه حدود پنج تا هفت دقیقه بستگی به همزنتون داره ،برای من چهار دقیقه طول کشید اگه طولانی بشه سرد و سفت میشه و راحت تو قالب پخش نمیشه
حالا کف و دیواره یک ظرف پلاستیکی مربع یا مستطیل شکل ( ۲۰در ۲۰) رو چرب کنید و کفه ش پودر نارگیل بریزید و پف پفی قرمز رو یکدست پخش کنید و بذارید کنار
حالا ژله سبز رو با همین روش آماده کنید و روی لایه ی قرمز بریزید روشو صاف کنید و مقداری پودر نارگیل روش بپاشید یک ساعت بذارید یخچال تا کامل سفت بشه و سپس از قالب خارج کنید روی میز کار پودر نارگیل بپاشید و مطابق فیلم برش بزنید و در پودر نارگیل بزنید ،برای روش میتونید کمی پودرنارگیل اضافه بپاشید و سپس چیپس شکلاتی اشکی بذارید تا شبیه تخمه های هندوانه بشه من شکلات چیپسی روشو خودم درست کردم و بعد آماده ست در ظرف دربسته تا حداقل یه هفته در یخچال و یکماه در فریزر تازه میمونه
نوش جانتون
من یک قطره رنگ خوراکی اضافه کردم تا پر رنگتر بشه
من چون با نصف مقدار مواد درست کردم توی فیلم بجای دوقاشق گلوکز اشتباهی نوشتم یک قاشق ،شما تصییح کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
رولت ژامبون
مواد لازم برای نان رولت :
تخم مرغ سه عدد
آرد 5 قاشق سوپ خوری
شیر یک سوم لیوان
مواد لازم برای داخل رولت :
ژامبون 4_3 ورق نازک
پنیر ورقه ای 6 ورق
سیب زمی نی پخته رنده شده یک عدد
خیارشور رنده شده 5_3 عدد
سس مایونز 5 قاشق غذاخوری بزرگ
ادویه نمک وفلفل بمیزان لازم
دستور تهیه :
برای نان رولت ابتدا تخم مرغ هاراباچنگال بزنید وسپس شیررااضافه کرده همشان بزنید.
مقداری ازمخلوط بدست آمده درآرد ریخته همش بزنید تاآرد حالت خمیری پیداکند چون اگرهمینطورآردرااضافه کنید آرد گوله گوله میشه توی مواد.سپس آرد راکه خمیری شده به مخلوط تخم مرغی اضافه کرده وهمشان بزنید ومقداری نمک وفلفل نیز اضافه کنید.
موادبدست آمده رادر قالب چرب کرده (ترجیحابدون کاغذ روغنی و تفلون چون باکاغذروغنی سخته جداکردن نان رولت ازکاغذ) ریخته وآن رادر فر175 درجه بمدت 15 دقیقه قراردهید.
سیب زمینی پخته وخیارشور را بارنده ریز رنده کرده آنهارا با کمی نمک وفلفل و سس مایونز مخلوط کنید.
نان رولت را باز کرده و ابتداکمی سس مایونز پخش کنید روی نان وسپس مخلوط سیب زمینی روپخش کنید(میتونید مثل من اول ژامبون روبذارید اما پخش کردن سیب زمینی روش یه کم سخته)سپس ژامبون ودرآخرپنیرورقه ای راچیده ورولشان کرده و آن را با کاغذ روغنی بپیچید چندساعت در یخچال بگذارید وسپس به راحتی با یک چاقوی تیز برشش بزنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
والک پلو
😍مواد لازم:
سبزی والک: 500 گرم
برنج: 1 کیلوگرم
مرغ: 1 کیلوگرم
🍗ادویه مرغ:
زردچوبه، ادویه کاری، فلفل سیاه و دارچین: هر کدام یک قاشق مرباخوری
سیب زمینی: 4 عدد
🥔ادویه سیب زمینی:
پودر انارترش: 3 قاشق مرباخوری
زردچوبه و فلفل سیاه: هر کدام 1 قاشق مرباخوری
پیاز: 2 عدد
ترشی انار: 2 قاشق غذاخوری
نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه:
سیب زمینی ها را بصورت نگینی بزرگ ریز می کنیم.
پیاز ها را هم بصورت نگینی ریز می کنیم.
مرغ ها را داخل روغن به همراه مقداری نمک و نصف ادویه ها سرخ می کنیم و برمی داریم، نصف پیاز نگینی ریز شده را می ریزیم، پس از کمی سبک شدن ترشی انار و مابقی ادویه ها را اضافه می کنیم و تفت می دهیم، زیر شعله را خاموش کرده و مرغ های سرخ شده را با این مواد مزه دار می کنیم.
سیب زمینی ها را با بقیه پیازها داخل روغن سرخ می کنیم، پودرانار، زردچوبه و فلفل سیاه را ریخته و تفت می دهیم.
برنج را داخل آب جوش و نمک می ریزیم، قبل آبکش کردن سبزی والک را اضافه کرده، بعد از جوش آمدن آب، برنج و سبزی آبکش می کنیم.
داخل قابلمه کمی روغن ریخته و نان لواش قرار می دهیم، نصف مخلوط برنج و سبزی را داخل قابلمه می ریزیم، مرغ ها، سیب زمینی و مابقی مخلوط برنج و سبزی را می ریزیم و غذا رو حداقل برای یک ساعت و نیم با یک لیوان آب و روغن دم می کنیم.
نوش جان 😄😍
نکات:
نحوه پخت این برنج با سبزی والک به صورت محلی بوده، شما می توانید سبزی پلو را جدا پخته و با هر نوع گوشتی مثل گوشت گوسفند، ماهی و مرغ جدا سرو کنید.
سبزی والک و داخل آب جوش برنج می ریزیم، تا برنج شفته (شل) نشه.
والک نوعی سبزی کوهی هست که در فصل بهار پیدا میشه، برای مابقی سال می توانید سبزی را بصورت خشک یا فریز شده استفاده کنید.
سبزی والک جایگزین مناسبی برای سیر با توجه به خواص فوق العاده و مشابه ای که داره با این تفاوت که بوی تند سیر نداره.
با توجه به ذائقه این سبزی داخل برنج، آش، کوکو، سبزی خوردن و ... استفاده میشه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#تخمه_افتاب_گردان
تخمه خام رو با آب گرم خیس میکنیم نمک و وکمی آبلیمو میریزیم ومیزاریم به مدت دوازده تا بیست وچهار ساعت(گاه گاهی هم میزنیم)
سپس تو آبکش میریزیم تا آبش کاملا بره دوباره نمک وکمی آب لیمو روش میریزیم رو سینی یا پارچه پهن کرده جلو آفتاب میزاریم تا کاملا خشک بشه الانه که هوا سرده منروی بخاری خشک کردم عزیزان توجه کنید باید مغز تخمه کاملا خشک وترد بشه وگرنه کپک میزنه بعد از اینکه خشک شدن تو کیسه نخی ریخته وجای خشک ودور از رطوبت میزاریم موقع مصرف مقداری از ان رو دوباره رو حرارت گذاشته(حرارت متوسط)حدود پنج الی 7 دقیقه بو داده مواظب باشید نسوزه توجه کنید هر وقت مغز تخمه داغ بشه کافیه گاز رو خاموش کنید تخمه بعد از سرد شدن مغزش ترد وخوشمزه میشه
تخمه های سوخته مغزش سیاه وتلخ مزه میشه و قابل خوردن نبست
آب شورک باید شور باشه
کاملا خشک بشه تا کپک نزنه
روش دیگه آینه تخمه خام به اندازه مصرف بشورید مقداری آب شور درست کنید وبریزید توش وبا همان آب بزارید رو گاز تا آبش کاملا کشیده بشه وقتی آبش کاملا کشیده شد مدام هم میرنیم تا یکنواخت بو داده بشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کوکو گردو
دستور تهیه :👇
اول از همه یک سیب زمینی متوسط و یک پیاز متوسط رو رنده میکنیمو ابشون رو میگیریم وبعد دو تا سه قاشق گردو اسیاب شده (بستگی به بزرگی سیب زمینی و پیاز داره نباید گردو خیلی زیاد بشه چون خمیر میشه) و نمک و فلفل قرمز و فلفل سیاه و زردچوبه اضافه میکنیم (من تو تمام کوکو هام سبوس گندم میریزم تو این کوکو هم ریختم دلبخواهی هست و پر خاصیت)و چهار تا تخم مرغ درشت ویا پنج تا اگر کوچیک بودن.حالا تمام مواد رو خوب با همزن دستی یا برقی میزنیم تا مواد کاملا یکدست بشه گردو گلوله گلوله توش نمونه.بعد تو روغن داغ میریزیم و در تابه رو میزاریم و زیرش رو کم میکنیم و بعد برش میگردونیم حواستون باشه کوکو گردو به خاطر گردوش زود میسوزه.حالا در کنار برنج یا با نون سرو و نوش جان میکنیم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_شکم_پر
مواد داخل شکم مرغ
پیاز داغ گرفتم ، گردو تفت دادم بعدش کشمش خیس داده ، آلوبخارا چنتا ریختم و بعد یکم تفت دادن ادویه ، نمک و فلفل
سس آب نارنج
ابگوشت صاف شده + رب گوجه ۱ قاشق پر غ خ + نمک + فلفل سیاه + زعفرون ابکرده+ اب نارنج +اب لیمو ترش
نوش جان 💖
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_فنجونی🍮🍰
آرد: 4 ق غ ، تخم مرغ:1 عدد، شیر: 5 ق غ، شکر:3 ق غ، روغن مایع: 3 ق غ، پودر کاکائو: 1 ق و نصفی، وانیل: نوک ق چ ،بکینگ پودر: 1 ق مربا خوری
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبح است☀️
همه چیزرنگ و بوی🌸🍃
تازگی وطراوت میدهد
آرزو میکنم وجودتون🌸🍃
پرشود ازعطر و رنگ خدا
وصبح را سرشار از انرژی و🌸🍃
سلامتی آغاز کنید
وامروزتون آکندهازبرکت
و شادی شود🌸🍃
#سلام_صبحتون_عالی 👌
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک خیس شکلاتی
نکته :👇
اول این نکته را بگم که برای این مدل کیک بهتره کیک را داخل قالبهای ساده درست کنید و وقتی سس را میخوایین روی کیک بریزین ،بگذارید کیک داخل قالب باشه ،داخل قالب روی کیک را سوراخ سوراخ بزنید و سس را بریزید روی کیک تا راحت به خورد کیک بره.
اگر خواستین داخل این مدل قالبهای طرحدار هم درست کنید پس ازپخت کیک کمی صبر کنید تا کیک کمی ازدما بیفته حدود پنج دقیقه بعد کیک را ازقالب جدا کنید مطمئن شدید جدا شده داخل قالب سوراخ بزنید وسس گرم نه داغ رابریزید روش ، ولی داخل این قالبها ممکنه کیک پس از جذب سس سنگین بشه و بچسبه پس داخل قالبهای ساده راحتتره
دستور تهیه :👇
4 عدد تخم مرغ ویک لیوان شکر و1/4ق چ وانیل را با همزن بزنید تا حجیم وکرم رنگ شود،سپس یک لیوان سرخالی شیر و1/2لیوان روغن مایع اضافه کنید کمی درحدمخلوط شدن هم بزنید ،درنهایت مخلوط الک شده 2 لیوان ارد ،3 ق غ پر پودر کاکائو و1ق غ بیکینگ پودر راکم کم افزوده با لیسک مخلوط کنید و بادور کند همزن یکدست کنید مایه کیک را در قالب سایز 23 ریخته ،در فر ازقبل گرم 180 درجه حدود 35 تا 40 دقیقه بسته به فرتون داره،پخت دهید،پس ازپخت روی کیک کمی ازدما افتاده را سوراخ سوراخ کنید و سس گرم رابریزید.
خوب بریم سراغ دستور سس ، موقع ریختن روی کیک دما داشته باشه ولی داغم نباشه،
2 لیوان شیر،1/4لیوان شکر و2ق غ پودر کاکائو باهم خوب خوب مخلوط کنید تا گلوله های پودر کاکائو باز بشه ،بعد روی حرارت ملایم قرار دهید اجازه بدین تا شیر کمی غلظت بگیره سپس 100 گرم شکلات تخته ای _تلخ یا شیرین بستگی به خودتون داره_ یا 2/3لیوان شکلات چیپسی اضافه کنید هم بزنید تا سس کمی غلیظ بشه ،نه شل وابکی باشه نه سفت، کمی غلیظ وکشدار که شد کافیه،ازروی حرارت برداشته تا داغه 50 گرم کره _روغن مایع هم میشه_و کمی وانیل اضافه کنید وهم بزنید،
بعد به میزان دلخواه ازسس روی کیک بریزید و اجازه بدین به خورد کیک بره
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
🍞200 میلی لیتر آب
🍞 100 میلی لیتر شیر
🍞1 قاشق چای خوری مخمر
1 قاشق چایخوری نمک
سه قاشق غذاخوری روغن زیتون (هر روغن گیاهی قابل استفاده است)
طرز تهیه🔻
همه چیز را مخلوط کرده و بزارید 10 دقیقه استراحت کنه و بعدش و آرد را اضافه کرد ، یک خمیر نرم ورز داد. اجازه دادم یک ساعت استراحت کنه و بالا بیاید. تقسیم به 2 قسمت (عکس را ببینید) به 8 قسمت تقسیم شده و به گلوله تبدیل می شود. کوچک نیز به شکل گلوله در می آید و با توجه به اندازه شکل آن به شکل دایره در می آید. پایین فرم قبل از قرار دادن لایه آرد را خوب بپاشید. لایه را به 8 قسمت برش دهید (مانند پیتزا) ، اما نه به طور کامل ، روی هر کدام یک توپ خمیر قرار دهید.
و زده تخم مرغ بزنید بزارید فر 180 درجه به مدت 15 تا 25 دقیقه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛