eitaa logo
آشپزی خاص
99.5هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
شربت های رنگی پنیرک گل پنیرک رو از عطاری تهیه کردم،برای این شربتها من 4 قاشق غذاخوری گل پنیرک خشک رو یکبار با آب سرد زود شستم تا رنگش نره بعد روش یک لیوان آب سرد ریختم و اجازه دادم نیم ساعت بمونه تا گلهاش رنگ پس بدن. این گیاه طعم خاصی نداره پس باید یه شربتی رو درست کنید و عصاره پنیرک رو با اون مخلوط کنید،از عرق بیدمشک،عرق بادرنجبویه،عرق بهارنارنج،گلاب به عنوان طعم دهنده میتونید استفاده کنید.شربت آبلیمو رنگ آبیشو میبره و صورتیش میکنه. من از شربت بیدمشک استفاده کردم برای شربت بیدمشک یک لیتر آب رو با نصف پیمانه عرق بیدمشک و دو ملاقه شکر مخلوط کردم و توی پارچ ریختم. مقدار شکر بستگی به خودتون داره. یک لیوان آب رو هم با مقداری زعفران و یه قاشق گلاب و دو قاشق شکر مخلوط کردم به عنوان شربت زعفران استفاده کردم. وقتی پنیرکها رنگ پس دادن از صافی رد کنید و با پشت قاشق بهش فشار بیارین تا خوب رنگ پس بدن،این عصاره رو توی لیوانها بریزید و روش شربت بیدمشک بریزید،اگه مقدار عصاره رو زیاد بریزید رنگش کاربنی میشه اگه به این رنگ کاربنی یه قاشق آبلیمو اضافه کنید صورتی پررنگ میشه،اگه مقدار عصاره رو کم بریزید آبی کمرنگ میشه اگه به آبی کمرنگ یک قاشق آبلیمو بریزید صورتی کمرنگ میشه،اگه به کمی از عصاره کمی شربت زعفران اضافه کنید رنگش سبز میشه،خلاصه با کم و زیاد کردن عصاره پنیرک رنگهای خیلی قشنگی بدست میاد،باقیمانده شربت زعفران رو هم تو یک لیوان بریزید و روش شربت بیدمشک بریزید. تخم شربتی ها رو هم از قبل با آب سرد خیس کنید تا ژله ای شوند و به هر لیوان یک قاشق اضافه کنید و به دلخواه داخل لیوانها یخ بریزید. دوستان بهتره برای مهمونیاتون تو همون ساعت آخر این شربت رو درست کنید چون این شربت هرچقد میمونه کمرنگتر میشه. حتما پنیرک رو با آب سرد بذارین تا رنگشو پس بده ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک کشمشی عزیزان این مقدار اندازده کیک تو قالب سی در چهل هستش من مقدار مواد رو دو برابر کردم. این کیک بدون فر هم عالی میشه طبق کیک بدون فر پستای پایین که گذاشتم برید نصف لیوان کشمش پلویی رو شسته تو آب خیس کنید به مدت یکساعت سپس از صافی رد کرده بزارید آبش کاملا کشیده بشه سپس تو آرد بغلتونید وبریزید رو مایه کیک میتونید همراه کشمش کمی هم گردو بزنید اندازه ها لیوان دسته دار فرانسه آرد دو لیوان تخم مرغ سه عدد شکر یک لیوان سرخالی به اندازه بند انگشت خالی باشه شیر نصف لیوان روغن نصف لیوان بیکینگ پودر یک قاشق سوپ خوری سرخالی ویا قاشق مرباخوری پر پودر هل یک دوم قاشق مرباخوری دوست دارید به جای پودر هل وانیل بزنید یک هشتم قاشق چایخوری تخم مرغ وشکر رو حدود چهار ویا پنجم دقیقه با دور کند همزن بزنید پودر هل اضافه کنید.سپس شیر اضافه ویک دقیقه بزنید.روغن اضافه کرده در حد مخلوط کردن بزنید .مواد که مخلوط شدن آرد وبیکینگ پودر که قبلا با هم مخلوط والک شدن اضافه کرده وبا ویسک به صورت دورانی کمی میزنیم سپس چند ثانیه با دور کند مخلوط کن میزنیم تا صاف ویکدست بشه این مواد هم میتونید تو قالب کیک یزدی وهم تو قالب بیست در سی بریزید مواد کیک که ریختی کشمش روش بریزید وبزارید تو فر از قبل گرم شده با دمای صد و هشتاد درجه به مدت چهل الی چهل وپنج دقیقه تا روی کیک طلای بشه از فر دراورده بزارید خنک بشه واز قالب خارج کرده اگر تو قالب کیک یزدی میریزید کپسول کاغذی بزارید. اگر تو قالب بیست در سی ویا سی در چهل میریزید کناره ها رو چرب کفش کاغذ روغنی بندازید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آچما پنیری🥐🥖🧀 نان ترکیه مواد لازم: 2 لیوان شیر گرم (440 میلی لیتر) 1 لیوان روغن (200 میلی لیتر) 1 پاکت خمیر مایه تازه ترکی (تقریبا معادل 1.5 قاشق غذا خوری خمیر مایه فوری) 2 سفیده تخم مرغ (زرده ها برای رومال) 2 قاشق غذاخوری شکر 1 قاشق چایخوری نمک تقریبا 6 لیوان آرد (750 گرم) مواد میانی👇 کره پنیر فتا طرز تهیه: همه مواد به جز آرد را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید،سپس آرد را به تدریج اضافه کنید و خوب ورز دهید تا یک خمیر یکدست و نرم داشته باشید(خمیر کمی بدست میچسبد)1 قاشق غذاخوری روغن مایع روی خمیر ریخته و آن را جمع کنید و حدود 45 دقیقه روی آن را گذاشته ،استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود، سپس روی سطح کار آرد بپاشید و هوای خمیر استراحت داده شده را بگیرید، به 16 قسمت (به اندازه نارنگی) تقسیم کنید،قسمت ها را به صورت چانه در آورده،1 قاشق چای خوری کره هم دمای محیط را روی هر چانه بمالید و مانند فیلم با دست، کامل چانه را باز کرده(ترجمه از آشپزی_خلاق)،پنیر فتا بریزید، رول کنید و کنار بگذارید،همه چانه ها به همین صورت رول کنید،سپس از خمیری که اول رول کردید شروع کنید ،رول را بکشید و بچیپانید تا مانند بافت شود،دو طرف رول ها را به هم بچسبانید و کف سینی فر که با کاغذ روغنی پوشاندید و چرب کردید بگذارید، نیم ساعت دیگر روی آن را بپوشانید و استراحت دهید، در یک کاسه زرده تخم مرغ و 1 قاشق چایخوری شیر را مخلوط کنید و با برس روی اچما بمالید ،کنجد بپاشید و در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه قرار دهید تا روی نان برشته و طلایی شود به محض بیرون آمدن از فر،روی آنها را با یک پارچه آشپزخانه تمیز بپوشانید تا بافت نرمی داشته باشند(10-15 دقیقه کافی هست) نوش جان🤗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تاحالا کبه امتحان کردین اونم با سیب زمینی یعنی محشره ترد وخوشمزه قول میدم کل اعضای خانواده عاشقش بشین مواد لازم ..... سیب زمینی متوسط پنج عددیا نیم کیلو اردسوخاری ریز ترجیحاطعم دار حدودیک لیوان یه بند انگشت سرخالی نمک وفلفل سیاه و ادویه مخلوط به میزان دلخواه نشاسته ذرت یک قاشق غذاخوری قابل حذفه ولی باعث تردی کبه می شه مواد میانی ... پیاز وگوشت وادویه جات طرز تهیه..... سیب زمینی را ابپز کرده رنده کنبد با ادویه جات ونشاسته ذرت وارد سوخاری خوب ورز بدین تا یکدست بشه مواد میانی..... پیاز را با کمی روغن تفت داده سبک که شد گوشت چرخی را اضافه وتفت دهید نمک وفلفل سیاه وادویه دلخواه بزنید یه تفت کوچولو بخوره کافیه موادتون را زیاد چرب نکنید ادامه کار......گلوله ای از مواد برداشته ودست را کمی با اب مرطوب کنید وبا انگشت اشاره توی خمیر را باز کنید از مواد میانی توی خمیر بذارید وبه وسیله انگشت اشاره وشست دوطرف خمیر را جمع وبهش شکل بدین طوریکه حالت تیزی پیدا بکنه نکته..... اگر ترک روی کبه ایجاد شد با مرطوب کردن دستتون صاف کتید همه کبه ها را که درست کردین نیم ساعت فریز کتید ودر روغن داغ وکمی شناور سرخ کنید یه طرفش سرخ شد برگردونید تا طرف دیگه هم سرخ بشه اگر واستون نوع اول کبه درست کردنش سخت بود نوع دوم درست کنید که همه چی توی فیلم واضح است بعد سره کردن روی دستمال اشپزخونه بذارید تا روغن اضافه اش گرفته بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گراتن سیب زمینی قارچ پوست سیب زمینی رو با برس خوب بشورید و برشهای تیم سانتی بدید ⭐اگه مثل من سیب زمینی رو در فر نیم پز کنید مصرف روغن به حداقل میرسه و حتی میتونید از روغن زیتون واسه اینکار استفاده کنید. اگه فر در دسترس ندارید میتونید با حداقل روغن سیب زمینیا رو در تابه در حدی که کمی نرم و نیم پز بشن تفت بدید...نباید زیاد سرخ بشن😉 ⭐اگه بخواید خیییلی رژیمی بشه میتونید آب رو در قابلمه جوش بیارید و حدود 8 دقیقه سیب زمینی های ورقه رو در آب جوش و نمک بتدازید و بلافاصله آبکش و بقیه مراحل رو انجام بدید. ⭐استفاده از پودر سیر روی سیب زمینیها طعم فوق العاده ای به این غذا میده ⭐حتما بین لایه ها مقداری جعفری و پیازچه ساطوری استفاده کنید ⭐سس بشامل که بین لایه ها و در آخر روی سطح مواد میریزیم باید غلظت متوسط داشته باشه . ⭐در نهایت ظرف رو در فر قرار بدید تا زمانی که روی گراتن کاملا طلایی بشه..لازم بود چند لحظه گریل رو روشن کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توپک مرغ سوخاری 750 گرم سینه مرغ 2 قاشق غذاخوری آرد 1 سفیده تخم مرغ 3-4 قاشق غذاخوری روغن 1.5 قاشق چایخوری نمک 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه 1 قاشق چای خوری آویشن (ب دلخواه) 1 قاشق چایخوری کاری 1 قاشق چایخوری پاپریکا 1 قاشق چایخوری زیره 2 عدد سیر برای سرخ کردن ● 1 فنجان پودر سوخاری ● 2 تخم مرغ ● 3 قاشق غذاخوری آرد ● روغن برای سرخ کردن مرغ ها را به مکعبی خرد کرده و آنها رو توی میکسر یا غذاساز بریزید. آرد ، سفیده تخم مرغ و تمام ادویه جات را روی آن اضافه کرده و آنها رو میکس کنید تا مثل گوشت چرخ کرده باشد. دست خود را مرطوب کنید ، تکه های اندازه گردو را برش داده و کباب های گوشتی را شکل دهید. ابتدا آرد ، سپس در تخم مرغ و سرانجام در آرد سوخاری و در روغن داغ سرخ کنید. توجه: شما می توانید مواد لازم را تهیه کرده و بدون سرخ کردن آنها را درون فریزر بریزید. هنگامی که آن را بیرون آورده اید ، اگر 10-15 دقیقه صبر کنید و آن را در روغن داغ قرار داده و آن را در حرارت متوسط ​​سرخ کنید ، یک جایگزین غذایی بسیار کاربردی و خوشمزه خواهد بود. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 تخم مرغ 3 عدد روغن 60 میلی (یک چهارم لیوان) شکر 80 گرم ( یک سوم لیوان) شیر 160 میلی ( دو سوم لیوان) پودر نارگیل 70 گرم (دو سوم لیوان) آرد سفید 225 گرم (یک و نیم لیوان) وانیل یا هل نصف ق چ بیکینگ پودر 5 گرم (1 ق م) برای شربت🔻 شکر دو سوم لیوان آب دو سوم لیوان زعفران به میزان لازم گلاب یک چهارم لیوان طرز تهیه🔻 مواد به دمای محیط برسه . تخم مرغ و شکر رو با همزن خوب پنج دقیقه زدم . وانیل یا هل رو اضافه کردم . روغن مایع و شیر رو هم ریختم . پودر نارگیل هم اضافه کردم می تونین کمتر و بیشتر هم پودر نارگیل بریزید و حتی قابل حذف هم هست و همچنین می تونین از انواع پودرها مثل پودر پسته و بادام و ... هم استفاده کنید . آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط و الک کردم و داخلش ریختم و ترکیب کردم . داخل قالب به انداره 15 در 25 سانت کفش کاغذ روغنی انداختم و یا می تونید با ارده یا روغن جدا کننده چرب کنید . در مورد اندازه قالب این بستگی داره که دوست داشته باشید ارتفاع کیک بیشتر بشه یا کمتر . مایه کیک رو ریختم و داخل فر با دمای 180 درجه که از یک ربع قبل گرم شده در طبقه وسط ، به مدت 40 و 45 دقیقه قرار دادم .البته دمای فرها متفاوت هست حتما چک کنید . بعد از پخت که کمی از دما افتاد از قالب خارج کردم . کاغذ روعنی رو کندم و دوباره کیک رو داخل قالب قرار دادم وبرش ( هر شکل مربع و یا لوزی) دادم .روی کیک که خنک شده و از دما افتاده ، شربت خنک ریختم . هر چه قدر بیشتر بمونه داخل یخچال خوشمزه تره . برای شربت🔻 شکر و آب رو داخل ظرفی ریختم و روی حرارت ملایم قرار دادم تا زمانی که شکر حل بشه و بجوشه و بعد زعفران اضافه کردم جدودا ده دقیقه روی گاز بمونه و آخر هم گلاب اضافه کردم . می تونین هل هم داخل شربت بریزید . ⚠️بدون فر به راحتی این کیک رو داخل تابه روی گاز می تونید درست کنید از شعله پخش کن استفاده کنید و حرارت ملایم رو به کم باشه . تابه از یک ربع قبل مثل فر گرم بشه و بعد مایه کیک بریزید درش رو بزارید و تایم بدید حدود 10 تا 15 دقیقه البته حتما خودتون چک کنید . اگر تابه دو طرفه هم باشه به راحتی می تونید برگردونید تا اون طرفش هم رنگش تغییر کنه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
29.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به۱لیوان شیر گرم،۱قاشق غذاخوری مخمرفوری،۳قاشق غذاخوری شکر،اضافه کنید،به مدت۵دقیقه هم بزنید تا شکر حل بشه ۱دونه سفیده تخم مرغ،۱/۴لیوان روغن معادل۶۰میلی لیتر،۱/۲قاشق چای خوری نمک،اضافه کنید،هم بزنید ۳/۵لیوان آرد معادل تقریباً۵۰۰گرم اضافه کنید،هم بزنید ورز بدید تا خمیر نرم و یکدستی داشته باشید روی خمیر رو با سلفون بپوشونید و اجازه بدیدحجم اون دوبرابر بشه خمیر حجیم شده رو کمی پهن کنید،روی اون رو با پارچه ای به مدت ۱۰دقیقه بپوشونید بعداز این مدت خمیر رو پهن کنید قطر خمیر زیاد نازک نشه با قالب گرد اون رو کاتر بزنید به اندازه دایره کوچیکی از مرکز خمیر جدا کنید خمیرهارو داخل سینی فر پوشیده شده با کاغذروغنی بچینید، ۱۵دقیقه زمان بهش بدید به ۱دونه زرده تخم مرغ ،۲قاشق غذاخوری شیر اضافه کنید،هم بزنید روی خمیرهارو با این ترکیب براش کنید کمی کنجد روی اونها بپاشید داخل فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ دقیقه قرار بدید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه غذای ترکیه ای ب اسم سینی مرغ که خیلی خوشمزه و پرطرفداره امیدوارم که بپسندید😘 مواد مورد نیاز 2 سینه مرغ 2 ران مرغ بدون استخون 2 قطعه فلفل قرمز و سبز جعفری 3 4 عددسیر نصف فنجان روغن نمک، فلفل سیاه ، آویشن ، زردچوبه پودپاپریکا نصف قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی نصف لیوان آب کمی نمک نوش جان کنید.😘 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ســــ🤍ــــلام آدم‌های نیک روزگار🤍 صبح زیباتون بخیر و شادی☕️ امیدوارم امروز دعاهاتون مستجاب 🙏 دلتون شاد ، شاد🤍 و روزتون پر از زیبایی باشه🤍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کباب لیوانی موادلازم: 500 گرم گوشت 1 عدد پیاز 3 عدد فلفل سبز 2 عدد فلفل کاپیا (فلفل ترکیه‌ای قرمز بزرگ ) 3 قاشق غذا خوری روغن مایع 1 عدد سیب زمینی 6 عدد خمیر میل فوی نمک؛فلفل سیاه ، فلفل قرمز،فلفل قرمز پرک شده( pulbiber ) ،زیره ،آویشن زرده تخم مرغ برای رویش طرز تهیه: گوشت را قیمه ای خرد کنید با روغن کمی تفت دهید. سیب زمینی ها را نگینی خرد کرده و سرخ کنید.پیازهای و فلفل های خرد شده را به گوشت اضافه کنید .ادویه‌های گفته شده را اضافه کنید و تفت دهید. سیب زمینی ها ی سرخ شده را هم داخل مواد بریزید و مخلوط کنید . خمیر های مبل فوی را روی کاغذ روغنی بذارید و کاغذ ها را به اندازه خمیر ها ببرید. داخل سینی فر لیوان ها را بچینید(لیوانها ی مقاوم به حرارت ) و از مواد گوشتی تا نصف پر کنید و روی لیوان اول کاغذ روغنی را بذارید و بعد با خمیر میل فوی بپوشانید وبا دست کمی فشار دهید تا شکل لیوان را به خودش بگیره .روی خمیر را با چنگال چند سوراخ ایجاد کنید .زرده تخم مرغ زده شده را با برس روی خمیر های میل فوی بمالید داخل سینی 2 لیوان اب گرم بریزید ودر فر 180-190 درجه تا زمانی که سرخ بشن بپزید.بعد از بیرون آوردن از فر کاغذ روغنی را بردارید .میل فوی های سرخ شده که شبیه کاسه کوچک شده را برگردانید و مواد گوشتی داخل لیوان را داخل خمیر ها بریزید .گرم میل کنید. پ.ن 1: از لیوانهای مقاوم به حرارت استفاده کنید.( نقل قول از صاحب پیج:من این لیوانهای آبی رنگ را از بیم خریده ام و همانطور که می بینید هیچ اتفاقی براشون نیفتاد😉) پ.ن2:داخل سینی فر حتما 2 لیوان آب بریزید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم آموزش یه کته ساده با تهدیگ زعفرانی طرحدار برای تازه عروسا دختر خانمای خوشگلم🥰 ‌ من برای کته برنج رو توی قابلمه متناسب با اندازه برنجم میریزم یعنی برای چهار پیمانه برنج از قابلمه متوسط بعد از اینکه برنج رو با آب ولرم شستم یک بند انگشت از روی برنج آب میریزم و بعد به مقدار کافی نمک میریزم و میذارم یکساعت خیس بخوره و بعد میذارم روی حرارت متوسط رو به بالا و بهش روغن اضافه میکنم وقتی آب برنج کم شد اگه برنجمون کاملا قد کشیده میذارم کامل آبش خشک بشه و از روی حرارت برمیدارم ولی اگه هنوز برنج خیلی خام بود و ری نکرده باشه یه ذره آبدارتر از روی حرارت برمیدارم و بعد مقداری از برنج رو با زعفرون دمکرده زعفرونی میکنم و ته قابلمه نچسب دیگه ای دو قاشق روغن میریزم و چند تا جعفری رو مطابق فیلم کنار قابلمه میچینم و به آرامی برنج زعفرانی رو اول روی جعفری‌ها میریزم که جعفری ها فیکس بشن و بعد ته قابلمه رو پر میکنم و با پشت قاشق صاف و فشرده میکنم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کمی به طرف دیواره ها بالا میارم و بعد بقیه برنج رو میریزم و با پشت قاشق کاملا صاف و فشرده میکنم و با دسته قاشق چند تا منفذ ایجاد میکنم و میذارم حدود چهل دقیقه با حرارت ملایم دم بکشه و بعد توی دیس برگردونده و تمام میدونید که جاتون اینجاست❤️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک کاسترد بیسکوییتی🔻 ابتدا 1/2 پیمانه آرد را با 1و 1/2 پیمانه شیر را با هم مخلوط کنید سپس در ظرفی دیگر 3 عدد تخم مرغ را با 1 و 1/2 پیمانه شکر مخلوط کرده و مخلوط شیر و آرد را به آن اضافه کنید و بزارید روی حرارت و بهش مجددا 1 و1/2 پیمانه شیر اضافه کرده روی حرارت هم بزنید تا رنگش زرد و غلیظ بشه سپس از روی حرارت بردارید و1/2 پیمانه کره بهش اضافه کنید و هم بزنید سپس در دو ظرف جداگانه 1/2 پیمانه شکلات تیره و 1/2 پیمانه شکلات روشن بریزید و مواد را در کاسه ها بریزید و هم بزنید سپس در قالب یک لایه بیسکوییت بزارید و مواد را به صورت لایه لایه مواد رو بریزید و بینش بیسکوییت و به دلخواه انواع مغز آجیل بریزید تا لایه آخر و در لایه آخر 1/2 پیمانه کاکائو را با 3 ق‌غ کره روی حرارت کتری آب کرده و روی مواد بریزید و برای پنج شش ساعت بزارید یخچال بمونه تا بگیره سپس از قالب خارج کرده و سرو کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای درست کردن این کیک🔻 کف تابه رو دو لایه کاغذ روغنی گذاشتم و همه جارو چرب میکنیم با روغن مایع . دو پیمانه ارد + دو ق م بکینگ پودرو سه بار الک کردم چهار عدد تخم مرغ + یک چهارم ق چ وانیل + یک و یک چهارم پیمانه شکر رو با همزن زدم تا حجیم و کشدار بشه بعد یک پیمانه شیر اضافه کردم مخلوط که شد ارد رو هم اضافه کردم و هم زدم .حالا مواد رو سه قسمت میکنیم به یک قسمت دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو الک شده اضافه و مخلوط میکنیم.برای قسمت دیگه (چهار برگ اسفناج رو با دو سه قاشق آب بریزید داخل میکسر و کاملا میکس کنید)اسفناج رو به قسمت دوم اضافه و مخلوط کنید.قسمت سوم هم ساده باشه حالا یکی در میون بریزید داخل قالب و بزارید داخل فر به مدت 45 دقیقه با دمای 180 درجه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛