eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ســـ😊ــــلام✋ 🌸🍃صبح یکشنبه تون بخیـر☕️😊🌸 امروزتون پر از موفقیت 🌸 🌼🍃قلبتون مملو از عشق💕 زندگیتون سرشـار از نیکی🌸 الهی🙏 🌸🍃ساحل زندگیتون همیشه آرام دلتون مثل دریا وسیع وبخشنده💞 💖و قلبتـون مثـل آسمان آبی، پهناور و مهربان💖 شروع صبح پر برکتی براتون آرزومندم🌸🙏 سلام صبحتون بخیر🌸🍃🌸 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مرغ زعفرونی مرغ زعفرونی پخت بدون آب این مرغ هم با نون سرو میشه هم با برنج من خودم با نون وسبزی دوست دارم پیازش زیاد نیست با حرارت کم که پخت میشه پیاز آب میشه آخر سر که پیازها سرخ وکاراملی میشه بسیار خوشمزن میگید کاشکی کمی بیشتر میزدم😍 روغن رو گرم کرده من از مخلوط کره و روغن استفاده کردم عاای میشه پیاز های خلال شده رو کف ماهی تابه میریزیم تکه های مرغ رو روی پیازها میچینم درماهیتابه رو بزارید شعله خیلی کم مثل وقتی که برنج دم میزارید یکساعت دست نزنید تا پیازها آب بندازه ومرغ نیم پز بشه بعد از یکساعت فلفل سیاه و قرمز ونمک بزنید من به این نوع مرغ زردچوبه نمیزنم باز درشو بزارید بعد از یک ربع مرغ رو برگردونید طرف دیگه اینجا چند چند خلال فلفل دلمه ای وچند حبه سیر درسته بزنید. باز درشو بزارید تا یک طرف مرغ سرخ بشه. مرغ که سرخ شد برگردونید زعفران بزنید. چند قاچ گوجه فرنگی بچینید. باز درشو بزارید تا عطر زعفران بلند بشه گوجه و پیاز ها سرخ بشن آخر سر کمی آب لیمو ویا آبغوره بزنید گاز رو خاموش کنید در کنارش سیب زمینی سرخ کرده بزارید با برنج ویا با نون نووووش جان کنید برای افطار درست کنید ولذتشو ببرید. به جای گوجه فرنگی میتونید هویج و آلو بزنید سطرهای درسته موقع سرو درشون بیارید. این مرغ چون زعفرون زدیم زردچوبه لازم نداره من زعفران دم کرده نداشتم. هر چه پیازش بیشتر خوشمزه تر شعله تا آخر پخت باید خیلی کم باشه با شعله بالا آب پیاز زود تبخیر ومرغ خام میمونه به این مرغ آب اضافه نکنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک کاسترد بیسکوییتی🔻 ابتدا 1/2 پیمانه آرد را با 1و 1/2 پیمانه شیر را با هم مخلوط کنید سپس در ظرفی دیگر 3 عدد تخم مرغ را با 1 و 1/2 پیمانه شکر مخلوط کرده و مخلوط شیر و آرد را به آن اضافه کنید و بزارید روی حرارت و بهش مجددا 1 و1/2 پیمانه شیر اضافه کرده روی حرارت هم بزنید تا رنگش زرد و غلیظ بشه سپس از روی حرارت بردارید و1/2 پیمانه کره بهش اضافه کنید و هم بزنید سپس در دو ظرف جداگانه 1/2 پیمانه شکلات تیره و 1/2 پیمانه شکلات روشن بریزید و مواد را در کاسه ها بریزید و هم بزنید سپس در قالب یک لایه بیسکوییت بزارید و مواد را به صورت لایه لایه مواد رو بریزید و بینش بیسکوییت و به دلخواه انواع مغز آجیل بریزید تا لایه آخر و در لایه آخر 1/2 پیمانه کاکائو را با 3 ق‌غ کره روی حرارت کتری آب کرده و روی مواد بریزید و برای پنج شش ساعت بزارید یخچال بمونه تا بگیره سپس از قالب خارج کرده و سرو کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اگر تا حالا امتحان نکردید حتما یکبار درست کنید واقعا خوشمزه است حتما هم با همین دستور من باشه 😉 گوشت...... من سیصد گرم گوشت را با یه پیاز رنده شده ونمک وفلفل وزردچوبه وگرد لیمو عمانی وپودرزیره وپودر دارچین ودوقاشق ارد نخودچی خوب ورز دادم وبه اندازه یه گردو کوفته ها را درست کردم سایزش دست خودتان است وتوی روغن سرخ کردم لپه...... لپه را با یه دونه برگ بو وچوب دارچین نیم پز کردم چون بقیه پخت را توی خورشت انجام میده ادامه کار...... یه پیاز را توی روغن تفت دادم سبک که شد پوره دوحبه سیر را اضافه وتفت دادم بعد دوقاشق رب واونم تفت دادم تا رنگ باز کنه بعد یه گوجه متوسط را ریز خرد کردم واضافه کردم بعدزردچوبه وفلفل وادویه خورشتی زدم واب گوجه که در امد نخود را اضافه کوفته و سیب زمینی خام من سرخ نکردم وابجوش ریختم زیاد اب نریزید که خورشت خیلی ابکی بشه وحرارت را ملایم کردم تا مواد پخته وکاملا جا بیفته با برنج زعفرانی اونم محلی میل کنید ویه سر به بهشت برنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دو حبه سیر (اختیاری. من نزدم) روغن زیتون 2ق غ آبلیمو نصف استکان نعنا خشک یک ق غ دو شاخه کرفس 1 عدد هویج کاهو 1 عدد کوچک خیار 1 عدد بزرگ 1 تیکه سینه مرغ آویشن آبلیمو پودر پاپریکا ابتدا من مرغ رو با کمی نمک آبلیمو تازه فلفل سیاه و آویشن مزه دار کردم (آویشن ی گزینه عالی برای گریل و کبابی کردن مرغ هست. بعد سس سالاد رو تهیه میکنیم برای سس دو حبه سیر رو له میکنیم (من استفاده نکردم) نصف استکان آبلیمو و یک قاشق غذاخوری نعنا خشک، مقداری نمک و دو قاشق روغن زیتون ترکیب میکنیم و زمان میدیم تا طعم ها ب خورد هم برن. اول از همه کاهو رو برش های متوسط خورد میکنیم و کف ظرف قرار میدهیم بعد هویج رو ب وسیله رشته کن یا رنده، رشته میکنیم، گوجه و خیار و کرفس رو برش های منظم میبریم ( برش سبزیجات خیلی مهمه. باعث میشه ک طعم یکی بر دیگری غالب نشه). توی تابه گریلمون خیلی کم روغن زیتون اضافه میکنیم و اجازه میدیم تا داغ بشه و وقتی مرغ رو اضافه میکنیم آب پس نده. مرغ رو در تابه میزاریم تا یک طرفش کاملا اماده بشه (علامت اماده شدن مرغ اینه ک لبه های مرغ سفید میشه ) بعد طرف دیگه رو گریل میکنیم‌. حرارت متوسط باشه، اگر کم باشه مرغ آب پس میده. بعد از سرخ شدن زمان میدیم تا از دما بیفته بعد با چاقوی تیز برش میدیم ( اگر گرم باشه تیکه تیکه میشه) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بازم با یه دستور بسیار کاربردی و فوق العاده اومدم. در عرض 5 دقیقه آماده میشه. در ماهی تابه با روغن بسیار کم پخته میشه ، اما اگر می خواهید می توانید آن را در فر نیز بپزید. فراموش نکنید که اگه این دستور رو دوست داشتید ،آن را ذخیره کنید. نان تست(من نان تست را نصف کردم) داخل نان‌ها🔻 پنیر چدار خرد شده سوسیس برای سس🔻 4 تخم مرغ (اگر بزرگ بود، 3 عدد کافی است) 1 فنجان شیر 1 پیمانه جعفری خرد شده یک کاسه کوچک پنیر چدار رنده شده نصف قاشق چای خوری بکینگ پودر طرز تهیه🔻 مواد سس را مخلوط کنید. نان ها را نصف کنید ،پنیر چدار و سوسیس را روی ان قرار می دهیم و دوباره رویش نان میگذاریم. درون سس میزنیم. سپس آنها را در کمی روغن سرخ می کنیم. چون روغن کمه،چرب نمیشه ولی در صورت تمایل می تونید آن را در فر نیز بپزید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
توی این فیلم سه مدل پیچیدن رو گذاشتم مواد لازم✍✍✍ 4 تا 5 لیوان آرد نانوایی+ادویه و زردچوبه و نمک 1 لیوان ماست+یک قاشق غذاخوری بیکینگ پودر تخم مرغ یک عدد روغن نصف لیوان 1 قاشق خمیرمایه+1 قاشق شکر=2 قاشق آب ولرم نصف لیوان نکته>>>اگه برای خمیر پیتزا درست میکنین ادویه نزنین به خمیر 1. خمیرمایه و شکر و آب ولرم رو مخلوط کنین و 10 دقیقه زمان بدین تا عمل بیاد 2. ماست و بیکینگ پودر رو مخلوط کنین تا حباب بزنه و روغن و تخم مرغ رو بهش اضافه کنین 3. مایه خمیر عمل اومده رو به مخلوط ماست و روغن و تخم مرغ اضافه کنین و خوب با چنگال هم بزنین 4. آرد رو در 3 مرحله تا جایی که به دست نچسبه اضافه کنین 5. حتما 10 دقیقه ورز بدین بعد روشو با نایلون وپارچه بپوشونین و بزارین استراحت کنه 6. یک ساعت تا یک ساعت و نیم بزارین خمیر استراحت کنه 7. خمیرمون آماده اس نکته: برای رومال کردن از یک عدد تخم مرغ و مقدار کمی زردچوبه که با چنگال هم زدین و لختگیش رو گرفتین بزنین عالی میشه 8. مواد میانی رو بزارین و بپبچین بعد رومال کنین و بزارین فر 180 درجه به مدت 20 دقیقه 9. پنج دقیقه هم گریل رو روشن کنین تا روش طلایی بشه 10. مواد میانی>>> پیازداغ؛ سیب زمینی؛ گوشت چرخ کرده یا سویا؛ فلفل دلمه ای؛ قارچ؛ جعفری و گشنیز؛ کاری و فلفل سیاه و نمک نکته: بهترین مدل بستن پیراشکی هم همون مدل اول یا مدل قطابی هستش نکته: بجای ماست میشه به همون اندازه از شیر استفاده کرد ولی بافت خمیر با ماست بسیار پوک و خوشمزه تر از شیر هستش ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یک پیمانه نیم دانه برنج از قبل خیس داده برنج کامل هم میشه اب ده پیمانه دو پیمانه شکر زعفران دم کرده من نصف ق چ رو دم دادم خلال بادام شش ق غ گلاب نصف پیمانه کره پنجاه گرم پودر هم نصف ق م میتونید از دونه ی هل استفاده کنید من نداشتم ابتدا برنج رو با ده پیمانه آب میزاریم روی حرارت و اجازه میدیم حوش بخوره تا برنج ها حلیم بزنه و شکوفته بشه برای من یکساعت زمان برد بعد کمی از زعفران دم کرده اضافه تا به خورد برنج بره بعد شکر رو اضافه کرده و اجازه میدیم تا شکر حل بشه حدود ده دقیقه بزارید جوش بخوره بعد خلال بادام و گلاب رو اضافه بعد پودر هل و کره خوب که مخلوط شد مابقی زعفران دم کرده ،زعفران در دو مرحله اضافه میشه تا رنگش حفظ بشه و خوش رنگ بشه بعد حدود پنج تا ده دقیقه جوش خورد درب قابلمه رو دمکنی بزارید و بزارید جوش و بزارید دم بکشه بعد پنج دقیقا خاموش کنید به همین سادگی . دو نکته داره قبل اضافه کردن شکر غلظت شله زرد رو باید تنظیم کنید چون بعد ریختن شکر کمی رقیق تر میشه و میزان مثلا اگر خیلی شل باشه و رقیق بعد شکر اضافه بشه رقیق تر میشه و بعد اون خیلی شله زرد غلظت پیدا نمیکنه ... نکته ی بعدی بهتره خلال بادام رو با کلاب خیس بدید اینجوری خلال ها مزه دار میشن و موقع خوردن خوشمزه اس ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
رنگارنگ دسر ساده: نیم لیتر شیر نصف لیوان شکر نصف لیوان آرد سمولینا همه آنها را مخلوط کرده روی حرارت قرار دهید تا غلیظ شود سپس شعله را خاموش کرده و نصف بسته وانیل و 1 قاشق کره را اضافه کرده و سریعاً مخلوط کنید. دسر شکلاتی: نیم لیتر شیر نصف لیوان شکر نصف لیوان آرد سمولینا 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو همه آنها را مخلوط کرده روی حرارت قرار دهید تا غلیظ شود سپس شعله را خاموش کرده و نصف بسته وانیل و 1 قاشق کره را اضافه کرده و سریعاً مخلوط کنید 1 کیک کاکائویی آماده نصف فنجان شیر 80 گرم شکلات تیره ذوب شده را مخلوط کرده درون قالب را سلفون گذاشته و به ترتیب دسر شکلاتی و دسر ساده رو بریزیر در هر مرحله اجازه بدین دسر زیری خوب خودشو بگیره که باهم مخلوط نشن. در آخر مخلوط کیک شیر و شکلات را بریزید و به مدت 1 روز در یخچال استراحت بدین در آخر سس شکلات ریخته با پودر بادام یا پسته تزیین و نوش جان کنید😘 برای سس شکلات: خامه 100 میلی لیتری رابا 80 گرم شکلات تیره روی اجاق مخلوط کرده تا سس شکلاتی آماده شود. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم تخم مرغ دو عدد ⬅ماست چهار قاشق و یک استکان شیر⬅چهار قاشق روغن جامد از کره هم میتونید استفاده کنید⬅دوقاشق عسل ⬅نوک کارد نمک ⬅یک قاشق سوپ خوری بیکینگ پودر تخم مرغ رو حدود دو دقیقه بزنید سپس روغن جامد و ماست وشیر ولرم رو اضافه کنید.وخوب خوب مخلوط کنید. بیکینگ پودر ونمک رو به آرد الک شده اضافه ومخلوط میکنیم آرد رو کم کم اضافه کرده با قاشق هم میزنیم سپس به تخته کار انتقال میدهیم وبا آرد پاشی وورز دادن چسبندگی خمیر رو میگیریم آرد زیادی به خورد خمیر ندید در این نوع شیرینی میزان مصرف آرد مشخص نیست سرانجام باید خمیر نرم ولطیفی بدست آید خمیر رو دوباره به کاسه انتقال دهید وروشو بپوشونید ودوساعت استراحت دهید سپس سطح کار رو آرد پاشی کنید وبا وردنه باز کنید به قطر چند میلی متر برش بزنید ودر روغن داغ سرخ کنید وبا عسل ودارچین نوووووش جان بفرمایید .با حرارت متوسط سرخ کنید از این خمیر چونه های کوچک بر می داریم وبا نوک انگشتان باز کرده به اندازه یک حبه قند پنیر میزاریم وسطش خمیر رو جمع کرده تو کف دست قل بدید تو روغن سرخ کنید طعم اینم عالیه امتحان کنید مطمئنم بچه هاتون خوششون میاد این مقدار مواد مقدار بالشتک ولگیمات تو بشقابه البته چند تایی داغ داغ سرو شده عزیزان از هر نوع پنیر صبحانه میتونید استفاده کنید پنیر پیتزا نمیشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
☝️☝️ مواد لازم برای۱ نفر دانه انار ترش ۵ کیلوگرم نمک ۲ قاشق غذا خوری طرز تهیه ۱- انار را دانه کنید و لا‌به‌لای آن را نمک بزنید. ۲- انارها را در ظرف در بسته پلاستیکی به مدت یک روز کنار بگذارید. ۳- بعد از یک روز دانه‌های انار را در مخلوط کن بریزید؛ سپس آن را از صافی رد کنید. ۴- آب انار رد شده از صافی را به مدت 3 تا 4 ساعت ثابت در یک ظرف سرامیکی یا پلاستیکی نگاه دارید. بعد از این زمان به اندازه‌ یک و نیم لیتر آب انار بردارید و در ظرف مسی بریزید و روی حرارت قرار دهید. ۵- وقتی به جوش آمد دوباره یک لیتر دیگر را کم کم اضافه کنید. ۶- در جوش آخر اگر کف های روی ظرف جرم باشد باید حتما سوا شوند؛ در غیر این صورت نیازی نیست که آنها را بردارید. ۷- به مدت 3 تا 4 ساعت باید زمان بدهید تا آب انار در حرارت کم بجوشد تا غلیظ شود. سایر نکات استفاده از دیگ مسی باعث می شود رب انار رنگ تیره تری پیدا کند. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍽️مواد لازم 🍽️ 5 کیلو نمک 7 عدد تخم مرغ 1 عدد مرغ کامل 2 عدد ران مرغ کامل مدت و زمان پخت»» 200 درجه سانتیگراد به مدت 2 ساعت نووووش جااان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من نصف قاشق غذاخوری پودر نشاسته ونصف قاشق غ آرد رو تو یه لیوان شیر سرد مخلوط کردم و کمی شکر و پودر کاکائو ودارچین زدم ورو حرارت گذاشتم تا بجوشه و غلیظ بشه وبعد کمی خنک شدن تو کیسه فریزر ریختم و نوک کیسه رو خییییلی کم با قیچی زدم ورو شله زرد طرح انداختم شما می تونید از مایه شله زرد با کاکائو ودارچین مخلوط کنید و خوب میکس کنید و اینکار رو انجام بدید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این حلوا بافت خیلی نرم ولطیفی داره 👌فوق‌العاده خوشمزه 😉 این اندازه همون مقداری که تو قابلمه ست این حلوا چون شیر داره حتما تو یخچال نگهداری بشه چند نکته وقتی آرد رو تفت میدید شعله رو درجه کم بزارید حدود 15 الی 20 دقیقه تفت بدید(بدون روغن)ولی دست برندارید مدام هم بزنید تغییر رنگ نباید بده با آرد سنگک هم میشه ولی با آرد سفید خوش رنگتره شیر رو که میزارید رو گاز به حدی گرم بشه شکر توش حل بشه جوش نیاد وقتی شیر میریزید تو آرد باید ولرم باشه انگشت بزارید توش فقط گرما حس کنید. مقدار آب خوری آردها با هم فرق داره شاید کمی بیشتر یا کمی کمتر شیر لازم باشه تو چند مرحله شیر رو اضافه کنید حتما از آرد شیرینی پزی(آرد سفید قنادی )استفاده کنید (آرد گندم) لطفا کپی نکنید.پیجای که میان کپی میکنن حق الناس رو جدی بگیرید مواد لازم فرقی نداره چه لیوانی اندازه شما باشه اندازه من لیوان دسته دار فرانسه ارد یک لیوان الک شده شیر سه لیوان فرقی نداره پرچرب یا کم چرب شکر یک لیوان تا یک ونیم لیوان دوست دارید خیلی شیرین باشه یک ونیم لیوان بریزید کم شیرین دوست دارید یک لیوان بریزید گلاب نصف لیوان روغن نصف لیوان ی ذره بیشتر زعفران به مقدار لازم . شیر ،گلاب، شکر،زعفران رو مخلوط وبزارید رو شعله گاز تا شکر حل بشه گاز رو خاموش کنید وبزارید کنار آرد رو با شعله کم حدود 15 تا بیست دقیقه تفت بدید . سپس دوباره الک کنید. دوباره بزارید رو شعله ملایم وروغن اضافه کنید وحدود 2الی 3 دقیقه بزنید وسپس شیر ولرم رو در سه الی چهار مرحله اضافه میکنیم ومدام هم میزنیم تا یکدست بشه وقتی یکدست شد دوالی سه قاشق دیگه روغن مایع میریزیم (برای براقی حلوا)حدود 10الی 15دقیقه طول میکشه تا حلوا داخل قابلمه جمع بشه وقتی جمع شد کافیه گاز رو خاموش کنید وبریزید تو ظرف سرو وبه دلخواه تزیین کنید 😊 حلوا تا گرمه تو ظرف بریزید وروشو با پشت قاشق صاف کنید با یک گردی وسط حلوا رو مشخص کنید وبا نوک قاشق بهش شکل بدید فیلم مشخصه نمیدونم چه جوری توضیح بدم😀فقط قاشق رو گاه گاهی با روغن مایع چرب کنید تا کارتون تمیزتر در بیاد از دو سایز قاشق استفاده کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛