#سوسیس_مرغ
نکته........ دوستان حتما به این چند نکته توجه کنید شما میتونید بجای نشاسته ذرت از ارد استفاده کنید ولی کیفیت نشاسته خیلی بهتره وقطعنا کیفیت بهتری داره تا ارد وشما یا از نخ مخصوص کاور استفاده کنید که لوازم قنادی فروشیها دارن من فراموش کردم بگیرم از نخ کوک استفاده کردم میتونید در صورت تمایل اسانس دود هم بزنید من نزدم
طرز تهیه..........
مرغ بدون پوست که بهتره ترکیب ران وسینه باشه 750گرم را در غذا ساز بریزید باپنج حبه سیر و فلفل سیاه وپودر سیر وپودر پیاز و کمی رنده جوز هندی و پودر زنجبیل و پودر پایربکا وپودر تخم گشنیز من از هر کدوم یک قاشق چایخوری ریختم به جزئ رنده جوز هندی که خیلی کم ونمک ویک چهارم لیوان روغن مایع وهمه مواد را میکس کردم بعد یک چهارم لیوان آب سرد ویخ ریختم که باعث می شه موادمون راحت ترکیب بشه وکمی زدم بعد دوقاشق شیر خشک که میتونه از نوع شیر خشک قنادی باشه و شش قاشق غذاخوری پر ارد نشاسته ذرت و یک قاشق مرباخوری شکر و دوتا تخم مرغ را اضافه وخوب میکس کتید
کاور سوسیس را به سایز دلخواه قیچی کنید یک طرفش را خوب محکم گره بزنید ومواد را توی قیف ریخته با ماسوره ساده وکاور را پر کنید و خوب بپیچید تا هوای اضافه خارج بشه واون سر دیگه کاور را هم محکم با نخ بپیچید بعد اب را جوش بیارید وسوسیس ها را نیم ساعت تا 45دقیقه بپزید وبعد بک روز توی یخچال بذارید تا خوب سرد بشه واماده استفاده است
میتونید سوسیس ها را بعد سرد شدن فریز کنید ولی چون مواد نگهدارنده نداره بهتره زودتر مصرف بشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
سبزی قرمه:
تره 350 گرم، جعفری 350 گرم، شنبلیه 100 گرم، گشنیز 100، اسفناج 100 گرم
پیاز 1 عدد بزرگ
لوبیا قرمز و چشم بلبلی و چیتی 250 گرم
لیمو عمانی 3 عدد
گوشت بوقلمون 400 گرم
زردچوبه، فلفل سیاه، نمک
آب 6 لیوان ممکنه بیشتر هم نیاز بشه
طرز تهیه🔻
اول از همه بریم سراغ سبزی، سبزی رو خوب بشورید و بزارید قشنگ خشک بشه بعد با ساطور دسته زنجان حسابی اون رو خرد و ساطوری کنید اگر ساطورتون دسته رنجان باشه و تیز سبزیتون له نمیشه و خوب خرد میشه، این ساطور تولید ملی هست و از کار کردن باهاش حسابی لذت میبرید
بعد اونها رو در تابه تفت بدین و دائم بالا سرش باشید آب سبزی که کم شد بهش روغن اضافه کنید و خوب تفت بدین.
لوبیا قرمز و چیتی رو بزارید تا کمی خیس بخوره ولی چشم بلبلی نیازی به خیس کردن نداره.
نکته مهم بعد از تفت دادن پیاز هست که چند قاشق از سبزی قرمه رو بهش اضافه کنید و بزارید خوب تفت بخوره این کار در عطر و رنگ قرمه سبزیتون تاثیر داره.
بقیه موارد تو ویدیو مشخص هست فقط اگر از زودپز استفاده میکنید 3 ساعت وقت نیاز دارید و بهتر هست بعد 2 ساعت چک کنید اگر آب قرمه کم شده بود و جا نیافتاده بود بهش مجدد آب اضافه کنید.
در قابلمه 4 تا 5 ساعت برای جا افتادن وقت نیاز هست و اون هم نیاز داره تا دائم چک بشه که آب قرمه کم نشه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
سینه مرغ : یک عدد
پیاز : یک عدد
سیر : چهار حبه
ماست : یک لیوان ( فرقی نمیکنه پر چرب یا کم چرب باشه )
رب گوجه فرنگی : یک قاشق غذاخوری
جعفری خورد شده : دو قاشق غذاخوری
آب : یک لیوان
نمک، زردچوبه، فلفل پاپریکا، فلفل سیاه، ادویه کاری، مخلوط ادویه ها( دارچین، زنجبیل، جوز هندی، زیره، هل ) : از هر کدوم نصف قاشق چای خوری
طرز تهیه🔻
کمی کره یا روغن محلی یا روغن سرخ کردنی بریزید تو تابه یا قابلمه. بعدش پیاز نگینی شده رو سرخ کنید. بعد زردچوبه و فلفل پاپریکا بریزید. حالا مرغ خورد شده رو اضافه کنید. کمی تغییر رنگ داد، رب گوجه و همه ی ادویه هارو اضافه کنید. بعدش سیر له شده اضافه کنید. کمی تفت بدید و زیرشو خاموش کنید تا از داغی بیفته. بعد مخلوط آب ولرم و ماست اضافه کنید. ماست رو یکی دو ساعت بذارید بیرون از یخچال. نباید سرد باشه چون تو غذا میبره. آخرش جعفری اضافه کنید. زیرشو کم کنید و یک ساعت با شعله کم زمان بدید تا بپزه و جا بیفته. آبش زیاد نباشه فقط. این غذا خیلی خوشمزست😋 اگه تند دوست ندارید و میتونید فلفل کمتر بریزید. اگه از ادویه ای هم خوشتون نمیاد حذف کنید ولی این یه غذای هندیه و پر ادویه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مافین گوشت:
موادلازم:
گوشت چرخ کرده 150 گرم
پیاز متوسط یک عدد
سیر یک حبه
آرد سوخاری افخم دو قاشق غذا خوری
هویج رنده شده یک عدد متوسط
تخم مرغ یک عدد
سس مایونز یک قاشق غذا خوری
گوجه یک عدد متوسط
رب گوجه 2 قاشق مرباخوری سر پر
بیکینگ پودر نصفه قاشق مربا خوری
فلفل سبز یا دلمه ای به مقدار لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
پنیر پیتزا 150 گرم
سس کچاب یک قاشق غذا خوری
اول از همه قالب مافین را چرب کرده و فر را ده دقیقه زودتر درجه 180 سانتیگراد روشن کنید.
گوشت+پیاز+سیر+هویج+تخم مرغ+آرد سوخاری+گوجه+سس مایونز+یک قاشق مرباخوری رب+فلفل سبز دلخواه+بیکینگ پودر و نمک و فلفل را میکس کرده تا کاملا یکدست شود در صورت دلخواه میتوانید چرخ کنید.داخل قالب مافین ریخته و روی مافین را با یک در فلزی یا با فویل بپوشانید ودرفر با دمای 180درجه و مدت زمان 20دقیقه بگذارید.بعد از پخت مافین ها رو در اورده.روی مافین ها پنیر پیتزا بریزید و کمی اویشن.شعله بالای فر را روشن کنی. تا پنیر اب شود و طلایی مافین طلایی شد دور تا دور مافین را با چاقو از قالب جدا کرده و نیم ساعت زمان داده تا مافین سرد و به راحتی جدا شود.
سس کچاب و یک قاشق مرباخوری رب گوجه با یک قاشق روغن تفت داده و نصفه فنجان آب اضافه کرده و کمی نمک و چاشنیهای دلخواه از جمله فلفل قرمز را اضافه میکنیم و پنج دقیقه میجوشانیم.
مافینها را در اورده وداخل ظرفی دیگر در فر گذاشته و کم کم این سس را به مافین اضافه میکنیم تا جذب مافین شود
حرارت فر 150 باشد.بعد نوش جان کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خرما پیچ
اول ازهمه هسته خرماهاراباخلال دندون خارج کردم ودرون خرماها گردوگذاشتم بعدحدود
50گرم کره سرد تکه تکه شده را_کره راازدرون یخچال خارج کنید_باحدود 125 گرم اردسرد _ تقریبا یک لیوان_مخلوط کردم وبادست چنگ زدم تااردشبیه به خرده نان بشه،
درون ظرفی دیگریک عددتخم مرغ متوسط ویک ق پرماست وکمی وانیل ویک ق چ اندازه گیری پکینگ پودررامخلوط کردم وباچنگال حسابی هم زدم تاکاملا یکدست بشه سپس کم کم به ارداضافه کردم ودرابتدا باقاشق هم زدم ودرنهایت کمی درحدلطیف ویکدست شدن خمیربادست،
*همین که خمیریکدست شدکافیه ،ورزنمیخواد،
خمیررادرون پلاستیک فریزرکنید وحدودنیم ساعت درون یخچال استراحت دهید،پس ازان خمیرراباوردنه به ضخامت یک میلی پهن کنیدوقالب مربع بزنید_من ازقالب مربع بیسکوییت استفاده کردم_خرمارابین خمیربگذاریدودولبه خمیررابهم چسبانده وبایک خمیربه شکل دلخواه_مثلا گل_روی خمیررا تزیین کنید،خمیرهارادرون یک قالب کمی چرب شده بچینید وبه دلخواه رومال_مخلوط زرده وزعفران_ بزنید_رومال دلخواهه_ودرفرازقبل گرم 180درجه حدودبیست دقیقه پخت دهید،
توجه کنید به هرشکلی که دوست داریدمی تونیدخمیررادورخرماتزیین کنید،
واینکه دربافت وطعم خرماهم هیچ تغییری بوجودنمیاد.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ژله و پودینگ قهوه
این دسر طعم و عطر فوق العاده ای داره که عاشقش میشین و از لایه های ژله قهوه و پودینگ قهوه تشکیل شده.
ابتدا مطابق رسپی زیر ژله و پودینگتون و اماده کنید و بزارید خنک بشه. کف قالب و کمی با روغن جدا کننده چرب کنید و از ژله یه لایه داخل قالب بریزید و بزارید یخچال تا نیم بند بشه در حدی که سطح روی ژله کمی حالت چسبندگی داشته باشه. در این زمان یک لایه پودینگ اضافه کنید و همین کار و ادامه بدین تا قالب پر بشه
.
👈دوستان می تونید به جای لایه های پودینگ قهوه از پاناکوتای نسکافه یا حتی ژله بستنی قهوه استفاده کنید.
.
ژله قهوه
مواد لازم
.
پودر ژلاتین : 1/4 پیمانه
آب سرد: 8 قاشق سوپخوری
قهوه آماده:2/5پیمانه
شکر:5 قاشق سوپخوری
.
پودر ژلاتین و روی آب سرد بپاشید تا به شکل اسفنجی در بیاد سپس به صورت بن ماری حرارت بدین تا حل بشه. قهوه آماده داغ و با شکر مخلوط کنید تا شکر کاملا در آن حل شود. سپس مخلوط شکر و قهوه رو با ژلاتین حل شده مخلوط کنید و کاملا هم بزنید
.
نکته 👈:برای اینکه ژله قهوه شفافتر بشه بهتر است قبل از مخلوط کردن با شکر از صافی رد کنید تا لردش گرفته بشه
.
نکته👈:میزان شکر برای ژله و پودینگ قهوه کاملا سلیقه ای هست. پس می تونید کم و زیادش کنید.
پودینگ قهوه.
موادلازم:
نشاسته ذرت: 4 قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین: 1/5 قاشق غذاخوری
آب سرد: نصف پیمانه
شکر: 3 قاشق غذاخوری
شیر: 3 پیمانه
قهوه دم کشیده دلخواه: نصف پیمانه
کره: 1 قاشق مربا خوری
دارچین: 1 قاشق چایخوری .
طرز تهیه:
پودر ژلاتین را با نصف پیمانه اب سرد به روش بن ماری حل میکنیم.
قهوه دلخواه را اماده میکنیم.
نشاسته ذرت را با نصف پیمانه شیر حل میکنیم.
داخل قابلمه بقیه شیر, نشاسته ی حل شده, قهوه درست شده , شکر و دارچین را ریخته هم زده تا با هم مخلوط شود.
سپس روی شعله متوسط میگذاریم و سپس یک سره هم زده تا به غلظت فرنی برسد و شروع به جوش زدن بکنه سپس کره را اضافه کرده و شعله را خاموش کرده و ژلاتین حل شده را اضافه کرده هم بزنین . روی پودینگ اماده شده سلفون بکشید تا روی اون نبنده و بزارید خنک بشه
نکته: از هر قهوه یا نسکافه میتونید استفاده کنید. .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
عدس پلو .
یکی از نکته های اصلی عدس پلو اینه که گوشت رو 3 بار چرخ کنید تا دیگه نیازی به ریختن آب برای پخت گوشت نباشه ،همین کار ساده طعم عدس پلو رو از این رو به اون رو میکنه ،نکته بعدی هم اینه دارچین رو آخر کار اضافه کنید
مواد لازم
برنج 4 پیمانه
عدس 1 پیمانه سر پر
گوشت 400 گرم
کشمش 1 پیمانه
خرما بدون هسته 20 عدد
پیاز 2 عدد
کره حیوانی 2 قاشق غ خ
نمک 1 قاشق غ خ ( برای برنج )
نمک 2 قاشق چ خ برای چرخ کرده
فلفل سیاه 1 قاشق چ خ
زرد چوبه 1 قاشق چ خ
دارچین 1 قاشق چ خ
زعفرون دم کرده 3 قاشق غ خ
سیب زمینی 1 عدد .
.
برنج واز قبل 2 ساعت خیس کنید،عدس و بشورید با اب 15 دقیقه بپذید وبا اب سرد ابکش کنید،حالا برنج و با اب جوشونمک 5 دقیقه بپذید عدس واضافه کنید ،اون روهم 5 دقیقه بپذید و اب کش کنید ،حالا با ته دیگ سیب زمینی برنج و دم بزارید ،پیازو تفت بدین،گوشت و ادویه هارو هم تفت بدین ،دارچین و زعفرون رو اضاغه کنیداونا رو هم یه تفت کوچیک بدین و جمش کنید،در اخر هم کشمش و خرما رو تفت بدین و تمام.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
"ماکارونی مرغ"
ماکارونی شکل دار 1 بسته
سینه مرغ 2 عدد نگینی خرد شده
فلفل دلمه ای سبز 1 عدد
پیاز 1 عدد بزرگ
سیر رنده شده 2 حبه
فلفل دلمه ای قرمز در صورت تمایل نصف عدد
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری
روغن برای سرخ کردن
نمک و فلفل
جعفری تازه 1 دسته
اگر دوست داشتین میتونین به دلخواه از قارچ و ذرت هم استفاده کنین
ماکارونی هارو تو آب جوش و کمی نمک و 1 قاشق غذاخوری روغن بریزین و بزارین حسابی بپزه
سینه هارو با پیاز و روغن خوب تفت بدین وقتی کمی طلایی شد
فلفل دلمه ای اضافه کنین و خوب تفت بدین سیر رو اضافه کنین و ادویه هارو اضافه کنین
وقتی مواد خوب پخت رب رو اضافه کنین و با مواد سرخ کنین
خوب که مواد باهم طعمدار شد کمی آب اضافه کنین و در قابلمه رو بزارین تا جا بیفته
حالا ماکارونی کامل پخته شده را آبکش کنین و بگیرینش زیر آب سرد که به هم نچسبه
وقتی مواد مرغ خوب پخت و جا افتاد ماکارونی رو بهش اضافه کنین و چندتا تفت بدین و حالا جعفری های خرد شده رو اضافه کنین و بعد از 10 دقیقه آماده سرو هست
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ته چین مرغ و بادمجان🍛🍗🍆 .
مواد لازم :
(برای هر دو پیمانه برنج یک عدد تخم مرغ )
زعفران آب شده
ادویه نمک.فلفل.پودرسیر.زردچوبه
هویج وپیاز
ماست خامه ای
یک قاشق آبلیموی تازه (اگر ماست ترش بود نیاز نیست )
گلاب یک قاشق.غ
زرشک
دارچین
نصف لیوان کره آب شده یا روغن
ماست خامه ای یا چکیده سه قاشق.غ
دوعدد بادمجان سرخ شده
طرز تهیه :بادمجان هارو حلقه ای کنید بزارین داخل آب نمک و بعد صافی بریزید و سرخ کنید حلقه ها نازک باشن.مرغ رو با هویج پیاز و ادویه ها بزارین کاملا بپزه و ریش ریش کنید بعد توی تابه تفت بدین مقداری دارچین اضافه کنید وزرشک رو اضافه کنید کمی تفت خورد شعله رو خاموش کنید برنج یکم دون تر آبکش کنید یک عدد تخم مرغ رو خووووب بزنید (خیلی مهمه خوب زده بشه )بعد گلاب یا پودر هل زعفران غلیظ ماست چکیده یا خامه ای و کره آب شده رو اضافه خوب هم بزنید و بعد برنج آبکش شده رو اضافه کنید (برای اینکه تخم مرغ بوی زهم نده برنج رو بزارین کاملا سرد شه بعد به مواد اضافه کنید )برای اینکه ته دیگ سالم برگرده روغن رو بزارین خوووب داغ بشه حسابی داغ که شد موادتون رو بریزید و صاف کنید کف قابلمه بعد مواد مرغی رو جوری بریزین که تقریبا وسط باشع که لایه های برنجی بچسبه بهم لایه بعدی باز برنج ماستی و در آخر یکم برنج زعفرانی ساده ومقدارکمی روغن وبزارین نیم ساعت با شعله کم روی شعله پخش کن دم بکشه .قبل اینکه قابلمه رو برگردونید بزارین دمی که روشه یه ذره عرق کنه 🤪بعد تکونش بدید و مطمئن شید و برش گردونید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دم_کردن_قهوه_ترک😋
همه جورش ودوست دارم!سرد،گرم، باشیر،بدون شیر،ترک،فرانسه،اسپرسو
امااعتراف میکنم اصلانمیتونستم یه قهوه خوب ترک درست کنم تااین ویدئورودیدم🤩
رازش همزدن زیادوآهسته اضافه کردن آب هست
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسرزعفرانی
😋❤️😋❤️😋❤️
مواد لازم:
شیر: ۳ لیوان
شکر: ۱ لیوان
خامه صبحانه: ۱۰۰ گرم
زعفران دمکرده: به مقدار لازم
گلاب: ۲ قاشق غذاخوری
وانیل: کمی
پودر ژلاتین: ۳ قاشق غذاخوری
آب سرد: ۱/۲ لیوان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🕊زهرا که عنایتش به دنیا برسد
🕊باشد که به فریاد دل ما برسد
🕊یا رب سببی ساز که در روز جزا
🕊پرونده ما به دست زهرا برسد
◾️شهادت حضرت فاطمه
زهرا (س) و ایام فاطمیه تسلیت باد
#سان_شاین
یه دسر خنک و خوشمزه که این روزها خیلی می چسبه😃🤗 .
سان شاین ترکیب ژله و بستنی هست و همراه میوه و میوه ها هم کاملا اختیاری و دل به خواهی و شما بقیه چیزهایی که اگه بخواید ترکیب کنین کاملا دل به خواهی هست
چه قدر دل به خواهی شد
برای 3 نفر
پودر ژله 3 رنگ به دلخواه (هر کدوم نصف بسته استفاده کردم)
میوه خرد شده به میزان دلخواه
بستنی نصف بسته ( یه پاکت بستنی خانواده ،من وانیلی استفاده کردم)
بستنی شکلاتی در صورت تمایل 3 تا 4 اسکوپ
انواع مغری دل به خواه .
یعنی میزان مواد و نوع مواد و اندازه اش یه چیز کاملا دل به خواهی و به میزان لازم هستش 😉😊
من از 3 رنگ ژله استفاده کردم حتی می تونین تک رنگ استفاده کنین باز میگم همه چی دل به خواهی . با دو سوم لیوان آب جوش به روش بن ماری روی حرارت غیر مستقیم حل کردم و گذاشتم یخچال بسته بشه و بعد خرد کردم .
داخل مخلوط کن نصفی از ژله ها رو ریختم و 3 تا 4 اسکوپ بستنی هم ریختم و میکس کردم .
جام ها رو یه چند دقیقه فریزر گذاشتم که خنک باشه و وقتی ژله و بستنی رو می ریزم آب نشه زود .
بعد لایه ها با ژله و ژله و بستنی و میوه های خرد شده و کمی گردو خرد شده پر کردم و اخر هم بستنی شکلاتی به دلخواه استفاده کردم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#بستنی_خونگی
شیر پرچرب یک لیترچهار لیوان شکر 280 گرم تا 300 گرم (هر پیمانه شکر 200 گرمه) ثعلب 5 گرم یک قاشق مرباخوری گلاب نصف استکان وانیل یک هشتم قاشق چایخوری ثعلب از لوازم قنادیا میتونید تهیه کنید شیر رو رو گاز بزارید تا بجوشه شکر وثعلب رو خوب با هم قاطی کنید وقتی شیر بجوش اومد دست راست همزن با دست چپ کم کم شکر وثعلب رو اضافه کنید مدام هم بزنید تا گلوله گلوله نشه گلاب وانیل اضافه میکنیم وقتی دوباره جوش اومد.گاز رو خاموش میکنیم ومیزاریم سرد سرد بشه . و میزاریم فریزیر مواد نباید یخ ببنده قبل از اینکه یخ ببنده بیرون بیاریدبا همزن دستی یا قاشق چوبی خوب بزنید( حدود دو الی سه دقیقه ) ودو باره بزارید فریزیر این کار رو پنج الی شش دفعه تکرار میکنیم تا بستنی کشدار وبدون یخ زدگی باشه بستنی نباید ببنده وگرنه تکه های یخ توش بوجود میاد که موقع خوردن زیاد لذت بخش نیست هر مرحله حدود یک الی دوساعت ساعت طول میکشه تو فریزیر باشه باید صبور باشید تا بتونید یک بستنی وخوشمزه تحویل عزیزانتون بدیدیآگه خواستیدزعفرانی کیا کاکائو ی درست کنید مرحله اخر به بستنی وانیلی کمی پودر کاکائو بزنید وخوب باهاش مخلوط کنید .بستنی که اماده شد بریزید ظرف دربسته یک شب تو فریزیر باشه واماده س نوش جان هر مرحله زدن 3 ای چهار دقیقه میخواد کمتر از این بشه تکه های یخ توشه هروقت بستنی درست کردید چه با دستگاه چه با دستی حتما باید یک شب تو فریزیر بمونه که سفت وکشدار بشه عزیزان بستنی اگر بیش از حد شیرین باشه تو دمای محیط زود آب میشه بهتره تو ظرف استیل بزارید فریزیر.
میتونید مرحله آخر خامه بزنید.من خامه نزدم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سوفله_شکلاتی_بدون_فر
مواد لازم:
1 استکان شکر(80گرم)
.
1 استکان روغن(80گرم)
.
1 استکان شیر(100گرم)
.
1 لیوان آرد(لیوان فرانسوی دسته دار)
.
2 عدد تخم مرغ
.
2 قاشق سوپخوری کاکائو
.
1 بسته بیکینگ پودر 10گرمی ترک(یا 1قاشق مرباخوری پر)
.
چند تکه شکلات
.
طرز تهیه:
اول از همه ، 2 عدد تخم مرغ را در کاسه ریخته وبا همزن به مدت 2 دقیقه می زنیم. بعد از 2 دقیقه ، شکر را اضافه کرده و 30 ثانیه بزنید. بعد از 30 ثانیه روغن و شیر را اضافه کرده و به مدت 30 ثانیه دیگر بزنید. بعد از 30 ثانیه آرد ، بیکینگ پودر و کاکائو از قبل الک شده را اضافه و به مدت 1 دقیقه هم بزنید با دور کن همزن، حالا نصف فنجان یا قالب دلخواه را پر کنید و یک تکه شکلات را در مرکز مایه کیک فرو کنید وقالب ها را در قابلمه گذاشته وبزارید روی حرارت متوسط رو به بالا وتا نیمه فنجانها آب جوش در قابلمه بریزیدووقتی آب بجوش آمد حدود 3تا5 دقیقه زمان بدید وبعد از 3.5 دقیقه در قابلمه را بزارید و 6 دقیقه زمان بدید تا سوفله آماده شود، حالا درب قابلمه را برداشته و لیوان ها را خارج می کنیم. پودر قند را روی آنها پاشیده و با لذت میل کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پوآچا پنبه ای شکلاتی
مواد لازم:
1 لیوان شیر ولرم
نصف استکان شکر(استکان کمر باریک ترک،35 گرم)
1 پاکت خمیر مایه خشک فوری(10 گرم یا 1 قاشق غذاخوری)
1 پاکت وانیل شکری(5 گرم یا وانیل ایرانی کمی)
1 عدد سفیده تخم مرغ
حدود 1 قاشق چای خوری نمک
3 الی 3.5 لیوان آرد
1 قاشق غذاخوری پر کره نرم شده
برای داخل پوآچا:
شکلات صبحانه
برای روی پوآچا:
1 عدد زرده تخم مرغ و1 قاشق مرباخوری شیر را با هم مخلوط کنید.
طرز تهیه:
شیر ولرم ، شکر ، وانیل ، خمیر مایه خشک و سفیده تخم مرغ را داخل ظرفی بریزید و با همزن دستی هم بزنید.(اگر از خمیر مایه خشک معمولی استفاده میکنید ابتدا شیر ولرم ، یک قاشق شکر و خمیر مایه را داخل ظرفی بریزید و 10 دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه فعال شود سپس بقیه مواد را اضافه کنید)سپس نمک و آرد را با کنترل اضافه کنید ابتدا با همزن دستی هم بزنید سپس با دست ورز بدید.آرد را به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد.وقتی که کار اضافه کردن آرد تمام شد یک قاشق غذاخوری پر کره نرم شده را به خمیر اضافه کنید و خوب ورز بدید.حدود 5 دقیقه ورز بدید تا کره کاملا به خورد خمیر برود. روی خمیر سلفون بکشید و تا وقتیکه حجمش دو برابر شود استراحت بدید(حدود یک ساعت)سپس کمی ورز بدید تا هوای خمیر گرفته شود و خمیر را به 3 قسمت تقسیم کنید یا میتوانید به اندازه های کوچکتر تقسیم کنید. خمیر ها را گرد کنید و با وردنه کمی باز کنید. وسط خمیر یک قاشق غذاخوری پر شکلات صبحانه بذارید(میتوانید کمتر بذارید)و کمی روی خمیر بمالید.سپس مثل فیلم خمیر را جمع کنید و با دست گرد کنید و مواظب باشد خمیر پاره نشود.خمیرها را با فاصله داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بذارید.قسمتی که خمیر بسته شده رو به پایین باشد.حدود نیم ساعت داخل سینی استراحت بدید.مخلوط زرده تخم مرغ و شیر را با فرچه روی پوآچا ها بزنید.سپس در فر 180درجه از قبل گرم شده بذارید و تا وقتی که سرخ شود بپزید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مرغ شکم پر😋😋😍
مواد لازم
1 عدد مرغ کامل
2 فنجان برنج
2 لیوان آب جوش
1 عدد پیاز
2 تا 3 عدد هویج
کشمش پلویی (50 گرم)
بادام اختیاری (من نداشتم)
1 قاشق غذاخوری کره
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری دارچین
روغن به مقدار لازم 🔘برای سس
3 قاشق غذاخوری روغن
1 قاشق مربا خوری آویشن
1 قاشق غذاخوری رب گوجه( سرخالی)
1 قاشق غذاخوری ماست
فلفل پاپریکا و ادویه تندوری(اختیاری)
نمک برای دورچین و پخت مرع
1 تا 2 عدد سیب زمینی
1 عدد فلفل سبز
روغن مقداری
نمک
1 فنجان آب 🍗طرز تهیه:
اول از همه، برنج رو برای نیم ساعت در آب گرم و نمکی خیس کنید. هویج رو شسته و آن را ریز ریز کنید. در ظرفی روغن ریخته و پیاز و هویج رو در اون تفت بدید، کمی که نرم شد حالا نوبت اضافه کردن برنج و آب و نمکه ( در کلیپ ابتدا کشمش رو ریختند نظر بنده اینه که کشمش رو بعد از تبخیر آب اضاف کنید.) درب ظرف رو بگذارید تا آب اون کامل تبخیر بشه ، کره رو روی برنج بگذارید، کشمش رواضافه کنید .. فلفل، دارچین و هر ادویه دلخواهی که مورد علاقتون هست بهش اضافه کنید و اون رومخلوط کنید.
مرغ رو شسته و مواد تهیه شده رو درونش بریزید و با خلال چوبی اون رو ببندید. مرغ رو در ظرف فر قرار بدید و یک فنجان آب درونش ظرف بریزید و برای مدت 1 ساعت در فر پیش گرم شده با دمای 180 درجه قرار بدید ( بهتره روی ظرف رو فویل بکشید) در پایان یک ساعت سطح روی مرغ رو از سس تهیه شده از ترکیب مواد معرفی شده آغشته کنید و سیب زمینی و فلفل سبز را ببرش زده ودر کنار مرغ بگذارید روی فلفل و سیب زمینی کمی نمک بپاشید و نصف لیوان آب را به ظرف اضاف کنید و دوباره در دمای 185 درجه به مدت 40 دقیقه اون رو بپزید. اگر روی اون فویل نمیکشید. گاهی اوقات ودر صورت تبخیر آب با اضافه کردن آب جوش، اجازه دهید بپزد، کته یا پلوی مورد علاقتون رو آماده کنید و مرغ شکم پر پخته شده رو سرو و نوش جان کنید.#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛