eitaa logo
آشپزی خاص
95هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
41.1هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
#سوپ_سبزیجات 2آب مرغ،جو پرک،هویج رنده ونخود فرنگی رو گذاشتم یه کم جا بیفته قارچ خورد شده رو وکلم بروکلی و گل کلم خرد شده رو اضافه کردم ونمک وادویه زدم آخرگشنیز و جعفری ریختم اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
#کتلت_گوشت 🆔 @ashpaziykhs
آشپزی خاص
#کتلت_گوشت 🆔 @ashpaziykhs
سیب زمینی سه عدد پخته شده و یک عدد سیب زمینی کوچیک خام رنده شده 200 گرم گوشت چرخ شده یک عدد پیاز کوچک رنده و آب گرفته شده یک حبه سیر رنده شده یا نصف قاشق پودر سیر دو عدد تخم مرغ نمک و فلفل و زردچوبه و نصف قاشق چ پودر تخم گشنیز و( هر ادویه ای که خودتون دوست دارید) پودر سوخاری دو قاشق غ سبزی شامل جعفری و چوچاق( اگه چوچاق نداشتید فقط یه مشت خرد شده جعفری ) سیب زمینی پخته رو له و یا رنده کنید و سیب زمینی خام هم رنده کنید.پیاز رو هم رنده و آبشو بگیرید.تمام مواد رو بهش اضافه کنید وخوب مخلوط کنید. نیم ساعت بزارید یخچال تا مزه ها با هم تلفیق بشه بعد داخل تابه روغن بریزید و هر مدل که دوست دارید شکل بدید و سرخ کنید.این کتلت برای افطار گزینه مناسبیه. دوستان اگه بنا به دلیلی از گوشت قرمز نمیتونید استفاده کنید یک عدد سینه مرغ رو چرخ کنید 🆔 @ashpaziykhs
#کتف_مرغ_سوخاری 🆔 @ashpaziykhs
آشپزی خاص
#کتف_مرغ_سوخاری 🆔 @ashpaziykhs
کتف مرغ سوخاری زمان آماده سازی 15 دقیقه زمان پخت 30 دقیقه مواد لازم برای 4 نفر 1 کیلوگرم کتف مرغ 1 پیمانه آب ماست (یا دوغ) 2 پیمانه آرد سوخاری درشت ادویه‌دار 1/2 و 1 پیمانه آرد سفید ساده به مقدار لازم روغن سرخ کردنی سس چیلی شیرین برای سرو دستور تهیه ۱۰ میان وعده مرغی طرز تهیه 1 - مرغها، آب ماست و نیمی از آرد سوخاری مزه‌دار را در کاسه‌ای بریزید و خوب مخلوط کنید. بقیه آرد سوخاری ادویه‌دار را با آرد سفید در کاسه‌ای بریزید و با هم ترکیب کنید. یک تکه کتف مرغ را از مخلوطی که در آن غوطه‌ور است بیرون بیاورید و کمی تکان دهید. بعد آن را در مخلوط آردی بزنید و همه جای مرغ را به این مواد آغشته کنید. همه مرغها را به این صورت آماده کنید. 2 -در قابلمه‌ای گود مقداری مناسب روغن سرخ کردنی بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود. مرغها را در روغن داغ سرخ کنید. وقتی هر تکه مرغ برشته و طلایی رنگ شد، آن را از روغن بیرون بیاورید و روی حوله کاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی گرفته شود. همه مرغها را به این ترتیب سرخ کنید. موقع افزودن روغن، قبل از انداختن مرغ به داخل آن، کمی صبر کنید تا دوباره روغن داغ شود. مرغهای سوخاري را با سس چیلی شیرین سرو کنید. نوش جان😋😋 🆔 @ashpaziykhs
#بستنی_شکلاتی 🆔 @ashpaziykhs
آشپزی خاص
#بستنی_شکلاتی 🆔 @ashpaziykhs
. خودمم میدونم بدجنسم خو 👿👿👿 چیه دلتون خواست عایا ؟😋😋😋 خو من چیکار کنم دلتون نخاد با دلتون صحبت کنید نخاد😶😶😶😚 خو باشه بهش بگید بخواد 😊 منتها وقتی دلتون بخاد باید براش درست کنید وگرنه ج دلتونو کی بده؟😒😒😒 بفرمایید براش درست کنید اینم دستورش: . بستنی شکلاتی چوبی 🍭🍦 مواد لازم: 2 لیوان و نیم شیر(لیوان متوسط) 3 ق.س نشاسته ذرت 3 ق.س کاکاءو 3 ق.س شکر 60 گرم شکلات تخته ای ساده یا شیری 1 ق.م کره 6 یا 7 عدد چوب بستنی طرز تهیه: 🍦 نشاسته، کاکاءو و شکر را در یک قابلمه کوچک ریخته هم بزنید و شیر را کم کم به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. برای پخته شدن مواد قابلمه را روی شعله ملایم اجاق گاز قرار دهید و تا زمانیکه جوش بیاد مدام هم بزنید. مواد به قوام که رسید قابلمه را از روی اجاق بردارید. شکلات و کره را به مواد اضافه کرده و تا آب شدنشان هم بزنید. کمی صبر کنید تا مواد به درجه ملایم و کمی خنک برسد. بعد از خنک شدن مواد را داخل قالبهای مورد نظر بستنی بریزید و به مدت 1 ساعت در یخچال نگهداری کنید. بعد از 1 ساعت چوب بستنی ها را به ته بستنی که در قالب ریخته اید بزنید و بعد از 3-4 ساعت نگهداری، بستنی را از یخچال خارج کرده و از قالبها جدا کنید. برای اینکه بستنی راحت از قالب جدا شود به مدت 1 دقیقه بستنی داخل قالب را در دمای اتاق نگهداری کنید سپس بستنی را جدا کنید. در صورتیکه قالب بستنی در منزلتان موجود نبود میتوانید از استکان کوچک بعنوان قالب بستنی استفاده کنید. نوش جان . عاقا فقط یادتون نره ب دلتون بگید زیاد نخاد ،بعد مرض قند میگیرید میزنه ب خود دلتونا از من گفتن بود😑😑 🆔 @ashpaziykhs
#حلوای_زنجبیلی 🆔 @ashpaziykhs
آشپزی خاص
#حلوای_زنجبیلی 🆔 @ashpaziykhs
موادلازم: آرد دو لیوان پودر قند یک لیوان زنجبیل یک ق غ پودر هل یک ق چ روغن مایع نصف پیمانه کره ۵۰گرم ✍طرزتهیه: اول آرد رو الک میکنیم و با قاشق چوبی تو حرارت ملایم ۱۵ دقیقه تفت میدیم تا رنگش کمی تغییر کنه بعد روغن مایع و کره رو اضافه میکنیم وکمی تفت میدیم واز رو حرارت برمی داریم وپودر قند و پودر زنجبیل پودر هل رو اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم و تا گرم هست باید لایه نان میکادو گذاشته بعد از خنک شدن باید برش بدهیم. 🆔 @ashpaziykhs
#چکردمه 🆔 @ashpaziykhs
آشپزی خاص
#چکردمه 🆔 @ashpaziykhs
1 تکه سینه مرغ 1 عدد پیاز بزرگ 1 عدد فلفل دلمه ای 2 قاشق غذاخوری رب گوجه نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران به میزان دلخواه 3 پیمانه برنج طرز تهیه سینه مرغ رو تو روغن با شعله‌ی کم سرخ کردم. برداشتمش و پیاز به مقدار فراوان خرد و سرخ کردم و نمک زردچوبه و یک کمی فلفل زدم، یک کمی فلفل دلمه خرد کردم و تفت دادم با پیاز. البته فلفل دلمه تو دستور اصلی نیست من برای خوشمزه تر شدنش زدم. رب زیاد زدم به مواد و تفت دادم و آب ریختم تا جوش بیاد. یه مقدار زعفران ریختم توش. مرغ رو انداختم توش گذاشتم بجوشه تا پیاز ها نرم بشن و آبش تقریبا جا بیفته. مرغ رو درآوردم و برنج رو ریختم تو آب مرغ و آبشو اندازه کردم و گذاشتم بجوشه و موقعی که آبشو کشید، مرغ رو گذاشتم رو برنج و در قابلمه رو گذاشتم تا به روش کته بپزه 🆔 @ashpaziykhs
سلام مهربانان صبحتان پرازمحبت اولین روزهفته تون شاد وقشنگ الهی سهم امروزتان شادی سهم زندگیتون عشق سهم قلبتون مهربانی سهم چشمتون زیبایی و سهم عمرتون عزت باشه @ashpaziykhs