eitaa logo
آشپزی خاص
95.1هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
41.1هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
7.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گزینه خوبی برای پذیرایی از مهمان های عصرانه و همچنین بچه ها که شکل قیفی این ساندویچ ها براشون جذابه .😊😚 🔷مواد لازم : 🔹سینه مرغ 🔹پنیر پیتزا 🔹نان مدیترانه ای 🔹گوجه فرنگی 🔹کاهو یا کلم یا جعفری خرد شده 🔹 آرد گندم/ تخم مرغ / آرد سوخاری نکته ؛پنیر پیتزا را روی نان بریزید ، بگذارید در فر و یا ماهیتابه در بسته تا پنیرها آب شود و سپس استفاده کنید. نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه به نامِ هیچی ندار😁🍰 مواد لازم👇 آرد ۱پیمانه شکر ۱پیمانه تخم مرغ ۴عدد گلاب هم ۳قاشق غذاخوری ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍛 برنج 2 پیمانه لوبیا چشم بلبلی 1/5 پیمانه شوید تازه یا خشک به مقدار لازم نمک وفلفل سیاه به مقدار لازم طرز تهیه: ابتدا لوبیا ها را با مقداری آب و نمک می گذاریم بپزد. برنج را آبکش کرده و شوید ها و لوبیای پخته شده را اضافه می کنیم و میگذاریم دم بکشد. این غذا را می توان همراه با مرغ یا گوشت میل کرد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام صبحتون بخیر 🌸 یه کلیپ شاد و پر انرژی زیبای صبح بخیر ، تقدیم به تک تک اعضا😍 خداجون دوستت دارممم❤️ دوشنبتون عالی مثل خودتون 🌺 لینک join👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیرینی کشمشی دستور یه شیرینی خوشمزه اوردم براتون این شیرینی هم با فر درست میشه وهم بدون فر توجه کنید شیرینی کشمشی هیچ وقت روش طلای نمیشه فقط زیرش که طلای شد کافیه زمان پختش چه‌در فر و چه بدون فر حدود 15 الی بیست دقیقه است میتونید کل مواد رو نصف کنید آرد 420 گرم حدود سه لیوان پودر قند 300 گرم یک لیوان ونیم روغن صاف قنادی 100گرم روغن جامد پخت وپز 50 گرم تخم مرغ درشت دوعدد ماست 140 گرم یا نصف لیوان وانیل نصف قاشق چایی خوری کشمش 150 گرم یا یک لیوان گاز رو روشن کنید کمترین درجه حرارت شعله پخش کن بزارید ماهی تابه رژیمی روش تا گرم بشه از فر استفاده میکنید.از فر دست ساز هم میتونید استفاده کنید دمای فر 170 درجه به مدت 15 دقیقه روغن وپودر قند رو بزنید حدود چهار الی پنج دقیقه تا پوک وسفید‌رنگ بشه سپس تخم مرغ رو دونه دونه اضافه کرده ومیزنیم وانیل هم اضافه ،سپس ماست رو اضافه کرده در حد مخلوط کردن میزنیم همزن رو خاموش آرد رو یکدفعه میریزیم وبا دست مخلوط میکنیم زیادی ورز ندید که به‌روغن بیفته فقط با نوک‌انگشتان مخلوط کنید آخر سر کشمش که قبلا نیم ساعتی تو آب خیس کردیم تا نرم بشه آبکش کردیم میریزیم ومخلوط میکنیم میریزیم تو قیف ساده نداشتید از دو قاشق استفاده کنید ماهی تابه که گرم شده دو عدد کاغذ روغنی انداخته خمیر رو قیف میزنیم میخواید رویه شیرینی کمی ترد بشه کمی پودر قند روش بپاشید(اختیاریه)در ماهی تابه رو میبندیم ومیزاریم رو شعله پخش کن حدود پانزده دقیقه شعله خیلی کم باشه به ارومی درشو باز میکنیم زیرش طلای شد کافیه اونو خالی میکنیم کاغذ‌روغنی انداخته سری بعد دوباره میزازیم توی فر هم تو سینی کشمشی ها رو قیف زده ومیزاریم تو فر از قبل گرم شده به مدت 15 الی 20 دقیقه از پشت شیشه نگاه کنید زیرش طلای شد کافیه بعد از سرد شدن از کاغذ روغنی جدا میکنیم کاغذ روغنی چرب کردن نمیخواد به جای روغن صاف میتونید از جامد پخت‌‌وپز استفاده کنید ویا فقط از روغن صاف قنادی استفاده کنید لوازم قنادیا دارن روغن مایع به هیچ عنوان نمیشه میتونید به این مقدار روغن از کره استفاده کنید وای من طعم کره رو تو شیرینی دوست ندارم طعمش غالب میشه سعی کنید از ترازوی دیجیتالی برای اندازه گیری استفاده کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این قند های تزیینی و فانتزی . که وقتی مهمون دارین می تونین توی قندون بریزین و در پذیرایی از مهمونی هاتون و همچنین در عید هم کاربرد داره . 🔷مواد لازم 🔹شکر نصف لیوان 🔹گلاب یا عرق هل 2 ق م . 🔹شکر و گلاب رو با هم مخلوط کردم . گلاب یا عرق هل تا جایی اضافه بشه که شکر به صورت ماسه ای در بیاد . زیاد نریزین که شل نشه . از وانیل و یا هر اسانس دیگه ای هم می تونین استفاده کنین . بعد برای اینکه به رنگ های مختلف دربیارین از رنگ خوراکی ، زعفران ، رنگ های طبیعی مثل آب البالو و لبو و ... می تونین استفاده کنین فقط زیاد نریزین که شل نشه . من تقسیم کردم به چند قسمت و هر کدوم رو به یه رنگی دراوردم . بعد هم داخل قالب های فنری ریختم و منسجم کردم و توی یه ظرفی که کاغذ روغنی انداخته بودم قرار دادم . توی محیط خونه نیاز به جای خاصی نداره یکی دو ساعت بمونه خشک میشه و خیلی راحت جدا میشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این کتلت یکی از غذاهای محبوب آلمانی است وبین خودشون خیلی پرطرفداره.معمولا با نان باگت وسیب زمینی سرو میشه. 🔷مواد لازم 🔹گوشت چرخ کرده 500گرم 🔹باگت از طول 10سانت برش داده بشه 🔹خردل 1ق چ 🔹نمک وفلفل به میزان لازم 🔹تخم مرغ1عدد 🔹پیاز 1عدد بزرگ ریزخردشده 🔹پودرپاپریکا 1ق چ 🔹سیر 1حبه ابتدا باگت رو داخل ظرفی قرار داده وروش یک لیوان آب بریزید وبزارید نیم ساعت خیس بخوره .بعد با دست فشار داده تا آب اضافی آن خارج بشه .پیاز وسیر رو با 1ق غ کره تفت بدید تاکمی نرم شود وباقی مواد رو بهش اضافه وبا دست خوب مخلوط کرده و ورز دهید. تو ماهیتابه مقداری روغن ریخته واز مواد بردارید وداخل دست گرد کنید وتو تابه باحرارت ملایم سرخ کنید. توضیح در مورد سیب زمینی دورچین این غذا👇👇 این سیب زمینی سرخ شده آلمانی است وکنار غذاهای گوشتی سرو میشه.پودر مخصوص برای مزه دار کردن آن مخلوطی از ادویه هاست. 🔷مواد لازم 🔹سیب زمینی 800گرم 🔹روغن 4ق غ 🔹فلفل سیاه مقداری 🔹پیازبزرگ 1عدد 🔹جعفری خردشده 2ق غ درصورت تمایل 🔹ادویه زیره.جوزهندی.پودرسیر 🔹سیب زمینی ها رو با پوست حدود 10تا 15دقیقه تو آب بپزید(نباید له شود با چاقو تست کنید ) بعد از نیم پز شدن سیب زمینی اونها رو پوست بگیرید وبه قطر نیم سانت حلقه حلقه کنید وبگذارید سرد بشه پیاز رو خرد کرده وتو روغن تفت بدید پیاز نباید سرخ بشه وطلایی رنگ بشه سپس سیب زمینی ها رو اضافه کنید وتفت بدید تا حدی که سیب زمینی ها طلایی شه ودر اواسط کار نمک وادویه ها رو اضافه کنید وکمی هم زردچوبه برای خوشرنگ شدنش اضافه کنید وسرو کنید. امیدوارم درست کنید واز خوردنش لذت ببرید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
امروز با یه حلوای بیییی نهایت عالی و خوشمزه و مدرن و بوتیکی اومدم🤗😍 . این حلوا خیلی خوشمزه است 🙂. این حلوا به دلیل وجود ارد جوانه گندم یک کم زبری داره . آرد جوانه گندم در تهیه سوهان به کار میره و از لوازم قنادی فروشی ها می تونید تهیه کنید . . آرد سفید 120 گرم (کمی کمتر از یک لیوان) آرد جوانه گندم 35 گرم (حدودا 2 ق غ) (این آرد رو می تونید از لوازم قنادی فروشی ها تهیه کنید) سوهان له و آسیاب شده 100 گرم (3 تا 4 ق غ) پودر قند 50 گرم (حدودا یک سوم لیوان) کره 50 گرم (روغن جامد و یا روغن حیوانی هم می تونید استفاده کنید) شیر 60 گرم (یک چهارم لیوان) خامه صبحانه 50 گرم (2 ق غ) پودر هل 1 ق چ زعفران 1 ق غ گلاب 1 تا 2 ق غ سوهان رو من داخل آسیاب ریختم و له کردم و به صورت کرمی در اومد . یا خوب پودر بشه . شیر و سوهان و خامه رو با هم مخلوط کردم و روی حرارت قرار دادم تا یکدست بشه قبل اینکه بجوشه از حرارت برداشتم . آرد سفید رو الک کردم . داخل تابه ریختم و روی حرارت کم قرار دادم و تفت دادم . حدودا نیم ساعت روی حرارت تفت دادم . برای این حلوا نه خیلی زیاد و نه خیلی کم نشه تقت دادن آرد . بعد از تفت دادن دوباره الک کردم . آرد جوانه رو الک کردم و اضافه کردم و هر دو رو روی حرارت قرار دادم و کمی تفت دادم . از اونجا که آرد جوانه گندم زیاد نباید تفت بخوره والا می سوزه توجه بشه . کره رو اضافه کردم و ترکیب کردم و بعد مواد سوهانی رو ریختم و از حرارت برداشتم . پودر قند الک شده ، پودر هل ، زعفران و گلاب رو اضافه کردم و مخلوط کردم .اگر کمی پودری موند میشه کمی گلاب ریخت تا جمع بشه و یکدست بشه . میشه داخل این حلوا پسته خام خرد شده هم.ریخت. بعد همون طور که حلوا گرم هستش داخل قالب سیلیکونی (حلوا چون روغن داره نیازی هم به چرب کردن قالب نیست من جزیی با روغن قالب رو چرب کردم) ریختم و خوب فشرده کردم . داخل یخچال یکی دو ساعت ( یا داخل فریزر 20 دقیقه ) قرار دادم و بعد از قالب خارج کردم . روش کمی پودر پسته ریختم . برای من 15 عدد این شکلی حلوا شد . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛