#اوت_میل
.
اینم از ویدئو
بچه ها خیلی خیلی خیلی سادس😀
دیگه از فیلم مشخصه چی به چیه
🔷مواد لازم :
🔹شیر 4 لیوان
🔹جو دو سر پرک 3 لیوان
🔹دارچین یک ق غ سرپر
🔹عسل به مقدار دلخواه
.
♨️طرز تهیه :
اول از همه شیر و جو رو مخلوط و 20 دقیقه زمان میدیم تا جو لعاب بندازه
بعد دارچین رو اضافه و سر آخر عسل رو به مقداری که میخواین شیرین باشه میریزیم و خوب هم میزنیم و 3 دقیقه بعد از رو گاز وردارین و با میوه های تازه سرو کنین.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ساندویچ_مرغ_سوخاری_قیفی
گزینه خوبی برای پذیرایی از مهمان های عصرانه و همچنین بچه ها که شکل قیفی این ساندویچ ها براشون جذابه .😊😚
🔷مواد لازم :
🔹سینه مرغ
🔹پنیر پیتزا
🔹نان مدیترانه ای
🔹گوجه فرنگی
🔹کاهو یا کلم یا جعفری خرد شده
🔹 آرد گندم/ تخم مرغ / آرد سوخاری
نکته ؛پنیر پیتزا را روی نان بریزید ، بگذارید در فر و یا ماهیتابه در بسته تا پنیرها آب شود و سپس استفاده کنید.
نوش جان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه #کیک_قابلمه_ای به نامِ هیچی ندار😁🍰
مواد لازم👇
آرد ۱پیمانه
شکر ۱پیمانه
تخم مرغ ۴عدد
گلاب هم ۳قاشق غذاخوری
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شوید_پلو_با_مرغ 🍛
برنج 2 پیمانه
لوبیا چشم بلبلی 1/5 پیمانه
شوید تازه یا خشک به مقدار لازم
نمک وفلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه: ابتدا لوبیا ها را با مقداری آب و نمک می گذاریم بپزد. برنج را آبکش کرده و شوید ها و لوبیای پخته شده را اضافه می کنیم و میگذاریم دم بکشد. این غذا را می توان همراه با مرغ یا گوشت میل کرد
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام صبحتون بخیر 🌸
یه کلیپ شاد و پر انرژی زیبای صبح بخیر ، تقدیم به تک تک اعضا😍
خداجون دوستت دارممم❤️
دوشنبتون عالی مثل خودتون 🌺
لینک join👇
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیرینی کشمشی
دستور یه شیرینی خوشمزه اوردم براتون
این شیرینی هم با فر درست میشه وهم بدون فر توجه کنید شیرینی کشمشی هیچ وقت روش طلای نمیشه فقط زیرش که طلای شد کافیه زمان پختش چهدر فر و چه بدون فر حدود 15 الی بیست دقیقه است
میتونید کل مواد رو نصف کنید
آرد 420 گرم حدود سه لیوان
پودر قند 300 گرم یک لیوان ونیم
روغن صاف قنادی 100گرم روغن جامد پخت وپز 50 گرم
تخم مرغ درشت دوعدد
ماست 140 گرم یا نصف لیوان
وانیل نصف قاشق چایی خوری
کشمش 150 گرم یا یک لیوان
گاز رو روشن کنید کمترین درجه حرارت شعله پخش کن بزارید ماهی تابه رژیمی روش تا گرم بشه از فر استفاده میکنید.از فر دست ساز هم میتونید استفاده کنید دمای فر 170 درجه به مدت 15 دقیقه
روغن وپودر قند رو بزنید حدود چهار الی پنج دقیقه تا پوک وسفیدرنگ بشه سپس تخم مرغ رو دونه دونه اضافه کرده ومیزنیم وانیل هم اضافه ،سپس ماست رو اضافه کرده در حد مخلوط کردن میزنیم همزن رو خاموش آرد رو یکدفعه میریزیم وبا دست مخلوط میکنیم زیادی ورز ندید که بهروغن بیفته فقط با نوکانگشتان مخلوط کنید آخر سر کشمش که قبلا نیم ساعتی تو آب خیس کردیم تا نرم بشه آبکش کردیم میریزیم ومخلوط میکنیم میریزیم تو قیف ساده نداشتید از دو قاشق استفاده کنید
ماهی تابه که گرم شده دو عدد کاغذ روغنی انداخته خمیر رو قیف میزنیم میخواید رویه شیرینی کمی ترد بشه کمی پودر قند روش بپاشید(اختیاریه)در ماهی تابه رو میبندیم ومیزاریم رو شعله پخش کن حدود پانزده دقیقه شعله خیلی کم باشه به ارومی درشو باز میکنیم زیرش طلای شد کافیه اونو خالی میکنیم کاغذروغنی انداخته سری بعد دوباره میزازیم
توی فر هم تو سینی کشمشی ها رو قیف زده ومیزاریم تو فر از قبل گرم شده به مدت 15 الی 20 دقیقه از پشت شیشه نگاه کنید زیرش طلای شد کافیه بعد از سرد شدن از کاغذ روغنی جدا میکنیم کاغذ روغنی چرب کردن نمیخواد
به جای روغن صاف میتونید از جامد پختوپز استفاده کنید ویا فقط از روغن صاف قنادی استفاده کنید لوازم قنادیا دارن
روغن مایع به هیچ عنوان نمیشه
میتونید به این مقدار روغن از کره استفاده کنید وای من طعم کره رو تو شیرینی دوست ندارم طعمش غالب میشه
سعی کنید از ترازوی دیجیتالی برای اندازه گیری استفاده کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#قند_تزیینی
این قند های تزیینی و فانتزی . که وقتی مهمون دارین می تونین توی قندون بریزین و در پذیرایی از مهمونی هاتون و همچنین در عید هم کاربرد داره .
🔷مواد لازم
🔹شکر نصف لیوان
🔹گلاب یا عرق هل 2 ق م .
🔹شکر و گلاب رو با هم مخلوط کردم . گلاب یا عرق هل تا جایی اضافه بشه که شکر به صورت ماسه ای در بیاد . زیاد نریزین که شل نشه .
از وانیل و یا هر اسانس دیگه ای هم می تونین استفاده کنین .
بعد برای اینکه به رنگ های مختلف دربیارین از رنگ خوراکی ، زعفران ، رنگ های طبیعی مثل آب البالو و لبو و ... می تونین استفاده کنین فقط زیاد نریزین که شل نشه . من تقسیم کردم به چند قسمت و هر کدوم رو به یه رنگی دراوردم .
بعد هم داخل قالب های فنری ریختم و منسجم کردم و توی یه ظرفی که کاغذ روغنی انداخته بودم قرار دادم .
توی محیط خونه نیاز به جای خاصی نداره یکی دو ساعت بمونه خشک میشه و خیلی راحت جدا میشه .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کتلت_آلمانی
این کتلت یکی از غذاهای محبوب آلمانی است وبین خودشون خیلی پرطرفداره.معمولا با نان باگت وسیب زمینی سرو میشه.
🔷مواد لازم
🔹گوشت چرخ کرده 500گرم
🔹باگت از طول 10سانت برش داده بشه
🔹خردل 1ق چ
🔹نمک وفلفل به میزان لازم
🔹تخم مرغ1عدد
🔹پیاز 1عدد بزرگ ریزخردشده
🔹پودرپاپریکا 1ق چ
🔹سیر 1حبه
ابتدا باگت رو داخل ظرفی قرار داده وروش یک لیوان آب بریزید وبزارید نیم ساعت خیس بخوره .بعد با دست فشار داده تا آب اضافی آن خارج بشه .پیاز وسیر رو با 1ق غ کره تفت بدید تاکمی نرم شود وباقی مواد رو بهش اضافه وبا دست خوب مخلوط کرده و ورز دهید.
تو ماهیتابه مقداری روغن ریخته واز مواد بردارید وداخل دست گرد کنید وتو تابه باحرارت ملایم سرخ کنید.
توضیح در مورد سیب زمینی دورچین این غذا👇👇
این سیب زمینی سرخ شده آلمانی است وکنار غذاهای گوشتی سرو میشه.پودر مخصوص برای مزه دار کردن آن مخلوطی از ادویه هاست.
🔷مواد لازم
🔹سیب زمینی 800گرم
🔹روغن 4ق غ
🔹فلفل سیاه مقداری
🔹پیازبزرگ 1عدد
🔹جعفری خردشده 2ق غ درصورت تمایل
🔹ادویه زیره.جوزهندی.پودرسیر
🔹سیب زمینی ها رو با پوست حدود 10تا 15دقیقه تو آب بپزید(نباید له شود با چاقو تست کنید )
بعد از نیم پز شدن سیب زمینی اونها رو پوست بگیرید وبه قطر نیم سانت حلقه حلقه کنید وبگذارید سرد بشه
پیاز رو خرد کرده وتو روغن تفت بدید پیاز نباید سرخ بشه وطلایی رنگ بشه سپس سیب زمینی ها رو اضافه کنید وتفت بدید تا حدی که سیب زمینی ها طلایی شه ودر اواسط کار نمک وادویه ها رو اضافه کنید وکمی هم زردچوبه برای خوشرنگ شدنش اضافه کنید وسرو کنید.
امیدوارم درست کنید واز خوردنش لذت ببرید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#حلوا_سوهانی
امروز با یه حلوای بیییی نهایت عالی و خوشمزه و مدرن و بوتیکی اومدم🤗😍 . این حلوا خیلی خوشمزه است 🙂.
این حلوا به دلیل وجود ارد جوانه گندم یک کم زبری داره . آرد جوانه گندم در تهیه سوهان به کار میره و از لوازم قنادی فروشی ها می تونید تهیه کنید .
.
آرد سفید 120 گرم (کمی کمتر از یک لیوان)
آرد جوانه گندم 35 گرم (حدودا 2 ق غ) (این آرد رو می تونید از لوازم قنادی فروشی ها تهیه کنید)
سوهان له و آسیاب شده 100 گرم (3 تا 4 ق غ)
پودر قند 50 گرم (حدودا یک سوم لیوان)
کره 50 گرم (روغن جامد و یا روغن حیوانی هم می تونید استفاده کنید)
شیر 60 گرم (یک چهارم لیوان)
خامه صبحانه 50 گرم (2 ق غ)
پودر هل 1 ق چ
زعفران 1 ق غ
گلاب 1 تا 2 ق غ
سوهان رو من داخل آسیاب ریختم و له کردم و به صورت کرمی در اومد . یا خوب پودر بشه . شیر و سوهان و خامه رو با هم مخلوط کردم و روی حرارت قرار دادم تا یکدست بشه قبل اینکه بجوشه از حرارت برداشتم .
آرد سفید رو الک کردم . داخل تابه ریختم و روی حرارت کم قرار دادم و تفت دادم . حدودا نیم ساعت روی حرارت تفت دادم . برای این حلوا نه خیلی زیاد و نه خیلی کم نشه تقت دادن آرد . بعد از تفت دادن دوباره الک کردم . آرد جوانه رو الک کردم و اضافه کردم و هر دو رو روی حرارت قرار دادم و کمی تفت دادم . از اونجا که آرد جوانه گندم زیاد نباید تفت بخوره والا می سوزه توجه بشه . کره رو اضافه کردم و ترکیب کردم و بعد مواد سوهانی رو ریختم و از حرارت برداشتم . پودر قند الک شده ، پودر هل ، زعفران و گلاب رو اضافه کردم و مخلوط کردم .اگر کمی پودری موند میشه کمی گلاب ریخت تا جمع بشه و یکدست بشه .
میشه داخل این حلوا پسته خام خرد شده هم.ریخت.
بعد همون طور که حلوا گرم هستش داخل قالب سیلیکونی (حلوا چون روغن داره نیازی هم به چرب کردن قالب نیست من جزیی با روغن قالب رو چرب کردم) ریختم و خوب فشرده کردم . داخل یخچال یکی دو ساعت ( یا داخل فریزر 20 دقیقه ) قرار دادم و بعد از قالب خارج کردم . روش کمی پودر پسته ریختم .
برای من 15 عدد این شکلی حلوا شد .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
عدس1 پیمانه
برنج 3 پیمانه
گوشت چرخکرده 300 گرم
پیاز 1 عدد
پیاز داغ (برای تزیین)1 عدد
کشمش پلویی 1 پیمانه
زرشک نصف پیمانه
زعفران به مقدار لازم
کره به مقدار لازم
هویج یک عدد متوسط
رب یک قاشق غذاخوری
زعفران به میزان لازم
نمک و فلفل پاریکا به میزان لازم
طرز تهیه🔻
ابتدا عدس را با میزان کمی آب در حدی که به اندازه یک بند انگشت آب روی عدس را بگیرید بپزید تا در نهایت بتوانید از آب حاوی مواد مغذی آن در تهیه غذا استفاده نمایید.
( توجه داشته باشید که نباید اجازه دهید عدس بیش از حد پخته شود چرا که پوست آن جدا خواهد شد و به هنگام دم کشیدن له میشود.)
در این فاصله مایه گوشتی را تهیه نمایید.
گوشت چرخشده را به همراه پیاز رنده شده، نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران طعمدار کنید سپس در تابه تفت دهید.
زمانی که آب گوشت جمع شد مقداری زعفران آب زده غلیظ به گوشتها اضافه کنید تا رنگ و عطر بینظیر زعفران به خورد گوشت برود. سپس کمی کره به تابه اضافه کنید و اجازه دهید گوشتها به همراه کره کمی تفت بخورند.
در این مرحله کشمشها را که از قبل شستشو دادهاید و نیم تا یک ساعت در آب خیس خوردهاند و کاملا نم آن را گرفتهاید آماده کنید .
برنج را با آب و نمک بپزید و در مرحله آخر زمانی که میخواهید برنج را آبکشی کنید عدس پخته شده را به برنج در حال جوشیدن بیفزایید و اجازه دهید مدت زمان کوتاهی به همراه عدس بجوشند و کاملا با یکدیگر مخلوط شوند.
سپس برنج را آبکشی کنید و تهدیگ مورد نظر خود را کف قابلمه قرار دهید و برنج را لایه لایه با پاشیدن دارچین طعمدار کنید (دارچین
دلبخواهی ) و در نهایت آب و روغن بدهید
(من کشمش رو روی برنج میریزم که خشک و سفت نشه شما میتونین سرخ هم کنید کشمش رو) سپس اجازه دهید برنج به مدت 30 تا 40 دقیقه دم بکشد.
زرشک رو کمی با کره تفت بدین
هویج رو رنده درشت کنین و با چهار قاشق آب بزارین کمی بخار پز شه و بعد با کمی پیاز تفت بدین
یک پیاز رو خلالی کنین و سرخ کنین برای تزئین روش بریزید
مقدار مناسبی از برنج دمکشیده را با زعفران آب زده و کره ذوبشده مخلوط نمایید
عدس پلو را با پیاز داغ، مایه گوشتی و برنج زعفرانی زرشک و کشمش تزئین و به صورت قالبی و یا در دیس سرو نمایید
در صورت تمایل میتوانید پس از آبکش کردن برنج، از مایه گوشتی و کشمش به صورت لایه لایه مابین برنج به میزان مناسب بریزید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کلوچه_پرتقالی
تخم مرغ 1 عدد
پودر شکر (شکر آسیاب شده)200 گرم (تقریبا یک لیوان)
روغن مایع 100 گرم (کمی کمتر از نصف لیوان)
آب پرتقال 60 گرم (یک چهارم لیوان)
ماست 40 گرم (تقریبا 2 ق غ)
آرد سفید 400 گرم ( دو و دو سوم لیوان)
بیکینگ پودر 5 گرم (1 ق م)
رنده پوست پرتقال 1 ق چ
مواد به دمای محیط برسه .
آب یک عدد پرتقال رو گرفتم و از صافی رد کردم . نیاز به 60 گرم (حدودا یک چهارم لیوان) آب پرتقال داریم .
تخم مرغ و پودر شکر رو با همزن حدودا 5 دقیقه خوب زدم تا رنگش به سفیدی بزنه و کشدار بشه . رنده پوست پرتقال رو هم اضافه کردم . ماست و آب پرتقال و روغن مایع رو هم ریختم و ترویب کردم . همزن رو کنار گذاشتم . بیکینگ پودر رو ام ریختم . آرد رو الک کردم . آرد رو کم کم ریختم . آرد رو سعی کنید زیاد نریزید خمیر خودش کمی چسبندگی داره . اگر دیدید خیلی چسبنده است کمی بریزید ولی در ریختن آرد محتاطانه عمل کنید . ریختن ارد زیادی قاعدتا کلوچه شما رو سفت و سنگین می کنه و اون لطافتش از بین میره . پس صبوری کنید . خمیر ورز دادن نمی خواد . فقط نیم ساعت داخل یخچال استراحت قرار بدید که با استراحت چسبندگی هم رفع میشه .
بعد از خمیر گوله های به اندازه دلخواه من 80 گرمی برداشتم و بعد توی دستم کمی پهن کردم . داخل سینی قرار دادم .
مابقی کاملا سلیقه ای هست مثل طرح دادن و رومال زدن . می تونید با چنگال طرح بزنید . من با چنگال کمی خط انداختم . کمی با فشار که بعد از پخت اثراتش بمونه . رومال هم ترکیب زرده تخم مرغ و 1 ق غ ماست هست که رومال زدم و کمی کنجد پاشیدم . رومال باعث میشه رویه کلوچه خوشگل تر و خوش رنگ تر هم بشه .
فر هم مثل همیشه از یک ربع قبل گرم کردم و سینی رو طبقه وسط با دمای 170 درجه حدودا 20 تا 25 دقیقه قرار دادم . دمای فرها فرق داره حتما چک کنید . اخر هم یکی دو دقیقه گریل بالا رو روشن کردم که کمی روش تغییر رنگ پیدا کنه .
برای من 10 عدد کلوچه شد .
بدون فر داخل فر دست ساز یا تابه دوطرفه ردی گلز می تونید درست کنید .
در مورد دستگاه های دیگه اطلاع ندارم .
سعی کنید مواد رو جایگزین نکنید . چون ممکنه در کیفیت کار شما تاثیر بزاره .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ترشی_شلغم
سلام من اومدم با یه ترشی خوشمزه و راحت و عالی 😍.
شلغم یک کیلو
چغندر (لبو) 1 تا 2 عدد(نپخته)
سیر 3 تا 4 حبه
برگ بو 1 عدد
سیاه دانه ، تخم گشنیز ، گلپر در صورت تمایل 1 ق م
نمک 1 ق م
سرکه سفید 2 لیوان
آب جوشیده خنک 2 لیوان
آب و نمک و برگ بو رو روی حرارت قرار دادم تا بجوشه ، وقتی جوشید از حرارت برداشتم و گذاشتم کنار خنک بشه .
چغندر و شلغم رو شستم و خشک کردم و سر و ته اش رو گرفتم و پوستش رو گرفتم . به صورت خلالی و درازا خرد کردم . خرد کردن و طرح دادن دست خودتونه حتی می توتید قالب بزنید .
سیر رو پوستش رو گرفتم و ورقه ای خرد کردم به خاطر اینکه داخل ترشی با اون یکی مواد یک دست بشه و ظاهرش زیبا بشه .
تمامی مواد خشک باشند ، آبی نمونه .
لایه لایه شلغم و چغندر و سیر رو داخل ظرف شیشه ای قرار دادم . اگر هم ادویه دوست دارید بریزید از سیاه دانه و تخم گشنیز و گلپر می تونید استفاده کنید .
به نسبت مساوی آب و سرکه با هم مخلوط کردم . دو لیوان سرکه هم با آب جوشیده خنک ترکیب کردم و داخل ظرف شیشه ریختم . از اونجایی که من خیلی تیز و تند دوست ندارم در ترشی ها نصف به نصف آب جوشیده خنک و سرکه می ریزم .می تونید کلش رو سرکه بریزید و یا از ترکیب آبغوره و سرکه هم می تونید استفاده کنید.
(آب جوشیده خنک هست و نمیزاره ترشی کپک بزنه و چون جوشیده و استریل شده)
در ظرف رو بستم و خوب چفت کردم . محیط خنک و به دور از نور آفتاب قرار بگیره تا رنگش بد رنگ نشه . حدودا یک هفته تا ده روزبعد ترشی آماده است . بعد از آماده شدن داخل یخچال نگه داری کنید .
👈این ترشی تا چندین هفته داخل یخچال می مونه . بهترین زمان مصرف 6 هفته است و به مرور شلغم ها نرم می شوند . اگر دیدید رنگش تغییر کرده می تونید هر زمانی خواستید لبو داخلش بریزید تا رنگش خوش رنگ تر بشه .
👈لبو قابل حذفه و بابت رنگ دهی و خوشرنگ شدن در این ترشی استفاده میشه .می تونید حتی کلم بنفش استفاده کنید
👈دو روش برای تهیه این ترشی هست که روشی که به صورت خام هست مواد و روشی به صورت پخته . اگر چه که پختن مواد ترشی با سرکه ، ماندگاری ترشی رو طولاتی می کند و و احتمال کپک زدن کمتر ، اما ترشی شلغم و لبو نسبت به ترشی های دیگر حساس تر و زودتر خراب می شود . اگر برای این ترشی چغندر رو بپزید شفاف تر و خوش رنگ تر می شود اما دوام کمتر و زود کپک می زند .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خورشت_مرغ_کاری
سینه مرغ دو عدد
پیاز نگینی یک عدد
ماست یک پیاله
ادویه شامل ..پودرسیر_فلفل سیاه_پودر کاری..فلفل قرمز_به مقدار کافی
جعفری ..یه پیاله کوچک
سس تند 2 ق
رب 2 ق
کره 50 گرم
اول پیاز نگینی شده با کمی روغن وکره تفت میدهیم ...روغن برای این که دوغ کره نسوزه ...تفت که دادیم سبک شد ..مرغ نگینی درشت را اضافه کرده
پودر سیر نمک و میزنیم یکم دیگه تفت میدهیم ....
بعد به اندازه یک رب درش رو بگذارید تا بخار پز شه بعد رب یا سس کچاپ اضافه کرده.... بعد داخل طرف ماست ادویه کاری کمی فلفل را اضافه کرده تا به خورد ماست بره بعد ماست را به مرغ اضافه میکنیم ...درشو ببندید تا مرغ پخته شود و مواد به خورددهم بره ... بعدد درش برداشته جعفری خرد شده اضافه کرده .. حرارت نبینه جعفری رنگش تیره نباید بشه...... در اصل این غذا باید تند و تیز باشه😋😋
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#جوجه_چینی
مواد لازم :
فیله مرغ خلالی شده
پیاز خلالی شده یک عدد
لیمو تازه
نمک،فلفل،ادویه کاری،آویشن مقدار لازم
2 عدد تخم مرغ
ماست یک لیوان
آرد سفید یک لیوان
زعفران دم کرده غلیظ
طرز تهیه :
اول از همه باید فیله های مرغمون رو مزه دار کنیم،برای این کار فیله های مرغ رو داخل یه کاسه ی در دار میریزیم ، پیاز های خلالی رو بهش اضافه میکنیم ، لیمو و نمک و فلفل هم میزنیم و درشو میبندیم و یکی دو ساعت میزاریم یخچال.
تو این فاصله سفیده های تخم مرغو از زرده جدا میکنیم ، سفیده هارو با همزن برقی 2 دقیقه میزنیم تا سفید و پفکی بشه،بعد زرده هارو بهش اضافه میکنیم و با لیسک دورانی هم میزنیم ، ماست و نمک و فلفل و کاری رو هم بهش اضافه و بازم دورانی هم میزنیم،حالا آرد رو در 2 مرحله اضافه و هم میزنیم ، زغفرون هم بریزید ، در آخر غلظت خمیرمون(خمیر بنیه)باید مث حلیم بشه ، بعد مرغ هارو از یخچال در میاریم ، با دست داخل خمیر میغلتونیم جوری که خمیر خیلی تمیز همه جاشو بگیره و بعد داخل روغن خیلی داخل سرخ میکنیم و زمان میدیم تا برشته بشه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛