eitaa logo
آشپزی خاص
96.6هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.6هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
خییلی لطیف وخوشمزه به همراه کلیپ 4 ورقه ای خدمت شما😍 👇 هویج شسته وپوست گرفته 500 گرم شکر 2 پیمانه سرخالی (350 گرم) _می تونید کمتر بریزید اب 3/4 پیمانه (150 گرم) گلاب 1/4 پیمانه(50 گرم) زعفران ساییده شده مقداری آرد سفید قنادی 1پیمانه (150 گرم) 🛑 می تونید از ارد برنج هم استفاده کنید یا کمی از ارد سفید را با آرد برنج جایگزین کنید مثلا 3/4 پیمانه آرد سفید بریزید و1/4پیمانه آرد برنج کره 50 گرم روغن مایع 1/2 پیمانه (100 گرم) 👈می تونید کره را حذف کنید و کلا 3/4 پیمانه روغن مایع بریزید 👈درابتدا هویجهای پوست گرفته شده را با 1لیوان اب ،،، ودرب نیمه باز روی حرارت کم گاز بگذارید واجازه دهید تا کاملا پخته ونرم شوند واب انها کاملا کشیده سپس به همان صورت داغ با گوشتکوب برقی یا دستی خیلی خوب پوره کنید (باید کاملا له وپوره ای شوند) برای شربت حلوا: شکر واب را درون ظرفی بریزید وروی حرارت ملاایم گاز بگذارید واجازه دهید تا شکر خودجوش حل شود دو سه مرتبه ای هم بزنید پس از حل شدن کامل شکر،گلاب وزعفران را اضافه کرده وپس از چند جوش حرارت را خاموش کنید اگرطعم را هل دوست دارین می تونید یکی دوتا دونه هل هم داخل شربت بندازین ارد سفید قنادی را الک کنید وحدود بیست دقیقه با حرارت کم خوب تفت دهید تا بوی خامی ارد گرفته شود ولی تغییر رنگی ندهد توجه کنید که حرارت کم باشد وبا حوصله ارد را تفت بدین تا قبل از تغییر رنگ کاملا بوی خامی ان گرفته شود 🛑(بعد از تفت دادن می تونید ارد را دوباره از الک رد کنید این کار برای جلوگیری از گوله شدن حلوا هست ) سپس کره وروغن را اضافه کنید وهم بزنید تا ارد کاملا یکدست شود هویج پوره شده را اضافه وخوب با ارد مخلوط ویکدست کنید حرارت را خاموش کنید وشربت ولرم را کم کم به ان اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا حلوا کاملا یکدست وجمع شود اگر حلوا شل بود کمی روی حرارت هم بزنید درنهایت حلوا را گهواره کنید و به دلخواه تزیین 🛑اگر احیانا روغن حلوا کم بود کمی روغن اضافه تر کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
22.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽فیلم طرز تهیه دمپخت ماش با ماهیچه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دوستای مهربونم مراحل توی فیلم مشخصه فقط یه نکته مهم رو حتما رعایت کنیدوقتی کلم بنفش رو رنده میکتید حتما آبش رو بگیرید بعد به مواد سالادتون اضافه کنید در غیر اینصورت سالادتون شل و وارفته میشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خمیر نون رو به همین قشنگی و زیبایی بدون هیچ وسیله ای درستش کنید👌 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 1 قاشق غذاخوری شیر (300 میلی لیتر) 1 قاشق چایخوری مخمر 2 قاشق غذاخوری شکر 10 گرم شکر وانیل 50 میلی لیتر روغن نباتی 2 عدد تخم مرغ 4 قاشق غذاخوری آرد (250 میلی لیتر) 50 میلی لیتر کره برای پر کردن🔻 4-5 عدد سیب 2 قاشق غذاخوری شکر 1 قاشق چایخوری دارچین برای 2 قاشق غذاخوری آرد 30 گرم کره مواد خمیرمون رو کامل باهم‌مخلوط‌کنید و بزارید‌1‌ساعت استراحت کنه خمیر مطابق را به قسمتهای مساوی تقسیم کنید ، گلوله درست کنید ، با کمک یک لیوان فرورفتگی ایجاد کنید ، پر کردن را قرار دهید با یک تخم مرغ روغن کاری کنید که‌ نرم بشه با یه لیوان فرم بدید ، زرده تخم‌مرغ و مواد سیبیمون و بریزید و در فر 180 درجه بپزید دستورش واضح هست. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
با سس مارینآرا مواد لازم 350 گرم گوشت چرخ شده(البته باید بیشتر میرختم چون واسه قالبم کم بود، باید لایه گوشتی دور قالب ضخیمتر میشد) نصف بسته ماکارونی فرمی گوجه فرنگی 6 عدد پیاز یکعدد سیر 4 حبه پیازچه 6یا 7 ساقه نمک، فلفل سیاه، آویشن پنیر پیتزا هرچی بیشتر بهتر طرز تهیه ش: برای پیاز رو سرخ کنید وسیر رو باهاش تفت بدید، گوجه ها رو پوره کنید بهش اضافه کنید نمک،آویشن، چند ساقه ریحون وجعفری هم خرد کردم، البته من یه کم فلفل سبز رو هم خرد کردم((اگه میخواید سستون قرمز خوشرنگ بشه در تابه رو اصلا نذارید)) وگذاشتم سرخ بشه وبه روغن بیفته.... (واسه این سس باید روغن زیتون استفاده کنید من آبلیموش رو حذف کردم چون آبلیمو نباید حرارت ببینه) بعد پاستا رو توی آبنمک ویه ق روغن 8 دقیقه بجوشونید وآبکش کنید.. پیازچه ها رو خرد کنید وبا گوشت چرخ شده نمک فلفل، آویشن خوب ورز دادم ونیم ساعت توی یخچال استراحت بدید بعد ترجیحا توی قالب کمربندی وگرنه توی هرقالب نچسبی گوشت رو کف ودیواره های قالب رو بطور یکنواخت پخش کنید خوب فشارش بدید که نریزه پایین.. بعد پاستا رو با سس مخروط کنید ویه لایه پاستا یه لایه پنیر پیتزا بریزید تا آخر... وتوی فر 170 درجه 40 دقیقه با فویل، گذاشتم بعد فویل رو برداشتم ونیم ساعت دیگه هم بدون فویل، وبعد هم گریلو روشن کردم درحدی که روش برشته بشه.... گوشت اول مثه کباب تابه ای آب میندازه بعد فویل رو برداشتم که آبش تبخیر بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای گوشت قلقلی: 500 گرم گوشت چرخ کرده 1 پیاز متوسط ​​(رنده شده) 1 فنجان چای آرد 1تخم مرغ 1 قاشق چای خوری زیره سبز، فلفل سیاه، فلفل قرمز، آویشن 1 قاشق چای خوری ریحان خشک 1 قاشق چای خوری نمک مواد دیگر: 1 روغن فنجان 1 پیاز کوچک 2-3 حبه سیر 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 6 لیوان آب جوش یک چهارم قاشق چای خوری نمک 1کاسه سوپ خوری نخود جوش داده شده نمک 2 سیب زمینی متوسط آماده سازی: - تمام مواد تشکیل دهنده گوشت پیاز رنده شده ارد و ادویه جات را تا زمانی که خوب مخلوط شوند ورز دهید، به قطعات کوچک گردویی تقسیم کنید. در ظرفی سیر و پیاز را در روغن سرخ کنید رب گوجه را اضافه کرده خوب تفت دهیدآب جوش را ریخته نمک و قلقلی ها را اضافه کنید.وقتی آب جوش آمد سیب زمینی های نگینی آب پز شده ( خیلی زیاد آب پز نشود) و نخود آب پز شده را اضافه کنید تا زمانی که پخته شود، روی حرارت متوسط ​​حرارت دهید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یه نون بسیار خوشمزه و عالی و پرطرفدار 🤗👌. اون دوستانی که طعم زنجبیل رو دوست ندارن می تونن حذف کنن ، دوست دارن شکرش و شیرینیش زیاد بشه می تونن سه چهار قاشق شکر بریزین البته این نون به کم شیرینیش معروفه و خوشمزه است . بخواین بدون فر درست کنن توی تابه روی گاز یا توی فر دست ساز می تونن درست کنن . آرد تقریبا 375 گرم (حدودا 2.5 لیوان) ( فرقی نداره آرد گندم نانوایی یا آرد سفید قنادی ) تخم مرغ 1 عدد شیر ولرم 120 میلی (نصف لیوان) ماست ترجیحا پرچرب یا خامه ای 120 گرم (نصف لیوان) کره 25 گرم روعن مایع 60 میلی (1/4 لیوان) پودر خمیر مایه 5 گرم (1 ق م) شکر 1 ق غ نمک 1 ق چ زنجبیل 1 تا 2 ق غ داخل ظرفی شیر ولرم و شکر رو مخلوط کردم ، پودر خمیر مایه رو ریختم توش یه کوچولو هم زدم ، در ظرف رو گداشتم تا خمیر مایه به عمل بیاد ، حدود 10 دقیقه . داخل یه ظرف بزرگ تخم مرغ رو شکستم و کمی زدم تا از لختگی در بیاد . کره و ماست هم از قبل توی محیط قرار بگیره. کره ، روغن مایع ، نمک ، ماست ، زنجبیل رو بهش اضافه کردم . خمیر مایه به عمل اومده رو هم ریختم . آردرو الک کردم و کم کم به موادم اضافه کردم . این خمیر چسبندگی داره و نباید چسبندگیش رو با اضافه کردن آرد برطرف کنیم ، باید چسبندگی رو با ورز دادن برطرف بشه و الا بعد از پخت این نون خشک میشه . خوب ورز دادم ، صد بار هم خمیر رو کوبیدم. خمیر رو داخل طرف تمیز گذاشتم و روش رو خوب پوشوندم توی جای نسبتا گرم به مدت یک ساعت استراحت کنه . بعد از استراحت پف خمیر رو با ورز دادن گرفتم . از خمیر چونه هایی برداشتم ، و با کف دستم روش فشار دادم و به شکل گرد در آوردم ، میتونین با قالب هم کاتر بزنین . بعد این خمیر های گرد رو داخل سینی فر چیدم ، با یه قالب گرد مثل در نوشابه روش مهر زدم . روی خمیر ها رو با یه پارچه پوشوندم و گذاشتم 20 دقیقه استراحت کنه . بعد از استراحت روی نون ها رو با یه زرده تخم مرغ و زعفران و یه ق م شیر رومال زدم . نون ها رو توی فر 180 درجه که از یه ربع قبل فر رو روشن کردم به مدت 20 تا 25 دقیقه قرار دادم . در ضمن ظرف حاوی آب هم درون فر فراموش نشه که باعث رطوبت میشه و نون ها خشک نمیشن ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛