#حلوا_شیره
سلام حلوا با شیره مخصوص کسایی که علاقه مند شیره هستن و دوست ندارن شکر بریزن . البته همون دستور حلوای ساده است که جای شکر ، شیره استفاده میشه 😊 . میزان شیره هم می تونید یک کم کمتر بریزید و یا حتی کمی بیشتر بسته به علاقه تون به شیرینی داره .
می تونید حتی نصف شکر و نصف شیره استفاده کنید .
آرد سفید قنادی یا آرد نانوایی و حتی ترجیحا آرد سنگک یک لیوان
شیره یک لیوان (من کمی کمتر از یک لیوان ریختم و میشه نصف شکر و نصفش شیره ریخت) (شیره انگور و یا خرما و ...)
آب یک لیوان
کره 50 گرم
روغن مایع حدودا یک سوم لیوان
گلاب یک چهارم لیوان
زعفران به میزان لازم
پودر هل به میزان لازم
اول آرد رو الک کردم و تفت دادم . مدت زمان تفت دادم بسته به این داره که چه رنگی دوست دارید حدودا 30 تا 45 دقیقه بو دادم .
در ظرف دیگه آب و شیره و زعفران و هل رو ریختم و روی شعله ملایم گذاشتم گلاب هم ریختم همین که گرم شد و نیاز به جوشیدن نداره از حرارت برداشتم .
وقتی آرد رو بو دادم دوباره الک کردم و کره و روغن مایع رو اضافه کردم استفاده کردم . بعد کمی آرد رو با روغن تفت داده و زیر شعله ملایم شربت رو اضافه کردم و هم زدم تا حلوا بسته بشه.
هر وقت هم حلوا رو خواستین تزیین کنین باید حلوا رو گرم داخل ظرف بریزین و روش رو با روغن جامد صاف کنید و بعد تزیین کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#بیسکویت_کرم_دار
برای 10 عدد به این شکل
تخم مرغ 1 عدد
کره 100 گرم
پودرقند 40 گرم (2 ق غ)
آرد سفید 210 گرم ( یک و یک سوم لیوان)
بیکینگ پودر نصف ق چ
وانیل یک چهارم ق چ
برای کرم
کره 50 گرم
پودر قند 70 گرم (نصف لیوان)
پودر کاکائو 2 ق غ
شکلات 100 گرم
همه مواد به دمای محیط برسه .
کره و پودر قند الک شده رو با همزن 3 الی 4 دقیقه زدم . تخم مرغ رو اضافه کردم یک دقیقه خوب هم زدم و وانیل رو اضافه کردم .
آرد و بیکینگ پودر رو الک کردم و کم کم داخل مواد ریختم و با دستم خمیر رو جمع کردم ،حد مخلوط شدن . آرد رو کم کم ریختم تا خمیر به دست نچسبه . ممکنه برای شما کمتر و یا بیشتر ارد ببره اما زیاد ارد نریزین که لطافتش از بین نره . خمیر هم ورز نمی خواد .
خمیر رو نیم ساعت داخل یخچال استراحت قرار دادم.
بین دو تا نایلون خمیر رو با وردنه پهن کردم به قطر 2 تا 3 میلی یه کم هم نازک تر بشه بهتر چون خمیر بیکینگ پودر داره یه کم پف می کنه کلفت نشه که وقتی کرم بینش قرار میدیم خیلی بیسکویت ها ارتفاعش زیاد نشه .
بعد هر طور دوست دارین قالب بزنین حتی می تونین گرد و با دهانه استکان و لیوان قالب بزنین .
داخل سینی فر قرار دادم . سینی فر هم نیاز به چرب کردن و یا کاغذ روغنی انداختن هم نداره ، چون خمیر به قدر کافی کره داره . من همین طوری انداختم 😊
فر از به ربع قبل گرم کردم در طبقه وسط با دمای 170 درجه 10 تا 12 دقیقه قرار دادم .
برای کرم :
کره و پودر قند رو 3 دقیقه با همزن زدم . پودر کاکائو رو الک کردم و اضافه کردم .
شکلات رو هم به روش بن ماری (روی حرارت غیر مستقیم ) آب کردم و داخلش ریختم و مخلوط کردم .
حالا کرم رو شما می تونین با شکلات سفید هم درست کنین ، پودر کاکائو حذف، رنگ کرم سفید بشه و یا حتی می تونین رنگ خوراکی بریزین .
بعد از مواد کرمی بین دو تا بیسکویت قرار دادم .
یه کم هم شکلات آب کردم و روش ریختم. .
چند نکته
این بیسکویت ساده هست می تونین همین طوری بخورین و یاده باشه می تونین داخل موادش پودر کاکائو بریزین و بیسکویت خودش کاکائویی بشه .
این بیسکوییت ساده و برای کار با رویال آیسینگ هم میشه .
می تونین بین بیسکویت حتی مارمالاد قرار بدین و یا حتی مربا و یا هر نوع کرمی که دوست دارین
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#تیرامیسو
مواد لازم برای تهیه کیک
3 عدد تخم مرغ
نصف لیوان شکر
نصف لیوان آرد
نصف ق م وانیل
2 ق غ پودر کاکائو
یه ق چ خ سرپر بکینگ پودر
شکر و تخم مرغ رو داخل یه ظرف بریزید و با دور بالای همزن 4-5 دقیقه بزنید تا پف کنه .بعد آرد و بکینگ پودر رو الک کنید و بریزید داخلش ودر آخر هم پودر کاکائو ووانیل رو اضافه کنید وهم بزنید.
فر رو از قبل گرم کنید و روی حرارت 170درجه تنظیم کنید و بزارید بپزه .
وقتی کیک پخت قالب بزنید . وداخل سس بندازید تا نرم بشه.
مواد لازم برای سس نسکافه
2 ق غ خ پودر نسکافه
1ق غ خ شکر
ا لیوان و نیم آب گرم
همه مواد رو مخلوط میکنیم تا یه سس شل درست کنیم.
مواد لازم برای تهیه خامه
2 ق غ خ پودر شانتی
200گرم خامه صبحانه
1ق غ خ پودر قند
180گرم پنیر لبنه
همه مواد رو باهم مخلوط میکنیم و 4-5دقیقه هم میزنیم.
نکته:به جای خامه صبحانه و پودر شانتی از خامه قنادی میتونید استفاده کنید.
مواد رو مطابق کلیپ بریزید داخل ظرفهاتون وبا پودر کاکائو تزئین کنید.
نوش جان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ماهی_پلو
من ماهی رو داخل فر پختم . اما خواستین می تونین روی گاز توی تابه سرخ کنین . .
ماهی قزل آلا رو من به این طریق در فر می پزم . اول ماهی رو شستم . توی تشت بزرگی آب سرد و نمک رو مخلوط کردم و ماهی رو به مدت 2 ساعت داخلش قرار دادم . بعد از این مدت ماهی رو از آب نمک بیرون آوردم . روش رو با دستمال کاغذی تمیز کردم . برای مزه دار شدنش یک عدد پیاز خرد شده همراه زعفران ، روغن زیتون ، نمک ، فلفل ، زردچوبه مخلوط کردم و ماهی رو در اون خوابوندم و روش رو سلفون کشیدم و گذاشتم یخچال تا یک ساعت .
بعد ماهی ر از یخچال بیرون آوردم ، فر رو روشن کردم . کف سینی فر فویل انداختم روش رو کمی چرب کردم و روش سیب زمینی حلقه شده گذاشتم روی سیب زمینی رو هم چرب کردم و ماهی رو از مواد جدا کردم و روی سیب زمینی گذاشتم ، این کار فوق العاده است دیگه پوست زیرین ماهی به کف سینی نمی چسبه . بعد ماهی رو در فر 180 الی 200 درجه به مدت 45 دقیقه قرار دادم . نیم ساعت که از پخت گذاشت یه دونه لیموترش رو حلقه کردم و در فررو باز کردم و روی ماهی گذاشتم . بعد در فر روبستم . بعد از اون 15 دقیقه دیگه موند تا بپزه . پس مدت پخت 45 دقیقه است که یک ربع آخر لیمو روش گذاشتم . از قبل نزاشتم تا تلخ نشه .
بعد ماهی رو از فر بیرون آوردم و توی دیس گذاشتم .
خوب اگه هم که نخواین توی فر بپزین همونطوری که گفتم مزه دار کنین و فقط روی گاز توی تابه با روغن سرخ کنین .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سرشیر
یک صبحانه مفید ومقوی😉اونم از نوع خونگی باشه که هیچی 😍
سر شیر نوعی خامه است که از سطح شیر گرفته میشود.
سرشیر که از شیر گوسفند وگاومیش بدست بیاد که خیلی عااالیه من از مخلوط شیر گاو وگوسفند استفاده کردم با شیر گاو هم درست میکنم عالی میشه
شیر پاستوریزه استفاده نکنید. چون اصلا سرشیر نداره قبل از اینکه بریزن تو قوطی سرشیرشو گرفتن.
شیر رو بزارید رو گاز با حرارت متوسط تا بجوش بیاد مواظب باشید سر نره. با حرارت متوسط رو به بالا ،حدود پانزده تا بیست دقیقه جوش بزنه سپس گاز رو خاموش کنید. به همون حالت بزارید تا سرد بشه وقتی که سرد شد بزارید یخچال به مدت بیست وچهار ساعت تا سرشیر کاملا منسجم بشه تو این مدت شیر رو تکون ویا هم نزنید.
سپس بوسیله خلال دندان ویا کارد لبه های سرشیر رو از کنار قابلمه جدا کنید . سرشیر رو به آرومی در بیارید وبریزد تو کاسه
سرشیر رو که جدا کردید.شیر میشه شیر کم چرب .با این شیر هم انواع دسر وکیک میتونید درست کنید .من باهاش ماست کم چرب درست کردم نمیدونم خوب درمیاد یا نه فعلا بهش مایه زدم
سرشیر با عسل ونون تنوری داغ چه شود😉
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوفته_در_فر
نرم ، لطیف ، بدون تفت دادن ، همراه با مقدار زیادی سس گوشت خوشمزه
"کوفته در فر
مواد لازم
گوشت چرخ کرده 600 گرم.
تخم مرغ 2 عدد.
برنج 100 گرم.
پیاز رنده شده یک عدد
رب گوجه فرنگی 80 گرم.
خامه ترش 80 گرم.
هویج
ادویه جات
برنج را بشویید و آن را در آب نمک بجوشانید. باید تا نیم پخته شود.
گوشت چرخ کرده را در یک کاسه بریزید ، تخم مرغ ، برنج ، پیاز را به آن اضافه کنید. نمک و فلفل را و کمی سبزی خشک تا مزه دار شود. همه چیز را کاملا مخلوط کنید. از گوشت چرخ شده کوفته درست کنید ، هویج های خورشتی را به کف قالب اضافه کنید. سپس رب گوجه فرنگی را برداشته و با خامه ترش مخلوط کنید. نمک. کوفته ها را با این سس گوشت روی آن بریزید. قالب را با کوفته ها در فر قرار دهید ، گرم کنید تا 180 درجه گرم شود. پخت کوفته حدود 40 دقیقه زمان می برد. نوش جان!
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تخم_مرغ_پیتزایی
📌 مواد لازم:
سیب زمینی -1 عدد
✅ تخم مرغ -5 عدد
✅ پنیر 100 گرم
✅ سوسیس-100 گرم
روغن نباتی-100 میلی لیتر
✅ نمک به مزه روش
پختن: در روغن نباتی ، سیب زمینی ها را سرخ کنید تا قهوه ای طلایی شود. تخم مرغ ها را بشکنید ، نمک بزنید و سیب زمینی ها را روی آن بریزید. سوسیس و پنیر رنده شده را در بالا قرار دهید ، به مدت 5-7 دقیقه زیر حرارت را روی حرارت کم بپزید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛