"#فتیر #فطیر
😋🥐🍞🥖❤️
مواد لازم:
آرد: به مقدار لازم
شکر: 500 گرم
شیر: 1 کیلوگرم
تخم مرغ: 3 عدد
سیاه دانه: 1 قاشق غذاخوری
کنجد: 1 قاشق غذاخوری
مایه خمیر: 1 قاشق غذاخوری
نمک: 1 قاشق مرباخوری
زردچوبه: 1 قاشق مرباخوری
روغن مایع: 1/2 لیوان
طرز تهیه:
شکر، شیر، روغن مایع و تخم مرغ روی حرارت با هم مخلوط می کنیم و آنقدر هم می زنیم تا شکر حل و مخلوط ولرم شود.
آرد و کم کم به مخلوط بالا، سیاه دانه، کنجد، مایه خمیر، نمک و زردچوبه اضافه می کنیم و ورز می دهیم، ریختن آرد و ورز دادن را ادامه می دهیم به طوری که خمیر نرم و یکدستی داشته باشیم و به دست نچسبه.
روی خمیر را پوشانده و برای دو تا سه ساعت در جای گرم قرار می دهیم.
پس از ورآمدن خمیر، پف خمیر را با ورز دادن می گیریم.
چونه های یک اندازه از خمیر جدا می کنیم و با وردنه چونه ها رو پهن می کنیم.
با قاشق یا چنگال یا تک روی فتیرها رو تزئین و سوراخ می کنیم.
روی فتیرها را با مخلوط زردچوبه و تخم مرغ رومال می کنیم.
کف سینی ها را با کمی روغن چرب کرده و فتیرها رو روی سینی میزاریم و داخل فر که از قبل با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم شده می پزیم.
نوش جان 😄😍
نکات:
در تمام مراحل درست کردن فتیر بعد از ورآمدن خمیر، درست کردن چونه و باز کردن چونه ها با وردنه روی آنها را بپوشانید.
ریختن زردچوبه داخل خمیر اختیاری هست.
اندازه چونه ها به سلیقه شما بستگی دارد.
بعد پخت فتیرها روی آنها را می توانید کمی گریل کنید.
روی فطیر حتما سوراخ کنید تا سطح فتیر زمان پخت تکه تکه نشود
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لازانیایک بسته
گوشت چرخ کرده 300تا400 گرم
پیار1 عدد قارچ8تا9 عدد
نمک، فلفل، آویشن به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی2ق س
پنیر پیتزا.به مقدار دلخواه
سس سفید به میزان لازم
مواد لازم برای سس سفید
آرد...... 2 ق س
کره50گرم
شیر2 لیوان
طرز تهیه:
اول مواد خرد میکنیم آماده کرده آب میریزیم قابلمه ومیزتریم تا جوش بیاد. میرم سراغ تهیه ،😋🥰
در تابه ای روغن ریخته پیاز های خرد شده را اضافه میکنیم تفت میدیم بلوری که شد گوشت را اضافه کرده تفت داده تا تغییر رنگ بده قارچ اضافه کرده باحرارات بالا تفت میدیم. فلفل ،زردچوبه، آویشن را اضافه می کنیم.اکر دوست داشتید میتونید فلفل دلمه هم خرد کنید توی این مرحله اضافه میکنیم سپس نمک فلفل زردچوبه آویشن ورب گوجه را اضافه کرده و تفت میدهیم یک لیوان آب اضافه میکنم و شعله گاز را هم کم کرده و میگذارم مواد بپزه وطعمها بخرد هم بره. و رب رنگ باز کنه به . آب جوش مقداری نمک ، روغن اضافه میکنیم سپس ورقه های لازانیا را در آب ریخته و 7یا8دقیفه که نرم بشه بعد آنرا آبکش می کنیم و اب سرد روی لازانیا میریزیم که بهم نچسبه.سس بشامل هم آماده میکنیم
برای تهیه سس بشامل(سفید) ارد راتوی قابلمه ریخته وتفت میدیم نباید رنگش عوض بشه فقط بوی خامیش بره کافیه.کره رااضافه کرده ویک تفت کوچلو داده وشیر رافزوده ومدام هم میزنیم تا به غلظت برسه حرارات باید کم باشه.
. . ته ظرف را یکم چرب کرده ورقه های لازانیا را رو یه ردیف چیده و روی ورقه هاا سس بشامل،وپنیر پیتزا بعد مایه گوشتی و بعد یک لایه سس وپنیر میریزیم و دوباره لازانیا... و به همین ترتیب ادامه میدهیم تااخرکه ظرف پربشه سس سفید را روی آخرین لایه ریخته و روی سس را پنیر میریزیم در فر گرم شده با حرارت 180درجه به مدت تقریبی 20تا30دقیقه قرار میدهیم تا روی پنیراب شده طلایی بشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کلم_پلو_شیرازی
برنج 4 پیمانه
سبزی کلم پلو خورد شده 500گرم
گوشت چرخکرده 300گرم
پیاز 1 عدد رنده شده
کلم خورد شده 1 کیلو
نمک، فلفل، زردچوبه
کمی آبلیمو یا آبغوره
اول از همه باید بگم که اصل این غذای خوشمزه و خوش عطر و زمان بر شیرازی با کلم قمری(سر) درست میشه ولی با کلم برگ هم قابل جایگزینی هست.
سبزی مورد استفاده در این پلو شوید،تره،ریحان،و ترخون هست که هم به صورت تازه هم خشک قابل استفاده ست که من ترجیحا زمستون از سبزی خشک استفاده میکنم چون زمستون ریحان و ترخون تازه در دسترس نیست.
نسبت ترکیب سبزیها به این صورت هست که من معمولا برای یک کیلو سبزی کلم_پلو(چهارصد تا پانصد گرم ریحان+دویست گرم شوید+دویست و پنجاه گرم تره+صد و پنجاه گرم ترخون در نظر میگیرم)
ترخون اگه خیلی زیاد بشه کلم پلو تلخ میشه.
سبزیها را بعد از شستن خورد کنید.
همراه و پای ثابت این غذای معرکه سالاد_شیرازی...اونم با نعناع خشک و آبغوره فراواااان و اجزای سالاد هم باید ریز و یکدست خورد بشن
.
برنج رو از قبل خیس کنید.
گوشت چرخکرده+پیاز رنده شده+نمک+فلفل+زردچوبه+آرد نخودچی(به شیوه سنتی ترجیحا از آرد نخودچی استفاده میشه ولی میتونید آرد سوخاری هم استفاده کنید) رو مخلوط و خوب ورز بدید و سرخ کرده و کنار بگذارید.
کوفته ریزه ها باید اندازه فندق باشند.
در تابه مقداری روغن بریزید و کمی فلفل و زردچوبه اضافه کنید و تفت دهید در حدی که بوی خامی ادویه ها گرفته شود و بعد کلم ها رو اضافه و با حرارت متوسط تفت بدید و گاهی هم بزنید تا کلم ها خوب نرم شوند،در پایان نمک و مقداری آبلیمو یا آبغوره اضافه کنید در حدی که شیرینی کلم ها متعادل بشه ولی نباید زیاد ترش بشن و بگذارید کلمها کاملا سرخ شوند.
بعضی جاها دیدم به کلم سرخ شده پیاز داغ اضافه میکنن...در صورتی که کلم پلو اصیل شیرازی به هیچ عنوان پیاز داغ نداره...زعفران هم اصلا اضافه نکنید چون طعم و عطر کلم پلو رو تحت تاثیر قرار میده.
حالا برنج را با کمی زردچوبه بجوشانید و آبکش کنید،در صافی مقداری سبزی خشک یا تازه با برنج مخلوط کنید.(پُر سبزی باشه چون عطر کلم پلو به مقدار سبزیش بستگی داره)
کف قابلمه روغن بریزید و تهدیگ مورد علاقه رو بذارید.حالا یک لایه برنج و یک لایه کلم و کوفته ریزه بریزید تا آخر و بذارید دم بکشه.
میتونید مقداری کوفته قلقلی جدا بذارید و موقع سرو روی کلم پلو بچینید و تزئین کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_زنجبیلی
یه نون بسیار خوشمزه و عالی و پرطرفدار 🤗👌. اون دوستانی که طعم زنجبیل رو دوست ندارن می تونن حذف کنن ، دوست دارن شکرش و شیرینیش زیاد بشه می تونن سه چهار قاشق شکر بریزین البته این نون به کم شیرینیش معروفه و خوشمزه است .
بخواین بدون فر درست کنن توی تابه روی گاز یا توی فر دست ساز می تونن درست کنن .
آرد تقریبا 375 گرم (حدودا 2.5 لیوان) ( فرقی نداره آرد گندم نانوایی یا آرد سفید قنادی )
تخم مرغ 1 عدد
شیر ولرم 120 میلی (نصف لیوان)
ماست ترجیحا پرچرب یا خامه ای 120 گرم (نصف لیوان)
کره 25 گرم
روعن مایع 60 میلی (1/4 لیوان)
پودر خمیر مایه 5 گرم (1 ق م)
شکر 1 ق غ
نمک 1 ق چ
زنجبیل 1 تا 2 ق غ
داخل ظرفی شیر ولرم و شکر رو مخلوط کردم ، پودر خمیر مایه رو ریختم توش یه کوچولو هم زدم ، در ظرف رو گداشتم تا خمیر مایه به عمل بیاد ، حدود 10 دقیقه .
داخل یه ظرف بزرگ تخم مرغ رو شکستم و کمی زدم تا از لختگی در بیاد . کره و ماست هم از قبل توی محیط قرار بگیره.
کره ، روغن مایع ، نمک ، ماست ، زنجبیل رو بهش اضافه کردم . خمیر مایه به عمل اومده رو هم ریختم .
آردرو الک کردم و کم کم به موادم اضافه کردم . این خمیر چسبندگی داره و نباید چسبندگیش رو با اضافه کردن آرد برطرف کنیم ، باید چسبندگی رو با ورز دادن برطرف بشه و الا بعد از پخت این نون خشک میشه . خوب ورز دادم ، صد بار هم خمیر رو کوبیدم.
خمیر رو داخل طرف تمیز گذاشتم و روش رو خوب پوشوندم توی جای نسبتا گرم به مدت یک ساعت استراحت کنه .
بعد از استراحت پف خمیر رو با ورز دادن گرفتم . از خمیر چونه هایی برداشتم ، و با کف دستم روش فشار دادم و به شکل گرد در آوردم ، میتونین با قالب هم کاتر بزنین .
بعد این خمیر های گرد رو داخل سینی فر چیدم ، با یه قالب گرد مثل در نوشابه روش مهر زدم . روی خمیر ها رو با یه پارچه پوشوندم و گذاشتم 20 دقیقه استراحت کنه .
بعد از استراحت روی نون ها رو با یه زرده تخم مرغ و زعفران و یه ق م شیر رومال زدم .
نون ها رو توی فر 180 درجه که از یه ربع قبل فر رو روشن کردم به مدت 20 تا 25 دقیقه قرار دادم .
در ضمن ظرف حاوی آب هم درون فر فراموش نشه که باعث رطوبت میشه و نون ها خشک نمیشن
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_شکلاتی_بی_بی
سلام اینم یه کیک خییییلی خوشمزه شکلاتی😋😋😍😍 ، (chocolate bibi ) شکلاتی بی بی
.
این کیک بی بی از کیک های خیس به شمار میاد . نسبت به کیک های دیگه کمی پف کمتری داره . موادش طوری هست که این کیک یه کمی سنگین هستش .
این کیک خیییلی پرطرفدار و از کیک های کافی شاپی محسوب میشه😋😍 .
تخم مرغ 3 عدد (یا 2 عدد درشت)
روغن مایع 120 گرم ( نصف لیوان)
شیر 200 گرم ( سه چهارم چهارم لیوان)
شکر 220 گرم (یک لیوان)
پودر کاکائو 50 گرم (حدودا نصف لیوان)
آرد سفید 300 گرم (2 لیوان)
پودر نسکافه 1 ق غ (قابل حذف)
بیکینگ پودر 6 گرم (1 ق م سر پر)
جوش شیرین 1/2 ق چ
وانیل 1/4 ق چ
آب جوش 120 گرم (نصف لیوان)
مواد خشک رو با هم مخلوط کردم . آرد و پودر کاکایو و بیکینگ پودر و جوش شیرین رو با هم ترکیب کردم و 3 بار الک کردم .
تخم مرغ و شکر ( شکر در دستور این کیک رو تا یک و نیم لیوان می ریزند که من در حد یک لیوان ریختم اما بستگی به کاکایو شما داره خیلی کم نکنید که تلخ نشه ) رو با همزن برقی یا دستی زدم و وانیل هم ریختم . روغن مایع و شیر رو هم اضافه کردم و خیلی کم هم زدم .
مواد آردی رو کم کم بهش اصافه کردم و ترکیب کردم .
و در آخر آب جوش رو داخلش ریختم و با دور کند همزن یا با لیسک در حد خیلی کم مخلوط کردم تا ترکیب بشه .
قالب من قطر 20 سانت داره کفش کاغذ روعنی انداختم و مایه کیک رو ریختم و داخل فر 180 درجه که از قبل گرم شده ، طبقه وسط ، 50 تا 60 دقیقه قرار دادم . پخت رو با خلال دندون چک کنید .
بعد از اینکه کمی از دما افتاد از قالب خارج کردم و روی توری قرار دادم خنک بشه .
می تونید این کیک رو ساده سرو کنید می تونید گاناش بریزید ،می تونید کمی خامه بزنید و یا هر نوع که علاقه دارید .
من بعد اینکه کاملا خنک شد از وسط به دو نیم تقسیم کردم .
لایه کیک رو با خامه فرم گرفته با ماسوره 2D شکوفه زدم . لایه بعدی رو هم گذاشتم و روش شکوفه زدم . روی شکوفه ها کمی پودر کاکائو الک کردم و توت فرنگی چیدم .
بدون فر داخل فر دست ساز یا تابه روی گاز می تونید درست کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کاپ کیک شکلاتی
ﻣﻮاد ﻻزم:آرد يک و سه چهارم پیمانه(لیوان دسته دار فرانسوی یا پیمانه شیرینی پزی)،شکر يک و نيم پيمانه(زیادنیست چون مقدار پودر کاکائو زیاده)، پودر کاکائو سه چهارم پيمانه،بيکينگ پودردو قاشق چايخورى،نمک نوک قاشق چايخورى،روغن مايع نصف پيمانه،تخم مرغ دو عدد،پودر وانيل خالص نصف قاشق چايخورى، شير سه چهارم پیمانه، ماست دو قاشق غذاخورى،آب جوش يک پیمانه سر خالى،پودر نسکافه فورى يک قاشق غذاخورى(نداشتید حذف کنید ولی طعمشو بهتر میکنه)
طرز تهيه:اول فر رو با صدو هشتاد درجه روشن کنيد و قالباتونو آماده کنيد.اگه قالب کاپ کيکه, توشون کاغذ مخصوص(کپسول)بزاريد و اگه قالب بزرگه(بيست تا بیست و سه سانتى)،خوب چرب کنيد و کمى پودر کاکائو توش بپاشيد.
شير و ماست رو مخلوط و چند دقيقه کنار بزاريد.در يک ظرف تمام مواد خشک(آرد,بيکينگ پودر,پودر کاکائو,نمک,شکر,نسکافه) رو مخلوط و الک کنيد.در يک کاسه,تخم مرغ,وانيل,روغن مايع و مخلوط شير و ماست رو با همزن خوب بزنيد تا کاملا يکدست بشه بعد اين مايعو روى مواد خشک بريزيد و با دور کند همزن خوب مخلوط کنيد تا يکدست بشه.بعد به آرومى آب جوش رو اضافه و مخلوط کنيد تا مواد يکدست بشه.در اين مرحله مواد رقيق ميشه ولى نگران نباشيد,اين کيک بافت مرطوبى داره.حالا موادو داخل قالباتون بريزيد,قالب ها تا دو سوم از مواد پر بشه تا جا براى پف کيک باشه و بعد طبقه وسط فر,قالب بزرگ حدود چهل و پنج دقیقه و قالب کاپ کيک بيست تا بيست و پنج دقيقه بپزن.اصلا در طول اين مدت در فر باز نشه.بعد با خلال دندان چک کنيد.خلال را تا انتها در کيک بزنيد,اگه مواد خيس کيک بهش نچسبيده بود, پخته,در غير اين صورت حدود ده دقيقه بيشتر زمان بديد. بعد هم که از فر خارج کرديد اجازه بديد کمى خنک بشه و بعد از قالب بیرون بیارید🌹
.و روشو یکم خامه شکلاتی بزنید یا سفید فرقی نداره بعد با شکلات چیپسی پوشش بدید و با ماسوره برگ شماره 67u طرح بدید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بادرست کردن این نون خوشمزه که تومایه گوش فیل هست حالتون بهتره میشه😁
هم ساده، هم سالم وهم خوشمزه😍😉
#نان_عسلی
موادلازم:
مواد خشک:
2پیمانه آرد سبوسدار
3/4 پیمانه آرد سفید
1 و 1/2 قاشق چای خوری بیکینگ پودر
1 قاشق غذاخوری سیاه دانه
مواد مایع:
1 پیمانه آب
1عددتخم مرغ
3 قاشق غذاخوری روغن
3 قاشق غذاخوری پودر شیرخشک
1 و 1/2 قاشق چایخوری مایه خمیرفوری
1 قاشق غذاخوری شکر
1/2 قاشق چای خوری نمک
عسل
طرزتهیه :
درفیلم نشون داده شده که تمام مواد مایه بجز عسل رادر مخلوط کن ریخته وخوب هم میزنیم.
مواد خشک راالک کرده ومواد مایه رااضافه کرده بهمراه سیاه دانه وخوب ورز میدیم تاخمیرنرمی بدست بیاد وروی خمیر راپوشانده تاحجم خمیر دوبرابر شود. 🤓
خمیر آماده شده راباوردنه باز وکاتر میزنیم ودرروغن داغ سرخ میکنیم وبرای شیرین شدن این شیرینی از عسل استفاده وتزیین میکنیم. 😍🤗
نوش جان😍😍
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیتزای_تابه_ای
#کلیپ
خمیر:
آب یک لیوان
با یک قاشق خمیر مایه مخلوط ده دقیقه وایمیستیم بعد یه ذره نمک و و نصف لیوان روغن میتونین کره آبشده یا روغن زیتون اضافه کنیم و هم بزنیم بعد آرد رو یه لیوان یه لیوان اضافه کنین و هم بزنین
تا جایی که شکل خمزر میشه و بدست نمیچسبه روشو می پوشونیم یک تا یک و نیم ساعت بعد خمیر رو روی آرد پهن میکنین و طبق فیلم پیتزا تابه ای رو اماده میکنیم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه قرمه سبزی 👆🏻👆🏻👆🏻
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
33.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽طرز تهیه شیرینی برشتوک شکلاتی 👆🏻👆🏻(بدون فر)
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#برنج_سرخ_شده_ژاپنی
.یه غذا از آسیا که با ذایقه ما هم جور هستش . برنج سرخ شده چینی با ژاپنی فرق می کنه . برای بچه ها هم خیلی عالیه خوشمزه و مقوی . .
برای 2 تا 3 نفر
برنج 2 پیمانه
پیازچه خرد شده 4 ق غ
جعفری خرد شده 4 ق غ
قارچ 6 عدد
سینه مرغ (یا ژامبون ) نصف عدد
سویا سس 2 تا 3 ق غ
سیر 2 حبه
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
پودر سیر به میزان لازم
برنج رو شستم و خیس کردم و بعد گذاشتم بپزه (آبکش کنید). فقط خیلی نرم نشه بهتره کمی دون باشه و بعد کنار گذاشتم از دما بیفته .
من از سینه مرغ استفاده کردم و تکه تکه کردم .
پیازچه ها رو هم خرد کردم .
داخل تابه ای گود کمی کره یا روغن ریختم و پیازچه ها رو داخلش ریختم و کمی تفت دادم و بعد سینه مرغ و سیر ریز خرد شده رو اضافه کردم .
قارچ ها رو هم نگینی خرد کردم و اصافه کردم و سرخ کردم .
سویا سس و پودر سیر و نمک و فلفل رو هم اضافه کردم .
برنج رو بهش اضافه کردم و با هم مخلوط کردم و کمی سرخ کردم .
آخر کار جعفری های خرد شده رو بهش اضافه کردم و مخلوط کردم و از حرارت برداشتم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_زرافه
موادلازم برای قسمت سفیدرنگ:
سفیده تخم مرغ 5عدد
آردسفید1پیمانه
شکر1/2پیمانه
شیر1/4پیمانه
روغن مایع 1/4پیمانه
بیکینگ پودر1ق م
وانیل1ق م
موادلازم برای قسمت زردرنگ:
زرده تخم مرغ 5عدد
آردسفید از 1 پیمانه 1ق غ سرپر کمتربریزید
شکر1/2پیمانه
شیر1/4پیمانه
روغن مایع 1/4پیمانه
بیکینگ پودر 1ق م
وانیل 1ق م
پودرکاکائو به میزان لازم
تخم مرغ هم دمای محیط،زرده وسفیده راجداکنید،سفیده را باهمزن بزنید تا فرم بگیره وشکر را بهش اضافه وهم بزنید.بترتیب شیر وروغن راافزوده،مخلوط کنید سپس آرد(3بارالک شده)وبیکینگ پودرووانیل رااضافه وباهمزن مخلوط کنید تا یکدست شه.بزارید کنار وبرید سراغ زرده ها.
زرده را باهمزن بزنید تا ازحالت لختگی دربیاد.شکر رااضافه وبزنید تا حجیم شه.بترتیب شیر وروغن رااضافه ومخلوط کنید.سپس آرد وبیکینگ پودر ووانیل رااضافه وخوب مخلوط کنید(بعضی از زرده های تخم مرغ رنگشون خیلی زرد نیست برای اینکه کیکتون قشنگتر بشه میتونید مقداری زعفران به مایه زرده ها اضافه کنید)قالب میان تهی راخوب چرب وکاغذروغنی بزارید واول مقداری مایه زردرنگ را داخل قالب بریزید وروش پودرکاکائو الک کنید طوری که سطح موادکاملا پوشش داده بشه.بعد مقداری مایه سفید رنگ رابریزید ودوباره پودرکاکائو روش الک کنید تا 4لایه این کارراتکرار کنید مطابق کلیپ
یعنی درکل دوقسمت زرد رنگ ودوقسمت سفید رنگ جمعا میشه 4لایه .لایه آخر را پودرکاکائو نپاشید.قالب را3باربه سطح کار بکوبیدهوای اضافه خارج بشه وداخل فر ازقبل گرم شده بادمای180درجه سانتی گراد بمدت 40دقیقه بزارید بپزه طبقه وسط فر.بعد گذشت 40دقیقه باسیخ یاخلال چوبی تست کنید اگر مواد به سیخ نچسبید وسالم بیرون اومد کیکتون آماده ست.ازفرخارج کنید بزارید کمی خنک شه وبرگردونیدکاغذرا ازش جداکنیدوبرش داده ونوش جان کنید.
قطر قالب 25سانت
پیمانه منظور پیمانه استاندارد آشپزیه
البته لیوان دسته دارفرانسوی هم میتونید معیارتون قرار بدیدید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_بدون_فر
#بدون_همزن😋
آرد 1 لیوان و 2 ق غذاخوری
شکر نصف لیوان
وانیل 1 ق چ
ب پ 2 ق چ
آب ولرم نصف لیوان
تخم مرغ 2 عدد
روغن 1/3لیوان
🌸قبل از شروع به کار شعله پخش کن و روی شعله ی ملایم بزارید و یک عدد قابلمه بزرگ روی آن بگذارید و دم کنی را قرار دهید .یه عدد کاسه درون قابلمه بزرگ قرار دهید
حالا بریم سراغ مواد
اول تخم مرغ و وانیل و شکر رو 2 دقیقه با همزن دستی یا چنگال میزنیم بعد آب ولرم و اضافه کرد و باز هم 2 دقیقه میزنیم
روغن و اضافه کرده و درحد مخلوط شدن هممیزنیم حالا نوبت به آرد و ب پ هستش که اونا رو هم 3 بار الک کرده و 2 مرحله به مواد اضافه میکنیم
میتونید مقداری از مواد و کاکائویی کنید .کف قالب رو خوب چرب کنید و مواد و بریزید داخل قالبتون که داخل قابلمه بزرگ جا بگیره قالب رو بزارید روی کاسه توی قابلمه بزرگ.بعد از 30 دقیقه با خلال چک کنید و روی کیک دست بزنید اگر چسبنده نبود و چیزی به خلال نچسبید آماده س
نوش جونتون🥰
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سوپ_جو
مواد لازم:
جو پوست کنده: 1 پیمانه
مرغ: 1/2 یک سینه
پیاز: 3 عدد
هویج: 2 عدد
لیموترش: 1 عدد
جعفری تازه: 4 قاشق غذاخوری
آردگندم: 1 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
عصاره مرغ: 2 عدد
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار لازم
طرز تهیه:
جو پوست کنده را از روز قبل داخل آب سرد خیس می کنیم.
هویج و پیاز ها را بصورت نگینی ریز می کنیم.
سینه مرغ را همراه با یک پیاز ریز شده و کمی روغن تفت می دهیم، پس از تغییر رنگ مرغ، هویج ریز شده را اضافه و تفت می دهیم، جو را به همراه مقداری آب ریخته و با شعله ملایم غذا را می پزیم، پس از حدود دو ساعت و پخته شدن مرغ ها، آنها را درآورده و ریش ریش می کنیم و داخل سوپ می ریزیم.
دو عدد پیاز ریز شده را داخل روغن سرخ می کنیم، پس از کمی طلایی شدن پیاز ها، رب گوجه فرنگی، زردچوبه، فلفل سیاه، آرد و عصاره مرغ را ریخته، تفت داده و هم می زنیم و داخل سوپ می ریزیم.
پس از جا افتادن سوپ، نمک، آبلیموترش و جعفری ریزشده را ریخته و هم می زنیم.
نوش جان 😄😍
نکات:
جو را از روز قبل داخل آب سرد ریخته و آب آن را چند بار عوض کنید تا مدت زمان پخت جو کمتر شود
به جای جو پوست کنده می توانید از جو پرک استفاده کنید که نیاز به خیس کردن ندارد.
هویج را بصورت نگینی درشت ریز کنید تا وا نرود.
برای غلظت سوپ می توانید در ابتدا یک مشت رشته سوپی به آن اضافه کنید.
در صورت نداشتن جعفری تازه از جعفری خشک استفاده کنید.
میزان غلظت سوپ بستگی به ذائقه شما داره و می توانید با آب جوش آن را تنظیم کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛