eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
🥮 😋 ▫️شش عدد تخم مرغ ▫️دو لیوان سر پر آرد یک لیوان شیر ▫️یک لیوان سر خالی شکر ▫️یک لیوان سر خالی روغن مایع ▫️یک قاشق چ هل ▫️پودر یک قاشق مربا خوری ▫️دو ق مرباخوری بکینگ پودر 🔸همه مواد به دمای محیط رسانده در ابتدا تخم مرغ ها را با شکر و و زده تا حجم آن دو برابر و کش دار شود شیررا افزوده و همچنان هم میزنیم وبعد روغن مایع را افزوده مخلوط میکنیم سپس آرد بکینگ پودر و‌پودر کاکائو را که از قبل الک کرده ایم به مواد اضافه کرده و به صورت دورانی فولد میکنیم و در قالبی که از قبل چرب و آرد پاشی شده ریخته و در فر که از قبل داغ شده میپزیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ته‌چین مرغ دستور تهیه :👇 400 گرم مخلوط سینه و ران مرغ رو نواری برش دادم 3 عدد ران و یک عدد سینه و با 100 گرم کره تفت دادم ادویه زدم زردچوبه،فلفل،نمک،پاپریکا،اگر دوست داشتین یه کوچولو دارچین ، زرشکی که از قبل چند آب شسته بودم با آب سرد بهش اضافه کردم و گذاشتم تفت بخورن و تپلی بشن ، بعد از اون هویچ های رشته ای که با یه وسیله ب خیلی خشن به اسم رشته کن رشته ای کرده بودم رو با مقدار کمی آب در حد 5 دقیقه پخته بودم و از آب خارج کردمو به مرغ و زرشک اضافه کردم تا مزه هاشون باهم میکس بشه و یه تفت دسته جمعی بخورن و و و نا گفته نماند که اضافه کردن مقداری آب مرغ و زعفران دم کرده به این مرحله محشره کبری به راه میندازه بعد میریم سراغ مایع ته چین که 2 لیوان ماست چکیده میگم چکیده برای اینکه ته چینتون منسجم میشه و از آبکی بودنش جلوگیری میکنه با 3 عدد تخم مرغ اگر نسبت به بوی تخم مرغ و یا طعمش توی ته چین بدتون حساسید حذفش کنید ولی اون دیگه ته چین نمیشه بهش میگیم ته دیگ طلایی اصل طعم ته چین به تخم مرغشه اینم بگم که اگه فقط از زرده تخم مرغ استفاده کنید میتونه بوی تخم مرغ رو کاهش بده. خب تا اینجا 3 عدد تخم مرغ رو هم با ماست مخلوط میکنید و زعفران ساییده شده میزنید با یکی دو قاشق روغن مایع برنج آبکش شده رو مرحله ای به مایع ته چین اضافه و مخلوط میکنید دقت کنید در حد تعادل برنج اضافه کنید نه خیلی سفت باشه و نه خیلی آبکی بعد ته قابلمه مقداری روغن بریزید و حدود دوقاشق شکر شکر برای طلایی شدن ته دیگ ته چینمون بکار میره و لایه اول رو از برنج ته چینیتون میریزید و از مواد مرغ و هویچ روی برنج که لایه بعدی هستش میریزید و لایه سوم هم باز برنج بریزید و بذارید با حرارت خیلی کم نیم ساعت تا 45 دقیقه دم بکشه. این مقدار برای 4 پیمانه برنج کافیه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شربتی: 3 عدد تخم مرغ 1 لیوان شکر 1 لیوان آب با اندازه گیری روغن 1 فنجان آب گرم وانیل بیکینگ پودر 2 و نیم فنجان آرد برای شربت آن؛ 1 لیوان آب 1 لیوان شکر ۱لیمو را اب بگیرید و همراه با پوست قرار دهید مواد را به اجاق می رسانند و فقط پس از ذوب شدن شکر از اجاق برداشته و می گذارند تا خنک شود. کیک بعد از خنک شدن روی ان شربت سرد ریخته می شود بعد از اینکه شربت مخلوط شد برش زده و سرو می شود حتما همه نکات گفته شده را رعایت کنید کیک با پف عالی وبافت خوبی خواهید داشت 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ماکارونی گوشتی 1 بسته ماکارونی نازک مواد لازم برای گوشت چرخ کرده 2 ران مرغ 1 پیاز بزرگ 1حبه سیر 1 قاشق غذاخوری آرد 3 4 تکه جعفری ریز خرد شده فلفل سیاه و سفید زیره آویشن تکه های فلفل قرمز نمک مورد نیاز برای سس 1 عدد گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1 حبه سیر 1 قاشق غذاخوری کره 5 قاشق غذا خوری روغن آویشن نعناع خشک شده تکه های فلفل قرمز نمک آب جوش به اندازه کافی (من توصیه می کنم که ماکارونی کمتری داشته باشیم و از گوشت های کوچک تر استفاده کنیم) آماده سازی: گوشت مرغ را خرد و میکس کنید با مواد مورد نیاز مخلوط کنید سلفون کشیده و 45 دقیقه ای در یخچال استراحت دهید. ماکارانی ها را از وسط شکسته و مطابق فیلم با مواد گوشتی میبندیم سپس در یک ظرف روغن رب گوجه فرنگی و گوجه فرنگی رنده شده را اضافه کرده سپس سیر و ادویه ها اضافه می شود، آب گرم اضافه کنید. ماکارونی گوشتی به آرامی در سس باقی بماند و به آرامی مخلوط شود ... درب ظرف را بسته.با حرارت ملایم طبخ شود و با جعفری خرد شده تزیین کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍲 😋 🔸 سیب زمینی هارو خلالی خیلی درشت یا ورقه ای برش بدین وبعد داخل اب جوش ونمک چند دقیقه ای بپزیید ،حواستون باشه زیادی نپزه که خرد بشه،بعد بچینید داخل سینی فر بهش نمک وفلفل وروغن زیتون یا کره بریزیید واجازه بدین در دمای ۲۰۰درجه سرخ بشن بعد بهش سس های دلخواه رواضافه کنید وهمچنین هرنوع موادی که به پیتزا دوست دارین اضافه بشه روهم خردکنید وروی سیب زمینی ها بریزیید من از قارچ وپنیر استفاده کردم شما ازژامبون ،فلفل دلمه،گریل مرغ یاهرچیز دیگه ای که خواستین استفاده کنیددراخر هم پنیر بریزیید وبزارین داخل فرتاپنیر اب بشه وگریل بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷 مواد لازم: دنده گوسفند 1 کیلوگرم زعفران دم شده 2 قاشق غذاخوری پیاز 5 عدد آبلیمو 3 قاشق غذاخوری روغن 10 قاشق غذاخوری نمک و فلفل به میزان لازم طرز تهیه : گوشت را به اندازه های یکسان ببرید ، داخل کاسه ای پیاز رنده شده، زعفران دم شده ، آبلیمو ، روغن و مقداری فلفل بریزید و مخلوط کنید سپس گوشت را در این مایه بخوابانید و بگذارید حداقل یک شب بماند. پس از استراحت گوشت ها را به سیخ بکشید و روی آنها نمک بریزید و روی ذغال کباب کنید. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یک بسته کرم کارامل 2 لیوان شیر یک بسته بیسکویت پتی بور خامه صورتی یک بسته پودر نسکافه یک ق مرباخوری کرم کارامل را طبق دستور روی پاکت بادو لیوان شیر سرد مخلوط کنید و روی شعله قرار بدین در حدی که کرم کارامل در شیر حل شود و همونجور داغ بریزید داخل مخلوط کن . پودر نسکافه و خامه و بیسکویت را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید برای اینکه قالبی در بیاد یک قاشق غذا خوری پُر پودر ژلاتین رو بنماری کنید و به مواد اضافه کنید داخل قالب بریزید و در یخچال بزارید تا ببنده . من برای اینکه دو رنگ‌داشته باشم به یکیش پودر کاکائو تیره زدم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام🌺 دوشنبه 20 بهمن الهی امروز هرچی خوبیه خدابراتون رقم بزنه🙏 دلتون از محبت لبریز برکت توزندگیتون جاری ودعای خیر بدرقه همراهتون باشه لینکjoin👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کباب دیگی اگه مهمون داشتید میخواید دو نوع خورش درست کنید گزینه خوبیه امتحان کنید طعمش عالیه بخصوص با کته نرم و سبزی خوردن 😉 عزیزان مقداری که میگم واسه پنچ نفره گوشت چرخ کرده مخلوط گوساله وگوسفندی 400 گرم پیاز دو عدد متوسطه رنده شده واب گرفته شده(رنده ریز ) نمک +فلفل سیاه+فلفل قرمز+زردچوبه همه رو با هم مخلوط میکنیم وبا دست حسابی ورز میدیم چند دفعه بلند کرده ومحکم میکوبیم تو کاسه تا انسجام پیدا کنه ومیزاریم یخچال تا خودشو بگیره(یک الی دو ساعت ) یک قاشق روغن تو ماهی تابه نچسپ بریزید ودو طرف کبابها رو سرخ کنید مواد لازم برای سس پیاز یک عدد سیر دوسه حبه(اختیاریه) گوجه فرنگی پنج عدد نمک وفلفل وکمی زردچوبه گوجه فرنگی رنده کنید واز صافی رد کنید تا تخمای گوجه فرنگی وارد غذا نشه اختیاریه دوست دارید فقط رنده کنید یک عدد پیاز رو ریز خرد وتفت میدهیم دوسه حبه سیر رنده شده (این قسمت رو یادم رفته ادیت کنم)وگوجه فرنگی رو اضافه میکنیم تا سرخ بشه وقتی سرخ شد یک قاشق رب فلفل و زردچوبه اضافه کرده وتفت میدیم ،آب جوش یا ولرم می ریزیم تا سس رقیقی بدست بیاد وقتی سس جوش اومد کبابها وچند قاچ وگوجه فرنگی بهش اضافه میکنیم ودرشو میزارم با شعله ملایم بپره حدود 20 الی 25 دقیقه زمان میخواید البته بستگی داره شما چقدر آب میریزید نباید سسش زیاد رقیق وابکی باشه عزیزان آگه گوجه فرنگی رنده شده، رو از صافی رد کنید رنگ وروش عالی میشه میشه گوجه فرنگی رو حذف کنید فقط رب بزنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
"ته چین بادمجون" بادمجونهارو میتونین خوب بشورین با پوست استفاده کنین اگر هم دوست ندارین پوستشو بکنین سعی کنین بادمجونای کشیده و قلمی و بدون تخم انتخاب کنین ورقه های باریک و یک دست برش بدین نمک پاشی کنین و بزارین 15 تا 30 دقیقه بمونه تا زهراب گرفته بشه حالا با آب یخ بشورین و آبکش کنین تا نمکا شسته بشه و بهتره با حوله آشپزخونه خشکشون کنین و بع در تابه نچسب با کمی روغن سرخشن کنین و بزارین کنار برنجتون رو طبق معمول همیشه آبکش کنین و دم کنین بعد از اینکه برنج کامل پخت ظرف مورد نظر رو که بهتره مثل قالب کیک باشه بردترین بادمجونارو مثل شکل بچینین و برنج رو توش بریزین و لبه های بادمجون رو روی قالب کیپ کنین چند دقیقه صبر کنین تا خوب کیپ شه و جا بگیره تو هم حالا ظرف رو برگردونین و ته چین رو به دلخواه تزئین و سرو کنین نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یک بسته گوشت چرخکرده سیبزمینی استامبولی(کوچک)یک کیلو جعفری یک دسته رب 2 ق غ آرد سوخاری 5 ق غ پیاز یک عدد تخم مرغ 1 عدد روغن نصف فنجان نمک و زیره و پاپریکا برای سس: 2 ق غ رب یک کاسه پوره گوجه 2 حبه سیر رنده شده نمک و فلفل پنیر پیتزا ابتدا سیبزمینی هارو با آب جوش و نمک میذاریم بپزه بعد مواد کتلت رو مخلوط و ورز میدیم داخلش رو گود میکنیم و سیبزمینی پخته قرار میدیم داخل ظرف مورد نظر میچینیم و برای سس پوره گوجه و رب و سیر رنده شده رو تفت میدیم بعد روی کتلت میریزیم و سیبزمینی مونده رو وسطش میچینیم سس رو میریزیم و روش پنیر پیتزا ریخته و کاغذ روغنی رو مرطوب میکنیم روش میذاریم و در فر 180 درجه از قبل گرم شده قرار میدیم😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مرغ شکم پر مرغی که برای شکم پر انتخاب میکنید (یک هشتصد تا یک و نهصد )کیلوگرم باشه با پوست باشه بهتره مواد داخل شکم رو آماده میکنیم یک عدد پیاز رو ریز خردکرده وبا کمی روغن تفت میدیم تا طلا سبک وطلای شه(سرخ نشه ) روغن زیتون یا روغن مایع نصف لیوان (من از مایع استفاده کردم ) ؛ گردو وکشمش از هرکدوم سه قاشق/ آلو چند عدد/رب انار دو قاشق من اینجا چند قاشق هم انار خشک شده زدم، زردچوبه ونمک وفلفل وکمی‌دارچین ؛ همه مواد رو با هم قاطی میکنیم ومخلفات رو داخل شکم مرغ میریزیم واون و با نخ وسوزن میدوزم البته هرچه دنبال سوزن‌گشتم پیداش نکردم از خلال دندان برای فیکسش استفاده کردم خیلی هم خوب جواب داد🤗مایعی که ازش مونده روغن وادویه با برس به مرغ میمالیم ومیزاریم یخچال یک شب بمونه؛ تا مواد به خورد مرغ بره ومرغ مزه دار شه . صبح یک ماهی تابه نسبتا گود رو میزاریم رو گاز از همون روغن کف قابلمه که مرغ گذاشتیم توش میریزیم تو ماهی تابه ومرغ رو باهاش سرخ میکنیم سپس تو قابلمه نسوز پیاز خلال شده و هویج پاک کرده و حلقه ای برش زده رو میچینیم میتونید از قارچ وسیب زمینی هم استفاده کنید یک لیوان آب میریزیم ومرغ سرخ شده رو میزاریم رو پیاز و هویج درشو میزاریم تا آب بجوش بیاد آب که جوش اومد شعله رو کم کنید تا پیاز ومرغ آب بندازن وبا حرارت کم بپزه یکساعت که گذشت مرغ رو به آرومی برگردونید طرف دیگه گاه گاهی با ملاقه از آب مرغ بریزید رو مرغ تا مرغ خشک نشده نیم ساعت اخر هم کمی زعفران دم کرده روش بریزید تا قشنگ رنگ بگیره وروش طلای بشه اینجا باید حرارت خیلی کم باشه پیاز که داره سرخ وکاراملی میشه زود ته میگره من تا مرحله سرخ کردن پیاز وهویج پیش رفتم شما میخواید سس داشته باشد مرغ و هویج رو به آرومی خارج کرده و از آب مرغ بعنوان سس استفاده کنید میتونید به آبش هم کمی رب بزنید عزیزان اواسط پخت من به آب مرغ کمی نمک واب لیمو اضافه کردم حتما امتحان کنید این روش عالیه زمان پخت دو الی سه ساعته میخواید تو فر بپزید همین روشه دمای صدوهشتاد درجه طبقه وسط به مدت سه الی چهار ساعت نصف لیوان آب بریزید وقتی میخواید بزارید فر ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 گوشت چرخ کرده 250 گرم پیاز متوسط دو عدد فلفل دلمه ای کوچک یک‌عدد فلفل سبز دو عدد پنیر پیتزا بمیزان لازم پنیر ورقه ای پستو یک برگ نمک فلفل زردچوبه رب گوجه یک قاشق بادمجان یک عددکوچک گوجه فرنگی چهار عدد نون لواش نرم دو عدد طرز تهیه🔻 ابتدا پیاز خرد شده را همراه نمک و فلفل و زردچوبه و گوشت تفت داده گوشت که کمی پخت بادمجان، فلفل دلمه ای ، فلفل سبز و یک عدد گوجه (همه خرد شده) را اضافه کرده حسابی سرخ کنید و‌در انتها رب گوجه را اضافه کرده و کمی سرخ کنید حالا مواد آماده هست. برای تهیه سس گوجه‌، همه گوجه هارا در یک قابلمه بزارید به آرامی با کمی‌روغن بپزه ، کمی که نرم شد پوست گوجه ها را گرفته و اونها را له کنید و بزارید کمی بیشتر بپزه تا سس آماده بشه. . حالا روی نون لواش یه لایه پنیر پیتزا ریخته روش مایع گوشت را بریزد سپس دوباره یه‌لایه پنیر پیتزا و پنیر پستو بریزید، حالا نون را بپیچید. ماهیتابه را روی شعله کم بزارید و داخلش کمی روغ بریزید و صبر کنید تا روغن‌داغ بشه . سپس رُل گوشت را داخل آن قراردهید و با حوصله و روی شعله کم دو سمت آن را سرخ کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
زرشک‌پلو برای درست کردن مرغ : روغن مایع: 3 قاشق عذاخوری پیاز: 4 عدد سیر: 4 جبه مرغ: 1 عدد که به 8 قسمت تقسیم شده فلفل دلمه: 2 عدد (رنده شده) نمک فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری فلفل سفید: 1 قاشق چایخوری پور سیر: 1 قاشق چایخوری زردچوبه: قاشق چایخوری زعفران دم شده: 4 قاشق غذاخوری 25 دقیقه باید یه طرف مرغ تفت داده بشه، بعد مرغ هارو برگردونید و سس رو به اون اضافه کنید . »»برای سس مرغ : روغن مایع: 1 قاشق غذاخوری رب گوجه: 1/5 قاشق غذا خوری آب: 1 فنجان 2 دقیقه باید بجوشه بعد از اضافه کردن سس، 30 دقیقه بعد مرغ آماده میشه. »»زرشک : روغن مایع: 1 قاشق غذاخوری زرشک: هرچی بیشتر🤤 بهتر شکر: 1 قاشق عذاخوری زعفران دم شده: 2 قاشق غذاخوری زرشک رو به مدت 2 دقیق با حرارت کم تفت بدید، بعد از اینکه خاموش کردید شعله رو، یه کفگیر پلو به اون اضافه کنید. من یه مقدار هویج رو جدا آبپز کردم، با دارچین و عصاره مرغ. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کوکو سبزی سبزی کوکو یا همون سبزی پلویی شامل تره، گشنیز، جعفری، شوید و سیر تازه هست که به ترتیب مقدارشون رو از زیاد به کم نوشتم🤗 . برای این کوکو سبزی مراحل زیر رو انجام میدیم . مراحل آماده سازی . سبزی کوکو (300 گرم) به همراه 4 عدد تخم مرغ 🥚، زردچوبه، نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زنجبیل، آویشن و برای معطر شدن مقداری سبزی خشک مثل ترخون، مرزه و ریحون (در مجموع یک قاشق غذاخوری)، چهار عدد گردو ریز شده، زرشک (سه قاشق غذا خوری) و یک قاشق آرد رو داخل یک ظرف میریزیم و شروع میکنیم به هم زدن مواد را انقدر هم میزنیم تا همگن بشن یکمی هم کف کنه که عالی👌🏼 تابه رو کمی روغن میریزیم و میزاریم گرم بشه مواد رو در تابه میریزیم و شعله رو کم میکنیم و منتظر میمونیم تا حسابی خوب سرخ بشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛