eitaa logo
آشپزی خاص
94.7هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
41.3هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
کیک دبل چاکلت اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
برای اینکه بادمجون روغن کمتری موقع سرخ کردن جذب کنه سفیده یه دونه تخم مرغ رو بزنید و با برس روی ورقه های بادمجان بمالید بعد سرخ کنيد. رنگ ش طلایی میشه و روی طعمش هم تاثیری نداره. اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
ترک خوردن روی کیک دلایل مختلفی داره چندنکته 🎂 دمای فرتون زیاد بوده بکینگ پودر یا جوش شیرین زیاد استفاده کردید شایدم فرم کیکُ طبقه وسط نذاشته بودید یا اینکه مواد کیک و زیاد هم زدید اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#ترفند_آشپزی اگرمواد غذایی سرد را درروغن داغ نشده و در یک ماهیتابه سرد بریزید غذا به سادگی روغن را قبل از اینکه داغ شود جذب می‌کند مجبورید دوباره روغن اضافه کنید و غذاتون چرب ميشه @ashpaziykhs
موادلازم: سینه مرغ پخته شده:۱عدد سیب زمینی پخته متوسط:۲عدد تخم مرغ:۱عدد پودر پیاز وپودر سیرونمک وفلفل پودر سوخاری چوب شور کنجد برای تزیین ✍طرز تهیه: .سیب زمینی پخته شده وسینه مرغ پخته شده وتخم مرغ وادیه جات رو همه رو باهم تو غذاساز میریزیم تا موادیکدست بشن بعد به اندازه یه نارنگی از مواد رو برداشته دور یه چوب شور موادو حالت میدیم وبسته به سلیقه مون توی کنجد یا آرد سوخاری و می غلطونیم ودر روغن سرخش میکنیم. اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
کراکر مرغ با چوب شور اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
مرغ مجلسی چی لازم دارم: ران مرغ سه عدد روغن 4 ق غ کره 50 گرم رب گوجه فرنگی 4 ق غ آب لیمو 3 ق غ آب یک لیوان بادام زمینی یک چهارم لیوان نمک فلفل قرمز زعفران چطور بپزم: اگر از ران مرغ استفاده می‌کنید نصفش کنید. اگر از سینه مرغ استفاده می‌کنید به چهار قسمت تقسیمش کنید. هدف اینه که تیکه های مرغ تقریبا یک اندازه داشته باشیم. تعدادش رو هم با توجه به میزان گرسنگی خورندگان تنظیم کنید. مثلا ببینید قراره هر نفر چند قطعه مرغ بخوره متناسب با تعداد افراد تکه‌های مرغ رو آماده کنید. بهتر است این غذا در تابه تهیه شود و همه تکه های مرغ فضا داشته باشند و روی هم قرار نگیرند. کره و روغن رو توی تابه بریزید. هر چه میزان کره بیشتر باشد مرغ شما طعم مطلوبتری خواهد داشت. بعد از اینکه کره ذوب شد زعفران رو اضافه میکنیم و تکه های مرغ رو مرتب جابجا میکنیم تا تمام سطح تیکه های مرغ زعفرونی بشود و بهتر است پوست مرغ را جدا کرده باشید. و تا وقتی روی مرغ یک لایه زعفرانی تشکیل شود به تفت دادن ادامه می‌دهیم و بعد رب و آبلیمو و مقدار کمی نمک و فلفل و آب را در یه کاسه بزرگ مخلوط کرده و به تابه اضافه میکنیم هم میزنیم و تکه های مرغ رو جابجا میکنیم تا تمام سطح تیکه های مرغ با سس کاور شود و بعد دره تابه را میگذاریم و اجازه میدیم با حرارت متوسط بپزه هر ده دقیقه هم یک بار مرغ هارا هم می‌زنیم تا مطمئن شویم آب کم نشده باشه. این غذا سس تقریبا غلیظی دارد یعنی میزان آبی که می‌ریزیم باید هر بار خیلی کم باشد مدت زمان پخت مرغ استانداردی نداره. بعضی مرغها دیر پزن بعضی ها زودپز. اینه که باید چک کنید ببینید پخته یا نه. وقتی آماده است که وقتی کارد رو توی یه تیکه از مرغ فرو میبریم متوجه شیم کاملا پخته زیرش رو خاموش میکنیم اون قسمت اولش همه اش ده دقیقه هم طول نمیکشه بعدشم دو سه باری چکش میکنیم. در واقع کوچکترین زحمتی نداره. رنگ روش عالیه. عطر کره و زعفرون خیلی خوشمزه اش میکنه . اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
مرغ مجلسی اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
پفک گردویی مواد لازم : پودرقند الک شده 75 گرم وانیل یک پنسه زرده تخم مرغ سه عدد پودرهل سبز الک شده یک چهارم قاشق چای خوری سرخالی آب لیموترش یک چهارم قاشق چای خوری آرد یک قاشق چای خوری در صورت تمایل گردوی نیم کوب یا خیلی ریز خردشده 60 تا 100 گرم ( من ۱۵۰ گرم ) پودرپسته کمی جهت تزیین دمای فر : 130 تا 150 درجه سانتیگراد زمان : 10 تا 15 دقیقه (فرمن ۱۵ دقیقه ) طرز تهیه : یک سینی بزرگ فر را با ورق سیلیکونی یا کاغذ روغنی بپوشانید. پودرقند،وانیل و زرده های تخم مرغ رابا همزن برقی هم بزنید تا کاملا سفیدرنگ ، غلیظ و کشدارشده،اگرمقداری ازآن رابرداشته و مجددا به ظرف برگردانیم مانند روبان روی هم چین بخورد. بیش از این مواد را هم نزنید(مدت زمان هم زدن بنا به نوع همزن و قدرت آن متغیر است ولی حدود 5 دقیقه با همزن برقی دستی معمولا کفایت می کند) پودرهل و آب لیموترش را اضافه کرده و مجددا در حد مخلوط شدن هم بزنید. درصورت تمایل آرد را اضافه کرده هم بزنید. سپس همزن را خاموش کردهوگردوها را اضافه و مواد را باقاشق هم بزنید. فرراروی حدود130 تا 150 درجه سانتیگراد روشن کنید. از مواد به اندازه یک قاشق چای خوری کوچک برداشته و به فاصله دو سانتی متر از هم روی سینی فر بریزید،مواد اندکی باید پهن شوند.سپس کمی پودر پسته روی آن بپاشید. سینی ها را به مدت 10 تا 15 دقیقه در فر قرار دهید تا شیرینی ها کمی پهن و پف کرده بشوند و به سینی نچسبند و رنگ روی شیرینی لیمویی ملایم مانده و تغییر رنگ چندانی نداشته باشد. پس از پخت مرکز شیرینی شل است و باید اجازه دهید تا کاملا سردشده سپس با پالت جدا نموده و درظرف دربسته در محیط خشک و خنک نگهداری کنید.باید شیرینی ها ترد و توخالی باشند. نکته *آرد كمي شيريني را ضخيم تر ميكند و آب ليمو ترش براي كاهش دادن طعم شيرين آن است و هر دو قابل حذف هستند.اگر آرد به طور كلي حذف شود شيريني لطيف تر و شكننده تر ميشود. اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
پفک گردویی اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
آرد برنج و آرد نخودچی: ۱لیوان آرد برنج ۱/۲لیوان آرد نخوچی ۱۰۰گرم کره+۱قاشق غذاخوری روغن جامد ۱لیوان شکر ۱لیوان گلاب ۳قاشق غذاخوری زعفران دم کرده غلیظ ابتدا آردهارو تفت بدین بد که بوی خامیش گرفته شد کره و روغن رو اضافه کنید و ۵-۱۰دقیقه دیگه تفت بدین حالا مخلوط شکر و گلاب و زعفرون رو اضافه کنید حرارت رو زیاد کنید و مدام هم بزنید تا حلوا خودشو جمع کنه میتونید ۱قاشق چایخوری بهش پودر هل هم اضافه کنید تو قالب دلخواه بریزید و با پودر پسته تزیین کنید اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
حلوای آرد نخودچی اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱