eitaa logo
آشپزی خاص
100.1هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39هزار ویدیو
48 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
رشته پلو برنج 4 پیمانه🥣 رشته پلویی 200 گرم🥢 دارچین،زیره،زعفران و روغن به میزان لازم🤗 . برای مرغ🐓 سینه مرغ 2 عدد🐥 خلال بادام 50 گرم✌🏻 پیاز داغ 2 ق.غ😉 خلال پوست پرتقال 2 ق.غ🍊 زرشک 1 ق.غ🍇 نمک،فلفل،زردچوبه،دارچین،زعفران😍 عرق بهار نارنج😋 کره و روغن🍯 . اول رشته رو به برنج در حال جوش اضافه میکنین و وقتی به اندازه کافی رشته و برنج پخت(حدود 10 دقیقه)آبکش میکنید.🤗 برای دم انداختن برنج رو لایه لایه به قابلمه اضافه کنید و دارچین و زیره و زعفرون رو بین برنج بریزید و بذارید دم بکشه.😊 . برای مرغش هم مرغ رو داخل کره و روغن تفت بدین و ادویه ها رو اضافه کنید.🔥 کمی که تفت خورد خلال بادام و پیازداغ رو اضافه کنید و یه لیوان آب بهش اضافه کنید.🥛 تو این مرحله خلال پوست پرتقال که تلخیش گرفته شده رو اضافه کنید و بذارید بپزه.😉 وقتی مرغ پخت بهش زرشک رو اضافه کنید و بعد از 1 دقیقه خاموشش کنید.🐥 . راجع به تزیین روی پلو همه چی سلیقه‌ای هست.🤗 ما خرما،خلال پست،زرشک و بادام هندی اضافه کردیم.😅 که با کمی کره و بهار نارنج تفتشون دادیم.😋 خلاصه که درست کنید و لذت ببرید.😍 در ضمن ته‌دیگ رشته پلو میتونه با ته‌دیگ ماکارونی رقابت کنه.😅 ————————————————————— پ.ن:شما روزای آخر سال چه غذایی میخورید؟🤗 بفرستین واسه همه دوستاتون یاد بگیرن😍 در ضمن اون قابلمه روغن نیست،اون آب روغن هست که یه قاشق روغن با یه لیوان آب و زعفرون درست شده. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
حتما مواد را با ترازو وزن کنید. آرد سفید سه صفر(آرد قنادی)450 گرم(حدود 3 و 1/2 پیمانه سرخالی) کره به دمای محیط رسیده 300 گرم به جای کره به همان اندازه از مارگارین(کره گیاهی)که لوازم قنادیها و سوپر مارکتها دارند استفاده کنید. به جای کره از 225 گرم روغن قنادی استفاده کنید ولی روغن نیمه جامد به هیییچ عنوان نباید استفاده کنید. شکر 150 گرم(حدود 1/2 +1/4 پیمانه) تخم مرغ 1 عدد وانیل 1/4 قاشق چایخوری پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری استاندارد کره دمای محیط+شکر+تخم مرغ+وانیل را 5 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا سبک و روشن شود. 3 قاشق غذاخوری استاندارد از آرد را کنار بگذارید. سپس بقیه آرد را به مخلوط کره و تخم مرغ اضافه و با لیسک یا قاشق مخلوط کنید تا مواد به صورت خمیر دربیاید. در خمیرهایی که کره دارند به هیچ عنوان مواد رو تا جای ممکن ورز ندید و با قاشق مواد رو مخلوط کنید حرارت دست کره داخل را آب میکنه و خمیر به روغن می افته و در نهایت باعث خشک شدن شیرینی میشه. اگر نیاز به ورز دادن بود اینکار رو فقط با نوک انگشت انجام بدید. خمیر را ترجیحا با ترازو وزن و به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. به یک قسمت 3 قاشق آردی که جدا کردید و به قسمت دوم پودر کاکائو را اضافه و فقط در حد یکدست شدن با نوک انگشت مخلوط کنید. خمیرها را در کیسه فریزر پهن کرده و 1 ساعت در یخچال قرار دهید. سپس از یخچال خارج کرده به صورت مستطیل به ضخامت 2 تا 3 میلی بین دو نایلون پهن کنید. دقت کنید هر دو خمیر را به صورت هم اندازه پهن شوند. سپس خمیر کاکائویی را به کمک نایلون زیر آن روی خمیر سفید قرار داده و به کمک نایلون خمیر را لوله کنید. در این مرحله اگر خمیر زیاد سرد باشد زمان لوله کردن ترک میخورد. سپس خمیر را 1 تا 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود سپس به ضخامت نیم سانت برش زده و در سینی فر (بدون کاغذ روغنی یا چرب کردن)با فاصله قرار دهید. در فر 175 درجه به مدت 20 دقیقه بپزید. اگر برشها را زیاد نازک بزنید یا خمیر بیشتر از 20 دقیقه در فر بماند شیرینی خشک و بیسکوئیتی میشود. شیرینی بعد از 20 در فر نرم است ولی بعد از خنک شدن خودش را میگیرد. فر برقی دما 20 درجه کمتر ◀50 تا 60 عدد شیرینی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
همون طور که قبلا بارها تاکید کردم بهتره همه مواد رو با ترازو اندازه گیری کنید. آرد 500 گرم(3لیوان پر سرصاف+1/3لیوان) آرد و پودر قند باید الک شوند. پودر قند 125 گرم(1لیوان سرخالی) اگه دوست دارید شیرینی شیرین تری داشته باشید میتونید تا 250 گرم پودر قند رو بیشتر بریزید. روغن جامد یا روغن صاف قنادی 250 گرم(1 لیوان پر سر صاف) در صورت استفاده از روغن نیمه جامد حتما روغنتون رو صاف کنید. زرده تخم مرغ 2 عدد ماست غلیظ و کم آب 90 گرم(1/3 لیوان) بیکینگ پودر 1/4 قاشق چایخوری استاندارد(1قاشق مرباخوری معمولی) پودر هل 1 قاشق مرباخوری مواد رومال: 1عدد زرده تخم مرغ+1قاشق چایخوری ماست+نصف قاشق چایخوری زعفران دمکرده غلیظ+1قاشق چایخوری عسل یا شربت بار(به دلخواه) . ابتدا روغن+پودر قند را 5 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا سبک و روشن و حجیم شود. زرده ها+پودر هل را اضافه و 2 دقیقه دیگر با دور تند همزن بزنید. ماست+بیکینگ پودر را مخلوط و چند ثانیه صبر کنید تا بیکینگ پودر فعال شود و بعد به مواد اضافه و هم بزنید تا یکدست شود. آرد را در چند مرحله اضافه و مخلوط کنید و در انتها با نوک انگشت خمیر را منسجم کنید. روی خمیر را بپوشانید و 30 دقیقه در دمای محیط استراحت دهید. خمیر را کم کم بین دو نایلون به قطر نیم سانت باز و کاتر بزنید. کف سینی شیرینی پزی را کاغذ روغنی بیندازید. خمیر کارتر خورده را در سینی بچینید و رومال کرده به دلخواه پودر پسته یا کنجد بپاشید. سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه برای 20 تا 25 دقیقه قرار دهید تا شیرینی بپزد. کف شیرینی کمی تغییر رنگ دهید و روی شیرینی طلایی شود. در صورت نیاز یکی دو دقیقه گریل بزنید تا روی شیرینی طلایی تر شود. این مقدار مواد حدود 180 عدد شیرینی به من داد با این سایز کاتر ماندگاری شیرینی زیاده و در ظرف دربسته جای خنک نگهداری کنید. در فر دستساز یا تابه دو طرفه هم میتونید درست کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خوب بریم سراغ دستور بیسکوییت پتی بور دو بسته 200 گرم کره 100 گرم _من کره گیاهی می زنم_ پنیر ماسکارپونه یا لبنه 200 گرم_ماسکارپونه بزنید بهتره_ خامه قنادی فرم گرفته 200 گرم _می تونین به جای خامه قنادی از 200 گرم خامه صبحانه وپنج شش قاشق پودرقند استفاده کنید من خامه قنادی میزنم چون طعم وبافت بهتری به دسر میده _ پودر ژلاتین 1ق غ اب سرد 4 ق غ پودر ژله انار یا پودر ژله دلخواه یک بسته میوه دلخواه برای تزیین کمی قالب سایز 18 تا 22 درابتدا کف قالب کمربندی را کمی چرب کنید و کاغذ روغنی بیندازین،اگر قالب کمربندی نداشتین کف ودیواره قالب ساده را کمی خیس کنید و تا لبه پلاستیک فریزر بکشید، بیسکوییت را داخل میکسر خوب پودر کنید یا درون پلاستیک ریخته پلاستیک را گره بزنید باوردنه یا جسم سنگین روی بیسکوییتها بزنید تاپودرشوند سپس ازالک رد کنید، کره را برروی بخار آب ذوب کنید هم بزنید که دوغ ان جدا نشود،پس از سرد شدن به بیسکوییت اضافه کنید وخوب مخلوط کنید تا خمیر بیسکوییتی بدست اید،بیسکوییت خمیرشده راکف قالب با پشت قاشق خوب خوب فشرده ویکدست کنید درون یخچال یا کمی درفریزر بگذارید تامنسجم شود پودر ژلاتین را با اب سرد بنماری کنید وپس ازبنماری شدن اجازه دهید تا کاملااا سرد شود، پنیر خامه ای همدمای محیط را با همزن کمی بزنید تا بازشود سپس خامه قنادی فرم گرفته یا صبحانه را اضافه کنید کمی هم بزنید تا یکدست شود_دراین مرحله اگر خامه صبحانه زدین پنج شش قاشق پودرقند اضافه کنید هم بزنید بچشید اگر کم بود بیشتر بریزید❣❣❣❣اگر خامه قنادی زدین وخامتون خیلی شیرینه میشه خامه کمترریخت ومابقیش رو پنیر زد من 200 گرم خامه زدم خامم کم شیرین بود یک ق پودرقندم زدم_ درنهایت پودرژلاتین بنماری شده سرد را کم کم ریخته ومایه پنیری راباهمزن یکدست کنید، 🤗نکته:پودرژلاتین حتما کاملا ازدما افتاده باشه،پنیر خامه ای وخامتون هم سرد نباشه همدمای محیط باشه وپودرژلاتین کم کم بریزید وسریع هم بزنید که موادتون لخته ای نشه، مایه پنیری راروی بیسکوییت سفت شده ریخته وخوب یکدست وصاف کنید دریخچال بگذارید تا ببندد پودر ژله دلخواه رابا یک ونیم لیوان ابجوش بنماری کنید پس ازسردشدن نیمی ازآن راروی مایه پنیری گرفته شده ریخته دریخچال بگذارید تا نیم بند شود یعنی کامل سفت نشه چون میوه دیگه بهش نمیچسبه، نیم بند که شد ازیخچال خارج کنید دانه های انار یا هرمیوه دلخواه راروی ان بریزید_من دونه های انار را به شکل انار چیدم_سپس مابقی ژله، دریخچال 8_7ساعتی گذاشته تا ببندد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیرینی سپهسالاری این مقدار مواد مقدار شیرینی رو سینی بدون فر هم عااالی میشه مواد حتما با ترازوی دیجیتالی اندازه گیری بشه این مقدار مقدار شیرینی رو سینیه آرد سفید شیرینی پزی230 گرم تخم مرغ کوچک دو عدد آرد برنج 110 گرم شکر125 گرم روغن صاف قنادی 120 گرم لوزام قنادیا دارن لطفا جایگزین نکنید مگر در صورت لزوم پیدا نکردید از مارگارین استفاده کنید روغن مایع 35 گرم ماست 80 گرم آب 50 گرم عسل یک قاشق مرباخوری گلاب دو قاشق بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری سرخالی هل یک دوم قاشق چایخوری ابتدا آرد شیرینی پزی و آرد برنج الک کنید وبریزید تو کاسه همزن روغن صاف رو با قاشق بزنید تا کمی باز بشه نصف روغن مایع بریزید و دستگاه رو با سرعت کم روشن کنید تا مواد مخلوط بشه سپس سرعت رو بالا ببرید و بقیه روغن مایع بریزید حدود 7 الی 8 دقیقه بزنید چند دقیقه که گذشت بیکینگ پودر اضافه کنید در این فاصله تخم مرغ ،ماست،شکر،گلاب و آب و پودر هل کیک قاشق شهد ویا عسل رو مخلوط وبا همزن دستی یک الی دو دقیقه میزنیم در حد مخلوط کردن بیشتر نزنید وگرنه روی شیرینی ترک میخوره موادی که با همزن زدیم اضافه ابتدا با نوک انگشتان خوب مخلوط میکنیم مواد که کم کم یکدست شد یه مشت از خمیر رو برداشته دوباره برمیگردونیم تو کاسه این کار رو ادامه میدیم تا خمیر جمع بشه زیادی هم نزنید خمیر که صاف ویکدست شد کافیه غلظت خمیر به اندازه خامه زده شده است خمیر رو با ماسوره ساده قیف میزنیم مهر رو به آرد برنج زده وبه آرومی روی شیرینی زده وبا تخم مرغ وزعفران و یه پنس نمک که قبلا با هم زن دستی زدیم رومال کرده کمی تخم خرفه روش بپاشید وبزارید تو فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت ببست الی بیست وپنج دقیقه سپس از فر دربیارید سرد که شد از کاغذ روغنی جدا کنید وبزارید ظرف در بسته اگر به مدت طولانی نگه داری کنید بزارید فریزیر این شیرینی واسه عید بسیار مناسبه من تخم خرفه در اوسط پخت یادم اومد که نزدم بعد از پخت یه زره عسل با برس وسط شیرینی زدم وتخم خرفه روش پاشیدم وبه عسل چسپید مهر ندارید مشکلی نیست مال منم جای مهر محو شده انگار نزدم😁مهم طعمشه حتما درست کنید.واز خوردنش لذت ببرید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بورك گنبدي مرغ خمير باقلوا يا فيلو هشتصد گرم مواد لازم براي سس آب نصف ليوان روغن نصف ليوان سركه يك ق غ آرد يك ق غ نمك به مقدار كافي مواد لازم براي فيلينگ فيله مرغ نواري خرد شده پانصد گرم سيب زميني پخته خرد شده دو عدد رب گوجه يك ق غ نمك و فلفل پاپريكا و قرمز به مقدار كافي طرز تهيه كمي روغن و كره و يك قاشق آرد را روي حرارت گذاشته فيله را در تابه ريخته و در حد كشيده شدن آب گوشت تفت دهيد سپس رب و ادويه جات را اضافه كنيد سيب زميني را افزوده و اجازه دهيد مواد كاملا بپزند. براي تهيه سس كره را روي حرارت آب كرده و روغن را همه مواد را خوب ويسك كنيد در پايان كمي نمك اضافه كنيد. سه چهار لايه خمير مانند ويديو داخل فنجان باز كرده روي هر كدام سس ماليده و روي هم بگذاريد سپس مانند ويديو مواد را ريخته و در پايان ته بورك را با خمير بپوشانيد . بقيه سس را روي بورك ها ريخته با برس روي بورك را كاملا بپوشانيد كنجد بپاشيد و در فر گرم صد و هشتاد درجه تا طلايي شدن قرار داده و پس از پنج دقيقه كه خنك شد سرو كنيد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه : برای 3 نفر مرغ چند تکه هویج 1 عدد متوسط نخود فرنگی 2 ق غ جوپرک 3 ق غ پیاز 1 عدد جعفری 3 ق غ نمک و فلفل و زردچوبه و رب گوجه به میزان لازم نودالیت مرغ 1 بسته یه پیاز رو خرد کردم و کمی تفت دادم و مرغ رو اضافه کردم و کمی نمک و زردچوبه و فلفل ریختم و تفت دادم و رب گوجه رو هم اضافه کردم و بعد از کمی تفت آب اضافه کردم و گذاشتم مرغ بپزه . هویج رو رنده کردم و وقتی مرغ نیم مز شد داخلش ریختم . من از مرغ استخوان دار استفاده کردم و بعد از پخت مرغ استخوان هاش رو دراوردم و گوشت رو تکه تکه کردم و دوباره داخل قابلمه ریختم . جوپرک رو هم اضافه کردم و نخودفرنگی رو هم ریختم . بعد یه ربع نودالیت رو همراه چاشنی داخل بسته اش و همچنین کمی جعفری اضافه کردم . بعد ریختن نودالیت 7 الی 8 دقیقه برای پخت کافیه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷 🥯 آرد سفید یک پیمانه آرد نخود خام نصف پیمانه مایه خمیر یه قاشق غذاخوری بکینگ پودر یه قاشق مربا خوری زردچوبه ،پودر گشنیز .پودر پیاز .پودر زیره ونمک مقداری پیازچه .تره .جعفری ،گشنیز به میزان لازم آب ولرم یک پیمانه مواد خشک رو با هم مخلوط کرده بعد آب اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم وبعد هم سبزی ها . مواد رو یه ساعت در جای گرم استراحت داده وبعد در روغن سرخ میکنیم. ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه کامل پنکیک 👆🏻👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه مافین شکلاتی👆🏻👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کوکو پیتزایی برا ی 6 نفر. مرغ......نصف سینه سویا......1 لیوان فلفل دلمه.....1عدد قارچ....200گرم تخم مرغ....3عدد ارد.....1 ق غ رب گوجه ....1غ ق پیاز ....1عدد آویشن.نمک.زردچوبه.فلفل سیاه.به مقدار لازم ابتدا یک لیوان سویا را خیس کرده..البته من خودم خیس نمیکنم روی حرارت با مقداری آب میگذارم وقتی به جوش آمد درون صافی میریزم وبا آب سرد کاملا آبکشی میکنم . ابتدا پیاز را نگینی کرده وسرخ میکنیم طلایی که شد سپس مرغ را که به قطعات ریزخورد کرده ایم اصافه میکنیم تفت میدهیم نمک.فلفل سیاه.زردچوبه.وسویا را اضافه کرده وکاملا تفت میدهیم درظرف را میبندیم تا با حرارت ملایم بپزد سپس قارچ وفلفل دلمه را اضافه میکنیم ودر آخررب گوجه وآویشن هم اصافه میکنیم وقتی آماده شد اجازه دهید خنک شود بعد تخم مرغها وآرد را اصافه کرده در ماهیتابه مقداری روغن ریخته وکوکوهای خوشمزه را سرخ کنید به جرات میکنم که خوشمزه ترین کوکویی که خوردم این نوع بوده در ضمن عزیزان بجای سویا میتونید از گوشت چرخ کرده استفاده کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام یه کلوچه راحت و خوشمزه و نرم و لطیف 😋. این کلوچه ها زود در معرض هوا خشک میشن . بعد از پخت و خنک شدن داخل ظرف درب بسته قرار بدین حتما . برای میان وعده بسیار عالی هست 😊🤗. . برای 17 عدد کلوچه تخم مرغ 2 عدد آرد سفید 450 گرم (3لیوان) پودر شکر 200 گرم ( یک لیوان) ماست شیرین 60 گرم (3 ق غ) پودر هل 1/4 ق چ وانیل 1/2 ق چ نمک نوک قاشق بیکینگ پودر 8 گرم (1 ق غ) روغن مایع 180 میلی (3/4 لیوان) کنجد به میزان لازم تخم مرغ و وانیل و پودر شکر رو با همزن خوب زدم تا کشدار و سفید رنگ بشه . اگه پودر شکر ندارین همون شکر رو خوب اسیاب و الک کنین میشه . من خودم شکر رو آسیاب کردم . روغن رو اضافه کردم . بیکینگ پودر رو با ماست مخلوط کردم و داخل مواد ریختم و یه کوچولو با همزن زدم . آرد و نمک و پودر هل رو 3 بار الک کردم و به مواد اصافه کروم و هم زدم ، خمیر حاصله کمی سفته و مثل حلواست . توی ظرف درب دار ریختم و نیم ساعت فریزر گذاشتم . بعدکف سینی فر کاغذ روغنی انداختم . دستم رو به روغن مایع زدم و آغشته کردم و از خمیر به اندازه یه گردو برداشتم و گرد کردم و کف دستم بین دو دست باز کردم و بعد یه طرفش رو توی کنجد غلطوندم و توی سینی با فاصله چیدم حتما فاصله رعایت بشه چون حسابی پف می کنه . خمیرم چسبنده است هر بار دستتون رو حسابی به روغن بزنین . سینی رو در طبقه وسط فر که از قبل گرم کردم با دمای 180 به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار دادم . 👈بدون فر در فر دست ساز روی گاز می تونین درست کنین . به همون روشی که قبلا کیک و شیرینی رو بهتون نشون دادم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بورک اسفناج یک پیش غذای سبک وخوشمزه👌🏻 عزیزان حتما باید از خمیر یوفکای مخصوص غذا استفاده کنید خمیر یوفکای مخصوص باقلوا نمیشه سوپر مارکتا دارن پیچیدن بورک گوشت هم به همین روش مایه بورک گوشت میتونید از مایه ماکارونی همراه پنیر پیتزا استفاده کنید. عزیزان این اندازه ها تقریبا به ذایقه خودتون کم وزیادش کنید نصف بسته یوفکا اسنفاج پاک کرده وشسته حدود300 گرم گردوی خرد شده سه الی چهار قاشق پر پیاز داغ سه قاشق سر پر پنیر خامه ای سه قاشق پر سیر سه حبه زردچوبه ،نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز به میزان لازم روغن دو قاشق اسفناج رو با شعله کم میزاریم بپزه من آب نریختم خودش آب انداخت شعله خیلی کم باشه میتونید ته استکان آب بریزد آب اسفناج که کشیده شد دو قاشق روغن ریختم سیر وپیاز داغ وادویه ها وگردو رو بهش اضافه کردم وباهاش کمی تفت دادم وگاز رو خاموش کردم و گذاشتم سرد بشه سرد که شد پنیر خامه ای رو بهش اضافه کردم وخوب مخلوط کردم خمیر یوفکا رو باز کرده مخلوط شیر وکره ذوب شده با برس روش میمالیم زیاد خیس نشه از مایه اسفناج طبق فیلم رو خمیر یوفکا میزاریم ورول میکنیم گاه گاهی از مخلوط شیر وکره روش میمالیم تا موقع پخت خشک نشه بورکها رو تو سینی که کاغذ روغنی انداختیم میچینم واز مخلوط رومال روش میمالیم کنجد وسیاه دانه روش میپاشیم ومیزاریم تو فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه تا بورکها برشته بشن عزیزان زمان پخت مشخص نیست بستگی به دمای فرتون داره مواد رومال زرده تخم مرغ یک عدد ماست یک قاشق مرباخوری زعفران دم کرده کمی کنجد وسیاه دانه( کنجد بیشتر) عزیزان این بورک رو میتونید بدون فر هم درست کنید مثل کیک بدون فر اگه زیرش طلای شده و روش هنوز طلای نشده چند دقیقه گریل رو روشن رو روشن کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پودینگ فوق‌العاده لطیف وخوشمزس بخصوص برای مهمونیهای عصرونه😉 عزیزان که کامنت گذاشتن که با حرارت غیر مستقیم نشاسته بو نمیده؟؟عزیزان نشاسته گندم به خوبی پخته نشه بوی خامی میده نشاسته ذرت بو نمیده این مقدار واسه 8 نفر کافیه شیر 4 لیوان پر (یک لیتر) شکر یک لیوان سر خالی نشاسته ذرت سه چهارم لیوان یا به ازای هر لیوان یک قاشق سر پر بریزید حتما از نشاسته ذرت استفاده کنید (سفید رنگه)آرد ذرت وارد گندم نمیشه ارد ذرت زرد رنگه پودر کاکائو سه قاشق سر خالی کره 25 گرم یا نصف قاشق گلاب چند قاشق به جای گلاب هم میتونید یک هشتم قاشق چایخوری وانیل بزنید موز دوعدد اسانس موز چند قطره نداشتید مشکلی نیست شیر، شکر،آرد ذرت رو با هم مخلوط کرده وخوب بزنید تا صاف ویکدست بشه حال مواد رو نصف کنید نصفش واسه پودینگ شکلاتی نصفش واسه پودینگ موزی به نصف مواد چند قاشق گلاب یا وانیل وپودر کاکائو اضافه کرده وخوب مخلوط میکنیم ومیزاریم رو بخار کتری حدود بیست تا بیست وپنج تا غلیظ بشه وقتی غلیظ شد کره رو اضافه میکنیم ومیزنیم تا کره توش آب بشه/ سپس میریزیم تو پیاله مورد نظر دوست داشتید مابینش از میوه یا بیسکویت یا گردو استفاده کنید دوست نداشتید هیچی نریزید دسر شگلاتی که اماده شد میریم دنبال درست کردن دسر موزی نصف مواد رو که کنار گذاشته بودیم میریزیم تو دستگاه مخلوط کن دو عدد موز رو اضافه کرده ومیزنیم تا یکدست بشه چند قطره اسانس موز هم میزنیم زیادی نزنید تلخ میشه دوباره به همون روش دسر شکلاتی میزاریم رو بخار کتری تا غلیظ بشه اماده که شد میریزیم رو دسر شکلاتی وبزارید یخچال تا خنک بشه ونوش جان بفرمایید عزیزان دوست داشتید این مقدار روساده درست کنید یا شکلاتی اگه فقط شکلاتی دوست داشتید مقدار کاکائو رو دوبرابر کنید اگه موزی رو دوست داشتید موز رو دو برابر کنید عزیزان به پودینگ موزی کره وگلاب یا وانیل نزنید سعی کنید با روش حرارت مستقیم درست کنید بسیار خوشمزه تره تا رو حرادت مستقیم پخته بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛