#پاپ_کیک_عروسکی
طرز تهیه ش:
خیلی راحته
پاپس کیک یا همون کیک چوبی، توی تولدا ومهمونیا گزینه خیلی خوبیه واسه پذیرایی... میتونید با کمک بچه هاتون اونا رو تزئین کنید
هر نوع کیکی که دارید حتی کیکای آماده ی سوپرا رو.... (من کیک سه رنگ داشتم)
اونو با دست پودر کنید، یه ق شیر عسل (البته شیر عسلو زودتر از یخچال دربیارید که مثه ما سفت نباشه وبدقلقی دربیاره) یا عسل یا شکلات آب شده و دو ق گردوی خرد شده بهش اضافه کنید
خامه صبحانه یا خامه قنادی رو هم حتما باید بریزید اما من این سری عجله داشتم و نریختم.. (درضمن اگه میبینید موادش از رنگ روشن به تیره تبدیل شد بخاطر گردوشه)
و بعدش به شکل توپکایی اندازه گردو دربیارید وبه سیخ چوبی یا نی وصل کنید(سیخ چوبی مقاومتش بیشتره) توی لیوان بذارید
و یه ربع توی فریزر بذارید تا یه کم سفت بشه
بعد شکلات سفیدو روی بخار کتری بنماری کنید وپاپ کیکا رو توی شکلات بغلطونید
وچند دقبقه توی یخچال یا فریزر بذارید
بعد با هر چیزی که دوست داشتید تزئین کنید
فقط واسه چسبوندنشون به هم از شکلات آب شده استفاده کنید
به همین آسونی بچه ها رو خوشحال کنید🤗 یه نکته❌❌بنظر من اگه شکلاتیش رو درست کنید خیلی خوشمزه تره اماااا من چون میخواستم تم یلدایی داشته باشه شکلات سفید ریختم... اما هر چی تیره تر باشه خوشمزه تره
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای محلبی
2 لیوان شیر
4 لیوان آب (میتونید بجای آب شیرهم بریزید)
1 لیوان نشاسته ذرت
1 لیوان شکر
۵ گرم وانیل
توت فرنگی یاانار دون شده به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدای کار توت فرنگی ها(یاانار و..) را تمیز کرده و بشورید و به قطعات دلخواه برش دهید. قالب را با آب خیس داده و توت فرنگی ها را مثل ویدئو بچینید. تمامی مواد را داخل یک ظرف ریخته و هم بزنید. فرنی تا زمانی که به حد دلخواه برسد، روی شعله کم حرارت دهید وهمش بزنید تابه غلظت فیلم برسد. مواد را روی توت فرنگی با دقت اضافه کنید.بعد از اینکه کمی ولرم شد،حداقل 3 ساعت و یا حتی یک شب در یخچال استراحت دهید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مرغ لونگی شکم پر شمالی:
موادلازم:
سبزی معطر ( گشنيز،جعفری،نعنا،چوچاق،برگ سير تازه ) :۴۰۰ گرم
پياز نرم رنده شده بزرگ:۱ عدد
گردو ساییده شده:۲۰۰ گرم
رب انار :۲ قاشق غذاخوری
نمك و فلفل و ادويه کاری: به ميزان لازم
زعفران دم شده :به ميزان لازم
مرغ با پوست:۱ عدد (۱/۵ كيلو گرم )
آلو :یا قیصی :۱۰ تا ۱۵ عدد(من قیصی ریختم)
زرشک :۳ قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
پياز رنده شده رو تفت میدیم تا كمی سرخ بشه بعد سبزی خرد شده رو اضافه كرده كمی تفت مي دهيم، گردو و آلو خرد شده و زرشک رو هم اضافه كرده، رب انار رو اضافه مي کنیم و نمک و فلفل سیاه و ادویه کاری بهش میزنیم (مواد داخل شکم مرغمون اماده ست) ؛تمامی مواد و خوب مخلوط كرده درون شكم مرغ رو با اين مواد پر كرده و اون پ می دوزيم، مرغ و درون روغن سرخ كرده و با باقی مانده ی موادی که برای شکم مرغ تهیه کرده بودیم میپزیم.
آبی که برای پختن مرغ ریخته میشه باید نصف مرغ و بپوشونه.
در حین پخت چندین مرتبه مرغ و جابه جا میکنیم و از سس مرغ،روش میریزیم تا همه جای مرغمون مزه دار بشه،نمیشه مرغ و زیاد زیر و رو کرد چون شکلش خراب میشه واسه همین از سس داخلش روی مرغ میریزیم تا همه جاش یکنواخت بپزه و مزه دار بشه.
میتونید پاهای مرغ و با نخ ببندید من اینکار و نکردم چون نیازی ندیدم.
آبی که آخرش باقی موند باید خیلی کم باشه و به غلظت فسنجون باشه.
به جای قیصی از آلو هم میتونید استفاده کنید،تو خونه ما قیصی بیشتر طرفدار داره.
یکی از خوشمزه های روزگاره😋😋😋
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کوکی شکلات چیپسی
مواد لازم :
(برای ۲۰ عدد کوکی)
کره نرم شده در دمای محیط 1 پیمانه(حدودا ۲۰۰ گرم)
شکر سفید 1/2 پیمانه
شکر قهوه ای لایت 1/2 پیمانه
تخم مرغ بزرگ 2 عدد
عصاره وانیل 2 ق چ
آرد سفید 2 و 1/4 پیمانه
بیکینگ پودر 1 و 1/2 ق چ
نمک 1/2 ق چ
چیپس شکلات ۱ پیمانه
شکلات خرد شده ۱ پیمانه (یا مجددا چیپس شکلات)
دستور تهیه :
۱. داخل یک کاسه بزرگ کره و شکر سفید و قهوه ای رو خوب بزنید تا نرم و یکدست بشه.
۲. تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه میکنیم و هر بار خوب میزنیم وانیل رو هم در همین مرحله اضافه میکنیم.
۳. آرد، نمک و بیکینگ پودر رو با هم مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید و تا زمانی که کاملا یکدست شود با همزن بزنید.
۴. دو پیمانه چیپس شکلات رو اضافه کرده و با لیسک بهم بزنید.(یا یک پیمانه شکلات خرد شده و یک پیمانه هم چیپس شکلات)
۵. به وسیله اسکوپ مواد رو داخل سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتید بگذارید و برای زیبا تر شدن کوکی چند چیپس شکلات روی اون بگذارید و سینی رو برای مدت 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید.
۶. فر رو روی دمای 180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت روشن کنید و وقتی گرم شد کوکی ها رو به فر متقل کنید و برای 12 تا 14 دقیقه بپزید تا زمانی که حاشیه کوکی به طلایی مایل به قهوه ای تغییر رنگ دهد.
چند نکته :
1) این کوکی ماندگاری خوبی داره و حتی بعد از چندین روز تازه و نرم باقی می مانند.
2) اگر به عصاره وانیل دسترسی ندارید از نصف ق چ وانیل پودری یا چند قطره اسانس وانیل استفاده کنید.
۳) چیپس شکلاتی که در دستور استفاده شده چیپس شکلاتی شیرین هست در صورت تمایل میتوانید از چیپس شکلاتی تلخ یا حتی شکلات خرد شده استفاده نمایید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_بهشتی
#شیرینی_کرکی
شیرینی بهشتی در همه ی شیرینی فروشی ها پیدا میشه ولی چون با روغن قنادی درست میشه طعمش به خوبیه شیرینی خونگی نمیشه تفاوتش هم برای اون طعم و عطر خوب کره ست ، بافت این شیرینی مثل برای بیرونه یعنی کاملا پودریه و بهش که دست میزنی میچسبه به انگشت و وسطش کمی ترد و کرانچیه ، خلاصه که عاشقش میشین .مواد لازم
.آرد یک لیوان
پودر قند نصف لیوان
کره صد گرم
روغن مایع یک قاشق غذاخوری
پودر هل
پودر وانیل
اول همه باید بگم که برای این شیرینی باید از روغن صاف قنادی استفاده بشه ولی میدونید که این روغن طعم جالبی نداره ومضر هم هست ولی میشه کره رو جایگزین این روغن کرد به شرطی که یه سری مراحلو روی کره انجام بدین که براتون میگم ،
کره رو در ظرفی گذاشته روی حرارت کم قرار بدین تا آب بشه مواظب باشید چون کره زود میسوزه ،وقتی آب شد شروع میکنه جوش ریز میزنه بذارید سی ثانیه بجوشه و همش بزنید و بعد زیرشو خاموش کنید روش کفهایی جمع میشه که با قاشق بگیرید بعد که خنک شد بذارید یخچال تا سفت بشه ،سپس در دمای محیط قرار بدین تا کمی نرم بشه، دوغ کره ک زیرش جمع شده جدا کنید تا با کره مخلوط نشه ، بهتره موقعی که کره سرده از دوغش جدا کنید چون راحتتر جدا میشه
حالاکره نرم شده و پودر قند و هل و وانیل را هفت دقیقه با همزن برقی بزنید بعد روغن مایع را اضافه کنید و دو سه دقیقه دیگر بزنید بعد آرد را کم کم اضافه کنیدو بزنید ،همونطور که در فیلم میبینید آخرین قسمت آرد رو ک اضافه میکنید دیگه با هم زن نمیشه همش زد ،خمیر مثل خورده شن میشه و به اطراف پخش میشه، با قاشق کمی خمیر را مخلوط کنید و خمیر را جمع کنید و در دست گلوله های اندازه ی گردوی ریز درست کنید بعد از پخت شیرینی ها پف میکنند و اندازه ی یک گردوی درشت میشن
میتونید خمیر رو نصف کنید و به یک قسمتش چند قطره زعفران دم کرده غلیظ اضافه کنید تا رنگش زرد بشه ،البته بهتره زعفران رو با گلاب دم کنید چون طعم خیلی خوبی به شیرینی میده
خمیر رو با فاصله در سینی فر بچینید و پس رو نقوشی بزنید وتخم خرفه بپاشید و در دمای صدور هشتاد درجه به مدت ده دقیقه بپزید در تستر با دمای ۲۵۰درجه،
نکات مهم
،این شیرینی خیلی زود میپزه پس بیشتر از ده دقیقه نذارید تو فر بمونه چون زیرش خشک میشه،اجازه بدید شیرینی کاملا سرد بشه بعد از سینی فر برش دارید ،چون وقتی داغه بهش دست بزنید پودر میشه برای طعم شکلاتیه این شیرینی یک قاشق مرباخوری از آرد رو کم کنید و بجاش یک قاشق غذاخوری سر صاف پودر کاکائو اضافه کنید ، ،این شیرینی تا یک هفته در دمای اتاق سالم میمونه ،البته اگر بعد از روز اول چیزی ازش باقی بمونه ، این مقدار مواد سی تا شیرینی اندازه ی گردو بهتون میده
نوش جان💖
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شامی_بادمجان خوشمزههه🍆
۱ بسته گوشت چرخکرده ۴۰۰ گرمی
۵۰۰ گرم بادمجان
۲ عدد تخم مرغ
۵ حبه سیر
نمک و فلفل سیاه
جعفری یا شوید
روغن
بادمجان هارو رنده میکنیم بهش ۱ ق چ نمک میزنیم و ۳۰ دقیقه استراحت میدیم ، به گوشت چرخکرده نمک و فلفل و تخم مرغ و سیر رنده شده و جعفری یا شوید خورد شده اضافه و آب بادمجان رو میگیریم و با موادمون مخلوط میکنیم و حالت میدیم ونیم ساعت داخل یخچال گذاشته و بعد سرخ میکنیم از دو طرف
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه #سبزه_عید 👆
#لوبیا_چشم_بلبلی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام😊✋
صبح آدینه تون بخیر و خوشی ☕️🌹😊
امیدوارم
آدینه تون پراز
بهتـرین ها باشه🌺
بهتـرین باهم بودن
بهتـرین خاطرات
بهتـرین دلخوشی❤️
بهتـرین رسم بندگی
بهتـرین عبادت و
الهی بهتـرین زندگی
را داشتـه باشیـد🙏
“الهی آمین” 🙏
#دم_کردن_قهوه_اسپرسو
قهوه اسپرسو به دو روش تهیه میشه یکی توسط دستگاه برقی و یکی هم روی اجاق . اسم این دستگاه موکاپات می باشد .
این شیوه روی اجاق هستش دستگاه برقی اسپرسوساز که خوب قیمتش هم که زیاده و دردسترس خیلی ها نیستش عالیه و در ضمن ارزون تره 🙈
فکر کنم همه چیز در کلیپ گویا باشه . روش تهیه اش توی کلیپ مشخصه .
فقط یه نکته بگم با دستگاه های برقی اسپرسوسازهای های حرفه ای که توی کافی شاپ ها می بینین یا حالا یه عده توی منزل هم تهیه کردن و دارن، فرق داره روشش . دوستان توی این روش به هیچ وجه نباید قهوه فشرده بشه ،فشرده کردن برای قهوه ساز برقی هستش . عزیزان قهوه نباید بجوشه اگه بجوشه بوی سوختگی میده 😉 .
یه نکته درش رو باز نزارین وقتی روی گاز میزارین من فقط برای اینکه توی کلیپ نشون بدم چه شکلی این قهوه بیرون میاد برای کلیپ تهیه کردن این کار رو انجام دادم درش بسته باشه و حتما حرارت ملایم باشه قهوه خوشمزه تر هم میشه .
دوستان تایم پرسیدن حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه بسته به حرارت داره حرارت کم باشه کمی طول می کشه .
اگه می خواین به قهوه شیر و شکر اضافه کنین بهتره شیر و شکر رو داخل دستگاه نریزین بعد اینکه دم کشید توی فنجون بریزین .
قهوه ترک به این روش نمیشه .
پ.ن : عزیزانم بارها اینجا تاکید کردم اشتباه نکنین با این دستگاه روی گاز کف ایجاد نمیشه کفی که شماها میگین توسط دستگاه اسپرسوساز برقی ایجاد میشه . میزان قهوه ای که داخل قهوه جوش می ریزین به ذایقه هر کس ربط داره بخواین غلیظ باشه بیشتر بریزین کاملا سلیقه ای است .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کوکو گردو
دستور تهیه :👇
اول از همه یک سیب زمینی متوسط و یک پیاز متوسط رو رنده میکنیمو ابشون رو میگیریم وبعد دو تا سه قاشق گردو اسیاب شده (بستگی به بزرگی سیب زمینی و پیاز داره نباید گردو خیلی زیاد بشه چون خمیر میشه) و نمک و فلفل قرمز و فلفل سیاه و زردچوبه اضافه میکنیم (من تو تمام کوکو هام سبوس گندم میریزم تو این کوکو هم ریختم دلبخواهی هست و پر خاصیت)و چهار تا تخم مرغ درشت ویا پنج تا اگر کوچیک بودن.حالا تمام مواد رو خوب با همزن دستی یا برقی میزنیم تا مواد کاملا یکدست بشه گردو گلوله گلوله توش نمونه.بعد تو روغن داغ میریزیم و در تابه رو میزاریم و زیرش رو کم میکنیم و بعد برش میگردونیم حواستون باشه کوکو گردو به خاطر گردوش زود میسوزه.حالا در کنار برنج یا با نون سرو و نوش جان میکنیم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیرینی لطیفه
تخم مرغ 3عدد
اردسفید1/2 لیوان یا75گرم
نشاسته ذرت 2ق غ یا 25 گرم
پودرقند یا شکر ۱/۲لیوان یا 85گرم
بیکینگ پودر1/4ق چ
وانیل کمی
پودرتارتار1/4ق چ برای پایداری وثبات کف حاصل ازبهم زدن سفیده تخم مرغ وهمچنین دادن پف بیشتر به ان به کارمی رود،اگر داشتین بزنید نداشتین کمی آبلیمو جایگزین کنید من هیچ کدوم رانمیریزم😛
طرزتهیه:
سفیده وزرده تخم مرغ_تخم مرغها بهتره سرد باشن_ راازهم جدا کنید،سفیده را درابتدا با دور تند همزن زده تا کف کند به محض کف کردن نصف میزان از پودرقند یا شکر دستور وپودرتارتار اگر داشتین را اضافه کنید وباهمزن برقی به حدی بزنید که کاملا فرم بگیرد وبابرگرداندن ظرف ازان نریزد، داخل یخچال بگذارید،،،زرده تخم مرغ رادرون ظرفی دیگربا کمی وانیل وبقیه پودرقند یا شکر به حدی بزنید که سفیدرنگ وکشدارشودوحجم ان دوبرابر_خیلی خوب بزنید که شیرینی بوی تخم مرغ هم ندهد
اردسفید،نشاسته ذرت وبیکینگ پودرراباهم مخلوط وسه بارالک کنید.
اگر نشاسته ذرت نداشتین به جای اون ارد بزنید من این سری ۱۵ گرم نشاسته زدم
سفیده فرم گرفته رابه زرده اضافه کنید وبالیسک خیلی کم دورانی هم بزنید،سپس اردرادرسه مرحله به موادبیفزاییدوارام ودورانی ودریک جهت موادرافقط درحدیکدست شدن هم بزنید،زیاد هم بزنید مایه شل میشه پف سفیده گرفته میشه و درنهایت شیرینیتون داخل فر خیلی پهن،
موادرادرون قیف بدون ماسوره بریزید ودرسینی کاغذروغنی انداخته بصورت دایره دایره وباکمی فاصله بزنید برامدگی روی شیرینیها رابادست خیس صاف کنیدوسپس روی هرکدام ازانها کمی پودرقندبپاشید پودر قند هرچه بیشتر بپاشید هم باعث ترک بیشتر روی شیرینی میشه وهم باعث تردشدن رویه ان پس اگر میخوایین روی شیرینی ترک کمتری داشته باشه پودرقند کم بزنید اون برجستگی روی شیرینی راهم با دست خیس صاف کنید تا حالت نیم دایره تری بگیره وسینی رادرفرازقبل گرم۱۸۰ درجه به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قراردهید،
اگراحیانا حرارت فربالاست زیرشیرینها سینی فررابگذارید یا حرارت راکمترکنید،
بعدازپخته وسردشدن بین شیرینها خامه فرم گرفته بزنید وباپودرپسته تزیین کنید،
نکته مهم این شیرینی خوب فرم دادن سفیده وهم زدن زرده وهمچنین یکدست کردن مواد به آرامی است،حرارت فرهم مهمه😙
بزارید زیر وروی شیرینی کمی طلایی بشه،بعد ازخامه زدن بینش نرمه ورویه اون حالت تردی وخوشمزگی خاصی داره،
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موادلازم پوره::::
سیبزمینی1کیلو
کره 1 ق غ
شیر 1 فنجان
نمک 1 ق م
مواد کوفته::::
گوشت چرخ کرده 300
آرد 2 ق غ
پیاز1 عدد
جعفری کمی
روغن 1ق غ
نمک،فلفل سیاه، آویشن،فلفل قرمز
سس :::
پوره گوجه فرنگی 1 لیوان
سیر 1 حبه
جعفری کمی
آب 1 فنجان
نمک
برای روی مواد:::
پنیر
جعفری
واسه پوره ابتدا سیبزمینی پخته و پوست گرفته وبقیه موادروباهم مخلوط کنید و پوره رودرست کنید
تمام مواد کوفته رو باهم مخلوط و کمی ورز بدید و مثل کلیپ درست کنیدو درآخر داخل فر 250درجه تازمانیکه پنیر اب بشه بزارید،بعد داغ سرو کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دوستان عزیز همراهم
امروز براتون دستور یه نان خوشمزه و خوش طعم آوردم امیدوارم که بپسندیدو خوشتون بیاد
این ترکیب را از 4تا5 ساعت قبل برای لایه ای شدن داخل نان آماده کنید
مواد لازم:::::
40گرم آرد
200گرم آب
برای این ترکیب آب و آرد را در یک تابه بریزید و به هم بزنید تا کاملا آب و آرد با هم ترکیب شوند و روی گاز با حرارت کم بپزید و مداوم هم بزنید تا غلیظ شود و قوام آن مانند پودینگ شود و سپس بزارید سرد شود.
از آنجا که این ترکیب مانع بخار شدن آب نان در زمان پخت میشود نان شیر آماده شده نرم شده و دیرتر بیات میشود.
برای خمیر::::
600گرم آرد (هر لیوان فرانسوی یا دسته دار 150گرم آرد است)
60گرم شکر(هر ق غ10گرم شکر)
10گرم خمیر مایه خشک فوری معادل 1ق غ
1ق م نمک
1عدد تخم مرغ
50گرم کره بی نمک
300گرم شیر ولرم(یک و یک پنجم لیوان)
طرز تهیه ::
این نان را میتوانید با دست ورز دهید
حدود20تا25دقیقه باید آن را ورز دهید.ابتدا یک ق م شکر با خمیر مایه و شیر ولرم (دمای شیر باید 42درجه باشد) یعنی نه سرد باشد و نه در حدی باشد که دست را بسوزاند.5تا6دقیقه صبر کنید(اگر از خمیر مایه معمولی استفاده میکنید حدود ده دقیقه صبر کنید )
سپس در ظرفی که میخواهید خمیر درست کنید ابتدا ترکیب آرد و آب غلیظ شده و آماده سرد شده را بریزید سپس نمک ،شکر،خمیر مایه فعال شده،کره نرم شده و تخم مرغ که در دمای اتاق است و آرد را کم کم اضافه و با هم ترکیب کنید و ورز بدید تا خمیری بدست آورید که حالت کشسانی داشته باشد.در ابتدا خمیر به دست میچسبد و چسبنده است ولی نگران نباشید.روی خمیر را با سلفون بپوشانید یک ساعت در جای گرم استراحت دهید.بعد از این زمان خمیر را به 8چانه تقسیم کنید و روی جانه ها را بپوشانید و 15دقیقه دیگر استراحت دهید و بعد از این استراحت در قالب مثل کلیپ بچینید و روی آن را سلفون کشیده و دوباره45 دقیقه استراحت بدید.بعد از استراحت سوم 1عدد زرده تخم مرغ و یک ق شیر را با هم ترکیب کنید و با فرچه روی چانه ها بمالید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180درجه بپزید.بعد از اینکه خارج کردن نان از فر روی آن با فرچه کمی آب بمالیدنان شیر لایه لایه و نرم ما آماده است.
نکته:زمان پخت تو دستور اصلی گفته نشده ولی شما با توجه به دمای فرتون بین 30تا45دقیقه درنظربگیرید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سیمیت پوآچای سوسیس و پنیر
مواد لازم:
125 گرم کره آب شده
1 عدد تخم مرغ
1 استکان شیر(استکان کمرباریک ترک ، 100 گرم)
1/2 استکان روغن زیتون(روغن مایع هم میشود، 40 گرم)(استکان کمرباریک ترک)
1 استکان آب(استکان کمرباریک ترک، 100 گرم)
2 پاکت خمیر مایه فوری(20 گرم یا 2 قاشق غذاخوری)
4 قاشق مرباخوری شکر
1 قاشق مرباخوری نمک
4.5 لیوان آرد
برای روی آن:
2 قاشق غذاخوری شیره انگور
4 قاشق غذاخوری آب
1 لیوان کنجد سفید(در ماهیتابه تفلون تا وقتی رنگش کمی تغییر کند تفت دادم، لذیذتر شد)
برای داخل آن:
سوجوک (از فرآورده های گوشتی شبیه سوسیس
پنیر پیتزا
(با مواد دلخواهتان میتوانید درست کنید)
طرز تهیه:
کره را آب کرده همراه با شیر، روغن مایع، آب داخل ظرفی بریزید. نمک، شکر و تخم مرغ را اضافه کرده خوب هم بزنید. آرد و خمیر مایه را اضافه کرده ورز دهید(اینجا خمیر مایه خشک فوری استفاده شده که نیاز به عمل آوردن ندارد. اگر خمیر مایه خشک معمولی استفاده میکنید حدود 10 دقیقه داخل آب ولرم نگه دارید کف کند). میتوانست آرد بیشتری هم بگیرد اما خاصیت این خمیر نرم بودنش است. به همین خاطر، اگر این دستور را امتحان کنید از 4 الی 5 لیوان بیشتر آرد نریزید(آرد را با کنترل بریزید)خمیر را حداقل 5 دقیقه ورز دهید. درهرصورت آنقدر قوام خوبی میگیرد که از ورز دادن سیر نمیشوید. خمیر ورز داده شده را سلفون بگیرید و 20 دقیقه در هوای معتدل استراحت بدید. از خمیر عمل آمده چانه هایی به بزرگی نارنگی جدا کرده کف دستتان باز کنید. وسط آن سوسیس و پنیر گذاشته از گوشه هایش محکم ببندید. ابتدا به آب شیره ای(آب و شیره انگور را با هم مخلوط کنید) سپس در کنجد بزنید و با فاصله داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید. توصیه من به شما ابتدا به همه آنها شکل دهید سپس به شیره و کنجد آغشته کنید. وگرنه دستهایتان به کنجد آغشته شده و مشکل ایجاد میکند. با چاقوی تیزی روی پوآچاها 2_3 تا خط بندازید. اما زیاد عمیق نباشد که بعدا پنیر بیرون میریزد.
20 دقیقه داخل سینی استراحت بدید و داخل فر 180 درجه تا زمانیکه سرخ شود بپزید. اما دقت کنید شاید بخاطر شیره زود سرخ شود حتی بسوزد.
درصورت دلخواه میتوانید با مواد داخلی دیگری هم درست کنید.
نوش جان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛