eitaa logo
آشپزی خاص
99.5هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم : بادمجان ۵ عدد هویج ۳ عدد فلفل سبز تند ۱۰ تا ۱۲ عدد سیر ۱۲ عدد سبزی معطر ( میتونید خشک استفاده کنید میتونید تازه بزارید که شامل : مرزه ، تره ، چوچاق و نعنا هست ، چوچاق قابل حذف شدنه ) نمک و ادویه ترشی سرکه اب ‌ خب اول بادمجونارو پوست بگیرید ، خرد کنید و با ۲ لیوان سرکه و ۱ لیوان آب بزارید کمی بپزن بعد ابکش کنید و بزارید سرد بشه بعد بادمجون رو توی غذاساز یا مخلوط کن میکس کنید بعد هویج رو میکس کنید اگر از سبزی تازه استفاده میکنید با فلفل و سیر میکس کنید ولی اگر از سبزی خشک استفاده میکنید اخرسر اضافه کنید خب حالا همه ی مواد رو با هم مخلوط کنید نمک به میزان دلخواهتون (من ۳ قاشق ریختم ) ، ادویه ترشی شامل سیاهدانه و گلپر ، و سبزی خشک رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید حالا مقداری از مواد رو توی ظرف مورد نظرتون بریزید ، مقداری سرکه و این کار رو ادامه بدین تا ظرف پر بشه و در اخر مقداری سرکه روش بریزید ، یه نایلون روی ظرف بزارید و درشو محکم ببندین و بعد از ۱۰ الی ۱۵ روز آماده س 😍👌🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
رٌستو گوساله با پوره سیب زمینی مواد قسمت گوشتی👇🏼 ۷۰۰-۷۵۰ گرم گوشت چرخ کرده بدون چربی ۱ عدد پیاز (ریز رنده شده) ۱ لیوان آرد سوخاری ۱ عدد تخم مرغ ۱ فنجان آب ۱ ق م نمک ۱ ق م زیره ۱ ق م پودر فلفل قرمز ۱ ق م پول بیبر مواد پوره سیب زمینی👇🏼 ۶ عدد سیب زمینی ۲ ق غ کره ۲ فنجان شیر ۱ ق چ نمک 👈🏼سیب زمینی ها را درشت خرد کرده آبپز کنید و بعد با کره و شیر و نمک له کرده صاف و یکدست شود و قوام پوره پیدا کند مواد سس👇🏼 ۳ ق غ روغن مایع ۱ ق غ سر پر رب گوجه فرنگی ۱ عدد پیاز خلالی ۲ فنجان آب ۱ ق چ نمک۱ ق م پودر فلفل قرمز ۱ ق م پول بیبر ۱ ق چ فلفل سیاه تهیه سس👇🏼 پیازهای خلالی را داخل روغن کمی تفت دهید و‌سپس رب و نم و ادویه و آب را اضافه کرده و اجازه دهید بجوشد تا قوام پیدا کند طرز تهیه👇🏼 ابتدا گوشت چرخ کرده را با همه مواد گوشتی خوب مخلوط کرده و ورز دهید اگر دستگاه خمیر زن دارید توصیه میکنم با دستگاه این کار را انجام دهید چون میخواهیم قوامش مثل گل شود مه این کار را با آب انجام دهید داخل کاغذ روغنی بسیار فشرده بپیچید و روی کاغذ را با فرچه آب بمالید چون نمیخواهیم سطحش برشته شود داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ دقیق بپزید سپس در فر را باز کرده و نصف لیوان آب رویش بریزید(همه جایش) و دوباره ۱۵ دقیقه دیگر بپزید کلا ۳۰ دقیقه کافیست سپس برش زده و داخل ظرف بچینید و رویش سس ریخته و دوباره ۱۵ دقیقه دیگر داخل فر بگذارید تا سطحش طلایی شود پوره سیب زمینی را تا فر داغ بود ۱۰ دقیقه داخل فر گذاشتم تا قوام بهتری پیدا کند ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پاپس‌کیک شکلاتی🥯 . موادلازم: کیک شکلاتی ۳بسته خامه صبحانه ۱ عدد شکلات ۳بسته برای پوشاندن بیرونی شکلات ۳یا ۴ بسته بادام به دلخواه برای تزیین . طرز تهیه: ابتدا خامه را روی حرارت میگذاریم بعد از کمی حرارت دیدن ۳ بسته شکلات را اضافه کنین و مخلوط کنین.کیک ها را خرد کرده و مخلوط را به کیک اضافه کنید و ورز بدین سپس طبق فیلم به شکل توپ بردارین.۳ بسته شکلات را در یک کاسه ی دیگر ذوب کنین و بادام را داخل شکلات بریزین .سپس نی را در شکلات و سپس در توپک ها فروکرده و در فریزر میگذاریم تا منجمد شود.سپس از فریزر در آورده توپک ها را داخل شکلات میکنیم و در یخچال میگذاریم تا منجمد شود ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم (برای سفید) آرد سفید الک شده ۱۲۵ گرم پودر قند ۵۰گرم کره ۱۰۰گرم وانیل مایع ۱ ق چ تخم مرغ ۲۵ گرم ابتدا یک عدد تخم مرغ (زرده و سفیده) را با چنگال به خوبی هم میزنیم سپس وزن میکنیم (برای من یه تخم مرغ ۵۰گرم شد) کره را با قاشق یکدست میکنیم سپس پودر قند را به آن اضافه میکنیم. پس از اینکه کاملا با قاشق ترکیب شدند، تخم مرغ و وانیل را اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم تا کرم رنگ شود. سپس آرد الک شده را اضافه کرده و کاملا مخلوط میکنیم. ماسوره دلخواه را درون قیف انداخته و‌مواد را میریزیم. با دست کمی مواد را فشار میدهیم تا هوا از آن خارج شود و سپس روی سینی به اندازه دلخواه ماسوره میزنیم. فر را از یک ربع قبل با دمای ۱۷۰ درجه روشن میکنیم تا گرم شود سپس شیرینی ها را به مدت ۱۵ دقیقه طبقه وسط فر قرار میدهیم. مواد برای شکلاتی آرد ۱۱۰ گرم پودر قند ۶۰ گرم کره ۱۰۰گرم پودر کاکائو ۱۵ گرم وانیل ۱ ق چ تخم مرغ ۲۵ گرم دقیقا مثل قبلیه فقط در اخر ارد و پودر کاکائو الک شده اضافه میشه. پودر کاکائو رو حتما الک کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چطوری انواع لکه رو پاک کنیم؟! حتما گیف بالا رو ببنید و ذخیره کنید چون بدون شک یه روز به کارتون میاد👌 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی عالی برای عید دستور بسیار آسان برای شیرینی عید🍪🍪🍪 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم:زرده تخم مرغ۵عدد.وانیل۱ق چ.روغن مایع۴۰گرم.شیر۸۵گرم.آرد سفید سه صفر۶۵گرم.پودر کاکائو۲۰گرم.نمک۱/۸ق چ.سفیده تخم مرغ۵عدد.شکر سفید دانه ریز۷۰گرم.پودر تارتار۱/۴ق چ. قالب ۲۰ سانت به ارتفاع۷ سانت که نیازی به چرب کردن و یا کاغذ نیست. وزن هر تخم مرغ بین ۵۷ الی ۶۰ گرم باشه. فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. طرز تهیه: سفیده تخم مرغ را با همزن برقی بزنید کف که کرد تار تار را اضافه کنید.سپس شکر را در سه مرحله اضافه کرده و اجازه دهید تا سفیده کاملا سفت شود.در ظرف دیگری زرده تخم مرغ و وانیل را با همزن دستی تقریبا سه چهار دقیقه بزنید.روغن و شیر اضافه کنید کمی بزنید و بعد آرد،پودر کاکائو و نمک را روی مواد الک کرده و با مواد مخلوط کنید.حالا یک سوم از سفیده را اضافه و با همون همزن دستی یا ویسک به هم بزنید.حالا ویسک را کنار گذاشته یک سوم دیگه از سفیده را با کمک لیسک در مواد فولد کنید یعنی خیلی آرام با حرکت دورانی با مواد مخلوط کنید.حالا این مواد رو روی بقیه سفیده تخم مرغ بریزید و فولد کنید.مواد خمیری رو درون قالب ریخته و روی اونو صاف کنید.قالب رو سه بار به سطح صاف بکوبید تا حباب داخل خمیر خارج شود سپس قالب را درون فر بذارین و دمای فر رو به ۱۶۰ درجه کاهش داده برای مدت ۲۰ دقیقه تنظیم کنید این مدت بیست دقیقه ثابت نیست و ممکنه برای هر فری بین ۱۵ الی ۲۰ دقیقه متفاوت باشه.باید تا زمانی که یه لایه روی کیک ببنده و اون براقی روی خمیر از بین بره کیک تو فر باشه من ۱۸ دقیقه که شد از فر بیرون آوردم. روی کیک رو با چاقوی تیزی برش بزنید.این مرحله نباید بیشتر از یک دقیقه طول بکشه حالا قالب رو مجددا بذارین در فر و دمای فر رو برای مدت ۴۵ دقیقه روی ۱۳۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید پس از این مدت فر را برای ۱۵ دقیقه روی ۱۵۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید در تمام مدت به هیچ عنوان درِ فر نباید باز شود پس از این مدت کیک را از فر خارج کرده و بلافاصله قبل از اینکه تغییر شکل دهد قالب را وارونه روی سه تا لیوان یا کاسه که به شکل سه پایه قرار دادین برگردونید و اجازه بدین تا کاملا خنک بشه بعد اطراف کیک رو با کاردک از قالب جدا کرده و کیک رو درون ظرف سرو برگردونید.با چاقوی تیزی برش زده و نوش جان کنید بافت کیک کاملا نرم و پنبه ایه و اگه دوست داشته باشین میتونید با خامه فرم گرفته و یا گاناش تزیین کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یک شیرینی سنتی وخوشمزه ،نکاتی داره توضیح میدم ان شاا تهیه کنید ولذت ببرید، برای تهیه این شیرینی می تونید از روغن جامد یا مخلوط روغن جامد وکره استفاده کنید،من روغن نیمه جامد استفاده کردم(روغن نیمه جامد لادن قوطی آبی رنگ، روی بخاراب کتری اب کنید وبگذارید یخچال تا خوب ببنده،پس از بستن استفاده کنید) حدود نصف لیوان یا ۱۰۰ گرم روغن پودر قند ۳ ق غ پر پودرهل ۱ق م گلاب ۱ق غ به دلخواه ارد شیرینی پزی حدود ۲۵۰ گرم _یک ودو سوم لیوان_ 👈درابتدا روغن+پودرقند و پودرهل را باهمزن انقدر بزنید تا حجیم وکرم رنگ شود سپس ۱ق غ گلاب افزوده وحدود ۲۵۰ گرم ارد را کم کم ریخته،درابتدا با لیسک مخلوط کنیدو درنهایت خمیر بدست امده را که ممکن است کمی پودری باشد با نوک انگشتان دست ورز دهید تا کاملا یکدست ولطیف و جمع شود سپس خمیر را داخل نایلون حدود یک تادوساعت دریخچال استراحت دهید، من ۲۵۰ گرم ارد را ریختم اگر ارد کم باشه شیرینی داخل فر پهن میشه، سپس ازخمیر گوله های کوچکی برداشته کف دست بصورت بیضی پهن کنید گردو بگذارید وبافشار دست به دلخواه شکل دهید بدون درز و ترک خوردگی (فقط خوب شکل بدین ومنسجم کنید که بعد ازپخت باز نشه یا شکلشون بهم نریزه) درفر ازقبل گرم ۱۸۰درجه حدود بیست دقیقه، زیر شیرینی کمی طلایی میشه ومغز اون کاملا پخته، پخت شیرینی راچک کنید که وسط اون پخته باشه البته خیلی هم داخل فرنمونه که خشک وسفت بشن،این شیرینی کاملا ترده، پس ازپختن وسردشدن درون پودرقند فراوان بغلطانیدچون این خمیر کم شیرینه وشیرینی اون ازپودرقنده، ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کباب‌ دیسی با پوره سیب زمینی برای کباب: ۵۰۰ گرم گوشت چرخکرده ۱ عدد پیاز ۱ دسته متوسط جعفری ۳ قاشق غذا خوری آرد سوخاری ۲-۳ حبه سیر(من بهتون بگم که هرچی بیشتر بهتر) ۱ عدد فلفل دلمه قرمز متوسط ۱ عدد تخم مرغ ۱ عدد گوجه نمک و فلفل برای سس: ۱ و نیم قاشق غذاخوری رب گوجه ۱ و نیم قاشق غذاخوری رب فلفل (اگر رب فلفل ندارین جاش رب گوجه بریزین + یک قاشق غذا خوری پودر فلفل قرمز) (من اگه باشم به جای نصف قاشق غذا خوری رب گوجه ۲ تا گوجه رنده شده میریزم)نمک و فلفل برای پوره: ۴ عدد سیب زمینی متوسط ۱ قاشق غذا خوری کره ۲۰۰ گرم پنیر پیتزای رنده شده ۱ استکان شیر، آب یا آب گوشت بسته به سلیقه خودتون برای کباب گوشت رو با تمام سبزیجات خورد شده مخلوط کنین، ورز بدین و اگه وقت دارین بذارین ۲-۱ ساعت تو یخچال استراحت کنه برای خورد کردن سبزیجات میتونین از خوردکن کمک بگیرین... سیب زمینی ها رو آب پز کرده، له کنین، کره رو تا هنوز داغه اضافه کنین ‌بعد شیر رو... وقتی خنک شد پنیر رو اضافه کنین ( وگرنه پنیر آب شده و پوره‌تون کشدار میشه) مخلوط گوشت رو توی سینی فرتون قشنگ و یکدست پهن کنین، سس رو روش بریزین و در فر که از قبل روی ۲۰۰-۱۹۰ درجه گرم کردین حدود ۳۰-۲۰ دقیقه بپزین خوب که پخت (خیلی خشک نشه دقت کنین!) از فر در بیارین، پوره رو قشنگ روش پخش کنین گوجه و فلفل سبزها رو روش خوشگل بچینین و دوباره حدود ۱۵-۱۰ دقیقه تو فر بپزین تا حسابی روش برشته و خوشرنگ بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
من اومدم بایه غذای فوق العاده خوشمزه امیدوارم خوشتون بیاد😍😋 موادلازم: دوپیمانه برنج دوعددهویج شکر ۲ قاشق غذاخوری گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم پیاز یک عددمتوسط نمک وفلفل بمیزان لازم دارچین برای لابه لای برنج ودرون گوشت قلقلی ها زعفران دم کرده بمیزان لازم خلال پسته وبادام بمیزان دلخواه(قابل حذف هست) سیب زمینی یک عدد وکمی کنجدبرای ته دیگ کره ۱۰۰_۵۰ گرم روغن بمیزان لازم بعضیاکشمش وزرشک هم میریزن امامن دوست ندارم😊 طرزتهیه: برنج راشسته خیس کنید وآبکشش کنید وکناربگذارید. پیازرارنده کرده باگوشت چرخ کرده ودارچین ونمک مخلوط کنید وقلقلی کرده وباکره سرخش کنید. گوشت رابرداشته وهویج های رنده کرده با رنده ی درشت را(یاخلالی خرد کرده) ریخته وباکره تفتشان دهید. سپس زعفران وکمی آب وشکررا اضافه کرده ده دقیقه در ظرف رابگذارید تاهویج نرم بشه. سپس خلال پسته وبادام رااضافه کرده و وقتی هویج بدون آب شدآن راازروی گازبردارید. یک سیب زمینی را پوست کنده شسته ورقه ای کنید وآنهارادرکنجدبگذارید وته قابلمه ای که کمی روغن چیدید بچینیدشان. سپس بترتیب برنج وهویج وگوشت وزعفران وکمی دارچین درهرلایه بریزید تامواد تمام شوند. سپس کمی روغن روی برنج داده ودم کنی بگذارید وآنراروی شعله کم قراردهید. ۴۵_۳۰دقیقه بعد هویج پلو آماده هست. فوق العاده خوشمزه هست حتماامتحانش کنید😋😍 نکته: میتوانید درون مواد ازکشمش وزرشک هم استفاده کنید. مقدارشکرباتوجه به ذائقتون قابل تغیر هست. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یه دسر خوشمزه و نرم و لطیف . که می تونین مثل من این طوری بهش رنگ خوراکی بزنین و یا حتی می تونین از پودر کاکائو و یا زعفران جای رنگ خوراکی استفاده کنین و یا حتی تک رنگ درست کنین . شیر دو و نیم لیوان شکر نصف لیوان زرده تخم مرغ ۲ عدد خامه صبحانه یا قنادی ۳ ق غ (میزان خامه کاملا سلیقه ای می تونین کم یا زیاد استفاده کنین ) پودر ژلاتین ۳ ق غ وانیل ۱/۴ ق چ زرده تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن خوب زدم تا کشدار و سفید رنگ بشه . پودر ژلاتین رو هم با نصف لیوان آب سرد مخلوط کردم ، میتونین از شیر هم استفاده کنین و روی حرارت غیر مستقیم قراردادم تا ذراتش حل بشه . شیررو روی حرارت قرار دادم تا گرم بشه حتما نیاز نیستش بجوشه ، وقتی شیر گرم شد ، مواد تخم مرغی رو کم کم و به تدریج داخل شیر ریختم و مدام هم زدم تا تخم مرغ توش خوب حل بشه و بعد ژلاتین حل شده رو ریختم و هم زدم و از روی حرارت برداشتم (شعله رو خاموش کردم). بعد خامه رو داخل موادم ریختم و هم زدم . ۷ تا کاسه قرار دادم و داخل هر کدوم کمتر از یه ملاقه از مواد ریختم و به هر کدوم رنگ خوراکی جزیی ریختم و هم زدم و داخل قالب (که چرب کردن نمی خواد چون این دسر خامه داره ) ریختم و گذاشتم یخچال تا ببنده کمی از نیم بند سفت تر بشه و بعد مایه سفید رو ریختم . حواستون باشه که مایه سفید توی محیط خنک شده باشه بریزین گرم باشه بریزین رنگ هاتون قاطی میشه و بعد کلا یه شب تا صبح داخل یخچال قرار دادم . بعد از بسته شدن دور دسر رو با چاقو آزاد کردم و چون این دسر خامه داره خیلی راحت از قالب جدا میشه و کمی قالب رو این طرف و اون طرف کردم و روش یه دیس گذاشتم و برگردوندم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گوجه ها رو ورقه ای کردم و هر ورق رو به دونیم تقسیم کردم و بعد به دور خودشون پیچیدم و مابقی هم در کلیپ مشخصه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷 🥯 😋 ▫️شير٢ ليوان ▫️تخم مرغ٢ عدد ▫️آرد١ ليوان ▫️نمك يك ق م 🔸تخم مرغها را با همزن مى زنيم نا يك دست بشه بعد شير آرد و نمك را مى ريزم و خوب مخلوط مى كنيم و بعد از صافى رد مى كنيم تا يكدست بشه بعد يك ملاقه از مواد داخل تابه نچسب مى ريزم حرارت كم ميزاريم هر دو طرفش كمى طلاى بشه مواد داخل كرپ هر چى دوست داشتيد بزاريد و كمى پنير پيتزا بريزيد و كرپ را از چهارطرف ببنديد يا رول كنيد بعد داخل روغن كمى سرخ كنيد ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 صبحتون معطر به 💙بوی مهربانی 🌸الهی جسم و جانتون سلامت 💙قلبتون مملو از آرامش 🌸 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: شیر ولرم ۱/۲ پیمانه آب ولرم ۱/۲ آرد نان فانتزی حدود چهار پیمانه تخم مرغ یکعدد روغن مایع سه ق.س نمک یک ق.چ شکر دوق.س مایه خمیر یک ق.س شیره انگور یا خرما به میزان لازم کنجد به میزان لازم طرزتهیه: ابتدا شیر و آب ولرم و با شکر مخلوط کنید و نصفش و بریزید تو یک لیوان جدا و مایه خمیر و بهش اضافه کنید و در ظرف و بذارید تا عمل بیاد. بعد تو یک کاسه مابقی شیر و آب و بریزید و با روغن مایع و تخم مرغ مخلوط کنید.مایه خمیر عمل اومده رو بهش اضافه کنید،مخلوط کنید،آرد و دو پیمانه ش و الک کنید و اضافه کنید و با قاشق چوبی هم بزنید،بعد یک پیمانه دیگه اضافه کنید و هم بزنید،پیمانه چهارم و کم کم اضافه کنید و با دست ورز بدید تا خمیر لطیفی داشته باشید که به دست هم نچسبه.نباید آرد و یکباره اضافه کنید ،خمیرتون سفت میشه،از آردهای دیگه هم میشه استفاده کرد،ممکنه با تغییر نوع آرد،آرد کمتر یا بیشتری ببره،ده دقیقه ورز بدید،کف ظرف و چرب کنید و خمیر و بذارید ،روش و با سلفون بپوشونید،یا یک پارچه نخی و بذارید تو جای گرم تا عمل بیاد ،برای من بعد یکساعت عمل اومد و حجمش دوبرابر شد،بعد خمیر و بردارید و ورز بدید و هوای بینش و خالی کنید با ورز دادن،از خمیر چونه های یک وزن جدا کنید،هر چونه رو دو قسمت کنید،و هر قسمت و به صورت لوله ای شکل دربیارید،بعد مثل طناب ببافید،دو سرش و به هم بچسبونید،هر چقدر نازکتر باشه بهتره،البته نه خیلی،چون اصل این نون مثل برای من پفدار نیست،بعد یک سمتش و بزنید تو شیره انگور یا خرما که با آب رقیق کردید و بعد تو کنجد بزنید،بذارید تو فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰،حرارت و به ۱۸۰کاهش بدید،به مدت یک ربع الی ۲۰دقیقه تا مغز پخت بشه،بعد روش و گریل بگیرید تا طلایی بشه،این نون در ترکیه خیلی برشته ست. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛