eitaa logo
آشپزی خاص
96.2هزار دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
40.8هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ســـ😊ــلام✋ پنج شنبه تون عالی 😍 👌 امیدوارم دلتون شاد❤ سلامتي وپول و ثروت💰 و برکت به سمتتون جاری باشه🎊 و همیشه غرق آرامش باشید🌹😇
برای ۴ نفر گوشت خورشتی ۲۵۰ گرم پیاز ۱ عدد لوبیا قرمز یا لوبیا چشم بلبلی ۱ پیمانه سبزی قورمه نوبر سبز حدودا یک بسته نمک و فلفل ،آبلیمو یا آبغوره یا لیمو عمانی به میزان لازم . اول سبزی رو سرخ کردم . حدودا یه بسته سبزی قورمه نوبر سبز که من در حدود ۳۰۰ گرم سبزی استفاده کردم . اول گذاشتم کمی آبش کشیده بشه و بعد با روغن سرخ کردم . میزان سرخ کردن سبزی بستگی به خودتون داره در رنگ خورشتون تیرگی اش تاثیر داره . من نه خیلی زیاد و نه خیلی کم در حد متوسط سرخ کردم . پیاز رو خرد کردم داخل قابلمه با روغن تفت دادم و گوشت رو توش ریختم و کمی تفت دادم ، بهش کمی زردچوبه و فلفل اضافه کردم ، بعد حدودا ۲ ق غ یه کم کمتر سبزی های معطر ریختم . می تونین فقط از شنبلیه خشک استفاده کنین .یه کوچولو تفت دادم و بعد سبزی های سرخ شده رو اضافه کردم و بعد آب ریختم و گذاشتم بپزه . وقتی گوشت نیم پز شد لوبیا رو که از قبل خیسونده بودم ، آبش رو خالی کردم و ریختم توش . من از لوبیا چشم بلبلی توی قرمه سبزی استفاده می کنم . اما میتونید لوبیا قرمز هم بریزید . همسر جان این جوری قرمه سبزی رو دوست داره . لیموعمانی رو هم چند تا سوراخ کردم و توی اب سرد خیسوندم تا تلخیش بره و بعد نیم ساعت آخر داخل خورش ریختم . من خیلی نمیزارم لیمو له بشه و یا حتی نمی ریزم توی خورش و یا گاهی اوقات بعد از چند قل لیمو رو از توش بر می دارم . این کاملا به سلیقه افراد ربط داره . (کلا من و همسرم هر دو لیموعمانی توی قورمه سبزی دوست نداریم 🙈) در اواخر پخت کمی نمک ریختم و برای چاشنی یه مقدار آبلیمو یا حتی غوره یا حتی آبغوره میتونید استفاده کنید . یه عده هم داخل قورمه سبزی رب گوجه و یه عده حتی رب انار می ریزن . که بنده نریختم . و حتی دیدم که زعفران می ریزن و یا یه حبه سیر . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌮پیده با گوشت چرخ کرده🌮 . مواد لازم ۱ لیوان شیر ولرم ۲ لیوان آب ولرم ۲ ق م نمک ۱ پاکت خمیر مایه تازه ۴۲ گرم(یا ۲ ق غ خمیر مایه خشک) ۱ ق غ شکر(یا ۳ حبه قند) ۷ لیوان آرد سایز لیوانی که استفاده کردم۳۰۰ میلی لیتر است مواد داخل پیده ۷۰۰ گرم گوشت چرخ کرده‌ ۲-۳ عدد پیاز ۵ عدد فلفل سبز ۲ عدد فلفل قرمز کاپیا ۲ عدد گوجه فرنگی ۲ حبه سیر نصف دسته جعفری ۱ ق م پول بیبر ۱/۵ ق م پودر فلفل قرمز ۱/۵ ق م نمک نصف ق چ فلفل سیاه ۱ فنجان روغن مایع(اگر گوشت چرخ کرده چرب بود به روغن نیازی نیست) مواد روی پیده ۱ ق غ کره ذوب شده طرز تهیه خمیر داخل ظرف بزرگی شیر و آب ولرم و ریخته و خمیر مایه و شکر و نمک را اضافه کنید و هم بزنید سپس کم کم آرد را اضافه کنید شروع به ورز دادن کنید خمیر نباید به دست بچسبد کمی روغن مایع اضافه کنید خمیر را جمع کرده و رویش را بپوشانید و حدود ۱ ساعت استراحت دهید مواد داخل پیده پیاز و فلفل و گوجه فرنگی را تا آنجایی که میتوانید ریز خرد کنید و جعفری را هم ساطوری کنید و همه مواد به همراه گوشت چرخ کرده را داخل ظرفی ریخته و ادویه جات و نمک و روغن را هم اضافه کنیدو با دست خوب ورز دهید خمیر ور آمده را هوای اضافی اش را خارج کنید به چانه های کوچکتر تقسیم کنید و بزرگی نارنگی از خمیر جدا کنید و گرد کنید و کنار بگذارید سپس روی میز کار را آرد بپاشید و خمیر را با کنثمک وردنه با طول زیاد باز کنید(ضخامت خمیر نه خیلی نازک و نه خیلی ضخیم باشد) از مواد گوشتی داخل خمیر گذاشته و کناره های خمیر را به داخل آورده و‌شکل قایق دهید نکته: در این مرحله قبل از گذاشتن داخل فر ۱۰-۱۵ دقیقه اجازه دهید استراحت کند اگر فکر میکنید کناره های خمیری پیده خشکه میتوانید زرده تخم مرغ و روغن زیتون بمالید(با این روش نرمتر خواهد شد)من چون ترد دوست داشتنم چیزی به کناره هاش نمالیدم و همینجوری پختم سپس داخل سینی فری که کاغذ روغنی پهن کردید قرار دهید و فر رااز قبل با دمای زیاد(۲۵۰-۳۰۰ درجه سانتی گراد)گرم کنید پیده ها را تا موقعی که برشته شود بپزید‌ وقتی پیده ها را از فر خارج کردید تا موقعی که داغ است به قسمت کناره خمیری پیده کره آب شده بمالید(با کمک فرچه) تا داغه ببرید و سرو کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
‌ ماهی شکم پر ‌ مواد لازم ماست، 1 پیمانه پیاز، 1 عدد زعفران دم‌گرفته، 2 قاشق غذاخوری نمک، 1 قاشق چای‌خوری فلفل، ⅓ قاشق چای‌خوری سبزی معطر (گشنیز، جعفری)، 100 گرم سیر، به دلخواه گردو (بلغور شده)، ⅓ پیمانه زرشک، به دلخواه رب انار (تمر هندی)، 1 پیمانه ماهی (سفید، کپور، قزل‌آلا)، 1 عدد لیمو ترش، 1 عدد پسته، ⅕ پیمانه آلوی هسته‌گیری‌شده، 4-5 عدد ‌ ‌ ‌‌📜 طرز تهیه: ابتدا پیاز را پوست بگیرید و خلال کنید و همراه با نمک و فلفل و ماست مخلوط کنید. ماهی را استخوان‌گیری کرده و داخل ماهی را با قلم مو زعفران بکشید و سپس آب لیموترش بریزید و در دمای محیط به مدت 35-40 دقیقه بگذارید با این مواد مزه‌دار شود و اگر مدت زمان بیشتری خواستید استراحت دهید در یخچال نگهداری کنید. داخل تابه‌ای کمی روغن بریزید، سبزی‌های ساطوری‌شده را اضافه کرده و سرتفت دهید، وقتی سبزی تغییر رنگ داد به آن گردوی خردشده و سپس گوشت آلو، سیر، تمر هندی و در انتها خلال‌های پسته را اضافه کنید و بلافاصله از روی شعله بردارید. ماهی را از مواد مزه‌دار شده بردارید و محتویات داخل شکم آن‌را دربیاورید و با مواد جدید پر کنید، و در انتها شکم ماهی را با نخ و سوزن بدوزید. ظرف مورد نظرتان را انتخاب کنید و کف آن را پیاز حلقه‌شده بچینید و ماهی را روی پیازها قرار دهید و آب اضافه کنید. آب را به مقداری اضافه کنید که فقط پیازها را دربربگیرد و سپس در فر با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد و به مدت 40 دقیقه قرار دهید. نکته: اگر ماهی بزرگ بود چند شیار مورب روی بدن ماهی ایجاد کنید و داخل فر قرار دهید. زمانی که از فر خارج کردید روی هر یک از شیارهایی که ایجاد کردید یک حلقه لیمو قرار دهید. نوش جان! ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
2 کیلوگرم انجیر (انجیر تازه) 1/2لیوان اب 1/2لیوان پودرگردو (دلخواه) . طرزتهیه : ابتدا انجیر ها راشسته و خردکنید ودرقابلمه ریخته وبزارید روی حرارت باشعله متوسط وآب رابهش اضافه کنید، ووقتی که آب به جوش آمد وچند جوش زد اونموقع درب قابلمه را ببیندید وبزارید با حرارت کم انجیرها پخته ورنگ آن قهوه‌ای روشن شود. وبعد درمخلوط کن ریخته ومربا راپوره کنید ودرآخر سینی را کاغذ روغنی انداخته وکمی چرب کنید (خیلی کم) ومواد رادرسینی پهن کرده بصورت یکنواخت وصاف(نه خیلی نازک ونه خیلی ضخیم) وسینی را درجای خشک ودرمعرض هوا به مدت4 تا5 روز بزارید تا آب انجیر خشک ولواشک آماده شود. (مرتب چک کنید نزارید لواشکا زیاد خشک بشن). وبعد آن را باقیچی برش زده وبه شکل دلخواه درآورید ودر ظرف درب داربزارید تا خشک نشه ویا در کیسه فریزر گذاشته وبزارید فریزر وهروقت خواستید تازه استفاده کنید. نوش جان😋 🌷پ. ن. اگه خواستید گردو استفاده کنید همون اول با انجیر بزارید پخته بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم برای خمیر 2 عدد سیب زمینی خام 500 گرم 3 عدد تخم مرغ 2 لیوان شیر 400 میلی لیتر 4 قاشق غذاخوری روغن 30 میلی لیتر 1 قاشق چایخوری نمک 8 گرم شوید 5 قاشق غذاخوری آرد 140 گرم برای مواد گوشتی گوشت گاو چرخ شده 300 گرم 1 پیاز 2 عدد فلفل سبز 3 قاشق غذاخوری روغن میلی لیتر نمک ، آویشن ، فلفل قرمز و فلفل سیاه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🧇 😋 🔸هر حلوایی دوست دارید درست کنید. بعد نصف مواد رو کف ظرف مورد نظر پخش کنید و تا دیواره ها هم ببرید یعنی دیواره های ظرف هم حلوا باشه، بعد تمام سطح حلوا رو با موز حلقه شده بپوشانید... و بعد کرمی که درست کردید رو روی موزها بریزید، اجازه دهید کمی کرم بماند و خنکتر شود سپس مابقی حلوا رو تکه تکه در دست صاف کرده و روی سطح کار قرار دهید تا کامل پرشود. بعد داخل یخچال چند ساعت قرار دهید و بعد داخل ظرف سرو برگردانید و تزئین کنید. تهیه کرم: نصف لیوان آرد را در یک لیوان شیر سرد مخلوط کرده و روی حرارت گذاشته جوش که آمد یک لیوان شکر و کمی کره انداخته و گلاب یا وانیل زده تا به غلظ برسه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ترفند گرفتن تلخی بادمجان 👌 یک کاسه بزرگ رو از آب پرکرده و بادمجونهای پوست کنده رو داخلش بذارید و حدود دو الی سه قاشق آبلیمو هم بهشون اضافه کنید و بذارید برای 10 دقیقه الی یک ربع بمونند. بادمجون هارو از آب بیرون بیارید، فشارشون بدید تا آب اضافیشون گرفته بشه در صورتیکه بادمجون تخم‌های بزرگ و تیره رنگ داشت میتونید تخم هارو از گوشت جدا کنید ؛ چون همین تخم های بزرگ و تیره عامل تلخی هستن ! ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛