eitaa logo
آشپزی خاص
96.2هزار دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
40.8هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
روش من برای پخت ته چین برنج رو چند ساعت قبل خیس کنید وابکش کنید برای ته چین حتمااا از ماست خوش طعم وبدون آب استفاده کنید تو ریختن زعفران دست ودلباز باشید حتما از قابلمه نچسب استفاده کنید این ته چین هم رو گاز پخته میشه هم تو فر وقتی میزارید تو فر حتما فویل بکشید روش همیشه این مقادیر یادتون باشه سه کفگیر برنج آبکش شده یک عدد زرده سه قاشق ماست چکیده آگه میخواید تو زرده کمی گلاب بزنید من شخصا استفاده نمیکنم تکه های مرغ رو نواری برش بزنید همراه یک عدد پیاز وزعفران دم کرده ونمک وفلفل مزه دار کنید وچند ساعتی بزارید. ماست وزعفران وکمی نمک مخلوط کنید زرده های تخم مرغ رو با همزن دستی خوب بزنید تا کف کنه اونم اضافه وقشنگ هم بزنید تا یکدست بشه .برنج آبکش شده رو بهش اضافه کنید ومخلوط کنید زیاد نزنید که برنج خورد شه قابلمه رو داغ کنید ونصف استکان روغن بریزید تا داغ شه سپس نصف از برنج مخلوط شده رو بهش اضافه کنید وبا پشت قاشق صاف کنید سپس تکه های مرغ وکمی خلال بادام زرشک وکمی کشمش ،کشمش اختیاریه دوست ندارید نریزید. روش میریزیم سعی کنید مواد کمی از کناره های قابلمه فاصله داشته باشه بعد مجددا برنج مخلوط رو بهش اضافه میکنیم ودوباره با پشت قاشق کمی فشار میدیم وروشو صاف میکنیم اگه کم روغن ریختید کمی روغن گرم کرده روش بریزید. آگه میخواید بزارید فر فویل بکشید با دمای صد وهشتاددرجه بستگی به دمای واندازه ته چینتو داره،که چقدر زمان میبره. هروقت دیدی لبه هاش داره طلایی میشه کافیه رو گاز هم دم کنی بزارید با شعله کم حدود یک ساعت عزیزان اگر میخواید ته چین ترد باشه یک عدد سفیده هم باهاش بزنید اگر میخواید نیم باشه سفیده نزنید من واسه این مقدار سه زرده کیک سفیده زدم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این مقدار مواد برای سه نفره مواد لازم : نصف بسته پاستا پنه نصف سینه مرغ متوسط خرد شده 5تا6عدد قارچ 50گرم کره 2لیوان شیر 1تا2 حبه سیر 2 قاشق غذاخوری خامه صبحانه 2قاشق پرآرد 1 استکان پنیر پارمسان(از پنیر پیتزا هم میشه استفاده کرد ) نمک وفلفل سیاه پودرآویشن طرزتهیه : بدر تابه نصف کره رو ریخته وآب که شد فیله مرغ خرد شده را اضافه کردم وکمی تفت دادم تا آب مرغ کشیده بشه وبعد یک حبه سیر پوره شده ونمک وفلفل وآویشن زدم وبعدکمی همزدن قارچ اسلایس شده را اضافه وتفت دادم وتابه را از رو حرارت برداشتم وسس سفید را آماده کردم. برای سس، توی ظرف دیگه مابقی کره را ریختم وآب که شد شیر وآرد را اضافه کردم وسریع هم زدم تا آرد گلوله نشه وبا حرارت کم گذاشتم چند دقیقه ای سس به غلظت برسه ونمک وفلفل زدم وخامه را هم درآخر اضافه کردم وبعد کمی همزدن از رو حرارت برداشتم وسس سفید را به مواد مرغ وقارچ اضافه کردم وهم زدم و بعد پنیر پارمسان را ریختم وبعد کمی همزدن پاستای پخته شده را اضافه وگذاشتم با شعله کم 20 دقیقه ای بمونه تا مزه سس به خورد پاستا ومواد مرغمون بره وطعم سس رو بگیره وبرای سرو با پنیر پارمسان تزیین کردم. کمی جعفری هم میتونید بریزید(من جعفری نداشتم) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مرغ ١ كيلو پياز ١ عدد فلفل دلمه ١عدد آبليمو ٢ق س ماست ١ الي ٢ ق س روغن ٣ ق س زعفران ٣ ق س اول از همه جوجه ها را به زعفران آغشته كنيد نيم ساعت زمان دهيد ما ميخواهيم جوجه مزه زعفران بگيرد نه پياز و مواد ديگر ،در ضمن اينطوري زعفران كمتري استفاده ميشه و جوجه هم زعفران بيشتري جذب ميكند سپس يك پياز را خلالي درشت كنيد ١ ق م نمك بزنيد دو دقيقه چنگ بزنيد تا آب پياز در بياد و نرم شود سپس ب جوجه ها اضافه كنيد و باز دو دقيقه چنگ بزنيد فلفل دلمه اي نگيني شده را اضافه كنيد و دو دقيقه چنگ بزنيد آبليمو ، نمك ، ماست و فلفل بزنيد و چنگ بزنيد يكساعت در يخچال استراحت دهيد بعد روغن مايع را اضافه كنيد و باز چنگ بزنيد بمدت ١٢ ساعت در يخچال قرار دهيد. اگر از تكه هاي استخوندار استفاده ميكنيد با چاقو برشهاي كم عمق بديد يا ٢٤ ساعت استراحت دهيد تا ترد شود. توجه داشته باشيد كه تكه هاي مرغتون از جوجه هاي ذغالي كمي نازكتر باشد چون حرارت ذغال بيشتر از گاز ميباشد. در تابه روغن يا مخلوط روغن و كره بريزيد حرارت ملايم و تابه در باز باشد جوجه ها را سرخ كنيد و چند بار زيرورو كنيد تا يكنواخت سرخ شوند. نكته: ماست ب اين ميزان كافيست بيشتر از اين مقدار فقط ماست را هدر داديد. نكته: اگر عجله داريد ميتونيد فقط يكساعت مواد و استراحت دهيد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ساکسی کباب(دلمه بادمجان باگوشت) موادلازم ۶عدد بادمجان ۳۰۰گرم گوشت گوساله قیمه ای خردشده ۱ عددپیاز یک لیواب آب جوش ۲ عددفلفل قرمزوفلفل سبز ۳ قاشق غذاخوری روغن مایع ۱ قاشق مرباخوری نمک ۱ قاشق چایخوری زیره ۱ قاشق چایخوری فلفل وزردچوبه برای سس: ۱ قاشق غذاخوری روغن یک ق خ رب گوجه فرنگی نمک وفلفل زردچوبه به مقداره لازم ۱ لیوان آب طرز تهیه: ابتدا بادمجان هارا یک درمیان به شکل راه راه یاشطرنجی پوست بکنید سپس ۲قسمت کنیدوداخل بادمجان را خالی کنیدوکمی در آب نمک نگه دارید سپس آبکش کنید واجازه دهید خشک شود تمام قسمتهای بادمجان هارا کنیدودر فر ۲۰۰درجه بپزید یا این که توی روغن سرخ کنید . داخل ماهیتابه داغ مایع بریزیدپیازرا تفت میدید وگوشت قرمز را اضافه سرخ کنید سپس ،فلفل ها و ادویه ها به مواد اضافه کنید بعد رب را بهش اضافه کنید تفت بدید یک لیوان آب جوش بریزید بزاریدیک ساعت بپزه وقتی پخت داخل بادمجانهای پخته شده بریزید.سس هم با دو قاشق غذا خوری روغن ورب گوجه فرنگی تفت بدین نمک وفلفل کمی زردچوبه ویک لیوان آب گرم اضافه کنید. بادمجانها را داخل ظرف بچینید سس را بهش اضافه کنید مجدد در فر۲۰۰ درجه ازقبل گرم شده ۲۰ دقیقه بپزید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه دسر ساده و خوشمزه رو براتون اوردم😍😍😋😋 مثل دیگه اس ولی خوشمزه هایی که داخل کرم میزاره ونحوه ی سروِ دسر متفاوت و عالیه . یه قالب مستطیل شکل لازم دارید . به نسبت اون دو لایه بیسکوئیت پتی بور . اینجا ٢۴ تا استفاده کرده . ۵۰۰ گرم کرم شیر نستله و ۱ قوطی شیر عسلی . مقداری هم خوراکی های خوشمزه . مثل بیسکوئیت اورئو , اسمارتیز , کیت کت , پاستیل شکری و یا هر خوشمزه ی دیگه ای . مثل مغز ها یا شکلات سنگی یا مورس و ... یک لایه بیسکوئیت با کمی فاصله و مرتب کف قالب بچینید . اگر کرم شیر نستله نتونستید تهیه کنید , ۵۰۰گرم شیر رو با ۶ قاشق پودرخامه بزنید تاکاملا فرم بگیره و بعد یک قوطی شیر عسلی بهش اضافه کنید و بعد هم دو تا تخم مرغ و خوب مخلوط کنید . حالا نیمی از خامه رو روی بیسکوئیت ها بریزید . کیت کت و بقیه ی چیزها رو روی خامه بزارید وکمی فشار بدید . حالا نصف دیگه ی خامه رو بریزید و روی خامه مثل الگوی بیسکوئیت های کف قالب , بیسکوئیت بچینید . ۱٢ ساعت داخل فریزر بزارید و بعد از خط بین بیسکوئیت ها برش بزنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دسر شکلات 😋😋😋😋 براتون یه پست شیرین آوردم که فوق العاده خوش طعمه و به عنوان دسر توی مهمونیهاتون عالیه👌 . مواد لازم: ۱ بسته ژله آلوئه ورا ۱/۵ لیوان شیر ۱/۵ لیوان بستنی وانیلی ۳ ق غ خامه صبحانه ۱ ق غ پودر کاکائو ۷ گرم پودر ژلاتین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام😊✋ صبح آدینه تون بخیر و شادی ☕️🌹🍃 🍃🌹امیدوارم درکنارخانواده ودوستانتون بهترین آدینه را داشته باشید🌹🍃 دورهمی تون زیباخندهاتون قشنگ وجودتون سبز و زندگیتون آروم 🌹🍃
اول بگم که لایه ی اخر ژله ی من پنج دقیقه تو یخچال بودو خوب سفت نشده بود به همین دلیل رد چاقو روش میمونه اگه بزارید کامل سفت بشه اینجوری نمیشه..از همه جنس قالب شیشه ای، پلاستیکی،فلزی،سیلیکونی، تفلون و ..می توانید استفاده کنید..اما قالب پلاستیکی برای دفعات اول راحت تره، اگه از قالب فلزی استفاده میکنیدقبل از ریختن ژله توش آب بگردونید و توفریزر بزارید ده دقیقه،اگه از قالب پلاستیکی استفاده میکنید خیلی کم با قلمو چربش کنید. برای اینکه ژله شفاف ترو یکدست تری داشته باشیم ظرف ژله رو روی بخار آب بزارید..برای اینکه ژله کاملا وسط ظرف قرار بگیره خیلی کم کف ظرفتون رو خیس کنید تا اگه کج از قالب درومد به راحتی بتونید جا به جا کنید.. برای ژله های رنگارنگ و رنگین کمان بزارید لایه ی زیرین نیم بند بشه یعنی انگشت که میزنید چسبنده باشه سفت نشده باشه که اگه خیلی سفت بشه حتما لایه ها از هم جدا میشن، همچنین ژله ها حتما خنک بشه وگرنه لایه های زیر رو آب میکنه و رنگا قاطی میشه... برای اینکه ژله راحت تر از قالب خارج بشه به جای ۲ لیوان آب از ۱/۵ لیوان آب استفاده کنید و اگه میخواید ترکیبی باشه یعنی با بستنی ، شیر، خامه یا شیرعسل مخلوط کنید نصف لیوان بریزید و حتما به دمای محیط برسه و ژله خنک بشه تا دو رنگ یا دون دون نشه اگه از خامه استفاده میکنید قبلش قشنگ با چنگال همش بزنید تا روان بشه یا از همزن استفاده کنید... اگه با تمام این کارا شیری که توی ژله ریختید دون دون شد بعد از هم زدن از صافی رد کنید مشکلتون حل میشه... اگه میخواید بدونید قالبتون چقدر جا برای ژله داره از همون لیوانی که میخواید برای درست کردن ژله استفاده کنید با آب قالب رو پر کنید ببینید چند لیوان جا داره. من هیچوقت از آب گرم، سشوار.برای خارج کردن ژله استفاده نمیکنم چون بافت ژله رو خراب میکنه.اگه ژله اصولی درست بشه و سفت بشه اصلا نیازی به آب و حتی دخالت دست نیست. همینجور که تو فیلم میبینید با نوک چاقو به راحتی خارج میشه . میتونید نهایت یه لیوان آب گرم کنارتون بزارید چاقو رو تو آب بزنید و بعد شروع به خارج کردن از قالب بکنید. یا قبلش ده دقیقه ژله تو دمای محیط بمونه. یا اگه دوست دارید از آب کمک بگیرید آب جوش نباشه گرم باشه فقط دو یا سه بار ظرف رو ده ثانیه تو آب بزارید کافیه. ژله رو بیشتر از ۴۸ ساعت تو یخچال نگه ندارید چون رطوبتش رو از دست میده و مثل لاستیک میشه و درآخر ژله درست کردن بسیار حوصله میخواد😀😩 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛