eitaa logo
آشپزی خاص
94.7هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
41.3هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
دوستان گلم توجه داشته باشید این ژله خوشمزه رو با هر ژله ای که دوست داشتید می تونید درست کنید. اینجا با پاناکوتا درست شده ولی رنگ و نوع ژله کاملا انتخابیه. دستور ابتدا ژله آلورا رو با یک و نیم لیوان آب جوش درست کنید و بذارید تا خنک بشه. بیسکویت ها رو ته قالب بچنید و به آرامی روشون ژله آلورا رو بریزید. و بذارید تا نیم بند بشه. سپس پاناکوتا وانیلی رو درست کنید و بعد خنک شدن بریزید. و مرحله آخر هم پاناکوتا شکلاتی رو بریزید. آموزش پاناکوتا وانیلی و شکلاتی در ادامه آوردم. یا زعفرانی : شیر ۲ لیوان، شکر ۷ قاشق غذاخوری، خامه صبحانه ۵ ق غ، ژلاتین ۲ ق غ، آب ۱ استکان، وانیل یا زعفران مقداری. پودر ژلاتین رو با یک استکان آب سرد روی حرارت غیرمستقیم حل کرده، شیر و شکر و وانیل رو روی حرارت گذاشته و هم بزنید تا شکر حل بشه، خامه رو روی حرارت غیرمستقیم با چنگال هم زده تا نرم بشه و کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا مواد به خوبی حل بشن و از روی حرارت بردارید و وقتی خنک شد ژلاتین آب شده رو بهش اضافه کنید. : شیر ۲ لیوان، شکر ۶ ق غ، خامه صبحانه ۵ ق غ، شکلات تخته ای به مقدار دلخواه، پودر ژلاتین ۲ ق غ، آب ۱ استکان پودر ژلاتین رو با یک استکان آب سرد روی حرارت غیرمستقیم حل کرده، خامه رو با چنگال هم زده تا نرم شه، شیر و شکر رو روی حرارت گذاشته و هم بزنید تا شکر حل شه ، شکلات تخته ای رو اضافه کنید و هم بزنید تا با حرارت مواد آب شه، خامه رو کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید و سپس مواد رو از روی حرارت برداشته و ژلاتین رو اضافه کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک گریان مواد لازم: 4 عدد تخم مرغ 1 لیوان شکر(لیوان یا پیمانه قنادی) نصف لیوان شیر 1.5 لیوان آرد 1 پاکت بکینگ پودر(10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری) 3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو 1 فنجان قهوه خوری روغن مایع(67 گرم) برای خیس کردن کیک: 2 لیوان شیر برای روی کیک: 1 پاکت پودر کرم شانتی(75 گرم ، همان پودر خامه است که بهش اسانس اضافه شده) 1 کاسه گردوی خرد شده 1 پاکت سس شکلاتی طرز تهیه: تخم مرغ و شکر را خوب هم بزنید. بقیه مواد را اضافه کنید و هم بزنید و مایه کیک را آماده کنید.داخل سینی فر یا قالب چرب شده بریزید و در فر 170 درجه از قبل گرم شده بپزید. پخت کیک را با خلال دندان تست کنید.کیک پخته شده را از فر بیرون آورید و کنار بذارید سرد شود.سپس 2 لیوان شیر را روی کیک بریزید. وقتی کیک کاملا سرد شد پودر کرم شانتی را با 1 لیوان شیر هم بزنید تا فرم بگیرد و روی کیک بریزید و صاف کنید (میتوانید از خامه قنادی استفاده کنید) در آخر سس شکلاتی را طبق دستور روی پاکت آماده کنید و روی کیک بریزید(میتوانید خودتان گاناش شکلاتی آماده کنید،200 گرم خامه را گرم کنید و 200 گرم شکلات خرد شده را در خامه بریزید و هم بزنید تا شکلات آب شود و روی کیک بریزید)و با گردوی خرد شده تزیین کنید.2 ساعت در یخچال بذارید سپس سرو کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌀مقدارهای مساوی از فلفل سیاه ساییده، بادیان، پودر میخک، جوزهندی ساییده و دارچین را ترکیب کرده و به آبگوشت اضافه کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این حرررف نداره 🤗😍 براي اين سالاد خوشمزه مقداري كلم سفيد و كلم قرمز (بنفش) ، مقداري ذرت و خيارشور وريحون نياز داريد، موادش كاملا دلخواهه ميتونيد ريحون هم نزنيد، من توی سس ماینوزش یه کم ماست و فلفل سیاه اضافه میکنم فوق العاده میشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🌸 آمـد خـبر از حضـرتِ دلدار که صبح است ☀️خورشید برافروخته ای یار که صبح است برخیز و بخوان نغمه‌ی دلشادِ صبوحی در باغِ فلک، گل شده بیدار که صبح است 🌸🍃 🍃🌸🍃 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم 2 عدد یوفکا (یوفکای ایرانی کوچک است و مقدار زیادی لازم میشود) 1 کاسه پنیر سفید (هر نوع پنیر صبحانه ، برای بورک پنیر تبریز و لیقوان بهترین پنیر است) مقداری جعفری برای سس 2 عدد تخم مرغ نصف استکان روغن مایع (استکان کمر باریک ، 40 گرم) 1 لیوان شیر 2 قاشق چایخوری نمک طرز تهیه: برای سس تخم مرغ را هم بزنید روغن ، شیر و نمک را اضافه کنید و هم بزنید. برای مواد داخل پنیر را با چنگال له کنید جعفری خرد شده را به پنیر اضافه کرده هم بزنید. 1 عدد یوفکا را داخل ماهیتابه یا قابلمه نچسب و چرب شده پهن کنید طوری که اضافه ها در کناره های ماهیتابه بماند. از سس روی یوفکا بریزید و نصف پنیر را روی یوفکا بپاشید. یوفکای باقیمانده را از وسط نصف کنید نصفش را به تکه هایی تقسیم کنید و روی پنیر بچینید. مجدد از سس روی یوفکا بریزید. پنیر باقیمانده را روی یوفکا بریزید و نصف یوفکای باقیمانده را به سه قسمت ببرید و روی پنیر بچینید.یوفکاهایی که اطراف ماهیتابه مانده داخل ماهیتابه برگردانید و از سس روی جاهایی که خشک مانده بریزید تا سس تمام شود. ماهیتابه را روی شعله بزرگ اجاق با حرارت کم بذارید و با کنترل بپزید. وقتی یک طرف سرخ شد داخل یک بشقاب یا سینی برگردانید و مجدد داخل ماهیتابه بذارید تا طرف دیگر هم سرخ شود. در ماهیتابه را بذارید و گاهی بردارید و با کمک لیسک زیر بورک را نگاه کنید اگر به اندازه کافی سرخ شده است از روی اجاق بردارید. گرم گرم سرو کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: به : ۱ کیلوگرم شکر : ۱ کیلو و ۳۰۰ گرم آب : به مقدار لازم گردو : ۱۰۰ گرم طرز تهیه: ابتدا به را بصورت نگینی در اندازه ۱ تا ۱.۵ سانتیمتر همراه با پوست ریز می کنیم. قابلمه را روی شعله قرار داده شکر را اضافه کرده، آب را تا حدی که روی شکر را بپوشاند می ریزیم هم می زنیم بعد حل شدن شکر و جوش آمدن آب به را اضافه می کنیم درب قابلمه را می گذاریم و شعله را کم می کنیم. بعد از حدود دو ساعت تا دو ساعت و نیم به تغییر رنگ داده و قرمز می شود. شعله را زیاد کرده هر یک ربع مقداری از آب_مربا را داخل ظرف کوچکی ریخته درون یخچال قرار می دهیم بعد سرد شدن غلظت آن را تست می کنیم. بعد از اینکه مربا غلیظ شد گردوی خرد شده را اضافه کرده بعد از دو دقیقه مربا ی ما آماده هست ⁩نکات : حسن مربای به این هست که به هیچ افزودنی از قبیل گلاب و پوست_پرتقال ... برای رنگ و طعم بهتر نیاز ندارد. برای پخت مربا به با توجه به مقدار به، سه تا پنج ساعت زمان نیاز هست با کمی حوصله به خرج دادن مربای خوشرنگ و لذیذی خواهید داشت. !!اضافه کردن گردو اختیاری هست ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛