کیک گریان
مواد لازم:
4 عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر(لیوان یا پیمانه قنادی)
نصف لیوان شیر
1.5 لیوان آرد
1 پاکت بکینگ پودر(10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری)
3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
1 فنجان قهوه خوری روغن مایع(67 گرم)
برای خیس کردن کیک:
2 لیوان شیر
برای روی کیک:
1 پاکت پودر کرم شانتی(75 گرم ، همان پودر خامه است که بهش اسانس اضافه شده)
1 کاسه گردوی خرد شده
1 پاکت سس شکلاتی
طرز تهیه:
تخم مرغ و شکر را خوب هم بزنید. بقیه مواد را اضافه کنید و هم بزنید و مایه کیک را آماده کنید.داخل سینی فر یا قالب چرب شده بریزید و در فر 170 درجه از قبل گرم شده بپزید. پخت کیک را با خلال دندان تست کنید.کیک پخته شده را از فر بیرون آورید و کنار بذارید سرد شود.سپس 2 لیوان شیر را روی کیک بریزید. وقتی کیک کاملا سرد شد پودر کرم شانتی را با 1 لیوان شیر هم بزنید تا فرم بگیرد و روی کیک بریزید و صاف کنید (میتوانید از خامه قنادی استفاده کنید) در آخر سس شکلاتی را طبق دستور روی پاکت آماده کنید و روی کیک بریزید(میتوانید خودتان گاناش شکلاتی آماده کنید،200 گرم خامه را گرم کنید و 200 گرم شکلات خرد شده را در خامه بریزید و هم بزنید تا شکلات آب شود و روی کیک بریزید)و با گردوی خرد شده تزیین کنید.2 ساعت در یخچال بذارید سپس سرو کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ادویه_آبگوشتی
🌀مقدارهای مساوی از فلفل سیاه ساییده، بادیان، پودر میخک، جوزهندی ساییده و دارچین را ترکیب کرده و به آبگوشت اضافه کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این #سالاد_كلم حرررف نداره 🤗😍 براي اين سالاد خوشمزه مقداري كلم سفيد و كلم قرمز (بنفش) ، مقداري ذرت و خيارشور وريحون نياز داريد،
موادش كاملا دلخواهه ميتونيد ريحون هم نزنيد،
من توی سس ماینوزش یه کم ماست و فلفل سیاه اضافه میکنم فوق العاده میشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🌸 آمـد خـبر از حضـرتِ دلدار
که صبح است
☀️خورشید برافروخته ای یار
که صبح است
برخیز و بخوان نغمهی
دلشادِ صبوحی
در باغِ فلک، گل شده بیدار
که صبح است 🌸🍃
#سلام_صبحتون_بخیر 🍃🌸🍃
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#بورک_ماهیتابه_ای
مواد لازم
2 عدد یوفکا (یوفکای ایرانی کوچک است و مقدار زیادی لازم میشود)
1 کاسه پنیر سفید (هر نوع پنیر صبحانه ، برای بورک پنیر تبریز و لیقوان بهترین پنیر است)
مقداری جعفری
برای سس
2 عدد تخم مرغ
نصف استکان روغن مایع (استکان کمر باریک ، 40 گرم)
1 لیوان شیر
2 قاشق چایخوری نمک
طرز تهیه:
برای سس تخم مرغ را هم بزنید روغن ، شیر و نمک را اضافه کنید و هم بزنید.
برای مواد داخل پنیر را با چنگال له کنید جعفری خرد شده را به پنیر اضافه کرده هم بزنید.
1 عدد یوفکا را داخل ماهیتابه یا قابلمه نچسب و چرب شده پهن کنید طوری که اضافه ها در کناره های ماهیتابه بماند. از سس روی یوفکا بریزید و نصف پنیر را روی یوفکا بپاشید. یوفکای باقیمانده را از وسط نصف کنید نصفش را به تکه هایی تقسیم کنید و روی پنیر بچینید. مجدد از سس روی یوفکا بریزید. پنیر باقیمانده را روی یوفکا بریزید و نصف یوفکای باقیمانده را به سه قسمت ببرید و روی پنیر بچینید.یوفکاهایی که اطراف ماهیتابه مانده داخل ماهیتابه برگردانید و از سس روی جاهایی که خشک مانده بریزید تا سس تمام شود. ماهیتابه را روی شعله بزرگ اجاق با حرارت کم بذارید و با کنترل بپزید. وقتی یک طرف سرخ شد داخل یک بشقاب یا سینی برگردانید و مجدد داخل ماهیتابه بذارید تا طرف دیگر هم سرخ شود. در ماهیتابه را بذارید و گاهی بردارید و با کمک لیسک زیر بورک را نگاه کنید اگر به اندازه کافی سرخ شده است از روی اجاق بردارید. گرم گرم سرو کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مربای_به
مواد لازم:
به : ۱ کیلوگرم
شکر : ۱ کیلو و ۳۰۰ گرم
آب : به مقدار لازم
گردو : ۱۰۰ گرم
طرز تهیه:
ابتدا به را بصورت نگینی در اندازه ۱ تا ۱.۵ سانتیمتر همراه با پوست ریز می کنیم. قابلمه را روی شعله قرار داده شکر را اضافه کرده، آب را تا حدی که روی شکر را بپوشاند می ریزیم هم می زنیم بعد حل شدن شکر و جوش آمدن آب به را اضافه می کنیم درب قابلمه را می گذاریم و شعله را کم می کنیم.
بعد از حدود دو ساعت تا دو ساعت و نیم به تغییر رنگ داده و قرمز می شود. شعله را زیاد کرده هر یک ربع مقداری از آب_مربا را داخل ظرف کوچکی ریخته درون یخچال قرار می دهیم بعد سرد شدن غلظت آن را تست می کنیم. بعد از اینکه مربا غلیظ شد گردوی خرد شده را اضافه کرده بعد از دو دقیقه مربا ی ما آماده هست
نکات :
حسن مربای به این هست که به هیچ افزودنی از قبیل گلاب و پوست_پرتقال ... برای رنگ و طعم بهتر نیاز ندارد.
برای پخت مربا به با توجه به مقدار به، سه تا پنج ساعت زمان نیاز هست با کمی حوصله به خرج دادن مربای خوشرنگ و لذیذی خواهید داشت. !!اضافه کردن گردو اختیاری هست
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_آناناس
مواد لازم :👇
۲/۵ لیوان شیر (۲ لیوان برای دسر، ۰/۵ لیوان برای حل کردن ژلاتین)
نصف لیوان شکر
۳ ق غ پودر ژلاتین
۲۰۰ میلی لیتر خامه
نصف ق چ وانیل
آناناس کمپوتی خرد شده یک لیوان
آب آناناس ی لیوان سر خالی
.
دستور تهیه :👇
همه چی کاملا در تصویر مشخصه. فقط:
-حتما بعد از اضافه کردن شیر و ژلاتین اجازه بدین حدودا یک ساعت از دما بیفته و بعد خامه رو اضافه کنید. خیلی مهمه این نکته.
.
-حتما باید کمپوت آناناس باشه، چون خود آناناس اسیدی هست و نمیزاه مواد بببنده. ولی کمپوت پخته هست.
.
-هرچقدر حوصله بخرج بدین آناناس ریزتر باشه، دسرتون خوشگل تره.
.
-بخاطر داشتن خامه نیازی به چرب کردن قالب نیست. وراحت جدا میشه.خامه هم همین خامه صبحانه صورتیاس
.
این دسر داخل یخچال من ۴ ساعته بست و راحتم جدا شد. حالا شما براساس شناختتون روی یخچالتون تایمشو کم و زیاد کنید. و اینکه بعد اینکه آماده شد پنج دقیقه بیرون بزارین و بعد با دست کناره هاشو جدا آروم جدا کنید و روی ظرفتون برگردونین.
.#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛