#کانلونی_سوخاری
کانلونی نوعی پاستاست که لوله ای شکله و قطر لوله ش زیاده و میشه داخلشو با مواد دلخواه پر کرد
مواد لازم
سینه مرغ 1 عدد
سیب زمینی 1 عدد
پنیر خامه ای 100 گرم
فلفل دلمه ای کوچک 1 عدد
نمک و فلفل وآویشن به مقدار لازم
آرد سفید 1 پیمانه
آرد یا پرک سوخاری 1 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
شیر 1/4 پیمانه
طرز تهیه
1- سیب زمینی رو آبپز کرده و با رنده ریز رنده کنید یا با چرخ گوشت چرخ کنید
2- سینه مرغ رو آبپز کرده سپس یا با غذاساز پودر کنید یا از چرخ گوشت چرخ کنید
3- فلفل دلمه ای را نگینی خرد کنید
4- سیب زمینی و مرغ و فلفل دلمه رو مخلوط کرده پنیر خامه ای و نمک و فلفل و آویشن رو اضافه کرده خوب مخلوط کنید
5- پاستا کانلونی رو به مدت 10 دقیقه داخل آب جوش بجوشانید سپس آبکشی کنید و اجازه دهید تا کاملا آبش کشیده بشه
6- با قیف یا قاشق کوچک داخل پاستا رو با مواد مرغتون پر کنید
7- تخم مرغ ها رو زده سپس شیر و کمی نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید
8- کانلونی رو اول داخل آرد سفید سپس داخل مخلوط تخم مرغ و بعد داخل پرک یا پودر سوخاری بغلطانید و بعد داخل روغن سرخ کنید
سایر نکات
میتوان 100 گرم پنیر پیتزا به مواد افزود و مقدار پنیر خامه ای رو به 2 قاشق کاهش داد
میتوان بنا به سلیقه خود مقداری ژامبون خرد شده به مواد افزود
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کباب لیوانی
موادلازم:
500 گرم گوشت
1 عدد پیاز
3 عدد فلفل سبز
2 عدد فلفل کاپیا (فلفل ترکیهای قرمز بزرگ )
3 قاشق غذا خوری روغن مایع
1 عدد سیب زمینی
6 عدد خمیر میل فوی
نمک؛فلفل سیاه ، فلفل قرمز،فلفل قرمز پرک شده( pulbiber ) ،زیره ،آویشن
زرده تخم مرغ برای رویش
طرز تهیه:
گوشت را قیمه ای خرد کنید با روغن کمی تفت دهید. سیب زمینی ها را نگینی خرد کرده و سرخ کنید.پیازهای و فلفل های خرد شده را به گوشت اضافه کنید .ادویههای گفته شده را اضافه کنید و تفت دهید. سیب زمینی ها ی سرخ شده را هم داخل مواد بریزید و مخلوط کنید .
خمیر های مبل فوی را روی کاغذ روغنی بذارید و کاغذ ها را به اندازه خمیر ها ببرید.
داخل سینی فر لیوان ها را بچینید(لیوانها ی مقاوم به حرارت ) و از مواد گوشتی تا نصف پر کنید و روی لیوان اول کاغذ روغنی را بذارید و بعد با خمیر میل فوی بپوشانید وبا دست کمی فشار دهید تا شکل لیوان را به خودش بگیره .روی خمیر را با چنگال چند سوراخ ایجاد کنید .زرده تخم مرغ زده شده را با برس روی خمیر های میل فوی بمالید
داخل سینی 2 لیوان اب گرم بریزید ودر فر 180-190 درجه تا زمانی که سرخ بشن بپزید.بعد از بیرون آوردن از فر کاغذ روغنی را بردارید .میل فوی های سرخ شده که شبیه کاسه کوچک شده را برگردانید و مواد گوشتی داخل لیوان را داخل خمیر ها بریزید .گرم میل کنید.
پ.ن 1: از لیوانهای مقاوم به حرارت استفاده کنید.( نقل قول از صاحب پیج:من این لیوانهای آبی رنگ را از بیم خریده ام و همانطور که می بینید هیچ اتفاقی براشون نیفتاد😉)
پ.ن2:داخل سینی فر حتما 2 لیوان آب بریزید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مثلث_پنیری
بچه ها این مثلث پنیری بسیار خوشمزست میتونید برای مهمانی ها وتولد استفاده کنید فقط ازقبل اماده کنید سر فرصت وفقط سرخ کردنش را یکی دو ساعت قبل از مراسم ها انجام بدید سرخ کردنش هم وقتی نمیگیره چون مواد پخته هست ونون تست هم زود رنگش طلایی میشه وبا دوسه ق روغن هم سرخ میشه
در ضمن مواد تشکیل دهنده هم خودتون میتونید بسته به سلیقتون کم وزیاد کنید
دو تا سه تا فیله مرغ را باادویه وپیاز بپزیید وریش ریش کنید بعد دوتا خیار شور را رنده کنید حالا کمی جعفری وساقه پیازچه را ریز کنید واینها را با چند تا ق خامه وتقریبا یک پیمانه پنیرپیتزا ونمک وفلفل مخلوط کنید اماده شد دو ق روی نون تست ریخته ویه نون دیگه روی مواد بزارید کمی فشرده کنید واز وسط مثلثی برش بزنید واول تو اردبعد تخم مرغ ودر اخر ارد سوخاری بزنید وسرخ کنید تو دستمال بزارید تا روغنش کشیده بشه هرچند که احتیاج بهروغن زیادی نداره
امیدوارم درست کنید ولذت ببرید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوراک_مرغ 🍗🍗🍗
10 عدد ساق ران مرغ
2 عدد پیاز
3 عدد هویج
سیب زمینی 5 تا 6 عدد کوچک
2 حبه سیر
یک سوم فنجان روغن زیتون یا روغن مایع
1 قاشق غذاخوری سرخالی کاری
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه ، به اندازه کافی نمک
3 فنجان آب گرم
250 گرم خامه رقیق شده با شیر
🌐 #با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ماهى_سوخارى
ماهی رو درآبلیمو،سیر ، زنجبیل و نمک مزه دار ميكنيم . درظرفی پودر سوخاری رو با فلفل سیاه و قرمز ، نمک ، پودر سیر مخلوط كرده و ماهي رو باهاش ميپوشونيم و سرخ ميكنيم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#رولت_گوشت
برای 3 نفر
گوشت چرخ کرده 300 گرم
پیاز 1 عدد
آرد نخودچی 2 ق غ
نمک وفلفل و زردچوبه به میزان لازم
تخم مرغ 1 عدد
سیر خواستین بریزین من نریختم
برای مواد میانی سلیقه ای هر طور بخواین من از
پیاز 1 عدد
فلفل دلمه ای 1 عدد
هویج 1 عدد
گردو خرد شده 3 ق غ
زرشک 1 تا 2 ق غ
سیب زمینی 1 عدد . .
. 🔴مواد میانی سلیقه ای هست و شما میتونین از هویج درسته و تخم مرغ آبپز و پوره سیب زمینی و ... استفاده کنید. کاملا دل بخواهی 🔴
پیاز رو رنده کردم و آب اون را گرفتم و با گوشت چرخ کرده مخلوط و نمک و فلفل و زردچوبه و آرد نخودچی و تخم مرغ اضافه و خوب ورز دادم . بعد مواد گوشتی را در یخچال نیم ساعت قرار دادم .
برای مواد میانی پیاز را خرد کرده و سرخ کردم .
هویج رو نگینی خرد کردم و بعد پختم و سیب زمینی رو هم آبپز کردم و رنده کردم . همه رو با هم مخلوط و یه کوچولو تفت دادم .
گوشت را از یخچال بیرون آوردم و روی یک نایلون فریزر پهن کردم . خیلی ضخیم و نازک نباشد . بعد مواد میانی را روی گوشت ریخته و لبه ها از مواد پر نشوند تا راحت رول شود . بعد به کمک نایلون گوشت را به آرامی رول کردم و داخل یخچال به مدت یک الی دو ساعت بمونه بهتره .
کف تابه ای روغن ریختم و رول را در آن قرار دادم و دو طرفش رو سرخ کردم .
برای سس : یه پیاز کوچیک رو ریز خرد کردم و کمی با روغن تفت دادم و یه گوجه رو رنده کردم و بهش اضافه کردم و کمی رب گوجه و نمک و زردچوبه ریختم و بعد کمی اب ریختم و وقتی جوشید آماده است .
بعد داخل تابه ریختم . در تابه را گذاشته و حدود نیم ساعت زمان می بره بپزه .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکو_سبزی
سبزی کوکو(تره ،جعفری،گشنیژ،شوید،نعنا،کمی شنبلیله وکمیسیر) ، رو خوب بشورید وخردکنید من همیشه سبزی کو کو رو تفت میدم تا آبش کشیده شه حدود سیصد گرم سبزی پاک کرده ، یک عدد سیب زمینی خام رنده شده (ابشو بگیرید )یک عدد پیاز رنده واب گرفته شده، چهار یا پنج عدد تخم مرغ یکی دو قاشق آرد، نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه وکمی گردووزرشک همه رو با هم خوب مخلوط کنید تا یکدست شه ماهی تابه رو گرم کنید ودو سه قاشق روغن توش بریزید تا داغ شه ومواد کوکو رو توش بریزید تا سرخ شه وسپس برگردونید تا طرف دیگش سرخ شه یکسینی بزارید در ماهی تابه وبرگردونید ودوباره کو کو رو به ماهی تابه انتقال دهید تا طرف دیگش سرخ شه یا میتونید تو همون ماهی تابه برش بزنید و دونه دونه برگردونید
سبزی رو بدونه روغن تفت بدید
سیب زمینیرو با رنده ریز رنده کنید حتما وابشو با دست بگیرید
قطر کوکو زیاد نگیرید تا مغز پخت بشه
بسیاری از خانوما سوال کردن چرا سیب زمینی میزنید؟؟چی بگم 🤔
ولا خودمم نمیدونم😂زدم خیلی خوشمزه بود شما هم امتحان کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#جوجه_ماستی
سلام دوستای گلم،دستورجوجه ماستی ادامه اموزش جوجه کبابها رابراتون دقیق می نویسم فقط به خااطردوستانی که خواسته بودن،
درابتدا گوشت مرغ راخردکرده وشسته،اجازه دهید تاکاملا خشک وبه اصطلاح تشنه شوندگوشت خیس موادمزه دارراخوب به خودش جذب نمیکند پس حتما اجازه دهیدتاگوشت خشک شود وابی نداشته باشد سپس موادزیررابه ترتیب وبسته به میزان گوشتتان به مقدار متناسب ریخته ومرغ رامزه دارکنید:
1.نمک وفلفل سیاه :به مقدارکافی ریخته وورزدهید.
2.پودرگل محمدی:چون هم ماست سردهست وهم جوجه ،گل محمدی گرم هست وسردی ماست وجوجه راگرفته ودرضمن بوی خوبی هم به جوجه خواهدداد،کمی بریزید.
3.کمی سبزی معطرخشک به دلخواه پونه،ترخون یامرزه
4.لیموعمانی:یکی دوعددلیموراشکسته هسته های ان راجداکرده ومغزمشکی لیموهارا روی مرغها تکه تکه کنید یاکمی گردلیمو یالیموفلفل جایگزین کنید،
5.خلال پیاز:قبلا گفتم منظورازخلال پیاز این هست که،پیازها راخلالی کرده مقداری نمک برروی انها ریخته اجازه دهید تابافت پیازنرم شودسپس بادست خوب پیازها رافشاردهید بااین کارگازموجوددرپیازکه طعم بدی به جوجه هاخواهددادخارج شده وتفاله پیازبرای ایجادطعم مطلوب به مرغ افزوده خواهدشد،
6.ماست چکیده:که خیلی ترش نباشه وحتما هم سفت باشه درحدی به مرغها اضافه کنید که مرغها به ماست اغشته باشندنه دران شناور،
پس ازیک استراحت کوتاه بیست دقیقه ای مرحله اخر،چرب کردن جوجه با اضافه کردن
7.روغن زیتون _یا روغن مایع_هست
دلیل اینکه باید مرغها پس ازاستراحت کوتاه چرب شونداین است که بااضافه کردن روغن بلافاصله منافذگوشت بسته شده وموادمزه دار دیگر به خوردان نخواهدرفت پس کمی زمان داده تامرغهاطعم دارشوندوسپس روغن راافزوده،
روغن باعث بسته شدن روزنه های گوشت شده بنابراین هم باعث براق شدن ان می شود وهم چرب شدن ان و اینکه موقع کباب شدن نسوزند،
پس ازمزه دارکردن ، مرغها راچندین ساااعت استراحت دهید،بهتره مرغها را ازشب قبل مزه دارکنید،سپس به سیخ کشیده وکباب کنید، قبل ازبه سیخ کشیدن برای طعم بهتر می توانید کمی اب لیموبرروی مرغها بریزیدمخلوط کنید وسپس به سیخ بکشید
من اینسری داخل تابه درست کردم به این صورت که:کمی روغن کف تابه ریختم سیخها راداخل تابه چیدم باحرارت ملایم گذاشتم تامرغها پخته وکمی طلایی شوند،درابتدامرغها اب میندازن کم کم اب ان کشیده می شود ومرغها سرخ وطلایی می شوند،دست اخرمخلوط کره اب شده واب لیموروی مرغها زدم،ولی طعم جوجه ها به کبابی شدن ان است.
مواد مرینیت کردن جوجه لاری هم همین مواردهست به جزگل محمدی ولیمو،این دوموردحذف شود،
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#گوش_فیل_پنیری
دستور تهیه :👇
توی میکسر یامخلوط کن نصف لیوان اب ولرم دوقاشق غذاخوری روغن مایع وسه قاشق غذاخوری شیر خشک قابل حذف نیست ویک قاشق غذاخوری شکر و یک قاشق غذاخوری خمیر مایه فوری و نصف قاشق چایخوری وانیل و یه دونه تخم مرغ و پنیر که می تونه هم پنیر لیوانی باشه هم کیبی باشه هم مثلثی باشه هم پنیر خامه ای باشه که اندازه سه قاشق غذاخوری پر می شه یا سه تا پنیر مثلثی یا کیبی باشه همه را با مخلوط کن خوب بزنید تا مثل سس یکدست بشه .
توی ظرفی یک ونیم لیوان یکبار ارد بکبار الک شده بریزید وبعد از سس پنیری بریزید روش ومخلوط کنید خیلی چسبندگی داره کم کم ارد دم دستتون باشه وبهش اضافه کنید تا خمیری لطیف با حداقل چسبندگی باشه کاملا نیاز نیست چسبندگی خمیر رابگیرید.
روی سطح کار خمیر را بقطر نیم سانت باز وبا هر قالبی با هر سایزی که دوست دارید قالب بزنید بهتره سایز کوچک باشه یا بصورت مربع یا لوزی برش بزنید وتوی روغن داغ سرخ کنید طلایی شد بردارید وتا داغه توی شهد سرد بیندازید خوب به شهد آغشته شد توی سبد توری بذارید تا اضافه شهد خارج بشه
نکته :
اصلا توی ظرف سربسته نذارید تا نرم بشه
طعم این گوش فیل بخاطر پنیر بسیار لذید ودلچسبه واز خوردنش سیر نمی شید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#فیکن_مرغ
برای تهیه این غذای خوشمزه،درابتداکناره های خشک نانهای تست رابه خوبی بگیرید،طوری که فقط بافت نرم نان بمونه وهیچ کناره ای نداشته باشه چون این کناره ها اگر کمی هم بمونه بعدازسرخ شدن سفت میشه وزیردندون میاد_نانها نرم وتازه باشند_وباوردنه نانها راخوب فشرده ونازک کنید،سپس لبه های نان رابااب یاکمی شیرمرطوب کنید،ازموادمیانی _به دلخواهه_یک ق غ به همراه کمی پنیرپیتزابین ان بگذارید وبه ارامی رول کنید،لبه هارا کمی فشرده کنید تاهنگام سرخ شدن موادازداخل نانها به بیرون نریزند،نانها رادرابتدادرتخم مرغ خووووب زده شده وسپس دراردسوخاری_پانکو بهتره_بغلطانیدودرروغن داغ سرخ باحرارت ملایم کنید،
موادمیانی: یک عددپیازویک حبه سیرتفت داده شده +گوشت مرغ_من ازقسمتهای استخوانی مرغ استفاده کردم اول اونها رابانمک وفلفل وزردچوبه وکمی اویشن پختم وجداکردم وسپس بابقیه موادکمی تفت دادم_فلفل دلمه ای،قارچ وکمی رب وادویه های دلخواه
فقط این مواد ب چرب،ربی وداغ نباشند_باعث میشه نانها پاره شوند_
*بنا به تجربه خودم بهتره یک ظرف پهن بردارید طوری که بشه تعدادزیادی ازفیکن ها راداخلش قراربدیدولازم هم نیست روغن خیییلی شناورباشه ،به این صورت همه فیکنها زود سرخ میشن ولی اگرمثل من ظرفتون کوچیک باشه ودوتادوتاسرخ کنید،روغنتون اواسط کارکف میکنه واعصابتون خردمیشه،،به این روش تاقبل ازاینکه روغن بخوادکف کنه بیشترفیکنها سرخ شدند و بهتره که گرم سرو بشن
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
31.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه کامل بامیه👆🏻👆🏻
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
34.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه بستنی خانگی 👆🏻👆🏻
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
28.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه دسر پاناکوتا 👆🏻👆🏻
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸ســـــلام
💐صبح آدینه تون بخیر و شادی
🌸امیدوارم توشه
💐امروزتون پُر باشه
🌸از سلامتی، نشاط
💐دلخوشی
🌸عاقبت بخیری
💐عشق و محبت
🌸وخوشبختی وشادی
💐آدینه تون پر نشاط
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
نخود ، لوبیا قرمز ، لوبیا چیتی از هر کدام 1 پیمانه
عدس 2 پیمانه
سبزی آش پاک شده 1/5 کیلو
ساقه اسفناج خرد شده 1 کیلو
سیر تازه خرد شده نیم کیلو
( اگر ساقه اسفناج یا سیر نداشتین ، سبزی جایگزینش کنید ، پس میشه سبزی 3 کیلو )
پیاز 5_6 عدد بزرگ
سیر 2 بوته
نعنا خشک 6_7 قاشق غذاخوری
روغن به میزان لازم
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم
رشته 700 گرم ، معادل 1/5 بسته
آرد 3 قاشق غذاخوری
آب سرد نصف لیوان
آب قلم یا آب مرغ تقریبا 5 لیتر
طرز تهیه🔻
از یک شب قبل نخود و لوبیا رو خیس کنید و بزارین کامل بپزه ،
عدس رو جداگانه نیم پز کنید ، نزارین خیلی بپزه که له بشه ،
حالا داخل یک قابلمه بزرگ با هم مخلوط کنید ، آب قلم رو اضافه کنید ، به همون اندازه هم آب جوش بریزین و بزارین بجوشه ،
وقتی جوشید ، سبزی آش ، ساقه اسفناج و سیر تازه خرد شده رو اضافه و نیم ساعت بزارین بجوشه ولی در قابلمه رو نزارین ، چون سبزی رنگش تیره میشه ،
حالا آرد و آب سرد و با هم مخلوط کنید تا کامل حل بشه و به آش اضافه کنید ، این آرد دل بخواهی هست ، اگر بریزین آشتون حسابی لعاب میده ،
بهتره پیاز داغ رو از قبل آماده کنید ، پیاز رو نگینی خرد کنید و تو روغن تقریبا زیاد سرخ کنید ، وقتی طلایی شد زردچوبه و فلفل سیاه رو بهش اضافه کنید ، کمی باهم سرخ بشن و بعد خاموش کنید ،
برای سیر داغ هم به همین شکل عمل کنید ، میتونید سیر رو خلالی خرد کنید ،
برای نعنا داغ ، روغن رو بزارین داغ بشه ، بعد نعنا رو بریزین داخل روغن و 15 ثانیه بعد خاموش کنید ، چون نعنا سریع میسوزه و تلخ میشه ،
حالا پیاز داغ و مقداری از نعنا داغ رو به آش اضافه کنید ،
در آخر رشته رو اضافه کنید و در قابلمه رو بزارین تا رشته کامل بپزه ،
وقتی زیر شعله رو خاموش کردین ، تا نیم ساعت در قابلمه رو برندارین ، این کار باعث میشه آش قشنگ لعاب بده و حسابی جا بیفته.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#تزیین_آش_رشته
از کشک ساده واز کشک زعفرانی استفاده کردم
به کشک ساده کمی زعفران میزنید میشه کشک زعفرانی😉
از قیف یکبار مصرف استفاده کردم
اگه دیدید کشکشتون خیلی سفته با یکی دو قاشق اب رقیقش کنید
اگه خیلی رقیقه تو پارچه نازک بریزید تا کمی از ابش بره و غلیظ بشه
پیاز داغ ونعنا داغ هم روش میریزید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛