eitaa logo
آشپزی خاص
96.1هزار دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
40.8هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرز تهیه کامل فلافل 👆🏻👆🏻👆🏻 (میتونین برای پف کردنش، قبل از سرخ کردن مقداری جوش شیرین هم اضافه کنین.) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرز تهیه عدس پلو با گوشت قلقلی 👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم تخم مرغ دو عدد ⬅ماست چهار قاشق و یک استکان شیر⬅چهار قاشق روغن جامد از کره هم میتونید استفاده کنید⬅دوقاشق عسل ⬅نوک کارد نمک ⬅یک قاشق سوپ خوری بیکینگ پودر تخم مرغ رو حدود دو دقیقه بزنید سپس روغن جامد و ماست وشیر ولرم رو اضافه کنید.وخوب خوب مخلوط کنید. بیکینگ پودر ونمک رو به آرد الک شده اضافه ومخلوط میکنیم آرد رو کم کم اضافه کرده با قاشق هم میزنیم سپس به تخته کار انتقال میدهیم وبا آرد پاشی وورز دادن چسبندگی خمیر رو میگیریم آرد زیادی به خورد خمیر ندید در این نوع شیرینی میزان مصرف آرد مشخص نیست سرانجام باید خمیر نرم ولطیفی بدست آید خمیر رو دوباره به کاسه انتقال دهید وروشو بپوشونید ودوساعت استراحت دهید سپس سطح کار رو آرد پاشی کنید وبا وردنه باز کنید به قطر چند میلی متر برش بزنید ودر روغن داغ سرخ کنید وبا عسل ودارچین نوووووش جان بفرمایید .با حرارت متوسط سرخ کنید از این خمیر چونه های کوچک بر می داریم وبا نوک انگشتان باز کرده به اندازه یک حبه قند پنیر میزاریم وسطش خمیر رو جمع کرده تو کف دست قل بدید تو روغن سرخ کنید طعم اینم عالیه امتحان کنید مطمئنم بچه هاتون خوششون میاد این مقدار مواد مقدار بالشتک ولگیمات تو بشقابه البته چند تایی داغ داغ سرو شده عزیزان از هر نوع پنیر صبحانه میتونید استفاده کنید پنیر پیتزا نمیشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: باقلوا40 لایه(برای یک سینی) مواد لازم : (اندازه لیوان 200مبلی لیتر) 2عدد تخم مرغ نصف لیوان شیر 1 لیوان ماست (بدون آب) 1لیوان روغن مایع 1قاشق غذا خوری سرکه سفید نمک یک پنس(نوک قاشق چایخوری) نصف پاکت بیکینگ پودر (یا1قاشق مرباخوری) 4.5تا5 لیوان آرد نشاسته ذرت به میزان لازم مواد لازم برای رویه: 125 گرم کره ذوب شده نصف لیوان روغن مایع هر دو رو باهم مخلوط کنید. مواد لازم برای شربت باقلوا: 4/5 لیوان آب 4لیوان شکر 4 تا 5 قطره آبلیمو طرز تهیه: ابتدا همه مواد خمیر را بجز آرد را دریک کاسه بزرگ بریزید و مخلوط کنید. با کنترل آرد را بریزید و هم بزنید وورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد. خمیر را به 4 قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را به 10قسمت تقسیم کنید تا 40 عدد چونه خمیر داشته باشیم بعد تقسیم روی چونه هم خمیر یک پارچه تمیز بندازید تا استراحت کنید(حدود نیم ساعت). روی میز کار کمی نشاسته ریخته و خمیرها رو با وردنه باز کنید . هر قسمت خمیر10تایی را روی هم بزارید ولابلای خمیرها هم نشاسته ذرت بریزید وباز کنید ،(اندازه سینی که میخواید در اون باقلوا درست کنید باز کنید) حالا 4قسمت 10تایی داریم. . حتماً هر قسمت را به اندازه سینی باز کنید و بین هر قسمت به دلخواه مغزیجات خرد شده( گردو,بادام, فندق... ) بریزید. همه لایه ها را به همین شکل در درست کنید تا به آخر و طبق ویدئو باچاقو خمیر را شکل دهید و در آخر هم کره ذوب شده و روغن مایع را مخلوط وبریزید روی خمیر وسینی را بزارید در فر از قبل گرم شده با دمای 170درجه تا باقلوا پخته و طلایی شود . . برای شربت: شکر و آب را در ظرفی بریزید و روی حرارت بزارید تا 10دقیقه بجوشد و در آخر آب لیمو را بریزید واز روی حرارت بردارید. بعد از ‍5 دقیقه که باقلوا رو از فر آوردید بیرون شربت ولرم رو به خنک را روش بریزیدوبزارید بمونه تا باقلوا آماده شود. نکته:دمای فر حتماً کم باشد تا باقلوا خوب پخته شود حدود 1ساعت. نکته: میتونید بهمراه گردو هل وپودر قند بریزید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آرد پانصد گرم تخم مرغ یک عدد شکر یک قاشق غذاخوری روغن مایع شش قاشق غذاخوری خمیر مایه یک قاشق سوپ خوری شیر ولرم یک پیمانه میتونید از آب هم استفاده کنید نمک یک قاشق مرباخوری همه مواد رو با هم مخلوط کنید جز آرد وقتی که با هم خوب مخلوط شدن آرد رو کم کم اضافه کنید زیاد آرد به خوردش ندید تا نون خشک نشه شاید کمتر از پانصد گرم هم لازم داشته باشه بستگی به ارد داره از آرد قنادی استفاده کنید پس از اینکه خمیر نرم ولطیفی بدست اومد روشو بپوشونید تا حجمش دوبرابر شه شاید یک ساعت ونیم تا دوساعت طول بکشه پس از استراحت خمیر رو باز کتید فیلم گویای نوشته های منه مواد داخلش هر چیزی که دوست داشتید میتونید استفاده کنید چرخ کرده هم داخل این اشترودل خیلی خوشمزس من سینه مرغ رو با یک عدد پیاز تفت دادم ودرشو گذاشتم تا با پیاز بپزه وسرخ شه مقداری هویج هم بخار پز کردم ونگینی خرد کردم قرمزا فلفل دلمه هستن البته فلفل دلمه‌ای سبز خوشمزه من نداشتم من پیازی که با سینه هم سرخ کردم اضافه کردم قارچ هم تفت بدید تا قارچ موقع پخت آب نداره مواد رو که داخل خمیر گذاشتی پنیر بریزید وبپیجید وروشو با یک عدد زرد یک قاشق روغن مایع کمی چند قطره زعفران دم کرده رومال کنید وبزارید تو فر از قبل گرم شده با دمای صدوهشتاد درجه تا هروقت روش طلای شد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یک بسته گوشت چرخکرده سیبزمینی استامبولی(کوچک)یک کیلو جعفری یک دسته رب 2 ق غ آرد سوخاری 5 ق غ پیاز یک عدد تخم مرغ 1 عدد روغن نصف فنجان نمک و زیره و پاپریکا برای سس: 2 ق غ رب یک کاسه پوره گوجه 2 حبه سیر رنده شده نمک و فلفل پنیر پیتزا ابتدا سیبزمینی هارو با آب جوش و نمک میذاریم بپزه بعد مواد کتلت رو مخلوط و ورز میدیم داخلش رو گود میکنیم و سیبزمینی پخته قرار میدیم داخل ظرف مورد نظر میچینیم و برای سس پوره گوجه و رب و سیر رنده شده رو تفت میدیم بعد روی کتلت میریزیم و سیبزمینی مونده رو وسطش میچینیم سس رو میریزیم و روش پنیر پیتزا ریخته و کاغذ روغنی رو مرطوب میکنیم روش میذاریم و در فر 180 درجه از قبل گرم شده قرار میدیم😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یه نون بسیار عاالی و بسیاااار خوشمزه😋 ، نون ارامنه که برای میان وعده بچه ها خیلی خوبه . برای مهمانی ها بسیار عالیه . برای 6 عدد شیر ولرم 110 میلی (تقریبا نصف لیوان) تخم مرغ 1 عدد کره 50 گرم پودر خمیر مایه 4 گرم (1 ق م) بیکینگ پودر 5 گرم (حدودا 1 ق م) نمک نصف ق چ شکر 50 گرم (حدودا 3 ق غ) آرد سفید حدودا 300 تا 350 گرم (حدودا 2 تا 2/5 لیوان) برای کرم شیر 250 میلی (یک لیوان) شکر 70 گرم (یک سوم لیوان) نساسته ذرت 7 گرم (حدودا 1 ق غ) آرد سفید 15 گرم (حدودا 2 ق غ سر صاف) زرده تخم مرغ 1 عدد وانیل 1/4 ق چ یک قاشق شکر رو با شیر ولرم مخلوط و بعد پودر خمیر مایه رو اضافه کردم و درش رو گداشتم 5 تا 10 دقیقه خمیر مایه به عمل بیاد . توی طرف دیگه تخم مرغ و شکر و کره آب شده و بیکینگ پودر و نمک و خمیر مایه عمل اومده رو با هم مخلوط کردم . آرد الک شده رو اصافه کردم و اول با قاشق و بعد کم کم از دستم کمک گرفتم . خمیر رو ورز دادم . ارد تقریبی تا جایی اصافه بشه که خمیر به دست نچسبه اما همیشه حواستون باشه که ارد زیادی نون تون رو سفت می کنه و سنگین و حتی ممکنه همون لحطه که از فر بیرکن بیارین خوب باشه اما بعد از چند ساعت سفت میشه و کیفیتش میره این نکته مربوط به همین قسمت هست . خمیر رو 10 دقیقه ورز دادم یا 100 بار روی صفحه کار کوبیده بشه . داخل طرف تمیز قرار دادم و روش رو پوشوندم 1/5 ساعت استراحت . بعد پف خمیر رو با ورز دادن گرفتم و به 6 قسمت تقسیم کروم هر چونه تقریبا 80 گرم . داخل سینی فر قرار دادم و مجدد روش رو پوشوندم 45 دقیقه استراحت دوم . بعد داخل فر از یه ربع قبل گرم شده با درجه 190 درجه به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار دادم . ظرف حاوی آب درون فر هم فراموش نشه . برای کرم: شیر و شکر و نشاسته و آرد رو اصافه کردم و روی حرارت قرار دادم و زرده رو هم ریختم و روی حرارت مدام هم زدم تا غلطتش کمی از فرنی سفت تر بشه . حرارت رو خاموش و وانیل هم ریختم و گذاشتم کرم خنک بشه . مابین نون ها از کرم خنک قرار دادم . روی نون ها پودر قند و نسکافه الک کردم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛