#نان_پنبه_ای
نونی بسیار نرم و لطیف و پنبه ای . همون طور که از اسمش معلومه و برای صبحونه و عصرونه عالی عالی 🤗 .
تخم مرغ 1 عدد
شکر 60 گرم (4 ق غ)
پودر خمیر مایه 6 گرم (1 ق م سرپر یا 2 ق چ)
خامه صبحانه 75 گرم (2 ق غ)
کره آب شده 80 گرم
شیر ولرم 80 میلی (یک سوم لیوان)
آرد نون فانتزی یا آرد سفید قنادی تقریبا 300 تا 375 گرم (حدودا 2 تا 2 و نیم لیوان)
نمک نصف ق چ
داخل شیر ولرم یک قاشق چایخوری شکر ریختم و مخلوط کردم و بعد پودر خمیر مایه رو بهش اضافه کردم و در ظرف رو قرار دادم تا ده دقیقه تا به عمل بیاد .
داخل ظرف بزرگتری یه تخم مرغ رو کمی با چنگال زدم ، کره آب شده ، شکر ، خامه ، نمک رو اضافه کردم . خمیر مایه به عمل اومده رو هم ریختم و مخلوط کردم . آرد رو الک کردم و داخلش ریختم . میزان آرد خیلی تقریبی هست کم کم ریختم و شروع کردم خمیر رو به ورز دادن . آرد تا جایی که خمیر به دست نچسبه . این جا خیلی مهمه وقتی ارد زیادی اضاقه بشه لطافت نون رو می گیره نون رو سنگین می کنه و سفت میشه و حتی نونتون زود بیات میشه .
ده دقیقه ورز بخوره یا یکی دو دقیقه ورز بدین و 100 بار روی صفحه کار بکوبین .
داخل ظرف تمیز که خیلی کوچولو کف و دیواره اش چرب کردم قرار دادم . روش رو خوب پوشوندم و توی محیط نسبتا گرم قرار دادم (قبلا هم بارها گفتم که می تونبن فر رو روشن کنین دو سه دقیقه بعد خاموش کنین داخلش که گرم هست ظرف حاوی خمیر رو بزارین برای استراحت) تا حدودا یه ساعت استراحت داشته باشه .
بعد استراحت پف خمیر رو با ورز دادن گرفتم .
طرح دادن و پیچیدنش دل به خواهی هست من شش تا چونه کردم و به این روش توی ظرفم چیدم .
دوباره روش پارچه تمیز انداختم و حدودا 20 تا 25 دقیقه استراحت دوم داشته باشم .
توی این مدت فر رو روشن کردم .
برای رومال هم یه زرده تخم مرغ و یه کم خامه و و زعفران غلیظ رو با هم مخلوط و با قلمو رومال زدم .
توی فر 190 درجه به مدت 20 دقیقه قرار دادم .
یه ظرف حاوی آب هم در فر قرار دادم تا رطوبت ایجاد بشه و به نرمی و لطافت کمک کنه .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#حلوا_زعفرانی
برای حلوا زعفرانی میزان آرد، شکر و مخلوط آب و گلاب یکسانه، مخلوط روغن و کره نصف میزان آرد. بنابراین از هر ظرفی که دوست دارید میتونید به عنوان پیمانه استفاده کنید.
آرد حلوا بهتره آرد سنگک باشه ولی از آرد قنادی هم میتونید استفاده کنید.
مواد لازم
آرد 2 لیوان
آب یک و نیم لیوان
گلاب نصف لیوان
روغن جامد+روغن مایع+کره 200 گرم معادل یک لیوان
شکر 2 لیوان (اگه دوست دارید کم شیرین باشه میتونید یک لیوان+2/3 لیوان بریزید)
زعفران غلیظ با میزان لازم(بد دست و دلبازی زعفران بریزید)
پودر هل 1/4 ق چ (دلخواه)
طرز تهیه
اول شهد رو آماده میکنم
شکر، آب، گلاب، زعفران و هل رو روی حرارت بزارید بعد از اینکه شروع با جوشیدن کرد وشکر حل شد زیرش رو خاموش کنید، شهد نباید زیاد بجوشه. یکی دو تا قل بزنه کافیه.
آر رو داخل تابه الک کنید و با شعله ملایم تفت بدید تا خامی آرد گرفته بشه و بوی خوبش بلند بشه(من حدود یکساعت با شعله خیلی کم تفت دادم)
آرد رو از تابه خارج کنید و دوباره الک کنید. مخلوط روغن و کره رو اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه. با شعله ملایم تفت بدید تا به رنگ دلخواهتون برسه بعد شهد گرم رو کم کم اضافه کنید و مدام هم بزنید تا شهد به خورد حلوا بره و حلوا جمع بشه.
حتما شهد رو طی چند مرحله اضافه کنید تا آرد کم کم خودش رو باز کنه و حلوا لطیف بشه.
بعد از اینکه همه شهد رو اضافه کردید روی حرارت هم بزنید تا حلوا به غلظت مناسب برسه و بعد تابه رو به چپ و راست تکون بدید یا صطلاحا گهواره کنید.
اگه قصد دارید حلوا رو از ماسوره رد کنید نذارید خیلی سفت بشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کاپ_کیک_شکلاتی_کافی_شاپ
مواد لازم .....
شیر.....هم دمای محیط 250میلی لیتر یا یک لیوان
آبلیمو....ترجیحا تازه یک قاشق غذاخوری
آرد.... یک ونیم لیوان یا 190گرم
پودرکاکائو.....یک سوم پیمانه یا 40گرم
تخم مرغ.... دوعدد
روغن مایع.... یک چهارم پیمانه یا 60میلی لیتر
شکر.....یک لیوان یا 200گرم
بیکینگ پودر.....یک قاشق مرباخوری
جوش شیرین....نصف قاشق چایخوری مقدارش کمه بهتر که حذف نشه
نمک.... یک چهارم قاشق چایخوری
وانیل .... نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه...........
شیر وابلیمو را مخلوط وکنار بذارید
ارد وپودرکاکائو وجوش شیرین وبیکینگ پودرونمک را باهم الک کنید وبعد مخلوط کنید
تخم مرغ وشکر ووانیل وروغن را با هم زن دستی مخلوط کنید تا کمی شکرحل بشه نیازی نیست حجمش دوبرابر بشه
ترکیب اردها وشیر را درطی سه مرحله به تخم مرغ اضافه ومخلوط کنید غلظت مایه کیک نسبتا رقیق است
قالب مافین را کپسول انداخته نصف قالب را پر کنید ❌به این نکته توجه کنید که اگر قالب را زیاد پر کنید سر میره چون کیک پف خوبی داره ❌
فر یا توستر را از قبل با حرارت 180درجه گرم کنید درطبقه وسط بمدت تقریبی 25تا30دقیقه چک کنید پخته بود حرارت پایین راخاموش کنید ویه دوسه دقیقه گریل کنید
نکته..... اگر سایز معمولی درست کنید حدودبیست تا بیست وچهارتا کاپ کیک به شما میدهد دوست داشتید میتونید با گاناژ روی کیک را تزیین کنید یا خامه بزنید یا شکلات اب شده بریزید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پولکی عسلی کنجدی خوشمزه سه سوته درست کن
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳کوکوی_تره_فرنگی
🎋🎋🎋
8 الی 10 عدد تره فرنگی یا پیازچه
3 عدد تخم مرغ
1 لیوان ماست
نصف لیوان روغن
1 کاسه پنیر لبنه
1 لیوان آرد ذرت
1 لیوان آرد سفید
1 ق چ بکینگ پودر
نمک و فلفل سیاه و قرمز
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#قیمه
چند نکته..... اول اینکه واسه هر نفر من یه مشت بسته لپه درنظر می گیرم که بازم سلیقه ها فرق داره ممکنه کسی پرلپه ویا کم لپه دوست داشته باشه چند ساعت قبل لپه را خیس می کنم
لیمو عمانی واسه قیمه بایدلیموی رنگ روشن باشه که چند سوراخ می کنم وچند ساعت خیس می کنم تا تلخی لیمو گرفته بشه
طرز تهیه ..... یه پیاز بزرگ را توی روغن تفت بدین کمی طلایی بشه حدود 300تا400گرم گوشت گوسفندی را اضافه با چوب دارچین وکمی تفت بدین بعد زردجوبه وفلفل سیاه وقرمز بزنید وگوشت را تفت دهید در این مرحله باید رب اضافه کنید که رنگ رب تاثیر خوبی توی رنگ قیمه شما داره من از رب گوجه با کیفیت وعالی امستریس استفاده کردم
یک قاشق پر اضافه کردم وتفت دادم ورنگ خوبی بهم داد رب که رنگش باز شد پوره چهار تا گوجه را اضافه وصبر کنید تا اب گوجه کاملا کشیده بشه خیلی مهمه توی طعم قیمه بعد حدود سه لیوان ابجوش ریختم وگذاشتم گوشت نیم پز بشه لپه خیس خورده را با کمی روغن وکمی زردجوبه تفت دادم وبه گوشت نیم پز اضافه کردم وگذاشتم تا لپه کاملا پخته شد وبیست دقیقه اخر لیموی خیس خورده ونمک را اضافه کردم ودر ده دقیقه اخر زعفران وگلاب یه قاشق اضاف کردم در صورت تمایل میتونید یه قاشق ابلیمو هم در اخر اضافه کتید من نکردم وچند جوش زد حرارت را خاموش کردم اگر همه نکات را رعایت کنید یه قیمه جا افتاده وخوشرنگ داریم وکاملا به روغن افتاده
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خاگینه_گل
آرد 2 تا 2/5 پیمانه
بسته به درشتی تخم مرغ ممکن است میزان آرد متغیر باشه(من 2/5 پیمانه آرد مصرف کردم)
بیکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
ماست 1/2 پیمانه
روغن مایع 1/2 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
سفیده تخم مرغ 1 عدد
پودر پسته برای تزئین
مواد شهد:
آب 1/5 پیمانه
شکر 1/5 پیمانه
زعفران سائیده مقداری
گلابت 1 تا 2قاشق غذاخوری
جوهر لیمو 1/4 قاشق چایخوری(یا آبلیمو 1 قاشق غذاخوری)
همه مواد را مخلوط و روی حرارت ملایم بگذارید ابتدا کمی هم بزنید تا شکر حل شود و بعد دیگر هم نزنید تا جوشبیاید و با حرارت ملایم کمی قوام پیدا کند.
بعد حرارت را خاموش کنید تا شهد ولرم شود.
برای خاگینه شعد باید کمی قوام پیدا کنه ولی لازم نیست غلیظ بشه....کمی از شهد سرد رو بین دو انگشت بگیرید باید کمی چسبنده باشه،در این حد کافیه.
تخم مرغها+وانیل را با همزن دستی مخلوط کنید تا یکدست شوند.
روغن مایع و ماست را هم اضافه و هم بزنید.
آرد+بیکینگ پودر را با هم مخلوط و 3 بار الک کنید و به متیه تخم مرغ کم کم اضافه کنید تا خمیر جمع شود.
سپس خمیر را کمی ورز دهید تا یکدست شود.
خمیر در نهایت به دست نمیچسبد.
خمیر را در نایلون قرار بدید و 30 دقیقه در محیط آشپزخانه استراحت دهید.
سپس هر بار مقداری از خمیر را بین دو نایلون باز کنید به ضخامت 3 میلی و با دو کاتر گرد کاتر بزنید و با کارد ابتدا برش+داده و 4 برش بدهید و بعد برش×بزنید تا 8 گلبرگ ایجاد شود.
بعد هر دو دایره کوچک و بزرگ را با کمی سفیده تخم مرغ به هم بچسبانید.
همه خمیر را به همین ترتیب آماده کنید(حتما روی خمیر را بپوشانید تا خشک نشود)
سپس گلهای آماده را در روغن داغ شناور با حرارت ملایم سرخ کنید تا پف کرده و مغز پخت شوند.
در صافی بگذارید تا روغن اضافی آنها خارج شود و بعد در شهد ولرم بیندازید.
اگه دوست دارید شیرین بشه باید تایم بیشتری توی شهد نگه دارید ولی من چون طرفدار چیزای کم شیرین هستم بعد از یک دقیقه از شهد در آوردم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سوپ_قارچ
این دستور حدودا برای 6 نفر کافیه
قارچ ورقه شده 400 تا 500 گرم
پیاز درشت 1 عدد(حتما ریز نگینی شود)
کره 30 گرم
خامه صبحانه نصف تا یک بسته
شیر 4 لیوان(1 لیتر)
آب مرغ 3 لیوان(میتوانید از قرص عصاره مرغ استفاده کنید هر چند به نظرم با آب مرغ سوپ خیلی خوش طعم تر میشه)
آب حدود 3 لیوان(بستگی داره که بخواید سوپ چقدر حجم پیدا کنه)
آرد سفید 3 تا 4 قاشق غذاخوری(من 4 قاشق ریختم)
نمک و فلفل به میزان لازم(من نریختم چون خود آب مرغ هر دو رو داشت)
پودر سیر کمی (به دلخواه)
.
پیاز را ریز نگینی کرده و در مقداری روغن تفت دهید تا سبک و طلایی روشن شود سپس کره را اضافه کنید.
وقتی کره ذوب شد قارچهای ورقه شده را اضافه و تفت دهید تا کمی آب قارچ کشیده و جمع شود.
آرد را روی قارچها بپاشید،حرارت را ملایم کرده و دو تا سه دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود.
سپس آب مرغ را کم کم اضافه و سریع و مدام هم بزنید تا آرد در آب مرغ حل و کاملا باز شود.
وقتی آرد باز شد آب و در انتها شیر را اضافه کنید.
نمک و فلفل را بنا به ذائقه تنظیم کنید و در صورت دلخواه کمی پودر سیر اضافه کنید.
در قابلمه را نیمه بگذارید و حرارت را ملایم کنید تا سوپ آرام جا افتاده و به غلظت دلخواه برسد.
حتما در سوپ نیمه باشد و هر از گاهی هم بزنید تا سوپ سر نرود و ته نگیرد.
در انتها حرارت را کاملا کم کنید تا سوپ از جوش بیفتد.
و در صورت تمایل خامه صبحانه را در کاسه هم بزنید تا یکدست شود و بعد با کمی سوپ خامه را رقیق کرده و به محتویات داخل قابلمه اضافه و هم بزنید.
بعد از اضافه کردن خامه مواظب باشید سوپ نجوشد وگرنه خامه بریده شده و جلوه زشتی در سوپ پیدا میکند.
اگر بعد از اضافه کردن خامه،سوپ ته مزه شیرین داشت میتوانید کمی آب لیوترش تازه اضافه کنید.
در انتها با کمی جعفری ساطوری و قارچ سرخ شده تزئین و سرو کنید.
سوپ قارچ از اون سوپ هایی هست که از خوردنش سیر نمیشید هم لذیذه و هم سبک
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ژله_تزریقی
اول از همه ظرفی که میخواهید ژله را بریزد با لیوان دسته دار فرانسوی اندازه بگیرید آب را داخل لیوان ریخته درون قالب یا ظرف ژله بریزید آن موقع مشخص میشه چند تا ژله الوورا نیاز دارید
طرز تهیه
یه بسته ژله الوورا رو با یه لیوان اب جوش حل کنید و سه چهارم لیوان اب سرد بریزید .بزارید تو یه ظرف شفاف (که از پشتش پیدا باشه ) ببنده
رنگ دلخواه رو با سه قاشق خامه مخلوط کنید تا خامه رنگی بشه.بهتره از رنگ خوراکی استفاده کنید حالا خامه رو تو سرنگ بکشید و بصورت منظم فقط وارد ژله الورا کنید و درحال بیرون کشیدن تزریق کنید .همین.
فقط مواظب باشید کف ژله تون رو پاره نکنید
وقتی کار تزریق تموم شد,
پودر ژله رنگی دلخواه رو تنها با آبجوش یا با ژله و شیر
یا ژله و بستنی بدید روی کارتون ریخته تا ببنده
برا جدا کردن ژله از قالب
قبلا قالب رو با روغن مایع چرب کرده و سپس ژله رو بریزید
برا در آوردن ژله از قالب 2 تا 3 ثانیه داخل آبجوش ق قرار بدید
ظرف دلخواه که میخواهید ژله رو روش برگردونید با آب خیس کرده تا ژله در جهت دلخواه از جاش حرکت بدید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_پیانو
و اما طرز تهیه :
برای کیک
تخم مرغ 3 عدد
شیر 120 میلی (نصف لیوان)
روغن مایع 120 میلی (نصف لیوان)
شکر 220 گرم (یک لیوان)
آرد سفید 225 گرم (یک و نیم لیوان)
پودر کاکائو 2 تا 3 ق غ
وانیل 1/4 ق چ
بیکینگ پودر 6 گرم (1 ق م)
برای خیساندن کیک
شیر یک تا یک و نیم لیوان
پودر کافی میکس یا کاکائو یا نسکافه 1 تا 2 ق غ
برای کرم روی کیک
شیر 2 لیوان
شکر 70 گرم (یک سوم لیوان)
آرد سفید 70 گرم (نصف لیوان)
وانیل 1/4 ق چ
خامه صبحانه 150 تا 200 گرم
برای تهیه کیک : تخم مرغ ها و شکر و وانیل رو با همزن 5 دقیقه زدم و بعد روغن مایع و شیر رو اضافه کردم . آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکائو رو هم الک کردم و مخلوط کردم و داخل مواد ریختم و با لیسک هم زدم .
داخل قالب رو کمی با روغن جدا کننده چرب کردم . (اندازه قالب من 20 در 30 هست) مواد رو داخلش ریختم و در فر که از یه ربع قبل روشن کرده بودم با دمای 180 درجه 45 دقیقه قرار دادم با خلال دندون پخت کیک رو چک کنید .
توی این مدت کیک بپزه رفتم سراع درست کردم کرم روی کیک
کرم رویه کیک : شیر و آرد و شکر رو با هم ترکیب کردم و روی حرارت ملایم قرار دادم مدام هم زدم تا به غلظت برسه و اواخر کار کمی وانیل ریختم و از حرارت برداشتم . وقتی از گرمی کمی افتاد خامه رو یه کم با چنگال زدم که روان بشه و داخل مواد ریختم و خوب هم زدم تا ترکیب بشه .
کیک که پخت همین که گرم هست حفره هایی ایجاد کردم و برای خیسوندن کیک من شیر و نسکافه (کافی میکس) رو با هم مخلوط کردم و ریختم . می تونین فقط از شیر گرم استفاده کنین می تونین داخلش کاکایو کمی شکر هم بریزین . من برای خیسوندن از یه لیوان شیر استفاده کردم که به نظرم یک و نیم لیوان باشه بهتره اما اگه دوست ندارین خیلی خیس مرطوب بشه یه لیوان کافیه .
بعد که جذب شد مواد کرمی رو روش ریختم و صاف کردم و پودر کاکائو روش الک کردم .
داخل یخچال یه شب تا صبح بمونه و بعد سرو که خیلی خوشمزه هست و هر چی بیشتر بمونه خوشمزه تر
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیراشکی گوشت
مواد لازم
یک و یک سوم پ اب ولرم (در حدی باشه که دستو نسوزونه)
یک و یک دوم قاشق چایخوری خمیر مایه ی فوری
3 پ ارد
یک چهارم پیمانه پودر پنیر پارمسان
یک قاشق چایخوری نمک
دو قاشق چایخوری شکر
یک قاشق چایخوری بکینگ پودر
دو قاشق غذا خوری روغن مایع
طرز تهیه
ابتدا خمیر مایه و شکر رو روی اب می ریزیم روشو می پوشونیم و ده دقیقه می ذاریم بمونه تا عمل بیاد.
ارد،پودر پنیر، نمک،بکینگ پودر رو باهم مخلوط می کنیم. روغن مایع و خمیر مایه عمل امده رو به مخلوط ارد اضافه می کنیم،روی میز کار رو ارد پاشی می کنیم و خمیر رو و پنج دقیقه روی میز ورز می دیم کف یک کاسه رو چرب می کنیم و خمیر رو داخل کاسه می ذاریم و روشو می پوشونیم و به مدت یک ساعت در محیط گرم می ذاریم تا حجم خمیر دو برابر بشه. بعد از استراحت، دوباره روی میز کار رو ارد پاشی می کنیم و خمیر و به 12 قسمت مساوی تقسیم می کنیم و هر قسمت رو کمی گرد کرده و با دست پهنش می کنیم (نباید خیلی نازک باشه) روی خمیر کمی سس کچاپ می زنیم و داخلش رو با مواد دلخواه و پنیر پیتزا پر می کنیم (من با مایه ی گوشت پر کردم) و لبه های خمیر رو به هم می چسبونیم و در روغنی که کاملا داغ شده سرخ می کنیم.
نکته: پودر پنیر پارمسان رو اکثر سوپر مارکتا دارن و به راحتی می تونید تهیه کنید.
نکته 2: این خمیر یکم حالت چسبانکی داره نباید ارد اضافه کنید فقط درحدی که به دست و سطح کار نچسبه. .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_شنی
دوستان این کیک بافتش فوق العاده عالی ونرمه من توی تابه درست کردم واقعا هیچی از فر کم نداشت توصیه می کنم حتما امتحان کنید پشیمون نمی شین این کیک به عربی به کیک رمل معروفه رمل به معنی شن است بخاطر وجود نارگیل روی سطح کیک که حالت شن ریزه داره واما دستورپیمانه براساس لیوان دسته دار فرانسویه
طرز تهیه... حدود نصف لیوان نارگیل را توی تابه تفت دهید با حرارت ملایم تا طلایی بشود مرتب هم بزنید تا یکدست طلایی بشود
دولیوان پر ارد را با یک قاشق غذاخوری سر صاف بکین پودر حتما سه بار الک کنید و تابه را دوطرفش را چرب کنید من با ارده چرب کردم شما میتونید با روغن جامد یا کره چرب کنید کاغذروغنی کف تابه دولایه بذارید وروش را کمی چرب کنید وروی گاز شعله پخش کن بزارید واجازه بدین تا تابه خوب گرم بشه وشما برید سر وقت درست کردن مواد کیک
ادامه کار.... چهار تا تخم مرغ به دمای محیط رسیده را با یک لیوان شکر که حدود یه بند انگشت سر خالی باشه اگر شیرین دوست دارید پر بریزید با نوک قاشق چایخوری وانیل حدود پنج دقیقه بزنید تا پف کنه وکرمی بشود بعد دو سوم لیوان روغن مایع بریزید و کمی مخلوط کنید بعد یک لیوان سرخالی شیر داغ در حدی که اگر انگشت زدین گرما را احساس کنید به مواد اضافه ومخلوط کنید در حدودیک دقیفه بزنید ارد را با الک در سه تا چهار مرحله روی مواد الک کنید وبا دور کند هم زن مخلوط کنید زیاد هم نزنید فقط ارد صاف بشه کافیه ومواد را توی تابه از قبل گرم شده ریختم وروی حرارت متوسط رو به کم گذاشتم توی فیلم نشون دادم☝بعد نیم ساعت چک کنید اگر خلال تمیز بیرون امد تابه را بر گردونید تا روی کیک هم کمی طلایی بشه نه زیاد حدود ده دقیفه وتا کیک کاملا داغه چهار تا پنج قاشق پر شیر عسلی روی کیک بریزید وصاف کتید وروش را نارگیل تفت خورده بریزید وکمی که سرد شد برش بزنید .
نکته.... می شه کیک را توی فر هم درست کرد 180درجه بمدت تقریبی50دقیقه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا سیب زمینی
سیب زمینی اب پز 5 عدد
پنیر موتزارلا 2-3 قاشق غذاخورب
کره 1 قاشق سوپخوری
مواد رویه
هویج پخته 1 عدد
نخود فرنگی پخته 1 ½ لیوان
ذرت پخته 1 فنجان
سوسیس 1 فنجان
فلفل قرمز و سبز 1 فنجان
پنیر موتزارلا 1 فنجان
سیب زمینی ابپز را رنده کرده و با کره و پنیر موتزارلا مخلوط می کنیم و در کف ظرف سرو پهن می کنیم. سپس همه مواد را روی سیب زمینی ریخته روی ان را با پنیر موتزارلا پوشانده و در فر 180 درجه به مدت 20 دقیق قرار می دهیم تا پنیرها طلایی شود.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛