eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. من سيرابی دوس دارم 😋ولی دلمه سیرابی نخوردم 🙃 سیرابیو تمیز میکنن شیکمشو پر میکنن میدوزن میزارن با اب و رب و پیاز و نمک فلفل دارچین بپزه😍😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔝 💎مناسب ماه رمضان خیلی هم خوشمزست👌😋😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
زرده تخم مرغ یک عدد روغن جامد معمولی 2ق غ اگر در دسترس نبود ازکره یاروغن مایع هم میشه استفاده کرد ماست 1/4لیوان _ماست پرچرب بهتره وترش هم نباشه، بیکینگ پودر 1 ق م جوش شیرین 1/2ق چ (من نمیزنم حذف می کنم ) نمک‌یک پیچ یا پنس به اندازه دوانگشت دستتان که پیچ دهید زیاد نریزید خمیر شور مزه بشه وانیل 1/8ق چ یا پودر هل به دلخواهه اردسفید به میزان لازم (حدود یک لیوان) طرزتهیه: زرده تخم مرغ را به همراه وانیل داخل ظرفی ریخته با همزن دستی هم بزنید تازرده خوب بازشود،سپس ماست را اضافه کرده وهم بزنید تا خوب مخلوط شوندبعد بقیه مواد شامل روغن ٬ بیکینگ پودر٬ جوش شیرین ونمک راهم افزوده ویکدست کنید، ارد الک شده را کم کم باقاشق اضافه کرده هم بزنید ارد را به میزانی اضافه کنید که خمیری بدست اید که به دست نچسبدسپس خمیر را خیلی کم درحدی که مواد مخلوط شوندورزدهید، بیش ازاندازه اردنریزید ورز هم ندین ،همین که خمیر به دست نچسبید کافیه،چون ارد زیاد باعث سفت شدن گوشفیل خواهدشد. روی خمیررابپوشانید وبه مدت یکی دوساعت درمحیط اشپزخانه استراحت دهید. پس ازاستراحت، خمیررا کمی ورز دهید،سپس ان را روی میز کار به ضخامت دو سه میلی و نازک پهن کنید (هرچه نازکتر بهتر)وبه شکلهای دلخواه قالب بزنید،ودر روغن داغ فراوان باحرارت ملایم سرخ کنید،زیروروکنیدوازروغن داغ برروی انها بریزیدتاپف کنندومغزپخت شوند.بعد بلافاصله در شهد ولرم حدود دوسه دقیقه قراردهید، طرزتهیه شهد همان شهد زولبیا،بامیه است که درپستهای قبل گذاشته شده،بیش ازاندازه شل نباشد که گوش فیلها خمیر ونرم می شوند وبیش ازاندازه هم غلیظ نباشد که شهد به خورد انها نمیرود ،غلظتی درحداز شیره مربا کمی سفت تر حتما وقتی سطح کار را برای پهن کردن خمیر اردپاشی کردین اردهای اضافه را ازروی خمیر پاک کنید چون موقع سرخ کردن باعث کف کردن روغن میشه وسرخ کردن گوشفیلها سخت ویااینکه خمیررابین دوپلاستیک پهن کنیدوسپس برش بزنید. *گوش فیلها را باحرارت ملایم سرخ کنین *شهد سرد نباشد ولرم باشه که به خورد گوش فیلها برود. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نشاسته گل 300 گرم(2 پیمانه پر) ماست پرچرب 350 گرم(1 پیمانه+1/3پیمانه) ممکنه چند قاشق بیشتر ماست استفاده بشه اگه ماست غلیظ خونگی که کمی مونده و ترش باشه استفاده کنید خیلی بهتره من از ماست سون استفاده کردم روغن ترجیحا جامد 1 قاشق چایخوری میتونید روغن مایع استفاده کنید زعفران 2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری آرد 1 قاشق غذاخوری منظور قاشقهای اندازه گیری استاندارد هست دقت کنید از قاشق معمولی استفاده نکنید چون حجم قاشقهای معمولی کمتر از قاشقهای استاندارده و ممکنه به مشکل برخورد کنید . نشاسته+ماست+زعفران+روغن را با هم مخلوط کنید با قاشق هم بزنید تا نشاسته باز شود. برای راحتی و سرعت کار میتونید از همزن برقی استفاده کنید وقتی مواد را مخلوط کردید بسته به غلظت ماست استفاده شده؛غلظت مواد زولبیا رو چک کنید اگه تکه تکه از قاشق ریخت یعنی غلیظه...باید قاشق قاشق ماست اضافه و مخلوط کنید تا جایی که غلظت مواد به حدی برسه که مواد یکدست و نواری از قاشق بریزه برای من 3 قاشق بیشتر ماست استفاده شد. مواد رو صاف کنید و بعد 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر اضافه و مخلوط کنید اگر ماست ترش خونگی استفاده کردید 1/2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر استفاده کنید...ولی برای ماست کارخونه ای 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر لازمه. روی ظرف رو سلفون بکشید و 1 تا 4 ساعت در دمای آشپزخونه استراحت بدید. در صورت استفاده از ماست ترش خونگی میتونید کلا بیکینگ پودر رو حذف و 24 ساعت در دمای آشپزخونه استراحت بدید و بعد سرخ کنید بعد از تایم استراحت مواد رو دوباره هم بزنید تا کف اون بخوابه. مواد رو در قیف یا ظرف سس بریزید. روغن رو در قابلمه بریزید وقتی داغ شد مواد رو در قابلمه فرم بدید. چند قطره از مواد رو داخل روغن بریزید هر وقت سریع پف کرد و از کف ظرف بالا اومد یعنی روغن آماده ست. یک طرف که سرخ شد برگردونید و سمت دیگه رو سرخ کنید. بلافاصله زولبیا رو از روغن در بیاورید و در شربت ولرم فرو ببرید هر چقدر زولبیا بیشتر در شربت بمونه شهد بیشتری جذب میکنه و شیرین تر میشه من به نصف مواد مقداری سیاهدانه اضافه و بعد سرخ کردم با این دستور 20 عدد زولبیا خواهید داشت دستور و نکات مهم شربت زولبیا بامیه رو پست قبل ببینید لطفا با این دستور زولبیا کاملا ترد و شفاف میشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آب سرد 1لیوان کره 50 گرم شربت بار(شربت زولبیا بامیه) 2 قاشق عذاخوری آرد 1 لیوان تخم مرغ 2 تا 3 عدد وانیل 1/4 قاشق چایخوری . آب+کره+شربت بار را در قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش بیاید. وقتی ریز جوش شد بلافاصله همه آرد را یکجا اضافه و مرتب و تند تند هم بزنید تا مواد به صورت خمیر در بیاید. حرارت کاملا کم باشه و 5 تا 7 دقیقه مدام با قاشق خمیر را باز و بسته کنید تا آب اضافی داخل خمیر به تدریج تبخیر شده و خمیر پوک و سبک شده به صورت توپ یکدست و لطیفی دربیاید. اگه مرحله داغ زدن صحیح انجام نشه بامیه ها بعد از پخت نرم میشن. وقتی خمیر آماده شد آنرا به ظرف دیگه ای منتقل و کمی باز کنید تا خمیر ولرم شود. 2 عدد تخم مرغ را دانه دانه به خمیر اضافه کنید. دقت کنید تخم مرغ اول که کاملا به خورد خمیر رفت بعد از آن تخم مرغ دوم را اضافه کنید. همراه با تخم مرغ دوم وانیل را هم اضافه کنید. کمی از خمیر را برداشته و امتحان کنید اگر چسبندگی آن مطابق ویدئو بود دیگه نباید تخم مرغ اضافه کنید،در غیر اینصورت تخم مرغ سوم را در کاسه ای بریزید و هم بزنید تا از لختگی در بیاید و کم کم به خورد خمیر بدید تا جایی که چسبندگی خمیر به حد مورد نظر برسد. اگه تخم مرغ بامیه کم باشه بامیه سفت و اگه زیادتر از حد لازم باشه، بامیه نرم میشه. خمیر آماده را در قیف با ماسوره ستاره بزرگ بریزید . نوک قیچی را در روغن بزنید و خمیر را به سایز دلخواه برش زده در تابه داخل روغن سرد بریزید. تابه را روی حرارت ملایم قرار داده و بامیه ها را سرخ کنید . به تدریج با گرم شدن روغن بامیه ها پف کرده و حجمشون دو برابر میشه. گاهی هم بزنید تا بامیه ها یکدست سرخ و طلایی شوند. به تدریج با طلایی شدن بامیه ها وقتی به هم برخورد میکنند صدای کرانچی شدنشون رو میتونید بشنوید. بامیه های سرخ شده را از روغن خارج کرده و در صافی بریزید و بلافاصله در شربت کاملا سرد و غلیظ بریزید و هم بزنید . مواظب باشید بامیه بیشتر از 2 دقیقه داخل شربت نماند وگرنه زیاد شربت جذب کرده و کمی نرم میشود. دقت کنید هم برای سری اول و هم دفعات بعدی باید روغن سرد شود و بعد خمیر قیچی شده را در روغن سرد بریزید. حتما بامیه را با حرارت ملایم سرخ کنید تا مغز پخت شوند. حجم زیادی بامیه با هم در روغن نریزید تا جای پف کردن و سرخ شدن داشته باشند وگرنه بامیه نرم میشود. شربت سرد باشه،قوام کافی داشته باشه،بامیه کاملا مغز پخت و پوک بشه،بیرون یخچال بدون درپوش نگهداری شود ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اولین قدم برای داشتم زولبیا و بامیه حرفه ای ،تهیه با کیفیت هست در تهیه شربت بار حرفه ای دو جزء خیلی مهم هستن جوهر لیمو گلوکز یا بادکا لطفا لطفا لطفا به جای جوهر لیمو، آبلیمو نزنید چون احتمال شکرک زدن شربت زیاد میشه یا مثلا ممکنه شربت بار رو تا حالا بدون گلوکز امتحان کرده باشید ولی بهتون اطمینان میدم به هیچ عنوان شربت باری که در اون گلوکز به کار نرفته نمیتونه زولبیا و بامیه شما رو شفاف و زیبا کنه و همین طور قوامی که به شربت بار شما میده در کیفیت نهایی زولبیا و بامیه شما بسیااااار موثره و باعث ترد ماندن زولبیا و بامیه میشه... پس لطفا هم جوهر لیمو وهم گلوکز رو از لوازم قنادی تهیه کنید و بعد دست به کار تهیه شربت بار بشید،قیمت زیادی هم ندارن و مدتها میتونید هر دو رو در کابینت آشپزخونه نگهداری و بارها ازشون استفاده کنید. ⭕حتما قاشق چوبی استفاده چون قاشق فلزی باعث شکرک زدن میشه شکر 2 لیوان آب 1 لیوان جوهر لیمو 1/4 قاشق چایخوری اگر خواستید مواد رو دو برابر کنید جوهر لیمو رو 1/4 قاشق چایخوری سرپرُ بریزید گلاب 2 قاشق غذاخوری زعفران به میزان دلخواه گلوکز 2 قاشق غذاخوری پُر اگه گلوکز رقیق بود تا 3 قاشق هم میتونید اضافه کنید...شربتتون براق تر میشه آب+جوهر لیمو را در قابلمه بریزید هم بزنید تا جوهر لیمو حل شود صبر کنید تا با حرارت کم آب جوش بیاید. حرارت حتما کم قابلمه متناسب با میزان مواد باشد شعله گاز باید متناسب با سایز قابلمه باشد حرارت زیاد باعث شکر زدن میشود شکر را اضافه و بدون همزدن صبر کنید تا آهسته شکر حل بشه ،به هیچ عنوان در اون قاشق نزنید وقتی شکر کاملا حل شد گلاب+گلوکز+زعفران را هم اضافه کنید. سپس با قاشق چوبی خیلی آهسته طوری که به دیواره قابلمه برخورد نکند کمی هم بزنید تا اگر شکر باقی مانده با بقیه مواد حل و یکدست شود. بگذارید با حرارت خیلی کم بجوشد و قوام بیاید. بین کار حتما با قلموی خیس شکرک های دیواره قابلمه را مدام تمیز کنید وگرنه شربت شکرک میزند. حدود 30 تا 45 دقیقه با حرارت کم طول میکشه تا شربت قوام بیاد ✔چند قطره از شربت را در ظرفی بریزید صبر کنید خنک شود شربت قوام آمده به سختی در ظرف حرکت میکند و بین دو انگشت کاملا چسبنده بوده و اصطلاحا نخ میدهد. من دستور رو دو برابر کردم چون هم زولبیا و هم بامیه درست کردم اگه یکیشو خواستید درست کنید نیازی به دو برابر کردن دستور نیست اضافی شربت در ظرف دربسته در کابینت تا چند سال ماندگاری داره ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیر عسلی شیر 2 لیوان شکر نصف لیوان کره 25 گرم یک ظرف و تابه بزرگی رو انتخاب کردم . حرارت ملایم رو به کم باشه . چون این فرآیند تهیه شیرعسلی کمی زمان بر هست هر چه قدر ظرف بزرگتر و سطح اش بیشتر باشه این راحت تر تبخیر میشه و به غلظت می رسه . شیر و شکر رو روی حرارت قرار دادم . مدام هم زدن رو ادامه دادم به هیج عنوان نباید بجوشه و گرنه شکرک می زنه و ته می گیره .من هر یکی دو دقیقه هم می زدم و توحه می کردم که اصلا ته نگیره و نجوشه ، ممکنه خیلی ریز جوش بزنه ایراد نداره اما نباید جوش زیاد بزنه . مرحله تبخیر کمی طولانی هست . من ظرفی که انتخاب کردم وسیع بود و برای من نزدیک یک ساعت کمی کمتر زمان برد حتی مممکنه تا دو ساعت هم زمان ببره .حرارت رو زیاد نکنید اصلا و با حوصله انجام بدید . آخر که غلیظ شد ،کره رو اضافه کردم . میزان غلظت سلیقه ای هستش . نکات تکمیلی : من با این میزان نزدیک 200 گرم شیر عسلی به دست آوردم . شیر عسلی غلیظ حدودا دو هفته توی ظرف درب بسته در یخچال قابل نگه داری هست . شیر عسلی بعد از سرد شدن سفت تر میشه . مواظب باشید که ته نگیره ، اگر ته گرفت ظرفتون رو عوض کنید. غلظت شیر عسلی بسته به علاقه و سلیقه شما دارد اما حواستون باشه خیلی هم غلیظ نشه چون بعدش دیگه سرد بشه سفت تر میشه و اگر خیلی سفت شد می تونین کمی اب جوش بریزید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نونی بسیار نرم و لطیف و پنبه ای . همون طور که از اسمش معلومه و برای صبحونه و عصرونه عالی عالی 🤗 . تخم مرغ 1 عدد شکر 60 گرم (4 ق غ) پودر خمیر مایه 6 گرم (1 ق م سرپر یا 2 ق چ) خامه صبحانه 75 گرم (2 ق غ) کره آب شده 80 گرم شیر ولرم 80 میلی (یک سوم لیوان) آرد نون فانتزی یا آرد سفید قنادی تقریبا 300 تا 375 گرم (حدودا 2 تا 2 و نیم لیوان) نمک نصف ق چ داخل شیر ولرم یک قاشق چایخوری شکر ریختم و مخلوط کردم و بعد پودر خمیر مایه رو بهش اضافه کردم و در ظرف رو قرار دادم تا ده دقیقه تا به عمل بیاد . داخل ظرف بزرگتری یه تخم مرغ رو کمی با چنگال زدم ، کره آب شده ، شکر ، خامه ، نمک رو اضافه کردم . خمیر مایه به عمل اومده رو هم ریختم و مخلوط کردم . آرد رو الک کردم و داخلش ریختم . میزان آرد خیلی تقریبی هست کم کم ریختم و شروع کردم خمیر رو به ورز دادن . آرد تا جایی که خمیر به دست نچسبه . این جا خیلی مهمه وقتی ارد زیادی اضاقه بشه لطافت نون رو می گیره نون رو سنگین می کنه و سفت میشه و حتی نونتون زود بیات میشه . ده دقیقه ورز بخوره یا یکی دو دقیقه ورز بدین و 100 بار روی صفحه کار بکوبین . داخل ظرف تمیز که خیلی کوچولو کف و دیواره اش چرب کردم قرار دادم . روش رو خوب پوشوندم و توی محیط نسبتا گرم قرار دادم (قبلا هم بارها گفتم که می تونبن فر رو روشن کنین دو سه دقیقه بعد خاموش کنین داخلش که گرم هست ظرف حاوی خمیر رو بزارین برای استراحت) تا حدودا یه ساعت استراحت داشته باشه . بعد استراحت پف خمیر رو با ورز دادن گرفتم . طرح دادن و پیچیدنش دل به خواهی هست من شش تا چونه کردم و به این روش توی ظرفم چیدم . دوباره روش پارچه تمیز انداختم و حدودا 20 تا 25 دقیقه استراحت دوم داشته باشم . توی این مدت فر رو روشن کردم . برای رومال هم یه زرده تخم مرغ و یه کم خامه و و زعفران غلیظ رو با هم مخلوط و با قلمو رومال زدم . توی فر 190 درجه به مدت 20 دقیقه قرار دادم . یه ظرف حاوی آب هم در فر قرار دادم تا رطوبت ایجاد بشه و به نرمی و لطافت کمک کنه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان کندو عسلی مواد لازم :👇 آرد قنادی 2 پیمانه بسته به جنس آرد ممکنه است کمی بیشتر مصرف شود خمیر مایه فوری 2 قاشق چایخوری پُر بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری نمک 1/2 قاشق چایخوری شیر ولرم 3/4 پیمانه کره نرم یا روغن مایع 2 قاشق غذاخوری(40گرم) شکر 1 قاشق غذاخوری عسل یا شربت بار)شربت زولبیا بامیه)1 قاشق غذاخوری میتونید 2 قاشق شکر بزنید و عسل رو حذف کنید پنیر خامه ای یا کرمفیل وانیلی حدود 150 گرم رومال...1 عدد زرده+1 قاشق چایخوری خامه+ صبحانه+کمی پودر قند شربت...3/4 پیمانه شکر+1/2 پیمانه آب را روی حرارت ملایم قرار بدید تا به جوش بیاد،صبر کنید 3 تا 4 دقیقه بجوشه سپس 2 قاشق غذاخوری عسل و 1/4 قاشق چایخوری وانیل یا 1 تکه چون دارچین اضافه و حرارت را خاموش کنید تا شربت خنک شود دستور تهیه :👇 کره نرم+شکر+عسل را مخلوط کنید آرد+بیکینگ پودر +نمک را مخلوط و کنار بگذارید شیر ولرم و 1 قاشق چایخوری شکر را مخلوط کنید تا شکر حل شود سپس خمیر مایه را افزوده و هم بزنید روی ظرف را بپوشانید و 5 دقیقه صبر کنید تا عمل آمده و کف کند. خمیر مایه عمل آمده را به مخلوط کره و شکر افزوده و آرد را به تدریج اصافه و هم بزنید تا خمیر جمع شود. در این مرحله خمیر چسبناک است، روی سطح کار کمی آرد بپاشید و خمیر را منتقل کرده و ورز دهید...اگر زیاد چسبنده بود کم کم آرد بریزید و 10 دقیقه مدام خمیر را ورز دهید (خمیر را چنگ نزنید) تا خمیر نهایی کاملا لطیف و کشسان شده و به دست نچسبد. خمیر را در کاسه چرب بگذارید و رویش را بپوشانید،1 و نیم ساعت در جای گرم استراحت دهید تا حجم آن 2 برابر شود. پف خمیر را بگیرید. ابتدا خمیر را 4 قسمت مساوی و دوباره هر قسمت را به 4 قسمت تقسیم کنید(مجموعا 16 چانه) چانه ها را با وردنه باز کنید از پنیر خامه ای یا کرمفیل وسط خمیر گذاشته خوب ببندید قالب 23 یا 25 را با کره یا روغن جامد چرب و خوب آرد پاشی کنید و چانه ها را با کمی فاصله در قالب بچینید روی قالب را بپوشانید و 1 ساعت دیگر استراحت دهید تا خمیر حجم قالب را پر کنید. سپس به آرامی رومال کرده فر را از قبل با حرارت180 درجه روشن کنید تا گرم شود.1 ظرف آب جوش در فر قرار دهید. قالب نان را در فر بگذارید 25 تا 30 دقیقه بپزد تا طلایی شود. سپس از فر در آورده و بلافاصله شربت خنک را روی نان داغ بریزید صبر کنید تا شربت جذب شود و سرو کنید. میتونید روی نان را با عسل رقیق شیرین کنید ولی با شربت بهتره فر برقی دما 160 درجه میتوتید در تابه دو طرفه یا به روش فر دستساز این نون رو بپزید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این خورش مناسب این فصله اگر میخواید با گوشت قرمز درست کنید اینو هم امتحان کنید طعمش عااالیه تکه های مرغ رو با پیاز تفت بدید زردچوبه وفلفل بزنید. وقتی باهم تفت خوردن آب بریزید به اندازه ای آب بریزید که روی مرغ رو بگیره درشو بزارید تا نیم پز بشه.تا مرغ نیم پز میشه.گوجه فرنگی رو پوست بگیرید وخرد کنید. ساقه بامیه رو جدا کنید. از ته نزنید. مقداری روغن تو ماهی تابه بریزید بامیه رو شسته واضافه کنید .درشو بزارید تا با شعله کم تفت بخوره. بامیه رو از ماهی تابه خارج کرده گوجه فرنگی خرد شده اضافه کنید نمک،زردچوبه،یک عدد فلفل سبز بزنید درشو بزارید تا سرخ بشه. وقتی که مرغ نیم پز شد. گوجه فرنگی سرخ شده وبامیه تفت خورده اضافه کنید نمک بزنید ودرشو بزارید با شعله کم جابیفته. این خورش نباید رقیق وابکی باشه. اگر گوجه تون بی رنگه میتونید نصف قاشق رب بزنید عزیزانی که در مورد فریزیر کردن بامیه سوال کرده ساقه بامیه رو جدا میکنم از نه نزنید دقیق مثل فیلم میزارم با حرارت کم کمی بپزه و تفت بخوره بعد از سرد شدن به اندازه مصرف تو نایلون فریزیر میریزیم وفریزیر میزارم. میتونید خام خم فریزیر کنید ولی این نوع واسه فصل زمستون که استفاده کنید بوی خامی نمیده. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کره نرم شده در دمای محیط 200 گرم(میتونید از کره گیاهی استفاده کنید) روغن مایع 50 گرم(1/4 پیمانه) پودر قند 180 گرم(1 پیمانه) شربت بار(شربت زولبیا بامیه)یا عسل 1 قاشق غذاخوری تخم مرغ 4 عدد وانیل 1/4 قاشق چایخوری آرد 300 گرم(2پیمانه+5قاشق غذاخوری) نشاسته ذرت 4 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر 1قاشق چایخوری سیب 2 عدد قالب پای من کوچیک هست و من هر حلقه سیب رو از وسط نصف کردم...اگر قالب پای بزرگ تر بود سیب را به صورت حلقه استفاده کنید مخلوط شکر و دارچین 2 قاشق غذاخوری . فر را با دمای 180 درجه روشن کنید(فر برقی یا توستر دما بیست درجه کمتر) آرد+نشاسته ذرت+بیکینگ پودر را مخلوط و 3بار الک کنید زرده و سفیده ها را جدا کنید سفیده ها را با دور تند همزن بزنید تا سبک و حجیم شوند به حالت قله ایستاده برسند و کاملا فرم بگیرند. (میتوانید به سفیده ها ابتدای کار 1/4 قاشق چایخوری پودر تارتار برای فرم گیری بهتر و جلوگیری از آب انداختن سفیده اضافه کنید) کره+پودر قند+روغن مایع را 7 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا روشن و حجیم شود. زرده ها را دانه دانه افزوده و با دور تند هم بزنید تا مواد حجیم شود با زرده آخر؛وانیل و شربت بار(عسل) را اضافه و یک دقیقه دیگر هم بزنید مخلوط آرد را در 3 مرحله اضافه و فولد کنید در انتها سفیده را در 2 مرحله به آرامی در مواد فولد کنید داخل قالبها کپسول کاغذی قرار دهید یک لایه از مواد کف قالب بریزید سیب را به شکر و دارچین آغشته و روی مواد بگذارید و یک لایه از مواد کیک روی آن پهن کنید دقت کنید 1 سانت از سر قالب خالی بماند چون پف کیک زیاد است قالبها را در سینی چیده به مدت 30 تا 35 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندان تمیز خارج شود بپزید با این میزان 20 عدد پای سیب سایز کوچک خواهید داشت...برای قالب پای بزرگتر تعداد کمتر میشه اگر این میزان براتون زیاده میتونید مواد رو نصف کنید بافت این پای خیلی سبک و لطیف هست ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزئین کیک 💜از ماسوره گل رز 2d استفاده کردم چون روی کیک با شکلات رنده شده کاور شده نیازی نیست خامه کشی سطح کیک کاملا صاف انجام بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛