9.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوکو_پیتزایی
اینم کوکوی مد نظر😅👊🏻
مواد لازم :
2 عدد تخم مرغ
نمک فلفل آویشن زردچوبه
150 گرم ماست چکیده
50 گرم سس خردل ملایم(همه ی فروشگاه ها دارن)
130 گرم پنیر پیتزا
100 گرم آرد سفید
25 گرم جعفری درشت خورد شده
طرز تهیه :
تخم مرغ و ادویه هارو هم میزنیم و ماست و سس خردل رو بهش اضافه و بازم هم میزنیم و پنیر پیتزا و آرد هم بهش اضافه میکنیم خیلی خوب هم میزنیم و بعدش جعفری هم اضافه میکنیم،بعد مث کوکو داخل روغن سرخ میکنیم ، داخل فر بدون روغن هم میشه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ژله_نوشابه
جذاب و خوشمزه برای پذیرایی شیک
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کوکوی کنگر
خیلیا تو کوکوی کنگر گوشت چرخ کرده میریزین من به شخصه دوست ندارم
عزیزان مقدار مواد چشمی است به ذائقه خودتون کم وزیادش کنید
کنگر ریز خرد شده وپخته واب گرفته شده یک لیوان پر
تخم مرغ دو عدد
پیازچه ویا تره خرد شده دو قاشق
زرشک یک قاشق
قارچ پخته شده یک سوم لیوان
نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه به میزان لازم
خارهای کنگر رو جدا کنید وبشورید وریز خرد کنید وبا مقداری آب وکمی نمک بزارید بپزه بعد از نیم ساعت بین دو انگشت تست کنید ببیند پخته یا نه اگر پخته بود وابی ازش باقی مونده بود تو آبکش بریزد وبا فشار دست ابشو بگیرید
قارچ رو بدون روغن تفت بدید تا آبش کاملا کشیده بشه
تخم مرغ رو در ظرفی بشکنید وادویه ها رو بزنید وبا هم زن دستی خوب بزنید تا کف کنه
سپس باقی مواد رو بهش اضافه کنید وخوب مخلوط کنید
ماهی تابه رو داغ کنید روغن بریزید قالبهای کوکو رو تو روغن بزارید تا قالبها هم داغ بشه داغ شدن قالبها باعث میشه اطراف کوکو هم خوب برشته بشه و راحت ازش جدا بشه
با قاشق از مایه کوکو بریزد تو قالبها وچند دقیقه بزارید خودشو بگیره وبه آرومی قالب رو خارج کرده وطرف دیگه کوکو رو سرخ کنید.
اگه قالب ندارید با قاشق بریزید تو روغن
اگه قارچ دوست ندارید نریزید
قارچ من محلییه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سوپ_گشنیز
این اندازه ها مقدار سوپیه که تو قابلمه س
جو نپخته یک لیوان کمی کمتر
هویج دو عدد
ماست دولیوان (شیر را جایگزین ماست نکنید)
سیر دو حبه رنده شده اختیاریه دوست ندارید نریزید
گشنیز خرد شده یک لیوان پر
نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز واب مرغ به میزان لازم
عزیزان برای سوپ گشنیز هم میتونید از برنج ایرانی وهم جو پوست کنده وهم جو پرک استفاده کنید
من از جو پوست کنده استفاده کردم
هویج رو هم میتونید با رنده درشت رنده کنید هم نگینی خرد کنید
از هر ماستی میتونید استفاده کنید فقط زیاد شیرین نباشه
بجای آب مرغ میتونید از عصاره مرغ اسنفاده کنید
من چند تکه استخوان مرغ که کمی گوشت باهاشون مونده بود همراه یک عدد پیاز چهار قاچ و کمی نمک یک تکه زنجبیل گذاشتم بپزه از آبش برای سوپم استفاده کردم
جو رو خیس کنید وبزارید بپزه اگه فرصت خیس کردن هم ندارید خوب بشورید وبا مقداری آب بیشتر بزارید بپزه
هویج رو پوست گرفته وخرد کنید
هویج رو همراه جو پخته واب مرغ بزارید بپزه
اواسط پخت سیر رنده شده همراه فلفل سیاه وفلفل قرمز ونمک اضافه کرده وبزارید کاملا بپزه وجو لعاب بده
ده دقیقه آخر گشنیز رو که شسته وخرد کردیم بهش اضافه میکنیم نزارید رنگ گشنیز زیادی تغییر کنه
وقتی سوپ به غلظت کافی رسید وکم آب شد ماست رو با هم زن دستی بزنید تا یکدست بشه وکم کم به سوپ اضافه کنید مدام هم بزنید تا ماست نبره ماست باید داغ بشه اما جوش نزنه گاز رو خاموش کنید در صورت تمایل آب یکعدد لیموی تازه بزنید( من زدم)
بعضی از عزیزان در اواخر پخت کمی خامه یا سس مایونز هم میزنن
من نزدم
عزیزان توجه کنید سوپ نباید آبکی باشه وقتی ماست میزنید چون با اضافه کردن ماست سوپ رقیقتر میشه
حتما از گشنیز استفاده کنید جعفری رو جایگزین نکنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ژله رنگین کمان
پودر ژله از هر رنگی که دوست داشتید (من از توت فرنگی و طالبی و بلوبری و پرتقال استفاده کردم)
بستنی وانیلی آب شده
آب جوش
یک نکته بگم برای اینکه خیلی ها ازم این سوال رو میپرسن :برای اینکه بدونید هر قالبتون چند تا بسته پودر ژله لازم داره با لیوانی که آب جوش میریزید داخل ژله، قالبتون رو با همون لیوان با آب پیمانه پیمانه بریزید و ببینید چند لیوان آب لازم داره به ازای هر لیوان شما یک بسته پودر ژله لازم دارید. به همین راحتی. 😍
خوب بریم سراغ دستور این ژله خوشمزه 😋
هر پودر ژله رو با یک لیوان آب جوش حل میکنیم ومیذاریم سرد بشه. وقتی سرد شد هر رنگ از ژله رو دو قسمت میکنیم وبه یکی کمی آب سرد اضافه میکنیم و هم میزنیم و به دیگری دو قاشق غذاخوری بستنی وانیلی آب شده اضافه میکنیم و هم میزنیم. همه ی رنگ ها رو به این صورت آماده میکنیم و کنار میذاریم.
حالا قالبتون رو با دستمال کاغذی خیلی کم چرب کنید. اول ژله ی ساده رو میریزیم و میذاریم یخچال تا نیم بند بشه. بعد ژله بستنی همون رنگ رو میریزیم و میذاریم یخچال تا نیم بند بشه. دوباره رنگ دیگه ژله ی ساده رو میریزیم و میذاریم یخچال تا نیم بند بشه. وقتی نیم بند شد ژله بستنی همون رنگ رو میریزم و میذاریم یخچال تا نیم بند بشه. به ترتیب همه ی رنگ ها رو به همین صورت بریزید داخل قالب تا وقتی که قالبتون پر بشه.
در آخر هم برای چند ساعت مثلا 7الی 8ساعت بذارید داخل یخچال تا کاملاً ببنده و سفت بشه.
خیلی راحت هم از قالب جدا میشه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک لازانیا ⠀
مواد تشکیل دهنده: ⠀
500 گرم لازانیا، حدود هفت دقیقه پخته شده
1/4 فنجان روغن زیتون ⠀
3 فنجان پنیر ریکوتا
2 فنجان موتزارلا رنده شده،
4 فنجان سس گوجه فرنگی ⠀
2 فنجان پاستو ریحان ⠀
1 تخم مرغ بزرگ، هم زده
⠀
مراحل پخت:
فر را در دمای 175 درجه پیش گرم کنید.
جداره یک کاسه مخصوص فر را با روغن زیتون آغشته نموده و خط لازانیا را به صورت لایه ای که از پایین کاسه شروع می شود و کمی همپوشانی دارد بپوشانید. پنیر ریکوتا و 1/2 فنجان موتزارلا را به عنوان اولین لایه بر روی ورق لازانیا قرار دهید. ⠀
یک لایه لازانیای دیگر روی پنیر ریکوتا قرار داده و یک لایه جدید با سس گوجه فرنگی ایجاد کنید و موتزارلا روی آن بپاشید. یک لایه دیگر از لازانیا اضافه کنید و مخلوطی از پاستو و ریکوتا را روی آن بریزید. مراحل را تا انتهای کاسه تکرار کنید. یک فنجان سس را برای روی لازانیا در موقع سرو نگه دارید.
تخم مرغ همزده را با قلم روی ورقه های لازانیای برگردانده شده قرار دهید. کاسه را برای 40 تا 45 دقیقه در فر قرار دهید تا لازانیای شما آماده شود. آن را از فر خارج کنید و اجازه دهید تا برای 20 تا 25 دقیقه خنک شود. بشقابی را روی بالای کاسه قرار دهید و لازانیا را پخته برگردانید کنید .⠀
با سس گوجه فرنگی باقی مانده سرو کنید این لازانیا را میتوانید تا 3 روز نگهداری کنید.
در صورت تمایل به جای سس گوجه فرنگی میتوانید از مایع گوشت (ماکارونی) استفاده کنید که در این صورت مدت زمان نگهداری هم پایین خواهد آمد.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سالاد اندونزی
اين سالاد خيلى خوشمزه س و من چندين ساله با همين روشى كه براتون ميزارم درست ميكنم ، فقط ايبار رو در پاستا جامبو صدفى درست كردم .
اين مقدار موادى كه گفته شده براى 40 نفر و تو 6 ديس كوچيك گرد و تو هر ديس 25 عدد گذاشته شده .
پيش غذاى خوشمزه و براى جشن و تولد و سفره .
مواد لازم براى 35 تا 40 نفر
كلم سفيد متوسط :1 عدد
پاستا جامبو صدفى : 2 بسته
يك عدد قوطى كنسرو :كه مخلوط ذرت و نخودفرنگى و هويج هستش
كالباس :500 گرم نيم كيلو
خيار شور:6/7 عدد متوسط
سس سفيد و ماست : از هر كدام 4 ق غذاخورى
نمك و فلفل سياه به ميزان لازم
كمى نمك و روغن براى پخت پاستا
✍🏻طرزتهيه
يك عدد كلم سفيد متوسط رو خوب به دلخواه رشته اى مثل ويدئو خرد ميكنيم كه هر چه ريز و نازك باشه بهتره، بعد شستشو و آبكش ميكنيم تا كاملا آبش چكيده بشه
حالا كالباس ،خيارشور ، مخلوط كنسر رو كه نگينى كرده رو به كلم اضافه ميكنيم
براى سس سالاد هم
4 ق غ خ ماست و 4 ق غ خ سس مايونز و 2 قاشق مربا خورى نمك رو با هم مخلوط و به سالادمون اضافه با كاملا باهم مخلوط و ميزاريم نيم ساعتى تو يخچال و بعد داخل پاستا رو پر ميكنيم
.براى پخت پاستا اون رو در اب و نمك و كمى روغن ميپزيم و حدود ده تا 15 دقيقه جوشانده و ابكش ميكنيم و كمى اب سرد روش پاشيده تا بهم نچسبه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛