مافین مرغ
دستور تهیه :👇
برای این مدل ازفینگرفود، میشه به جای مرغ گوشت ریخت ومافین گوشت درست کرد یاموادپیتزا وبشه مافین پیتزایی،بافت این مافین کاملا نرمه،من دو سری تهیه کردم سری اول را براتون فیلم گرفتم سری دوم کمی میزان مواد اصلی دستور راتغییردادم وبه نظرم عالی ترشد به همین خاطر همین میزان موادراروی فیلم براتون گذاشتم، توضیح دقیق میدم حتما بخونید بعد دست به کاربشین،
درابتدا مواد گوشتی را اماده کرده وکناربگذارید به اینصورت :
یک عدد سینه مرغ رابه همراه یک عدد پیازخردشده،زردچوبه،فلفل نمک ومقدارکمی اب بپزید،پس از پختن بصورت مکعبی خردکنید_ می توان درون مافین، مرغ را به همین صورت استفاده کرد یا اینکه آن را پس ازپخت وخرد کردن به همراه یک عدد پیازنگینی تفت داده شده با دو ق غ روغن یک تفت کوتاه نیز داد_سپس یک عدد فلفل دلمه ای کوچک نگینی شده،به همراه 3ق غ ذرت پخته اضافه کنیدوفلفل پودراویشن وکمی نمک بزنید و اجازه دهید تامواد کااملا سردشوند،
_ازقارچ خردشده، هویج پخته ونگینی شده ،نخودفرنگی و.... به دلخواه نیز می توان استفاده کرد_
درون ظرفی 2عدد تخم مرغ رابا همزن درحدود دوسه دقیقه ای بزنید تاتخم مرغها ازلختی درایند وکمی حجیم شوند_باهمزن دستی هم میشه همه این مراحل راانجام داد_
سپس 2/3 لیوان ماست شیرین و ترجیحا سفت اضافه کنید ودرحدیکدست شدن هم بزنید حدود 1/3لیوان روغن مایع نیز افزوده وکمی مخلوط کنید،
_یک ق غ زعفران دم کرده نیز به دلخواه برای خوشرنگ شدن مافین می توان به آن افزود_
مخلوط سه بار الک شده آرد یک لیوان پر_حدود 150گرم_ بیکینگ پودر1ق چ پر اندازه گیری،پاپریکا 1/2ق چ،پودراویشن 1/2ق چ ،فلفل کمی و عصاره پودرشده مرغ 1عدد_به دلخواه_ را کم کم اضافه کنید وباهمزن یکدست کنید👈دوستان توجه کنید بهتره بیکینگ پودر راباموادمخلوط نکنید وپس از مخلوط کردن ارد وادویه ها بامایه ویکدست شدن ، دراین زمان بیکینگ پودرراروی مایه یکدست شده ریخته وهم بزنید، به این روش بیکینگ پودر بهترعمل میکنه، بااردم مخلوط بشه مشکلی نیست،
دراخر مواد گوشتی _نباید خییلی چرب باشه_ ونصف لیوان پنیر پیتزا _به دلخواه،من نریختم _رابیفزایید وارام مخلوط کنید،
مایه راباقیف یا قاشق درون کپسولهای کاغذی مافین ،یا قالب مافین چرب شده با کره ریخته ودرفر ازقبل 15 دقیقه قبل گرم 180درجه حدود سی تاچهل دقیقه پخت دهید تا روی مافینها طلایی شوند ومغز انها پخته،
وقتی عصاره مرغ به غذا اضافه میشه،حواستون به نمک غذا باشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک میکری
کیک میکری معروف به کیک 3 دقیقه ای؛ یه کیک سریع با بافت نرم و اسفنجیه که میتونید با طعم های مختلفی درست کنید
داخل خمیر این کیک میتونید از مغز گردو و یا کشمش و به جای وانیل از پودر کاکائو، زعفران و پوست رنده شده پرتقال استفاده کنید
👈 پیشنهاد میکنم حتما پوست رنده شده پرتقال رو تست کنید عطر و طعم فوق العاده ای به کیک میده(حواستون باشه قسمت سفید پوست پرتقال رو رنده نکنید )
اگر ساندویچ میکر ندارید مواد رو داخل تابه بریزید و درش رو دم کنی بذارید و با شعله خیلی خیلی کم( ترجیحا روی شعله پخش کن) بپزید؛ فقط دقت کنید بیش از حد نازک و یا قطور نشه ( من با 3 برابر این میزان مواد تست کردم حدود نیم ساعت طول کشید و توی این مدت در تابه نباید باز بشه وقتی یه طرف طلایی شد برگردونید تا طرف دیگه طلایی بشه؛ اگر رطوبت داشت چند دقیقه آخر پخت در تابه رو باز بذارید )
مواد لازم
تخم مرغ: 1 عدد متوسط
شکر: 3 ق غ
شیر: 2 ق غ
روغن: 1/4 پیمانه
وانیل: 1 ق چ
آرد سفید (نول): 1/2 پیمانه
بکینگ پودر : 1/2 ق چ
🔈با این میزان مواد حدودا 5 تا کیک میتونید داشته باشید
طرز تهیه
1.ساندویچ میکر رو روشن کنید تا داغ داغ بشه و سینی بالا و پایینش رو کامل چرب کنید
2.تخم مرغ و شکر رو با هم ترکیب کنید و هم بزنید تامثل ویدئو کرمی رنگ و روشن بشه
3.شیر + روغن +وانیل رو اضافه کنید و کمی هم بزنید تا ترکیب بشن
4. آرد و بکیبنگ پودر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه
5. مواد کیک رو داخل میکر داغ بریزید و یکدست پخش کنید
خیلی بیش از حد پر نکنید که بعد پف کردن سرریز بشه و خیلی هم کم نریزید که روی کیک خوشرنگ نشه
6. در میکر رو ببندید و از 3 تا 5 دقیقه صبر کنید تا طلایی بشه .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مافین مرغ
دستور تهیه :👇
برای این مدل ازفینگرفود، میشه به جای مرغ گوشت ریخت ومافین گوشت درست کرد یاموادپیتزا وبشه مافین پیتزایی،بافت این مافین کاملا نرمه،من دو سری تهیه کردم سری اول را براتون فیلم گرفتم سری دوم کمی میزان مواد اصلی دستور راتغییردادم وبه نظرم عالی ترشد به همین خاطر همین میزان موادراروی فیلم براتون گذاشتم، توضیح دقیق میدم حتما بخونید بعد دست به کاربشین،
درابتدا مواد گوشتی را اماده کرده وکناربگذارید به اینصورت :
یک عدد سینه مرغ رابه همراه یک عدد پیازخردشده،زردچوبه،فلفل نمک ومقدارکمی اب بپزید،پس از پختن بصورت مکعبی خردکنید_ می توان درون مافین، مرغ را به همین صورت استفاده کرد یا اینکه آن را پس ازپخت وخرد کردن به همراه یک عدد پیازنگینی تفت داده شده با دو ق غ روغن یک تفت کوتاه نیز داد_سپس یک عدد فلفل دلمه ای کوچک نگینی شده،به همراه 3ق غ ذرت پخته اضافه کنیدوفلفل پودراویشن وکمی نمک بزنید و اجازه دهید تامواد کااملا سردشوند،
_ازقارچ خردشده، هویج پخته ونگینی شده ،نخودفرنگی و.... به دلخواه نیز می توان استفاده کرد_
درون ظرفی 2عدد تخم مرغ رابا همزن درحدود دوسه دقیقه ای بزنید تاتخم مرغها ازلختی درایند وکمی حجیم شوند_باهمزن دستی هم میشه همه این مراحل راانجام داد_
سپس 2/3 لیوان ماست شیرین و ترجیحا سفت اضافه کنید ودرحدیکدست شدن هم بزنید حدود 1/3لیوان روغن مایع نیز افزوده وکمی مخلوط کنید،
_یک ق غ زعفران دم کرده نیز به دلخواه برای خوشرنگ شدن مافین می توان به آن افزود_
مخلوط سه بار الک شده آرد یک لیوان پر_حدود 150گرم_ بیکینگ پودر1ق چ پر اندازه گیری،پاپریکا 1/2ق چ،پودراویشن 1/2ق چ ،فلفل کمی و عصاره پودرشده مرغ 1عدد_به دلخواه_ را کم کم اضافه کنید وباهمزن یکدست کنید👈دوستان توجه کنید بهتره بیکینگ پودر راباموادمخلوط نکنید وپس از مخلوط کردن ارد وادویه ها بامایه ویکدست شدن ، دراین زمان بیکینگ پودرراروی مایه یکدست شده ریخته وهم بزنید، به این روش بیکینگ پودر بهترعمل میکنه، بااردم مخلوط بشه مشکلی نیست،
دراخر مواد گوشتی _نباید خییلی چرب باشه_ ونصف لیوان پنیر پیتزا _به دلخواه،من نریختم _رابیفزایید وارام مخلوط کنید،
مایه راباقیف یا قاشق درون کپسولهای کاغذی مافین ،یا قالب مافین چرب شده با کره ریخته ودرفر ازقبل 15 دقیقه قبل گرم 180درجه حدود سی تاچهل دقیقه پخت دهید تا روی مافینها طلایی شوند ومغز انها پخته،
وقتی عصاره مرغ به غذا اضافه میشه،حواستون به نمک غذا باشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ته_چین_مرغ
برای 3 نفر
سینه مرغ یا ران مرغ 1 عدد
پیاز 1 عدد
برنج 3 پیمانه
زرده تخم مرغ 3 عدد
زعفران دم کرده به میزان لازم
ماست سون کاله نصف لیوان
روغن مایع یک سوم لیوان
زرشک و خلال بادام و خلال پسته به میزان لازم
برنج را از قبل خیس کردم .
مرغ رو همراه با پیاز گذاشتم بپزه بهش نمک و فلفل و زردچوبه هم اضافه کنید. البته به مقدار از آب مرغ رو نگه داشتم . بعد از پختن مرغ ریش ریش کردم.
زرشک و خلال بادام و پسته رو هم کمی با روغن تفت دادم.
زرده های تخم مرغ را همراه با ماست ، روغن و زعفران مخلوط کردم. من یکی ، دو قاشق آب مرغ به این مواد اضافه کردم .
برنج را آبکش کردم. کف قابلمه و دیواره های آن را با روغن چرب می کنیم .
برنج رو با مواد ماست و تخم مرغی مخلوط کردم .
نصف از مواد رو کف قابلمه ریختم و با مشت قاشق صاف کردم . مرغ ریش ریش شده و زرشک و خلال پسته و بادام ریختم و بعد مابقی برنج رو ریختم و فشرده کردم .
روی برنج را کمی روغن که با یکی ، دو قاشق آب مرغ مخلوط کردم و روی برنج ریختم .
قابلمه رو روی حرارت ملایم به مدت 40 دقیقه قرار دادم .
بعد از روی حرارت برداشته و روش دیس گذاشتم و برگردوندم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لاهماجون داخل ماهیتابه
مواد لازم برای خمیر:(21 عدد لاهماجون)
1 پاکت خمیر مایه خشک فوری(10 گرم یا 1 قاشق غذاخوری)
1 قاشق مرباخوری شکر
1 لیوان آب ولرم
2 لیوان شیر ولرم
نصف استکان روغن مایع(40 گرم)
2 قاش مرباخوری نمک
1 کیلو آرد
مواد داخل:
800 گرم گوشت چرخ کرده با چربی متوسط
2 عدد پیاز
2 حبه سیر
4 عدد فلفل قرمز کاپیا(فلفل ترکیه ای)
4 عدد فلفل سیوری(فلفل سبز)
2 عدد گوجه فرنگی
2 قاشق غذاخوری رب(مخلوط رب گوجه و رب فلفل )
1 استکان روغن مایع(80 گرم)
نصف بسته جعفری(حدود 15 ساقه)
ادویه ها(نمک، فلفل سیاه، زیره، آویشن، فلفل قرمز پرک شده ، پودر فلفل قرمز)یا هر ادویه ای که دوست دارید بریزید
طرز تهیه:
شکر ، خمیر مایه و 1 لیوان آب ولرم را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید تا شکر و خمیر مایه حل شود.(خمیر مایه خشک فوری به شرط سالم بودن نیاز به استراحت ندارد ولی میتوانید روی ظرف را بپوشانید و ده دقیقه صبر کنید تا کف کند)شیر ولرم و روغن مایع را اضافه کنید سپس آرد را داخل ظرف بریزید و نمک را روی آرد بریزید و ورز دادن خمیر را شروع کنید(باید خمیر نرمی شود و به دست نچسبد، شما آرد را یکجا نریزید کم کم و با کنترل بریزید)میتوانید خمیر را فقط با شیر و یا فقط با آب درست کنید ولی با شیر خوشمزه تر است.خمیر را داخل ظرفی بذارید و روی خمیر را بپوشانید.
پیاز،سیر ،فلفل قرمز ،فلفل سبز و گوجه فرنگی را جدا جدا در غذاساز خرد کنید.گوشت چرخ کرده و بقیه مواد را داخل ظرفی بریزید و خوب هم بزنید.
در زمانی که مواد داخل را آماده میکنید استراحت خمیر کافی است.از خمیر چانه هایی اندازه نارنگی بردارید و گرد کنید و داخل سینی که کف آن کمی آرد پاشیده اید بذارید.20_21 عدد چانه میشود روی چانه ها را با دستمال بپوشانید تا خشک نشوند.روی سطح کار کمی آرد بپاشید و یکی از چانه ها را بردارید و باز کنید گاهی روی خمیر آرد بپاشید و تا جاییکه میتوانید خمیر را نازک باز کنید. میتوانید گرد یا بیضی باز کنید اما برای پخت داخل ماهیتابه به شکل گرد باز کنید. خمیر را داخل ماهیتابه بذارید(ماهیتابه نچسب و بدون روغن)و از مواد گوشتی یک، دو قاشق به شکل لایه نازک روی خمیر بمالید.ماهیتابه را روی اجاق بذارید و با حرارت کم و در بسته بپزید گاهی در ماهیتابه را بردارید و پخت لاهماجون را کنترل کنید قسمت رویی هم میپزد و خام نمیماند.بقیه خمیر ها را هم به همین روش آماده کنید.اگر خمیر لاهماجون نازک باشد ترد میشود و اگر کمی ضخیم باشد نرمتر میشود.زمان پخت بستگی به ضخامت ماهیتابه دارد.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دونات_آلمانی
از لیوان فرانسوی دسته دار استفاده کنید.
.
مواد لازم:
150 میلی لیتر شیر ولرم(یا 3/4 لیوان)
.
50 گرم کره ذوب شده
.
2 قاشق غذاخوری پر شکر (35تا40 گرم)
1 عددتخم مرغ نصف پاکت خمیر مایه خیس 20گرم(یا 1قاشق مرباخوری پر خمیر مایه خشک)
نصف بسته5گرمی وانیل شکری ترک(یا کمی وانیل ایرانی)
یک پنس نمک(نوک قاشق چایخوری) 2 لیوان آرد (در کل 250 گرم) (بسته به نوع آرد استفاده شده و اندازه تخم مرغ دارد امکان دارد کمتر یا بیشتر آرد استفاده شود) .
برای غلطاندن دونات:
2 قاشق غذاخوری شکر
کمی وانیل(نوک قاشق چایخوری)
برای پر کردن دونات:
مارمالاد توت فرنگی،یا هرنوع کرم وانیلی ویا شکلاتی
. طرز تهیه:
ابتدا شیر ولرم ، خمیر مایه خیس (یاخشک)، یک قاشق غذاخوری شکر و 4 قاشق غذاخوری آرد را با هم مخلوط کنید و بزارید 15 دقیقه تا عمل کند .
بیشتر آردرا در یک کاسه بزرگ بریزید ، مخلوط تخمیر شده (خمیر مایه آماده شده)و بقیه مواد خمیر را اضافه کنید و ورز دهید تا که خمیر به دست نچسبد واکه لازم شد مابقی آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد. روی خمیر را پوشانده وبگذارید خمیر40-50 دقیقه استراحت داده شود تا حجم خمیر دو برابر شود.
خمیر را حدوداً به 20 چانه تقسیم کرده وگرد کنید و (اگر به دست شما چسبیدکمی به دست خود آرد بزنید)، و بعد چانه خمیر را در سینی که کاغذ روغنی انداخته اید گذاشته وبا دست ملایم روی چانه خمیر فشار دهیدو دوباره به مدت نیم ساعت استراحت دهید.
روغن را در قابلمه بریزیدتا گرم شود (اگر دماسنج دارید داغی روغن 170 درجه باشد) ,با حرارت متوسط دونات ها را در روغن انداخته وبعد چند ثانیه پشت رو کنید (طبق ویدئو) , بعضی از دونات ها خودشون میچرخن😁 بعد سرخ شدن روی حوله کاغذی گذاشته و سپس آنها را درون مخلوط شکر ، وانیل آغشته کنید. بعد از آماده شدن همه آنها بامربای توت فرنگی پر کنید. (بیش از حد پر نکنید) آن را درون بشقاب سرو قرار دهید ،وبا پودرشکر تزیین و سرو کنید. از خوردن این دونات لذت ببرید .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم
⠀
مرغ با وزن حدود 2 کیلوگرم
یک قاشق نمک
یک قاشق پاپریکا
نصف قاشق کاری
500 گرم ماست
⠀
آشپزی
⠀
مرغ را بشویید ، به قطعات برش دهید.
نمک و ادویه ها را به ماست اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
می توانید هر نوع ادویه جات را به سلیقه خود اضافه کنید
⠀
مرغ را در ماست بگذارید و بگذارید حدود یک ساعت بمونه.
⠀
مرغ را به ماهیتابه منتقل کنید ، آن را با فویل بپوشانید و در فر از قبل گرم شده 200 درجه در دمای 1 ساعت قرار دهید. پس از آن ، فویل را برداشته و بگذارید 10 دقیقه دیگر آن را بپزد.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام 22 فروردین ماه
یکشنبه تون عالی
خدایا امروز 🍃🌸
بهترین هارا نصب
تک تک دوستانم کن
بهترین احوال
بهترین روزی
بهترین پیشرفت
بهترین عاقبت و
بهترین زندگی را 🍃🌹
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ژله_پاناکوتا
اینم یه ژله دلبر تقدیم حضور پر مهرتون که از دو تا پاناکوتا تشکیل شده که در ادامه دستورشون رو آوردم.
1.پاناکوتا وانیلی رو در قالب کوچکتر بریزید و بذارید ببنده.
2.برای قسمت های سفید (خال ها) می تونید جدا توی یه سینی از پاناکوتا رو بریزید و بعد با کاتر دایره قالب بزنید بعد به دیواره ظرف بچسبانید اون راحت تره.
3.پاناکوتا شکلاتی رو در قالب بزرگتربریزید و پاناکوتا وانیلی بسته شده رو توش بذارید.
#پاناکوتا_شکلاتی : شیر 2 لیوان، شکر 6 ق غ، خامه صبحانه 5 ق غ، شکلات تخته ای و یا پودر کاکائو به مقدار دلخواه، پودر ژلاتین 2 ق غ، آب 1 استکان
پودر ژلاتین رو با یک استکان آب سرد روی حرارت غیرمستقیم حل کرده، خامه رو با چنگال هم زده تا نرم شه، شیر و شکر رو روی حرارت گذاشته و هم بزنید تا شکر حل شه ، شکلات تخته ای رو اضافه کنید و هم بزنید تا با حرارت مواد آب شه، خامه رو کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید و سپس مواد رو از روی حرارت برداشته و ژلاتین رو اضافه کنید.
#پاناکوتا_وانیلی: شیر 2 لیوان، شکر 7 قاشق غذاخوری، خامه صبحانه 5 ق غ، ژلاتین 2 ق غ، آب 1 استکان، وانیل مقداری
پودر ژلاتین رو با یک استکان آب سرد روی حرارت غیرمستقیم حل کرده، شیر و شکر و وانیل رو روی حرارت گذاشته و هم بزنید تا شکر حل بشه، خامه رو روی حرارت غیرمستقیم با چنگال هم زده تا نرم بشه و کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا مواد به خوبی حل بشن و از روی حرارت
بردارید و وقتی خنک شد ژلاتین آب شده رو بهش اضافه کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سوپ_قارچ
این دستور حدودا برای 6 نفر کافیه
قارچ ورقه شده 400 تا 500 گرم
پیاز درشت 1 عدد(حتما ریز نگینی شود)
کره 30 گرم
خامه صبحانه نصف تا یک بسته
شیر 4 لیوان(1 لیتر)
آب مرغ 3 لیوان(میتوانید از قرص عصاره مرغ استفاده کنید هر چند به نظرم با آب مرغ سوپ خیلی خوش طعم تر میشه)
آب حدود 3 لیوان(بستگی داره که بخواید سوپ چقدر حجم پیدا کنه)
آرد سفید 3 تا 4 قاشق غذاخوری(من 4 قاشق ریختم)
نمک و فلفل به میزان لازم(من نریختم چون خود آب مرغ هر دو رو داشت)
پودر سیر کمی (به دلخواه)
.
پیاز را ریز نگینی کرده و در مقداری روغن تفت دهید تا سبک و طلایی روشن شود سپس کره را اضافه کنید.
وقتی کره ذوب شد قارچهای ورقه شده را اضافه و تفت دهید تا کمی آب قارچ کشیده و جمع شود.
آرد را روی قارچها بپاشید،حرارت را ملایم کرده و دو تا سه دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود.
سپس آب مرغ را کم کم اضافه و سریع و مدام هم بزنید تا آرد در آب مرغ حل و کاملا باز شود.
وقتی آرد باز شد آب و در انتها شیر را اضافه کنید.
نمک و فلفل را بنا به ذائقه تنظیم کنید و در صورت دلخواه کمی پودر سیر اضافه کنید.
در قابلمه را نیمه بگذارید و حرارت را ملایم کنید تا سوپ آرام جا افتاده و به غلظت دلخواه برسد.
حتما در سوپ نیمه باشد و هر از گاهی هم بزنید تا سوپ سر نرود و ته نگیرد.
در انتها حرارت را کاملا کم کنید تا سوپ از جوش بیفتد.
و در صورت تمایل خامه صبحانه را در کاسه هم بزنید تا یکدست شود و بعد با کمی سوپ خامه را رقیق کرده و به محتویات داخل قابلمه اضافه و هم بزنید.
بعد از اضافه کردن خامه مواظب باشید سوپ نجوشد وگرنه خامه بریده شده و جلوه زشتی در سوپ پیدا میکند.
اگر بعد از اضافه کردن خامه،سوپ ته مزه شیرین داشت میتوانید کمی آب لیوترش تازه اضافه کنید.
در انتها با کمی جعفری ساطوری و قارچ سرخ شده تزئین و سرو کنید.
سوپ قارچ از اون سوپ هایی هست که از خوردنش سیر نمیشید هم لذیذه و هم سبک
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم:برای خمیر🔻
1 لیوان شیر گرم
1/2 لیوان آب گرم
1 قاشق غذاخوری خمیر مایه فوری
1/2 لیوان روغن
2 قاشق چایخوری شکر دانه ریز
1 قاشق چایخوری نمک
4 لیوان آرد(بسته به نوع آرد ، ممکن است مقدار آرد کمتر یا بیشتر شود)
مواد سس🔻
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1 قاشق چایخوری پودر آویشن
مواد پیتزا🔻
سوسیس ،ژامبون(کالباس)زیتون ،فلفل سبز ،قارچ یا هر مواد دلخواه دیگر که در خانه دارید
پیتر پیتزا یا موزارلا رنده شده به میزان لازم
طرز تهیه🔻
ابتدا شیر،آب ،روغن،خمیر مایه فوری و شکر را درون یک کاسه بریزید و مخلوط کرده(اگر از خمیر مایه خشک استفاده میکنید با شیر و شکر مخلوط و روی ظرف را بپوشانید برای حدود 10 دقیقه تا خمیر مایه به عمل بیاد و بعد به مواد دیگر خمیر اضافه کنید ) سپس آرد الک شده و نمک را به تدریج اضافه کنید و کامل مخلوط کرده و ورز دهید برای حدود 8 دقیقه تا یه خمیر لطیف و نرم داشته باشید،در مرحله بعد خمیر را در کاسه ایی که چرب شده بگذارید و روی آن را سلفون بکشید و برای حدود 30 دقیقه استراحت دهید،در این فاصله تمام مواد پیتزا را خرد کنید و در ظرف های جداگانه بگذارید(ترجمه از آشپزی_خلاق)،برای اماده سازی سس ،رب گوجه فرنگی و آویشن را در یک کاسه ی کوچک مخلوط کنید و کنار بگذارید،سپس روی سطح کار را آرد پاشی کنید ،خمیر استراحت شده را چند دقیقه کوتاه ورز دهید و با وردنه خمیر را کامل باز کنید به ضخامت نیم سانتی متر ،سپس با کاتر گرد یا لیوان قالب بزنید و کف سینی فر که با کاغذ روغنی پوشاندید گذاشته و روی آنها ابتدا سس بزنید بعد پنیر و لایه بعد مواد دلخواه پیتزا را بگذارید و سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد برای حدود 20 تا 25 دقیقه قرار دهید یا تا زمانی که روی پنیر برشته شود، گرم سرو کنید،نوش جان.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سیب زمینی رستورانی 😍عاشقان سیب زمینی سرخ شده دستا بالا ✋
سیب زمینی رو شسته پوست بکنید وبه صورت ضخیم وقطور برش بزنید .
مقداری آب بزارید رو گاز تا بجوش بیاد نمک بزنید وقتی که جوش آومد سیب زمینی رو بریزید اینجا باید دقت کنید اولین جوش که زد بعد از اولین جوش سه دقیقه بپزه بیشتر بپزه بعدا سیب زمینی موقع سرخ کردن له میشه. بعد از سه دقیقه آبکش کنید وبزارید کاملا سرد بشه باید حتما سرد بشه گرم باشه و سرخ کنید له میشه من حدود دو ساعتی گذاشتم فریزیر سپس روغن گذاشتم تا داغ بشه اما زیاد نه سیب زمینها رو بریزید. وبزارید سرخ بشن تا کمی خودشو بگیره کم قاشق بزنید. این نوع سیب زمینی بیرون تردوداخلش نرم پوک.
عزیزان آگه میخواد واسه مهمونی درست کنید چند روز قبل میتونید بپزید وفریزیر بزارید موقع مهمونی فقط سرخش کنید عااالی میشه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛