#شيريني_پنجره_اي
مواد لازم :
من با یک سوم مواد درست کردم
پیمانه من لیوان دسته دار فرانسوی
تخم مرغ کامل 3عدد
پودر نشاسته یک دوم پیمانه
گلاب دو ق غ
آرد1 پیمانه
شیر یک پیمانه
وانیل یا هل نصف ق چ
پودر قند برای تزیین
دستور تهیه :
ابتدا نشاسته و شیر و گلاب را با هم مخلوط میکنیم بعد از اینکه نشاسته با شیر خوب مخلوط شد دانه دانه تخم مرغها را اضافه و کمی هم میزنیم در این موقع مقداری از وانیل یا هل را در مخلوطمان ریخته (برای گرفتن بوی تخم مرغ) آرد را کم کم اضافه کنید و خوب مخلوط کنید سپس مخلوط آماده شده را از صافی رد میکنیم تا اگر گلوله هایی در خمیر است از بین برود درشو می بندیم نیم ساعت استراحت میدیم و باز هم میزنیم تا نشاسته ها بالا بیاد. بعد قالب را در روغن گذاشته تا داغ شود البته خیلی داغ نشود چون اگر قالب را زیاد داغ کنیم وقتی که در مایه میزنیم خمیر را به خود نمی گیرد وخمیر پخته می شود وخیلی زود از قالب جدا می شود.بعد قالب را در مایه آماده شده فرو میکنیم تا لبه قالب وچند لحظه ای را در خمیر نگه داشته تا خمیر به قالب بچسبد وبعد قالب را در روغن فرو کرده وقالب را به طرفین وبالا حرکت میدهیم تا خمیر از قالب جدا شود.بعد از اینکه رنگش کمی طلایی شد از روغن در آورده روی دستمال آشپزخانه گذاشته تا روغن اضافی اش گرفته شود.سپس در مقداری پودر قند میغلتانیم ودر ظرف مورد نظر می چینیم.
نکته :
1-در حین کار مایه را هم میزنیم چون در این شیرینی نشاسته هست ونشاسته در ته ظرف ته نشین میشود.
2-بهتر است در این شیرینی از شیر استفاده کنیم چون این شیرینی را تردتر میکند ولی در ماست این حالت را ندارد وشیرینی ما نرم میشود.
3- اگه مایه شیرینی بهش نچسبید و قبد اینکه تو مواد بزنید دزش جدا میشد خیلی داغه قالبتون و باید یکم از حرارت بیافته
4- وقتی قالبو دز روغن در میارید بذارید یکم روغنش بره بعد تو مایه شیرینی بزنید
5-اگه ب قالب چسبید یا روغنتون داغ نیست یا قالب
6- یکی دو تا اول ممکنه ب قالب نچسبه و اذیت کنه نگران نباشید چون هنوز روغن و قالب ب دمای مطلوب نرسیده ...
7- قالب رو که داخل روغن گذاشتین و یه دونه شیرینی درست کردین نباید از روغن بیرون باشه چون باعث میشه از حرارتش بیافته و مایه شیرینی بهش بچسبه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
حلوا شکلاتی
سلام دوستان عزیز . یه حلوای مدرن که هم ظاهرش و هم طعمش خیلی عالیه😊 . .
برای 17 عدد در این شکل
آرد سفید قنادی یا نانوایی 150 گرم (یک لیوان)
آرد نخودچی 75 گرم (نصف لیوان)
پودر قند 95 گرم (نصف لیوان)
کره 50 گرم
روغن جامد (همون نیمه جامد) 50 گرم (تقریبا یک چهارم لیوان)
شکلات تخته ای 80 گرم
هل پودر شده نصف ق چ
پودر دارچین 1 ق چ .
اول بگم جایگزین نداریم . پودر قند باید باشه نه شکر . این حلوا شربت نداره آب و شکر مخلوط بشه پودر قند مستقیم ریخته میشه شکر دونه درشته اون وقت زیر دندون حس میشه مگه اینکه آسیاب بشه و اصلا توی دندون حس نشه .
دوم اینکه این حلوا روغن مایع نمیشه ریخت کره و روغن جامد و الا حلوا شلکی میشه ترک می خوره این حلوا به نوعی قالبی می خواد بشه . .
اول آرد ها رو هر کدوم جدا جدا الک کردم . توی ظرفم آرد سفید یا آرد نونوایی رو ریختم و ده دقیقه با حرارت ملایم تفت دادم . بعد آرد نخودچی رو اضافه کردم و هر دو آرد رو این بار باز هم ده دقیقه تفت دادم .
کره و روغن جامد رو اضافه کردم و وقتی خوب با هم مخلوط شد پودر قند رو اضافه کردم و خوب هم زدم .حسابی با قاشق چوبی زیر و رو کردم تا با هم مخلوط بشه .
شکلات رو هم که به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم ) آب کرده بودم داخلش ریختم و بعد پودر هل و دارچین رو ریختم و مخلوط کردم تا یک دست بشه .
حالا من بر حسب علاقه توی قالب سیلیکونی طرح دار ریختم . همون طور حلوا گرم رو داخل قالب که چرب هم نکردم ریختم و یک ساعت در یخچال ( یا 20 دقیقه فریزر )گذاشتم و بعد از اون به راحتی از قالب جدا شد و بعد هم روش پودر پسته ریختم
اما حالا اگه قالب ندارین یا دلتون می خواد به یه شکل دیگه باشه توی یه ظرف حلوا رو گرم بریزین می تونین کفش کیسه فریزر بندازین و راحت بعد از گرفتن از توی ظرف بیرون بیارین .
بزارین یخچال یا فریزر و بعداز اینکه بست برش بدین . روش رو هم پودر پسته و خلال بادام تزیین کنین .
یه نکته توی این حلوا داخل موادش هم آخر کار می تونین خلال بادام و پسته هم بریزین و توش مغزی داشته باشه . دیگه این چیزها کاملا سلیقه ای هستش .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مرغ ترد
500 گرم مرغ (نباید خیلی نازک یا خیلی ضخیم خرد شود)
1 فنجان شیر
1 فنجان آرد
2 حبه سیر
2 قاشق غذاخوری سس مایونز
1 تخم مرغ
1 قاشق چای خوری کاری
1 قاشق چایخوری پاپریکا
1 قاشق چایخوری نمک
3 فنجان کورن فلکس یا همون برگه ذرت
همه مواد سس را به خوبی در یک کاسه عمیق مخلوط کنید. مرغ را اضافه کنید 24 ساعت استراحت دهید . اگر وقت ندارید ، باید حداقل 3-4 ساعت در این سس بماند.
سپس ، برگه های ذرت را کمی خرد کنید مرغ ها را در آنها زده و در روغن سرخ کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🍳#فینگرفود خوشمزه👩🍳
400 گرم سینه مرغ
1 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری آویشن
1 قاشق چایخوری فلفل چیلی چرخ شده
1-2 سیب زمینی بزرگ
روغن برای سرخ کردن
خلال دندان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
1 بسته ژله انار
1 لیوان آبجوش
2 لیوان شیر
نصف لیوان شکر
2 ق غ پودرژلاتین
100 گرم خامه صبحانه
کمی وانیل
کمی انار دون شده
طرز تهیه🔻
اول از همه یه بسته ژله انار رو با آب جوش مخلوط کرده و میذاریم روی بخار کتری تا ذرات پودر ژله حل بشه
بعد ژله ها رو میریزیم داخل ظرف مورد نظر البته تا نصف ظرف یا لیوان یا هر چی...😉
بعد یکی دو قاشق انار دون شده هم میریزیم داخلش و میذاریم تو یحچال تا کامل ببنده حدود 45 دقیقه کافیه
حالا بریم سراغ آماده سازی پاناکوتا
شیر،شکر،پودرژلاتین،وانیل و خامه رو مخلوط کرده میذاریم روی حرارت ملایم تا شکر و پودر ژلاتین حل بشه ولی حواستون باشه نجوشه
بعدش میزاریم کمی از حرارت بیفته
حالا پاناکوتا رو میریزیم روی ژله و انارها و دوباره یکی دو ساعت داخل یخچال قرار میدیم و بعد هم دسر پاناکوتای اناری آمادس با هر چی که دوست دارید تزئینش کنید و نوش جان کنید.
من با چندتا دونه انار و خلال پسته تزئینش کردم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
تخم مرغ 1 عدد
شکر 1 پیمانه
وانیل کمی
روغن مایع 1/4 پیمانه
شیر 1 پیمانه
آرد 1 و 1/2 پیمانه
بیکینگ پودر 1 ق چ
طرز تهیه🔻
همه مواد را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند.
فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.
آرد+بیکینگ پودر را مخلوط و 3 مرتبه الک کنید.
تخم مرغ+وانیل+شکر را 7 ،8دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کرم رنگ و حجیم شود.
بعد روغن مایع و شیر را اضافه و در حد مخلوط شدن با همزن بزنید.
آرد را کم کم اضافه و با لیسک به آرامی مخلوط کنید .
مایه این کیک تقریبا شل هست برای جلوگیری از گلوله شدن آرد بهتر است با الک آرد را به مواد اضافه کنید.حتما آرام آرد را مخلوط کنید وگرنه کیفیت نهایی کیک کم شده و کیک خوب پف نمی کند.میتوانید در انتها فقط به اندازه 20 تا 30ثانیه با کند ترین درجه همزن خیلی آرام مواد را هم بزنید تا تمام گلوله های آرد در کیک باز شوند.
من 4 ق س از آرد را برداشتم و مواد رو به دو قسمت تقسیم کردم و به یکی 2 ق س آرد و به دیگری 2 ق س پودر کاکائو اضافه کردم.اگر شما نمیخواهید کیک شکلاتی و دو رنگ شود آرد را به همان مقدار 1 و 1/2 پیمانه بریزید و چیزی از آرد برندارید.
مواد کیک را در قالب که کف آنرا کاغذ روغنی انداخته اید بریزید.
در فر 180 درجه به مدت 35تا 40 دقیقه بسته به دمای فر و قالب قرار دهید.
حتما بعد از نیم ساعت کیک را با یک خلال چک کنید اگر تمیز بود کیک پخته و در آخر کمی گریل را روشن کنید تا روی کیک طلایی شود.
این کیک را میتوانید در قابلمه یا فر دستساز هم بپزید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ذرت_مکزیکی_خونگی
دوستای مهربونم معمولا بیرون در دستگاه های بخارپز صنعتی مراحل پخت قارچ و ذرت انجام میشه یا اینکه از ذرت کنسروی استفاده میکنن...ولی مراحل میکس مواد دوباره در کاسه بخارپز صنعتی انجام میشه.
.
من ترجیحم به بخارپز کردن ذرت و قارچ هست که اینکارو در دستگاه بخارپز انجام دادم و حدود 1 ساعت تا 1/5 ساعت بسته به مدل دستگاه ممکنه بخارپز شدن ذرت طول بکشه(باید دانه های ذرت کاملا نرم و پخته شوند) ولی به خاطر بافت لطیفی که قارچ داره خیلی زود بخارپز میشه برای همین نیم ساعت آخر بخارپز شدن ذرت اونو به ذرت اضافه میکنیم.
.
اگه دستگاه بخارپز در دسترس نبود میتونید در قابلمه آب بریزید و وقتی جوش اومد صافی فلزی در اون قرار بدید (آب نباید وارد صافی بشه) و بعد ذرت رو در صافی ریخته و صبر کنید بخارپز بشه.
در طی مرحله بخارپز شدن باید در قابلمه بسته باشه.
اگه باز براتون سخت بود میتونید ذرت رو جداگانه بپزید یا از ذرت کنسروی استفاده کنید و قارچ رو هم با کمی آبلیمو و کره تفت بدید.
بقیه مراحل کاملا واضح هست.
اضافه کردن پنیر پیتزا و مقدار اون به سلیقه شما بستگی داره و میتونید نریزید.
برای داشتن ذرت مکزیکی خوش طعم ریختن آویشن و پودر سیر از واجباته پس فراموش نکنید.
میتونید کالباس و یا چیپس هم در پایان اضافه کنید که به سلیقه شما بستگی داره...بهتره کالباس رو نواری برش زده و کمی تفت بدید
بعضیا دوست دارن ذرت مکزیکی چسبنده و کشدار باشه ولی اگه دوست نداشتید یک قاشق آب گرم به مواد اضافه کنید تا سس ذرت مکزیکی روان تر بشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛