eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ســـــ🌹ــــلام روز قشنگ جمعه تون بخیر🌹🍀 الـهـی🌹🍀 حااااااااال دلتـون خـوب باشه 🌹🍀 🌹🍃🌹
خمیر مایه 1 قاشق غذاخوری شکر 1 قاشق چایخوری شیر ولرم 1/2 پیمانه آب ولرم 1/2 پیمانه تخم مرغ 1 عدد ماست 1 قاشق غذاخوری روغن مایع 2 قاشق غذاخوری نمک 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه 1/4 قاشق چایخوری آویشن 1 قاشق چایخوری فلفل دلمه نگینی 2 تا 3 قاشق غذاخوری کالباس نگینی شده 1 لیوان سوسیس خرد شده 1 لیوان سوسیس را بعد از خرد کردن کمی تفت دهید ولی نذارید زیاد سرخ بشه چون قراره یکبار دیگه همراه خمیر در روغن سرخ بشه. میتونید به جای سوسیس و کالباس از ترکیب 200 گرم سینه مرغ سرخ شده به همراه 100 تا 200 گرم قارچ سرخ شده استفاده کنید. آرد به میزان لازم(حدود 3/5 تا 4 پیمانه ممکن هست مصرف بشه که بسته به جنس آرد متفاوت هست) ابتدا خمیرمایه+شکر+شیر ولرم را مخلوط روی ظرف را بپوشانید و 7 دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه کف کرده و عمل بیاید. در ظرفی تخم مرغ+ماست+نمک+فلفل+آویشن+روغن مایع را با همزن دستی بزنید تا یکدست شود. سپس خمیر مایه عمل آمده به همراه چند قاشق از آرد اضافه و کمی هم بزنید تا خمیر شلی(به غلظت ماست) ایجاد شود. بعد سوسیس و کالباس و فلفل دلمه را اضافه و هم بزنید. و بعد قاشق قاشق آرد اضافه و هم بزنید تا خمیر تقریبا جمع شود. دقت کنید زیاد آرد اضافه نکنید وگرنه دونات سفت وخشک میشه. سپس روی سطح کار کمی ارد بپاشید و 100 تا 200 شماره خمیر را روی سطح کار بکوبید تا ورز بخورد و آماده استراحت شود. خمیر نهایی کاملا لطیف بوده و چسبندگی کمی دارد. خمیر را در کاسه چرب شده قرار داده روی آن + بزنید وبا سلفون روی کاسه را بپوشانید و 30 دقیقه استراحت دهید تا حجم خمیر 2 برابر شود. سپس با مشت پف خمیر را بگیرید. خمیر را روی سطح آردپاشی شده با وردنه به ضخامت 1 سانت باز کرده و کاتر بزنید. خمیر کاتر خورده را روی تکه کاغذ آرد پاشی شده قرار داده و روی آنها را با نایلون بپوشانید و نیم ساعت دیگر استراحت دهید تا دوناتها کاملا پف کنند. سپس در روغن داغ با حرارت متوسط آنها را سرخ کنید تا مغزپخت شوند. حرارت نه خیلی زیاد باشه که نه کم...باید متوسط تقریبا زیاد باشه...اینجوری هم دونات مغزپخت میشه و هم روغن کمتری به خودش جذب میکنه. بعد از سرخ شدن دوناتها رو روی دستمال آشپرخانه قرار بدید تا روغن اضافی اونها گرفته بشه. با این دستور حدود 15 تا 20 عدد دونات خواهید داشت ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم براي خمير🔻 250 گرم كره و يا مارگارين (دماي اتاق ) 1 عدد تخم مرغ 1 ليوان شكر 1 استكان آب ولرم 1 پاكت وانيل 4 - 4/5 ليوان آرد مواد لازم براي داخل کیک🔻 3 عدد هويج بزرگ رنده شده 3 ق غذاخوري شكر نصف استكان آب 1 ق مرباخوري كره 1 ق مرباخوري دارچين 1 پاكت وانيل 1 عدد پرتغال (پوستش رو رنده ميكنين) 1 استكان گردو طرز تهيه🔻 برای درست کردن مواد داخل کیک🔻 ابتدا هويج ها رو رنده کنیدو آب رو داخل تابه ميريزيم و زير شعله رو روشن ميكنيم. بعد از اينكه آبش رو كشيد، شكر رو اضافه و تفت ميديم بعد اينكه رنگش يكم تغيير كرد، بقيه ي مواد رو اضافه و از رو اجاق برميداريم. براي درست كردن خمير🔻 تمام مواد خمير رو مخلوط ميكنيم و خمير بدست آمده رو به خوبي ورز ميديم.خمير رو به وسيله ي وردنه به ضخامت 3-4 ميلي متر باز ميكنيم. با يه ليوان دايره برش ميزنيم. مانند فيلم به وسيله چاقو خط هايي ايجاد ميكنيم و مواد دروني رو ميريزيم و رول ميكنيم.رول هاي بدست اومده رو روي يك كاغذ روغني ميچينيم و ميزاريم فريزر تا وقتي كه يخ بزنن. بعد از يخ زدن، از فريزر درمياريم و داخل كيسه هاي زيپ كيف ميزاريم و به خوبي هواي داخل كيسه رو ميگيريم و ميزاريم يخچال.هروقت خواستين شيريني هارو درست كنين، به تعداد از يخچال دراورده و روي كاغذ روغني ميچينيم و 10-15 دقيقه استراحت ميديم. سپس داخل فر كه از قبل گرم شده 180 درجه ميذاريم بپزن تا وقتي كمی صورتي رنگ بشن.براي تزئين شيريني ها ميتونين از پودرقند استفاده كنين. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 سینه مرغ 1 عدد☝🏻 قارچ 6 عدد🍄 پیاز داغ 4 ق.غ🤔 مخلوط سبزیجات: (نخودفرنگی،ذرت،هویج)250 گرم🥕 پنیر پیتزا 2 ق.غ🧀 سس خردل 1 ق.چ🥄 سس چیلی 1 ق.چ🌶 پودر پاپریکا 1ق.چ😊 پودر سیر 1ق.چ🤗 زنجبیل 1ق.چ😅 نمک،فلفل،زردچوبه،آویشن به میزان لازم👌🏻 خمیر باقلوا 1 بسته🤗 کره 200 گرم🤔 نحوه پخت رو داخل ویدئو توضیح دادم. تنها نکته اینکه داخل فر 180 درجه که از قبل گرم شده بین 30 تا 40 دقیقه بذارید تا زمانی که روش کاملا طلایی بشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان شیر شکلاتی مواد لازم: 1 پیمانه شیر گرم (230 میلی لیتر) کره ذوب شده 60 گرم تخم مرغ:1عدد مایه خمیر فوری:2قاشق چایخوری(اگر از مایه خمیر تازه استفاده میکنید نصف یک بسته) 3 قاشق غذاخوری شکر 1 قاشق چایخوری نمک تقریبا 3تا سه ونیم پیمانه آرد (450-500 گرم) برای داخل نان: شکلات صبحانه (نوتلا) میتونید از هر شکلات صبحانه ای استفاده کنید برای رومال: 1 زرده تخم مرغ 1 قاشق غذاخوری شیر (پیشنهاد میکنم یکم وانیل هم اضافه کنید تا روی نون معطر بشه) طرز تهیه: همه مواد به جز نمک و آرد را در یک کاسه بریزید و مخلوط کنید. کم کم نمک و آرد اضافه کنید تا خمیر نرمی بدست آید که کمی به دست بچسبد.(دقت کنید اگر زیاد آرد بزنید خمیرتون لطیف نمیشه و نون در نهایت سفت میشه) اگر خمیر بیش از حد چسبنده است ، کمی روغن روی آن اضافه کرده و آن را گرد کنید و داخل کاسه بذارید حتما فراموش نکنید خمیرو ورز بدین روی آن را بپوشانید و بگذارید 1 ساعت استراحت کنه پس از استراحت، به 9تا10 چونه تقسیم کنید. سپس با اولین چونه که درست کردید شروع کنید ، آن را با کمک کمی آرد با وردنه مطابق ویدئو باز کنید ، روی خمیر کمی شکلات بزنید ، کناره ها را کمی تا کنید و بغلتانید و بچرخانید و روی یک سینی قرار دهید. روی آن را بپوشانید و اجازه دهید دوباره برای مدت 45-60 دقیقه استراحت کند(بچه ها استراحت دوم حتما چک کنید همین که حجیم شد کافیه این زمان تقریبیه اگر خمیر بیش از حد استراحت کنه بوی ترشیدگی میگیره خمیرای من در استراحت دوم معمولا بعد از 30دقیقه حجیم میشن) زرده و شیر را مخلوط کرده و روی آن بمالید. ودر فر که از قبل گرم کردید با دمای 200 درجه بپزید تا اطراف و روی نان قهوه ای شود. (18-20 دقیقه تایم پخت تقریبی هست بستگی به فر شما دارد شاید برای شما بیشتر زمان لازم باشد اگر فرتون گازیه و فن نداره در نهایت میتونید کمی فر بالارو روشن کنید تا نان ها رنگ بگیرند حواستون باشه حرارت فر بالا زیاده و باعث سوختن نان ها نشه) به محض بیرون آمدن از فر ، آن را با یک پارچه تمیز بپوشانید تا بیشتر نرم شود. بعداً می توانید آن را سرو کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ین مقدار مواد لازم مقدار آش تو قابلمه هستش میخواید کمتر درست کنید مواد رو نصف کنید. گندم پوست کنده یک لیوان ونیم سوپر مارکتها فراووونه نخود نصف لیوان لوبیا چیتی دوسوم لیوان عدس دوسوم لیوان اسفناج 300گرم جعفری و گشنیز وتره صد گرم پیاز بزرگ دو عدد این آش پیاز فراووونه لازم داره نمک وفلفل سیاه وقرمز وزردچوبه وروغن برای سرخ کردن پیاز میزان لازم نخود ولوبیا رو از شب خیس کنید عدس وگندم خیس کردن نمیخواد عزیزان توجه کنید اگه نخود رو همراه حبوبات دیگه بزارید بپزه .آش وقتی که کاملا بپزه ولعاب بده باز نخود دندون گیره نخود دیرپزه پس نخود باید نیم پز بشه بقیه حبوبات رو اضافه کنید.پیاز داغ درست میکنیم نصفش بر می داریم نخود خیس خورده وگندم پوست کنده رو اضافه واب رو میریزیم تا نخود وگندم نیم پز بشه حدود چهار ویا پنج لیتر آب بریزید برای پخت آش آب لازمه بعدا دوباره مجبور نشیم آب بریزیم اینجا اگه آب قلم داشتید میتونید بریزید که بسیار خوشمزس از عصاره بره هم میتونید استفاده کنید من هیچ کدوم نداشتم😁 نخود وگندم که نیم پز شد لوبیای چیتی خیس خورده هم اضافه کنید. لوبیا هم که نیم پز شد عدس رو به همراه نصف پیاز داغی که نگه داشته بودیم و ادویه ها رو باهاش تفت دادیم اضافه میکنیم .سبزی شسته وخرد شده هم اضافه میکنیم اینجا دیگه در قابلمه رو نمیزاریم تا رنگ سبزی و آش کدر نشه حدود چهل دقیقه تا یکساعت دیگه بپزه آش کاملا پخته ولعاب انداخته وجا افتاده. نزارید زیادی سفت بشه چون گندم داره بعد از سرد شدن زیادی سفت میشه شعله زیاد رو هی کم وزیاد نکنید.بزارید تا آخر پخت با شعله یکسان پخته بشه متوسط کمی رو به پایین . بدلیل داشتن گندم زود زود هم بزنید وگرنه ته میگیره. این آش بدون چاشنیه دوست داشتید نصف لیوان کشک اضافه کنید. وبا پیاز داغ نوش جان بفرمایید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آموزش تمام مراحل یه ژله چرخشی شیک طرز تهیه :👇 مثه همیشه قبل از هرکاری قالب رو پیمونه بزنید به ازای هر لیوان مایعات یه ق غذاخوری پودر ژلاتین حل کنید من 4 و نیم ق پودر ژلاتین رو روی آب پاشیدم روی یه فنجون آبسرد، تا اسفنجی بشه ... 👈واسه دسر پاناکوتا چهار لیوان شیر رو گذاشتم روی گاز فقط گرم بشه حدودا نصف لیوان شکر ریختم تا حل بشه ... 👈حالا پودر ژلاتین اسفنجی رو به شیر اضافه کنید تا کاملا حل بشه ونصف پاکت خامه صبحانه صورتی رو هم بزنید و وبا به مقدار از شیرگرم مخلوط کنید و بهمراه وانیل به مواد اضافه کنید ... وزیر گازو خاموش کنید دوست داشتید از صافی رد کنید تا یکدست بشه 👈توی قالب بریزید و 6 ساعت تو یخچال بذارید تا سفت بشه ... و بعد مثل فیلم عمل کنید و برشش بدید (سعی کنید برشا رو اندازه هم بزنید که ژله منظمی داشته باشید🙌 تو این فاصله هم ژله ها رو آماده کنید. هر بسته ژله رو با یک لیوان آبجوش بنماری کنید و بذارید خنک بشه وبا دو سه ق بستنی آب شده هم بزنید ... 👈(اگه ژله داغ باشه بستنی سرد ژله دو لایه میشه مثه ژله رولی) اونا رو توی ظرف چرب شده بریزید به ارتفاع کم و توی یخچال بذارید تا سفت بشه که بتونید کاتر بزنید ... . 👈هر دفعه کاتر رو خیس کنید که ژله بهش نچسبه و حالا فضای خالی رو با ژله آلوورا و ژله های رنگ رنگی تو چند مرحله پر کنید ... 👈 درآخر پاناکوتای اضافه رو بنماری کنید و روی سطح ژله بریزید و بذارید یخچال تا همین مرحله دیگه تموم شده س👌 اما من دوباره ادامه دادم تا مواد اضافه تموم بشن🙈 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بسی خوشمزه 😉 عزیزان من به کباب تابه ای فقط نمک وپیاز رنده آب گرفته میزنم گوشت چرخ کرده یا مخلوط گوساله وگوسفندی یا گوساله من از دنده استفاده کردم گوشت کباب باید چربی داشته باشه قسمت دنده بهترین قسمته برای کباب 300 گرم گوشت رو چرخ کردم همراه یک عدد پیاز رنده آب گرفته شده وکمی نمک به خوبی ورز دادم حدود ده دقیقه حتما با دست ورز بدید با قاشق نمیشه سپس بزارید یخچال تا خودشو بگیره سپس به سیخ های کوچک بکشید اگه نداشتید مشکلی نیست همین جوری سرخ کنید وقتی به سیخ کشیدید تا موقع سرخ کردن بزارید یخچال ماهی تابه رو داغ کنید با برس کمی چرب کنید و دو طرف کباب ها رو سرخ کنید شعله متوسط رو به بالا باشه عزیزان این کبابها رو میتونید به سیخ بزرگ بکشید و رو منتقل کباب کنید تو همون ماهی تابه چند قاچ گوجه فرنگی وچند عدد فلفل تند رو سرخ کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 فیله مرغ 500 گرم سیب‌زمینی 3 تا 4 عدد پودر سوخاری پانکو یا نان خرد شده 500 گرم مواد سس🔻 تخم مرغ 1 عدد سیر 2 حبه نمک 1 قاشق چایخوری پاپریکا 1 قاشق چایخوری آویشن 1 قاشق چایخوری ادویه کاجون 1 قاشق غذاخوری ماست 1 لیوان روغن زیتون نصف لیوان آرد 1 لیوان طرز تهیه🔻 همه مواد سس را درون ظرفی ریخته و مخلوط کنید سپس مرغ را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا سس به همه قسمت‌های فیله برسه. فیله‌ها را درون پودر سوخاری بغلتونید و روی کاغذ روغنی روی سینی فر بذارید درون فر از قبل گرم شده با دمای 180 به مدت 30 دقیقه بذارید پخته شه. سیب زمینی ها را برش بدید و داخل باقی سس مانده بریزید سپس درون یک تابه بچینید و روی حرارت بذارید تا پخته شه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سالاد توپی برای 18 عدد توپک سیب زمینی 3 عدد خیار شور 1 عدد فلفل دلمه نصف عدد سس مایونز 2 ق غ کره مقداری کلم سفیدو بنفش هویج و حتی جعفری به مقدار لازم کاهو به میزان لازم سیب زمینی رو آبپز کردم و پوستش رو گرفتم و رنده کردم حتی میشه کوبید بهش کره و نمک و سس مایونز ریختم و مخلوط کردم و یک ساعتی در یخچال گذاشتم . برای مواد میانی دل به خواهی هست هر چی دوست دارید من کالباس نریختم و جاش سینه مرغ ریختم . مرغ پخته شده رو پودر کردم و حتی میشه ریز خرد کنین و همراه با ذرت و فلفل دلمه و خیارشور مخلوط کردم . (این مواد کاملا سلیقه ای می تونین حتی از نخود فرنگی و قارچ و ... هم استفاده کنین) از سیب زمینی مقداری برداشتم و وسطش رو گود کردم و از مواد میانی داخلش قرار دادم و جمع کردم و گوله کردم . این شکلی توپک ها رو درست کردم . کلم سفید و بنفش رو ریز خرد کردم و هویج رو هم رنده کردم و این توپ های سیب زمینی رو توش غلتوندم . داخل دیس چیدم و و مابینش کاهو قرار دادم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑‍🍳توپکهای سیب زمینی 👩‍🍳 4 عدد سیب زمینی متوسط(آب پز شده) 1 ق مرباخوری نمک 1/4 ق چ فلفل سیاه 1 ق چ پودر فلفل قرمز تند 1 دسته جعغری برای آغشته کردن: 2 عدد تخم مرغ 1 استکان آرد 1لیوان نان سوخاری( خردشده) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑‍🍳کوفته_ی_قبرسی 👩‍🍳 1 کیلو گرم سیب زمینی( رنده شده) 250 گرم گوشت 1 عدد تخم مرغ 2 تکه نان خشک خرد شده 1/2 دسته جعفری 1عدد پیاز(رنده شده) 1ق چ نمک 1ق چ زیره 1 ق چ نعناع ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
جزء سوم قرآن(تند خوانی) - hasanmojtaba.ir.mp3
4.17M
﷽ التماس دعا یادتون نره 🙏🙏 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بقچه بورک مواد لازم 3 عدد یوفکا حاضری برای سس 1استکان شیر 1عدد سفیده تخم مرغ(زرده را برای رومال استفاده کنید نصف استکان روغن مایع این مواد را باهم ترکیب کنید و برای سس استفاده کنید. برای مواد داخلی 250 گرم گوشت چرخ کرده 2تا 3 ق غ روغن مایع 1کاسه کوچک جعفری خرد شده. 1کاسه کوجک پیازخرد شده 1حبه سیر رنده شده 1عدد فلفل قرمز کوچک خرد شده 2عدد گوجه فرنگی رنده شده نمک فلفل سیاه پول بیبر(فلفل قرمز پرک ترکی) فلفل قرمز مواد داخلی بورک را با هم ترکیب کنید و باید مانند کلیپ کمی آب دار باشدیوفکا را به 4 قسمت تقسیم کنید و با فرچه از سس روی آنها بمالید و مانند ویدئو به شکل بقچه چیندار درآورید و داخل آنها از مواد داخلی بگذارید و روی آنها را زرده تخم مرغ بمالید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه بپزید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موادلازم🔻 کرم کارامل 1 بسته شیر 2 لیوان بیسکوئیت پتی بور شکلاتی 1 بسته(12عدد) خامه ی صبحانه 1 پاکت پودر نسکافه 2 ق غ پودر کاکائو 1 ق غ پودر ژلاتین 2 ق م طرز تهیه🔻 پودر کرم کارامل را با 2 لیوان شیر مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید تا ذراتش اب شود کرم کارامل شل هست نگران نشید که چرا به غلظت نمیرسه رو شعله و بعد پودر ژلاتین را با 4 ق غ اب سرد مخلوط کرده و بن ماری کنید تا کاملا شفاف شود و بعد به شیر اضافه کنید ،مواد بدست امده را ب همون حالت داغ درون مخلوط کن ریخته بیسکوئیت پتی بور را خورد کرده وبه شیر اضافه کنید چند دقیقه هم بزنید و بعد پودر نسکافه وپودر کاکائو و خامه و بسته سس کاراملی ک داخل جعبه بود رو یادتون نره اضافه کنید حتما و دوباره مخلوط کن را روشن کرده تا مواد کاملا باهم مخلوط شود و بعد در قالب بریزید و به مدت 7،8 ساعت درون یخچال قرار دهید تا دسر اماده شود من داخلش یه قاشق چ خ قهوه ریختم اگه مایل بودید میتونید اضافه کنید اگه نه موردی نداره وقتی کامل دسر خودشوگرفت،اطرافشو باچاقو ازقالب جداکنید وداخل ظرف برگردونید. اگرخواستیدمثل من مخملیش کنید دوعدد بیسکوییت آسیاب کنید وروی دسر الک کنید اگر هم دوست نداشتید،ساده هم میتونید سرو کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛