#حلوا_زنجبیلی
آرد 125 گرم(حدود 1 پیمانه)
پودر قند 100 گرم(1/2 پیمانه سرپُر)
میتوانید بعد از افزودن پودر قند بچشید و در صورت تمایل مقدار بیشتری پودر قند اضافه کنید.
پودر هل 1قاشق مرباخوری
پودر زنجبیل 1 قاشق غذاخوری
میزان اضافه کردن زنجبیل به سلیقه شما بستگی دارد...من نصف قاشق غذاخوری اضافه کردم
کره و روغن جامد مجموعا 70 گرم
35گرم روغن جامد معادل با نصف 1/4 پیمانه است
گردو یا بادام ریز نگینی شده حدود 50 گرم(1/3 پیمانه)
افزودن مغزیجات به سلیقه شما بستگی دارد و قابل حذف است
ابتدا آرد را در تابه الک کرده روی حرارت ملایم مدام هم بزنید تا بوی خامی آن از بین رفته ولی نباید تغییر رنگ بدهد...با حرارت ملایم حدود 30 دقیقه تفت دادن آرد طول میکشد.
سپس آرد را دوباره الک کرده و به تابه برگردانید.
حتما برای جلوگیری از گلوله شدن آرد در حلوا بعد از تفت دادن باید دوباره آن را الک کنید.
سپس کره نرم شده در دمای محیط به همراه روغن جامد را اضافه و روی حرارت ملایم خوب هم بزنید تا روغن به خورد آرد برود.
سپس از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا مخلوط آرد و روغن ولرم شود سپس پودر هل و زنجبیل را افزوده و هم بزنید.
پودر قند را با الک اضافه و خوب مخلوط کنید.
در انتها گردی ریز نگینی شده را اضافه و مخلوط کنید.
در این مرحله مواد حلوا به صورت پودر در می آید که طبیعی ست
حتما باید مخلوط آرد و روغن زمان افزودن پودر قند ولرم باشد وگرنه پودر قند ذوب شده و بعدا زیر دندان به صورت گلوله حس میشود که خوشایند نیست و حلوا تردی خود را از دست میدهد.
این حلوا باید در دهان آب شود و بافت لطیف و یکدست داشته باشد.
سپس حلوا را داخل قالب سیلیکونی با پشت قاشق خوب فشرده کرده و قالب را برای 1 ساعت در فریزر قرار دهید.
برای تمیز خارج شدن حلوا از قالب فشرده کردن مواد و در فریز قرار دادن قالب بسیار اهمیت دارد.
میتوانید مواد را در ظرف مستطیل که کف آنرا با نایلون پوشاندید بریزید و با پشت قاشق کاملا فشرده کرده و به اندازه دلخواخپه برش مربع یا لوزی بزنید و ظرف را در فریز قرار دهید و بعد برشها را با احتیاط جدا کنید.
این حلوا در یخچال در ظرف در بسته تا یک هفته قابل نگهداری است.
با این میزان بین 24 تا 30 عدد حلوا بوتیکی خواهید داشت
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#زولبیا
نشاسته گل 300 گرم(2 پیمانه پر)
ماست پرچرب 350 گرم(1 پیمانه+1/3پیمانه)
ممکنه چند قاشق بیشتر ماست استفاده بشه
اگه ماست غلیظ خونگی که کمی مونده و ترش باشه استفاده کنید خیلی بهتره من از ماست سون استفاده کردم
روغن ترجیحا جامد 1 قاشق چایخوری
میتونید روغن مایع استفاده کنید
زعفران 2 قاشق چایخوری
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
آرد 1 قاشق غذاخوری
منظور قاشقهای اندازه گیری استاندارد هست دقت کنید از قاشق معمولی استفاده نکنید چون حجم قاشقهای معمولی کمتر از قاشقهای استاندارده و ممکنه به مشکل برخورد کنید
.
نشاسته+ماست+زعفران+روغن را با هم مخلوط کنید
با قاشق هم بزنید تا نشاسته باز شود.
برای راحتی و سرعت کار میتونید از همزن برقی استفاده کنید
وقتی مواد را مخلوط کردید بسته به غلظت ماست استفاده شده؛غلظت مواد زولبیا رو چک کنید اگه تکه تکه از قاشق ریخت یعنی غلیظه...باید قاشق قاشق ماست اضافه و مخلوط کنید تا جایی که غلظت مواد به حدی برسه که مواد یکدست و نواری از قاشق بریزه
برای من 3 قاشق بیشتر ماست استفاده شد.
مواد رو صاف کنید
و بعد 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر اضافه و مخلوط کنید
اگر ماست ترش خونگی استفاده کردید 1/2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر استفاده کنید...ولی برای ماست کارخونه ای 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر لازمه.
روی ظرف رو سلفون بکشید و 1 تا 4 ساعت در دمای آشپزخونه استراحت بدید.
در صورت استفاده از ماست ترش خونگی میتونید کلا بیکینگ پودر رو حذف و 24 ساعت در دمای آشپزخونه استراحت بدید و بعد سرخ کنید
بعد از تایم استراحت مواد رو دوباره هم بزنید تا کف اون بخوابه.
مواد رو در قیف یا ظرف سس بریزید.
روغن رو در قابلمه بریزید وقتی داغ شد مواد رو در قابلمه فرم بدید.
چند قطره از مواد رو داخل روغن بریزید هر وقت سریع پف کرد و از کف ظرف بالا اومد یعنی روغن آماده ست.
یک طرف که سرخ شد برگردونید و سمت دیگه رو سرخ کنید.
بلافاصله زولبیا رو از روغن در بیاورید و در شربت ولرم فرو ببرید
هر چقدر زولبیا بیشتر در شربت بمونه شهد بیشتری جذب میکنه و شیرین تر میشه
من به نصف مواد مقداری سیاهدانه اضافه و بعد سرخ کردم
با این دستور 20 عدد زولبیا خواهید داشت
دستور و نکات مهم شربت زولبیا بامیه رو پست قبل ببینید لطفا
با این دستور زولبیا کاملا ترد و شفاف میشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سالاد_سزار
خوب اول میآییم سینه ی مرغ بدون استخون یا فیله ی مرغ رو با پیاز، فلفل سیاه، نمک، پاپریکا، زعفرون آبکرده مزه دار میکنیم. بعد میذاریم چند ساعت داخل یخچال تا مزه دار بشه.
.
نون تست ها رو مربعی برش میدیم. بعد داخل تابه به اندازه یک قاشق غذاخوری روغن زیتون میریزیم ونون ها رو داخلش تفت میدیم تا برشته بشه.(میتونید داخل فر 180درجه به مدت ده دقیقه گریل کنید) .
بریم سراغ درست کردن سس:
یک عدد زرده تخم مرغ رو با چنگال میزنیم. بعد بهش یک قاشق غذاخوری سس مایونز، یک قاشق غذاخوری سس خردل، یک قاشق غذاخوری پنیر پارمسان، یک قاشق غذاخوری آبلیمو، دوقاشق مربا خوری سرکه بالزامیک، چهار قاشق غذاخوری روغن زیتون، یه حبه سیر رنده شده، همرو با هم مخلوط میکنیم وسس مون آمادس.
.
حالا کاهو ها رو برش های سه سانتی میزنیم. نون های تست شده رو میریزیم روش.
بعد سس رو به تمام سطح سالاد میریزیم.
مرغ گریل شده رو برش های نیم سانتی میزنیم و روی سالاد قرار میدیم.
در آخر هم به اندازه ای که دوست دارید پنیر پارمسان بریزید. هر چی بیشتر بهتر و خوشمزه تر 👌😋
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
10.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#حلوا سارای(حلوا ترکیه) خوشمزهه😍😋
3 لیوان آرد شیرینی پزی
نصف فنجان چایخوری روغن
2 ق غ کره
1 لیوان پودر قند
1 ق چ وانیل
ابتدا آرد الک شده رو 25 دقیقه تفت بدین تا بوی خامی آن گرفته شود سپس 2 ق غ کره ذوب شده و روغن رو باهم مخلوط و اضافه میکنیم و پودر قند و وانیل رو ریخته و به مدت سه دقیقه دیگه تفت میدیم و داخل پیرکس کاغذ روغنی میندازیم و موادو ریخته و با قاشق و بعد لیوان فشرده و صاف میکنیم و برش میزنیم و پودر قند میپاشیم،نیازی به گذاشتن در یخچال نیست ولی میتونین برای سفت تر شدن یکساعت در یخچال بذارین 😍😋
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیلم طرز تهیه کامل دلمه ی برگ انگور👆🏻👆🏻👆🏻
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیلم طرز تهیه کامل کیک یزدی 👆🏻👆🏻👆🏻
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
صبح شد پنجره هاخندیدند
شــاخههـا رقصیدند
همه جا بوے شکفتن جاریست
فرصت بیدارےست
صبح یعنے آغــاز
فکر رفتن باشیم
چه کسے مےگوید
پشت این ثانیهها تاریکست
گــام اگــر بــرداریــم
روشنے نزدیک است
🌷صبح چهارشنبهتون گلبــارون🌷
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شربت_بار
اولین قدم برای داشتم زولبیا و بامیه حرفه ای ،تهیه #شربت_بار با کیفیت هست
در تهیه شربت بار حرفه ای دو جزء خیلی مهم هستن
جوهر لیمو
گلوکز یا بادکا
لطفا لطفا لطفا به جای جوهر لیمو، آبلیمو نزنید چون احتمال شکرک زدن شربت زیاد میشه
یا مثلا ممکنه شربت بار رو تا حالا بدون گلوکز امتحان کرده باشید ولی بهتون اطمینان میدم به هیچ عنوان شربت باری که در اون گلوکز به کار نرفته نمیتونه زولبیا و بامیه شما رو شفاف و زیبا کنه و همین طور قوامی که به شربت بار شما میده در کیفیت نهایی زولبیا و بامیه شما بسیااااار موثره و باعث ترد ماندن زولبیا و بامیه میشه...
پس لطفا هم جوهر لیمو وهم گلوکز رو از لوازم قنادی تهیه کنید و بعد دست به کار تهیه شربت بار بشید،قیمت زیادی هم ندارن و مدتها میتونید هر دو رو در کابینت آشپزخونه نگهداری و بارها ازشون استفاده کنید.
⭕حتما قاشق چوبی استفاده چون قاشق فلزی باعث شکرک زدن میشه
شکر 2 لیوان
آب 1 لیوان
جوهر لیمو 1/4 قاشق چایخوری
اگر خواستید مواد رو دو برابر کنید جوهر لیمو رو 1/4 قاشق چایخوری سرپرُ بریزید
گلاب 2 قاشق غذاخوری
زعفران به میزان دلخواه
گلوکز 2 قاشق غذاخوری پُر
اگه گلوکز رقیق بود تا 3 قاشق هم میتونید اضافه کنید...شربتتون براق تر میشه
آب+جوهر لیمو را در قابلمه بریزید هم بزنید تا جوهر لیمو حل شود
صبر کنید تا با حرارت کم آب جوش بیاید.
حرارت حتما کم
قابلمه متناسب با میزان مواد باشد
شعله گاز باید متناسب با سایز قابلمه باشد
حرارت زیاد باعث شکر زدن میشود
شکر را اضافه و بدون همزدن صبر کنید تا آهسته شکر حل بشه ،به هیچ عنوان در اون قاشق نزنید
وقتی شکر کاملا حل شد
گلاب+گلوکز+زعفران را هم اضافه کنید.
سپس با قاشق چوبی خیلی آهسته طوری که به دیواره قابلمه برخورد نکند کمی هم بزنید تا اگر شکر باقی مانده با بقیه مواد حل و یکدست شود.
بگذارید با حرارت خیلی کم بجوشد و قوام بیاید.
بین کار حتما با قلموی خیس شکرک های دیواره قابلمه را مدام تمیز کنید وگرنه شربت شکرک میزند.
حدود 30 تا 45 دقیقه با حرارت کم طول میکشه تا شربت قوام بیاد
✔چند قطره از شربت را در ظرفی بریزید صبر کنید خنک شود
شربت قوام آمده به سختی در ظرف حرکت میکند و بین دو انگشت کاملا چسبنده بوده و اصطلاحا نخ میدهد.
من دستور رو دو برابر کردم چون هم زولبیا و هم بامیه درست کردم اگه یکیشو خواستید درست کنید نیازی به دو برابر کردن دستور نیست
اضافی شربت در ظرف دربسته در کابینت تا چند سال ماندگاری داره
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛