10.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#حلوا سارای(حلوا ترکیه) خوشمزهه😍😋
3 لیوان آرد شیرینی پزی
نصف فنجان چایخوری روغن
2 ق غ کره
1 لیوان پودر قند
1 ق چ وانیل
ابتدا آرد الک شده رو 25 دقیقه تفت بدین تا بوی خامی آن گرفته شود سپس 2 ق غ کره ذوب شده و روغن رو باهم مخلوط و اضافه میکنیم و پودر قند و وانیل رو ریخته و به مدت سه دقیقه دیگه تفت میدیم و داخل پیرکس کاغذ روغنی میندازیم و موادو ریخته و با قاشق و بعد لیوان فشرده و صاف میکنیم و برش میزنیم و پودر قند میپاشیم،نیازی به گذاشتن در یخچال نیست ولی میتونین برای سفت تر شدن یکساعت در یخچال بذارین 😍😋
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیلم طرز تهیه کامل دلمه ی برگ انگور👆🏻👆🏻👆🏻
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیلم طرز تهیه کامل کیک یزدی 👆🏻👆🏻👆🏻
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
صبح شد پنجره هاخندیدند
شــاخههـا رقصیدند
همه جا بوے شکفتن جاریست
فرصت بیدارےست
صبح یعنے آغــاز
فکر رفتن باشیم
چه کسے مےگوید
پشت این ثانیهها تاریکست
گــام اگــر بــرداریــم
روشنے نزدیک است
🌷صبح چهارشنبهتون گلبــارون🌷
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شربت_بار
اولین قدم برای داشتم زولبیا و بامیه حرفه ای ،تهیه #شربت_بار با کیفیت هست
در تهیه شربت بار حرفه ای دو جزء خیلی مهم هستن
جوهر لیمو
گلوکز یا بادکا
لطفا لطفا لطفا به جای جوهر لیمو، آبلیمو نزنید چون احتمال شکرک زدن شربت زیاد میشه
یا مثلا ممکنه شربت بار رو تا حالا بدون گلوکز امتحان کرده باشید ولی بهتون اطمینان میدم به هیچ عنوان شربت باری که در اون گلوکز به کار نرفته نمیتونه زولبیا و بامیه شما رو شفاف و زیبا کنه و همین طور قوامی که به شربت بار شما میده در کیفیت نهایی زولبیا و بامیه شما بسیااااار موثره و باعث ترد ماندن زولبیا و بامیه میشه...
پس لطفا هم جوهر لیمو وهم گلوکز رو از لوازم قنادی تهیه کنید و بعد دست به کار تهیه شربت بار بشید،قیمت زیادی هم ندارن و مدتها میتونید هر دو رو در کابینت آشپزخونه نگهداری و بارها ازشون استفاده کنید.
⭕حتما قاشق چوبی استفاده چون قاشق فلزی باعث شکرک زدن میشه
شکر 2 لیوان
آب 1 لیوان
جوهر لیمو 1/4 قاشق چایخوری
اگر خواستید مواد رو دو برابر کنید جوهر لیمو رو 1/4 قاشق چایخوری سرپرُ بریزید
گلاب 2 قاشق غذاخوری
زعفران به میزان دلخواه
گلوکز 2 قاشق غذاخوری پُر
اگه گلوکز رقیق بود تا 3 قاشق هم میتونید اضافه کنید...شربتتون براق تر میشه
آب+جوهر لیمو را در قابلمه بریزید هم بزنید تا جوهر لیمو حل شود
صبر کنید تا با حرارت کم آب جوش بیاید.
حرارت حتما کم
قابلمه متناسب با میزان مواد باشد
شعله گاز باید متناسب با سایز قابلمه باشد
حرارت زیاد باعث شکر زدن میشود
شکر را اضافه و بدون همزدن صبر کنید تا آهسته شکر حل بشه ،به هیچ عنوان در اون قاشق نزنید
وقتی شکر کاملا حل شد
گلاب+گلوکز+زعفران را هم اضافه کنید.
سپس با قاشق چوبی خیلی آهسته طوری که به دیواره قابلمه برخورد نکند کمی هم بزنید تا اگر شکر باقی مانده با بقیه مواد حل و یکدست شود.
بگذارید با حرارت خیلی کم بجوشد و قوام بیاید.
بین کار حتما با قلموی خیس شکرک های دیواره قابلمه را مدام تمیز کنید وگرنه شربت شکرک میزند.
حدود 30 تا 45 دقیقه با حرارت کم طول میکشه تا شربت قوام بیاد
✔چند قطره از شربت را در ظرفی بریزید صبر کنید خنک شود
شربت قوام آمده به سختی در ظرف حرکت میکند و بین دو انگشت کاملا چسبنده بوده و اصطلاحا نخ میدهد.
من دستور رو دو برابر کردم چون هم زولبیا و هم بامیه درست کردم اگه یکیشو خواستید درست کنید نیازی به دو برابر کردن دستور نیست
اضافی شربت در ظرف دربسته در کابینت تا چند سال ماندگاری داره
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خاگینه_رولی
تخم مرغ 3 عدد
ماست 75 گرم (حدودا 3 ق غ)
بیکینگ پودر 4 گرم (1 ق چ)
وانیل 1/4 ق چ
زعفران در صورت دلخواه
آرد سفید 75 گرم (نصف لیوان)
برای شربت
شکر یک لیوان
آب نصف لیوان
زعفران 1 ق غ
گلاب 2 تا 3 ق غ
اول شربت رو درست می کنیم که خنک بشه .
آب و شکر رو روی حرارت قرار دادم تا شکر حل بشه تا زمانی که شکر حل بشه قاشق بهش نزدم . بعد که جوشید بهش زعفران و گلاب ریختم . 5 دقیقه بجوشه کافیه . لازم نیست که شربت زیاد بمونه و از حرارت برداشتم و گذاشتم کنار که خنک بشه.
برای خود خاگینه تخم مرغ و وانیل رو با همزن دستی یا برقی اون قدر زدم که کفی بشه و بعد بیکینگ پودر رو با ماست مخلوط کردم داخلش ریختم و مخلوط کردم . آرد رو هم الک کردم و داخلش ریختم و مخلوط کردم و کمی زعفران هم ریختم .
داخل تابه کمی روغن ریختم و روی حرارت کم قرار دادم. سایز تابه من 32 در 20 سانت هستش .الزامی به تابه دو طرفه نیست . فقط مواد رو که می ریزید زیاد کلفت نشه هر چی نازک تر باشه بهتره تا موقع رول کردن نشکنه .
در تابه رو گذاشتم تا بپزه ، تایم هم بسته به حرارت شعله تون داره . وقتی دیدم پخته برگردوندم تا اون طرف هم تغییر رنگ بده و بعد از حرارت برداشتم . همون طور که گرم هستش روی خاگینه سه چهار قاشقی از شربتم روریختم و در تابه رو گذاشتم که نرم بمونه .
برای مواد مغزدار هم من از نصف لیوان گردوی خرد شده همراه 1 ق م پودر گل سرخ و نصف ق م پودر دارچین استفاده کردم .می تونید هل و زنجبیل و هر چیز دلخواه هم بریزید .
در تابه رو باز کردم و از مواد مغزدار روش ریختم و یکدست پخش کردم و کمی هم از شربتم روش ریختم و دوباره درش رو بستم چند دقیقه ای بمونه . بعد به آهستگی رول کردم . روی رول هم مابقی شربتم رو ریختم و کمی باز بمونه و بعد با چاقوی تیز برش دادم .
برای من 18 عدد برش شد .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دلمه_برگ_مو
ما برای پخت دلمه برنج رو نمیپزیم فقط خیس میکنیم
برنج یک پیمانه بشورید وخیس کنید
لپه نصف پیمانه نیم پز بشه
بلغور گندم نصف پیمانه نیم پز بشه
سبزی دلمه شامل شوید،پیازچه،جعفری،گشنیز،نعنا،ترخون،مزره نیم کیلو( پاک کرده وخرد شده)
چند عدد گوجه فرنگی رنده شده
پیاز یک عدد سیر دو یا سه حبه
ماست دو قاشق سر پر
روغن،نمک،فلفل،زردچوبه،برگ مو،گوجه فرنگی خشک شده گوشت دنده گوسفندی (اختیاریه)
گوجه فرنگی وفلفل دلمه ای اختیاریه ولی بچه های من بدون گوجه فرنگی نمیخورن
قبل از دست به کار شدن گوشت را با مقداری آب و یک عدد پیاز چهار قاچ وفلفل ویکی دوعدد برگ بو میپزیم وکنار میزاریم
پیاز رو با روغن تفت می دهیم زردچوبه وفلفل سیاه وفلفل قرمز میزنیم اونم تفت میدیم گوجه فرنگی رنده شده میریزیم ومیزاریم کمی سرخ بشه سبزی،لپه وبلغور نیم پز،برنج خیس خورده،ماست،نمک همه رو اضافه وخوب مخلوط میکنیم عزیزان مواد را زیاد تفت ندید فقط در حد مخلوط کردن وحجم سبزی کمی کم بشه گاز رو خاموش وبپیچید با برگ مو
توجه کنید آگه برگ مو کمی سفته تو آب جوش بزارید تا نرم بشه وبعدا بپیچید در غیر اینصورت آب جوش نمیخواد من نزاشتم
کف قابلمه چند عدد برگ مو بندازید ودلمه ها رو روش بچینید دوسه لایه که چیدید گوجه فرنگی خشک وگوشت پخته بچینید ودوباره دلمه تا سطح گوشت رو کاملا بگیره،پیش دستی بزارید روش آب گوشت یا آب ساده بریزید به حدی آب بریزید وقتی پیش دستی رو فشار میدید آب بیاد بالا میزاریم رو گاز با شعله متوسط وقتی دلمه داره میپزه و آبش کم شد پیش دستی رو بردارید وشعله رو کم کنید تا کاملا بپزه مواظب باشید تهش نسوزه،
وقتی که پخت با پیاز داغ وزرشک نوش جان بفرمایید میتونید یک قاشق رب هم با پیاز داغ تفت دهید موقع سرو روش بریزید عالی میشه
عزیزان ما برای دلمه از رب انار واب غوره استفاده نمیکنیم برگ مو خودش ترش مزه هست چند قاشق ماست هم بریزید طعمش عالی میشه
برای براق شدن برگ مو وقتی تو دیسه با برس کمی روغن زیتون یا کره روش بمالید تا براق بشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#بامیه
مواد لازم
آب 1 لیوان
روغن جامد یا کره 1 ق غ
شربت بار یا عسل رقیق شده 1 ق غ(من از همون شهد زولبیا و بامیه استفاده کردم
آرد قنادی 1 لیوان
تخم مرغ بزرگ 2 عدد
وانیل نوک ق چ
طرز تهیه
آب، روغن جامد و شربت بار رو داخل قابلمه که بهتره تفلون باشه بریزید، روی حرارت بزارید وقتی از اطراف شروع به جوشیدن کرد آرد رو یکباره اضافه کنید هم بزنید تا خمیر وسط ظرف جمع بشه با حرارت کم مدت 10 تا 15 دقیقه خمیر رو داغ بزنید داغ زدن باعث میشه خمیر پخته شده و رطوبت اضافه ش خارج بشه و رو کیفیت نهایی بامیه خیلی تاثیر داره پس حتما خمیر رو خوب داغ بزنید
بعد خمیر رو به ظرف دیگه ای منتقل کنید و صبر کنید تا ولرم بشه
دقت کنید اگه خمیر داغ باشه تخم مرغ پخته میشه و اگه سرد باشه تخم مرغ به خوردش نمیره
بنابراین وقتی خمیر ولرم شد تخم مرغها رو دونه دونه اضافه کنید. همراه تخم مرغ دوم وانیل رو بریزید هم بزنید تا تخم مرغ به خورد خمیر بره در نهایت باید خمیر چسبنده ای بدست اگه خمیر خیلی سفت بود یدونه تخم مرغ رو تو کاسه کوچیک بشکونید و با چنگال هم بزنید تا یکدست بشه بعد کم کم به خمیر اضافه کنید تا به شکل مطلوب در بیاد
برای من همون دو تا تخم مرغ کافی بود
خمیر رو داخل قیف با ماسوره شکوفه سایز بزرگ بریزید
داخل یه قابلمه کوچیک روغن فراوون بریزید و نوک قیچی رو تو روغن چرب کنید، خمیر رو به سایز دلخواه برش بدید
روغن نباید داغ باشه
ظرف رو خیلی از بامیه پر نکنید چون در اثر حرارت حجم بامیه ها دو برابر میشه بنابراین فضای کافی برای پف بامیه ها درنظر بگیرید
با حرارت ملایم بامیه ها رو سرخ کنید اولش که هنوز خوب سفت نشدن هم نزنید چون ممکنه ظاهرشون بهم بریزه
بعد از اینکه بامیه ها کمی خودشون رو گرفتن و رنگشون رو به طلایی رفت خیلی آروم اونها رو زیر و رو کنید تا همه جاش بطور یکنواخت رنگ بگیره، بزارید خوب سرخ بشن.
بلافاصله بعد از سرخ شدن بامیه ها رو تو شربت بار همدمای محیط بندازید و بعد از حدود 3 دقیقه از شهد خارج کنید و داخل آبکش بزارید تا شهد اضافه ش بریزه.
بامیه ها رو تو ظرف در دار و داخل یخچال نگه دارید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛