فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تی تاپ😋
مواد لازم🔻
آرد 2 پیمانه
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
تخم مرغ 4 عدد
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
شکر 3/4 تا 1 پیمانه(من 3/4 استفاده کردم چون کرم بین کیک هم شیرین هست)
ماست غلیظ1 پیمانه(چون میخوایم روی کیک طرح بندازیم نمیشه شیر رو جایگزین کنید)
روغن 1 پیمانه
پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری
مواد سس کارامل شکلاتی🔻
شکر قهوه ای تیره یا روشن 2/3 پیمانه(برای پیمانه کردن باید شکر قهوه ای را در پیمانه فشرده کنید)
کره 30 گرم
خامه صبحانه 2 قاشق عذاخوری
پودر کاکائو 1 تا 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه🔻
◀کف قالب 35×25 سانت را کمی چرب و کاغذ بندازید و روی کاغذ رو هم کمی چرب کنید.
◀میتونید از قالب 30×20 استفاده کنید فقط ضخامت تی تاپ بیشتر میشه.
◀فر را با دمای 180 درجه روشن کنید تا گرم شود.
◀فر برقی یا توستر دما 20 درجه کمتر
◀میتونید در تابه دو طرفه روی گاز درست کنید،واشر رو در بیارید.
◀همه مواد باید به دمای محیط رسیده باشند
👇ادامه👇
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آرد+بیکینگ پودر را مخلوط و 3 بار الک کنید
تخم مرغ ها+شکر+وانیل را 7 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کاملا سبک و حجیم و روشن شوند.ماست+روغن را اضافه و در حد مخلوط شدن حدود 1 دقیقه هم بزنید.مخلوط مواد خشک را در 3 مرحله اضافه و با لیسک آرام مخلوط کنید. 1 پیمانه از مایه کیک را جدا کنید و 1 قاشق پودر کاکائو به آن افزوده با همزن مخلوط کنید تا یکدست شود.بقیه مواد کیک را در قالب پهن کنید. مواد شکلاتی را در قیف بریزید و روی مایه سفید خط بیندازید (میتونید 2 بار روی خطها برید تا ضخیم تر بشن). در انتها با سیخ چوبی روی کیک طرح بیندازید. قالب را در فر گرم شده به مدت حدود 45 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندان تمیز خارج شود قرار دهید تا کیک بپزد.سپس از فر خارج کنید و کیک را از قالب در بیاورید ،کاغذ را از پشت آن جدا کنید و به اندازه دلخواه برش بزنید و اجازه دهید تا برشهای کیک خنک شوند.
👇ادامه👇
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای سس🔻
کره +شکر قهوه ای را در تابه روی حرارت متوسط رو به زیاد بگذارید و گاهی تابه را بچرخانید(قاشق نزنید)تا شکر کم کم شروع به ذوب شدن کند.ذوب که شد دو دقیقه بجوشد و بعد خامه صبحانه را اضافه و هم بزنید تا یکدست شود،صبر کنید تا دوباره دو تا سه دقیقه دیگر بجوشد.در انتها 1 تا 2 قاشق کاکائو اضافه و هم بزنید تا کاکائو حل شود.
سس را از روی حرارت بردارید تا از جوش بیفتد و بعد سس گرم را در قیف بریزید.
◀دور قیف رو دستمال بپیچید تا دستتون نسوزه.کرم را روی لایه اول بذارید و لایه دوم را روی اون برگردونید و فشار بدید تا به هم بچسبند.
◀با این روش لازم نیست حتما فر داشته باشید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیراشکی گوشت👨🍳
مواد لازم :
آب 1 لیوان
شیر 1 لیوان
خمیر مایه (مخمر) 1 ق غ
شکر 1 ق غ
نمک
آرد 500 گرم
پیاز
سیر 2حبه
گوشت چرخ شده 350 گرم
فلفل
سیبزمینی
پودر پاپریکا
پنیر پیتزا
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سلام_صبح_زیباتون_بخیر 🌸 😊
ان شاالله بهترین ها👌
نصیبتون بشه
عشق،موفقیت💞🌸
سلامتی،برکت
و زندگی آروم توشه
امروز و هر روز تون باشه عزیزان 🌸🍃
#فرخنده_میلاد_باسعادت_امام_حسن_مجتبی_ع_مبارکباد 🌸🎊🌸
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بقچه بادمجان
مواد لازم
گوشت چرخکرده 250 گرم
پیاز متوسط رنده شده 1 عدد
بادمجان قلمی و کشیده 5 تا 6 عدد
پوره گوجه فرنگی 400 میلی لیتر
پیاز کوچک نگینی خرد شده 1 عدد
نمکف فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر به میزان لازم
خلال چوبی و گوجه گیلاسی به میزان لازم
طرز تهیه
برای تهیه این خوراک باید از بادمجان قلمی بلند و کشیده استفاده کنیم و دلیلش هم این هست که باید بادمجان ها رو به صورت نواری برش بزنیم و بعد از سرخ شدن شبیه به یک بقچه بپبچیم.برای شروع کار بعد از شستشوی بادمجان ها اون ها رو از طول برش می زنیم به صورتی که ضخامت ورقه های بادمجان حدودا تا 4 میلی متر باشه. بادمجان رو پوست نمی کنیم چون موقع سرخ شدن حالت خودش رو از دست میده و شل خواهد شد.
سپس زهر بادمجان ها رو با پاشیدن و استراحتی 20 تا 30 دقیقه ای با اون ها می گیریم و توی این مدت آب تلخ مزه و تیره رنگی از بادمجان خارج میشه که باید دور بریزیم و بعد بادمجان رو مجددا آبکشی و خشک کنیم.
در این فاصله گوشت چرخکرده رو همراه با پیاز رنده شده، نمک فلفل و زردچوبه به همراه کمی پودر سیر داخل یک کاسه می ریزیم و خیلی خوب با هم مخلوط کرده و ورز می دیم.
سپس گلوله های به اندازه یک گردوی کوچیک از گوشت جدا کرده و به صورت کوفته قلقلی فرمش میدیم
ورقه های بادمجان رو هم بعد از خشک شدن، همراه با روغن در دستگاه یا تابه سرخ می کنیم. حالا دو تا از ورقه های بادمجان رو به صورت علامت بعلاوه (+) روی تخته کارمون قرار میدیم.
یک عدد از کوفته قلقلیمون رو در مرکز بعلاوه قرار می دیم.
حالا یکی در میون، ورقه های بادمجان رو روی مرکز کوفته قلقلی قرار میدیم.
وقتی ورقه ها رو جمع کردیم، یک عدد گوجه گیلاسی رو روی بادمجان قرار می دیم و یک عدد خلال چوبی رو توی بقچه بادمجانمون فرو می کنیم تا فیکس بشه. همه بقچه هامون رو به همبچین ترتیب آماده می کنیم.
پیاز کوچیکی رو که داشتیم به صورت نگینی خرد می کنیم و بعد همراه با روغن تفت می دیم تا کمی سبک و طلایی رنگ بشه
حالا پوره گوجه فرنگی رو به پیاز های در حال تفت داده شدن اضافه می کنیم.
وقتی یه مقدار پوره همراه با پیاز تفت خورد و کمی ابش کشیده شد، نمک رو به همراه ادویه ها بهش اضافه میکنیم. اگر گوجه های شما، خیلی رنگ نداشت میتونین از یک نصف قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی هم استفاده کنین تا سس خوش رنگ تری داشته باشین.
حالا نوبت قرار دادن بقچه ها درون سس گوجه فرنگی میرسه. بعد از اینکه بقچه ها رو داخل سس قرار دادیم روی ظرف رو فویل بگیرید و برای 45 تا 50 دقیقه در دمای 180 درجه در فر قرار بدید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#عدس_پلوباگوشت_قلقلی
مواد عدس پلو:
برنج: 5 پیمانه
عدس: 1.5 پیمانه
کشمش پلویی: 1 پیمانه
پیاز: 1 عدد
فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه، ادویه پلویی و زعفران دمکرده: به مقدار لازم
😍مواد گوشت قلقلی:
گوشت چرخکرده: 300 گرم
آرد نخودچی: 1 قاشق غذاخوری
پیاز: 1 عدد
فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه، ادویه کاری و نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه:
گوشت چرخکرده، پیاز رنده شده، آرد نخودچی، یک قاشق زعفران دمکرده، نمک و ادویه ها را با هم مخلوط می کنیم و برای چند دقیقه ورز می دهیم.
گوشت های قلقلی کوچک را با مخلوط گوشت درست کرده و برای یک ساعت داخل یخچال قرار می دهیم و بعد داخل روغن مایع با شعله ملایم سرخ می کنیم.
عدس ها را با دو لیوان آب می پزیم.
پیاز خلالی ریز شده را داخل روغن سرخ می کنیم و ادویه های عدس پلو را اضافه کرده و تفت می دهیم، کشمش پلویی را اضافه و کمی تفت می دهیم و عدس های پخته و مقداری زعفران دمکرده ریخته و مخلوط می کنیم.
برنج را داخل آب جوش همراه با مقداری نمک ریخته و دانه شمارتر آبکش می کنیم.
داخل قابلمه کمی روغن می ریزیم و روی ته دیگ نان نصف برنج، تمام مخلوط عدس، گوشت های قلقلی و مابقی برنج را اضافه می کنیم و غذای را با یک لیوان آب و روغن برای یک ساعت دم می کنیم.
نوش جان 😄😍
نکات:
گوشت چرخکرده حتما مقداری چربی داشته باشد.
مخلوط گوشت چرخکرده را کامل ورز دهید تا موقع سرخ کردن وا نرود.
در صورت وا رفتن قلقلی ها موقع سرخ کردن کمی آرد نخودچی اضافه کنید.
به جای آرد نخودچی از آرد سوخاری و آرد گندم هم می توانید استفاده کنید.
اگر نمی خواهید آرد نخودچی اضافه کنید، بعد از رنده کردن حتما آب پیاز را بگیرید.
کشمش پلویی را خیلی کم داخل روغن
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شامی_کباب داغ داغ
یکی از غذاهایی که من عاشقشم شامی کبابه اونم با نون لواش داغ
پ.ن:ما به ایشون کتلت نمیگیم و میگیم شامی کباب
برای این شامی احتیاج داریم به
گوشت چرخ شده نیم کیلو
سیب زمینی دو یا سه عدد متوسط
پیاز 1 عدد متوسط
نمک،زردچوبه،ازبویه(اویشن)،زیره،فلفل سیاه به مقدار لازم
سیب زمینی و پیاز رو رنده میکنیم و با گوشت،نمک، زرد چوبه ،ازبویه یا همون اویشن (اندکی زیره و فلفل سیاه)مخلوط می کنیم ورز میدیم و بعدش در روغن سرخ میکنیم البته در حرارت ملایم که کامل مغز پخت بشه...
میتونید بهش سبزی معطر هم اضافه کنید که ما نمیریزیم دوست نداریم😊 پ.ن1:در خانه ما شامی و کوکو بدون ازبویه کوهی صفا نداره.
پ.ن2:پیاز زیاد باعث میشه شامیتون موقع سرخ شدن حالت سوخته به خودش بگیره.
پ.ن3:نیازی به تخم مرغ و آرد و اینجور چیزا نیست چون نسبت گوشت نسبت به دیگر مواد بیشتره و شامی ها وا نمیرن..
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای 9 عدد
برای کرپ🔻
تخم مرغ: 2 عدد
روغن: 1/4 پیمانه
آب: 1/4 پیمانه
شیر: 2 پیمانه
شکر: 1 ق چ
نمک: 1 ق چ
آرد سفید : 2 پیمانه
برای سوخاری کردن🔻
پودر سوخاری: به میزان لازم
تخم مرغ: 2 عدد
شیر: 1/4 پیمانه
نمک: کمی
طرز تهیه🔻
1.برای مواد گوشتی داخل کرپ
پیاز رو داخل کمی روغن تفت بدید تا یه مقدار طلایی بشه
گوشت و فلفل دلمه رو اضافه کنید و سرخ کنید تا بوی زهم گوشت از بین بره و بپزه
گوشت که قهوه ای شد نمک و فلفل و پاپریکا، رب گوجه و گوجه پوره شده بریزید
و صبر کنید تا آبش تبخیر بشه و بذارید کنار سرد بشه
2. تمام مواد کرپ به جز آرد رو با هم ترکیب کنید و هم بزنید تا کامل یکدست بشه و کمی کف کنه
3. آرد الک شده رو کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا کامل یکدست بشه و در صورت لازم از الک رد کنید
4. تابه نچسب رو روی گاز بذارید و با فرچه کمی چرب کنید و یه ملاقه ملاقه بزرگ از مواد داخل تابه بریزید روی کرپ که خشک شد و
کمی که زیرش طلایی شده برگردونید تا طرف دیگه هم طلایی بشه
👈نیاز نیست زیاد بپزه چون خشک میشه و یه مرحله دیگه هم سرخ کردن داره
🔊کف تابه نیاز نیست هربار چرب بشه ، بار اول کافیه و زیاد هم چرب نکنید
5. هر کرپی که درست میکنید روی کرپ قبلی بذارید و در آخر روی آن پارچه بکشید و یکی دو دقیقه صبر کنید تا کامل نرم بشه
5.داخل کرپ گوشت و پنیر پیتزا بریزید و رول کنید
6. دو تا تخم مرغ + یک چهارم پیمانه شیر+ کمی نمک رو هم بزنید
و کرم ها رو اول داخل تخم مرغ و بعد پودر سوخاری بغلتونید 👈پودر سوخاری ادویه دار باشه خیلی خوشمزه تر میشه
7. این مرحله میتونید کرپ ها رو داخل فریزر بذارید و بعدا سرخ کنید
8. داخل روغن داغ سرخ کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_ماست
یه دسر خوشمزه و نرم و لطیف . اسمش دسر ماست هست اما ماست کمتری داره 😁😉 و خوش طعم و عالی 😊.
.
شیر یک و نیم لیوان
پودر ژلاتین 25 گرم (دو و نیم ق غ)
ماست میوه ای یا ماست خامه یا ماست سفت و چکیده شیرین 100 گرم (یک کم کمتر از نصف لیوان)
خامه قنادی 250 گرم (خامه شیرین شده ، از ترکیب 200 گرم خامه صبحانه به همراه 50 گرم شکر هم میشه استفاده کرد و فرم داده )
شکر (یا پودر شکر) 80 گرم (حدودا یک سوم لیوان)
آب سرد نصف لیوان
وانیل 1/4 ق چ
کمپوت آناناس یا هر نوع کمپوت و یا هر نوع میوه دلخواه به میزان لازم
روی آب سرد ، پودر ژلاتین رو ریختم و روی حرارت غیر مستقیم (بن ماری) قرار دادم تا ذراتش خوب حل بشه .
شکر و شیر رو داخل ظرفی ریختم و ردی حرارت قرار دادم در حد حل شدن شکر هست و نمی خواد که بجوشه . ژلاتین حل شده که سرد نیست و گرمی شیر رو داره بهش کم کم اضافه کردم د مخلوط کردم . وانیل هم ریختم و از حرارت برداشتم و کنار گذاشتم که از دما بیفته .
خامه قنادی رو اول کمی با دور کند همزن و بعد با دور تند همزن زدم تا کمی فرم بگیره . اینجا نیاز نیست خیلی فرم بگیره ، کمی فرم گرفت کافیه . (می تونید خامه صبحانه و شکر رو مخلوط کنید بزارید فریزر نیم ساعتی بمونه و یخمکی کمی شد با همزن بزنید تا فرم بگیره) ماست من ماست میوه ای هست و بهش اضافه کردم .بعد ریختن ماست در حد مخلوط شدن هم زده بشه .
مواد شیر که از دما افتاد رو کم کم به مواد خامه و ماست اضافه کردم و مخلوط کردم . از صافی هم رد کردم که کاملا یکدست بشه .
می تونید داخلش میوه بریزید و در این صورت من مواد دسر رو کمی در یخچال قرار دادم که مواد دسر خیلی شل نباشه و بشه میوه رو اضافه کرد تا توی قااب ته نشین نشه . من از کمپوت آناناس استفاده کردم و داخلش ریختم .
قالب من پلاستیکی هست ، خیلی جزیی با روغن مایع چرب کردم و مواد دسر رو ریختم و در یخچال 7 الی 8 ساعتی قرار دادم تا بسته بشه . وقتی خوب بست دورش رو با چاقو آزاد کردم و وقتی کاملا دیدم آزاد شده روش یک دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم .
به دلخواه هم از خامه فرم گرفته و میوه انار و کمپوت آناناس برای تزیین استفاده کردم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم رشته پلو🔻
برنج: 5 پیمانه
رشته پلویی: 3 پیمانه
سیب زمینی: 2 عدد
زردچوبه، ادویه پلویی، فلفل سیاه و زیره: به مقدار لازم
مواد مرغ رشته پلو🔻
مرغ : 1 کیلوگرم
پیاز: 2 عدد
رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
زعفران دمکرده، زردچوبه، ادویه کاری، فلفل سیاه، نمک و آبغوره: به مقدار لازم
طرز تهیه🔻
مرغ ها را داخل روغن سرخ می کنیم و برمی داریم.
پیاز ها را نگینی ریز کرده داخل روغن تفت داده پس از کمی طلایی شدن، رب گوجه، ادویه ها و نمک را داخل آن ریخته و تفت می دیم، مرغ های سرخ شده را به همراه دو لیوان آب اضافه می کنیم، بعد جوش آمدن درب ماهیتابه را قرار داده و با شعله کم برای یک ساعت و نیم می پزیم بعد زعفران دمکرده و آبغوره را اضافه می کنیم، پس از ده دقیقه مرغ ما آماده هست.
رشته را با کمی روغن و با شعله کم تفت می دیم، پس از تغییر رنگ و گرفته شدن بوی خامی آن ادویه ها را اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
برنج را داخل آبجوش ریخته و آبکش می کنیم.
اینجا برای ته دیگ از نان لواش استفاده کرده، برنج و رشته ها را بصورت لایه به لایه داخل قابلمه می ریزیم و در انتها سیب زمینی ها را قرار می دیم و غذا را با یک لیوان آب و روغن دم می کنیم.
⚠️نکات🔻
قرار دادن سیب زمینی اختیاری هست.
مقدار آبغوره و رب گوجه داخل مرغ به ذائقه شما بستگی دارد.
رشته پلویی استفاده شده به صورت محلی تهیه شده و برای استفاده نیاز به تفت دادن داره، در صورت استفاده از رشته پلویی بیرونی تفت دادن لازم نیست.
این غذا را می توانید با هر نوع گوشت از جمله گوسفند، گوساله و مرغ پخته سرو کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
تخم مرغ 1 عدد
شکر دو سوم پیمانه
پوره موز 2 عدد یکی هم برای روی کیک که از وسط نصف میشه
کره آب شده نصف پیمانه
آرد قنادی 1/5 پیمانه
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
شکلات چیپسی یا خرد شده 2 قاشق غذاخوری
گردو خرد شده 3 ق غداخوری
طرز تهیه🔻
اول مواد اولیه رو آماده کنید کره رو ذوب کنید
قالب لوف رو کاغذ روغنی بزارید و چرب کنید هر قالبی دیگه ای هم میشه
فر رو روی 189 درجه روشن کنید(بدون فر هم میشه)
تخم مرغ و وانیل و شکر رو بزنید تا کشدار بشه بعد کره ذوب شده اضافه و مخلوط
بعد پوره ی موز و کمی دارچین اضافه کنید و هم بزنید در آخر ترکیب ارد الک شده با بکینگ پودر مخلوط که شد شکلات و گردو رو هم اضافه کنید و بریزید توی قالب حالا اون یه موز کامل رو از وسط برش بدید و آغشته به آبلیمو کنید دو طرفش رو (برای اینه که بعد پخت سیاه نشه) بعد بیاید روی کیک دیگه فشار نیارید و بزارید توی فر برای من چهل دقیقه زمان برد.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ذرت_مکزیکی_خونگی
دوستای مهربونم معمولا بیرون در دستگاه های بخارپز صنعتی مراحل پخت قارچ و ذرت انجام میشه یا اینکه از ذرت کنسروی استفاده میکنن...ولی مراحل میکس مواد دوباره در کاسه بخارپز صنعتی انجام میشه.
.
من ترجیحم به بخارپز کردن ذرت و قارچ هست که اینکارو در دستگاه بخارپز انجام دادم و حدود 1 ساعت تا 1/5 ساعت بسته به مدل دستگاه ممکنه بخارپز شدن ذرت طول بکشه(باید دانه های ذرت کاملا نرم و پخته شوند) ولی به خاطر بافت لطیفی که قارچ داره خیلی زود بخارپز میشه برای همین نیم ساعت آخر بخارپز شدن ذرت اونو به ذرت اضافه میکنیم.
.
اگه دستگاه بخارپز در دسترس نبود میتونید در قابلمه آب بریزید و وقتی جوش اومد صافی فلزی در اون قرار بدید (آب نباید وارد صافی بشه) و بعد ذرت رو در صافی ریخته و صبر کنید بخارپز بشه.
در طی مرحله بخارپز شدن باید در قابلمه بسته باشه.
اگه باز براتون سخت بود میتونید ذرت رو جداگانه بپزید یا از ذرت کنسروی استفاده کنید و قارچ رو هم با کمی آبلیمو و کره تفت بدید.
بقیه مراحل کاملا واضح هست.
اضافه کردن پنیر پیتزا و مقدار اون به سلیقه شما بستگی داره و میتونید نریزید.
برای داشتن ذرت مکزیکی خوش طعم ریختن آویشن و پودر سیر از واجباته پس فراموش نکنید.
میتونید کالباس و یا چیپس هم در پایان اضافه کنید که به سلیقه شما بستگی داره...بهتره کالباس رو نواری برش زده و کمی تفت بدید
بعضیا دوست دارن ذرت مکزیکی چسبنده و کشدار باشه ولی اگه دوست نداشتید یک قاشق آب گرم به مواد اضافه کنید تا سس ذرت مکزیکی روان تر بشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک خوراک لذیذ
مواد لازم:
3تا 4 عدد بادمجان
300 گرم گوشت چرخ کرده
یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
یک کاسه آب
یک عدد پیاز
کمی جعفری
فلفل دلمه ای یک عدد
نمک و فلفل
روش تهیه:
بادمجانها را پوست کنده و به صورت حلقه ای خرد میکنیم و در آب نمک میخوابانیم.
بعد بادمجانها را با روغن کم سرخ میکنیم.
گوشت چرخ کرده را با نمک و فلفل و پیاز در روغن تفت میدهیم و در حال سرخ شدن کمی گوجه و فلفل دلمه ای نیز در آن خرد میکنیم.
مخلوط گوشت را همانند کلیپ روی تکه های بادمجان تفت داده شده میگذاریم و تکه ای دیگر از بادمجان را روی آن قرار میدهیم تا گوشت میان دو تکه قرار گیرد.
برای روی بادمجانها از حلقه های فلفل دلمه ای استفاده میکنیم.
بعد رب گوجه را با آب مخلوط کرده روی بادمجانها میریزیم و کمی هم در ظرف محتوی بادمجانها از مخلوط رب و آب اضافه میکنیم.
ظرف را در فر با دمای 180 تا 200 درجه سانتیگراد قرار میدهیم تا حد مناسب پخته شود.
میتوانیم برای تزیین از تکه های جعفری استفاده کنیم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سس_لازانیا(بشامل)
یک ق غ آرد تفت دادم و با1کره کوچک مخلوط+3پیمانه شیر+یک تا دو ق غ خامه صبحانه را مخلوط کردم+نمک و فلفل و همون طور که روی حرارت هست هم زدم تا غلظتش مثل فرنی بشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷#دسر_نسکافه
2ق غ پودر ژلاتین رو ذوب كرده
بعد درظرفی 1عدد پنیر خامه و 120گرم پودر قند رو میزنیم تا مخلوط بشن
بعد 1ليوان شیر نسكافه رو به مواد اضافه كرده
و درقالب ميريزيم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛