#تهدیگ_مرغ
سلام عزیزان برای این خوراک خوشمزه
بهتره از ران استفاده کنید که نسبت به سینه مرغ چربتره البته با سینه هم می شه حتما پوست داشته باشه وگرنه گوشت مرغ خشک می شه .
برای دوتا ران مرغ ونیم کیلو برنج مقدار را میگم
دوقاشق ماست را با یه پیاز خلالی و اب یک لیموی بزرگ و زعفران غلیظ و نمک وفلفل سیاه که بهترین ادویه واسه گرفتن بوی مرغ است همه را مخلوط کنید ومرغ را توی مواد بذارید وبهتره که از شب قبل اینکارو انجام بدین تا خوب طعم دار بشه ولی اگر فرصت ندارید حداقل 4ساعت بمونه بعد برنج را مثل همیشه ابکش کنید برنجتون را خیلی نرم نگیرید وبعد حتما باید قابلمه نچسب باشه روغن وزعفران بریزید وپیاز وسس را از مرغ جدا کنید چون پیاز می سوزه وسس هم برنج را له می کنه واز سمت پوست کف قابلمه بذارید و در صورت تمایل حلقه پیاز ویا سیب زمینی بذاربد روی مرغ وبرنج را روش بریزید وکمی فشرده کنید تا قالبی برگرده وحتما شعله پخش کن بذاریدوحرارت ملایم باشه در حدی که بخار توی قابلمه باشه اگر حرارت زیاد باشه ممکنه مرغ بسوزه ودم کنی بذارید حدود دوتا دونیم ساعت بستگی به سایز مرغتون داره مرغ من دوکیلویی بوده حدود 3ساعت گذاشتم با حرارت کم وبعد از پخت اطراف برنج را ارام جدا کنید وطبق فیلم قالبی برگردونید بسیار خوشمزه ومعطره میتونید کنارش یه سس کم اب هم با اب مرغ یا عصاره درست کتید که عالی می شه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کلوچه_کنجدی
آرد سفید 400 گرم(حدود 3 پیمانه)
پودر قند 3/4 تا 1 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
روغن مایع 3/4پیمانه
من از روغن کنجد استفاده کردم
ماست شیرین 3 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر 1 قاشق عذاخوری
نمک 1/8 قاشق چایخوری
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
پودر هل 1/4 قاشق چایخوری
کنجد مقداری
.
آرد+نمک+پودر هل را مخلوط و 3 مرتبه الک کنید.
ماست+بیکینگ پودر را مخلوط کنید.
تخم مرغ ها+پودر قند+وانیل را 5 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار شوند.
روغن مایع را اضافه و 30 ثانیه در حد مخلوط شدن هم بزنید.
مخلوط ماست و بیکینگ پودر را هم اضافه و در حد مخلوط شدن هم بزنید.
مخلوط آرد را در سه مرحله به تدریج افزوده و با همزن مخلوط کنید.
خمیر نهایی کلوچه غلیظ و کشدار است.
خمیر را در کیسه فریز بریزید و 30 تا 45 دقیقه در فریز قرار دهید تا چسبندگی خمیر کم شود و قابل فرم دادن در دست شود.
سپس دستتان را کمی چرب کنید و هر بار مقداری از خمیر را در دست گرد کنید و در کنجد بزنید.
خمیر کلوچه ها را با فاصله در سینی فر که با کاغذ روغنی پوشاندید قرار دهید.
کلوچه ها در فر پف میکنند پس حتما باید بین آنها فاصله باشد.
سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید.
هر زمان خلال دندان از داخل کلوچه ها تمیز خارج شد فر را خاموش کنید.
کلوچه ها بعد از پخت در فر نرم هستند وقتی از فر خارج کردید کلوچه خودش را میگیرد بنابراین زیاد در فر نگه ندارید وگرنه کلوچه خشک و سفت میشود.
زیر کلوچه ها باید کمی طلایی شود.
با این میزان حدود 17 تا 18 عدد کلوچه خواهید داشت.
کلوچه ها در ظرف دربسته تا 1 هفته کاملا نرم و تازه می مانند.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کالباس_خانگی
مواد رو میتونید نصف کنید. برای اینکه کالباس حالت خشک وشکننده نداشته باشه حتما از مخلوط سینه وران استفاده کنید
اگر از بوی سیر خوشتون نمیاد به جای سیر پودر سیر بزنید
مخلوط سینه وران یک کیلو (بدون استخوان)
زرده تخم مرغ سه عدد
سیر سه حبه
آرد سفید قنادی یک قاشق
شیر خشک مخصوص قنادیه یک قاشق نداشتید به جاش ارد سفید رو دوبرابر کنید
روغن مایع چهار قاشق سوپ خوری
هویج نیم پز یک عدد متوسط
پسته 20 گرم
نمک یک قاشق مرباخوری
زنجبیل تازه یک تکه کوچک نداشتید از پودر زنجبیل استفاده کنید یک چهارم قاشق چایخوری
فلفل سیاه یک دوم قاشق چایخوری
آویشن یک دوم قاشق چایخوری
دارچین یک دوم فاشق چایخوری
هل یک دوم قاشق چایخوری
تخم گشنیژ سائیده شده یک قاشق چایخوری
عزیزان چرخ کردن مرغ خیلی مهمه تو بافت کالباس اگه از چرخ گوشت استفاده میکنید باید سه الی چهار دفعه چرخ کنید اگر از غذا ساز استفاده میکنید باید اینقدر بزنید تا خمیری بشه تو فیلم نشون دادم که به چه شکلی باشه
مرغ را با زنجبیل تازه وسیر چهار بار چرخ کنید سپس جز هویج و پسته کل مواد رو بریزید حدود ده الی دوازده دقیقه با دست بزنید تا منسجم وچسپناک بشه
هویج نیم پز رو نگینی خرد کرده همراه پسته میریزیم ومخلوط میکنیم فقط در حد مخلوط کردن
وکیوم مخصوص کالباس( لوازم قنادیا دارن) یک سرشو با نخ محکم ببنید
مواد کالباس رو با قاشق یا قیف بریزید تو وکیوم و فشار دهید تا هوای موجود خارج بشه سرش دیگش هم محکم ببنید تو قابلمه آب بریزید و کالباس رو بزارید یکساعت با حرارت ملایم بپزه سپس از آب خارج کرده بزارید یک شب بمونه سپس استفاده کنید این کالباس هم به صورت خام هم به صورت سرخ کرده مصرف میشه من کمی رو سرخ کردم بچه ها خام رو بیشتر دوست داشتن
عزیزان حتما از زرده استفاده کنید تا کالباس لطیفتر باشه سفیده بزنید بعد از پخت دونه های سفیده توی کالباس مشخصه
عزیزان برای خوش رنگ شدن کمی آب لبو ریختم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوراک_لوبیا_چیتی
برای تهیه این خوشمزه جان من یك پیاز رو نگینی ریز کردم و تفت دادم بعد که طلایی شد بهش رب گوجه نمک و فلفل و آب لیمو تازه اضافه کردم و گذاشتم یکم تفت خوردن لوبیا رو هم جداگانه با سیب زمینی پخته بودم بعد سیب زمینی ها رو له کردم و ب مواد ربی اضاف کردم یکمم از آب لوبیا داخلش ریختم تا مثل سس غلیظ بشه بعد اواخر پخت لوبیا همراه با قارچ بهش اضافه کردم و وقتی چندتا جوش زد و رنگشو پس داد زیرشو خاموش کردم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فینگرفود سبزیجات
مواد لازم
سیب زمینی 2 عدد بزرگ
لبو یک عدد متوسط
سبزیجات(نخود فرنگی+هویج+ذرت یا سیب زمینی)
نمک +فلفل
ماست چکیده یا یونانی
طرز تهیه
سیب زمینی و لبو و سبزیجات را جداگانه بپزید طوری که آب نداشته باشد سیب زمینی و لبو را پوره کنید و نمک بزنید و سبزیجات پخته را با ماست و نمک و فلفل مخلوط کنید و داخل سیب زمینی بگذارید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
33.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽طرز تهیه شیرینی برشتوک شکلاتی 👆🏻👆🏻(بدون فر)
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ســـــلام🌸
صبح بهاریتون 🌸
پـر از خـیر و بـرکت🌸
امروزتون شاد
امروزتون بخیر و نیکی🌸
حال دلتون خوب
وجودتـون سبز و سلامت🌸
زندگیتون غرق در خوشبختی
روزتـون پراز انـرژی مثبت 🌸
جمعه تون پراز خیر و شـادی🌸
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#رولت_گوشت
چی لازم داریم؟؟
گوشت چرخ کرده مخلوط 500گرم
پیاز رنده شده یکعدد
نمک،زیره.انواع فلفل سیاه سفیدقرمز بدلخواه.
مواد سیب زمینی
2 عدد سیب زمینی پخته
1 ق غ کره
نمک
مقداری کنسرو مخلوط ذرت و نخود فرنگی و هویج «و یا مقداری ذرت و نخود فرنگی و هویج را بپزید»
پنیر پیتزا
سس برای پخت:.
آب داغ یک لیوان پر
رب گوجه فرنگی یک تا دوقاشق غذاخوری
نمک،فلفل🧂🧂
گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده بدون آب رو باادویه ها مخلوط کرده و بخوبی ورز دهید و روی میز کار سلفون پهن کنید و مواد گوشتی را بر روی سلفون مرتب پهن کنید و به شکل مستطیل در بیاورید و حالاکنسرو سبزیجات وفلفل دلمه بریزید
سیب زمینی پخته و کره و ادویه ها را بکوبیدتا یکدست شوند درابتدای رول سیب زمینی و دراطرافش،پنیر پیتزا هم بگذارید و محکم باکمک نایلون رول کنید.
رولت را روی سینی فری که کاغذ روغنی پهن کردید بگذارید و روی رولت را با کاغذ روغنی بپوشانید و داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد بپزید.
10 دقیقه آخر پخت مواد سس را با هم مخلوط کنید و کاغذ روغنی روی رولت را برداشته و سس را روی رولت بمالید و ده دقیقه با سس بپزید سپس برش زده و سرو کنید.
میتوانید درتابه روغن ریخته ورولت را چرخانده وسرخ کنید وباسس بپزید
نوش جان😍
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مرغ شکم پر
مواد داخل شکم مرغ:
پیاز داغ گرفتم ، گردو تفت دادم بعدش کشمش خیس داده ، آلوبخارا چنتا ریختم و بعد یکم تفت دادن ادویه ، نمک و فلفل زدم و تمام.
شکم مرغ با مواد پر کردم و با نخ و سوزن دوختم.
مرغ تو قابلمه گذاشتم با فلفل دلمه ، هویج ، پیاز درسته ، آب رب درست کردم و شنبلیله نصف قاشق چای خوری ، زردچوبه ، فلفل ، نمک و پودر لیمو عمانی زدم و گذاشتم با شعله کم بپزه.
مرغ پخته رو تو آبکش گذاشتم تا یکم خشک شه.
سس آب نارنج :
ابگوشت صاف شده + رب گوجه 1 قاشق پر غ خ + نمک + فلفل سیاه + زعفرون ابکرده+ اب نارنج +اب لیمو ترش خوب بهم زدم
سیب زمینی برش دادم ، شستم نشاستش بره ، خشک و سرخ کردم.
کامل مرغ سرخ کردم(این مرحله میتونید سرو کنید) روغنارو ریختم دور ، دورچین نصف سیب زمینی سرخ شده ریختم و سس نارنج ریختم روش . درب ماهیتابه رو گذاشتم ، نیم ساعت شعله متوسط تا آب ربش غلیظ شه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تر حلوا قالبی
.
مواد لازم :
1 لیوان نشاسته گل
1/2 ارد برنج (نصف لیوان) 6لیوان شیر
4لیوان اب
1 لیوان گلاب
2ونیم لیوان شکر
زعفران به مقدار لازم
طرز تهیه :
ابتدا جدا نشاسته رو در اب حل کرده و ارد برنج رو در شیر حل کرده از صافی رد کنید هر کدام جداگانه بعد با هم مخلوط کنید وبعد شکر راهم اضافه کرده ومخلوط کنید روی حرارت ملایم گذاشته ومرتب هم بزنید کمی که قوام پیدا کرد گلاب رو اضافه کرده مرتب هم میزنیم با شعله ملایم تا ته نگیرد، حدودا 45دقیقه تر حلوا اماده هست در قالب مورد نظر میریزیم کمی که سرد شد در یخچال میگذاریم(من تو این قالب بیشتر زعفرونی ریختم) تا خودش رو بگیره برای قالب ساده، بعد که ترحلوا آماده شد بهتر هست برای برش دادن کارد رو کمی خیس کنیم تا به راحتی برش بخوره
اگر خواستید دو رنگ درست کنید نصف را سفید توی ظرف بریزید نیاز به چرب کردن ظرف نیست ونیم بند که شد مابقی را زعفرانی کرده وروی حرارت ملایم بذارید ده دفیقه ارام بهم بزنید بعد روی مواد سفید بریزید وبذارید سرد بشه سلفون بکشید و توی یخچال بذارید حداقل شش ساعت یه شب بمونه بهتره وبعد بصورت لوزی یا مربع برش بزنید.
نکته مهم .... همینکه خط قاشق روی حلوا محو نشد پخت کافیه زیاد روی حرارت بمونه سفت میشه وزودتر هم بردارید اب می اندازد.
توی یخچال که گذاشتید حتما سلفون بکشید چون ردی ترحلوا ترک میخوره.
برای خارج کردن ترحلوا از قالب ادل لا چاقو دور حلوا رو از قالب جدا کنید وکمی قالب رد تگون بدید تا هوا وارد قالب شودوبعد بر گردونید در ظرف سرو
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کروکت_مرغ_و_پنیر
از غذاهای راحت و خوشمزه ،
کروکت (croquette) ، یکی از غذاهای فست فودی و خوشمزه ، نوعی کوفته فرانسوی که می تونید به عنوان غذای اصلی یا به عنوان پیش غذا ، اردور و فینگر فود کنار غذا استفاده کنید . و می تونید با گوشت و مرغ و ماهی و ... هم درست کنید .
سینه مرغ 1 عدد
سیب زمینی 2 عدد
فلفل دلمه ای یا جعفری خرد شده 2 ق غ
پنیر پیتزا 50 تا 100 گرم
تخم مرغ 2 عدد
آرد سفید به میزان لازم
آرد سوخاری به میزان لازم
پودر سیر ، نمک ، فلفل ، آویشن و .. به میزان لازم
سینه مرغ رو همراه یک پیاز و نمک و فلفل و ادویه جات گداشتم بپزه و بعد از پخت ریش ریش کردم .
سیب زمینی رو هم آبپز کردم و پوستشرو کندم و رنده کردم .
داخل ظرفی مرغ و سیب زمینی و فلفل دلمه ای خرد شده و پنیر پیتزا رو به همراه ، نمک وفلفل و پودر سیر و آویشن و .. مخلوط کردم و ورز دادم. برای راحتی کار میشه داخل میکسر هم ریخت . من داخل این مواد تخم مرغ نریختم . بعضی ها داخل خودش هم تخم مرغ می ریزند .
یک ساعتی داخل یخچال قرار دادم و بعد به اندازه یک گردو کمی بزرگتر از مواد برداشتم و توی دستم قل دادم و به شکل استوانه ای در آوردم . اگر به دست می چسبه کمی دستتون رو آب بزنید و کار کنید . فقط حتما خوب قل بدید .
داخل ظرفی دو تا تخم مرغ رو کمی با چنگال زدم .یک ظرف دیگه آرد سفید و ظرف دیگه آرد سوخاری قرار دادم . اول داخل آرد سفید غلتوندم و بعد تخم مرغ و بعد آرد سوخاری . فقط کاور کردن خیلی مهمه تا موقع پخت ترک نخوره و وا نره .
داخل ظرفی روغن ریختم و روی حرارت ملایم گذاشتم گرم و داغ بشه و بعد انداختم و سرخ کردم .بعد از سرخ داخل صافی قرار دادم روغن اضافه اش بره .
بسته به اینکه چه اندازه درست کنید تعداد متغیره بین 6 تا 9 عدد میشه .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_کشمشی
سلام دوستان گلم یه نون لطیف و خوشمزه و عالی 😍 می تونید هر چیزدلخواه جز کشمش داخل این نون استفاده کنید .
تخم مرغ 1 عدد
آرد سفید یا آرد نان فانتزی حدودا 400 گرم ( حدودا دو و دو سوم لیوان)
آب ولرم 60 گرم (یک چهارم لیوان)
شیر ولرم 120 گرم (نصف لیوان)
پودر خمیر مایه 5 گرم (1 ق م)
شکر 50 گرم (3 ق غ)
کره 50 گرم ( می تونید جاش همین میزان روعن مایع بریزید)
کشمش 3 تا 4 ق غ
داخل آب ولرم 1 ق م شکر ریختم و مخلوط کردم ، پودر خمیر مایه رو ریختم و درش رو گذاشتم 5 تا 10 دقیقه بمونه و به عمل بیاد .
داخل ظرف دیگه ای تخم مرغ ، کره نرم ، شیر ولرم و مابقی شکر رو ریختم و مخلوط کردم .خمیر مایه به عمل اومده رو هم اضافه کردم .آرد الک شده رو کم کم ریختم و شروع کردم به ورز دادن خمیر ، میزان آرد تقریبی هست و حواستون باشه آرد زیادی لطافت نون شما رو می گیره . 10 دقیقه خمیر رو ورز دادم . داخل طرفی که کمی چرب کردم خمیر رو قرار دادم و روش رو پوشوندم و جای نسبتا گرم یک تا یک و نیم ساعت استراحت قرار دادم.
بعد از استراحت پف خمیر رو با ورز دادن گرفتم و یک دقیقه خمیر رو ورز دادم . کشمش رو شستم و خشک کردم و به خمیر اضافه کردم و
مخلوط کردم .من خمیر رو 9 قسمت کردم .داخل قالب گردبه قطر 23 سانت کاغذ روغنی انداختم .این چونه ها رو به شکل دلخواه داخل قالب چیدم .نحوه شکل دادن ، طرح دادن و گداشتن قالب کاملا اختیاری هستش ، شما هر طور دوست دارید می تونید شکل بدید .
روش رو پوشوندم 25 دقیقه استراحت داشته باشه .
برای رومال یک عدد زرده تخم مرغ رو با چنگال زدم ، زعفران غلیظ و 1 ق م خامه یا ماست ریختم و ترکیب کردم و روی خمیر رومال زدم .
فر از یک ربع قبل گرم کردم .ظرف حاوی آب داخل فر به خاطر ایجاد رطوبت و نرم و لطیف شدن نون قرار دادم .طبقه وسط با دمای 190 درجه حدودا 30 تا 40 دقیقه قرار دادم .تا زمانی که رویه نون داره تغییر رنگ میده و برای خوش رنگ شدن رویه میشه گریل رو آخر کار یکی دو دقیقه روشن کرد . بعد از پخت از قالب خارج کردم و روی توری گذاشتم که گرمیش بره.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_آچما
شیر ولرم 125 میلی (نصف لیوان)
ماست 60 گرم (3 ق غ)
شکر 50 گرم (3 ق غ)
روغن مایع 20 میلی (2 ق غ)
تخم مرغ 1 عدد
پودر خمیر مایه 5 گرم (1 ق م)
آرد سفید حدودا350 گرم (دو و یک سوم لیوان)
نمک نصف ق چ
وانیل کمی
بدای مواد میانی : گردو پودر شده 100 گرم (دو سوم لیوان) ، ارده 70 گرم (4 ق غ) ،شکر 100 گرم (کمتر از نصف لیوان) ، کره ذوب شده 50 گرم
یک قاشق شکر داخل شیر ولرم ریختم ، خمیر مایه رو هم اضافه کردم و درش رو گداشتم تا 5 الی 10 دقیقه بعد به عمل بیاد .
داخل یه ظرف بزرگتر تخم مرغ ،شکر ، ماست ، روغن مایع ، نمک و وانیل رو اضافه کردم و مخلوط کردم . خمیر مایه به عمل اومده رو هم اضافه کردم . آرد رو هم الک کردم و کم کم ریختم . همیشه آرد توی نون ها تقریبیه ممکنه برای شما از این کمتر و یا از این مقدار بیشتر به کار بره آرد تا جایی اضافه بشه که خمیر به دست نچسبه کل خمیر قسمتی چسبنده باشه ایراد نداره . خمیر باید خوب ورز دادم . 3 دقیقه ورز دادم و 100 بار روی صفحه کار کوبیدم یا 10 دقیقه خوب ورز بخوره . باز تاکید می کنم آرد زیادی نریزین لطافت نون هاتون با این کار می گیرین .
خمیر رو داخل ظرف تمیز که یه کم جرب کردم قرار دادم روش رو پوشوندم جای نسبتا گرم یکساعت استراحت قرار دادم بعد از استراحت پف خمیر رو با ورز دادن گرفتم . به 3 الی 4 قسمت تقسم کردم و هر کدوم رو با وردنه باز کردم و یه ظرفی روش قرار دادم حدودا به قطر 23 سانت و دایره برش دادم .
مواد میانی رو همش رو با هم مخلوط کردم .
بین لایه ها از این مواد قرار دادم و بعد برش به درازا دادم و هر برش رو دور خودش تاب و پیچ دادم .
داخل یه ظرف دایره ای به قطر 23 تا 25 سانت . کفش کاغذ روغنی انداختم و دوروار این ها رو پیچیدم . دوباره روش یه دستمال تمیز انداختم 25 دقیقه استراحت دوم داشته باشه .
و بعد رومال یه زرده تخم نرع و زعفران رو مخلوط و رومال زدم .
و در فر 180 درجه از پیش گرم شده به مدت 25 الی 30 دقیقه قرار دادم .اخر هم یکی دو دقیقه گریل شعله بالا رو ردشن کردم تا خوشرنگ بشه .
روش هم یه کم عسل رقیق شده زدم که براق بشه .
راستی ظرف حاوی آب داخل فر فراموش نشه .
در فر دست ساز هم می تونید درست کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_لیالی_لبنان
.
دسر لیالی لبنان یا شب های لبنان یک دسر پرطرفدار لبنانی هستش😊 .از تنقلات شیرین محسوب میشه . در ماه مبارک رمضان هم بیشتر کاربرد داره . معمولا در پایان یک وعده غذایی سرو میشه .
شیر 2 لیوان
آرد سمولینا 60 گرم (یک سوم لیوان)
شکر 2 تا 3 ق غ
گلاب 2 ق غ
خامه صبحانه یا خامه قنادی 150 تا 200 گرم
گل محمدی و خلال پسته به میزان لازم
شربت
برای تهیه شربت نصف لیوان شکر و یک چهارم لیوان آب رو داخل ظرفی ریختم و روی حرارت قرار دادم تا شکر حل بشه و قاشق هم بهش نزدم و گداشتم تا قوام بیاد و آخر کار یکی دو قاشق گلاب ریختم .( در صورت تمایل زعفران هم میشه ریخت)
شیر و آرد سمولینا (لوازم قنادی فروشی ها دارند ) و شکر رو داخل قابلمه ای ریختم و روی حرارت قرار دادم و مدام هم زدم تا به غلظت برسه . آخر هم گلاب رو ریختم . وقتی که کمی سفت شد از حرارت برداشتم و داخل ظرف دلخواه ریختم ، داخل هر ظرفی وهر طرحی میشه ریخت سایز طرف من 15 در 25 هستش .حتی می تونید در ظرف های تک نفره بریزید . و بعد داخل یخچال قرار دادم که خنک و سفت بشه .
خامه ای که من استفاده کردم خامه قنادی هستش و بعد اینکه رویه اول خنک و سفت شد روش خامه زدم و با گل محمدی و خلال پسته روش رو تزیین کردم .
و شربت رو رویه دسر میشه ریخت.
نکته : چون شربت داره و اگر خامه قنادی هم استفاده کردید کلا میشه شکر لایه اول روحذف کرد و شکر نریخت . من شکر کم ریختم . با توجه به نحوه استفاده مواد خودتون میزان شکر و ریختن و یا نریختن شکر رو تنظیم کنید .
اگر دوست داشتید می تونید داخل مواد لایه اول هم حتی خامه بریزید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کاسترد_شکلاتی 😋
شیر 2 لیوان
پودر کاسترد 2 ق غ سر پر
شکر 4 ق غ
پودر کاکائو 1 ق غ
پودر نسکافه 1 ق چ
🔸همه مواد رو با هم مخلوط کرده و روی حرارت مدام هم می زنیم تا به غلظت برسد و در ظرف سرو ریخته و چند ساعتی را در یخچال می گذاریم تا خنک شود
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛