#سوپ_شیر
مواد لازم برای 10 نفر
300 تا 400 گرم قارچ ورقه شده
300 گرم(3 لیوان فرانسوی) جو پرک
20 تا 50 گرم کره
مقداری روغن زیتون(یا روغن مایع معمولی)
آرد سفید 2 قاشق غذاخوری
2 عدد هویج رنده شده(اگه هویج کوچک بود 3 عدد)
آب مرغ 4 تا 5 لیوان(میتوانید از 2 عدد قرص مرغ استفاده کنید)
شیر پرچرب به دمای محیط رسیده 4 تا 5 لیوان
نمک و فلفل(ترجیحا فلفل سفید که از عطاری میتونید تهیه کنید)
نصف یک عدد سینه مرغ پخته و ریش ریش شده
مرغ را با پیاز و نمک و فلفل و کمی زردچوبه بپزید....میزان زردچوبه در آب مرغ و مرغ باید کم باشه
آبلیمو 1 تا 2 قاشق غذاخوری(به دلخواه)
مقداری جعفری ساطوری برای سرو
خامه صبحانه 3 تا 6 قاشق غذاخوری(میتونید خامه رو حذف کنید)
میزان آب مرغ یا شیر کاملا به غلظت مورد نظر شما برای سوپ و همین طور میزان لعابی که جو پرک میندازه بستگی داره...میتونید به جای مقداری از آب مرغ از آب معمولی استفاده کنید ولی صد البته که با آب مرغ خیییلی خوشمزه تر هست.
کره+روغن را در قابلمه بریزید و صبر کنید کره ذوب شود.
قارچ ورقه شده را اضافه و کمی تفت دهید(لازم نیست آب قارچ کاملا کشیده شود)
در این مرحله به دلخواه 1 تا 2 قاشق آبلیمو به قارچ اضافه کنید.
سپس 2 قاشق آرد روی قارچهای تفت خورده بپاشید و روی حرارت ملایم هم بزنید در حدی که بوی خامی آرد کمی گرفته شود.
آب مرغ را به تدریج و کم کم اضافه و سریع و مدام هم بزنید تا آرد کاملا باز شود.
وقتی آرد کاملا باز و یکدست شد بقیه آب مرغ را هم اضافه کنید.
سپس جو پرک+هویج رنده شده را هم اضافه کنید.
و بعد حدود 3 تا 4 لیوان شیر را هم اضافه کرده،در قابلمه را نیمه گذاشته و حرارت متوسط باشد تا سوپ شروع به جوشیدن کند.
همین که شروع به جوشیدن کرد حرارت را ملایم کنید تا سوپ ریز جوش شده و جو به آرامی بپزد و لعاب بیندازد.
حتما با حرارت ملایم سوپ باید قوام بیاید و ریز جوش بخورد.
در قابلمه در طی مراحل پخت نیمه باشد.
از زمانی که جو شروع به لعاب انداختن کرد گاهی هم بزنید تا ته نگیرد.
اگر بعد از پخته شدن و لعاب انداختن جو سوپ غلیظ شد دوباره کمی شیر اضافه کنید.
در اینصورت حتما دقت کنید در زمان اضافه کردن شیر حرارت کاملا ملایم باشد و سوپ نجوشد و شیر هم حتما به دمای محیط رسیده باشد تا نبرد.
وقتی سوپ آماده شد چند قاشق خامه(به دمای محیط رسیده) را در کاسه ریخته هم بزنید تا یکدست شود و با کمی سوپ رقیق کرده و به سوپ اضافه و حرارت را خاموش کنید.
زمان اضافه کردن خامه ،سوپ نباید در حال جوشیدن باشد و حرارت ملایم باشد.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷#کباب_رول_میکس
پیاز و رنده ریز میکنیم آب پیاز را با نمک..فلفل...زعفرون.. کمی روغن زیتون..پودر چیلی..و کمی پاپریکا مخلوط میکنیم و فیله های مرغ و داخلش قرار میدیم برا 10 ساعت...
تفاله پیاز و با گوشت چرخ شده و نمک و فلفل و کمی سبزی های معطر مخلوط میکنیم و ورز میدیم و اینم میره یخچال برا 10 ساعت استراحت....
بعد فیله ک بعد استراحت خیلی نرم شده و باز میکنیم کمی با دست بافتش و باز میکنیم..نه خیلی فقط از اون حالت پفی در بیاد..از مخلوط گوشت ی گلوله برمیداریم ابتدای فیله میگذاریم بعد رول میکنیم..و در یک ظرف پیرکسی ک چرب کردیم کنار هم قرار میدهیم..و بعد داخل فر درجه 180 تا زمانی ک پخته شه..نیاز ب پوشش نداره..و هر نیم ساعت مخلوط کره اب شده و زعفرون و اب نارنج و روش میریزیم..چون فیله خشک میشه..
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنکیک پف پفی😋
مواد این پنکیک ساده🔻
1 تخم مرغ
15 گرم شیر
وانیل
5 گرم نمک
17 گرم آرد
20 گرم شکر
5 گرم آب لیمو
کره برای چرب کردن
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
48.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه شکلات بیسکوییتی👆🏻
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلاااااام
به آخرین شنبه ماه رمضان
خوش آمدی 🌺
اول هفته تون بی نظیر
الهی🙏
🌼بهترینها سهم
این هفتهتون باشه
🌸7 روز حال خوب
🌴7 روز آرامش
🌺7 روز پیشرفت و
🌹7 روز خیر و برکت نصیبتون بشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کاپ_کیک_شکلاتی
برای من 19 تا کاپ کیک به این اندازه شد .
تخم مرغ 3 عدد
شکر 120 گرم (حدودا نصف لیوان)
کره 100 گرم
شیر 60 میلی (حدودا یک چهارم لیوان)
شکلات صبحانه 100 گرم (3 ق غ)
پودر کاکائو 2 ق غ
آرد سفید 150 گرم (یک لیوان)
بیکینگ پودر 4 گرم (حدودا 1 ق م)
وانیل 1/4 ق چ
همه مواد به دمای محیط برسه.
کره و شکر رو با همزن 4 الی 5 دقیقه خوب با همزن زدم . تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کردم و هر بار یک دقیقه با همزن زدم . وانیل رو اضافه کردم . شکلات صبحانه رو اضافه کردم و یه کم زدم و بعد شیر رو ریختم و یه کم هم زدم .
مواد خشک آرد و پودر کاکائو و بیکینگ پودر رو الک کردم و ترکیب کردم و به مواد اضافه کردم و با لیسک مخلوط کردم .
داخل قالب مافین کپسول انداختم و از مواد کیک داخلش ریختم تا دو سوم قالب . از هر نوع قالب کاپ کیک می تونین استفاده کنین .
فر رو از یک ربع قبل روشن کردم و داخل فر 180 درجه طبقه وسط به مدت 20 تا 25 دقیقه قرار دادم .
بعد از اینکه پخت و خنک شد داخل کاپ کیک رو سوراخ کردم و یه کم شکلات صبحانه داخلش ریختم و بعد روش رو با خامه فرم گرفته تزیین کردم . یه سری هاش رو روی خود خامه یه کم از خود همون کیکی که خارج کردم پودر کردم و روش ریختم . یه سری از کاپ کیک ها رو هم ساده نگه داشتم .
طبق معمول من برای خامه فرم گرفته از خامه قنادی استفاده کردم . خامه رو که از فریزر بیرون اوردم گداشتم توی محیط یه کم نرم بشه اما هنوز یخمکی هست با همزن اول دور کند 3 دقیقه زدم و بعد دور تند 3 الی 4 دقیقه زدم تا فرم بگیره و رد پره های همزن روش بمونه .
داخل قیف ریختم ماسوره هم هر چی دوست دارین ماسوره من شماره 1M هست 🙂.
پ.ن : جای کره ، روغن مایع هم میشه ولی با کره خیلی خوشمزه و عالیه . بدون فر هم توی فر دست ساز میشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
شیر یک لیتر(4 لیوان)
پودر ژلاتین 40 گرم (4قاشق)
شکر 100 گرم(ده قاشق) من کم شکر دوست دارم .شکر بسته ه سلیقه شما بیشتر هم می تونید بزنید.
خامه 200 گرم
وانیل کمی
پودر ژله انار یک بسته
انار دونه شده دو عدد
نعنا برای تزیین مقداری
طرز تهیه🔻
ابتدا یک لیوان شیر سرد را با پودر ژلاتین مخلوط کرده .مابقی شیر (3 لیوان دیگر) را داخل قابلمه روی حرارت گذاشته و مخلوط شیر سرد و ژلاتین را به آن اضافه می کنیم.سپس شکر اضافه کرده .بعد خامه ،و آخر وانیل را اضافه کرده و مواد را خوب هم می زنیم .وقتی که مواد پاناکوتا از دما افتاد داخل قالبی که چرب کرده ایم ریخته و به مدت 3 الی 4 ساعت داخل یخچال گذاشته تا پاناکوتا بسته شود .داخل ظرف قالب را برمی گردونیم. یک بسته ژله انار را با یک و نیم لیوان آب حل کرده و با انار روی پاناکوتا می ریزیم .من به دلخواه با نعنا تزیین کردم .در ضمن قالب رو وسط ظرف نگذاشتم تا بتونم کنارش رو با انار تزیین کنم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لواشک خونگی
من از میوه زردآلو،آلبالو،هلو،سیب،الو،والوچه که اکثرشون داخل یخچال داشتن خراب میشدن.استفاده کردم
. میوه ها رو شستم هسته هاشو در آوردم. میتونید هسته رو در نیارید ولی موقعی که از صافی رد میکنید هسته ها بیاد زیر دستتون زیاد خوشایند نیست.همه رو بریزید تو قابلمه نسبتا بزرگ وبزارید رو گاز اگر میوه رسیده باشه، احتیاج به اب نداره اگر میوه هاتون سعتن یک استکان اب بریزید. و بزارید رو گاز با شعله متوسط جای که له شن با پشت قاشق مدام له شون کنید وسپس از صافی رد کنید فشار دهید تا فقط پوستشون باقی بمونه سپس دوباره برگردونید به قابلمه وبزارید رو شعله با حرارت بالا کمی نمک بزنید. آگه دوست دارید ملس باشه کمی شکر بزنید وبزارید کمی غلیظ شه گاز رو خاموش کنید وقتی سرد شه بریزید رو سینی که نایلون گذاشتید همه جا یکدست ویک سطح باشه من مقداری زردالو رو هم گذاشتم رو گاز تا له بشه از صافی رد کردم واسه خطوط ازش استفاده کردم تا خشک شد خطوط هم کم رنگ ومحو شده😩وبزارید جلو آفتاب تا خشک شه جلو پنکه هم میتونید خشک کنید مخلوط کردن میوه ها دلبخواهیه هر میوه ای که دوست دارید میتونید استفاده کنید حتی انتخاب یک میوه هم به تنهای خیلی خوشمزس مثل لواشک هلو،زردالو،الو،البالو همه رو با این روش میتونید درست کنید وسپس یا تو یخچال ویا فریزیر بزارید برای مدت طولانی آگه تو یخچال میزارید باید کاملا خشک شه وگرنه بعد از مدتی کپک میزنه
از نایلونی استفاده کنید کمی ضخیم باشه که لواشک به راحتی ازش جدا بشه چرب کردن نمیخواد
عزیزان لواشک رو زیاد نازک نریزید وگرنه سفت ولاستیکی میشه وقتی میریزید
میتونید بجای ابکش کردن میکس کنید ولی این روش خیلی خوشمزه تره
به این دلیل رو گاز میپزیم تا کمی غلیظ بشه زودتر خشک بشه
عزیزان لواشک وقتی خشک شد باشلنگ آب سرد بگیرید روش تا گرد وخاکی که روش نشسته تمیز بشه این دفعه رو طناب آویزان کنید تا دوباره خشک بشه .
این مقدار تو قابلمه سه سینی لواشک که تو فیلمه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ترشک خونگی
عزیزان میوه های خشکی که میزنید بنا به ذایقه ای خانوادگیتون بزنید. هیچ محدودیتی نداره من داخل فریزیر گشتم هرچی پیدا کردم هر کدوم مقداری زدم
آلو جنگلی
آلبالو خشکه که مال پارسال بود مقداری تو فریزیر پیدا کردم
برگ های قیسی خشک شده
سیب خشک
گلابی خشک
زرشک
چند تکه لواشک میوه مخلوط رو هم برش زدم وبهش اضافه کردم
آلو سیاه رو بدون آب رو گاز گذاشتم تا نرم بشه آلوی من رسیده و نرم بود آب نیاز نداشت اگر الوی شما سفته نصف استکان آب بریزید میتونید تکه تکه کنید وبزارید رو گاز آلوها رو با گوشت کوب له کنید نرم که شدن از صافی رد کنید.
ودوباره بزارید رو گاز مقداری شکر ونمک بزنید.بزارید چند دقیقه جوش بزنه تا شکر و نمک حل بشه
میوهای خشک رو بریزید تو کاسه واز سس آلوی داغ روش بریزید تا نرم بشن . کمی رب انار روش بریزید. ودرشو بزارید تا با گرمای سس آلو میوههای خشک گرم بشن. اگر سس آلو سرد باشه میوه ها نرم نمیشن وسفتن.
چند ورق لواشک میوه رو برش زدم وبهش اضافه کردم. اگر دوست دارید. لواشک له بشه وسس ترشک لعاب دار باشه همون موقع بزنید در غیر ایصورت بعد از دو الی سه ساعت که گذشت لواشک رو اضافه کنید.تا لواشک درسته بمونه تو ترشک .
نمک حتما باید زده بشه
شکر اختیاریه دوست دارید ترش مزه باشه شکر نریزید.ملس دوست دارید یکی دو قاشق شکر بزنید.
ترشک بعد از بیست وچهار ساعت کاملا جاافتاده و قابل استفاده است این ترشک یک ماه تو یخچال قابل نگه داریه
دانه های انار خشک هم بریزید عالی میشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شامی پوک یا شامی رشتی این شامی رو گیلانی های عزیز همیشه در ماه رمضان درست می کنند و سر سفره افطارشون با چای و سبزی خوردن و پنیر و نان بربری داغ میل می کنند . این شامی خوشمزه رو شما هم امتحان کنید امیدوارم درست کنید و ازش لذت ببرید .😋 #شامی_پوک
#شامی_گیلانی
#شامی_پوک_رشتی
گوشت گوساله300 گرم
لپه 200 گرم
سیب زمینی خام 2 عدد متوسط
پیاز متوسط 1 عدد
تخم مرغ 2 عدد
زرد چوبه ونمک و فلفل به میزان لازم
اول از همه گوشت و پیاز و زردچوبه و فلفل را با کمی آب روی حرارت میپزیم تا نیم پز شه بعد لپه و سیب زمینی پوست کنده را به گوشت و پیاز اضافه می کنیم و اجازه میدیم تا کاملا بپزند در آخر نمک غذا رو اضافه می کنیم.بعد از اینکه مواد پخت میریزیم داخل صافی تا آب اضافیش گرفته تکه های گوشت را از بقیه مواد جدا کنید و در یک کاسه جداگانه با گوشتکوب خوب بکوبید .
بقیه مواد پخته شده را توی چرخ گوشت یا غذا ساز بریزید تا خوب له بشن.حالا مواد چرخ شده را به گوشت ریش ریش شده اضافه می کنیم و بعد تخم مرغ میزنیم و در ظرف در دار به مدت یک ساعت در یخچال استراحت بدید. بعد از مواد شامی به اندازه دلخواه برداشته و در دست گرد میکنیم و وسطش رو طبق تصویر با انگشت سوراخ کنید و در روغن داغ سرخ کنید بهتره که روغن در تابه زیاد نباشه که شامی ها شناور بشن اول یک عدد از شامی را در روغن سرخ کنید اگر وا رفت یک عدد سفیده تخم مرغ را با چنگال بزنید تا باز بشه بعد با دست اطراف شامی را سفیده بمالید و در روغن سرخش کنید.نوش جان...
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ترشی_لوبیا_سبز_هویج
ترشی لوبیا سبز یکی از خوشمزه ترین نوع ترشیهاست سعی کنید از لوبیای سبز جوان وبدنه دانه استفاده کنید
لوبیا سبز یک کیلو
سیر چند حبه
شوید تازه 150 گرم
هویج سه عدد متوسط (اختیاریه)دوست ندارید نریزید
فلفل تند چند عدد من نداشتم از فلفل چی لی خشک استفاده کردم
تخم گشنیز یک قاشق روزی که درست کردم نداشتم فرداش خریدم واضافه کزدم
سرکه به میزان لازم نمک دو قاشق غذاخوری
سروته اونو جدا کنید اما زیاد نه ،بشورید وکنار بزارید
مقداری آب بریزید تو قابلمه تا بجوش بیاد وقتی جوش لومد لوبیا رد بریزید توش 7 الی 8 دقیقه بپزه کافیه آبکش کنید بلافاصله بریزد تو آب یخ به اصلاح برنج کنید تا روند پخت متوقف بشه سه دقیقه تو ادویه بمونه کافیه سپس ابکش کنید وبزارید ابش کاملا بره سپس رو پارچه تمیز پهن کنید تا خشک بشه ابی ازش باقی نمونه
لوبیا سبز پخته بچینید تو شیشه مورد نظر مابین شوید هویج ،فلفل،سیر،تخم گشنیژ تا شیشه پر بشه نمک رو تو سرکه حل کنید وبریزید روش درشو محکم ببنید وبزارید جای تاریک ودور از افتاب تا یک هفته ،بعد از یک هفته باز کنید ازش بخورید ببینید بی نمک یا نه اگه بی نمک بود کمی نمک بریزد روش از فرداش قابل خوردنه☺
عزیزان هر نوع ترشی که باشه اگه بی نمک بود وافتاد بهش بخوره سفید رنگ میشه
عزیزانی که در مورد سیر سوال کردن که تو ترشی سبز رنگ میشه دلیلش اینه که از نمک نمکدان واسه ترشی استفاده کردید نمک نمکدان چون ید داره ید باعث سبزی سیر میشه
بهترینی نمکی که برای ترشی ورب استفاده میکنید نمک دریایی هستش اگه ندارید از نمک شکری استفاده کنید من از نمک شکری استفاده کردم نه اینکه شیرینه دونه هاش مثل شکره بهش میگن نمک شکری سوپر مارکتا فراوونه تو بسته های پنج کیلوی من تو غذا هم از این نمک استفاده میکنم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مربا_انجیر
برای درست کردن مربای انجیر سعی کنید از انجیری که دونه کمتری داره استفاده کنید موقع خرید حتما تست کنید این دستور که میزارم برای هردو نوع انجیر بکار برده میشه
انجیر چون خودش شیرینه شکر زیاد نمیخواد
یک کیلو انجیر هفتصد گرم شکر استفاده کردم
انجیر رو بشورید من انجیر رو درسته درست کردم میخواید نصف کنید دونه های انجیر با شهد قاطی میشه ظاهر قشنگی نداره 😊
انجیر یک کیلو
شکر هفتصد گرم
آب یک کاسه پر یا چهار لیوان
دونه های هل چند عدد
جوهر لیمو یک هشتم قاشق چایخوری یا آب لیمو یک قاشق غذاخوری
شکر واب رو بزارید رو گاز تا بجوش بیاد لازم نیست قوام بیاد جوش که اومد دونه های هل بریزید انجیر رو هم اضافه کنید تا قوام اومدن شهد انجیر ها هم میپزن حدود یکساعت شاید بیشتر انجیر ها میپزن و شهد قوام میاد قوام که اومد جوهر لیمو یا اب لیمو اضافه کنید
عزیزان توجه کنید شهد به خوبی قوام بیاد وگرنه مربا کپک
عزیزان از هر انجیری میتونید استفاده کنید زرد ،سیاه،جنگلی
من از انجیر جنگلی استفاده کردم
دونه های هل اختیاریه دوست ندارید نریزید
مربا با انجیر خشک فرق داره با این دستور
مارمالاد هم شکر وانجیر به همین اندازه باشه اما انجیر هارو خورد کنید مثلا هر انجیر رو چند تکه کنید ویک لیوان آب جوش بریزید وبزارید یخچال به مدت دوازده تا بیست وچهار ساعت
بعدا بزارید رو گاز با شعله متوسط هروقت یکبار با گوشت کوب به سروکله اش بزنید دوست دارید تو مخلوط کن بریزید ولی من خواستم تکه های توش باشه بزارید تا قوام بیاد وقتی قوام اومد یک قاشق سوپ خوری پودر ژلاتین رو رو نصف استکان آب بپاشید تا به حالت اسفنجی دربیاد وسپس رو بخار کتری روان کنید وبه مارمالاد اضافه کنید وخوب مخلوط کنید ژلاتین اختیاریه دوست ندارید نریزید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لوکوم آلبالو
مواد لازم:
5 لیوان آب آلبالو (طبیعی استفاده کردم)
1 لیوان شکر
5 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت (نشاسته گندم هم میشه استفاده کرد فقط براق نمیشه)
1 قاشق مرباخوری کره
طرز تهیه:
آب آلبالو ، شکر و نشاسته را داخل قابلمه بریزید و هم بزنید و روی اجاق در حالیکه هم میزنید بپزید. وقتی جوشید شعله را کم کنید و 3 دقیقه دیگر بپزید و اجاق را خاموش کنید. کره را اضافه کنید و تا وقتی که کره آب شود هم بزنید. داخل لیوان هایی که با آب خیس کردید و یا داخل قالب سیلیکونی خیس شده با آب بریزید. وقتی در دمای اتاق سرد شد داخل یخچال بذارید و یک شب و یا 4_3 ساعت نگه دارید تا سفت شود. برای اینکه از لیوان راحت خارج شود با چاقو از کناره های لیوان جدا کنید و یا اگر در قالب ریختید از قالب جدا کنید و مثل فیلم در پودر نارگیل بغلتانید . نوش جان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سوپ_گوشت
ابتدا نیم کیلو گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده و پیازچه ریز شده و تخم مرغ و با هم مخلوط کرده و کامل ورز می دهیم بصورت توپ های کوچک در می آوریم.
پیاز ریز شده را تفت داده سیب زمینی نگینی رو اضافه و تفت می دهیم حال توپ ها را اضافه کرده و آب می ریزیم حدود بیست تا چهل دقیقه سر قابلمه را بگذارید تا بجوشد بعد سیر کوبیده شده و رشته خانگی را اضافه می کنیم تا رشته ها پخته بشه و حالت لعاب دار به سوپ بده و در آخر موقع سرو پیازچه اضافه می کنیم.
پ.ن: بجای رشته خانگی از نودل یا رشته فرنگی می توانید استفاده کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽
فیلم طرز تهیه کامل #آش_دوغ
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛