سلام در این ویدیو آموزش نحوه پیچیدن دلمه برگ مو، بصورت سیگارتی یا لوله ای گذاشته شده...
#دلمه_برگ_مو
برگ تازه و نازک مو:( به میزان لازم )حدود نیم کیلو
لپه : نصف پیمانه
برنج نیم دانه : یک پیمانه
پیاز: یک عدد درشت خورد شده
سبزی های معطر ( تره، جعفری، ترخون و مرزه): 500 گرم
گوشت چرخ کرده : 300 گرم
نمک و فلفل و ادویه : به میزان دلخواه
آبلیمو یا سرکه: نصف لیوان
شکر: یک ق غ
از قبل خورده برنج راشسته و می پزیم. لپه را هم چند بار از شب قبل خیسانده و چند بار آب آن را عوض می کنیم و نیم پز می کنیم...
پیازها را کمی با روغن تفت میدیم و گوشت چرخ کرده را همراه آن کمی سرخ میکنیم .سپس نمک،فلفل و ادویه زده با کمی آب میذاریم تا گوشت بپزه.
بعد لپه را که قبلا” خیس کرده و نیم پز کردیم به گوشت اضافه می کنیم تا کمی بجوشه و جا بیافته .سبزی پاک کرده و شسته و شده رو باقی مواد گوشتی اضافه می کنیم.
سپس برنج را به مواد اضافه ميكنيم
برگهای مو را شسته و خشک میکنیم و دمبرگ آنها را به ارامی میچینیم. به مدت چند دقیقه برگها را در آب جوش انداخته و خارج می کنیم...
از مواد لاي برگ مو قرار داده و دو طرفشو بشكل سیگارتی یا لوله ای جمع كرده، کف قابلمه را ابتدا با تعدادی برگ موی ضخیم پوشش داده و سپس دلمه ها را کنار هم و فشرده ميچينيم.. بعد در اخر يك ليوان اب به همراه نصف لیوان آبلیمو و یک قاشق غذاخوری شکر را مخلوط کرده و روي دلمه ها می ریزیم، با حرارت كم ميزاريم پخته بشه وقتي آبش كشيده شد كمي روغن به رويه دلمه ها داده از رو حرارت بر می داریم...می گذاریم خوب سرد بشن و سپس سرو می کنیم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#تارتلت
مواد لازم برای خمیر تارت:
1 عدد تخم مرغ
175 گرم کره (یا مارگارین)
1 استکان پودر قند (استکان کمر باریک ترک 50 گرم)
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
آرد به مقدار لازم
طرز تهیه خمیر تارت:
تخم مرغ ، کره و پودر قند را تا وقتی که یکدست شود خوب ورز بدید. وانیل و آرد را اضافه کنید آرد را کم کم و به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد. اندازه گردو از خمیر بردارید و داخل قالب تارتلت بذارید و با دست باز کنید. دقت کنید ضخامت خمیر در تمام قسمتها به یک اندازه باشد. اگر نازک باشد خشک میشود و اگر ضخیم باشد نمی پزد. وسط تارتلت را با چنگال سوراخ کنید و در فر 175 درجه 13_12 دقیقه بپزید.
برای کرم:
2.5 لیوان شیر
1 استکان شکر (70 گرم)
2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
2 قاشق غذاخوری آرد
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 قاشق مربا خوری کره
طرز تهیه کرم:
شیر را داخل قابلمه بریزید و گرم کنید. نشاسته ، شکر آرد و وانیل را داخل کاسه ای بریزید و هم بزنید.کمی از شیر قابلمه داخل کاسه بریزید و هم بزنید تا حل شوند. سپس داخل قابلمه بریزید و تا وقتی که قوام بگیرد هم بزنید و بپزید. وقتی قوام گرفت از روی اجاق بردارید و کره را اضافه کنید و هم بزنید. بعد از خنک شدن داخل قیف بریزید و داخل خمیر تارتلت خنک شده بزنید. میوه هایی که دوست دارید روی کرم بذارید. من برای اینکه میوه ها براق بماند و سیاه نشود کمی آب لیمو به میوه ها زدم . نوش جان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_بوراتوس
بچه ها این دسر توش از دنت استفاده میشه(حالا هر طعمی) ولی من بجای دنت پوره توت فرنگی زدم.
❌نکته مهم این دسر سرعت عمل شما توی مراحل تهیش هست ، چون ژلاتین اگه زیاد در محیط بیرون بمونه میبنده سریع
🔸مواد لازم : 👇🏻
پودر ژلاتین 2 ق غ سرخالی
یک لیوان شیر ولرم
یک عدد بستنی وانیلی
یک بسته توت فرنگی منجمد
یک بسته پنیر ماسکارپونه که اصلا شوری نداره و مخصوص دسر هست.
🔸طرز تهیه : 👇🏻
پودر ژلاتین رو با نصف شیرمون(نصف لیوان)،به روش بنماری ذوب میکنیم،بعد نصف دیگه ی شیرمون رو با بستنی ترکیب میکنیم،جفت اینارو میزاریم کنار ، توت فرنگی هارو با یکم شکر(من شکر نزدم ، دلبخواهی هست) و یکم آب داخل آبمیوه گیری میکس میکنیم،داخل یه ظرف جداگانه پنیر رو با پوره توت فرنگی میکس میکنیم و با همرن برقی دو دقیقه میزنیم تا یکدست بشه مواد ، بعد مخلوط شیر و بستنی و ژلاتینمون رو اضافه و با سرعت هممیزنیم و با سرعت هم داخل قالب میریزیم ، دقت کنین سرعتتون بالا باشه☝🏻
قالب رو با روغن مایع چرب کنین.
6 الی 7 ساعت در یخچال بزارین تا ببنده.
مراحل خارج کردن از قالب رو هم توی فیلم میتونید ببینید😊
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خاگینه_نیلوفر
تخم مرغ 2 عدد
ماست 3/4 پیمانه 190 گرم
بیکینگ پودر 1 قاشق غذا خوری 10 گرم
روغن مایع 1/3 پیمانه 70گرم
آرد به میزان لازم در حدی که خمیر به دست نچسبد.
روغن به میزان لازم مایع برای سرخ کردن
مواد مورد نیاز برای تهیه شربت :
آب 1 پیمانه (250 میلی لیتر )
شکر 2 پیمانه 400 گرم
آب لیموترش تازه 1 ق س (15 میلی لیتر )
زعفران دم کرده 2ق س خوری
خلال پسته برای تزیین
تخم مرغهارو با همزن دستی میزنیم.
ماست و بیکینگ پودر را مخلوط کرده به مواد بالا اضافه کرده روغن مایع را نیز افزوده در مرحله آخر تقریبا 2 لیوان آرد را به تدریج افزوده تا خمیر به دست نچسبد.(ممکن است ارد بیشتر یا کمتر نیاز باشد)
در عین حال خمیر نرم و لطیفی داشته باشیم
به خمیر بیش از اندازه ارد نزنید چون خمیرتون سفت میشه وموقع سرخ کردن مغز پخت نمیشه
خمیر را 1 ساعت استراحت دهید.
خمیر را به ضخامت 3 تا 4 میلی متر باز کنید و با سه سایز متفاوت قالب بزنید.
روی خمیر های قالب زده با چاقو 8،6،4 برش ایجاد کنید مراقب باشد که برش ها در قسمت مرکز بهم نرسند
3 عدد خمیر را از بزرگ به کوچک روی هم قرار دهید مرکز آنها را مرطوب کنید وبهم فشار دهید تا بهم بچسبد ,روی خمیر را پس از فرم دادن پارچه کشیده 15 دقیقه استراحت داده و در روغن فراوان و حرارت کم سرخ کنید خمیر را در داخل روغن حرکت ندهید تا پره های خاگینه از هم جدا نشود. خاگینه های سرخ شده را رو دستمال بچینید تا روغنش گرفته بشه
برای تهیه شربت خاگینه آب و شکر را مخلوط کرده یکی دو جوش که زد آب لیمو را اضافه کرده + زعفران و پودر هل یا عرق هل بزنید و بعد از روی حرارت بردارید ,شربت داغ را روی خاگینه نیمه گرم بریزید.
نکته در تهیه خاگینه گل نیلوفر: از ماست شیرین و پر چرب استفاده کنید.
و حرارت کم باشد چون روغن کف میکند
اگه دیدید روغن کف کرد زود از رو حرارت بردارید کنار بگذارید تا از حرارت بیفتد دوباره رو حرارت کم بذارید وخاگینه هارا سرخ کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تزئین_برنج
عزیزانم خیلی از دوستان در مورد برنج قالبی سوال داشتند که امیدوارم با این فیلم سوالاتشون برطرف بشه
برنج رو حدالامکان کته درست کنید
اگر برنج گرم باشه موقع فشردن در قالب منسجمتر میشه و نتیجه بهتر میشه
قالب رو کاملا پر کنید تا موقع برگردوندن از قالب برنجتون متلاشی نشه
بعداز پر کردن قالب با پشت قاشق برنج رو خوب فشار بدید
من از قالب پلاستیکی استفاده کردم
اگر شما از قالب سیلیکونی استفاده میکنید حتما زیر قالب یه سینی بذارید( چون قالب سیلیکونی انعطاف پذیره )
موقع برگردوندن ،،با سینی قالب را برگردونید تا برنج متلاشی نشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ســـــ🌸ــــلام
یکشنبه اردیبهشت ماهتون بخیر🌸
روزتـون پـر از بـرکت
دلاتون بی کینه و غم
تنتون سـالم و روزتـون قشنگــــــ🌸
#روزتون_بخیر 🌸🍃🌸