eitaa logo
آشپزی خاص
96.1هزار دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
40.8هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
برای 8 تا 9 عدد کوکو سیب زمینی 3 عدد پیاز 1 عدد گوشت چرخ کرده 100 تا 150 گرم فلفل دلمه ای نصف عدد تخم مرغ 2 عدد نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا به میزان لارم رب گوجه به میزان لازم سیب زمینی رو آبپز کردم . مواد داخلش دل خواهی هست . من پیاز رو خرد کردم تفت ددم گوشت رو اصافه کردم و تفت دادم فلفل دلمه هم اضافه کردم . نمک و فلفل و زردچوبه و رب گوجه اضافه کردم . سیب زمینی ها که از دما افتاد کمی خنک شد پوستش رو کندم . رنده کردم و بهش نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا اضافه کردم . تخم مرغ رو هم ریختم و مخلوط کردم اگر مواد شل بود یه کم آرد بریزین . یه کم دستم رو چرب کردم از مواد سیب زمینی یه گوله برداشتم وسطش مواد گوشتی قرار دادم و پیچیدم و پهن کردم و داخل روعن توی تابه با حوصله با حرارت ملایم رو به کم سرخش کردم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طعم این پاستیل عالیه بشرطی که نکات واندازه ها رو رعایت کنید ☺ یک بسته ژله(هر طعمی که دوست دارید) نصف لیوان آب سرد دو قاشق پودر ژلاتین دوقاشق گلوکز ............................ سعی کنید از کاسه استیل استفاده کنید پودرژله‌،اب،پودرژلاتین،گلوکز رو با هم مخلوط کنید وبزارید در کتری(آب کتری در حال جوش باشه) آروم بزنید حدود پانزده تا بیست دقیقه کمی حوصله به خرج دهید تا کیفیت کارتون عالی بشه کف ژله رو با قاشق بگیرید وقتی که کاملا روان شد بریزید تو قالب من قالب رو چرب نکردم چون پاستیل سفته به راحتی جدا میشه وقتی ریختید تو قالب بزارید یخچال به مدت هشت ساعت بعدا از قالب جدا کنید ابتدا کمی چسبندگی داره ولی یک شب بمونه چسپندگیش از بین میره کشدار وخوشمزه میشه تو ظرف در دار بریزید وبزارید یخچال میخواید تو نی بریزید یک سر نی رو تا کنید با چسب ویا سنجاق ببندید حتما چند قطره روغن مایع بریزید تو نی بچرخونید تا همه جای نی به روغن اغشته بشه سپس برگردونید چند دقیقه تا روغن اضافیش خارج بشه از مایه پاستیل بریزید وبزارید یخچال به مدت 8 ساعت تا سفت بشه سپس با وردنه ازته نی بهش فشار بیارید پاستیل از نی خارج میشه به همین راحتی😍 عزیزان آگه دوست دارید شیرین باشه یکی دو قاشق شکر بریزید من شکر نزدم بخاطر داشتن گلوکز شیرینه دوست دارید ژله تون شفاف باشه کف اونو کاملا بگیرید من کاملا نگرفتم خواستم رنگش کمی مات باشه بدونه گلوکز هم میشه منتهی اون حالت انسجام وکشدار بودن رو نداره و نقل ژله سفت میمونه امیدوارم بتونید ازش استفاده کنید راحت وخوشمزس واسه دلبنداتون بدونه مواد نگه دارنده👌 عزیزان توجه کنید مواد پاستیل نباید جوش بزنه گلوکز لوازم قنادیا دارن قالبها هم لوازم قنادیا دارن بگید قالب مخصوص پاستیل ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 🥔سیب زمینی 4 عدد 🧂نمک و فلفل سیاه هر کدام 1 ق چ 🧀پنیر موزارلا یا پیتزا نصف پیمانه 🧅پیاز 🧄سیر 🥠سینه مرغ خرد شده 🥄ادویه کاری نصف ق غ 🌶پاپریکا نصف ق غ 🥄زیره نصف ق چ (بهتره پودر باشه) 🥄فلفل سیاه 1 ق چ 🧂نمک 1 ق چ 🥣سس سویا 1 ق غ (اگه در دسترس ندارین یا دوست ندارینش میتونین نریزین) 🍶کمی آب 🥕هویج و فلفل دلمه ای (میشه نریخت یا بجاش قارچ ریخت) ‌ 🍳به مدت 10 دقیقه درب تابه رو بذارین تا سبزیجاتش هم بپزه. ‌ 🧁خامه صبحانه 2 پاکت (به اندازه خامه صورتیا که هر کدوم 200 گرمه) 🍥پنیر خامه ای 4 ق غ 🧀پنیر موزارلا یا پیتزا برای روش به میزان لازم 🔹میتونین سس سفیدش(ترکیب خامه و پنیر خامه ای) رو با سلیقه خودتون کمتر هم بریزین. ‌ ⏰به مدت 15 دقیقه بذارین داخل فر با حرارت 180 درجه و 1 دقیقه هم در آخر بذارین گریل بشه. توی قابلمه هم میتونین درستش کنید فقط روش گریل نمیشه) ‌ (چون دمای فرها با هم متفاوته، ممکنه برای شما زمان رسپی ها چند دقیقه کم یا زیاد بشه،خودتون تنظیم کنید.) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تیتاپ خونگی 😋 خیلی خوشمزه و نرم و لطیف 😋😊. تخم مرغ 3 عدد ماست 120 گرم (نصف لیوان) شکر 120 گرم (نصف لیوان) روغن مایع 120 گرم (نصف لیوان) آرد سفید 225 گرم (یک و نیم لیوان) بیکینگ پودر 5 گرم (1 ق م) وانیل 1/4 ق چ پودر کاکائو 1 ق غ + آرد سفید 1 ق غ مواد به دمای محیط برسه . تخم مرغ و شکر رو با همزن 5 دقیقه زدم. وانیل ریختم . روغن و ماست رو هم ریختم و کمی زدم . آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط و سه بار الک کردم و کم کم داخل مواد ریختم و مخلوط کردم . یک تا دو ملاقه از مواد رو داخل ظرفی ریختم . به اون مواد ساده یک ق غ آرد سفید و به اون یکی یک ق غ پودر کاکائو ریختم و مخلوط کردم. قالب من 20 در 30 سانت هستش کفش کاغذ روغنی انداختم و مواد ساده رو ریختم و یکدست پخش کردم . داخل قیف مواد کاکائویی رو ریختم و طرح دالبری زدم . فر هم که از یک ربع قبل گرم کردم و داخل فر 180 درجه ، طبقه وسط به مدت 30 دقیقه قرار دادم . گذاشتم روی توری خنک بشه .اندازه و سایز من از عرض 2 برش و از طول 5 برش دادم . برای مواد میانه می تونید خامه، انواع کرم مثل کرمفیل ، کرم پاتسیر ، مربا ، شکلات و ... استفاده کنید . من سس کارامل درست کردم . 150گرم (حدودا سه چهارم لیوان) شکر رو داخل طرفی ریختم و روی حرارت کم قرار دادم و قاشق اصلا نباید بزنید و گداشتم تا شکر اب بشه کمی شکر موند دیگه ایراد نداره می تونید قاشق بزنید . بعد 30 گرم کره ، 100 تا 150 گرم (2 تا 3 ق غ) خامه صبحانه که از قبل گرم کردم و سرد نیست رو داخلش ریختم . اخر یکی دو قاشق کاکائو ریختم تا رنگش تیره تر بشه و کاملا یکدست شد از حرارت برداشتم و گذاشتم کنار از دما بیفته . یک لایه کیک کمی از مواد میانی و بعد لایه بعدی. زمان که بگذره این دو لایه به خاطر این سس می چسبه و لایه جدا نمیشه . نکات: شکر خود کیک رو من کم ریختم می تونید تا 180 گرم استفاده کنید . جای ماست ، بهتره شیر جایگزین نشه چون مواد شل تر و طرح روش به خوبی زده نشه . بدون فر داخل تابه دو طرفه به راحتی روی گاز میشه . تابه رو روی حرارت کم و با شعله پخش کن بزارید . کاغذ روعنی بندازید و بزارید یک ربع گرم بشه و بعد درش رو باز کنید و مواد رو بریزید. درش رو ببندید و تایم بدید حدودا 15 دقیقه .حتما چک کنید با خلال دندان. دوست داشتید که رویه تغییر رنگ پیدا کنه برگردونید تا اون طرف هم تغییر رنگ بده . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 5 عدد سیب زمینی 300 گرم گوشت گوساله چرخکرده 2 قاشق غذا خوری روغن 2_3 فلفل سبز ، 6_5 شاخه جعفری تازه خرد شده 1 عدد گوجه فرنگی بزرگ خرد شده 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1/2 قاشق غذاخوری رب فلفل ترکی 1 پیاز ، 2 حبه سیر 150 میلی لیتر آب گرم 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز آسیاب شده 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری نمک مواد سس بشامل🔻 1 قاشق غذاخوری کره 1.5 قاشق غذاخوری آرد 400 میلی لیتر شیر (تقریبا 2 لیوان) یک مقدار جوز هندی رنده شده 1 قاشق چایخوری نمک 1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه طرز تهیه🔻 سیب زمینی ها را نازک خرد کرده و سرخ کنید. گوشت چرخکرده را در ماهیتابه با دو قاشق غذاخوری روغن تفت دهید بعد پیاز خرد شده و سیر را اضافه کنید و هم بزنید،مانند فیلم فلفل سبز ، رب گوجه فرنگی ، گوجه فرنگی و ادویه ها را یکی پس از دیگری اضافه کنید و تفت دهید در آخر آب گرم اضافه کنید،درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید به مدت 15-20 دقیقه با حرارت کم بپزید بعد جعفری خرد شده را اضافه کرده و حرارت را خاموش کنید(ترجمه از آشپزی_خلاق)،همزمان در یک قابلمه سس بشامل را اماده کنید،آرد و کره را تفت دهید سپس شیر را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا آرد گوله نشود،ادویه بزنید و به هم زدن ادامه بدهید تا سس غلیظ شود از روی حرارت بردارید،سپس یک لایه سیب زمینی سرخ شده کف ظرف بچینید بعد مواد گوشت را اضافه کنید و دوباره یک لایه سیب زمینی و در اخر سس بشامل ریخته، پنیر پیتزا یا موزارلا رنده شده بپاشید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا روی پنیر برشته و طلایی شود، بعد از اینکه از فر خارج کردید ، بگذارید کمی استراحت کند تا بتوانید بهتر برش بزنید، نوش جان🤗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اب هویج دو لیوان شیر حدود یک لیوان ونیم شکر دو قاشق سرخالی گلاب دو قاشق هویج را خوب شسته وبریزید داخل کاسه نسبتا بزرگ اب روش بریزید وبزارید یخچال ،بزارید یکشب داخل آب بمونه صبحش که میخواید شیر هویج درست کنید.شیر رو بزارید رو گاز شکر وگلاب بریزیدنمیخوایم شیر جوش بیاد همینکه داغ شد وشکر کاملا حل شد گاز رو خاموش کنید وبزارید فریزیر حدود دو ساعت تا سرد سرد بشه اما یخ نبنده آب هویج رو با دستگاه آب میوه گیری بگیرید ،سپس مخلوط شیر وشکر رو بهش اضافه کنید وبریزید داخل لیوان سرو تا خنکه نوووش جان کنید. این شیر هویج داخل پارچ در بسته سه روز داخل یخچال ماندگاری داره. خیلی خوشمزس طعم هویج بستنی میده 😋 این روش برای عزیزانی که دستگاه آب میوه گیری ندارن فقط مخلوط کن دارن👇👇 اگر دستگاه آب میوه گیری ندارید هویج رو پوست بگیرید خرد کنید و داخل مخلوط کن بریزید چند دقیقه بزنید تا پوره بشه سپس مخلوط شیر اضافه کنید این نوع حالت اسموتی داره وغلیظ تره وبه دلیل پوره هویج کمی دیر هضم تره اگر برای کودکان و افراد سالمند درست میکنید وقتی که هویج رو پوره کردید قبل از ریختن شیر هویج پوره شده رو از صافی رد کنید تا هضمش راحتر باشه سپس شیر اضافه کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛