eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸برایت یک بغل دلخوشی 💖دلی خشنود از مردم 🌸برایت سفره ای ساده 💖حلال و پاک وآماده 🌸برایت یک بغل احساس 💖دو بیتی های عطر یاس 🌸برایت هرچه خوبی بود دعا کردم 💖دعایم کن 🌷چهارشنبه تون گلبارون🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شکرگزاری، حافظه ی قلب است.♥️ وقتی حال و هوای شکرگزاری را از درون احساس کنی، هر چه که تو از بابت آن شکرگزار هستی، در دنیای بیرون هم زیاد می شود. در واقع هدف از شکرگزاری، صرفاً عمق بخشیدن به احساس است؛ چون هر قدر احساست عمیق تر باشد، وفور نعمت بیشتری نصیب تو خواهد شد.❤️
مرغ خرد شده.....1کیلو زعفران پیاز خلال شده......2عدد اب لیمو ترش......1عدد روغن مایع ماست یا خامه نمک و فلفل مرغ را یک اندازه برش بزنید قسمت سینه و ران مرغ را جداگانه مزه دار کنیم.بعد زعفران به مرغ اضافه کنید.پیاز را خلال کرده بهش اب لیمو و نمک و فلفل ماست را اضافه کنید.و خوب با دست پیاز را چنگ برنید.در حدی که پیاز کمی نرم بشه.سپس مرغ به مخلوط پیاز اضافه کنید.بعد روغن بریزد.هر چه روغن بیشتر بریزد خوشمزه تر میشه.مواد را حداقل 3 ساعت در یخچال استراحت کند.مرغ ها را به صورت منظم و یکدست به سیخ بکشید.در موقع پخت به حرارت آتیش دقت کنید .چون جوجه باید رنگ دار و آبدار باشد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مربای توت فرنگی حتمااز توت فرنگی محلی استفاده کنید توت فرنگی گلخانه مرباش اصلا خوشمزه نیست فقط واسه تزیبن مناسبه سعی کنید از توت فرنگی زیاد درشت استفاده نکنید توت فرنگی محلی ریزتر ورنگش تیره تره بعد از پخت مربا حتما فریزر کنید مربای توت فرنگی زود ترش میشه حتی آگه بخوبی هم قوام اومده باشه تو فریزر دو الی سه سال دوام داره یک کیلو توت‌فرنگی پاک وتمیز شده 900 گرم تا یک کیلو شکر میخواد کلاهک توت فرنگی رو بکنید وخوب بشورید وتو صافی بریزید تا آبش کاملا بره. دو روش برای پخت مربای توت فرنگی روش اول شکر رو مابین توت فرنگی میپاشیم میزاریم یخچال بیست وچهار ساعت صبر میکنیم تا توت فرنگی قشنگ آب بندازه بعد از بیست وچهار ساعت مستقیم میره رو حرارت وبقیه مراحل روش دوم اگه یخچال جا نبود و عجله داشتید این دستور برید تو طعم ورنگ هیچ فرقی با هم ندارن دولیوان آب رو بزارید رو گاز تا بجوش بیاد یک دوم قاشق چایخوری جوهر لیمو ویا یک قاشق سوپ خوری آب لیمو بزنید شکر رو بهش اضافه کنید .شعله رو کم کنید تا شکر کم کم حل بشه دوباره بجوش بیاد و قوام بیاد بین دو انگشت تست کنید اگر حس کردید بین دو انگشت چسپندگی داره قوام اومده توت فرنگیا رو اضافه کنید شعله گاز بالا باشه.چشم ازش برندارید مربا توت فرنگی زود سر میره توجه کنید شعله نباید کم نباشه چون تا قوام بیاد توت فرنگی له میشه آگه دیدید آبش زیاده کمی با ملاقه بردارید واسه شربتش پخت مربا حدود نیم ساعت طول میکشه آگه مربا به خوبی قوام اومده باشه تو فریزیر یخ نمیزنه فقط کمی غلیظ میشه هروقت لازم داشتید یک شیشه کوچک ازش خالی کنید وبقیه رو دوباره فریزیر کنید حتما کف مربا رو بگیرید تا خوش رنگ تر شه بین دو انگشت هم امتحان کنید یا مقداری تو قاشق بریزید واز بالا بریزید تو نعلبکی اگه به حالت فنری برگشت با داخل قاشق قوام اومده بزارید تو همون قابلمه سرد بشه بریزید تو شیشه شهد اضافه هم بعنوان شربت از صافی رد کنید و بعنوان شربت ازش استفاده کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: مرغ چرخ شده 500 گرم 1/4 پیمانه پنیر پارمزان (پنیر پارمیجانو) 1/4 پیمانه پود سوخاری مارک پانکو👌🏼 1 عدد تخم مرغ 1 حبه سیر آویشن، پاپریکا، نمک و فلفل به مقدار لازم جعفری تازه یک قاشق غذاخوری یا جعفری خشک 1 ق چ . بریم سراغ سس مارینارا 3 عددگوجه ی خرد شده را به همراه 1 حبه سیر رنده شده، 3 ق.غ روغن زیتون، ریحان‌تازه، اورگانو یا کمی آویشن، نمک و‌فلفل تفت میدید تا سس به قوام برسه این کوفته طعم سیر رو خیلی جذاب به خودش میگیره و یک تجربه جالب رو براتون ایجاد میکنه . میتونید اون رو همراه پاستا یا با نان یا حتی کنار برنج سرو کنید . بعد ترکیب کردن مواد و قلقلی کردن اونهارو داخل تابه با حرارت کم قرار بدین بعد چند دقیقه جابجاشون کنید تا خوب برشته بشن بعد نوبت سس مارینا هست که به مواد اضافه کنید و بزارید تا خوب با کوفته ها قُل بخوره ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آلبالو 300 گرم آب آلبالو یک لیوان بستنی وانیلی حدودا یک لیوان خامه صبحانه یک قاشق میزان مواد تقریبی هست می تونین هر طور بخواید کم و زیاد کنین رقیق و یا غلیظ درست کنین . اگر شیرین تر دوست دارین شکر و یا عسل بریزین . من ملس دوست دارم نریختم به ترشی آلبالوهاتون هم بستگی داره . خیلی راحته درست کردنش . آلبالوها رو هسته اش رو گرفتم و چهار پنج ساعتی فریزر گذاشتم یخی بشه . داخل مخلوط کن آب آلبالو و یه کم بستنی رو ریختم و میکس کردم . بعد خود آلبالو و مابقی بستنی و یه کم هم خامه ریختم و میکس کردم . آماده است نوشیدنی مون . می تونین از ترکیب میوه دیگه مثل انگور هم یه کم داخلش استفاده کنین . . دیروز طرز تهیه آب آلبالو راحت و بدون وسیله رو براتون استوری گذاشتم . حدودا یه لیوان (200 گرم ) آلبالو رو شستم و داخل ظرفی ریختم و کمی نمک پاشیدم و یه لیوان آب ریختم و روی حرارت قرار دادم تا بجوشه یه ربع روی حرارت موند و بعد از صافی رد کردم و آب آلبالو گرفتم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اسپرینگ رول یه نوع پیراشکی هست که با خمیر نازک مثل خمیر یوفکا درست میشه و فیلینگش یا مایه میانیش میتونه هر چیزی باشه مثل گوشت ، مرغ ، سبزیجات و .... و در آخر تو روغن سرخ میشه اسپرینگ رول برای مهمونیا و میز فینگر فود و پیش غذا انتخاب خیلی خوبیه چون هم سرد سرو میشه هم گرم خب بریم سراغ مدل پیتزاییش😍 خمیر یوفکا که بسته بندیش تو بازار موجوده هم ترکیش هست هم ایرانیش که از جفتش میتونین استفاده کنین ایرانیشم کاملا برای این کار مناسبه سوسیس به میزان دلخواه کره سس دلخواه پنیر پیتزا روغن برای سرخ کردن خب این پیراشکی چندتا نکته داره که حتما باید رعایت کنین اول از همه راجب خمیرش دوستان خمیر یوفکا رو اگر بخواین طولانی مدت نگه دارین حتما باید تو فریزر نگهش دارین و یک شب قبل از مصرف بزارینش تو یخچال تا کم کم نرم شه و روزی که میخواین استفادش کنین 1 ساعت قبل از یخچال خارجش کنین تا کم کم با دمای محیط نرم شه به هیچ عنوان خمیر رو تو مکروفر و از این قبیل دستگاها ذوبش نکنین وگرنه لطافتش از بین میره و خیلی زود خشک میشه و میشکنه اگر خمیر یوفکای تازه خریدین که میتونین همون موقع تشریف بیارین منزل و ازش استفاده کنین خب پس مشکل خمیر حل شد اول از همه مواد میانی رو حاضر کنین سوسیس رو با کمی کره تفت میدین میتونین با روغن هم تفتش بدین کره برای خوش طعم تر شدنشه حالا خمیر نرم و تازه رو مربعی با قیچی برش میدین و تو ظرف در بسته قرار میدین که خشک نشه توی ظرف یک لیوان کوچیک رو تا نصفه آب کنین و کنار خمیر ها بزارین تا رطوبت خمیرتون حفظ شه و هر بار که یک لایه برمیدارین زود در ظرف رو بزارین تا خشک نشه مربع هارو به اندازه مناسب برش بدین که مواد راحت جا شن و بشه پیچیدشون و در ضمن مواد میانی رو کم روغن درست کنین که روغن تو خمیر پس نده چون مانع چسبیدن لایه های خمیر میشه حالا روی خمیر سوسیس و سس دلخواه و پنیر رو قرار بدین و مثل شکل لبه هارو تا کنین و لایه ی آخر رو با کمی آب خیس کنین تا خوب به لایه ها بچسبه و لایه ها رو فیکس نگهداره به همین ترتیب پیراشکی های بعدی رو درست کنین وقتی همه پیراشکی ها حاضر شدن مقدار مناسبی روغن تو تابه نچسب بریزین با حرارت ملایم اجازه بدین روغن داغ شه وقتی روغن داغ شد اسپرینگ رول هارو چند دقیقه داخل روغن سرخ کنین که رنگشون طلایی شه و به دلخواه تزئین کنین نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دستوررر شیر یک لیتر چهار لیوان دسته دار فرانسه آرد گندم(سفید قنادی)سه قاشق نشاسته ذرت یک قاشق پر شکر یک پیمانه سرخالی تخم مرغ یک عدد پودر کاکائو مرغوب سه قاشق غذا خوری خامه 100 گرم فرقی نداره خامه صبحانه باشه یا قنادی آگه خامه قنادی میزنید کمی کمتر شکر بریزید تا زیاد شیرین نشه ودلو بزنه گلاب یا وانیل کمی هرکدام که دوست دارید شکر و کاکائو و آرد ونشاسته ذرت باهم مخلوط و از الک رد میکنیم وبه شیر اضافه میکنیم ورو گاز میزاریم با شعله کم تا بوی خامی آرد گرفته شه وقتی که داره بجوش میاد تخم مرغ رو با چنگال که خوب زدیم بهش اضافه میکنیم مدام هم میزنیم تا گلوله گلوله نشه بزارید .جوش که زد خامه رو زده بهش اًافه میکنیم باز میزنیم تا خامه تو کرم حل بشه دوسه دقیقه جوش بزنه واز رو خاموش کنید .تا داغه بریزید تو ظرف مورد نظر یک طبقه بیسکویت خرد شده یک لایه کرم ویک لایه بیسکویت خرد شده وموز این کارو ادامه میدهد تا تمام بشه وبزارید یخچال تا سرد شه وخودشو بگیره پودینگ بعد از اینکه خامه رو بهش اضافه کردید فوری بریزید تو ظرف مورد نظر چون به محض سرد شدن کمی سفت میشه ولایه بیسکویت که میزاری بیسکویت نرم نمیشه وخشکه عزیزان اگر نشاسته ذرت ندارید نصف لیوان فقط آرد مخصوص شیرینی پزی بریزید عزیزان فرق پان اسپانیا با کیک یخچالی در پان اسپانیا از موز وبیسکویت خرد شده استفاده میشه ومعمولا تو لیوان تک نفره سرو میشه کیک یخچالی از بیسکویت درسته وقالبی در میاد به سلیقه خودتون تزیین کنید تو خونه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔝 مواد لازم:سیب زمینی آب پز 4 عدد پنیر چدار 6 قاشق غ خوری آرد 6 قاشق غ خوری فلفل سیاه به میزان لازم و کره برای روی نان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فینگر عالی برای مهمونی و تولد الویه آماده شده رو به شکل گرد و توپی در آوردم و داخل کلم سفید و قرمز رنده شده و هویج رنده شده و شوید تازه خرد شده غلت دادم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
30.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽فیلم طرز تهیه خورشت قیمه👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: 1 کیلوگرم گوشت چرخ کرده (سینه گوساله) 1 عدد پیاز سرخ شده 3 قاشق غذاخوری آرد سوخاری و یا 1 استکان خمیر داخل نان باگت(بعد از خشک شدن پودر کنید) 1 قاشق غذاخوری شیره انگور 1 قاشق غذاخوری سس خردل 1 قاشق مرباخوری سس کچاپ 1 قاشق مرباخوری سس مایونز 1 قاشق مرباخوری نمک فلفل سیاه، زیره، پودر فلفل قرمز، آویشن از هر کدام 1 قاشق چایخوری نصف شیشه سودا(آب معدنی گاز دار 100 میلی، اگه ندارید آب معمولی بریزید) طرز تهیه: پیاز را ریز خرد کنید با 1 قاشق غذاخوری روغن مایع تفت دهید. گوشت چرخ کرده را داخل ظرفی بریزید. سپس پیاز تفت داده شده ، خردل، کچاپ، مایونز، شیره انگور را اضافه کنید. ادویه ها را بریزید آب معدنی اضافه کنید. درآخر پودر نان باگت را هم اضافه کرده ورز بدید. وسیله گرد مثل در ظرف شیشه ای را بردارید. روی آن سلفون بندازید. یک قاشق از مواد گوشتی داخل آن بذارید و با دست شکل بدید. درآخر با سلفون بپوشانید و کنار بذارید تمام مواد را به این شکل آماده کنید. مقداری را که استفاده خواهد شد داخل یک سینی گذاشته و در یخچال بذارید. 1 ساعت استراحت بدید سپس همبرگرها را از یخچال خارج کرده داخل روغن داغ سرخ کنید. همبرگرهای اضافه را داخل فریزر بذارید. میتوانید1 ساعت قبل از استفاده از فریزر خارج کرده استفاده کنید. و یا اگر برای استفاده فوری نیاز باشد. داخل ماهیتابه تفلون که کمی روغن ریخته اید بذارید و روی کوچکترین شعله اجاق با حرارت کم با چند بار برگرداندن میتوانید بصورت یخ زده هم سرخ کنید. نکته: اگر آرد سوخاری نداشتید میتوانید آرد معمولی هم استفاده کنید. اما آرد سوخاری بهتر جمع میکند. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم : بادمجان 5 عدد هویج 3 عدد فلفل سبز تند 10 تا 12 عدد سیر 12 عدد سبزی معطر ( میتونید خشک استفاده کنید میتونید تازه بزارید که شامل : مرزه ، تره ، چوچاق و نعنا هست ، چوچاق قابل حذف شدنه ) نمک و ادویه ترشی سرکه اب ‌ خب اول بادمجونارو پوست بگیرید ، خرد کنید و با 2 لیوان سرکه و 1 لیوان آب بزارید کمی بپزن بعد ابکش کنید و بزارید سرد بشه بعد بادمجون رو توی غذاساز یا مخلوط کن میکس کنید بعد هویج رو میکس کنید اگر از سبزی تازه استفاده میکنید با فلفل و سیر میکس کنید ولی اگر از سبزی خشک استفاده میکنید اخرسر اضافه کنید خب حالا همه ی مواد رو با هم مخلوط کنید نمک به میزان دلخواهتون (من 3 قاشق ریختم ) ، ادویه ترشی شامل سیاهدانه و گلپر ، و سبزی خشک رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید حالا مقداری از مواد رو توی ظرف مورد نظرتون بریزید ، مقداری سرکه و این کار رو ادامه بدین تا ظرف پر بشه و در اخر مقداری سرکه روش بریزید ، یه نایلون روی ظرف بزارید و درشو محکم ببندین و بعد از 10 الی 15 روز آماده س 😍👌🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مقدار گوشت چرخ کرده من حدود 400 گرمه (مخلوط گوشت گوساله وگوسفندی) هر همبرگر حدود صد گرم چرخ کرده میخواد گوشت چرخ کرده حدود 400 گرم یک عدد پیاز تقریبا بزرگ یک عدد آرد سوخاری دو قاشق نمک،فلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه وکمی پودر سیر به میزان لازم همه مواد رو با هم مخلوط کنید وخوب ورز بدید حدود ده دقیقه وقتی مواد کاملا مخلوط شدن اونو شکل بدید با استفاده از در قوطی ونایلون فریزیر به راحتی شکل داده میشه طبق فیلم وقتی همبرگر ها رو شکل دادید بزارید تو همون نایلون فریزیر بمونه بزارید یخچال به مدت یکساعت از ماهی تابه نچسب استفاده کنید فرقی نداره چدن یا تفلون باشه احتیاج به روغن نداره فقط کمی با برس چرب کنید وماهی تابه رو گرم کنید همبرگر ها رو توش بزارید ودوطرفشو سرخ کنید شعله متوسط باشه وقتی دو طرف همبرگر سرخ شد یک ورقه پنیر گودا روش بزارید تا با گرمای همبرگر پنیر آب بشه دوست دارید پنیرش بیشتر باشه دو ورق بزارید من دو ورق گذاشتم با گاز زدن هر لقمه میگفتم کاشکی یک ورق پنیر میزاشتم عذاب وجدان داشتم نو باگت رو برش بزنید به ترتیب یک لایه سس قرمز،کاهو،همبرگر،گوجه فرنگی،خیار شور،لایه دوم نون باگت روش بزارید وبا دست به ارومی کمی فشار بدید وبا سس سفید یا سس قرمز تند نوش جان از پیاز خام هم میتونید استفاده کنید پیاز رو با رنده ریز رنده کنید آب پیاز رو کامل نگیرید پنیر گودا سوپر مارکتا دارن عزیزان میشه از پنیر استفاده نکنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک مثلثی مواد لازم 3عدد تخم مرغ 1استکان شکر(70 گرم) 1استکان شیر(100 گرم) 1استکان روغن مایع(80گرم) 2استکان آرد(100گرم) 1قاشق مرباخوری نشاسته (ذرت یا گندم) 1قاشق مرباخوری بگینک پودر 1پاکت وانیل(5گرم یا مقدار کمی وانیل شکری) برای سس 1پاکت یا 200 گرم خامه 1بسته یا 80 گرم شکلات شیری برای کاور کردن 5 تا 6 قاشق غذاخوری پودر نارگیل طرز تهیه تخم مرغ ها و شکر را با همزن برقی چند دقیقه بزنید و کرم رنگ شود و کف کند سپس شیر و روغن مایع را افزوده و هم زدن را ادامه دهید و در آخر مواد خشک را الک کرده و در مخلوط مایع بریزید و به صورت دورانی با هم ترکیب کنید. مایه کیک را در یک قالب گرد(چرب و ارد پاشی شده) بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 30 تا 45 دقیقه با توجه به فر تان بپزید بعد از 30 دقیقه با خلال دندان تست کنید . از طرف دیگر خامه را روی حرارت بزاید و به نقطه جوش برسانید زیر آن را خاموش کنید و شکلات خرد شده در خامه داغ بربزید و به هم بزنید تا شکلات آب شود .کناره های کیکهای مثلثی برش خرد شده را ابتدا باشکلات و بعد با پودر نارگیل آغشته کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
همون ماکارونی خودمون قری فری 😉😅. بسیار درست کردنش ساده است . موادی که برای تهیه اش استفاده کردم سلیقه ای هستش مایه ماکارونی دیگه دل به خواهی هر چی دلتون بخواد . برای 3 نفر گوشت چرخ کرده 150 گرم پیاز 1 عدد فلفل دلمه 1 عدد قارچ 6 تا 7 عدد ماکارونی آشیانه 1 بسته (8 تا 9 عدد من استفاده کردم) پنیر پیتزا به میزان لازم نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن و رب گوجه به میزان لازم . قارچ ها رو ورقه ای کردم و تفتش دادم . پیاز رو خرد کردم و تفت دادم . گوشت رو بهش اضافه کردم و تفت دادم تا رنگ گوشت تغییر کنه . قارچ و فلفل دلمه رو هم اضافه کردم و بعد نمک و زردچوبه و آویشن و رب گوجه رو اضافه کردم و کمی تفت دادم و از حرارت برداشتم . ماکارونی ها رو داخل فویل پیچیدم . توی قابلمه ای آب جوش و کمی نمک ریختم . ماکارونی که فویل پیچیدم رو داخل قابلمه قرار دادم . حدودا 12 تا 15 دقیقه گذاشتم بمونه و بعد بیرون آوردم فویل ها رو . گذاشتم کمی از حرارت بیفته . همون لحظه باز نکردم تا فرم ماکارونی ها تغییر نکنه و بعد باز کردم . توی ظرفی چیدم . وسطش کمی مایه ماکارونی ریختم . دیگه تا اینجا کافیه . من یه خورده هم پنیر پیتزا روش ریختم و توی فر شعله بالایی گریل رو روشن کردم 3 الی 4 دقیقه تا روش برشته بشه . و بعد از پخت کمی روش سس گوجه ریختم . پ.ن: دلیل گذاشتن این ماکارونی داخل فویل اینه که وقتی توی آب می اندازیم بپزه جدا جدا و وانره و مرتب و یکدست بعد از پخت در بیادش بعدا نوشت عزیزان خشک نمیشه اصلا این ماکارونی دو تا سه دقیقه فقط گریل روشن میشه اما اگر می خواین مثل لازانیا و یا گراتن و سوفله ها می تونین سس سفید یا بشامل درست کنین و بریزین و بعد پنیر بریزین . من دیگه نخواستم خیلی چرب و چیلی بشه ولی این هم یه گزینه ای هستش ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛