eitaa logo
آشپزی خاص
103.2هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
کیک زبرا مواد لازم: * 5 عدد تخم مرغ + 1 عدد تخم مرغ * کمی کمتر از یک استکان شکر * 1 استکان پر آرد * نصف استکان شیر * کمی کمتر از نصف استکان روغن مایع * 5 گرم بکینگ پودر * 5 گرم وانیل * 1/5 ق غ کاکائو * 4 ق غ آب داغ نکته: منظور از استکان، استکانهای کمر باریک ترک است. طرز تهیه: 5 عدد تخم مرغ را زرده و سفیده را از هم جدا کرده و در ظرفهای جدا بریزید. 1 عدد تخم مرغ کامل را به زرده ها اضافه کرده و با همزن 4 تا 5 دقیقه بزنید تا رنگشان تغییر کند. سپس به آنها روغن مایع و شیر را اضافه کنید و کمی هم بزنید لازم نیس همزن را روشن کنید در حدی که باهم مخلوط شوند کافیست. حالا آرد، بکینگ پودر و وانیل را الک کرده و به مواد اضافه کنید و حدود 1 دقیقه با همزن بزنید. این مواد را کنار بگذارید. سفیده ها را کمی با همزن بزنید سپس شکر را آرام آرام در سه مرحله به آن اضافه کنید و با همزن هم بزنید تا خوب پف کرده و به حالتی برسد که اگر ظرف را کج کنید از ظرف نریزد. سفیده ها را آرام آرام به مخلوط زرده ها اضافه کنید و با یک قاشق یا لیسک خیلی آرام آنها را باهم مخلوط کنید. در ظرف دیگری کاکائو را با آب داغ خوب مخلوط کنید. از مایه‌ی کیک ابتدا 3 تا 4 قاشق برداشته و با کاکائو مخلوط کنید سپس نصف مایه کیک را کاکائویی کنید و نصف دیگر سفید بماند. داخل قالب کمر بندی گرد کاغذ روغنی پهن کنید. حالا یک فنجان مواد ساده وسط قالب بریزید سپس یک فنجان مواد کاکائویی وسط مواد ساده بریزید ( مانند فیلم ). همینطور ادامه دهید تا همه مایه‌ی کیک داخل قالب ریخته شود. قالب را چند بار محکم به زمین بکوبید. ( این کار کمک میکند تا کیکتان گنبدی نشود ) داخل فر 150 درجه که از قبل گرم شده به مدت 50 دقیقه بگذارید بپزد. توصیه میکنم قبل از 40 دقیقه در فر را اصلا باز نکنید. بعداز پخت از فر خارج کرده و بعد از سرد شدن از قالب جدا کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
گوشت چرخكرده 300 گرم قارچ 1 پيمانه فلفل دلمه اى 1/4 پيمانه پيازبزرگ 1 عدد سير 2 حبه رب گوجه فرنگى 1 قاشق غذاخورى پوره گوجه فرنگى 1 پيمانه زردچوبه 1 قاشق چايخورى پابريكا و اورگانو از هر كدام 1 قاشق چايخورى نمك و فلفل به ميزان لازم آب 1/4 پيمانه زيتون 1/4 پيمانه پنير پيتزا 500 گرم ماكارونى فرمى 1 بسته طرز تهيه ؛ براى شروع اول پياز و خرد ميكنيم و يكم تفت ميديم بعد سير و ميريزيم ،يكم كه تفت خورد گوشت چرخكرده رو اضافه و خوب سرخش ميكنيم حالا نوبت ادويه ها و نمك و فلفله كه بريزيم تفت بديم تا عطر و بوش بلند بشه بعد رب گوجه و قارچ و فلفل دلمه اى كه بايد اضافه بشن و خوب تفت بخورن ، حالا پوره گوجه فرنگى رو ميريزيم و بعدم آب و اضافه و ميزاريم يكم بجوش مايه رو خاموش ميكنيم تا يكم سرد بشه ، ماكارونى رو طبق دستور روى بسته آبكش ميكنيم تو يه ظرف ميريزيم مايه آماده ، زيتون و نصف پنير پيتزا رو بهش اضافه ميكنيم و خوب هم ميزنيم كف ظرف مخصوص فر و چرب ميكنيم و مواد و داخلش ميريزيم بعدم روش بقيه پنير پيتزا رو ميريزيم و با زيتون و گوجه و فلفل دلمه اى تزيينش ميكنيم و تو فر با دماى 180 براى مدت 30 دقيقه ميزاريم بعدم كه نوش جان ميكنيد 😍😍 نكته؛ از هر مدل ماكارونى ميتونيد استفاده كنيد ، از زيتون سياه هم ميتونيد استفاده كنيد ، يك بسته ماكارونى 2 تا ظرف پيركس بزرگ ميشه اگر براتون زياده ميتونيد موادو نصف كنيد ، مقدار استفاده از پنير پيتزا رو ميتونيد به سليقه خودتون كم و زياد كنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پودینگ فوق‌العاده لطیف وخوشمزس بخصوص برای مهمونیهای عصرونه😉 عزیزان که کامنت گذاشتن که با حرارت غیر مستقیم نشاسته بو نمیده؟؟عزیزان نشاسته گندم به خوبی پخته نشه بوی خامی میده نشاسته ذرت بو نمیده این مقدار واسه 8 نفر کافیه شیر 4 لیوان پر (یک لیتر) شکر یک لیوان سر خالی نشاسته ذرت سه چهارم لیوان یا به ازای هر لیوان یک قاشق سر پر بریزید حتما از نشاسته ذرت استفاده کنید (سفید رنگه)آرد ذرت وارد گندم نمیشه ارد ذرت زرد رنگه پودر کاکائو سه قاشق سر خالی کره 25 گرم یا نصف قاشق گلاب چند قاشق به جای گلاب هم میتونید یک هشتم قاشق چایخوری وانیل بزنید موز دوعدد اسانس موز چند قطره نداشتید مشکلی نیست شیر، شکر،آرد ذرت رو با هم مخلوط کرده وخوب بزنید تا صاف ویکدست بشه حال مواد رو نصف کنید نصفش واسه پودینگ شکلاتی نصفش واسه پودینگ موزی به نصف مواد چند قاشق گلاب یا وانیل وپودر کاکائو اضافه کرده وخوب مخلوط میکنیم ومیزاریم رو بخار کتری حدود بیست تا بیست وپنج تا غلیظ بشه وقتی غلیظ شد کره رو اضافه میکنیم ومیزنیم تا کره توش آب بشه/ سپس میریزیم تو پیاله مورد نظر دوست داشتید مابینش از میوه یا بیسکویت یا گردو استفاده کنید دوست نداشتید هیچی نریزید دسر شگلاتی که اماده شد میریم دنبال درست کردن دسر موزی نصف مواد رو که کنار گذاشته بودیم میریزیم تو دستگاه مخلوط کن دو عدد موز رو اضافه کرده ومیزنیم تا یکدست بشه چند قطره اسانس موز هم میزنیم زیادی نزنید تلخ میشه دوباره به همون روش دسر شکلاتی میزاریم رو بخار کتری تا غلیظ بشه اماده که شد میریزیم رو دسر شکلاتی وبزارید یخچال تا خنک بشه ونوش جان بفرمایید عزیزان دوست داشتید این مقدار روساده درست کنید یا شکلاتی اگه فقط شکلاتی دوست داشتید مقدار کاکائو رو دوبرابر کنید اگه موزی رو دوست داشتید موز رو دو برابر کنید عزیزان به پودینگ موزی کره وگلاب یا وانیل نزنید سعی کنید با روش حرارت مستقیم درست کنید بسیار خوشمزه تره تا رو حرادت مستقیم پخته بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کوکوی خوشمزه 😉 بادمجون یک کیلو تخم مرغ چهار عدد پیاز یک عدد بزرگ سیر چهار حبه شوید خشک یک قاشق آرد یک قاشق فلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه به میزان لازم ابتدا پوست بادمجون ها رو بگیرید وبا رنده ریز رنده کنید کمی نمک بزنید وبزارید آب بندازه و تلخی بادمجون گرفته بشه (حدود نیم ساعت)سپس با فشار دست آب بادمجون رو بگیرید تخم مرغ و آرد را با هم زن دستی خوب بزنید پیاز را رنده کنید و آبشو بگیرید ،همراه سیر رنده شده،زردچوبه و فلفل سیاه وفلفل قرمز وشوید به تخم مرغ زده شده اضافه وخوب بزنید آخر سر بادمجون رو اضافه کنید خوب بزنید تو ماهی تابه نچسب روغن ریخته قالبها رو بزارید تا داغ بشن(داغ شدن قالبها باعث میشه کوکو به راحتی از قالب جدا بشه) طرف زیر کوکو که سرخ شد قالب رو به آرومی بلند کرده تا از کوکو جدا بشه. کوکو رو برگردونید تا طرف دیگش سرخ بشه 😊 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سمبوسه مواد لازم برای 50 عدد سمبوسه 5 تا 7 عدد سیب زمینی بزرگ آبپز 1/5 قاشق جعفری ساطوری 1/5 قاشق تره ساطوری 1/5 قاشق گشنیز ساطوری 1 عدد پیاز بزرگ نگینی خورد شده نمک؛فلفل قرمز؛ادویه کاری؛پودر تخم گشنیز؛پودر زیره سبز به میزان لازم خمیر یوفکا مخصوص سمبوسه 1 بسته میتوانید از نان لواش استفاده کنید . ابتدا سیب زمینی را آبپز کرده و با گوشت کوب بکوبید یا ریز نگینی کنید. در تابه پیاز را با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود و بعد ادویه ها را اضافه و کمی تفت دهید تا عطر ادویه ها خارج شود. سیب زمینی را اضافه و با ادویه ها مخلوط و کمی تفت دهید. در پایان سبزیهای ساطوری را اضافه و مخلوط و بلافاصله حرارت را خاموش کنید. مواد را کنار بگذارید تا خنک شوند. سپس مطابق فیلم ها را بپیچید و در روغن داغ شناور سرخ کنید. سمبوسه ها را روی دستمال حوله ای قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ماکارونی گوشتی 1 بسته ماکارونی نازک مواد لازم برای گوشت چرخ کرده 2 ران مرغ 1 پیاز بزرگ 1حبه سیر 1 قاشق غذاخوری آرد 3 4 تکه جعفری ریز خرد شده فلفل سیاه و سفید زیره آویشن تکه های فلفل قرمز نمک مورد نیاز برای سس 1 عدد گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1 حبه سیر 1 قاشق غذاخوری کره 5 قاشق غذا خوری روغن آویشن نعناع خشک شده تکه های فلفل قرمز نمک آب جوش به اندازه کافی (من توصیه می کنم که ماکارونی کمتری داشته باشیم و از گوشت های کوچک تر استفاده کنیم) آماده سازی: گوشت مرغ را خرد و میکس کنید با مواد مورد نیاز مخلوط کنید سلفون کشیده و 45 دقیقه ای در یخچال استراحت دهید. ماکارانی ها را از وسط شکسته و مطابق فیلم با مواد گوشتی میبندیم سپس در یک ظرف روغن رب گوجه فرنگی و گوجه فرنگی رنده شده را اضافه کرده سپس سیر و ادویه ها اضافه می شود، آب گرم اضافه کنید. ماکارونی گوشتی به آرامی در سس باقی بماند و به آرامی مخلوط شود ... درب ظرف را بسته.با حرارت ملایم طبخ شود و با جعفری خرد شده تزیین کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
عزیزان این پلو بخاطر استفاده از شیره انگور و رب انار رنگش به قهوه ای میزنه بجای شیره انگور میتونید شیره خرما هم بزنید رب انار ملس باشه خوشمزه تره برنج چهار پیمانه برنج رو خیس کنید وکنار بزارید. مواد لازم قلقی گوشت چرخ کرده 300 گرم آرد نخود چی یک قاشق سر پر پیاز نسبتا بزرگ یک عدد .با‌رنده ریز رنده کنید و ابشو بگیرید. نمک وزردچوبه وفلفل سیاه وفلفل قرمز به میزان لازم همه مواد رو با هم مخلوط وحدود ده دقیقه ورز بدید ویا بیست دفعه بلند کنید ومحکم بکوبید به ظرف این کار باعث میشه موقع سرخ کردن قلقلی ها ترک نخورن.قلقلی ها رو آماده کرده وبزارید یخچال حدود یکساعت. مواد لازم داخل پلو پیاز دو عدد متوسط گردوی خرد شده یک لیوان سرخالی میتونید به ذایقه خودتون کم وزیاد کنید رب انار ملس چهار قاشق شیره انگور سه قاشق(نداشتید شیره خرما بزنید) کشمش پلوی نصف لیوان شسته وبزارید ابش کاملا بره روغن رو داغ کرده پیاز خلال شده رو سرخ کنید پیاز سرخ شده از ماهی تابه خارج کرده ،قلقلی ها رو سرخ کنید.وقتی سرخ شدن از ماهی تابه خارج کرده تو همون ماهی تابه کشمش وگردوی خرد شده تفت بدید پیاز داغ وقلقلی ها و شیره انگور ورب انار اضافه کرده همه رو با هم تفت میدهیم .وگاز رو خاموش کرده برنج رو بصورت چلو آبکش کنید ته دیگ مورد نظر بزارید یه کفکیر برنج سفید ریخته سپس مواد اینکار رو ادامه بدید تا تموم بشه دم کنی بزارید به مدت چهل تا چهل و پنج دقیقه تا دم بکشه اگر روغن مواد کم بود کمی روغن ویا کره گرم کرده وروش بریزید. ته دیگ سیب زمینی عاااالیه من از ته چین ساده واسه ته دیگم استفاده کردم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گوشت، گوجه، فلفل دلمه و پیاز رو تفت و بگذارید کامل بپزه بعد داخل کاسه ای ریخته و داخل قابلمه بصورت برگردون بزارید، حالا دمی رو داخلش درست کنید. ابتدا گوشت(من از گوشت گردن استفاده کردم) را با کمی روغن تفت دهید و بعد حدود 3 برابر گوشت، پیاز خلال‌شده روی آن بریزید. کمی زعفران روی گوشت و پیاز بپاشید و به همراه چوب دارچین،درب قابلمه را ببندید تا با حرارت کم، آرام‌آرام گوشت و پیاز آب بیندازند و پخته شوند. بعد از اینکه ابش کم شد اجازه دهید گوشت و پیاز کمی سرخ بشه سپس مقداری آب داغ (من سه لیوان ریختم) روی گوشت ریخته و اجازه دهید باحرارت خیلی کم بپزد و در آخر کمی یک قاشق رب گوجه فرنگی تفت داده و زعفران و مقداری آبلیمو (بسته به ذایقه) و مقداری نمک به غذا اضافه کنید و اجازه دهید جا بیفتد.در صورت تمایل می‌توانید چند حبه سیر، هویج، کرفس و یا فلفل دلمه‌ای برای معطر‌کردن خوراک استفاده نمایید اما بدون این مواد نیز، چلو گوشت شما بسیار خوشمزه و مطبوع خواهد بود. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🏻‍🍳 👩🏻‍🍳 کاداییف خشک 200گرم کره 100گرم شکر 2ق غ گردو ریز خرد شده 5ق غ برا محلبی 4لیوان شیر 5ق غ نشاسته ذرت 2ق غ ایرمیک جایگزینش آرد سفید هست 1لیوان شکر 100گرم خامه و مقداری وانیل ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
( برای 2 نفر ) فیله مرغ : 8 عدد ماست چکیده : 2 ق‌غ سرپر سس خردل : 1 ق‌غ فلفل دلمه کوچک : 1 عدد پیاز کوچک : 1 عدد آبلیمو : 1 ق‌غ زعفران دم شده : 2 ق‌غ کرده : 10 گرم نمک و فلفل : به مقدار لازم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انرژی مثبت😍 آهنگ خداهمیشه زیباست👌 گوش کن صدای طبیعت را🌸 صدای یک پرنده🕊 چه دلنوازنواخته شده 💓 تار دلتون نزدخداست💞 میخواهم ازخدا💕 که بزندبهترین پودهارا🌸 برتاروجودتون🌸 وبسازدترانه ای زیبا👌 ازسرنوشت تون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸صبح یعنی یک سبدلبخند 🍃صبح یعنی یک بغل شادی 🌸صبح یعنی خندیدن ازاعماق وجود 🍃به شکرانه داشتن نفسی دوباره 🌹صبح زیبای آدینه تون گلباران🌹
مناسب برای 4 نفر . مواد لازم برای آماده‌سازی موهیتو یخی آبی 3 پیمانه آب 85 گرم کلم قرمز 1 پیمانه شکر . مواد لازم برای آماده‌سازی موهیتو یخی لیمویی ½ پیمانه آب لیمو 1 و نیم پیمانه آب 10 عدد برگ نعنا . طرز تهیه 1. آب و کلم قرمز را در یک قابلمه متوسط ریخته و حرارت می‌دهیم تا به جوش بیاید. بعد مخلوط را در آبکش ریخته و صاف می‌کنیم. 2. سپس آب کلم را در قالب یخ ریخته و به مدت 6 ساعت یا از شب تا صبح در فریزر می‌گذاریم. 1 پیمانه از آب کلم باقی می‌ماند. 3. آب کلم باقی‌مانده را در قابلمه ریخته و به آن شکر اضافه می‌کنیم. روی حرارت گرم می‌کنیم تا به جوش بیاید و شکر حل شود. شربت آبی را از روی حرارت برداشته و کنار می‌گذاریم. 4. بعد آب لیمو را با 1 و نیم پیمانه آب مخلوط کرده و هم می‌زنیم. مخلوط آب لیمو را داخل قالب یخ ریخته و به مدت 6 ساعت یا از شب تا صبح در فریزر می‌گذاریم. 5. حبه‌های یخ آبی را در مخلوط کن ریخته و کاملا خرد می‌کنیم. یخ‌های خرد شده را داخل یک لیوان می‌ریزیم. 6. مخلوط کن را خوب بشویید. سپس حبه‌های یخ لیمویی را به همراه برگ‌های نعنا در مخلوط کن ریخته و کاملا خرد می‌کنیم. 7. یخ‌های لیمویی و برگ‌های نعنای خرد شده را داخل لیوان روی یخ‌های آبی خرد شده می‌ریزیم. 8. به آرامی کمی از شربت آبی را روی یخ‌ها می‌ریزیم. با یک شاخه نعنا تزیین کنید. 9. نوش جان آنتوسیانین موجود در میوه‌ و گیاهان قرمز و بنفش رنگ نظیر پرتقال خونی، گیلاس و کلم قرمز باعث می‌شود تا در برخورد با مواد اسیدی، تغییر رنگ بدهند. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. 🔷مواد لازم 🔹1 عدد سینه مرغ 🔹نمک به مقدار لازم 🔹فلفل به مقدار لازم 🔹1 تکه (حدودا 70 گرم) پنیر موتزارلا 🔹½ پیمانه آرد 🔹2 عدد تخم‌مرغ، زده شده 🔹1 بسته چیپس ناچو، خرد شده . ♨️طرز تهیه 1. سینه مرغ را از وسط برش زده و باز می‌کنیم. بعد روی سینه مرغ را با سلفون پوشانده و با استفاده از گوشت‌کوب می‌کوبیم تا به شکل یک مستطیل دربیاید. 2. سپس سینه مرغ را با نمک و فلفل طعم‌دار کرده و پنیر موتزارلا را در وسط آن می‌گذاریم. لبه‌های مرغ را روی پنیر برمی‌گردانیم، به طوری که کاملا آن را بپوشاند. می‌توانید برای جلوگیری از باز شدن مرغ، یک خلال دندان داخل آن فرو نمایید. 3. مرغ را به ترتیب به آرد، تخم‌مرغ و چیپس ناچو آغشته می‌کنیم. 4. به مدت حدودا 3 دقیقه یا تا زمانی که کاملا به رنگ قهوه‌ای دربیاید، سرخ می‌کنیم. 5. نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تخم مرغ 2 عدد ماست 3/4 پیمانه 190 گرم بیکینگ پودر 1 قاشق غذا خوری 10 گرم روغن مایع 1/3 پیمانه 70گرم آرد به میزان لازم در حدی که خمیر به دست نچسبد. روغن به میزان لازم مایع برای سرخ کردن مواد مورد نیاز برای تهیه شربت : آب 1 پیمانه (250 میلی لیتر ) شکر 2 پیمانه 400 گرم آب لیموترش تازه 1 ق س (15 میلی لیتر ) زعفران دم کرده 2ق س خوری خلال پسته برای تزیین تخم مرغهارو با همزن دستی میزنیم. ماست و بیکینگ پودر را مخلوط کرده به مواد بالا اضافه کرده روغن مایع را نیز افزوده در مرحله آخر تقریبا 2 لیوان آرد را به تدریج افزوده تا خمیر به دست نچسبد.(ممکن است ارد بیشتر یا کمتر نیاز باشد) در عین حال خمیر نرم و لطیفی داشته باشیم به خمیر بیش از اندازه ارد نزنید چون خمیرتون سفت میشه وموقع سرخ کردن مغز پخت نمیشه خمیر را 1 ساعت استراحت دهید. خمیر را به ضخامت 3 تا 4 میلی متر باز کنید و با سه سایز متفاوت قالب بزنید. روی خمیر های قالب زده با چاقو 8،6،4 برش ایجاد کنید مراقب باشد که برش ها در قسمت مرکز بهم نرسند 3 عدد خمیر را از بزرگ به کوچک روی هم قرار دهید مرکز آنها را مرطوب کنید وبهم فشار دهید تا بهم بچسبد ,روی خمیر را پس از فرم دادن پارچه کشیده 15 دقیقه استراحت داده و در روغن فراوان و حرارت کم سرخ کنید خمیر را در داخل روغن حرکت ندهید تا پره های خاگینه از هم جدا نشود. خاگینه های سرخ شده را رو دستمال بچینید تا روغنش گرفته بشه برای تهیه شربت خاگینه آب و شکر را مخلوط کرده یکی دو جوش که زد آب لیمو را اضافه کرده + زعفران و پودر هل یا عرق هل بزنید و بعد از روی حرارت بردارید ,شربت داغ را روی خاگینه نیمه گرم بریزید. نکته در تهیه خاگینه گل نیلوفر: از ماست شیرین و پر چرب استفاده کنید. و حرارت کم باشد چون روغن کف میکند اگه دیدید روغن کف کرد زود از رو حرارت بردارید کنار بگذارید تا از حرارت بیفتد دوباره رو حرارت کم بذارید وخاگینه هارا سرخ کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛