قلقلی پاشا
عزیزان اندازه های که میگم برای پنج الی شش نفره خودتون زیاد وکمش کنید.
گوشت چرخ کرده 300 گرم
پیاز درشت رنده شده و آب گرفته شده یکعدد
آرد نخود چی ویا آرد گندم یک قاشق پر
نمک وفلفل قرمز و فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم
همه مواد رو مخلوط وخوب خوب ورز بدید تا موقع سرخ گردن قلقلی ها ترک نخوره
مواد رو که مخلوط کردید به اندازه یک گردوی کوچک بردارید وقلقلی ها رو آماده کنید وبزارید یخچال حدود نیم ساعت(گاه گاهی کف دستتونو خیس کنید تا روی قلقلی ها صاف ویکدست باشه)
مواد داخل سس
پیاز یکعدد نسبتا بزرگ
رب گوجه فرنگی یک قاشق سر پر
رب انار سه الی چهار قاشق پر
نمک وفلفل قرمز وسیاه و زردچوبه به میزان لازم زیاد ادویه نزنید چون داخل قلقلی ها هم از ادویه استفاده کردیم
روغن رو داغ کرده قلقلی ها رو سرخ میکنیم وقتی که قلقلی ها سرخ شدن از ماهی تابه خارج کرده پیاز خرد شده اضافه کرده تفت که خورد ادویه ها و رب گوجه فرنگی اضافه کرده همه رو تفت میدهیم .رب انار و قلقلی سرخ شده هم اضافه تفت کوچولو میدیم یک کاسه آب گرم میریزیم نمک میزنیم درشو میزاریم با شعله کم بپزه وجا بیفته، نزارید آبش کاملا کشیده بشه سسش کمی غلیظ بشه کافیه .این خورش حتما سس داشته باشه.
اگر رب انارتون ترش مزه هست پنج دقیقه آخر یک قاشق شکر بزنید. اگر خورش ترش هم دوست دارید نریزید .در کنار این خورش کمی سیب زمینی سرخ کنید.نووووش جان🌹
به این خورش اگر رب گوجه نزنید.فقط رب انار بزنید نعنای خشک بزنید میشه خورش داود پاشا
اگر رب انار نزنید وفقط رب گوجه فرنگی بزنید میشه کله گنجشکی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کتلت_مرغ
کتلت مرغ یکی از انواع کتلت های خوشمزه گوشتی است که طعمی عالی بی نظیر داره👌
سینه مرغ از نصف کمی بیشتر
سیب زمینی خام دوعدد
پیاز دوعدد
سیر سه حبه
تخم مرغ یک عدد
آرد گندم (سفید) آرد سوخاری از هر کدوم یک قاشق
سبزی خشک شامل شوید،جعفری،نعنا یک قاشق سبزی تازه داشتید چه بهتر ریز خرد کنید سه قاشق بریزید
نمک،فلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه وکمی آویشن به میزان لازم
سینه مرغ رو چرغ کنید
سیب زمینی وپیاز رو نیز رنده کنید(رنده ریز)واب شونو بگیرید
همه مواد رو با هم مخلوط کنید وحدود ده دقیقه با دست ورز بدید یکساعتی بزارید یخچال سپس تو روغن دو طرفشو سرخ کنید حرارت متوسط باشه تا مغز پخت باشه عزیزان روغنی که کتلت رو توش سرخ میکنید سعی کنید کتلتها توش شناور باشه تا مغز پخت بشن تو روغن کم که سرخ کنید فقط رویه کتلتها برشته میشه وسطش خام میمونه
بعضی از عزیزان با سینه مرغ پخته درست میکنن راستش امتحان نکردم خواهرم یک دفعه درست کرد ازش پرسیدم گفت با سینه خام خوشمزه و آبدار تره
به جای چرخ گوشت از میکسر هم میتونید استفاده کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اسموتی سه رنگ
اسموتی یکی از نوشیدنی های خنک و سالم تابستونی محسوب میشه...
میتونید اسموتی رو رژیمی درست کنید و برای تهیه اون از شیر بادوم یا شیر سویا یا شیر معمولی استفاده کنید.
میتونید از ماست ساده شیرین یا انواع ماست میوه ای استفاده کنید.
یا از مقدار کمی بستنی برای ایجاد بافت کرمی در اسموتی استفاده کنید.
اسموتی در واقع میوه پوره شده هست که باید حتما بافت غلیظی نسبت به انواع شِیک داشته باشه...
برای شیرین کردن اسموتی ترجیحا از عسل استفاده کنید یا بسته به شیرینی میوه هاتون یا اینکه از شیر استفاده میکنید یا بستنی میتونید شکر اضافه کنید.
بهتره میوه ها را خرد و یک ساعت در فریز قرار بدید تا نیمه منجمد بشن یا از یخ خرد شده داخل اسموتی استفاده کنید که البته من میوه نیمه منجمد رو ترجیح میدم...
بنا به سلیقه و ذائقه میتونید از میوه های دیگه استفاده کنید.
از اسموتی به همراه ترکیباتی مثل انواع مغزیجات یا جو دوسر به عنوان پودینگ سالم و مقوی برای وعده صبحانه استفاده کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کلافوتی_گیلاس
سلام روزوروزگارتون خوش 😍
نکته.....کلافوتی یه دسر فرانسوی است که با توجه به فصل میتوان از هر میوه ای استفاده کنید من با چندین میوه تا الان درست کردم ودوست داریم شما هم خواستید یکبار امتحان کنید
مواد لازم ...
گیلاس یا میوه دلخواه...به مقداری که کف قالب شما را بپوشاند
شکر برای توی قالب ...دوقاشق غذاخوری
تخم مرغ....سه عدد
شیر .....250 میلی لیتر یا یک لیوان سرخالی
کره ذوب شده...25گرم
شکر....نصف لیوان یا صد گرم
ارد.....125گرم یا یک لیوان سرخالی
وانیل ...نوک قاشق چایخوری
طرز تهیه........
هسته گیلاسها را بیرون بیارید نباید گیلاس را نصف وله کنید قالب را با کره یا روغن جامد خوب چرب کنید ودوقاشق شکر را توی قالب بپاشید وبا حرکت دست کف ودیواره را به شکر اغشته کنید
تخم مرغ وشکر ووانیل را درحد مخلوط شدن بزنید با همزن دستی بعد ارد را در دو مرحله اضافه ومخلوط کنید بعد کره ذوب شده وشیر را اضافه کنید وخوب مخلوط کنید مایع کلافوتی رقیق است وارام روی سطح گیلاسها بریزید ودرفری که از ده دقیقه قبل گرم شده طبقه وسط بمدت تقریبی 40تا50دقیقه تا اطراف کلافوتی طلایی بشه دراخر چند دقیقه روی دسر را گریل کنبد تا طلایی بشه کمی که خنک شد اطرافش را جدا کنید پودرقند بپاشید ونوش جان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم آموزش زدن گل های خامه ای روی کیک👆🏻
(برای دوستایی که در مورد تزیین کیک بالا پرسیده بودن.)
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرز تهیه کامل شیرینی میکادو👆🏻👆🏻👆🏻
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به طلوع زیبا خورشید ☀️
سلام دوستان عزيزززم😊✋
امرروزتون ب زیبایی طبیعت بهاری🍀
امروزعالےباش
عاشق باش
شادباش🌼🍃
مثبت فكركن
مثبت عمل كن
خودت باش
شكرگزارباش
ودرپناه عشق به خداباش🌼🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
الـــهي 🙏
آدینه تـــون پُر از بهترينها 🌸🍃
و غــرق خوشبختی بشه
الهی بی دلیل 🌸🍃
دلِ مهربونتون شاد بشه
الهی تنتون سالم🌸🍃
و عاقبت تون بخیر باشه
آدینه خوبی کنار عزیزان تون داشته باشید 🌸🍃
#
گوشت توپی با سیب رست شده
کل مراحل این غذا با 2 ادویه درست شده (نمک و فلفل سیاه)در ضمن این ترکیب فوق العاده خوشمزه و هیجان انگیزه پیشنهادم اینه که از دستش ندین ❤️
مواد لازم 4 نفر
مواد گوشتی👇
گوشت چرخ کرده 400 گرم
پیاز 2 عدد
جعفری 1 دسته
نمک 1 قاشق مربا خوری
فلفل سیاه 1 قاشق چ خ
پنیر موزارلا 10 عدد
مواد سیب زمینی 👇
سیب زمینی کوچک 10 الی 12 عدد
لوبیا 1 پیمانه
نمک و فلفل سیاه 1 قاشق چای خوری
مواد سس گوجه
گوجه 10 عدد
لیمو نصف
نمک و فلفل سیاه 1 قاشق چایی خوری
ریحون 1 دسته .
.
سیب و لوبیا رو بپذید و بزارید سرد بشن ،گوشت رو اماده کنید و توش پنیر پیتزا یا موزارلا بزارید و سرخ کنید ،گوشت رو داخل سس بزارید تا ابش خشک شه ،سیب و لوبیا رو با کره روغن و نمک و فلفل سیاه تفت بدین و با پنیر پارمسان سرو کنید ❤️
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
"کرم بیسکوییت"
بیسکوییت پتی بور شکلاتی 1 بسته
مواد کرم
شیر 1 لیتر
تخم مرغ 2 عدد
نشاسته ذرت 4 قاشق غذاخوری
آرد سفید 3 قاشق غذاخوری
شکر 1 پیمانه بسته به ذائقتون میتونین میزان شکر رو تغییر بدین
وانیل شکری 1 قاشق چایخوری وانیلتون اگر ایرانی بود یک چهارم قاشق چایخوری کافیه
قالب دلخواهتون رو کمی چرب کنین و کیسه فریزر یا سلیفون پهن کنین توش فیکس کنین که خوب بچسبه بعدا دسرتون راحت از قالب خارج شه حالا
اول بریم سراغ تهیه کرم
حدود یک لیوان از شیرتون که سرد هم باید باشه تو کاسه بریزین و با آرد و نشاسته خوب با همزن دستی مخلوط کنین که یکدست شه و گلوله باقی نمونه و این مواد رو به بقیه شیر اضافه کرده تخم مرغ و شکر ریخته و با همزن دستی مجدد خوب بزنین تا مواد یکدست شه مواد کرم را روی حرارت ملایم قرار داده مرتب بهمش بزنین که ته نگیره و غلیظ شه
وقتی به غلظت کافی رسید وانیل را اضافه کرده خوب همش بزنین
از روی حرارت بردارین تا داغه باید استفاده کنین لایه اول بیسکوییت هارو بزارین کرم داغ روش بریزین و لایه لایه این کار رو تکرار کنین میتونین از شوکورول و یا میوه و شکلات چیپسی هم بین لایه ها استفاده کنین
لایه هارو تا انتهای قالب به همین ترتیب بچینین لایه ی آخر رو با بیسکوییت تموم کنین
کیسه بکشین روی قالب و بزارینش تو یخچال بعد از 4 تا 5 ساعت که دسر خنک شد و جا افتاد از یخچال خارج کرده به راحتی از قالب جدا کنین و روی ظرف مورد نظر برش گردونین کیسه را باز کرده با سس شکلات و میوه به دلخواه تزئین کنین
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ته چین مرغ و بادمجان🍛🍗🍆 .
مواد لازم :
(برای هر دو پیمانه برنج یک عدد تخم مرغ )
زعفران آب شده
ادویه نمک.فلفل.پودرسیر.زردچوبه
هویج وپیاز
ماست خامه ای
یک قاشق آبلیموی تازه (اگر ماست ترش بود نیاز نیست )
گلاب یک قاشق.غ
زرشک
دارچین
نصف لیوان کره آب شده یا روغن
ماست خامه ای یا چکیده سه قاشق.غ
دوعدد بادمجان سرخ شده
طرز تهیه :بادمجان هارو حلقه ای کنید بزارین داخل آب نمک و بعد صافی بریزید و سرخ کنید حلقه ها نازک باشن.مرغ رو با هویج پیاز و ادویه ها بزارین کاملا بپزه و ریش ریش کنید بعد توی تابه تفت بدین مقداری دارچین اضافه کنید وزرشک رو اضافه کنید کمی تفت خورد شعله رو خاموش کنید برنج یکم دون تر آبکش کنید یک عدد تخم مرغ رو خووووب بزنید (خیلی مهمه خوب زده بشه )بعد گلاب یا پودر هل زعفران غلیظ ماست چکیده یا خامه ای و کره آب شده رو اضافه خوب هم بزنید و بعد برنج آبکش شده رو اضافه کنید (برای اینکه تخم مرغ بوی زهم نده برنج رو بزارین کاملا سرد شه بعد به مواد اضافه کنید )برای اینکه ته دیگ سالم برگرده روغن رو بزارین خوووب داغ بشه حسابی داغ که شد موادتون رو بریزید و صاف کنید کف قابلمه بعد مواد مرغی رو جوری بریزین که تقریبا وسط باشع که لایه های برنجی بچسبه بهم لایه بعدی باز برنج ماستی و در آخر یکم برنج زعفرانی ساده ومقدارکمی روغن وبزارین نیم ساعت با شعله کم روی شعله پخش کن دم بکشه .قبل اینکه قابلمه رو برگردونید بزارین دمی که روشه یه ذره عرق کنه 🤪بعد تکونش بدید و مطمئن شید و برش گردونید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کبه_سیب_زمینی
تاحالا کبه امتحان کردین اونم با سیب زمینی یعنی محشره ترد وخوشمزه قول میدم کل اعضای خانواده عاشقش بشین
مواد لازم ..... سیب زمینی متوسط پنج عددیا نیم کیلو
اردسوخاری ریز ترجیحاطعم دار حدودیک لیوان یه بند انگشت سرخالی
نمک وفلفل سیاه و ادویه مخلوط به میزان دلخواه
نشاسته ذرت یک قاشق غذاخوری قابل حذفه ولی باعث تردی کبه می شه
مواد میانی ... پیاز وگوشت وادویه جات
طرز تهیه..... سیب زمینی را ابپز کرده رنده کنبد با ادویه جات ونشاسته ذرت وارد سوخاری خوب ورز بدین تا یکدست بشه
مواد میانی..... پیاز را با کمی روغن تفت داده سبک که شد گوشت چرخی را اضافه وتفت دهید نمک وفلفل سیاه وادویه دلخواه بزنید یه تفت کوچولو بخوره کافیه موادتون را زیاد چرب نکنید
ادامه کار......گلوله ای از مواد برداشته ودست را کمی با اب مرطوب کنید وبا انگشت اشاره توی خمیر را باز کنید از مواد میانی توی خمیر بذارید وبه وسیله انگشت اشاره وشست دوطرف خمیر را جمع وبهش شکل بدین طوریکه حالت تیزی پیدا بکنه
نکته..... اگر ترک روی کبه ایجاد شد با مرطوب کردن دستتون صاف کتید
همه کبه ها را که درست کردین نیم ساعت فریز کتید ودر روغن داغ وکمی شناور سرخ کنید یه طرفش سرخ شد برگردونید تا طرف دیگه هم سرخ بشه
اگر واستون نوع اول کبه درست کردنش سخت بود نوع دوم درست کنید که همه چی توی فیلم واضح است بعد سره کردن روی دستمال اشپزخونه بذارید تا روغن اضافه اش گرفته بشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان نوتلا
سعی کنید برای پخت نان از آرد نون باگت و نان های حجیم استفاده کنید این آرد رو میتونید از نانوایی که نان های نان باگت ونان تست درست میکنن تهیه کنید.اگر هم بهش دسترسی ندارید مشکلی نیست از آرد شیرینی پزی استفاده کنید. آرد نان لواش ویا نون سنگک نمیشه.
به جای پیمانه از لیوان دسته دار فرانسه میتونید استفاده کنید.
آرد نان حدود سه پیمانه
تخم مرغ یک عدد
شکر دو قاشق سوپ خوری
روغن 5 قاشق سوپ خوری
آب دو سوم پیمانه شاید کمی بیشتر بستگی به آب خوری آردها داره
پودر خمیرمایه خشک فوری یک قاشق مرباخوری
لوازم قنادیا دارن
پودر شیر خشک سه قاشق ندارید نریزید
تخم مرغ رو بزنید تا از لختگی در بیاد آب رو بهش اضافه کنید مخلوط آب وتخم مرغ جمعا یک پیمانه باشه
در کاسه ای آرد رو بریزید وسطشو گود کنید همه مواد رو بریزید وبا دست ورز بدید.ابتدا خمیر کمی سفته آب بهش اضافه نکنید. خمیر که جمع شد انتقال بدید به تخته کار تا میتونید بلند کنید ومحکم بکوبید به تخته این کار باعث میشه خمیر موقع پخت پوک بشه. خمیر رو دوباره انتقال بدید به داخل کاسه نایلون فریزیر روش بکشید وبا پارچه بپوشونید. به مدت یک الی دوساعت
بعد از استراحت پف خمیر رو بگیرید.
از خمیر چونه ای جدا کرده با وردنه باز کنید. خمیر چند میلی باشه نوتلا بریزید یکنواخت ولایه نازکی باشه خمیر رو رول کنید به شکل حلزون جمع کنید روشو رومال کنید وبزارید تو فر از قبل گرم شده با دمای دویست درجه تا روش طلای بشه.به جای نوتلا میتونید خرما بریزید
خرمای حدود بیست عدد بدون هسته ونصف لیوان اب رو میزاریم رو گاز با شعله کم تا خرما بپزه ونرم بشه یک قاشق کره ویک قاشق چایخوری دارچین اضاقه کرده با پشت قاشق خرما رو له میکنیم آب خرما که کاملا کشیده شد گاز رو خاموش میزاریم کاملا سرد بشه رو خمیر بریزید .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خورش_بامیه_با_مرغ
این خورش مناسب این فصله اگر میخواید با گوشت قرمز درست کنید اینو هم امتحان کنید طعمش عااالیه
تکه های مرغ رو با پیاز تفت بدید زردچوبه وفلفل بزنید. وقتی باهم تفت خوردن آب بریزید به اندازه ای آب بریزید که روی مرغ رو بگیره درشو بزارید تا نیم پز بشه.تا مرغ نیم پز میشه.گوجه فرنگی رو پوست بگیرید وخرد کنید.
ساقه بامیه رو جدا کنید. از ته نزنید.
مقداری روغن تو ماهی تابه بریزید بامیه رو شسته واضافه کنید .درشو بزارید تا با شعله کم تفت بخوره. بامیه رو از ماهی تابه خارج کرده گوجه فرنگی خرد شده اضافه کنید نمک،زردچوبه،یک عدد فلفل سبز بزنید درشو بزارید تا سرخ بشه.
وقتی که مرغ نیم پز شد.
گوجه فرنگی سرخ شده وبامیه تفت خورده اضافه کنید نمک بزنید ودرشو بزارید با شعله کم جابیفته. این خورش نباید رقیق وابکی باشه.
اگر گوجه تون بی رنگه میتونید نصف قاشق رب بزنید
عزیزانی که در مورد فریزیر کردن بامیه سوال کرده ساقه بامیه رو جدا میکنم از نه نزنید دقیق مثل فیلم میزارم با حرارت کم کمی بپزه و تفت بخوره بعد از سرد شدن به اندازه مصرف تو نایلون فریزیر میریزیم وفریزیر میزارم.
میتونید خام خم فریزیر کنید ولی این نوع واسه فصل زمستون که استفاده کنید بوی خامی نمیده.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛