فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
_سلام بچه ها خوبین🙋
_خیلیاتون در مورد نگهداری ذرت سوال کرده بودین منم دست بکار شدم یه کلیپ کوتاه آماده کردم امیدوارم که براتون مفید باشه
_برای تهیه ی ذرت شیرین حتما باید از ذرت مکزیکی استفاده بشه که دونه هاش درشت و شیرین هستش
این نوع ذرت مخصوص پخت پز هستش در میوه فروشی ها به فروش میرسه
_ومیتونید به روشی که در فیلم میبینید فریزش کنید و برای انواع سالاد ،سوپ، انواع پلوها، ذرت مکزیمی و ..... ازش استفاده کنید
_ البته برای استفاده در سالادها و ذرت مکزیکی باید قبل از مصرف بخار پز بشه
_ذرت های ایرانی تو غذا سفت میشن و دونه هاشون ریزه و برای بلال کبابی مناسبن
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خورشت_قارچ
بسیااار خوشمزه وفوق العاده ومجلسی وهمه پسند هست .توصیه میکنم درست کنید واز خوردنش لذت ببرید
خورشت قارچ هم با مرغ درست میشه هم با گوشت و هر کدوم دستورهای مختلفی داره ، این با گوشت و آلو درست میشه.
مواد لازم برای حدودا 4نفر
گوشت : 300گرم خورشتی
پیاز : دو عدد
قارچ : 300 گرم
آلو بخارا : حدودا 15 عدد
غوره 1/3پیمانه
رب انار ملس : حدودا 2 ق غ
نمک ، فلفل ، زردچوبه : به میزان لازم
طرز تهیه :
پیاز رو خرد میکنیم و با کمی روغن تفت میدیم ، سبک که شد گوشت رو بهش اضافه میکنیم و یه کمی تفت میدیم ، فلفل و زردچوبه میزنیم و بازم تفت میدیم بهش آب اضافه میکنیم تا بپزه زیاد نباشه.
تو این فاصله آلوها رو میخیسونیم
قارچهای شسته و خشک شده را و تو یه ماهیتابه کمی روغن ریخته روی حرارت یه کم تفت میدیم ، مرتب هم زدیم ابلیمو اضافه میکنیم و بازم تند تند روی حرارت بالا تفت میدیم و خاموش میکنیم ، اینجوری دیگه قارچامون آب پس نمیدن و کوچیک نمیشن.
وقتی گوشت تقریبا پخته شد قارچ و آلو رو بهش اضافه میکنیم ، رب انار رو به مقدار ذائقه تون اضافه کنید.غوره راافزوده ودرش میزاریم تا حا بیفته ،اگر دوست ندارید خورشتون خیلی تیره باشه زعفرون میزنیم و بازم میزاریم روی حرارت ملایم یه نیم ساعتی بپزه و جا بیافته....این خورشت بسیار خوشمزه است
سعی کنید از قارچهای ریز استفاده کنید.غوده رابسته به ذائقه خودتون کم یا زیاد کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرز تهیه کامل فلافل 👆🏻👆🏻👆🏻
(میتونین برای پف کردنش، قبل از سرخ کردن مقداری جوش شیرین هم اضافه کنین.)
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
با لبخند😊
به امروز وارد شو🏃♀
خوش آمدی☺️
🌸ســـــــــــلام🌸
#روز_بهاریتون_بخیر_و_خوشی🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحيمِ🌸
الهی💞
بهترین آغازها آنست که
با تکیه بر نام و حضور تو باشد💞🌸
🌸با توکل به اسم اعظمت
آغاز میکنیم روزمان را
#
کیک میوه رژیمی
تخم مرغ 3 عدد
شکر 3 قاشق غذاخوری
روغن مایع 3 قاشق غذاخوری
ماست 2 قاشق غذاخوری
آرد سفید 1 پیمانه
وانیل شکری 1 قاشق چایخوری
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری پُر
سیب یا گلابی، برش های نازک به تعداد دلخواهتون
خاکه قند و دارچین برای تزئین روی کیک
خب خانوما اول از همه فر را با حرارت 160 درجه سانتیگراد روشن کنین
حالا زرده و سفیده تخم مرغ هارو جدا کنین
زرده ها را به همراه شکر و روغن ،وانیل و ماست با همزن دستی یا برقی خوب بزنین تا مخلوط شن
حالا آرد و بیکینگ پودر را الک کنید و به مواد اضافه کنید و با همزن دستی خوب مخلوط کنین
میریم سراغ سفیده ها و با همزن برقی دور تند حسابی میزنین تا خوب پف کنه به قدری که ظرفشو برمیگردونین سفیده ها ازش نریزن
حالا مثل شکل زرده ها و سفیده هارا در چندر مر حله باهم مخلوط میکنین و در حد چند ثانیه فقط در حدی که مواد یکدست مخلوط شن با همزن برقی میزنیم زیاد با همزن نزنین که پف کیک نخوابه
حالا قالبتونو چرب کنین مواد کیک رو تو قالب بریزین و به هر تعدادی که دوست داشتین برش های نازک سیب قرار بدین و بزارینش تو فر طبقه وسط برای 40 تا 50 دقیقه بمونه و حسابی پف کنه .
نکته:مدت زمان ماندن کیک در فر تقریبی است و شما با توجه به تنظیمات فر خودتون ممکنه چند دقیقه اختلاف داشته باشین با دستور گفته شده .
نکته: این کیک کاملا کم شیرین و کم کالریه برای عزیزانی که محدودیت غذایی دارن شما میتونین با توجه به رژیم خودتون از میوه بیشتر و خاکه قند بیشتر استفاده کنین
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛