eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
بقچه بادمجان مواد لازم گوشت چرخکرده 250 گرم پیاز متوسط رنده شده 1 عدد بادمجان قلمی و کشیده 5 تا 6 عدد پوره گوجه فرنگی 400 میلی لیتر پیاز کوچک نگینی خرد شده 1 عدد نمکف فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر به میزان لازم خلال چوبی و گوجه گیلاسی به میزان لازم طرز تهیه برای تهیه این خوراک باید از بادمجان قلمی بلند و کشیده استفاده کنیم و دلیلش هم این هست که باید بادمجان ها رو به صورت نواری برش بزنیم و بعد از سرخ شدن شبیه به یک بقچه بپبچیم.برای شروع کار بعد از شستشوی بادمجان ها اون ها رو از طول برش می زنیم به صورتی که ضخامت ورقه های بادمجان حدودا تا 4 میلی متر باشه. بادمجان رو پوست نمی کنیم چون موقع سرخ شدن حالت خودش رو از دست میده و شل خواهد شد. سپس زهر بادمجان ها رو با پاشیدن و استراحتی 20 تا 30 دقیقه ای با اون ها می گیریم و توی این مدت آب تلخ مزه و تیره رنگی از بادمجان خارج میشه که باید دور بریزیم و بعد بادمجان رو مجددا آبکشی و خشک کنیم. در این فاصله گوشت چرخکرده رو همراه با پیاز رنده شده، نمک فلفل و زردچوبه به همراه کمی پودر سیر داخل یک کاسه می ریزیم و خیلی خوب با هم مخلوط کرده و ورز می دیم. سپس گلوله های به اندازه یک گردوی کوچیک از گوشت جدا کرده و به صورت کوفته قلقلی فرمش میدیم ورقه های بادمجان رو هم بعد از خشک شدن، همراه با روغن در دستگاه یا تابه سرخ می کنیم. حالا دو تا از ورقه های بادمجان رو به صورت علامت بعلاوه (+) روی تخته کارمون قرار میدیم. یک عدد از کوفته قلقلیمون رو در مرکز بعلاوه قرار می دیم. حالا یکی در میون، ورقه های بادمجان رو روی مرکز کوفته قلقلی قرار میدیم. وقتی ورقه ها رو جمع کردیم، یک عدد گوجه گیلاسی رو روی بادمجان قرار می دیم و یک عدد خلال چوبی رو توی بقچه بادمجانمون فرو می کنیم تا فیکس بشه. همه بقچه هامون رو به همبچین ترتیب آماده می کنیم. پیاز کوچیکی رو که داشتیم به صورت نگینی خرد می کنیم و بعد همراه با روغن تفت می دیم تا کمی سبک و طلایی رنگ بشه حالا پوره گوجه فرنگی رو به پیاز های در حال تفت داده شدن اضافه می کنیم. وقتی یه مقدار پوره همراه با پیاز تفت خورد و کمی ابش کشیده شد، نمک رو به همراه ادویه ها بهش اضافه میکنیم. اگر گوجه های شما، خیلی رنگ نداشت میتونین از یک نصف قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی هم استفاده کنین تا سس خوش رنگ تری داشته باشین. حالا نوبت قرار دادن بقچه ها درون سس گوجه فرنگی میرسه. بعد از اینکه بقچه ها رو داخل سس قرار دادیم روی ظرف رو فویل بگیرید و برای 45 تا 50 دقیقه در دمای 180 درجه در فر قرار بدید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
روغن مایع 1/2 پیمانه سرخالی (70 گرم) شیرولرم 1/4پیمانه (50 گرم) ماست 3ق غ پر(50 گرم) نمک 1/2ق چ بیکینگ پودر1/2ق چ ارد تقریبا 2پیمانه _ممکنه کمی کمتریابیشتراستفاده بشه _ تخم مرغ کوچک 1عدد نشاسته ذرت برای بازکردن خمیربه مقدارلازم برای بازکردن خمیر بهتره حتما ازنشاسته ذرت استفاده بشه چون نشاسته حالت تردی به ورقه های خمیرمیده ولی اردباعث سفت شدن وحالت خمیری پیداکردن اون میشه ،ولی به هرحال اگرنشاسته دردسترس نداشتید اردجایگزین کنید، این میزان مواد20عددخمیردایره ای مطابق فیلم خواهدشد طرز تهیه: آرد الک شده وبیکینگ پودر را مخلوط کنید وکنار بگذارید درون ظرفی دیگر تخم مرغ،روغن مایع،شیر ولرم ،ماست ونمک رابریزیدباچنگال هم بزنیدتاموادیکدست وتخم مرغ ازحالت لختی خارج شود درنهایت مخلوط اردو بیکینگ پودرراکم کم اضافه کنیدتاجای ممکن باقاشق ودست اخربادست هم بزنیدتاخمیری شکل گیرد که به دست نچسبد،خمیررادرحدیکدست شدن ان کمی ورزدهید،لازم به ورزدادن بیش ازاندازه خمیر نیست چون به روغن خواهدافتاد ودر حدی ارد اضافه کنید که خمیر نرم ولطیف باشه روی خمیررابپوشانید وحدود نیم ساعتی درمحیط استراحت دهید سپس ازخمیرگلوله های کوچکی برداشته برروی سطح نشاسته ذرت پاشیده بگذاریدوباوردنه خوب خوب نازک کنید. خمیرراتاحدممکن نازک کنیداین خیلی مهمه ،زیروروی خمیر خوب نشاسته ذرت بپاشین وباوردنه باریک خمیررانازک نازک کنید. خمیرنازک شده رابه شکل دلخواه _مستطیل،مثلث یادایره ای ببرید،من یه بشقاب کوچیک روی هرخمیرگذاشتم وبرش زدم تاورقه های دایره ای وهم اندازه ای داشته باشم،اون اضافه های خمیرراهم دوباره ، نازک پهن کنیدوبرش بزنید خمیرها را کمی در هوای آزاد بگذارید،سپس روی هرخمیر موادمیانی دلخواه بریزید ومطابق شکل خمیررابپیچانید(آرد اضافه خمیررا با برس بگیرید) انتهای لبه خمیررابامخلوط رومال،یاکمی اب یا سفیده تخم مرغ زده شده برس بزنیدتاکاملا چسبیده شودوموقع پخت بازنشود، بورکهای اماده رادرروغن داغ شناوردرحدطلایی شدن سرخ کنیدیادرون سرخ کردن بورکها،لبه ی انتهایی خمیر به سمت روی روغن نباشند وگرنه بازمیشن به سمت پشت بندازین _ودرابتداکمی باچنگال بورک رانگه دارین تالبه خمیرکاملا چسبیده وبازنشودوسپس کمی درحدتردوطلایی شدن سرخ کنید به جای سرخ کردن می تونین بورکهارادرفربگذاریدبه این صورت که انهارادرسینی کمی چرب شده بچینید رومال بزنیدکنجدبپاشید ودرفرازقبل گرم 180درجه به مدت 30_20دقیقه قراردهید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍳🥘🍳🥘🍳🥘 برنج آبکش کرده و زعفران وزرده تخم مرغ و ماست و لایه بعدی مواد گوشتی لوبیا پلو و دوباره مواد برنجی میریزیم و میزاریم دم بکشه... ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گوشت رو معکبی کنین 2 عدد سینه و 2 عدد مغز ران دو تا پیاز رو خلالی کنین و روی گوشت بریزین زعفران غلیظ 1 قاشق غ ماست چکیده پرچرب 1 لیوان نمک 2 ق چ فلفل پاپریکا 2 ق چ فلفل تند 1 ق چ پودرگل محمدی یه غنچه تخم گشنیز 1 قاشق چ با دستتون بشکنین و بعد اضافه کنین لیموترش تازه 2عدد روغن زیتون یا مایع یه فنجان (من حذف کردم) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
گوشت چرخ كرده رو با دوتا پيازرنده شده و آب گرفته،فلفل قرمز،كمي زردچوبه ،نمك ،خيلي كم خامه(براي لطافت گوشت) خوب ورز دادم تا حالت چسبندگي بگيره، داخل تابه روغن ريختم ودوطرفش رو سرخ كردم، سس كباب: گوجه پوست كنده و مكعبي خورد شده رو داخل تابه ي ديگه ريختم وباروغن كمي تفتش دادم،فلفل دلمه اي نگيني خورد شده،سيرِ كوبيده،فلفل قرمز،نمك وزردچووبه رو هم اضافه كردم،كباب تابه اي رو تو اين سس گذاشتم تا مغز پخت بشه... عطر وطعم فوق العاده اي داره... ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روز نو 🌸🍃 صبح نو🌸🍃 زندگی دوباره مبارک🌸🍃 روزتان مالامال از محبت و انرژی مثبت🌸🍃 🌸🍃
ســــــــــلام🌸 صبح بهاریتون بخیر و خوشی🌸 چهارشنبه تون پرازموفقیت وآرامش🌸
روغن مایع 1/2 پیمانه سرخالی (70 گرم) شیرولرم 1/4پیمانه (50 گرم) ماست 3ق غ پر(50 گرم) نمک 1/2ق چ بیکینگ پودر1/2ق چ ارد تقریبا 2پیمانه _ممکنه کمی کمتریابیشتراستفاده بشه _ تخم مرغ کوچک 1عدد نشاسته ذرت برای بازکردن خمیربه مقدارلازم برای بازکردن خمیر بهتره حتما ازنشاسته ذرت استفاده بشه چون نشاسته حالت تردی به ورقه های خمیرمیده ولی اردباعث سفت شدن وحالت خمیری پیداکردن اون میشه ،ولی به هرحال اگرنشاسته دردسترس نداشتید اردجایگزین کنید، این میزان مواد20عددخمیردایره ای مطابق فیلم خواهدشد طرز تهیه: آرد الک شده وبیکینگ پودر را مخلوط کنید وکنار بگذارید درون ظرفی دیگر تخم مرغ،روغن مایع،شیر ولرم ،ماست ونمک رابریزیدباچنگال هم بزنیدتاموادیکدست وتخم مرغ ازحالت لختی خارج شود درنهایت مخلوط اردو بیکینگ پودرراکم کم اضافه کنیدتاجای ممکن باقاشق ودست اخربادست هم بزنیدتاخمیری شکل گیرد که به دست نچسبد،خمیررادرحدیکدست شدن ان کمی ورزدهید،لازم به ورزدادن بیش ازاندازه خمیر نیست چون به روغن خواهدافتاد ودر حدی ارد اضافه کنید که خمیر نرم ولطیف باشه روی خمیررابپوشانید وحدود نیم ساعتی درمحیط استراحت دهید سپس ازخمیرگلوله های کوچکی برداشته برروی سطح نشاسته ذرت پاشیده بگذاریدوباوردنه خوب خوب نازک کنید. خمیرراتاحدممکن نازک کنیداین خیلی مهمه ،زیروروی خمیر خوب نشاسته ذرت بپاشین وباوردنه باریک خمیررانازک نازک کنید. خمیرنازک شده رابه شکل دلخواه _مستطیل،مثلث یادایره ای ببرید،من یه بشقاب کوچیک روی هرخمیرگذاشتم وبرش زدم تاورقه های دایره ای وهم اندازه ای داشته باشم،اون اضافه های خمیرراهم دوباره ، نازک پهن کنیدوبرش بزنید خمیرها را کمی در هوای آزاد بگذارید،سپس روی هرخمیر موادمیانی دلخواه بریزید ومطابق شکل خمیررابپیچانید(آرد اضافه خمیررا با برس بگیرید) انتهای لبه خمیررابامخلوط رومال،یاکمی اب یا سفیده تخم مرغ زده شده برس بزنیدتاکاملا چسبیده شودوموقع پخت بازنشود، بورکهای اماده رادرروغن داغ شناوردرحدطلایی شدن سرخ کنیدیادرون سرخ کردن بورکها،لبه ی انتهایی خمیر به سمت روی روغن نباشند وگرنه بازمیشن به سمت پشت بندازین _ودرابتداکمی باچنگال بورک رانگه دارین تالبه خمیرکاملا چسبیده وبازنشودوسپس کمی درحدتردوطلایی شدن سرخ کنید به جای سرخ کردن می تونین بورکهارادرفربگذاریدبه این صورت که انهارادرسینی کمی چرب شده بچینید رومال بزنیدکنجدبپاشید ودرفرازقبل گرم 180درجه به مدت 30_20دقیقه قراردهید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
زمان پخت میگو نباید زیاد باشه چون باعث میشه میگو سفت بشه با حرارت بالا بپزید تا آب نندازه پختش حدود پنج الی شش دقیقه باید طول بکشه بیشتر ازاین میگو سفت میشه میگو رو حتما توی پیاز وسیر تفت بدید تا بوش از بین بره اگه گشنیز تازه نداشتید از خشک استفاده کنید این مقدار برای پنج نفره برنج چهار لیوان میگوی پاک کزده ورگ و ریشه گرفته حدود 200 الی 300 گرم گشنیز تازه 200 گرم خشک نصف لیوان شوید خشک یک قاشق پر شنبلیله خشک نصف قاشق رب انار دو قاشق نداشتید از تمرهندی استفاده کنید هیچ کدوم رو نداشتید نزنید پیاز بزرگ یک عدد یا دوعدد متوسط سیر پنج حبه کره 30 گرم روغن یک چهار پیمانه نمک و زردچوبه وفلفل سیاه وفلفل قرمز به میزان لازم کشمش سرخ شده وپیاز داغ سرخ شده برای تزیین روی پلو کره وروغن مایع بزارید تا گرم بشه پیاز خرد شده، بریزید وباهاش تفت بدید تا سبک وشیشه ای بشه سیر رو بکوبید یا رنده کنید وبهش اضافه کنید وقتی با هم تفت خوردن ورنگ پیاز رو به طلای رفت میگو رو اضافه کنید ادویه ها رو بزنید وباهاش تفت بدید میگوها که دارن جمع میشن گشنیز اضافه وبزارید آب گشنیز کشیده بشه حرارت نسبتا بالا باشه تا پخت میگو طول نکشه رب انار که با یکی دو قاشق اب رقیق کردیم شوید وشنبلیه خشک ونمک اضافه وهمه رو باهم تفت میدیم وکنار میزازیم برنج رو که از قبل خیس کردیم میریزیم تو آب در حال جوش نمک وکمی زردچوبه میزنیم (زردچوبه اختیاریه) برنج که از کناره های قابلمه بالا اومد موقع آبکش کردنشه آبکش کنید ته دیگ مورد نظر بزارید یک لایه برنج یک مواد گوشتی تا تموم بشه کمی زعفران دم کرده روش بریزید وبزارید دم بکشه تا پلو دم میکشه پیاز داغ درست کنید کمی کشمش پلوی بشورید وبزارید آبش کاملا بره و سرخ کنید زیادی سرخ نکنید بسوزه همینکه کشمش داره باد میکنه کافیه گاز رو خاموش کنید پلو که دم کشید .بکشید تو دیس پیاز داغ وکشمش بریزید روش و در کنار عزیزانتان از خوردنش لذت ببرید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پوره زردآلو شیر یک و نیم لیوان پودر ژلاتین 20 گرم (2 ق غ) شکر 2 ق غ ( میزان شکر متغیر بستگی به ترشی و شیرینی زردآلو و ذایقه شما دارد) زرده تخم مرغ 1 عدد نشاسته ذرت 20 گرم (2 ق غ) خامه صبحانه یا قنادی 150 گرم (2 تا 3 ق غ) برای تهیه پوره زردآلو :زردآلو نیم کیلو (حدودا 15 عدد) ،آب یک لیوان ،شکر 200 گرم (نزدیک یک لیوان) (میزان شکر بستگی به ترشی و شیرینی زردالوتون و ذایقه شما دارد) پوره زردآلو : زردآلوها رو هسته اش رو جدا کردم و بعد میکس کردم و له کردم .شکر و آب رو بهش اضافه کردم و روی حرارت ملایم گذاشتم . مواظب باشید ته نگیره حدودا نیم ساعتی برای من زمان برد بپزه و نرم بشه . بعد از صافی رد کردم تا یکدست بشه و کنار گذاشتم که خنک بشه . برای مراحل بعدی پودر ژلاتین رو روی نصف لیوان شیر سرد ریختم و بعد روی حرارت غیر مستقیم (بن ماری) قرار دادم تا ذراتش خوب حل بشه و یکدست بشه . داخل ظرفی زرده تخم مرغ رو همراه شکر و وانیل با همزن خوب زدم تا کرم رنگ بشه . نشاسته ذرت و شیر رو هم اضافه کردم و مخلوط کردم . روی حرارت ملایم قرار دادم و مدام هم زدم وقتی که داشت غلیظ میشد بهش ژلاتین حل شده رو اضافه کردم و مخلوط کردم و بعد از مدتی که دوباره مواد شروع کرد به غلیظ شدن از حرارت برداشتم و گذاشتم کنار تا از دما بیفته و خنک بشه . فقط برای اینکه رویه نبنده هم می تونیدیک نایلون روش بکشید و یا اینکه مدام چک کنید و هم بزنید که بعد از خنک شدن رویه نبنده . بعد از خنک شدن هر دو که گرمی نداشتند ، پوره زردآلو رو داخل مواد ریختم و مخلوط کردم . برای خامه هم یک کم با قاشق زدم که روان بشه و داخلش ریختم . اگر خامه قنادی استفاده می کنید چون شیرین هست به میزان شکرتون و شیرینی دسرتون توجه کنید . اگر مثل من دوست داشتید می تونید دو رنگ کنید ویک کم برداریدو رنگ بریزید . قالب رو من خیلی جزیی با روغن مایع چرب کردم و بعد اول کرم رنگی رو ریختم و گذاشتم یخجال و بعد از این که از نیم بند شدن کمی سفت تر شد لایه بعدی رو ریختم و گذاشتم یخچال . حدودا 6 ساعتی بمونه و بعد دورش رو با چاقو آزاد کردم و روش یک دیس مرطوب گذاشتم و برگردوندم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
عزیزان رشته پلو هم با مرغ خوشمزس هم با کوفته قلقلی😊 عزبزان این مقدار برای پنج الی شش نفره مواد رو اندازه نگرفتم فقط‌چشمی زدم‌تقریبی مینویسم😄 مواد کوفته قلقلی گوشت چرخ کرده حدود 300 گرم پیاز بزرگ یک عدد رنده شده واب گرفته شده با رنده ریز رنده کنید آرد نخود چی یک قاشق نمک وفلفل قرمز وفلفل سیاه وزردچوبه به میزان لازم همه مواد رو مخلوط کرده وخوب ورز میدهیم جتما با دست ورز بدید که کوفته ها موقع سرخ کردن ترک برندارن چهار پیمانه برنج رو از قبل خیس کردم همراه نمک به آب درحال جوش اضافه میکنیم وقتی که برنج پخته شده مقدار 300 گرم رشته رو بهش اضافه کردم یک الی دو دقیقه بپزه کافیه گاز رو خاموش آبکش کنید ته دیگ مورد نظر بزارید ومخلوط برنج درسته روش مابینشون مقداری ادویه پلوی بزنید( پودر دارچین؛پودر تخم شنیبلیه؛پودر آویشن) دم کنی بزارید وبزارید رو گاز با حرارت خیلی کم تا بخار ازش بلند بشه مقداری روغن مایع وکره رو با حرارت کم داغ کرده وبریزید روش وبزارید دم بکشه هسته چند عدد خرما رو بیرون بیارید وسرخ کنید تو همون ماهی تابه کشمش که قبلا شسته ایم تفت میدیم وکمی زردچوبه میزنیم مواظب باشید کشمش خیلی زود میسوزه کشمش وخرما خالی کرده تو همون ماهی تابه پیاز داغ وقلقلی ها رو سرخ کرده برنج که دم کشید بکشید تو دیس وبا قلقلی وکشمش وخرما وپیاز داغ تزیین کنید عزیزان من از رشته خونگی استفاده کردم رشته خونگی حتما باید سرخ بشه(بدون روغن) وبعدا استفاده کنید توجه کنید رشته خونگی قبل از اینکه بریزید تو برنج حتما خوب بشورید با اب سرد رشته بازاری شستن و سرخ کردن نمیخواد تکه تکه کنید وبریزید داخل برنج اونم یکی دو دقیقه بجوشه کافیه البته اینو بگم من هیج وقت نخوردم واستفاده هم نکردم فقط نت سرج کردم ونوشتم 😊عزیزان یکبار بجای زعفران از زردچوبه استفاده کنید طعمش عالی میشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکو سیب زمینی پیتزایی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
53.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دسر شکلاتی اینستاگرام masoumehrasouli ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ کپی ممنوع
74.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ژله تخم شربتی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ کپی ممنوع
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
برای تهیه کشک بادمجان خوشمزه 😊😋😋😋 بادمجان کبابی شده (همیشه از باریکه بادمجان استفاده میکردم اینسری از تپله بادمجان ) با لهجه بگید . پیاز خرد شده سیر خرد شده. نمک و فلفل نعنا داغ پیاز ها رو سرخ میکنیم طلایی که شد سیر رو اضافه میکنیم کمی تفت میدیم و زردچوبه رو اضافه میکنیم. پیاز و سیر سرخ شده رو تو آبکش میریزیم تا روغنش رو بگیریم .(از روغنش برای سرخ کردن بادمجونا استفاده میکنیم.) بادمجان ها که کبابی شدن پوستش رو میکنیم (من با قاشق داخلش رو خالی کردم ) میریزیم تو ماهیتابه و تفت میدیم تا رنگش عوض بشه ، روغن پیاز و سیر رو اضافه میکنیم ، نمک و فلفل و پیاز و سیر داغم اضافه میکنیم تفت میدیم و در آخر نعنا داغ رو اضافه میکنیم و نوش جان 😘😘😘 این مدل برای کسایی هست که مثل من کشک دوست ندارن ولی میتونید در آخر کشک رو بهش اضافه کنید و سرو کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛